Πώς να μειώσετε το χρόνο διακοπής του ιστότοπού σας στο WordPress

Η υψηλή διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού σας στο WordPress έχει καταστροφικές συνέπειες. Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας, θέλουν να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν, αλλά αν είναι εκτός σύνδεσης, το κοινό σας θα χάσει γρήγορα την υπομονή του. Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού σας στο WordPress?


Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε πώς ο χρόνος διακοπής μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον ιστότοπό σας στο WordPress και πώς μπορείτε να παρακολουθείτε το χρόνο διακοπής λειτουργίας για να δείτε εάν είναι πρόβλημα. Κρίσιμα, θα εξετάσουμε πώς μπορείτε να βελτιώσετε το χρόνο λειτουργίας σας για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένος.

Γιατί το Downtime είναι κακό για τον ιστότοπό σας στο WordPress

Η κοινή λογική λέει ότι δεν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι εκτός σύνδεσης. Το Downtime θα απογοητεύσει, θα προκαλέσει σύγχυση και θα ενοχλήσει τους πιθανούς επισκέπτες σας. Όταν οι χρήστες προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας, το κάνουν έχοντας κατά νου κάποιο στόχο, είτε πρόκειται για ψυχαγωγία, μαθαίνοντας κάτι νέο ή πραγματοποιώντας μια αγορά.

Εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός σύνδεσης, μπορεί να σας κοστίσει επισκέπτες που επιστρέφουν, νέους δυνητικούς πελάτες, δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις. Ο χρόνος διακοπής μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας χάνει την αξιοπιστία του κοινού σας και εντός του κλάδου σας. Ένας ιστότοπος που έχει προβλήματα με το χρόνο διακοπής απεικονίζει μια εικόνα μη επαγγελματισμού και δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή για πελάτες που πληρώνουν. Σίγουρα δεν θα θεωρείται ηγέτης και αρχή στον τομέα της.

Ο άλλος σημαντικός λόγος για τον οποίο δεν θέλετε πρόβλημα με το χρόνο διακοπής λειτουργίας είναι ότι το Google και οι άλλες μηχανές αναζήτησης δεν το συμπαθούν. Η τακτική λήψη θα αρχίσει πολύ γρήγορα να επηρεάζει την κατάταξή σας στις σελίδες αποτελεσμάτων τους και, όπως όλοι γνωρίζουμε, όσο χαμηλότερη είναι η λιγότερη επισκεψιμότητα που θα λάβετε. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να κάνετε ό, τι μπορείτε για να μειώσετε τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού σας WordPress.

Χρησιμοποιήστε μια λύση παρακολούθησης για να παρακολουθείτε το χρόνο διακοπής λειτουργίας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε όταν εξετάζετε πώς να μειώσετε το χρόνο διακοπής του ιστότοπού σας WordPress είναι το πόσο επηρεάζεται ο ιστότοπός σας από αυτό το ζήτημα. Μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζετε.

Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε μια λύση παρακολούθησης για να δείτε εάν και πότε ο ιστότοπός σας είναι εκτός σύνδεσης. Ακολουθούν μερικές επιλογές για τη μέτρηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας του ιστότοπού σας στο WordPress.

Jetpack

μειώστε το χρόνο διακοπής του ιστότοπού σας στο WordPress

Jetpack είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που έχει πολλές χρήσεις και αξίζει να εγκατασταθεί στον ιστότοπό σας. Ένα σημαντικό μέρος του Jetpack είναι η ενότητα του Οθόνη, που μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε το χρόνο διακοπής λειτουργίας για εσάς.

Το Monitor θα ελέγχει τον ιστότοπό σας κάθε 5 λεπτά για να δει ότι είναι συνδεδεμένος. Εάν κάτι πάει στραβά, το Jetpack θα σας στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσει ότι ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας και, στη συνέχεια, πάλι μόλις ενεργοποιηθεί και λειτουργεί ξανά. Αυτό θα σας δώσει μια ακριβή εικόνα για το πότε ο ιστότοπός σας είναι εκτός σύνδεσης και για πόσο χρονικό διάστημα για κάθε φορά.

