Πώς να αυξήσετε το κοινό σας και να προωθήσετε τα προϊόντα σας με διαγωνισμούς για WordPress

Αυξήστε το κοινό σας με διαγωνισμούς για WordPress

Η διεξαγωγή διαγωνισμού στον ιστότοπό σας στο WordPress μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη, αλλά μπορεί επίσης να είναι σκληρή δουλειά. Εάν προγραμματιστεί και εκτελεστεί σωστά, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του κοινού σας, στην ευαισθητοποίηση της επωνυμίας και στην προώθηση και πώληση των προϊόντων σας.


Αλλά τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από τη διεξαγωγή ενός διαγωνισμού και τι είδους ανταγωνισμός ταιριάζει καλύτερα στο έργο σας; Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους διαφορετικούς τύπους διαγωνισμών που μπορείτε να εκτελέσετε, καθώς και τις καλύτερες προσθήκες ανταγωνιστικών WordPress που κάνουν το αυξανόμενο κοινό σας ένα αεράκι.

Τα οφέλη από τη διεξαγωγή ενός διαγωνισμού WordPress

Διαγωνισμός WordPress

Η διεξαγωγή ενός διαγωνισμού δημιουργεί ενθουσιασμό και αλληλεπίδραση μεταξύ της κοινότητας του ιστότοπού σας. Τα βραβεία δεν πρέπει να είναι τεράστια, αλλά, σωστά, οι ανταμοιβές για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι.

Συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι διαγωνισμοί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μία από τις μερικές φορές όταν οι άνθρωποι είναι ευτυχείς να χωρίσουν μαζί τους. Οι άνθρωποι λατρεύουν διασκεδαστικούς διαγωνισμούς και περισσότερο από ότι αγαπούν τα δωρεάν. Το να δώσετε μια διεύθυνση email για να αποκτήσετε πρόσβαση στη δυνατότητα να κερδίσετε ένα βραβείο είναι μια μικρή τιμή που πρέπει να πληρώσετε. Εν τω μεταξύ, η λίστα αλληλογραφίας του ιστότοπού σας μεγαλώνει και μεγαλώνει.

Αυξάνοντας το κοινό σας

Ένα προφανές αποτέλεσμα ενός διαγωνισμού είναι ότι μπορείτε να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό, ειδικά αν αξιοποιήσετε στο έπακρο τα κανάλια κοινωνικών μέσων. Όσο περισσότερα άτομα συμμετέχουν στο διαγωνισμό σας, συζητούν και μοιράζονται το Διαδίκτυο με τους φίλους τους, τόσο περισσότερο ο ιστότοπός σας θα αρχίσει να καλλιεργείται και να προσεγγίζει ένα νέο κοινό.

Βελτίωση της παρουσίας των κοινωνικών μέσων

Οι διαγωνισμοί είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να βελτιώσετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μοιραστείτε ή εκτελέστε τους διαγωνισμούς σας μέσω των λογαριασμών κοινωνικών μέσων και οι μετοχές, οι επισημάνσεις “μου αρέσει” και οι ακόλουθοί σας θα αυξηθούν γρήγορα. Αυτό θα αυξήσει το κοινό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εάν το έχετε έξυπνο, συμβάλλετε στην αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας.

Αύξηση της ευαισθητοποίησης της επωνυμίας

Το μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και η προσέγγιση ενός ευρύτερου κοινού μέσω της διεξαγωγής ενός διαγωνισμού συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ευαισθητοποίηση της μάρκας. Ο ενθουσιασμός γύρω από το διαγωνισμό σας και η επακόλουθη προσέγγιση σε νέους καταναλωτές που μπορούν να συμβούν θα βοηθήσουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την επωνυμία σας. Σε συνδυασμό με αυτό, ο ίδιος ο ανταγωνισμός και η αλληλεπίδραση γύρω από αυτό θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε μια σοβαρή μάρκα και μια γνήσια αρχή στον κλάδο σας.

