Πώς να προσθέσετε μια παρότρυνση για δράση στο WordPress

Πώς να προσθέσετε μια παρότρυνση για δράση στο WordPress

Η παρότρυνση για δράση (CTA) δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια φανταστική ορολογία μάρκετινγκ για ένα κουμπί που παρακινεί τον χρήστη να κάνει μια επιθυμητή ενέργεια, οδηγώντας τον κάτω στη διοχέτευση μετατροπής που έχετε ορίσει.


Σκεφτείτε το: πρέπει να έχετε εγγραφεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας για κάποια ή άλλη συνδρομητική υπηρεσία (Spotify, Amazon Prime κ.λπ.) ή να κατεβάσετε έναν δωρεάν πόρο (ηλεκτρονικό βιβλίο, πρότυπα κ.λπ.) από έναν ιστότοπο στο ανταλλαγή για τα προσωπικά μας στοιχεία.

Amazon Prime CTA

Amazon Prime CTA

Λοιπόν, μια ισχυρή παρότρυνση για δράση διευκόλυνε την «δράση» σας. Αυτά τα συναρπαστικά μικρά κουμπιά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζώνης χρησιμότητας ενός έμπορου. Μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά μεταξύ της μετατροπής μιας προοπτικής και της απώλειας ενός δυνητικού προστάτη.

Γιατί είναι ένα CTA τόσο κρίσιμο?

Ένα καλοφτιαγμένο CTA είναι ένα πλεονέκτημα και για τις δύο πλευρές του νομίσματος:

 • Για τον ιστότοπο: Αυτή είναι η ευκαιρία σας να παροτρύνετε ρητά τα άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ή διαβάζουν το ενημερωτικό δελτίο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας να κάνουν κάτι επικερδές, όπως πραγματοποίηση αγοράς, λήψη ενός περιφραγμένου ηλεκτρονικού βιβλίου, κατανάλωση περισσότερου περιεχομένου σας ή κοινή χρήση της εργασίας σας στο δικό τους μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. Το CTA ενθαρρύνει τον χρήστη να αλληλεπιδράσει με τον ιστότοπό σας και μπορεί ενδεχομένως να θέσει τα θεμέλια για μια γόνιμη μακροχρόνια σχέση με τον νέο επισκέπτη. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να λάβετε τα προσωπικά τους στοιχεία και να αποκτήσετε ένα πολύτιμο νέο προβάδισμα.
 • Για τους χρήστες: Το CTA ανακοινώνει με σαφήνεια τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια αφού περάσουν από την ιστοσελίδα σας. Χωρίς αυτόν, πιθανότατα θα αφήσουν (και θα ξεχάσουν) τον ιστότοπό σας, χωρίς να κάνουν κάποια συγκεκριμένη ενέργεια χρήσιμη σε αυτούς ή εσάς. Εκτός αυτού, το κουμπί είναι το εισιτήριό τους για να πάρουν κάτι για να το πάρουν (πιθανώς δωρεάν).

Είναι win-win. Και ακόμη, σχεδόν 70 τοις εκατό μικρών επιχειρήσεων δεν έχουν ούτε ένα CTA στον ιστότοπό τους. Εάν το διαβάζετε, πιθανότατα είστε μέρος αυτής της πλειοψηφίας. Μην ανησυχείτε όμως, σας καλύπτουμε.

Μερικά πράγματα και δεν πρέπει

Πριν συζητήσουμε πώς να προσθέσετε ένα CTA στον ιστότοπό σας στο WordPress, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες οκτώ οδηγίες σχετικά με τον τρόπο σύνταξης ενός συναρπαστικού CTA.

