Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση WordPress

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με βάση το WordPress

Είναι δυνατόν να οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη επιχείρηση γύρω από το WordPress σήμερα; Η σύντομη απάντηση είναι ναι. Το 2020 υπάρχουν εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες που κερδίζουν χρήματα στο διαδίκτυο – και πολλοί από αυτούς έχουν επιχειρήσεις που δημιούργησαν γύρω από το WordPress. Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για αυτό:


 • Το WordPress συνεχίζει να αναπτύσσεται ως μια απλή και ευέλικτη πλατφόρμα εκδόσεων και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα συνεχίζει να προσελκύει νέους χρήστες, γεγονός που μεταφράζεται σε αυξημένη ζήτηση για υπηρεσίες που σχετίζονται με το WordPress.
 • Μπορείτε να κλιμακώσετε και να επεκτείνετε τη βασική λειτουργικότητα του λογισμικού για να επιτύχετε ό, τι θέλετε μέσω προσθηκών, θεμάτων και προσαρμοσμένων εφαρμογών. Είναι πολύ περισσότερο από μια απλή πλατφόρμα blogging. Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου ή σύνθετης εφαρμογής ιστού στο WordPress.
 • Προσφέρει μια σχετικά εύκολη (και συνήθως φθηνότερη) είσοδο στον κόσμο της online freelancing από το blogging, για υποστήριξη στην ανάπτυξη wordpress ή σε αρκετούς άλλους τομείς. Για ορισμένες επιχειρήσεις μπορείτε να ξεκινήσετε με μόλις 500 $ ή λιγότερο.
 • Υπάρχουν πολλοί δωρεάν πόροι (και premium) που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε γρήγορα την επιχειρηματική σας ιδέα.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες καθιστούν το WordPress μια ελκυστική διαδρομή για άτομα που θέλουν να ασκήσουν ελεύθερες επιχειρήσεις.

Είναι πραγματικά Οτι Ανετα?

Δεν είναι όλα ρόδινα όταν ξεχωρίζεις ως επιχειρηματίας WordPress. Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να κάνετε ένα πολύ άνετο εισόδημα από το WordPress. Εκατοντάδες επιχειρηματίες κερδίζουν χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο από πολλές επιχειρήσεις που σχετίζονται με το WordPress, αλλά απαιτεί πολλή σκληρή δουλειά και δέσμευση για την επίτευξη αυτού του επιπέδου επιτυχίας. Οι περισσότεροι επιτυχημένοι επιχειρηματίες του WordPress έχουν καταβάλει μεγάλη δουλειά για να φτάσουν στο επίπεδο ενός άνετου εισοδήματος.

Η σημερινή ανάρτηση είναι ένας οδηγός για αρχάριους για την έναρξη μιας επιτυχημένης επιχείρησης με βάση το WordPress. Φυσικά, η πορεία κάθε ατόμου για επιτυχία σε αυτήν την επιχείρηση είναι διαφορετική, αλλά δεν μπορείτε παρά να παρατηρήσετε τις πολλές ομοιότητες μεταξύ των προσωπικών ιστοριών μερικών από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του WordPress. Θα καλύψω ορισμένα στην ενότητα των υποχρεώσεων και των υποχρεώσεων. Πρώτα όμως είναι τα βασικά βήματα:

1. Ξεκινήστε έναν ιστότοπο επιχειρήσεων

Ξεκινήστε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο

Το πρώτο βήμα στον ελεύθερο κόσμο του WordPress είναι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας επιχειρήσεων. Εδώ θα εκτελέσετε όλη την επιχείρησή σας, είτε πρόκειται για πώληση προϊόντων, υπηρεσιών, συμβουλευτικών υπηρεσιών ή οποιουδήποτε επιχειρηματικού μοντέλου που θα επιλέξετε.

