Εκπληκτικές πηγές ενίσχυσης της επισκεψιμότητας για το WordPress Blog σας

5 εκπληκτικές πηγές ενίσχυσης της επισκεψιμότητας για το ιστολόγιο WordPress

Βλέποντας ότι είστε ήδη εδώ, στοιχηματίζουμε όλα τα χρήματά σας, θα συμφωνήσετε όταν λέμε: Η απόκτηση των καλύτερων πηγών αύξησης της επισκεψιμότητας για τον ιστότοπό σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, χρειάζεστε επισκεψιμότητα για να λειτουργήσετε την επιχείρησή σας. Μερικοί χρειάζονται λίγο, άλλοι περισσότερο. Εσείς, θέλετε όσο το δυνατόν περισσότερη στοχευμένη επισκεψιμότητα και τώρα θέλετε.


Αν αναζητάτε τις καλύτερες πηγές επισκεψιμότητας για τον ιστότοπό σας στο WordPress, έχουμε μια εκπληκτική ομολογία. Σφυρηλατήσαμε στο άγνωστο ψάχνοντας μόνο πέντε, αλλά ο τεράστιος αριθμός πηγών κίνησης που ανακαλύψαμε άφησε το στόμα μας.

Για αυτόν τον πολύ συναρπαστικό λόγο, αυτήν τη στιγμή αποφασίζουμε να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές επισκεψιμότητας για το blog σας στο WordPress! Έτσι, αντί να αποκτήσετε μόνο ένα ζευγάρι, έχετε μια δωδεκάδα καταπληκτικές πηγές επισκεψιμότητας που θέλετε να γνωρίζετε. Αν αυτό μοιάζει με το είδος της συμφωνίας σας, προχωρήστε στον ναυτικό, είναι η μεγάλη μέρα σας!

Πώς να αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας

1. Δημιουργήστε φοβερό περιεχόμενο

Εδώ είναι η συμφωνία: Οι χρήστες αναζητούν περιεχόμενο, γι ‘αυτό και αρχίζει η επισκεψιμότητα. Soooo… είναι καλύτερο να έχεις το περιεχόμενο, έτσι δεν είναι; Η ποιότητα υπερτερεί του όγκου κάθε μέρα, γι ‘αυτό λέμε το περιεχόμενο είναι βασιλιάς. Προτού σκεφτείτε τη δημιουργία επισκεψιμότητας για το ιστολόγιό σας, πρέπει να έχετε καλή ποιότητα και στοχευμένο περιεχόμενο.

Είτε πρόκειται να συνεργαστείτε, να συμβουλευτείτε ή να πουλήσετε κάτι, είναι καλό να έχετε κάποιο ωραίο περιεχόμενο που να τροφοδοτεί τον ιστότοπό σας. Πώς αλλιώς θα εντυπωσιάσετε στο μυαλό των προοπτικών σας; Ανακατέψτε λίγο τα πράγματα, καθώς τα πολυμέσα είναι υπέροχα για αφοσίωση. Χρησιμοποιήστε εικόνες, γραφήματα, βίντεο, γραφήματα – ονομάστε το!

Αν δεν ακολουθείτε, απλά είπαμε…

Το περιεχόμενο είναι εξαιρετικό για αφοσίωση

… Και SEO επίσης! Το περιεχόμενο πολυμέσων σημαίνει ότι οι χρήστες περνούν περισσότερο χρόνο στον ιστότοπό σας, πράγμα που σημαίνει περισσότερη αφοσίωση για εσάς. Δείχνει επίσης στους ανιχνευτές αναζήτησης Google ότι ο ιστότοπός σας αξίζει το αλάτι του, καθώς οι χρήστες δεν φεύγουν αμέσως. Απλώς δημιουργήστε αυτό που θα θεωρούσατε premium περιεχόμενο, αλλά στη συνέχεια δώστε το δωρεάν.