 1. Δικάσιμος: Δώστε εντολή στον χρήστη να προβεί σε συγκεκριμένη ενέργεια. Να είστε επιθετικοί. Μην είσαι ασαφής.
 2. Περιεκτικός: Μην γράφετε ποτέ πλήρεις προτάσεις μέσα σε ένα κουμπί. Χρησιμοποιήστε μικρές φράσεις που δεν ξεπερνούν τις πέντε λέξεις.
 3. Εκπληκτικός: Σχεδιάστε το CTA για να είναι το πιο εμφανές στοιχείο στην ιστοσελίδα σας. Χρησιμοποιήστε ένα χρώμα αντίθεσης και μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς. Ταιριάξτε το χρώμα του κουμπιού με το λογότυπο της επωνυμίας σας, ενώ η υπόλοιπη σελίδα έρχεται σε αντίθεση. Επιπλέον, λεπτές κινούμενες εικόνες όπως αιωρείται το κουμπί και τα εφέ σχεδίασης όπως η τρισδιάστατη σκίαση μπορούν να το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό.
 4. Κωμικός: Το να είσαι κατηγορηματικός δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι έξυπνος. Οι περισσότεροι χρήστες θαυμάζουν το έξυπνο παιχνίδι λέξεων και οι puns έχουν πειστικές δυνάμεις.
 5. Προσωπικός: Δώστε στους χρήστες την εντύπωση ότι είναι υπεύθυνοι. Δηλαδή, γράψτε κάτι στις γραμμές του “Give Me My Free PDF”, με την αντίστροφη απάντηση (σε περίπτωση που είναι αναδυόμενο) να είναι κάτι σαν “Όχι, Ευχαριστώ. Είμαι θαύμα ».
 6. Χωρίς τριβή: Λέξεις όπως “Αγορά” και “Εγγραφή” υποσυνείδητα υπονοούν ότι ο χρήστης πρέπει να κάνει μια προσπάθεια και να δώσει κάτι σε αντάλλαγμα για την προσφορά. Ποιος δεν θα δίσταζε όταν τους ζητούσαν να χωρίσουν τα χρήματα ή τα προσωπικά τους στοιχεία; Καλύτερα να καθαρίσετε και να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικές λύσεις χαμηλής τριβής όπως “Δοκιμάστε” και “Λήψη”.
 7. Επείγων: Εάν είναι σχετικό, προκαλέστε μια αίσθηση επείγοντος, έναν φόβο απώλειας (FOMO) στο μυαλό του χρήστη γράφοντας φράσεις όπως “Μόνο X Pieces Left” ή ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης που δείχνει ότι η προσφορά θα λήξει σύντομα.
 8. Καθησυχαστικός: Και πάλι, εάν είναι σχετικό, καταστήστε ξεκάθαρο στους χρήστες ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν εάν κάνουν κλικ στο κουμπί. Για παράδειγμα, μπορούν να ακυρώσουν τη συνδρομή τους ανά πάσα στιγμή ή να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν είναι ικανοποιημένοι με το προϊόν. Φράσεις όπως “Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα” ή “Ακύρωση οποτεδήποτε” μπορούν να πείσουν τους χρήστες που βρίσκονται στην άκρη να κάνουν την κατάδυση.

Και αυτό είναι. Τηρήστε αυτές τις βέλτιστες πρακτικές για να δημιουργήσετε ένα απολύτως ακαταμάχητο CTA με μια προσφορά που δεν μπορούν να αρνηθούν.

Πού τοποθετούνται CTA?

Τα CTA είναι χρήσιμα σε διάφορα μέρη του ιστότοπού σας, με τα πιο δημοφιλή:

Τοποθέτηση CTA στο τέλος μιας ανάρτησης ιστολογίου

Στο τέλος μιας ανάρτησης ιστολογίου (Social Media Examiner)

Πρόθεση εξόδου τοποθέτησης CTA

Σε αναδυόμενα παράθυρα (Omniconvert)

Τοποθέτηση CTA στο Sidebar

Μέσα σε σταθερή πλευρική γραμμή (Quick Sprout)

Τοποθέτηση CTA στο Περιεχόμενο

Στη μέση του σχετικού περιεχομένου (Content Marketing Institute)

Σελίδα καλωσορίσματος CTA

Ως σελίδα καλωσορίσματος (Quick Sprout)

Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στα ενημερωτικά δελτία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα ενημερωτικά δελτία και τα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει πάντα να τελειώνουν με μια ελκυστική παρότρυνση για δράση, για να ζητούν από τους αναγνώστες:

 • Διαβάστε τις τελευταίες δημοσιεύσεις ιστολογίου
 • Κατεβάστε έναν δωρεάν πόρο
 • Δείτε έναν νέο κατάλογο προϊόντων
 • Επωφεληθείτε από την πώληση ή έκπτωση περιορισμένου χρόνου
 • Και ούτω καθεξής

Τέλος, ας μιλήσουμε για το πώς να προσθέσετε ένα στον ιστότοπό σας WordPress.

Πώς να προσθέσετε ένα CTA?

Εάν θέλετε να κωδικοποιήσετε μη αυτόματα το CTA με προσαρμοσμένο CSS, τότε αυτό το άρθρο ειναι για σενα.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περάσετε όλα αυτά τα προβλήματα, εκτός αν, φυσικά, θέλετε. Υπάρχουν μερικά πραγματικά εξαιρετικά (δωρεάν και επί πληρωμή) πρόσθετα διαθέσιμα για την εκπλήρωση αυτής της εργασίας.

