Η καλύτερη φιλοξενία WordPress για τον ιστότοπό σας

Η καλύτερη φιλοξενία WordPress για τον ιστότοπό σας

Το WordPress είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, αλλά για να μπορέσετε να ξεκινήσετε ακόμη και με θέματα και προσθήκες, πρέπει να βρείτε την καλύτερη φιλοξενία WordPress για τον ιστότοπό σας. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο. Υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες που προσβάλλουν σχέδια που με μια ματιά μοιάζουν πολύ παρόμοια. Αλλά δεν είναι όλες οι φιλοξενίες ίδιες και υπάρχουν ορισμένοι βασικοί παράγοντες που θα θέλατε να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε ποια είναι η καλύτερη φιλοξενία WordPress για τον ιστότοπό σας συγκεκριμένα.


Σε αυτήν την ανάρτηση θα σας δείξουμε πώς να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στον ιστότοπό σας και να μοιραστούμε τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας WordPress που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προσωπικά. Ας αρχίσουμε!

Καλή λίστα ελέγχου φιλοξενίας

Καλή λίστα ελέγχου φιλοξενίας

Όταν αναζητάτε την καλύτερη φιλοξενία WordPress για τον ιστότοπό σας, υπάρχουν μερικά πλαίσια που θέλετε να μπορείτε να ελέγξετε. Φτάνοντας κατευθείαν στο σημείο, κάθε εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που αξίζει το αλάτι τους θα έχει τα εξής:

 • Έκδοση PHP 7+
 • Έκδοση MySQL 5.6+
 • Υποστήριξη HTTPS
 • Εγκατάσταση ή προεγκατάσταση προεγκατεστημένου WordPress (εάν διαχειρίζεται)
 • Ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση *
 • Εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Υποστήριξη μέσω email, συνομιλίας ή τηλεφώνου

Τα πρώτα τρία στη λίστα μπορεί να ακούγονται λίγο ξένα για εσάς, εκτός εάν είστε προγραμματιστής ή εάν έχετε αγοράσει φιλοξενία στο παρελθόν. Για να το κρατήσουμε απλό, οι εταιρείες φιλοξενίας χρησιμοποιούν διακομιστές (που είναι σαν mega υπολογιστές) για να παρέχουν τα σχέδια φιλοξενίας τους. Αυτοί οι διακομιστές θα πρέπει να είναι σε θέση να εγκαταστήσουν την τελευταία έκδοση του WordPress χωρίς πρόβλημα, το οποίο σύμφωνα με WordPress.org είναι επί του παρόντος έως PHP 7.2 και MySQL 5.6.

Το WordPress προτείνει επίσης HTTPS και το κάνουμε επίσης. Μια καλή εταιρεία φιλοξενίας είτε θα πουλήσει premium πιστοποιητικά SSL είτε θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν υπηρεσία τρίτου μέρους, όπως το Let’s Encrypt, για να διασφαλίσετε ότι οι αναγνώστες ιστολογίου μπορούν να έχουν ασφαλή πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή που να είναι πλήρως διαχειριζόμενος (όπου το WordPress είναι προεγκατεστημένο και συντηρημένο για εσάς) ή που προσφέρει εύκολη εγκατάσταση με 1 κλικ. Ενώ μπορείτε σίγουρα να εγκαταστήσετε το WordPress με μη αυτόματο τρόπο σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, το συνιστούμε πραγματικά μόνο εάν είστε έμπειρος προγραμματιστής.

Τέλος, θα προσφέρουν καλές εταιρείες φιλοξενίας εγγυήσεις λειτουργίας και κορυφαία υποστήριξη γραμμής. Οι εγγυήσεις Uptime γενικά σας διαβεβαιώνουν ότι το 99,9% ή περισσότερο του χρόνου λειτουργίας του ιστότοπού σας, αφήνοντας ένα μικρό μέρος του χρόνου ενημερώσεων διακομιστή. Και η υποστήριξη είναι πραγματικά το κλειδί. Εάν έχετε ποτέ πρόβλημα φιλοξενίας, θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε κάποιον. Οι καλές εταιρείες φιλοξενίας θα έχουν μερικούς εύκολους τρόπους για να επικοινωνήσετε με μια τεχνολογία υποστήριξης.