Ξέρετε τι θα συμβεί στη συνέχεια; Σας (Google) ανταμείβουν με καλύτερα αποτελέσματα SEO, πράγμα που σημαίνει περισσότερη επισκεψιμότητα για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ας δούμε μερικές τακτικές περιεχομένου που εσείς – με τον δικό σας πολύ μοναδικό τρόπο – αφήσατε ξαπλωμένο για πολύ καιρό.

2. Έχετε υπόψη σας το κοινό-στόχο σας

Πόσες φορές θα σας ζητήσουμε να γράψετε για ανθρώπους, όχι για μηχανές αναζήτησης; Ε; Πες μου, πόσες φορές; Εάν γράφετε έχοντας κατά νου το κοινό-στόχο σας, θα δημιουργήσετε περιεχόμενο που ταιριάζει με αυτά. Το πιο σημαντικό, θα δημιουργήσετε περιεχόμενο που ενδιαφέρει την αγορά-στόχο σας.

Δεν χρειάζεστε έναν επιστήμονα πυραύλων για να σας δείξει πώς η επικοινωνία με το κοινό-στόχο σας είναι εξαιρετική για τη δημιουργία επισκεψιμότητας και, τελικά, για τις μετατροπές. Καθώς δημιουργείτε το περιεχόμενό σας, λάβετε υπόψη τους ιδανικούς πελάτες σας και εντοπίστε τις μοναδικές ανάγκες τους. τα μοναδικά τους ενδιαφέροντα. Καλύψτε αυτές τις ανάγκες μέσω του περιεχομένου σας και τα προϊόντα σας θα πουλήσουν αυτόματα.

3. Δημοσιεύστε τακτικά

Εάν μπορείτε να δημοσιεύσετε είκοσι άρθρα την ημέρα, καλά και καλά. Δημοσιεύετε μία φορά την εβδομάδα; Καλά και καλά. Ίσως προτιμάτε μία ανάρτηση το μήνα από οτιδήποτε άλλο. Ποιος πρέπει να αμφισβητήσει το πρόγραμμά σας; Όσο συνεχίζετε να δημοσιεύετε, όλα είναι καλά.

Οι μηχανές αναζήτησης θα σας αγαπήσουν αφού έχετε το πιο πρόσφατο περιεχόμενο σε ό, τι χρειάζεται ο χρήστης που αναζητά. Οι αναγνώστες σας θα σας αγαπήσουν επίσης. Το καλύτερο είναι να δημιουργήσετε αειθαλές περιεχόμενο που φαίνεται πάντα φρέσκο. Εκτός από την ενημέρωση παλαιών αναρτήσεων, δημιουργήστε νέα άρθρα για να διατηρήσετε την άνθηση της δραστηριότητας.

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα συντακτικό ημερολόγιο ή εξωτερική ανάθεση. Έχω χρησιμοποιήσει επιλεγμένες τροφοδοσίες RSS για να διατηρήσω τη δραστηριότητα στο ιστολόγιό μου. Ποιος ήξερε ότι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε κίνηση με το Πρόσθετο WP RSS Aggregator? Ένας εύκολος τρόπος για να συνεχίσετε τα πράγματα είναι να δημιουργήσετε “How-Tos” ή να δημοσιεύσετε σειρές όπως:

 • Οδηγός για αρχάριους για WordPress SEO
 • Tutorial WordPress: Πώς να δημιουργήσετε ένα θέμα WordPress από HTML

4. Κάντε το περιεχόμενό σας εύκολο να μοιραστεί

Η χρήση παρότρυνσης για δράση που παροτρύνει τους αναγνώστες σας να μοιράζονται χρήσιμα κομμάτια πληροφοριών από τις αναρτήσεις σας έχει θετικό αντίκτυπο στις κοινωνικές σας κοινές χρήσεις, άρα και στη δημιουργία επισκεψιμότητας. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα όπως Καλύτερο κλικ για να κάνετε Tweet αυτό το καθιστά πολύ εύκολο.