Προώθηση των προϊόντων σας

Οι διαγωνισμοί είναι επίσης ένας εντυπωσιακός τρόπος για την προώθηση των προϊόντων σας, ειδικά αν βασίζετε έναν ανταγωνισμό γύρω από ένα από τα προϊόντα σας. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιεί το προϊόν σας ως βραβείο, ζητώντας από τους χρήστες να σχολιάσουν ένα συγκεκριμένο προϊόν ή να μοιραστούν φωτογραφίες που εμφανίζουν ένα από τα προϊόντα σας. Αφήστε τους επισκέπτες και τους πελάτες σας να εμπορεύονται τα προϊόντα σας για εσάς μέσω διαγωνισμών, ανταλλαγής εικόνων και διαλόγου σχετικά με αυτά με ένα ευρύτερο κοινό.

Όλα τα παραπάνω σημεία θα πρέπει τελικά να οδηγήσουν σε αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας και σε περισσότερες πωλήσεις ή δυνητικούς πελάτες. Ωστόσο, αυτό θα ισχύει μόνο εάν έχετε σκεφτεί τον διαγωνισμό και έχετε επιλέξει τον κατάλληλο τύπο διαγωνισμού για τον ιστότοπό σας και το κοινό σας.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη ΠΡΙΝ ξεκινήσετε τον Διαγωνισμό

WordPress-Νικητής-Dollarphotoclub_105863212

Μόλις αποφασίσετε να διοργανώσετε έναν διαγωνισμό του ιστότοπού σας στο WordPress, μην προχωρήσετε απλώς σε αυτόν χωρίς ένα σαφές σχέδιο ή στρατηγική. Υπάρχουν μερικά βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε.

Ποιος είναι ο στόχος του διαγωνισμού?

Σκεφτείτε προσεκτικά τι θέλετε να επιτύχετε από τη διεξαγωγή διαγωνισμού WordPress. Ποιος στοχεύετε και, κατά συνέπεια, τι είδους διαγωνισμό πρέπει να διοργανώσετε; Θέλετε να αυξήσετε το κοινό σας, να αυξήσετε τη λίστα αλληλογραφίας σας, να προωθήσετε τα προϊόντα σας ή κάτι άλλο; Θυμηθείτε, μακροπρόθεσμα, μπορείτε να εκτελέσετε περισσότερους από έναν διαγωνισμούς WordPress, οπότε απλώς επιλέξτε έναν ή δύο στόχους για τον πρώτο διαγωνισμό για τον ιστότοπό σας.

Ποιο είναι το κοινό-στόχος?

Πρέπει να προσδιορίσετε το κοινό-στόχο σας εάν θέλετε ο ανταγωνισμός σας να επιτύχει τους στόχους του. Θέλετε ο διαγωνισμός να προσελκύσει τον τύπο των ατόμων που είναι πιθανό να γίνουν πελάτες, πελάτες ή συνδρομητές, όχι άτομα που αγαπούν τους διαγωνισμούς αλλά δεν ενδιαφέρονται για τη θέση σας.

Το βραβείο για το διαγωνισμό σας είναι σημαντικό εδώ. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, αλλά το σημαντικότερο πρέπει να συντονίζεται με το κοινό-στόχο σας και να σχετίζεται είτε με τα προϊόντα σας είτε με τον κλάδο σας. Αυτό θα βοηθήσει στην προσέλκυση της σωστής πελατείας.

Τι είδους διαγωνισμός WordPress θα εκτελέσετε?

Ο τύπος του διαγωνισμού που επιλέγετε να εκτελέσετε θα πρέπει να συμβάλει στην προσέλκυση του κατάλληλου κοινού και στην επίτευξη των στόχων του διαγωνισμού. Σκεφτείτε τον τύπο του διαγωνισμού που θα ενδιαφέρει το κοινό-στόχος σας. Για παράδειγμα, στο πιο βασικό επίπεδο, οι φωτογράφοι, διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας. Αλλά αν ο στόχος σας είναι να συλλέξετε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι αυτή είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Οι διαφορετικοί τύποι διαγωνισμών που μπορείτε να εκτελέσετε

Ακολουθούν ορισμένοι διαφορετικοί τύποι διαγωνισμών που μπορείτε να εκτελέσετε, καθώς και μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα διαγωνισμού WordPress που μπορούν να σας βοηθήσουν να τα διαχειριστείτε.