Τύποι φιλοξενίας WordPress

Τύποι φιλοξενίας WordPress

Όσον αφορά τη φιλοξενία, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών. Υπάρχουν σχέδια με όλα τα διαφορετικά ονόματα από όλα τα είδη εταιρειών, αλλά εδώ είναι μια γρήγορη συλλογή των πιο συνηθισμένων τύπων φιλοξενίας WordPress που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη όταν προσπαθείτε να βρείτε την καλύτερη φιλοξενία WordPress για τον ιστότοπό σας.

Κοινή χρήση φιλοξενίας WordPress

Η πιο κοινή και συνήθως η πιο προσιτή, κοινόχρηστη φιλοξενία συνδυάζει πολλούς λογαριασμούς χρηστών σε έναν διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι “μοιράζεστε” πόρους όπως εύρος ζώνης και μνήμη με άλλους χρήστες. Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι ιδανική για νέους bloggers, καθώς πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε έναν τόνο πόρων κατά την πρώτη εκκίνηση και μπορείτε πάντα να κλιμακώσετε ένα μεγαλύτερο σχέδιο ή να προσθέσετε πόρους αργότερα.

Όσον αφορά την εκτέλεση της κοινής φιλοξενίας WordPress, είναι συχνά κάτι παραπάνω από ικανό να παρέχει την ισχύ που χρειάζεστε. Η εγκατάσταση του WordPress είναι επίσης αρκετά εύκολη, καθώς οι περισσότεροι κοινόχρηστοι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν μια διαδικασία εγκατάστασης «1 κλικ». Απλώς επιλέξτε το WordPress όταν εγγραφείτε για το σχέδιό σας και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το blogging σχεδόν αμέσως.

Φιλοξενία Cloud WordPress

Το Cloud hosting προσφέρει στους χρήστες μεμονωμένους εικονικούς διακομιστές που φιλοξενούνται στο “cloud”, ο οποίος σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Το πλεονέκτημα της φιλοξενίας cloud είναι ότι (θεωρητικά) ο ιστότοπός σας δεν θα πέσει ποτέ, δεδομένου ότι σε οποιοδήποτε δεδομένο σημείο οι διακομιστές θα πρέπει να λειτουργούν κάπου στον κόσμο. Το Cloud hosting είναι επίσης διάσημο για την επεκτασιμότητά του, καθώς είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε περισσότερους πόρους κατά παραγγελία, καθώς τους χρειάζεστε.

Θα συνιστούσαμε τη φιλοξενία σύννεφων για άτομα που γνωρίζουν την τεχνολογία και θέλουν να διαχειριστούν τις δικές τους ρυθμίσεις διακομιστή, ωστόσο υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν διαχειριζόμενη φιλοξενία σύννεφων, καθιστώντας την μια βιώσιμη επιλογή και για νέους μπλόγκερ. Επειδή είναι επεκτάσιμη, είναι μια εξαιρετική επιλογή για ιστότοπους κοινωνικού δικτύου, κοινής χρήσης εικόνων ή περιεχομένου ιού που ενδέχεται να έχουν κυμαινόμενη κίνηση ή μεγάλες / σποραδικές εκρήξεις.

 Φιλοξενία VPS για WordPress

Το VPS σημαίνει εικονικό ιδιωτικό διακομιστή και είναι όταν μια εταιρεία φιλοξενίας χρησιμοποιεί λογισμικό για την ψηφιακή κατάτμηση ενός φυσικού διακομιστή σε πολλούς, μεμονωμένους εικονικούς διακομιστές. Αυτή είναι μια πιο προσιτή επιλογή για να έχετε τον δικό σας διακομιστή, αν και απαιτεί προηγμένες τεχνικές δεξιότητες για να λειτουργήσετε καθώς έχετε τον έλεγχο των ρυθμίσεων του εικονικού διακομιστή σας.

Για μεσαίου μεγέθους ιστολόγια ή επιχειρήσεις, το VPS είναι μια εξαιρετική επιλογή. Απλώς θυμηθείτε ότι θα πρέπει να εγκαταστήσετε το WordPress με μη αυτόματο τρόπο στον διακομιστή σας και να διαχειριστείτε όλες τις ρυθμίσεις του διακομιστή σας. Για τους λόγους αυτούς, συνιστούμε να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε για διακομιστές ή να προσλάβετε έναν ειδικό.