Συνδέστε αυτό με μερικά κοινωνικά κουμπιά κοινής χρήσης και έχετε τη χρυσή σας χήνα. Αν είναι δύσκολο για τους αναγνώστες σας να μοιράζονται περιεχόμενο, χάνετε μια τεράστια ευκαιρία επισκεψιμότητας. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν αμέτρητα πρόσθετα κοινωνικών μέσων για το WordPress για να σας βοηθήσουν.

5. Σύνδεση με εσωτερικό περιεχόμενο

Η βελτίωση της ανακάλυψης περιεχομένου στον ιστότοπο αυξάνει τον χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες στον ιστότοπό σας και βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να ευρετηριάσουν περισσότερο το περιεχόμενό σας. Επίσης οδηγεί σε εναπομένουσα κίνηση κάθε φορά που ένας αναγνώστης μοιράζεται οποιοδήποτε συνδεδεμένο περιεχόμενο.

Συνδέστε με άλλες σχετικές αναρτήσεις στον ιστότοπό σας για να αυξήσετε την προβολή αυτών των δημοσιεύσεων. Μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να χρησιμοποιήσετε δυναμικό περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει απλώς τη χρήση ενός πρόσθετου / widget για την προβολή σχετικών αναρτήσεων, των περισσότερων κοινόχρηστων αναρτήσεων, των τελευταίων δημοσιεύσεων, των περισσότερων σχολιασμένων δημοσιεύσεων και ούτω καθεξής.

6. Δημιουργήστε δώρα

Παρά την εξέλιξη εκατομμυρίων ετών, οι επιστήμονες δεν μπορούν να τυλίξουν το μυαλό τους ό, τι συμβαίνει στο μυαλό όποτε βλέπουμε ή ακούμε τον όρο «ελεύθερο». Είναι τρελό, δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς θα κάνουμε σχεδόν οτιδήποτε για να πάρουμε δωρεάν πράγματα.

Γι ‘αυτό ακριβώς το περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί όπως δώρα πετά στα φτερά σαν τους αετούς. Έχω δει προγραμματιστές θέματος WordPress, συνεργάτες και bloggers να χρησιμοποιούν δώρα για να οδηγούν τεράστια κίνηση όχι μόνο στους ιστότοπούς τους, αλλά και στα προφίλ κοινωνικών μέσων και ούτω καθεξής.

Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δώσετε το πιο δημοφιλές προϊόν σας ή ένα καυτό προϊόν μέσα στη θέση σας. Από όλες τις πηγές που δημιουργούν επισκεψιμότητα περιεχομένου, τα δώρα δείχνουν αληθινή υπόσχεση. Παίρνετε την απόδοση επένδυσής σας σχεδόν αμέσως και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όμορφα εργαλεία όπως RaffleCopter μεταξύ άλλων προσθήκες.

7. Piggyback on Trends

Έχετε δει ποτέ επαγγελματίες surfers να κυμαίνονται σαν να ήταν μαγικό; Περιμένουν πάντα το μεγάλο κύμα, και μόλις το κάνουν, το οδηγούν υπέροχα στην ακτή. Αυτό ονομάζεται γουρουνάκι σέρφινγκ. Διαφορετικά, θα κωπηλατούσαν στην ακτή, η οποία καταστρέφει το άθλημα.

Με παρόμοιο τρόπο, να είστε πάντα επιφυλακτικοί για ειδήσεις έκτακτης ανάγκης (επίσης γνωστοί ως ειδήσεις ιούς) και τάσεις μέσα στη θέση σας. Οι τάσεις καταγράφουν τεράστιους όγκους στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης και μπορείτε να προσαρμόσετε το περιεχόμενό σας για να επωφεληθείτε από αυτό. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις τάσεις που χρησιμοποιείτε Google Trends μεταξύ άλλων εργαλείων.