Ακολουθεί μια συλλογή έξι από τα καλύτερα δωρεάν (και freemium) πρόσθετα, που επιλέχθηκαν χειροκίνητα για εύκολη αναφορά.

Elementor

Προσθήκη Elementor Page Builder

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Κυρίως προοριζόμενο να είναι ένα πλήρες πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων για το WordPress, το Elementor είναι ένα εξαιρετικά εύκολο, προσθήκη μεταφοράς και απόθεσης που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη όμορφων CTA στον ιστότοπό σας.

Είναι αλήθεια ότι δεν χρειάζεστε ένα ολόκληρο εργαλείο δημιουργίας σελίδων για να προσθέσετε μόνο μερικά κουμπιά στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, το Elementor εξαλείφει εντελώς την εργασία back-end, επιτρέποντας τη σχεδίαση front-end σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά βολικό στη χρήση. Με το επαγγελματικό σχέδιο, έχετε πρόσβαση σε γραφικά στοιχεία CTA που σας παρέχουν απόλυτο έλεγχο στη σχεδίαση των CTA σας.

Το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν CTA που είναι πλήρως ανταποκρινόμενα και φιλικά προς κινητά. Εκτός αυτού, λειτουργεί καλά ως τρόπος για να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού με το WordPress επίσης.

Shortcodes Ultimate

Ultimate Plugin Shortcodes

Σύμφωνα με WordPress.com, «Ένας σύντομος κώδικας είναι ένας κώδικας ειδικά για WordPress που σας επιτρέπει να κάνετε ωραία πράγματα με πολύ λίγη προσπάθεια. Οι σύντομοι κώδικες μπορούν να ενσωματώσουν αρχεία ή να δημιουργήσουν αντικείμενα που θα απαιτούσαν συνήθως πολύπλοκο, άσχημο κώδικα σε μία μόνο γραμμή. Shortcode = συντόμευση. “

Όπως υποδηλώνει το όνομα τότε, το Shortcodes Ultimate είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που είναι φορτωμένο με συντομεύσεις που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα καρτέλες, κουμπιά, πλαίσια, ρυθμιστικά και καρουζέλ, βίντεο με δυνατότητα απόκρισης και πολλά άλλα.

Shortcodes Ultimate CTA Editor

Μόλις εγκατασταθεί, η γεννήτρια συντομεύσεων είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα επεξεργασίας δημοσιεύσεων WordPress. Χρησιμοποιήστε ένα συνδυασμό κουτιών και κουμπιών για να δημιουργήσετε το προσαρμοσμένο, ανταποκρινόμενο CTA σας.

WPForms

Πρόσθετο WPForms WordPress

Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας μπορεί να θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας για διάφορους λόγους, όπως:

 • Ζητήστε προσφορά
 • Ζητήστε μια ευκαιρία για συνεργασία
 • Διευκρινίστε μερικές αμφιβολίες
 • Απλά δώστε ένα χτύπημα στο πίσω μέρος

Μια απλή φόρμα επικοινωνίας με μερικά πεδία εισαγωγής και ένα κουμπί “Υποβολή” θα διευκολύνει την αμφίδρομη επικοινωνία και θα βελτιώσει τη συνολική εμπειρία χρήστη. Θα είναι επίσης χρήσιμο όταν θέλετε οι επισκέπτες σας να εγγραφούν στη λίστα email σας.

Έρχεται WPForms.

Αυτό είναι ένα άλλο εύχρηστο αλλά ισχυρό plugin με μια απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά για να συγκεντρωθεί μια όμορφη και λειτουργική φόρμα επικοινωνίας.

Επιπλέον, παρέχεται προεγκατεστημένο με πρότυπα για να μπορείτε να επιλέξετε και να προσαρμόσετε. Και ναι, οι φόρμες που δημιουργούνται είναι αποκριτικές, φιλικές προς κινητά και βελτιστοποιημένες για προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης.

Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο αυτόματο anti-spam και μπορείτε να αποκλείσετε bots προσθέτοντας CAPTCHA, reCAPTCHA ή Το νέο αόρατο reCAPTCHA της Google.

Αναδυόμενο παράθυρο

Πρόσθετο δημιουργίας αναδυόμενων παραθύρων

Τα αναδυόμενα παράθυρα είναι ένα απαραίτητο κακό. Μπορεί να ενοχλήσουν τους χρήστες, αλλά όταν ο χρόνος τους είναι σωστός, αποτελούν ευλογία τόσο για τους webmaster όσο και για τους χρήστες.