Dedicated Server Hosting

Ένας αποκλειστικός διακομιστής είναι ο δικός σας, αυτόνομος διακομιστής που μπορείτε να νοικιάσετε από μια εταιρεία φιλοξενίας. Διατηρούν τον φυσικό διακομιστή για εσάς, αλλά όλες οι ρυθμίσεις και το λογισμικό είναι στα χέρια σας. Είναι πιο δαπανηρό, αλλά έχετε 100% έλεγχο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 100% των πόρων του διακομιστή, καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για ένα μεγάλο ιστολόγιο, ιστότοπο ή επιχείρηση.

Παρόμοια με το VPS, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να διαχειριστείτε τον αποκλειστικό σας διακομιστή ή να αφιερώσετε πολύ χρόνο μαθαίνοντας για τις διάφορες ρυθμίσεις, το λογισμικό και τις γλώσσες κωδικοποίησης για τη σωστή λειτουργία ενός διακομιστή. Αυτή δεν είναι μια προτεινόμενη επιλογή φιλοξενίας για αρχάριους.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Το Managed WordPress Hosting είναι ο ευκολότερος (και κατά τη γνώμη μας ο καλύτερος) τρόπος να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο WordPress. Με τη διαχείριση φιλοξενίας, η εταιρεία φιλοξενίας βελτιστοποιεί πλήρως τον διακομιστή σας για το WordPress και διαχειρίζεται όλες τις ενημερώσεις και τις ρυθμίσεις.

Οι περισσότερες διαχειριζόμενες φιλοξενίες WordPress βασίζονται σε μια κοινόχρηστη πλατφόρμα cloud ή την καθιστούν ιδανική για bloggers, μικρές επιχειρήσεις, διαδικτυακά χαρτοφυλάκια κ.λπ. για WPExplorer).

Ποια φιλοξενία πρέπει να επιλέξετε?

Πρώτα σκεφτείτε το σκοπός του ιστότοπού σας. Ένα blog έναντι ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου θα έχει πολύ διαφορετικές ανάγκες φιλοξενίας. Τα ιστολόγια, τα προσωπικά χαρτοφυλάκια ή οι μικρές επαγγελματικές ιστοσελίδες είναι συνήθως ελαφριά με λιγότερη ανάγκη για ένα τεράστιο σχέδιο φιλοξενίας. Εναλλακτικά, το ηλεκτρονικό εμπόριο, ο κατάλογος ή οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης θα χρειαστούν πολλούς πόρους και ως εκ τούτου ένα μεγαλύτερο, ακριβότερο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Στο ίδιο σημείο με το πρώτο μας σημείο, σκεφτείτε το δικό σας περιεχόμενο. Ένας ιστότοπος με μία σελίδα θα πάει καλά σε ένα μικρό, κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Ένας ιστότοπος εταιρικών επιχειρήσεων με εκατοντάδες σελίδες, ένα ενεργό blog και ένα ιδιωτικό δίκτυο υπαλλήλων πιθανότατα θα τα καταφέρει καλύτερα με έναν αποκλειστικό διακομιστή.

Τέλος το δικό σας ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις ανάγκες φιλοξενίας σας. Ένας νέος ιστότοπος θα χρειαστεί λίγη ώρα για να δημιουργήσει έναν ακόλουθο και να αυξήσει την τακτική κυκλοφορία. Εάν δεν έχετε ήδη δημιουργήσει μεγάλη παρουσία σε άλλο δίκτυο ή ιστότοπο κοινωνικών μέσων, μπορείτε πιθανώς να ξεκινήσετε με ασφάλεια στο χαμηλότερο σημείο με το σχέδιο φιλοξενίας σας και να αναβαθμίσετε ή να αναβαθμίσετε καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει.