8. Δοκιμάστε το περιεχόμενό σας

Εάν το έχετε παρακολουθήσει για λίγο, πρέπει να έχετε καθορίσει το ακόλουθο μοτίβο με το μάρκετινγκ άρθρων. Υπάρχουν δημοσιεύσεις που φαίνεται να τραβούν ολόκληρο το σύμπαν στον ιστότοπό σας και υπάρχουν δημοσιεύσεις που εξαφανίζονται σε λήθη και δεν θα βρεθούν ξανά.

Είναι σημαντικό να αναλύσετε το περιεχόμενό σας για να γνωρίζετε τι λειτουργεί και τι δεν είναι. Θυμάστε εκείνη την ανάρτηση που δημοσιεύσατε για λίγο που έφερε πολλά σχόλια χρηστών; Τι έκανες; Προσθέσατε μια εικόνα; Ήταν ένα γράφημα; Ένα δώρο ίσως; Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο περιεχόμενο που αντηχεί στους ανθρώπους σας.

Το τεστ A / B split θα πρέπει να είναι ο φίλος σας σε αυτό το θέμα. Μπορείς δοκιμάστε διαφορετικούς τίτλους μεταξύ άλλων να βάλεις ένα δάχτυλο στα πράγματα που δουλεύουν. Εδώ είναι μια σύντομη ιστορία. Έχω προχωρήσει σε λίγες εργασίες blogging στην εποχή μου. Μετά από εκατοντάδες ανεπιτυχείς προσπάθειες, υπήρξε διάρρηξη.

Συγκρίνω λοιπόν το γήπεδο που λειτούργησε με το άλλο που δεν λειτούργησε, και αλήθεια! – εκεί βρήκα τη σωτηρία μου. Αρκετά ανοιχτό ήταν. Σήμερα εάν έπρεπε να στείλω ένα γήπεδο, είμαι βέβαιος ότι το 90% των προοπτικών θα ανταποκριθεί. Είναι τρελό τι μπορεί να κάνει μια μικρή δοκιμή σύγκρισης για την επιχείρησή σας.

9. Προσεγγίστε τους παράγοντες της βιομηχανίας

Μπορείτε να δώσετε στο περιεχόμενό σας μια άξια ώθησης, απευθυνόμενοι σε επιρροή της βιομηχανίας, οι οποίοι με τη σειρά τους μοιράζονται το περιεχόμενό σας με τις κοινότητές τους. Εάν έχετε μια ενδιαφέρουσα ανάληψη ενός δημοφιλούς θέματος, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με ειδικούς στον τομέα σας και ζητήστε σχόλια.

Πρώτον, όσοι ενδιαφέρονται θα επισκεφθούν τον ιστότοπό σας και εάν το περιεχόμενό σας είναι τόσο εκπληκτικό όσο ισχυρίζεστε, είστε υποχρεωμένοι να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστολογίου σας μέσω κοινοποίησης. Μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε ρητά από αυτούς τους επηρεαστές να μοιραστούν το περιεχόμενό σας, μια τακτική που είχε λειτουργήσει πολλές φορές πριν.

Απλά μην ανεπιθύμητα μηνύματα και μην ενοχλήσεις κανέναν. Όχι, δεν θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, επειδή κανείς δεν του αρέσει αυτός ο τύπος. Τα κομπλιμέντα θα μαλακώσουν τις σκληρότερες καρδιές, οπότε πασπαλίστε λίγα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να φτάσετε στο επιπλέον λάκτισμα. Γεια σου, ο ιστότοπός σου είναι η ζωή σου, σωστά; Απλώς σημειώστε ότι ορισμένα άτομα δεν θα επικοινωνήσουν μαζί σας και αυτό είναι εντάξει.

10. Πηγές επισκεψιμότητας κοινωνικών μέσων

Ακριβώς δίπλα στο Google (εντάξει, σχεδόν) όσον αφορά τη δημιουργία επισκεψιμότητας είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, στο Facebook, μπορείτε να προσεγγίσετε ένα ακροατήριο υψηλού επιπέδου (αν όχι δωρεάν). Ξεκινήστε με τα προφίλ κοινωνικών μέσων, εάν δεν το έχουμε ήδη αναφέρει.

