Πώς να λάβετε περισσότερα σχόλια στο WordPress Blog σας

Πώς να λάβετε περισσότερα σχόλια στο WordPress Blog σας

Η αλληλεπίδραση με το κοινό σας είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία ενός επιτυχημένου ιστότοπου WordPress. Με τη δημιουργία μιας ακμάζουσας διαδικτυακής κοινότητας, θα αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, θα εξασφαλίσετε επιστρέψιμους επισκέπτες και, κατά συνέπεια, θα βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να μετατραπεί σε σχέση με τους στόχους του.


Η ενθάρρυνση των ατόμων να σχολιάσουν, να απαντήσουν και να συζητήσουν άρθρα ιστολογίου είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την προώθηση αλληλεπιδράσεων στον ιστότοπό σας. Όποιος όμως διαχειρίζεται ένα blog θα ξέρει πόσο δύσκολο είναι να αρχίσει η συνομιλία. Λοιπόν, πώς λαμβάνετε περισσότερα σχόλια στο ιστολόγιό σας?

Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε μερικές βασικές συμβουλές για το πώς να αυξήσετε τα σχόλια στο ιστολόγιό σας, από την προσθήκη κλήσεων σε ενέργειες στα άρθρα σας, την απάντηση σε σχόλια και την εμπλοκή σε διαμάχες. Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε πώς να αναβαθμίσετε το σύστημα σχολίων σας, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης γραμματικών, της εφαρμογής ειδοποιήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σχολιαστές και της χρήσης του συστήματος σχολίων τρίτου μέρους Disqus. Για να ολοκληρώσουμε θα εξετάσουμε πώς η παροχή κινήτρων, όπως οι διαγωνισμοί, μπορεί να σας δώσει περισσότερα σχόλια στο ιστολόγιό σας.

Γενικές συμβουλές

Ως συνήθως, μερικές από τις πιο βασικές και κοινές στρατηγικές μπορούν να είναι οι πιο αποτελεσματικές. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μερικές γενικές συμβουλές που πρέπει να εφαρμόσετε στο ιστολόγιό σας…

Επιλέξτε ενδιαφέροντα θέματα για να γράψετε

Αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά η επιλογή ενδιαφέρων ή δημοφιλών θεμάτων για συζήτηση, που ενθαρρύνουν το κοινό σας, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να λάβετε περισσότερα σχόλια στο ιστολόγιό σας.

Ένα λαμπρό παράδειγμα αυτού είναι ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε μόλις αυτόν τον μήνα στο δικό μας blog εδώ στο WPExplorer. 8 αποδεδειγμένοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με το WordPress έχει, όπως το γράφω, έχει λάβει μέχρι στιγμής 95 σχόλια, έναν υψηλό αριθμό από οποιαδήποτε πρότυπα. Και το θέμα που έχει ενθουσιαστεί τόσοι πολλοί άνθρωποι για να σχολιάσουν; Φυσικά χρήματα!

Συμμετέχετε στη Διαμάχη

Επιλέξτε αμφιλεγόμενα θέματα για να γράψετε ή πάρτε μια αμφιλεγόμενη θέση για ένα θέμα. Εάν το κοινό σας είναι σοκαρισμένο, θυμωμένο ή απλώς δώσει κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο status quo, τότε είναι πιο πιθανό να μοιραστούν τις σκέψεις τους στο ιστολόγιό σας.

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε αυτήν την προσέγγιση για κάθε δημοσίευση που γράφετε. Ωστόσο, μερικά καλά μελετημένα αμφιλεγόμενα άρθρα πρέπει να πάρουν τα σχόλια, καθώς και να βοηθήσουν στην αύξηση των μεριδίων κοινωνικών μέσων.