Απλή σύγκριση των κορυφαίων εταιρειών φιλοξενίας WordPress

Ενώ πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν παρόμοια χαρακτηριστικά, όχι δύο εταιρείες φιλοξενίας είναι ακριβώς ίδιες. Κάθε οικοδεσπότης προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα φιλοξενίας και όλες οι εταιρείες φιλοξενίας που προτείνουμε είναι ιδανικές για το WordPress. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε σχετικά με τις επιλογές μας για την καλύτερη φιλοξενία WordPress και για να μάθετε ποια μπορεί να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Bluehost: Προσιτή κοινή φιλοξενία WordPress

Bluehost Web Hosting

Το Bluehost είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στη φιλοξενία και για κάποιο λόγο – προσφέρουν προσιτά προγράμματα φιλοξενίας με πολλούς πόρους, καλή υποστήριξη και μερικά επιπλέον προνόμια που θα λατρέψει κάθε νέος ιδιοκτήτης ιστότοπου. Η Bluehost προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν SSL, δωρεάν λογαριασμούς email και προσφορές μάρκετινγκ μπόνους (όπως 200 $ σε προσφορές μάρκετινγκ για συν και πρωταρχικούς χρήστες). Το καλύτερο από όλα, τα σχέδιά τους είναι μερικές από τις πιο προσιτές επιλογές – συν προσφέρουν τεράστια έκπτωση 63% για τους αναγνώστες WPExplorer, οπότε τι δεν πρέπει να αγαπάτε?

Μάθετε περισσότερα για το Bluehost

Cloudways: Το Cloud Hosting έγινε εύκολο

Φιλοξενία Ιστού Cloudways

Το Cloud hosting είναι ένας ευέλικτος τρόπος φιλοξενίας του ιστότοπού σας, αλλά για ορισμένους χρήστες η εγκατάσταση του WordPress σε AWS, Digital Ocean ή Azure είναι πέρα ​​από τις τεχνικές δυνατότητές τους. Εκεί μπαίνει το Cloudways. Το Cloudways υποστηρίζει πλατφόρμες φιλοξενίας AWS, Google Cloud, Digital Ocean, Linode και Vultr. Απλώς επιλέξτε το αγαπημένο σας, επιλέξτε το WordPress ως CMS και αφήστε το Cloudways να χειριστεί τη διαδικασία διαμόρφωσης για εσάς. Το καλύτερο μέρος για το Cloudways είναι πόσο εύκολο είναι στη χρήση. Η δημιουργία και η συντήρηση του δικού σας διακομιστή cloud μπορεί να είναι χρονοβόρα, αλλά με τη διεπαφή Cloudways έχετε αποκλειστικούς πόρους (CPU, RAM, IP, storage) στις άκρες των δακτύλων σας. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν εγκατάσταση με 1 κλικ WordPress, κλωνοποίηση ιστότοπων, αντίγραφα ασφαλείας, κλιμάκωση (RAM & αποθήκευση), σταδιοποίηση, πολλαπλές βάσεις δεδομένων, καθώς και τόνους φοβερών πρόσθετων (email, κονσόλα, παρακολούθηση κ.λπ.).

Μάθετε περισσότερα για το Cloudways

Media Temple: Shared, Managed & VPS Hosting

Media Temple: Shared, Managed & VPS Hosting

Το Media Temple είναι μια εντυπωσιακή εταιρεία φιλοξενίας που προσφέρει μια σειρά προϊόντων φιλοξενίας που σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες των ιστότοπων. Προσφέρουν τα πάντα, από κοινή φιλοξενία για bloggers, διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για όσους ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό τους, VPS για επαγγελματίες και ακόμη και ειδικά σχέδια για επιχειρήσεις που χρειάζονται τους επιπλέον πόρους. Όλα τα σχέδια του Media Temple είναι βελτιστοποιημένα και λειτουργούν φανταστικά με το WordPress. Επιπλέον, προσφέρουν επιπλέον λειτουργίες όπως αποθήκευση all-SSD, επεκτάσιμους πόρους, σάρωση κακόβουλου λογισμικού, διευθύνσεις email, κορυφαίο υλικό γραμμής και το καλύτερο από όλα τα premium υποστήριξη 24/7.

