Πότε και πώς να αναθέσετε εξωτερικές εργασίες στο WordPress

Τρόπος εξωτερικής ανάθεσης επιχειρηματικών εργασιών για το ιστολόγιο WordPress

Ως ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε πρέπει να παραδώσετε το βασίλειο σε άλλο επαγγελματία. Η καλύτερη διαχείριση του ιστολογίου σας δεν προέρχεται πάντα από τη συγγραφή εξαιρετικού περιεχομένου ή την εργασία όλη την ώρα της νύχτας. Στην πραγματικότητα, μερικές από τις πιο αποτελεσματικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε ως κάτοχος ιστολογίου σας αφορούν την εξωτερική ανάθεση της εργασίας σας.


Αυτό δεν πρόκειται να είναι μια απρόσκοπτη μετάβαση και πιθανότατα θα αργήσετε στο παιχνίδι εξωτερικής ανάθεσης. Ωστόσο, είναι πάντα καλύτερα αργά από ποτέ.

Οι κάτοχοι ιστολογίου γνωρίζουν ότι αυτή η επιχείρηση απαιτεί να φοράτε αρκετά καπέλα. Όταν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο WordPress που σημαίνει ότι είστε πλέον λογιστής, διαχειριστής μάρκετινγκ, συγγραφέας και σχεδιαστής.

Αλλά μόλις δείτε κάποια επιτυχία, το ίδιο blog θα γίνει αδύνατο να το κάνετε μόνοι σας. Επομένως, ένα συμπαγές σχέδιο εξωτερικής ανάθεσης σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για τη δική σας ζωή και να διευθύνετε την επιχείρησή σας όπως θα έπρεπε να λειτουργεί.

Φιλοξενία εξωτερικών πόρων

Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις και ιστολόγια ξεκινούν με φθηνή, κοινόχρηστη φιλοξενία. Μερικές φορές αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε, αλλά άλλες φορές θα διαπιστώσετε ότι οι αναβαθμίσεις είναι εντάξει.

Ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε σε VPS ή ιδιωτικό διακομιστή, υπάρχει μια άλλη ερώτηση που πρέπει να εξεταστεί. Εάν διαχειρίζεστε τη φιλοξενία του WordPress ή σε κάποιον άλλο?

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι μια σχετικά νέα ιδέα, αλλά είναι υπέροχη. Όχι μόνο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αντίγραφα ασφαλείας, διακοπή λειτουργίας, ενημερώσεις ή ταχύτητα ιστότοπου, αλλά η εγκατάσταση του WordPress γίνεται συχνά για εσάς.

Μερικοί από τους κεντρικούς υπολογιστές που προσφέρουν αυτό το είδος premium, διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress περιλαμβάνουν:

  • Κίνστα
  • Μηχανή WP
  • Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

Τεχνικά έχετε δύο επιλογές για να βρείτε κάποιον άλλο για να διατηρήσετε τη φιλοξενία σας. Το πρώτο είναι να κολλήσετε με τον τρέχοντα οικοδεσπότη του ιστότοπού σας και να δείτε αν προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία. Εάν ναι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλέσετε την ομάδα πωλήσεων ή υποστήριξης και να τους ζητήσετε να σας αναβαθμίσουν. Λάβετε υπόψη ότι η πιο διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι ακριβότερη από τη μη διαχειριζόμενη. Τα καλά νέα σχετικά με τη μετάβαση στον τρέχοντα κεντρικό υπολογιστή σας είναι ότι δεν χρειάζεται να μεταφέρετε αρχεία από τον ιστότοπο και να επανεκκινήσετε τον ιστότοπό σας σε έναν εντελώς διαφορετικό κεντρικό υπολογιστή. Το μειονέκτημα είναι ότι ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας δεν έχουν τις καλύτερες διαχειριζόμενες υπηρεσίες WordPress.

Η δεύτερη επιλογή είναι να βρείτε μια εταιρεία φιλοξενίας με φιλοξενία για WordPress. Αυτοί είναι οι Kinstas, οι κινητήρες WP και οι σφόνδυλοι του κόσμου. Κάθε εταιρεία διαθέτει εξειδίκευση μόνο στο WordPress και στο WordPress, πράγμα που σημαίνει ότι το ιστολόγιό σας είναι καλά. Όχι μόνο αυτό, αλλά κάθε μία από αυτές τις εταιρείες φιλοξενίας παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας που διαχειρίζεται το WordPress. Εάν δεν είστε με έναν οικοδεσπότη όπως το Kinsta, θα πρέπει να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας. Αυτό είναι πονοκέφαλο, αλλά απαραίτητο.

