Πώς να εκπροσωπηθείτε στην κοινότητα του WordPress

Η διαδικτυακή εθιμοτυπία είναι μεγάλη υπόθεση. Αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλους τους κλάδους, αλλά δεδομένου ότι οι bloggers και οι προγραμματιστές του WordPress ζουν στο Διαδίκτυο, είναι κάτι που κάνουν Πραγματικά πρέπει να προσέξετε. Σε τελική ανάλυση, ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεστε σε δημόσια φόρουμ μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη φήμη σας και την ικανότητά σας να αποκτήσετε νέους πελάτες.


Γι ‘αυτό ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο εδώ για να μιλήσω για το πώς να εκπροσωπήσετε σωστά τον εαυτό σας στο διαδίκτυο γενικά, φυσικά, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη ως προγραμματιστής ή / και χρήστης του WordPress.

Αλληλεπίδραση με σχόλια ιστολογίου

Ένα από τα καλύτερα μέρη για επικοινωνία με άλλα άτομα είναι στον ίδιο τον ιστότοπό σας, στην ενότητα σχολίων ιστολογίου. Όχι μόνο αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε λίγο περισσότερο την προσωπικότητά σας, αλλά είναι επίσης εξαιρετικός για να δείξετε ότι είστε ανοιχτοί στα σχόλια και θέλετε πραγματικά να ακούσετε τι λένε οι αναγνώστες σας.

wordpress-σχόλια-εθιμοτυπία

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου ότι σχετίζονται με άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν φήμη στην κοινότητα του WordPress:

 • Να είστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε τα πράγματά σας. Συμμετέχοντας στην κοινότητα του WordPress, υπάρχει μια υπόθεση ότι γνωρίζετε τι μιλάτε. Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να εκπροσωπήσετε με ακρίβεια τον εαυτό σας και το επίπεδο γνώσεων σας. Και όταν λέτε ότι είστε ανοιχτοί στα σχόλια, το εννοώ. Διότι αν κάνετε κάποιο λάθος, οι άνθρωποι θα σας καλέσουν. Θα συμβεί.
 • Εάν κάνετε ερωτήσεις, περιμένετε απαντήσεις. Τείνω να τερματίσω τις αναρτήσεις ιστολογίου μου με μια ερώτηση για να ενθαρρύνω τη συζήτηση στην ενότητα σχολίων. Το κάνω αυτό γνωρίζοντας ότι υπάρχει η πιθανότητα να λάβω αρνητικά σχόλια ή κριτικές. Όταν βάζετε τον εαυτό σας εκεί έξω, είναι απλώς το όνομα του παιχνιδιού, οπότε πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτό.
 • Να είστε ευγενικοί όταν λαμβάνετε κριτική. Και πάλι, είναι βέβαιο ότι θα συμβεί κάποια στιγμή, οπότε φροντίστε να το αποδεχτείτε θετικά. Χτυπώντας τους ανθρώπους που σας επικρίνουν δεν θα σας καθαρίσουν φίλους σε αυτήν την επιχείρηση – ή οποιαδήποτε επιχείρηση, πραγματικά.
 • Απαντήστε σε όλους. Φυσικά, δεν μιλάω για τρολ ή άτομα που προσπαθούν να ξεσηκώσουν την οργή σας. Αντίθετα, θα πρέπει να απαντήσετε σε σχόλια που άφησε ο καθένας που είναι ειλικρινής – ακόμα κι αν λέει κάτι αρνητικό για αυτό που γράψατε. Αυτό είναι διπλά σημαντικό εάν ένας αναγνώστης επισημαίνει ένα σφάλμα. Τα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του WordPress είναι αρκετά τεχνικά. Τα σφάλματα μπορούν να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα, επομένως να είστε δεκτικοί στα σχόλια και να αναγνωρίζετε το σφάλμα όταν χρειάζεται.
 • Ψάξτε για ύπουλο ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Ένα αυξανόμενο ζήτημα σε ιστολόγια γενικά είναι ανεπιθύμητα μηνύματα που δημιουργούνται από bot. Υπάρχουν πολλές προσθήκες για την καταπολέμηση ανεπιθύμητων μηνυμάτων που δημιουργούνται από bot Ακίσμετ και Jetpack. Ωστόσο, είναι πολύ πιο δύσκολο να φιλτράρετε αυτόματα τα ανεπιθύμητα μηνύματα που δημιουργούνται από χρήστες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι λένε οι άνθρωποι και προσέξτε να εγκρίνετε μόνο τα σχόλια που φαίνεται να είναι 100% νόμιμα.