Σημείωση: Φροντίστε να ερευνήσετε τους νόμους σχετικά με τις δωρεές και τις λαχειοφόρες αγορές στη χώρα, την πολιτεία, την επαρχία, την επαρχία, την πόλη κ.λπ. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας, φορολογικά έντυπα ή άλλοι κανόνες και απαιτήσεις που είναι δική σας ευθύνη.

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Προσθήκη φωτογραφικού διαγωνισμού WordPress

Είναι γνωστό ότι οι χρήστες αλληλεπιδρούν περισσότερο με εικόνες στο διαδίκτυο παρά με κείμενο. Γιατί λοιπόν να μην επωφεληθείτε από αυτό και να διεξαγάγετε διαγωνισμό φωτογραφιών; Η κοινή χρήση εικόνων σε έναν διαγωνισμό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την προώθηση των προϊόντων σας, καθώς ο διαγωνισμός μπορεί να είναι να δημοσιεύσετε μια εικόνα ενός από τα προϊόντα σας που χρησιμοποιούνται ή απολαμβάνουν. Για να αυξήσετε την αφοσίωση στον ιστότοπό σας, μπορείτε να ζητήσετε από τους χρήστες να ψηφίσουν τις φωτογραφίες για να καθορίσουν τον νικητή.

Το Photo Contest Plugin είναι ένα premium πρόσθετο διαγωνισμού WordPress. Σας επιτρέπει να οργανώσετε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας στον ιστότοπό σας στο WordPress και προσφέρει μια ποικιλία επιλογών, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον διαγωνισμό για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Συγκεντρώνει τις ψήφους και προσδιορίζει τον νικητή για εσάς, παίρνοντας όλη τη δυσκολία από την οργάνωση και τη διεξαγωγή διαγωνισμού στο διαδίκτυο με το WordPress.

Διαγωνισμός σχολίων στο WordPress

Επιλογή προσθήκης νικητή Giveaway

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν διαγωνισμό που ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό, τη συζήτηση και την αφοσίωση στην κοινότητα του ιστότοπού σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε τη δωρεάν προσθήκη WordPress Επιλέξτε νικητή Giveaway. Αυτή η προσθήκη σας επιτρέπει να διεξάγετε έναν διαγωνισμό στον ιστότοπό σας που βασίζεται σε άτομα που σχολιάζουν μια ανάρτηση ιστολογίου.

Απλώς επιλέξτε ποια ανάρτηση ιστολογίου θέλετε να συζητήσουν οι χρήστες και, στη συνέχεια, προσφέρετε την ευκαιρία να κερδίσετε, επιλεγμένη τυχαία από την προσθήκη, για όποιον επιλέξει να σχολιάσει. Αυτός ο τύπος διαγωνισμού ενθαρρύνει τη συζήτηση στον ιστότοπό σας και δημιουργεί μια ισχυρή διαδραστική κοινότητα.

Κοινή χρήση ανταγωνισμού στα κοινωνικά μέσα

Κοινωνικοί Διαγωνισμοί Wishpond

Ένας εντυπωσιακός τρόπος για να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να ευαισθητοποιήσουν την επωνυμία και να αποκτήσουν νέους οπαδούς είναι να διοργανώσουν διαγωνισμό κοινής χρήσης στα κοινωνικά μέσα. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία κάποιου τύπου εικόνας ή κειμένου και ζητώντας από τους χρήστες να μοιραστούν και να τους αρέσουν, για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν.

Κοινωνικοί Διαγωνισμοί Wishpond είναι μια μεγάλη δωρεάν προσθήκη ανταγωνισμού WordPress που σας επιτρέπει να οργανώσετε έναν διαγωνισμό κοινής χρήσης στο Facebook και το Twitter. Τρέχει και παρακολουθεί τον διαγωνισμό για εσάς και επιλέγει ακόμη και τον νικητή τυχαία.

Ανατρέξτε σε διαγωνισμό φίλου

Πρόσθετο Διαγωνισμού Invitebox WordPress

Το ΠρόσκλησηBox είναι ένα premium πρόσθετο διαγωνισμού WordPress τύπου refer-a-friend που καθιστά δυνατή τη διεξαγωγή διαγωνισμών παραπομπής. Αλλά έρχεται με μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών (την οποία θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε έναν νέο ιστότοπο και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά πρόσθετα διαγωνισμού αργότερα).