Για παράδειγμα, τα αναδυόμενα παράθυρα με σκοπό την έξοδο μπορούν να μετατρέψουν τους επισκέπτες μιας φορά σε κανονικούς, ζητώντας τους να εγγραφούν στη λίστα email σας σε αντάλλαγμα για κάτι πολύτιμο, όπως ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο.

Και με έναν δημιουργό αναδυόμενων παραθύρων που είναι φιλικός για αρχάριους και, όπως, το Popup Maker, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε αριθμό και τύπους αναδυόμενων παραθύρων – opt-in μέσω email, αναδυόμενα παράθυρα ειδοποιήσεων, lightbox βίντεο και τι έχετε – σε ένα άγχος.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε κανόνες ετικέτας κλικ, να παρακολουθείτε το ανοιχτό πλήθος αναδυόμενων παραθύρων και να ορίσετε μια καθυστέρηση χρόνου, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

Boxzilla

Πρόσθετο Boxzilla

Ο μπαμπάς των προσθηκών CTA, το Boxzilla είναι ένα άλλο αναδυόμενο πρόσθετο παρότρυνσης για δράση που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κουτιά που εμφανίζονται ή γλιστρούν μέσα και έξω σύμφωνα με τους προκαθορισμένους κανόνες σας: ώρα στον ιστότοπο (ή σελίδα), πρόθεση εξόδου, ποσοστό κύλισης, αριθμός προβολών σελίδας ή μη αυτόματο κλικ.

Αυτά τα πλαίσια μπορούν να περιέχουν οποιαδήποτε μορφή περιεχομένου θέλετε.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση του κουτιού στην οθόνη και να το χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε CTA, όπως μια φόρμα εγγραφής MailChimp, κουμπιά κοινής χρήσης και ούτω καθεξής. Η εμφάνιση του κουτιού είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμη χρησιμοποιώντας έναν διαισθητικό επεξεργαστή. Είναι επίσης βελτιστοποιημένο για κινητά.

Απλή πλαϊνή καρτέλα

Απλή προσθήκη πλευρικής καρτέλας

Προσθέστε ένα καθολικό CTA στον ιστότοπό σας που συνδέεται με το αγαπημένο σας περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το Simple Side Tab.

Προσθέτει μια κάθετη καρτέλα στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης που μπορείτε να συνδέσετε με οποιαδήποτε σελίδα. Η καρτέλα παραμένει σταθερή καθώς ο χρήστης κάνει κύλιση προς τα πάνω ή προς τα κάτω στη σελίδα, ώστε να είναι πάντα ορατή και έτοιμη για δράση. Και είναι επίσης φιλικό προς κινητά.

Είναι απλό να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε. Από μία μόνο απλή σελίδα “Ρυθμίσεις”, μπορείτε να ορίσετε το κείμενο για την καρτέλα, να ορίσετε τις γραμματοσειρές και τα χρώματα σας και να συνδέσετε τη διεύθυνση URL προορισμού.

OptinMonster

Φόρμες OptinMonster WordPress Optin

Δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε μια συλλογή προσθηκών CTA χωρίς να αναφέρουμε το OptinMonster. Αυτό το δημοφιλές λογισμικό παραγωγής μολύβδου προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών, όπως αναδυόμενα παράθυρα, πλωτές ράβδους, θυρίδες περιεχομένου, τροχό κουπονιού, χρόνος αντίστροφης μέτρησης και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε δημιουργήστε ένα χαλάκι καλωσορίσματος παρότρυνση για δράση που οι επισκέπτες απλά δεν θα χάσουν.

Επιπλέον, είναι εύκολο να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε τα optins / CTA σας με το διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας καμπανιών μεταφοράς και απόθεσης, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, φόντα εικόνων, MonsterEffects και άλλα. Το OptinMonster υποστηρίζει επίσης τμηματοποίηση λιστών, αυτοματοποίηση συμπεριφοράς σε πραγματικό χρόνο, δοκιμές διαχωρισμού και αναλυτικά στοιχεία μετατροπών. Έτσι μπορείτε να ξέρετε με μια ματιά εάν λειτουργεί το CTA.


Αυτό συμπληρώνει τη λίστα των κορυφαίων προσθηκών WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε ένα CTA υψηλής μετατροπής στον ιστότοπό σας. Και τώρα γνωρίζετε τη σημασία του να το κάνετε μαζί με τις βέλτιστες πρακτικές που ταιριάζουν. Λοιπόν, τι περιμένεις; Προς τα εμπρός!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map