Συμμετοχή στα κοινωνικά μέσα

wordpress-social-εθιμοτυπία

Είτε εργάζεστε ως προγραμματιστής WordPress είτε απλά χρησιμοποιείτε το CMS για τον ιστότοπό σας, είναι σημαντικό να είστε ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί; Επειδή αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Αλλά υπάρχουν μερικοί «κανόνες» που πρέπει να τηρείτε όσον αφορά τη συμπεριφορά:

 • Επιλέξτε ένα εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων. Αν και δεν σχετίζεται άμεσα με τη συμπεριφορά, η επιλογή ενός καλού εργαλείου διαχείρισης κοινωνικών μέσων θα σας διευκολύνει να δείτε πότε οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μαζί σας, ώστε να μπορείτε να αντιδράτε πιο γρήγορα. Βασικά, διατηρεί τους κοινωνικούς λογαριασμούς σας οργανωμένους, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο μιλώντας με άτομα και λιγότερο χρόνο να παρακολουθείτε πού γίνονται συζητήσεις για εσάς.
 • Επικοινωνήστε με τους ειδικούς. Υπάρχουν πολλοί γκουρού του WordPress στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αν θέλετε να επεκτείνετε την προσέγγιση χρηστών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους. Φυσικά, δεν θέλετε να είστε αγενής ή κατάφωρα προωθητικός. Αντ ‘αυτού, ακολουθήστε αυτά που λένε αυτοί οι ειδικοί και συμμετάσχετε στη συζήτηση. Γίνετε άνθρωπος και αυτό από μόνο σας θα σας πάρει αρκετά μακριά.
 • Μοιραστείτε το περιεχόμενο άλλων ατόμων. Πρόκειται για μια τεχνική μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων που ονομάζεται επιμέλεια περιεχομένου και είναι πραγματικά πολύ σημαντικό τόσο για την καθιέρωση του εαυτού σας ως ειδικού στον τομέα σας όσο και για την προσοχή άλλων εμπειρογνωμόνων και όσων ενδιαφέρονται για το WordPress.
 • Αποφύγετε τη δημόσια κατάρρευση. Αυτό ισχύει για κάθε κλάδο – εκτός αν είστε σε ψυχαγωγία, υποθέτω – αλλά είναι καλή ιδέα να διατηρήσετε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σας απαλλαγμένους από δημόσια κατάρρευση. Όχι μόνο μεταδίδει μια μη επαγγελματική εμφάνιση, αλλά μπορεί να βλάψει τη φήμη σας μακροπρόθεσμα, ειδικά εάν η κατάρρευσή σας αφορά έναν προηγούμενο πελάτη ή κάτι τέτοιο. Εάν δεν θέλετε η τρέχουσα λίστα ρόστερ πελατών να γνωρίζει κάτι, κρατήστε τη μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τέλος της ιστορίας.

Εθιμοτυπία κοινότητας WordPress

Φόρουμ κοινότητας WordPress

Ενώ όλα όσα έχω συζητήσει μέχρι τώρα σχετίζονται άμεσα με την κοινότητα του WordPress γενικά, υπάρχει ένας πραγματικά αφιερωμένος χώρος για χρήστες και προγραμματιστές του WordPress στο Φόρουμ WordPress.org. Πολλοί άλλοι ιστότοποι εκεί διαθέτουν φόρουμ υποστήριξης όπου οι άνθρωποι μπορούν να υποβάλουν και να απαντήσουν σε ερωτήσεις που σχετίζονται με το WordPress, το ξέρω, αλλά πιστεύω ότι σε αυτήν την περίπτωση είναι καλή ιδέα να μεταβείτε στην πηγή.