Ο ιστότοπός σας θα είναι επίσης το σημαντικότερο εργαλείο μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας. Όλες οι προωθητικές στρατηγικές θα στοχεύουν στην ανακατεύθυνση δυνητικών πελατών στον ιστότοπό σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι φαίνεται το κομμάτι και είναι εύκολο στη χρήση. Η ουσία είναι ότι ο ιστότοπός σας πρέπει να λειτουργεί και να έχει ό, τι θα αναζητούν οι πιθανοί πελάτες σας.

Πώς δημιουργείτε λοιπόν έναν ιστότοπο; Γενικά, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα.

Καλή φιλοξενία

Επιλέξτε ένα καλό πρόγραμμα φιλοξενίας που είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας. Προσωπικά αγαπάμε και χρησιμοποιούμε τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress του WP Engine για την εκτέλεση του WPExplorer. Κατά τη γνώμη μας, η διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι η καλύτερη επιλογή σας – παρόλο που κοστίζει λίγο περισσότερο από την τυπική κοινόχρηστη φιλοξενία (το WP Engine ξεκινά από 22,50 $ το μήνα με το σύνδεσμό μας) η εταιρεία υποδοχής φροντίζει για τις βελτιστοποιήσεις από πλευράς διακομιστή για το WordPress καθώς και βασικές ενημερώσεις.

Ωστόσο, αν παρακολουθείτε πραγματικά τον προϋπολογισμό σας, η κοινή φιλοξενία είναι μια εξαιρετική επιλογή. Για παράδειγμα, η κοινή φιλοξενία Bluehost ξεκινά μόλις 2,95 $ το μήνα. Απλώς λάβετε υπόψη ότι τα σχέδια αυτού του προσιτού συχνά δεν μπορούν να διαχειριστούν έναν τόνο επισκεψιμότητας ιστότοπων, αλλά επειδή μόλις ξεκινήσετε, σίγουρα θα κάνει τη δουλειά (και μπορείτε να αυξήσετε το σχέδιό σας αργότερα).

Σχετικό όνομα τομέα

Θα θέλατε επίσης να επιλέξετε ένα καλό όνομα τομέα. Παραμείνετε στο προφανές. Εάν έχετε ένα επίσημο όνομα επιχείρησης χρησιμοποιήστε το (όπως πώς απλά χρησιμοποιούμε το WPExplorer.com). Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παραλλαγή του ονόματος και της υπηρεσίας σας. Για παράδειγμα, εάν το όνομά σας είναι Τζέσικα και δημιουργείτε έναν ιστότοπο για τις υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε κάτι όπως “copywritingbyjessica” ή “jessicawritesforyou” – παίρνετε την ιδέα.

Ορισμένες εταιρείες εύρεσης προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος (με νέο πρόγραμμα). Αν όμως αγοράσετε τον τομέα σας ξεχωριστά, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε έναν αξιόπιστο καταχωρητή και να προσθέσετε προστασία προστασίας απορρήτου (η οποία διατηρεί τις πληροφορίες εγγραφής σας ιδιωτικές στις βάσεις δεδομένων WHOIS και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποτροπή σπασμών,). Μας αρέσουν οι GoDaddy Domains που είναι μόνο 4,99 $ ετησίως για ένα νέο όνομα τομέα (με τον σύνδεσμό μας) και στη συνέχεια 9,99 $ ετησίως για τυπικό απόρρητο.

Επαγγελματικό θέμα WordPress

Για το σχεδιασμό του ιστότοπού σας, φροντίστε να επιλέξετε ένα ευέλικτο επιχειρηματικό θέμα WordPress με ενσωματωμένες επιλογές στυλ, κατά προτίμηση από έναν καθιερωμένο προγραμματιστή (κυρίως για να διασφαλίσετε ότι υπάρχουν μελλοντικές ενημερώσεις). Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, μην ανησυχείτε – υπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν θέματα διαθέσιμα WordPress.org. Απλώς αναζητήστε έναν όρο για να περιορίσετε την επιλογή σας. Ωστόσο, τα περισσότερα δωρεάν θέματα έχουν περιορισμένη λειτουργικότητα και θέλουν να πληρώσετε για να ξεκλειδώσετε λειτουργίες.