Δημιουργήστε μια αφοσιωμένη κοινότητα σε αυτά τα προφίλ και όποτε είστε έτοιμοι, μπορείτε να δοκιμάσετε τις Διαφημίσεις Facebook με μόλις 3 $ την ημέρα. Επιπλέον, συνηθίστε να «κοινωνικοποιείτε» με το ποιος είναι ποιος της βιομηχανίας σας.

Τι σημαίνει ακόμη και αυτό?

Αυτό σημαίνει, σχολιάστε τις κορυφαίες σελίδες του κλάδου σας και σχολιάστε πρώτα Βεβαιωθείτε ότι το σχόλιό σας είναι πολύτιμο ή τουλάχιστον αστείο, αλλά σχετικό με το θέμα. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε μεγάλη έκθεση και εάν έχετε έναν σχετικό (όχι ανεπιθύμητο) σύνδεσμο, αυτό σημαίνει περισσότερες μπάλες για τον ιστότοπό σας.

Μην ντρέπεστε, επισκεφθείτε αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων και κάντε ό, τι θα έκανε ένας κανονικός χρήστης (όχι ένας τύπος μάρκετινγκ). Συμμετέχετε ουσιαστικά σε συνομιλίες που σας ενθουσιάζουν και διασκεδάζουν. Facebook, Quora, Reddit, Google+, Twitter, Pinterest και δημοφιλείς ιστότοποι κοινής χρήσης εικόνων, μεταξύ άλλων, είναι καλά μέρη για να ξεκινήσετε.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα από αυτά τα δίκτυα κοινωνικών μέσων προσφέρουν την ευκαιρία να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Συνήθως, η υπηρεσία είναι σχετικά φθηνή αλλά αρκετά αποτελεσματική, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτές οι τοποθεσίες τραβούν πολλά από την κυκλοφορία. Γνωρίζατε ότι το Facebook έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες; Τώρα ξέρεις.

11. Blogging επισκεπτών

Αναμφίβολα μία από τις καλύτερες πηγές επισκεψιμότητας που έχετε στη διάθεσή σας, το blogging των επισκεπτών σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την επωνυμία σας, να αναπτύξετε την εξουσία και να στείλετε επισκεψιμότητα υψηλής στόχευσης στον ιστότοπό σας. Είναι υπέροχο στο κτίριο συνδέσμων επίσης.

Όποτε επισκέπτεστε το blog, μην το κάνετε μόνο για τον σύνδεσμο. Σκεφτείτε το ως επέκταση του δικού σας ιστολογίου. Θα δημοσιεύσετε άκαμπτο περιεχόμενο στο δικό σας ιστολόγιο; Δεν το νομίζω Δημιουργήστε εκπληκτικό περιεχόμενο και προσεγγίστε μεγάλους ιστότοπους στη θέση σας.

Δεν θα εξαντληθείτε ποτέ από ευκαιρίες blogging επισκεπτών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τελειώσετε ποτέ από στοχευμένη κίνηση για να κρατήσετε φαγητό στο τραπέζι σας και να ντύσετε στην πλάτη σας. Χρησιμοποιήθηκε το Onibalusi του Write’s in Charge επισκέπτης blogging για να ξεκινήσει μια διαδικτυακή επιχείρηση που θα σκοτώσουν πολλοί. Ξεκίνησε με 30 ιστολόγια επισκεπτών, οπότε δεν είναι ναι δύσκολα όλα τα πράγματα λαμβάνονται υπόψη.

Λειτουργεί το blogging επισκεπτών. Στην πραγματικότητα, είναι ένα αγαπημένο από όλες τις πηγές επισκεψιμότητας. Έρχεται μόνο δεύτερη για την κυκλοφορία μηχανών αναζήτησης, η οποία μας οδηγεί στο επόμενο μέρος. SEO.

12. Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Με λίγα λόγια το SEO, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης περιλαμβάνει τη ρύθμιση του ιστότοπού σας έτσι ώστε να λάμπει στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Κοίτα, ένας ερευνητής στο Google είναι μια προοπτική με μεγάλη κινητικότητα και αν μπορείτε να τον αποκτήσετε, οι πιθανότητές σας να κλείσετε την πώληση αυξάνονται σημαντικά.

Έχω την αίσθηση ότι φοβάσαι το SEO. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύετε ότι είναι πολύ τεχνικό; Ίσως ήσασταν απατεώνες πριν. Ίσως απλά να μην ξέρετε τι να κάνετε ή από πού να ξεκινήσετε από το SEO.

Όποιος και αν είναι ο λόγος, το SEO είναι ένα κομμάτι κέικ. Η εμφάνιση στο πρώτο πακέτο της Google, κατά προτίμηση στις δέκα πρώτες θέσεις, είναι εύκολο να παραβιαστεί. Απλώς χρησιμοποιήστε το Πρόσθετο Yoast SEO που φροντίζει για τις περισσότερες εργασίες SEO. Πάντα, προσθέστε το κείμενο alt στις εικόνες σας και απλά δημιουργήστε εκπληκτικό περιεχόμενο. Τι άλλο υπάρχει να πει?

Μπόνους: Σχολιασμός ιστολογίου

Ξέρω ότι το έχετε ξαναδεί, αλλά πιθανότατα δεν σας ενδιαφέρει να σχολιάσετε το blog, επειδή κάποιος είπε ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο άλλες πηγές επισκεψιμότητας. Καλά, Neil Patel κέρδισε 25K $ από 249 σχόλια. Σχολιάστε πρώτα (εντός μίας ώρας μετά τη δημοσίευση της ανάρτησης) και κάντε το σχόλιο πολύτιμο.

Αυτό ισχύει και για φόρουμ. Συχνά φόρουμ εντός του κλάδου σας και συμμετάσχετε σε ουσιαστική συζήτηση. Απαντήστε σε ερωτήσεις και προσφέρετε τη βοήθειά σας δωρεάν. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα δημιουργήσετε αρχή και θα βαθμολογήσετε την κίνηση. Αποφύγετε τα γενικά ιστολόγια / φόρουμ υπέρ των εξειδικευμένων ιστότοπων που δημιουργούν επισκεψιμότητα υψηλής στόχευσης που είναι ιδανική για μετατροπές.

Σχετική ανάγνωση

Αν σας άρεσε να διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, θα ήθελα πολύ να σας δείξω αυτές τις άλλες αναρτήσεις που καλύπτουν ακόμη περισσότερες πηγές επισκεψιμότητας:

 • 5 τρόποι αύξησης της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας στο WordPress με τη δύναμη του Pinterest
 • Πώς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress
 • Αυξήστε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας WordPress ανακυκλώνοντας παλιές δημοσιεύσεις
 • Secrets Unraveled: Διαχείριση ιστότοπου WordPress υψηλής κυκλοφορίας
 • Ένας γρήγορος οδηγός για το Google Analytics και την κατανόηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας για WordPress

Τελικές παρατηρήσεις

Παρόλο που μπορείτε να προσελκύσετε επισκεψιμότητα χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους, είναι καλύτερο να συνδυάσετε μερικές πηγές επισκεψιμότητας. Με ελάχιστη προσπάθεια και διαφημιστικές δαπάνες, μπορείτε να πολλαπλασιάσετε την επισκεψιμότητα σας δέκα φορές. Σίγουρα αφήσαμε πολλές άλλες πηγές επισκεψιμότητας.

Ως εκ τούτου, εάν χάσαμε την αγαπημένη σας πηγή επισκεψιμότητας, απαντήστε στην ενότητα σχολίων για να συνεχίσετε τη συνομιλία. Αυτό, και παρακαλώ δημιουργήστε ήδη μια λίστα email. Όλα τα καλύτερα καθώς δημιουργείτε επισκεψιμότητα. Στην υγειά σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map