Μετά από αυτό, μπορείτε να εγγραφείτε για τη διαχειριζόμενη φιλοξενία. Για άλλη μια φορά, η διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι πιο ακριβή, αλλά συχνά αξίζει τον κόπο.

Γιατί αξίζει τον κόπο?

Διότι τώρα δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο στη φιλοξενία. Εάν ο ιστότοπός σας πέσει (το οποίο πιθανότατα δεν πρόκειται να γίνει υπό διαχειριζόμενη φιλοξενία), ο κεντρικός υπολογιστής τον επαναφέρει και λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται να καλέσετε. Τα αντίγραφα ασφαλείας ολοκληρώνονται για εσάς, ενώ τα πάντα, από την προσωρινή αποθήκευση έως τις ενημερώσεις προσθηκών, διαχειρίζονται από το πλήθος.

Είναι καλή ιδέα να αναθέσετε εξωτερικά τη φιλοξενία σας όταν αρχίσετε να ανακαλύπτετε ότι πιέζεστε για χρόνο. Εάν η επιχείρησή σας ή το ιστολόγιό σας κερδίζει χρήματα και παλεύετε να παρακολουθείτε τις εργασίες του ιστότοπου και τις καθημερινές σας δραστηριότητες, η διαχειριζόμενη φιλοξενία παίρνει άγχος.

Συντήρηση ιστολογίου εξωτερικού

Η συντήρηση ιστολογίου μοιάζει κάπως με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία εκτός από τους ειδικούς συντήρησης ιστολογίου που καλύπτουν πολύ περισσότερο από τη φιλοξενία. Αυτό περιλαμβάνει τακτικές ενημερώσεις θέματος και προσθηκών, ελέγχους ασφαλείας, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας cloud, μεγάλη ποικιλία προσθηκών premium για τη βελτίωση του ιστότοπού σας, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας 24/7.

Οι υπηρεσίες εξαρτώνται από τον ελεύθερο επαγγελματία ή την εταιρεία με την οποία επισκέπτεστε, αλλά σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να λάβετε πλήρη κάλυψη και προστασία του ιστότοπού σας.

Μερικές από τις καλύτερες εταιρείες για εξωτερική ανάθεση συντήρησης ιστολογίου σας περιλαμβάνουν:

Εναλλακτικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερες επιλογές στη συλλογή των καλύτερων υπηρεσιών συντήρησης WordPress. Σε κάθε περίπτωση, η πρόσληψη ειδικευμένου επαγγελματία για τη συντήρηση του ιστότοπού σας στο WordPress είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου, απελευθερώνοντας περισσότερες από τις ώρες σας κάθε εβδομάδα για να εστιάσετε στο περιεχόμενο ή στα κοινωνικά μέσα.

Λογιστική εξωτερικής ανάθεσης

Το αν η εξωτερική ανάθεση της λογιστικής σας εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η λειτουργία σας. Για παράδειγμα, ένα μικρό ιστολόγιο με εισόδημα θυγατρικών μπορεί πιθανότατα να καλύψει τις περισσότερες λογιστικές εργασίες αρπάζοντας όλες τις αναφορές θυγατρικών από κάθε μήνα. Όσον αφορά μια εταιρεία με ιστότοπο WordPress, αλλά χωρίς λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου, θα ήταν λογικό να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τη λογιστική του καταστήματός σας λιανικής, αλλά ο ιστότοπος WordPress θα είναι μόνο ένα μικρό μέρος αυτού.

Η εξωτερική ανάθεση αρχίζει πραγματικά να παίζει όταν ξεκινάτε να λειτουργεί ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Το ίδιο ισχύει και για μεσαία έως μεγάλα ιστολόγια με πολλές ροές εσόδων. Ολόκληρο το σημείο της εξωτερικής ανάθεσης λογιστικών λογαριασμών σας είναι να ελευθερώσετε χρόνο και να βεβαιωθείτε ότι τα βιβλία σας είναι σωστά. Με αυτόν τον τρόπο, όταν πλησιάζει η φορολογική ώρα, θα είστε προετοιμασμένοι και οργανωμένοι. Επιπλέον, είναι λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το IRS (ή άλλες τοπικές κυβερνήσεις).