Για καλύτερες δυνατότητες και υποστήριξη, μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε με ένα premium θέμα. Χέρια κάτω αισθανόμαστε ότι το premium Θέμα είναι το καλύτερο. Με 40+ επιδείξεις γρήγορης εκκίνησης, ενσωματωμένες δυνατότητες προσαρμογής, ζωντανή δημιουργία σελίδας μεταφοράς και απόθεσης, συμβατότητα για δημοφιλείς προσθήκες και υποστήριξη για μεταφράσεις γλώσσας, είναι ένα φανταστικό θέμα για σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο.

Βασικά πρόσθετα

Ποιες προσθήκες θα εγκαταστήσετε εξαρτάται από την επιχείρησή σας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά απαραίτητα πρόσθετα που πρέπει να εγκαταστήσουν οι περισσότεροι ιστότοποι. Για παράδειγμα:

 • Yoast SEO (που περιλαμβάνει ψίχουλα, χάρτες ιστότοπου κ.λπ.)
 • Google Site Kit (για αναλυτικά στοιχεία)
 • MailChimp Newsletter (ή άλλο σύστημα ενημερωτικών δελτίων)
 • WordPress Security ή / και Backup Plugin (αν δεν είναι χαρακτηριστικό της φιλοξενίας σας)

Εκτός από τις προσθήκες που θεωρούμε απαραίτητες, ίσως θελήσετε να προσθέσετε μερικά ακόμη (και πάλι – ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες). Εάν το θέμα σας το απαιτεί, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων (για παράδειγμα, το Σύνολο θέματος περιλαμβάνει το WP Bakery και το δωρεάν θέμα Hello σχεδιάστηκε ειδικά για το Elementor). Ή εάν σκοπεύετε να προσθέσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στον ιστότοπό σας, θα χρειαστεί μια προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου (σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα το WooCommerce για πλήρη καταστήματα ή το Shopify εάν ​​θέλετε να προσφέρετε μόνο ένα ή δύο προϊόντα).

Απλώς προσπαθήστε να μην υπερβείτε τις προσθήκες ή να εγκαταστήσετε πρόσθετα με διπλή λειτουργικότητα (για παράδειγμα, δεν πρέπει να εγκαταστήσετε δύο πρόσθετα SEO). Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διενέξεις προσθηκών που προκαλούν προβλήματα στον ιστότοπό σας (ή ακόμη και να σπάσουν τα πράγματα εντελώς).

Και τέλος – θυμηθείτε ότι αυτό είναι απλά μια γρήγορη επισκόπηση των βημάτων. Για πιο αναλυτικές οδηγίες, ανατρέξτε στον οδηγό εγκατάστασης που καλύπτει βασικές ρυθμίσεις WordPress, εγκατάσταση θεμάτων / προσθηκών και πώς να δημιουργήσετε μια ανάρτηση.

2. Συλλέξτε και οργανώστε τα εργαλεία

Συλλέξτε και οργανώστε βασικά εργαλεία

Χρειάζεστε μερικά βασικά εργαλεία για να κάνετε τη δουλειά σας ελεύθερη. Ποια εργαλεία χρειάζεστε ακριβώς θα εξαρτηθεί από την επιχείρηση στην οποία συμμετέχετε. Αλλά γενικά, θεωρώ ότι αυτά τα εργαλεία είναι απαραίτητα για κάθε ελεύθερο επαγγελματία WordPress ανεξάρτητα από την εξειδίκευση:

 • ΕΝΑ PayPal επαγγελματικός λογαριασμός
 • Μια εφαρμογή υπολογιστικού φύλλου (όπως Numbers, Excel ή Φύλλα Google) για απλή τήρηση βιβλίων
 • Ένα πρότυπο σύμβασης freelance εάν προσφέρετε υπηρεσίες (υπάρχει ένας τόνος προσαρμόσιμος Φόρμα LegalZoom μπορείς να χρησιμοποιήσεις)
 • Μια εφαρμογή αποθήκευσης που βασίζεται σε σύννεφο (Dropbox, Google Drive, και τα λοιπά)
 • Ένα εργαλείο συνεργασίας (Τρέλλο, Κατασκήνωση βάσης, Χαλαρότητα, κλπ) εάν εργάζεστε με μια ομάδα

Είτε ειδικεύεστε στην ανάπτυξη θεμάτων είτε στη συμβουλευτική επιχειρήσεων, αυτά τα εργαλεία θα διευκολύνουν τη ζωή σας βελτιώνοντας τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες.