Pingdom

Pingdom

Pingdom είναι μια δημοφιλής λύση premium για όσους θέλουν λίγο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των ιστότοπών τους. Το Pingdom παρέχει παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας, χρησιμοποιώντας 60+ διακομιστές ανίχνευσης από όλο τον κόσμο για να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας έως και κάθε λεπτό. Εάν κάτι σπάσει, σας ειδοποιεί αμέσως.

Ωστόσο, πιο εντυπωσιακά, το Pingdom προσφέρει αναλυτικά στοιχεία για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη βασική αιτία κάθε προβλήματος εκτός λειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα και να αποτρέψετε την επανεμφάνισή του, με αποτέλεσμα πιο μακροπρόθεσμο χρόνο λειτουργίας. Συν με το Πρόσθετο Pingdom Real User Monitoring Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τα εργαλεία Pingdom με την εγκατάσταση του WOrdpress.

Το πρώτο βήμα στην προσπάθεια μείωσης του χρόνου διακοπής λειτουργίας του ιστότοπού σας WordPress είναι η μέτρηση του χρόνου λειτουργίας του. Σε τελική ανάλυση, όπως λέει το παλιό ρητό, εάν δεν μπορείτε να το μετρήσετε, δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε.

Επιλέξτε έναν οικοδεσπότη Ιστού με καλή φήμη

Μόλις έχετε μια ιδέα για το πόσο συχνά ο ιστότοπός σας πάσχει από διακοπή λειτουργίας, τότε πρέπει να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τις αιτίες. Η φιλοξενία ιστού σας θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα από τα προβλήματα, επομένως είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τον ιστότοπό σας σε μια επαγγελματική εταιρεία φιλοξενίας που δεν θα σας απογοητεύσει.

Μηχανή WP

Φιλοξενία WPEngine

Σίγουρα έχετε ακούσει να μιλάμε για αυτά πριν, αλλά το WP Engine είναι η κορυφαία επιλογή μας για έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη. Προσφέρουν πλήρως διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress που παρέχονται με εξαιρετική τεχνική υποστήριξη, δωρεάν ιστότοπους σταδιοποίησης, ισχυρούς διακομιστές και εντυπωσιακή εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,95%.

Μπορεί να δείτε αυτό το χρόνο λειτουργίας και να αναρωτιέστε γιατί δεν είναι 99,99% ή ακόμη και 100% – αυτό συμβαίνει επειδή το WP Engine επιτρέπει έως και 0,05% του χρόνου διακομιστή σας κάθε μήνα για συντήρηση (και προσφέρουν ακόμη πίστωση 5% της μηνιαίας χρέωσής σας για κάθε ώρα που ο ιστότοπός σας είναι κάτω). Αυτό γίνεται για να διατηρείτε τους διακομιστές σας γρήγορους και ασφαλείς. Έχετε δει ποτέ το WPExplorer; Πιθανώς όχι. Αυτό συμβαίνει επειδή η ομάδα στο WP Engine είναι εξαιρετική στη δουλειά τους. Επιπλέον, εάν προβλέπουν ότι ένας διακομιστής ή ένα κέντρο δεδομένων θα είναι εκτός λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι προληπτικοί και θα μεταφέρουν τους ιστότοπούς σας σε έναν νέο διακομιστή για να σας κρατήσουν σε λειτουργία και να λειτουργούν.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το WP Engine και όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν με τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress; Δείτε την πλήρη αναθεώρηση φιλοξενίας WP Engine στο ιστολόγιο.