Προσθέστε μια παρότρυνση για δράση σε κάθε δημοσίευση

Πρόσκληση σε δράση

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει μια παρότρυνση για δράση στο κάτω μέρος κάθε ανάρτησης. Κάντε μια βασική ερώτηση σχετικά με το άρθρο που μόλις διάβασαν οι επισκέπτες σας για να τους κάνουν να σκεφτούν. Στη συνέχεια, ζητήστε τους να μοιραστούν τις σκέψεις τους παρακάτω, ώστε να γνωρίζουν τι τους ζητείται. Αν δηλώσετε τι να συζητήσετε στα σχόλια και απλά ζητώντας από τους επισκέπτες σας να κάνουν ένα σχόλιο, θα τους ενθαρρύνει να το κάνουν.

Απάντηση σε σχόλια

Απάντηση σε σχόλια

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό ιστολόγιο, όπου οι επισκέπτες απαντούν στα σχόλια του άλλου και συζητούν απόψεις, τότε πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμα. Απαντήστε σε κάθε σχόλιο, ώστε οι χρήστες να μάθουν ότι τα σχόλιά τους είναι πολύτιμα. Κάντε ερωτήσεις για να δημιουργήσετε συνομιλίες μεταξύ του κοινού σας. Η παρουσία και ορατότητα στο ιστολόγιό σας θα βοηθήσει το κοινό σας να αλληλεπιδράσει με το περιεχόμενο και την κοινότητά σας.

Αναβαθμίστε την ενότητα σχολίων σας

Η βελτίωση της λειτουργικότητας της ενότητας σχολίων και η φιλικότητά του στο χρήστη θα πρέπει να έχουν θετικό αντίκτυπο στον αριθμό των σχολίων που λαμβάνετε στο ιστολόγιό σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς τρόπους για να αναβαθμίσετε την ενότητα σχολίων σας…

Ενεργοποίηση Gravatars στον ιστότοπό σας στο WordPress

Gravatar

Το gravatar είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο Avatar, το οποίο είναι μια γραφική αναπαράσταση ενός χρήστη. Συνήθως πρόκειται για φωτογραφία, αλλά μπορεί να είναι σχέδιο ή λογότυπο. Όλα τα άτομα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους gravatar, το οποίο στη συνέχεια θα εμφανίζεται αυτόματα δίπλα στο όνομά τους όταν κάνουν πράγματα στο διαδίκτυο, όπως σχόλιο σε μια ανάρτηση ιστολογίου. Αυτό δίνει στους χρήστες μια διαδικτυακή ταυτότητα και τους διευκολύνει να αναγνωρίσουν.

Gravatar Megan

Η χρήση gravatars στον ιστότοπό σας στο WordPress είναι σημαντική, διότι βοηθάει να δώσετε πρόσωπα ή ταυτότητες σε όσους αφήνουν σχόλια. Αυτό ενισχύει την κοινότητα που προσπαθείτε να δημιουργήσετε, καθώς βοηθά το κοινό σας να αναγνωρίζει και συνεπώς να συνδέεται μεταξύ τους.

Ενεργοποίηση gravatars στον ιστότοπό σας είναι πολύ ευθεία προς τα εμπρός. Στον πίνακα ελέγχου του WordPress απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Συζήτηση.

Συζήτηση

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για “Avatar”. Τώρα βεβαιωθείτε ότι το κουμπί “Εμφάνιση Avatar” είναι επιλεγμένο. Για να επιτρέψετε στο κοινό σας να γνωρίζει πραγματικά ο ένας τον άλλον, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε “Gravatar Hovercards”.

Είδωλα

Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια κατάλληλη βαθμολογία για τις γραμματοθήκες που εμφανίζονται στον ιστότοπό σας και ένα προεπιλεγμένο εικονίδιο gravatar για εκείνα τα μέλη του κοινού σας που δεν έχουν ακόμη ρυθμίσει το δικό τους gravatar.

Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο “Αποθήκευση αλλαγών” στο κάτω μέρος της σελίδας. Τώρα, όταν λάβετε ένα νέο σχόλιο σε ένα ιστολόγιο, θα εμφανιστεί το gravatar του ατόμου, βοηθώντας άλλους αναγνώστες να σχετίζονται με τον σχολιαστή.