Ανάλογα με την ειδικότητα της επιχείρησής σας, υπάρχουν αμέτρητα άλλα εργαλεία παραγωγικότητας που μπορεί να χρειαστείτε για την ολοκλήρωση της εργασίας των πελατών. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα απόθεμα για διαχείριση, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό ικανό να παρακολουθεί τα αποθέματα. Ή εάν προσφέρετε υπηρεσίες συντήρησης WordPress, ένα εργαλείο διαχείρισης WordPress (όπως το MangeWP ή το InfiniteWP) θα είναι μια μεγάλη βοήθεια. Αλλά όπως έχουμε ήδη αναφέρει – εξαρτάται πραγματικά από την επιχείρησή σας.

3. Σχεδιάστε μια ροή εργασίας

Επινοήστε μια ροή εργασίας

Μια απλουστευμένη ροή εργασίας είναι η ραχοκοκαλιά της παραγωγικής και επιτυχημένης freelancing. Όταν ξεκινάτε μόνο με το ελεύθερο έργο σας, θα κάνετε σχεδόν τα πάντα μόνοι σας:

 • Απόκτηση πελατών
 • Προώθηση της επιχείρησής σας
 • Διαχείριση και παρακολούθηση έργων ή εργασιών
 • Τιμολόγηση πελατών και λογιστική
 • Επιπλέον οποιεσδήποτε άλλες επιχειρηματικές διαδικασίες

Όπως μπορείτε να δείτε, τα περισσότερα από αυτά θα είναι διοικητικά καθήκοντα που μπορούν εύκολα να σας εμποδίσουν και να σας αφήσουν λιγότερο χρόνο για να ολοκληρώσετε την πραγματική εργασία των πελατών. Υπάρχουν πολλά διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες που μπορούν να χειριστούν τις επαναλαμβανόμενες εργασίες πιο αποτελεσματικά, αφήνοντας σας έτσι να εστιάσετε στην εργασία των πελατών. Μιλάω για υπηρεσίες όπως Μέντα για την παρακολούθηση τιμολογίων ή πληρωμών και εργαλείων διαχείρισης έργων όπως τα προαναφερθέντα Τρέλλο και Ασάνα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να σκεφτείτε βήματα εξωτερικής ανάθεσης στη ροή εργασίας σας για να κερδίσετε περισσότερο χρόνο για να κερδίσετε χρήματα. Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, η εξωτερική ανάθεση επιχειρηματικών εργασιών θα κάνει τη ροή εργασίας σας πιο εύκολη και διαχειρίσιμη. Αυτό σας αφήνει αρκετό χρόνο για να επιτύχετε τους στόχους των πελατών και να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Ελέγχετε τη ροή εργασίας σας κάθε λίγες εβδομάδες για να εντοπίσετε σημεία συμφόρησης και να τα βελτιώσετε.

4. Προωθήστε την επιχείρησή σας

Google Ads

Στον ελεύθερο κόσμο, ο ιστότοπός σας είναι η επιχείρησή σας, επομένως η προώθηση του ιστότοπού σας βασικά προωθεί την επιχείρησή σας. Αφού θέσετε τις βάσεις για την επιχείρησή σας, εσείς πρέπει προωθήστε το.

Πουλήστε τις δεξιότητές σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε πιθανούς πελάτες χρησιμοποιώντας κάθε διαφημιστικό εργαλείο που μπορείτε να συγκεντρώσετε. Πολλά είναι δωρεάν ή εξαιρετικά χαμηλού κόστους.