SiteGround

SiteGround

Το SiteGround είναι μια άλλη υπηρεσία διαχείρισης φιλοξενίας πλούσια σε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, αυτό είναι στο πιο προσιτό τέλος της κλίμακας και ως εκ τούτου πιο προσιτό σε όλους, από bloggers έως μικρές επιχειρήσεις και όχι μόνο. Το SiteGround προσφέρει μια επιλογή επιλογών φιλοξενίας, όπως web, cloud και ειδική φιλοξενία. Είναι γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση και χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στον τομέα φιλοξενίας.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, όπως το Pagely, το SiteGround είναι γνωστό για το χρόνο λειτουργίας του. Το SiteGround μπορεί να υπερηφανεύεται για το ότι είναι ο χρόνος λειτουργίας είναι 99,99%, ένα ρεκόρ για το οποίο κάθε εταιρεία φιλοξενίας θα ήταν περήφανη. Επομένως, αν και κοστίζει λιγότερο από το Pagely, το SiteGround εξακολουθεί να είναι μια εντυπωσιακή λύση φιλοξενίας που σίγουρα αξίζει να εξεταστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την εξαιρετική υπηρεσία αξίας, διαβάστε την αναλυτική αναθεώρηση φιλοξενίας SiteGround WordPress.

Δυστυχώς

Δυστυχώς
Δυστυχώς είναι μια λύση φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, που απευθύνεται σε μεγάλους ιστότοπους και μεγάλες επιχειρήσεις. Προσφέροντας πλήρως διαχειριζόμενη συγκεκριμένη φιλοξενία στο cloud στο Amazon, η Pagely υπερηφανεύεται για το ότι είναι εξαιρετικά επεκτάσιμη. Ως εκ τούτου, είναι μια δημοφιλής επιλογή για μάρκες βαρέων βαρών με αυξανόμενες ανάγκες κίνησης.

Ωστόσο, ένας από τους κύριους λόγους που το Pagely είναι τόσο δημοφιλές είναι ότι προσφέρει 100% χρόνος λειτουργίας (αν και εξαρτάται από την καλή κρίση σας εάν θέλετε ή όχι να το πιστεύετε 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίαςΑυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υπηρεσία φιλοξενίας που σας απογοητεύει. Το Pagely μπορεί απλά να σας δώσει ηρεμία και για όλους τους ιστότοπους, ανεξάρτητα από το μέγεθός σας, αυτό είναι πολύτιμο.

Περισσότερες συμβουλές για την επιλογή της σωστής φιλοξενίας

Όταν επιλέγετε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων, μην επηρεάζεστε από την τιμή ή το μέγεθος του ρούχου. Ίσως μια φθηνή συμφωνία, αλλά εάν ο οικοδεσπότης Ιστού σας δεν μπορεί να εγγυηθεί τη λειτουργία του, τότε ο ιστότοπός σας θα χάσει γρήγορα τα χρήματα που αποθηκεύσατε στη φιλοξενία.

Ομοίως, επειδή η λύση φιλοξενίας είναι πολύ γνωστή, δεν σημαίνει ότι είναι αξιόπιστη. Ακόμη και γνωστοί οικοδεσπότες μπορεί να έχουν προβλήματα έτσι κάνετε την έρευνά σας και ελέγξτε τις εταιρείες που φιλοξενούν αναφορές πριν εγγραφείτε.

Επομένως, εάν θέλετε να μειώσετε τον χρόνο διακοπής λειτουργίας του ιστότοπού σας στο WordPress, η ποιοτική φιλοξενία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Διατηρήστε την ασφάλεια του ιστότοπού σας ενημερωμένη

Ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους μπορεί να πραγματοποιηθεί ο χρόνος λειτουργίας είναι οι παραβιάσεις ασφαλείας. Τα ζητήματα με την ασφάλεια μπορεί να κυμαίνονται από ενοχλητικούς ιούς έως ολόκληρη την παραβίαση του ιστότοπού σας, γεγονός που μπορεί να αυξήσει δραματικά το ποσοστό διακοπής λειτουργίας του ιστότοπού σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι βελτίωσης της ασφάλειας στον ιστότοπό σας στο WordPress. Στο πιο βασικό επίπεδο, θα πρέπει να αλλάζετε τακτικά τους κωδικούς πρόσβασής σας, να ενημερώνετε θέματα WordPress και προσθήκες και να πραγματοποιείτε καθημερινές σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού. Ωστόσο, η επένδυση σε ένα πρόσθετο ασφαλείας WordPress είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή και τον χρόνο διακοπής σας στο ελάχιστο.