Ρύθμιση ειδοποιήσεων μέσω email για απαντήσεις σε σχόλια

Εγγραφείτε στα Σχόλια Επαναφόρτωση

Εάν ένας επισκέπτης κάνει ένα σχόλιο σε μια ανάρτηση ιστολογίου, αφού εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας, συχνά θα το ξεχνάμε. Ιδανικά, θέλετε να επανεξετάσουν το σχόλιό τους και να απαντήσουν σε τυχόν σχόλια που μπορεί να έχει δημιουργήσει το σχόλιό τους. Ρυθμίζοντας τις ειδοποιήσεις μέσω email στο ιστολόγιό σας, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να διατηρούνται ενήμεροι για τυχόν σχόλια που έχουν γραφτεί σε μια συγκεκριμένη ανάρτηση ή για τυχόν απαντήσεις που αφορούν ένα σχόλιο που άφησαν..

Εγγραφείτε στα Σχόλια Επαναφόρτωση είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που επιτρέπει στους σχολιαστές να εγγραφούν για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω email όταν κάποιος σχολιάζει μια ανάρτηση ή απαντά στο σχόλιό του. Λαμβάνοντας ένα email με λεπτομερή σχόλια, οι επισκέπτες είναι πιο πιθανό να επιστρέψουν στην ανάρτηση και να συμμετάσχουν ξανά στη συζήτηση.

Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε τη λειτουργικότητα της ενότητας σχολίων, αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για εγκατάσταση. Όχι μόνο θα ενθαρρύνει τους επισκέπτες που επιστρέφουν και θα αυξήσουν τον αριθμό των σχολίων στο ιστολόγιό σας, αλλά θα προωθήσουν επίσης συζητήσεις και θα βοηθήσουν τους χρήστες σας να συμμετάσχουν περισσότερο στην κοινότητά σας.

Χρησιμοποιήστε ένα σύστημα σχολίων τρίτων

Disqus

Εάν αναζητάτε πιο προηγμένες, ζωντανές και φιλικές προς το χρήστη δυνατότητες από ό, τι επιτρέπει η προεπιλεγμένη ενότητα σχολίων WordPress, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα σχολίων τρίτων.

ο Σύστημα σχολίων Disqus αντικαθιστά το σύστημα σχολίων του WordPress, αναλαμβάνοντας τη φιλοξενία και τη διαχείριση των σχολίων σας. Το Disqus προσαρμόζεται στο σχεδιασμό του ιστότοπού σας ή μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, δίνοντας στην ενότητα σχολίων σας μια ελκυστική προοπτική. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο, υποστήριξη φωτογραφιών και βίντεο για την προσθήκη μέσων μέσα σε σχόλια, ψηφοφορία σχολίων και πολλά άλλα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να συνδεθούν χρησιμοποιώντας το Google ή πολλά άλλα κανάλια κοινωνικών μέσων.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Disqus περιλαμβάνει μια σειρά λειτουργιών που θα αναβαθμίσουν την ενότητα σχολίων σας. Το Disqus καθιστά εξαιρετικά εύκολο για τους επισκέπτες σας να κάνουν ένα σχόλιο. Το πιο σημαντικό, κάνει το σχόλιο μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα προοπτική, βοηθώντας στη δημιουργία μιας αφοσιωμένης και ενεργού κοινότητας.

Παροχή κινήτρων

Η παροχή κινήτρων για να πείσει τους αναγνώστες σας να γράψουν ένα σχόλιο στις αναρτήσεις ιστολογίου σας μπορεί να είναι ένας άλλος εντυπωσιακός τρόπος για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων.

Αφήστε τους σχολιαστές να αφήσουν συνδέσμους

Σχόλιο

Συχνά, τα άτομα που σχολιάζουν το κάνουν επειδή θέλουν να αφήσουν έναν σύνδεσμο πίσω στον δικό τους ιστότοπο. Ωστόσο, επειδή ο κύριος λόγος για κάποιον να αφήσει ένα σχόλιο είναι η δημιουργία συνδέσμων, δεν σημαίνει ότι το σχόλιό του δεν είναι πολύτιμο ή χρήσιμο για εσάς.