 • Ο δικός σας ιστότοπος: Επωφεληθείτε από την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη σε γραμμές ειδοποιήσεων ή αναδυόμενων παραθύρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κατευθύνετε την επισκεψιμότητα σε βασικές σελίδες στον ιστότοπό σας – ειδικά σελίδες προορισμού για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.
 • Σχετικά ιστολόγια: Δοκιμάστε το χέρι σας στη δημοσίευση επισκεπτών. Απαιτεί χρόνο και εξειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο πεδίο, αλλά είναι ένας (συχνά) δωρεάν τρόπος για να δημιουργήσετε συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας.
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ: Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων προσφέρει ένα ακόμη ευρύτερο κοινό για προώθηση. Επωφεληθείτε από τα hashtag, αξιοποιήστε δωρεάν εργαλεία όπως Tweetdeck ή επενδύστε σε ένα εργαλείο αυτοματισμού κοινωνικών μέσων όπως το Missinglettr. Όλα αυτά μπορούν να κάνουν τη διαχείριση της κοινωνικής πλευράς της επιχείρησής σας πολύ απλή.
 • Υφιστάμενες επαφές: Διατηρήστε επαφή με τους τρέχοντες / παλιούς πελάτες, τις επαφές που συναντήσατε σε εκδηλώσεις δικτύωσης, τους προηγούμενους συνεργάτες – βασικά οποιονδήποτε μπορεί να προσθέσετε στο προφίλ σας στο LinkedIn. Επικοινωνήστε μαζί τους απευθείας (ή χρησιμοποιήστε ένα τμηματοποιημένο ενημερωτικό δελτίο) για να αυξήσετε το ενδιαφέρον για τις προσφορές σας.
 • Πληρωμένες διαφημίσεις: Εάν έχετε τον προϋπολογισμό, μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο πληρωμένης διαφήμισης μέσω μηχανών αναζήτησης όπως Google Ads ή Διαφημίσεις Bing. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη έρευνα για λέξεις-κλειδιά, αλλά οι πληρωμένες διαφημίσεις μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες για τη δημιουργία δυνητικών πελατών.

Καθώς η πελατειακή σας βάση μεγαλώνει και γίνετε πιο καθιερωμένοι, μπορείτε να μειώσετε την προσφορά αλλά ποτέ δεν σταματάτε πραγματικά. Οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες αρχίζουν να επικεντρώνονται σε μεθόδους που διατηρούν πελάτες όπως ενημερωτικά δελτία, προσφορές και δημοσιεύσεις ιστολογίου.

5. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

Μόλις εφαρμοστούν όλα τα βασικά και εξασφαλίσετε μερικούς πελάτες, μπορείτε να σκεφτείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας.

Πρώτα στη λίστα σας είναι να αναπτύξετε μια επαναλαμβανόμενη ροή εσόδων. Εάν έχετε ένα βασικό σύνολο για το εισόδημά σας κάθε μήνα, μπορείτε στη συνέχεια να εστιάσετε στη δημιουργία νέων ροών εσόδων. Σκεφτείτε μια υπηρεσία συγκράτησης που μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας. Ή μια μηνιαία υπηρεσία συντήρησης για την κάλυψη των συνήθων εξόδων υπηρεσίας Χωρίς εγγυημένη συνεχή ταμειακή ροή, θα δυσκολευτείτε να αναπτυχθείτε.

Στη συνέχεια μπορεί να προσθέσετε μέλη στην ομάδα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους εργασίας WordPress για να προσλάβετε προσωπικό πλήρους απασχόλησης ή για να βρείτε ελεύθερους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν όταν το χρειάζεστε. Υπάρχουν επίσης πολλές προσθήκες για τη διαχείριση της ομάδας σας και μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τους ρόλους χρηστών του WordPress για να περιορίσετε την πρόσβαση σε διάφορα μέρη του ιστότοπού σας.