Ασφάλεια Wordfence

Ασφάλεια Wordfence

Το WordPress Ασφάλεια Wordfence Το plugin παρέχει δωρεάν προστασία στον ιστότοπό σας από εισβολείς και κακόβουλα προγράμματα. Το τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού αποτρέπει προβλήματα πριν συμβούν και το Wordfence Scan θα σας ειδοποιήσει αμέσως σε περίπτωση παραβίασης του ιστότοπού σας.

Υπάρχει επίσης ένα premium έκδοση αυτού του plugin, ενσωματώνοντας μια σειρά από τεχνολογίες ασφάλειας υψηλής τεχνολογίας, όπως η άμυνα απειλών σε πραγματικό χρόνο. Δωρεάν ή premium, το Wordfence Security είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για εγκατάσταση εάν θέλετε να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή και διαδικτυακό.

VaultPress

VaultPress

VaultPress είναι μια premium λύση ασφαλείας και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για ιστότοπους WordPress. Αυτό το ισχυρό πρόσθετο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όχι μόνο θα προστατεύσει τον ιστότοπό σας από όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα ασφαλείας, αλλά θα προσφέρει επίσης προστασία εάν το χειρότερο επρόκειτο να συμβεί.

Φανταστείτε να ξυπνήσετε αύριο το πρωί και ολόκληρος ο ιστότοπός σας είχε εξαφανιστεί λόγω παραβίασης της ασφάλειας. Τώρα μιλάμε για σοβαρό χρόνο διακοπής λειτουργίας, καθώς πρέπει αργά αλλά σίγουρα να ανοικοδομήσουμε τον ιστότοπό σας.

Το VaultPress σάς επιτρέπει να δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας και σας επιτρέπει να το επαναφέρετε γρήγορα και εύκολα. Όχι μόνο θα έχετε πάντα ένα εφαρμόσιμο αντίγραφο του ιστότοπού σας, αλλά ο χρόνος λειτουργίας σας δεν θα πρέπει ποτέ να επηρεάζεται σοβαρά.

Η σωστή προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας του ιστότοπού σας στο WordPress, στο ατυχές γεγονός της παραβίασης ή της αλλοίωσης του ιστότοπού σας με κάποιον άλλο τρόπο.

Συντήρηση και βελτιστοποίηση

Εκτός από την εφαρμογή μιας ισχυρής διαδικασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς, είναι σημαντικό να πραγματοποιείτε τακτική βελτιστοποίηση και συντήρηση του ιστότοπού σας WordPress, συμπεριλαμβανομένης της βάσης δεδομένων του.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο ομαλής λειτουργίας του ιστότοπού σας στον οδηγό μας για τη βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων WordPress και τον οδηγό για αρχάριους για τη συντήρηση του ιστότοπου WordPress.

Και αν όλα αυτά μοιάζουν με υπερβολική δουλειά, τότε θα μπορούσατε πάντα να προσλάβετε τις υπηρεσίες μιας επαγγελματικής υπηρεσίας υποστήριξης WordPress και να τους αφήσετε να φροντίσουν να μειώσουν το χρόνο διακοπής του ιστότοπού σας στο WordPress.

Τελικές σκέψεις

Η σημασία της προσπάθειας για μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας του ιστότοπού σας WordPress δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Επιλέγοντας μια επαγγελματική υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, παρακολουθώντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας σας και παρακολουθώντας τις εργασίες ασφάλειας και συντήρησης του ιστότοπού σας, θα πρέπει να μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια λειτουργίας του ιστότοπού σας.

Αυτό θα πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες βαθμολογίες στις μηχανές αναζήτησης, πιο ευτυχισμένους επισκέπτες και τελικά έναν πιο επιτυχημένο ιστότοπο και με καλύτερη απόδοση.

Ο ιστότοπός σας πάσχει από διακοπή λειτουργίας; Τι πιστεύετε ότι το προκαλεί; Ενημερώστε μας πώς σκοπεύετε τώρα να μειώσετε το χρόνο διακοπής του ιστότοπού σας WordPress στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map