Αν και άλλοι που έχουν ιστότοπο στη θέση σας μπορεί να είναι οι ανταγωνιστές σας, μπορούν επίσης να είναι μέρος της κοινότητάς σας. Τα διορατικά σχόλια από αυτούς μπορεί να δημιουργήσουν συζήτηση ή να φέρουν τους δικούς τους οπαδούς στον ιστότοπό σας. Έτσι, παρέχοντας το κίνητρο να επιτρέπεται στους χρήστες να συνδέονται με τον δικό τους ιστότοπο, μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των σχολίων μακροπρόθεσμα.

Σχόλιο είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που επιβραβεύει τους αναγνώστες τοποθετώντας αυτόματα έναν σύνδεσμο για την τελευταία ανάρτηση ιστολογίου τους στο τέλος του σχολίου τους. Αυτό ενθαρρύνει τους αναγνώστες να αφήσουν ένα σχόλιο στο ιστολόγιό σας, καθώς μπορούν να προωθήσουν το περιεχόμενο του δικού τους ιστότοπου και να αποκτήσουν έναν σύνδεσμο πίσω στον ιστότοπό τους.

Εκτελέστε ένα διαγωνισμό Giveaway

Rafflecopter

Ένας διαγωνισμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε τους επισκέπτες να αλληλεπιδράσουν με τον ιστότοπό σας – σε όλους αρέσει ένα freebie! Επομένως, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν διαγωνισμό για να δώσετε περισσότερα άτομα να σχολιάσουν το ιστολόγιό σας. Απλώς προσφέρετε στο κοινό σας την ευκαιρία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό σας εάν σχολιάσει μια συγκεκριμένη ανάρτηση ιστολογίου.

Rafflecopter το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να διοργανώσετε έναν διαγωνισμό. Απλώς εγγραφείτε για λογαριασμό Rafflecopter και, στη συνέχεια, δημιουργήστε τον ανταγωνισμό σας σε μερικά απλά βήματα. Το δώρο σας μπορεί στη συνέχεια να προστεθεί στον ιστότοπό σας WordPress μέσω κώδικα widget, χωρίς να απαιτείται πρόσθετο. Το Rafflecopter είναι δωρεάν για χρήση, αλλά υπάρχουν pro σχέδια διαθέσιμα αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε premium υπηρεσία.

Ως βραβείο, προσφέρετε ένα από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ή εάν αυτό δεν είναι κατάλληλο, θα μπορούσατε να επιλέξετε κάτι σαν κουπόνι Amazon. Επιλέξτε να εκτελέσετε τον διαγωνισμό γύρω από ένα άρθρο που περιέχει σημαντικό περιεχόμενο που θέλετε να διαβάσουν οι επισκέπτες σας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε ένα από τα πιο δημοφιλή ή αμφιλεγόμενα άρθρα σας. Ή ένα άρθρο που προωθεί τα πιο ακριβά προϊόντα σας ή περιέχει τους καλύτερους συνδέσμους θυγατρικών που πληρώνετε. Ο διαγωνισμός θα βοηθήσει στην προώθηση της κυκλοφορίας σε αυτό το άρθρο και τα σχόλια θα ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να συνεχίσουν τη συζήτηση του περιεχομένου.

Λήψη περισσότερων σχολίων στο ιστολόγιό σας

Βεβαιωθείτε ότι τα άρθρα σας είναι υψηλής ποιότητας, ενδιαφέροντα και δημοσιεύονται τακτικά. Αυτό είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία μιας κοινότητας γύρω από τον ιστότοπό σας. Εάν αγωνίζεστε με περιεχόμενο για το ιστολόγιό σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ελεύθερο επαγγελματία για να γράψετε για εσάς.

Μόλις λάβετε μια καλογραμμένη και ενημερωμένη δοκιμή ιστολογίου με συνέπεια τις διάφορες στρατηγικές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για να δείτε τι λειτουργεί με το κοινό σας.

Ποιες στρατηγικές θα εφαρμόσετε στο ιστολόγιό σας για να αυξήσετε τον αριθμό των σχολίων που λαμβάνετε; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me