Και μετά από αυτό μπορείτε να συνεχίσετε να ψάχνετε περισσότερους τρόπους για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Με την πάροδο του χρόνου μπορεί να βρείτε νέες θέσεις για να διακλαδώσετε.

Μπόνους: Λίγες επιχειρηματικές πράξεις και δεν πρέπει

Και τώρα, μερικές χρήσιμες συμβουλές για να ξεκινήσετε τη σωστή κατεύθυνση. Επικεντρωνόμαστε σε επιχειρήσεις WordPress και ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά πραγματικά αυτά θα μπορούσαν να ισχύουν για οποιαδήποτε διαδικτυακή ή μικρής κλίμακας επιχείρηση βάσει υπηρεσιών.

Μην αναλάβετε περιττές συνεργασίες

Αυτό που εννοώ εδώ είναι ότι δεν αναζητάτε εξωτερική επένδυση όταν ξεκινάτε μια ανεξάρτητη επιχείρηση WordPress. Μια επιχείρηση WordPress είναι μια από τις ευκολότερες δυνατότητες εκκίνησης, επειδή είναι φθηνή, ανεξάρτητα από την υπηρεσία που θέλετε να προσφέρετε. Δεν χρειάζεται λοιπόν να αποσυνδέσετε ένα τμήμα της επιχείρησής σας.

Το βασικό λογισμικό που θα τροφοδοτήσει την επιχείρησή σας είναι δωρεάν και βελτιώνεται ενεργά κάθε μέρα. Και ενώ μπορεί να βρείτε περισσότερη αξία σε πόρους επί πληρωμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν αυτούς στην αρχή. Όταν η επιχείρηση αρχίζει να κερδίζει χρήματα, μπορείτε στη συνέχεια να κερδίσετε τα πράγματα και να επενδύσετε σε πόρους υψηλής παραγωγικότητας.

Κάντε εκπλήρωση υποσχέσεων

Έχετε την πειθαρχία να τηρήσετε τις προθεσμίες και να ανταποκριθείτε στις υποσχέσεις σας. Να είστε ρεαλιστικοί όταν ορίζετε προθεσμίες ή μπορεί να χάσετε πελάτες όσο πιο γρήγορα τους παίρνετε.

Μην πάρετε περισσότερη δουλειά από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε

Όταν είστε νέοι στο freelancing και χρειάζεστε άσχημα έσοδα, μπορεί να είναι δελεαστικό να πείτε ναι σε κάθε πιθανό πελάτη. Ωστόσο, αυτό είναι επικίνδυνο επειδή η φήμη της επιχείρησής σας ενδέχεται να υποφέρει εάν αποτύχετε να ολοκληρώσετε έργα πελατών λόγω υπερβολικής εργασίας. Αναλάβετε έργα που μπορείτε να ολοκληρώσετε χωρίς προβλήματα και καθώς μεγαλώνετε, ζητήστε τη βοήθεια του εξωτερικού προσωπικού.

Αποκτήστε νέες δεξιότητες

Το Freelancing είναι μια απαιτητική και ανταγωνιστική προσπάθεια. Για να διατηρήσετε ένα πλεονέκτημα, συνεχίστε να βελτιώνετε τις δεξιότητές σας ή να προσθέτετε νέες. Επιπλέον, το WordPress ενημερώνεται πάντα, οπότε πρέπει να παρακολουθείτε και αυτές τις εξελίξεις.


Είναι εκπληκτικό το πώς το WordPress άλλαξε τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να το κάνει. Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε χρήσιμες αυτές τις συμβουλές εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση γύρω από το WordPress. Θυμηθείτε, πρέπει να συνεχίσετε να μαθαίνετε και να παραμείνετε κίνητρα.

Θα ήθελα επίσης να μάθω από εσάς. Πώς ήταν η εμπειρία σας κατά την έναρξη μιας επιχείρησης WordPress; Έχετε συμβουλές για προσθήκη ή συμβουλές για κοινή χρήση; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map