Μάθετε περισσότερα για το Media Temple

Kinsta: Διαχειριζόμενο WordPress Cloud Hosting

Kinsta: Διαχειριζόμενο WordPress Cloud Hosting

Το Kinsta δεν είναι μόνο μια άλλη διαχειριζόμενη εταιρεία φιλοξενίας WordPress. Προσφέρουν πλήρως διαχειριζόμενη και βελτιστοποιημένη φιλοξενία cloud Google, έτσι ώστε εσείς ως πελάτης να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα του cloud (γρήγορη, ασφαλής φιλοξενία χωρίς ουσιαστικά χρόνο διακοπής λειτουργίας) διαμορφωμένο ώστε να υποστηρίζει τέλεια το WordPress. Εκτός από αυτό το Kinsta στελεχώνεται από ειδικούς του WordPress έτοιμους να σας βοηθήσουν με τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά την εκτέλεση του ιστότοπού σας WordPress στους διακομιστές cloud τους. Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τη χρήση του πίνακα ελέγχου Kinsta; Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με την κλιμάκωση του προγράμματος φιλοξενίας σας; Δεν είστε σίγουροι πώς να αυξήσετε το όριο μνήμης; Απλά ρώτα! Άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες φιλοξενίας περιλαμβάνουν δωρεάν SSL, δωρεάν CDN, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και ακόμη και δωρεάν μετεγκαταστάσεις.

Μάθετε περισσότερα για την Kinsta

WP Engine: Premium Managed WordPress Hosting

WP Engine: Premium Managed WordPress Hosting

Όσον αφορά την επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας WordPress για τον ιστότοπό σας στο WordPress, συνιστούμε ανεπιφύλακτα το WP Engine. Προσφέρουν μόνο διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress και είναι εξαιρετικά σε αυτό που κάνουν. Συγκεκριμένα, ολόκληρη η πλατφόρμα φιλοξενίας είναι χτισμένη στην κορυφή της τεχνολογίας γραμμής. Έχουν δημιουργήσει ένα βελτιστοποιημένο περιβάλλον για το WordPress που βασίζεται σε προσαρμοσμένους σχεδιασμένους και κωδικοποιημένους κανόνες, έτσι ώστε οι διακομιστές τους να μπορούν να αξιολογούν αιτήματα προγράμματος περιήγησης, να εξισορροπούν το φορτίο διακομιστή και ενσωματωμένο EverCache για κλιμάκωση πόρων κατ ‘απαίτηση. Βασικά, αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να λειτουργεί τέλεια στη μέγιστη απόδοση χωρίς να χρειάζεται να διαχειριστείτε οτιδήποτε σχετίζεται με τον διακομιστή. Το WP Engine προσφέρει επίσης επαγγελματική υποστήριξη από ειδικούς του WordPress, 24/7. Επομένως, ακόμη και αν χρειάζεστε λίγη βοήθεια την Κυριακή, υπάρχει βοήθεια. Άλλες λειτουργίες κεντρικού υπολογιστή περιλαμβάνουν περιβάλλοντα σταδιοποίησης, δωρεάν επιλογή SSL, WordPress multisite, υποστήριξη PHP7 και ακόμη και ένα ενσωματωμένο CDN (για Pro και υψηλότερα σχέδια).

Μάθετε περισσότερα για το WP Engine

Pagely: Λύσεις Custom Enterprise Hosting

Pagely: Λύσεις Custom Enterprise Hosting

Για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας, η Pagely προσφέρει τις καλύτερες προσαρμοσμένες λύσεις φιλοξενίας επιχειρήσεων στον Ιστό. Το Pagely δεν είναι φθηνό, αλλά είναι μια εξαιρετική επένδυση στην επιχείρησή σας. Χτισμένο σε ένα διαχειριζόμενο σύστημα cloud, προσφέρουν αξιόπιστη και ασφαλή φιλοξενία που μπορεί εύκολα να κλιμακωθεί με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η Pagely προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες, όπως δυναμική βελτιστοποίηση εικόνας, προηγμένη ασφάλεια, παγκόσμιο CDN, ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση, ανάλυση απόδοσης, υποστήριξη HTTP2 και PHP7. Αυτό είναι επιπλέον των συγκεκριμένων λειτουργιών του WordPress, όπως οι πλήρως διαχειριζόμενες βασικές ενημερώσεις και το WP-CLI. Εν ολίγοις, ενώ οι τιμές είναι υψηλότερες από οποιονδήποτε από τους άλλους οικοδεσπότες αυτής της λίστας, η Pagely προσφέρει μια υπηρεσία κύρους που αξίζει περισσότερο από τα χρήματα.