Δεδομένου ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται συχνά τα φόρουμ κάθε μέρα, οι πιθανότητες είναι καλές που κάποιος έχει υποβάλει μια παρόμοια ερώτηση στο παρελθόν, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα. Και αν θέλετε απλώς να βοηθήσετε, υπάρχουν πολλοί αρχάριοι WordPress που αναζητούν τις γνώσεις σας! Μερικές συμβουλές για να συμμετάσχετε εκεί:

 • Να είστε έγκυροι. Είναι ένα πράγμα να απαντήσετε στην ερώτηση κάποιου ατόμου, αλλά επειδή οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί και να δημοσιεύσει, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα σχόλιά σας ξεχωρίζουν. Μην γοητεύετε ή κυριεύετε τις γνώσεις σας πάνω σε κανέναν. Εκτιμάται λίγο ταπεινότητα. Απλώς υποδείξτε την εμπειρία σας με ένα συμφραζόμενο τρόπο. Θα έχει ως αποτέλεσμα να λαμβάνετε πιο σοβαρά υπόψη τις αναρτήσεις σας.
 • Παραδεχτείτε όταν το έχετε κάνει λάθος. Κάνει ένα λάθος? Κανένα πρόβλημα. Ζητήστε συγνώμη, προσπαθήστε να διορθώσετε το πρόβλημα και προχωρήστε.
 • Να είσαι ευγνώμων. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα και ένα καλό άτομο προσφέρει βοήθεια, φροντίστε να τους ευχαριστήσετε που αφιέρωσαν χρόνο για να απαντήσουν στην ερώτησή σας. Σε όλους τους αρέσει ένας παίκτης της ομάδας και αν θέλετε να χτίσετε μια σταθερή φήμη στον κλάδο, το να είστε συνεχώς ευγνώμονες και στοχαστικοί μπορεί να σας ξεπεράσει.

Τα άτομα που ασχολούνται με το WordPress είναι ένα παθιασμένο μάτσο. Το παίρνουν στα σοβαρά. Επομένως, πρέπει να το έχετε υπόψη σας όταν έρχεστε σε επαφή με τους συναδέλφους σας ενθουσιώδεις και προγραμματιστές. Τα συναισθήματα μπορούν να αυξηθούν όταν αντιμετωπίζουν κάτι που οι άνθρωποι νοιάζονται τόσο πολύ. Η διαβίωση των ανθρώπων είναι τυλιγμένη στο WordPress. Παρόλα αυτά, αν λάβετε κριτική και αισθάνεστε την ανάγκη να εμπλακείτε σε ένα επιχείρημα, αντισταθείτε! Δεν θα κάνει τίποτα για να προωθήσει τη φήμη σας και θα μπορούσε πραγματικά να σας βλάψει εάν δεν είστε προσεκτικοί.

Όλα αυτά, η κοινότητα του WordPress είναι ένα ευχάριστο μέρος. Οι ειδικοί και οι αρχάριοι συρρέουν σε αυτήν την πλατφόρμα που αγαπούν. Οι άνθρωποι βοηθούν ο ένας τον άλλον. Και δεδομένου ότι είναι ανοιχτού κώδικα, τα μέλη της κοινότητας έχουν μια πραγματική ευκαιρία να βοηθήσουν στη διαμόρφωση της πλατφόρμας στις μελλοντικές ενσαρκώσεις της. Το οποίο – αν με ρωτήσετε – είναι πολύ ωραίο.

Λοιπόν, έχετε ειδικούς κανόνες που θέλετε να ακολουθήσετε όταν αλληλεπιδράτε με την κοινότητα του WordPress. Διαφέρουν αυτοί οι κανόνες για εσάς κατά τη συζήτηση στα ειδικά φόρουμ, στα σχόλια ιστολογίου ή στα κοινωνικά μέσα; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map