Με τη δημιουργία μιας καμπάνιας παραπομπής με Πρόσκληση μπορείτε να διοργανώσετε τον ανταγωνισμό σας ανταμείβοντας όσους παραπέμπουν στους φίλους τους. Οι άνθρωποι είναι συνήθως ευτυχείς να παραπέμπουν έναν φίλο εάν έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα βραβείο. Στο μεταξύ, ο ιστότοπός σας επωφελείται από την προώθηση και την κοινή χρήση της επιχείρησής σας με ένα νέο κοινό.

Διαγωνισμός βίντεο

Διαγωνισμός βίντεο Pugin WordPress

Τα βίντεο στο διαδίκτυο είναι αυτό που όλοι ενδιαφέρονται αυτήν τη στιγμή, οπότε δοκιμάστε να το αξιοποιήσετε. Το Διαγωνισμό βίντεο Το WordPress Plugin είναι ένα πρόσθετο premium διαγωνισμού που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε έναν διαγωνισμό βίντεο για εσάς. Μέσω διαγωνισμών βίντεο, μπορείτε να προωθήσετε την επωνυμία και τα προϊόντα σας. Ας ελπίσουμε ότι οι χρήστες θα μοιραστούν επίσης τον διαγωνισμό και τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βοηθώντας στην αύξηση του κοινού σας.

Λοταρία WooCommerce

Λοταρία WooCommerce

Ή θα μπορούσατε να τρέξετε μια ντεμοντέ λαχειοφόρο αγορά. Το WooCommerce Lottery σας επιτρέπει να τρέχετε τις δικές σας λαχειοφόρες αγορές WordPress χρησιμοποιώντας τη δύναμη του WooCommerce.

Μετά την εγκατάσταση, θα μπορείτε να δημιουργήσετε λαχειοφόρο αγορά με τον ίδιο τρόπο που θα δημιουργούσατε οποιαδήποτε άλλη σελίδα προϊόντος WooCommerce. Μπορείτε να ορίσετε μια τιμή για κάθε εισιτήριο, το οποίο πληρώνουν οι χρήστες χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις εγκεκριμένες από το WooCommerce πύλες πληρωμής που έχετε εγκαταστήσει στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες για κάθε κλήρωση. Αυτό περιλαμβάνει τους χρόνους έναρξης / τερματισμού, τον μέγιστο αριθμό εισιτηρίων ανά χρήστη και τον αριθμό των νικητών. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε τον απόλυτο μέγιστο αριθμό διαθέσιμων εισιτηρίων. Για να αυξήσετε τον ενθουσιασμό, υπάρχει ακόμη και μια σειρά από κινούμενα γραφικά στοιχεία, που υπολογίζονται στην επόμενη κλήρωση.

Όταν φτάσει ο χρόνος ολοκλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς, το πρόσθετο θα φροντίσει επίσης για όλα τα παρασκήνια, συμπεριλαμβανομένης της τυχαίας επιλογής των νικητήριων εισιτηρίων. Μετά την κλήρωση, το WooCommerce Lottery θα στείλει επίσης ειδοποιήσεις μέσω email στον / στους νικητή – και, αν θέλετε, σε όσους δεν κέρδισαν.

Παρόλο που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη για κληρώσεις σε μετρητά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσετε δροσερά βραβεία – για παράδειγμα, προϊόντα που είναι αποθηκευμένα στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας.


Φυσικά, υπάρχουν πολύ περισσότεροι τύποι υπηρεσιών διαγωνισμών και προσθηκών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά αυτοί που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι σίγουρα ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Σκεφτείτε προσεκτικά τον τύπο του ιστότοπου ή της επιχείρησής σας, το κοινό που θέλετε να προσελκύσετε και το πιο σημαντικό τι θέλετε να επιτύχετε μέσω του διαγωνισμού σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο του διαγωνισμού ανάλογα. Καλή τύχη!

Πώς θα χρησιμοποιήσετε διαγωνισμούς για την προώθηση και ανάπτυξη του ιστότοπού σας? Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map