Μάθετε περισσότερα για το Pagely

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλες οι διαθέσιμες επιλογές φιλοξενίας. Αντίθετα, αυτή είναι μια απλή επιμελημένη συλλογή από δημοφιλείς και καλά βαθμολογημένες εταιρείες φιλοξενίας, τις οποίες προσωπικά είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε.

Ποια είναι η καλύτερη φιλοξενία WordPress?

Επειδή δεν μπορούμε να διαλέξουμε ένα, θα σας δώσουμε τους δύο κορυφαίους μας.

Κατά τη γνώμη μας, το WP Engine είναι η καλύτερη φιλοξενία WordPress. Είναι αυτό που χρησιμοποιούμε για να φιλοξενήσουμε τον ιστότοπό μας και είχαμε μια υπέροχη εμπειρία σε συνεργασία με αυτούς. Διαχειρίζονται πλήρως, έχουν υπέροχο χρόνο, η υποστήριξη είναι πάντα γρήγορη και φιλική και διαθέτουμε περισσότερους από αρκετούς πόρους στο τρέχον πρόγραμμά μας για την ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Η Bluehost είναι στενός επιλαχόντης κατά την άποψή μας, καθώς είναι ιδανική για τους μπλόγκερ που μόλις ξεκινούν. Προσφέρουν προγράμματα φιλοξενίας σε λογικές τιμές που είναι εύκολο να ρυθμιστούν, έχουν αρκετούς πόρους για να τροφοδοτήσουν το WordPress και θα λάβετε κάποια προνόμια μπόνους όπως ένα όνομα τομέα και μερικές πιστώσεις διαφημίσεων για εκκίνηση. Είναι μια πολύ γλυκιά συμφωνία για νέους bloggers.

Συχνές ερωτήσεις για τη φιλοξενία

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που μπορεί να εμφανιστούν κατά την έρευνα φιλοξενίας. Ακολουθούν μερικές γρήγορες απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις που δεν καλύψαμε στο παραπάνω άρθρο. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή όταν επιλέγετε την καλύτερη φιλοξενία WordPress για τον ιστότοπό σας.

Χρειάζεστε μια υπηρεσία φιλοξενίας για το WordPress?
Ναι, για αυτό-φιλοξενούμενο WordPress (το οποίο βρίσκεται στο WordPress.org) σίγουρα χρειάζεστε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Αυτό είναι που το κάνει μόνο-φιλοξενείται.
Είναι το WordPress οικοδεσπότης?
Το WordPress προσφέρει τη δική του φιλοξενία VIP, αλλά είναι αρκετά ακριβό και θα το συνιστούσαμε μόνο σε επιχειρήσεις που χρειάζονται μια προσαρμοσμένη λύση φιλοξενίας (όπως αν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα blogging, ένα κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται σε WordPress ή ένα ιστότοπος κοινής χρήσης φωτογραφιών).
Πώς μπορώ να φιλοξενήσω το blog μου στο WordPress?
Για να φιλοξενήσετε το δικό σας blog χρειάζεστε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που αγοράζετε σε μηνιαία ή ετήσια βάση από μια αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας. Υπάρχουν εκατοντάδες οικοδεσπότες Ιστού, αλλά ως επί το πλείστον προσφέρουν παρόμοια σχέδια όπως κοινόχρηστο, cloud, VPS, αποκλειστικά ή διαχειριζόμενα.
Υπάρχει δωρεάν φιλοξενία για το WordPress?
Όχι πραγματικά. Υπάρχουν ιστότοποι που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν “δωρεάν” φιλοξενία, αλλά συνήθως προσφέρουν ελάχιστους ή καθόλου πόρους και δεν είναι οι τύποι ιστότοπων με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες. Είναι επίσης πιθανό να σκέφτεστε το WordPress.com, το οποίο είναι ένα δωρεάν δίκτυο blogging όπως το Tumblr. Είναι πολύ διαφορετικό από το WordPress.org (για το οποίο είμαστε όλοι) και μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορές μεταξύ του WordPress .ORG και του .COM.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map