Έχετε πολλές επιλογές για την εξωτερική ανάθεση των λογαριασμών σας όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση WordPress. Το πρώτο θα ήταν να εντοπίσετε έναν λογιστή μέσω ενός φίλου ή ενός μέλους της οικογένειας. Αυτό απαιτεί περισσότερο χρόνο, αλλά έχετε την πιθανότητα να προσκομίσετε έναν λογιστή για τη ζωή.

Μας αρέσουν επίσης οι υπηρεσίες όπως Παγκάκι, που προσφέρει μια συλλογή λογιστών και λογιστών για μικρές επιχειρήσεις. Αυτή η υπηρεσία διαχειρίζεται τα βιβλία σας με μηνιαία χρέωση και παρέχει οικονομικά πακέτα για να κατανοήσετε και να πληρώσετε τους φόρους σας στο τέλος του έτους.

Βιβλίο λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο, όπου καταβάλλεται μηνιαίο τέλος, τότε οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων συνδέονται με μια ειδική λογιστική ομάδα. Αυτή η ομάδα προσφέρει πράγματα όπως απεριόριστες φορολογικές συμβουλές, μηνιαία τήρηση βιβλίων, προετοιμασία φόρου, ετήσιο φορολογικό σχεδιασμό και μισθοδοσία.

Εξωτερική ανάθεση μάρκετινγκ και σχεδιασμός

Η εξωτερική ανάθεση του σχεδιασμού σας ξεκινά συχνά από την αρχή του ιστολογίου σας. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστείτε ένα λογότυπο, υλικό μάρκετινγκ ή μια εικόνα κεφαλίδας στο Facebook. Εάν δεν είστε σχεδιαστής, σας προτείνω να αποφύγετε τη δημιουργία των δικών σας γραφικών. Βλάπτεις μόνο την επιχείρησή σου.

Εάν έχετε λίγα μετρητά για να ξοδέψετε και θέλετε σχεδόν να εγγυηθείτε έναν αξιοπρεπή σχεδιασμό, Το 99Designs είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Σας επιτρέπει να συνεργαστείτε με σχεδιαστές και ακόμη και να διεξάγετε διαγωνισμούς όπου αποστέλλονται σχέδια από ποιοτικούς σχεδιαστές που θέλουν να κερδίσουν το μεγάλο βραβείο.

Το Upwork έχει επίσης ορισμένους αξιοσέβαστους ελεύθερους επαγγελματίες για τη σχεδίαση, αλλά είναι λιγότερο επιμελημένη επιλογή.

Όσον αφορά τη βοήθεια μάρκετινγκ, ίσως χρειαστεί αυτό κατά τους πρώτους μήνες από την έναρξη του ιστολογίου σας. Σε τελική ανάλυση, η εύρεση πελατών και αναγνωστών ιστολογίου είναι ο μόνος τρόπος για να γνωρίσετε την επωνυμία σας.

Η προσέλκυση σε ένα καλό άτομο ή ομάδα για να συνεργαστεί μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Θα θέλατε κάποιον με εμπειρία στη θέση σας. Συνιστώ, ωστόσο, να ζητήσετε απευθείας παραπομπές από φίλους και συναδέλφους Η Upwork έχει επίσης κάποιους εξαιρετικούς επαγγελματίες μάρκετινγκ.

Είστε έτοιμοι να αναθέσετε σε τρίτους?

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναθέσετε κάποια εργασία σχεδιασμού. Άλλες φορές, οι μπλόγκερ χρειάζονται τα πάντα, από τη λογιστική έως τη διαχειριζόμενη φιλοξενία και τη σχεδίαση έως τη συντήρηση του ιστότοπου.

Ανεξάρτητα από αυτό που χρειάζεστε, πολλοί εργαζόμενοι περιμένουν στο διαδίκτυο για να κάνουν την επιχείρησή σας ομαλή. Δεν υπάρχει λόγος να τραβήξετε τα μαλλιά σας με το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν μισείτε κάθε στιγμή από αυτό. Πηγαίνετε να βρείτε έναν έμπορο email που του αρέσει η διαδικασία και ξέρει πώς να το κάνει. Το ίδιο ισχύει και για τη δημιουργία βίντεο στο YouTube, το blogging επισκεπτών ή οποιαδήποτε άλλη εργασία.

Έχετε δοκιμάσει την εξωτερική ανάθεση; Ή είσαι στο φράχτη; Θα θέλαμε να γνωρίζουμε τις σκέψεις σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me