Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress (με μη αυτόματο τρόπο ή μέσω προσθηκών)

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του WordPress

Έχετε χάσει ποτέ τον ιστότοπό σας στο WordPress; Ή μήπως χάσατε τον ιστότοπό σας στο WordPress; Ίσως πέσατε θύμα κακόβουλου χάκερ. Ίσως ο ιστότοπός σας μόλις έσπασε μετά την εγκατάσταση ελαττωματικού πρόσθετου, θέματος ή πρόσθετου. Ίσως η φιλοξενία σας απέτυχε – ο κακός σκύλος έφαγε τον διακομιστή. Είναι τρομακτικό, έτσι; Όχι, όχι ο σκύλος. χάνοντας τον ιστότοπό σας. Και μπορείτε να τρελαίνετε αν δεν ξέρετε τι να κάνετε για να επαναφέρετε τον αγαπημένο σας ιστότοπο WordPress στην παλιά του δόξα.


Λοιπόν, μαντέψτε τι: Δεν χρειάζεται να ιδρώσετε ούτε με μια αξιόπιστη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς και Viola! – δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και τρέχετε. Δείτε τι έκανα εκεί?

Σε αυτήν την ανάρτηση, μαθαίνετε ότι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress είναι εξαιρετικά εύκολη. Μαθαίνετε να δημιουργείτε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας της επιχείρησής σας που βασίζεται στο WordPress, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκουράζεστε εύκολα ειδικά όταν συμβαίνει το άσχημο. Βγάλτε ένα στυλό και λίγο χαρτί και ετοιμαστείτε να αποκτήσετε αντίγραφα ασφαλείας WordPress σαν αφεντικό. Ετοιμος? Τέλεια, ας κάνουμε την μπάλα να κυλά.

Contents

Γιατί πρέπει να διατηρείτε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress

Πριν φτάσουμε στις λεπτομέρειες του juicier, συνήθιζα να μπερδεύομαι με αυτήν την εφεδρική επιχείρηση εδώ και πολύ καιρό. Δεν είχα ιδέα τι ήταν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός ιστότοπου. Heck, δεν είχα ιδέα πώς να δημιουργήσω πλήρη αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού μου στο WordPress, μέχρι που οι περιστάσεις ανάγκασαν το χέρι μου. Έπρεπε να μάθω μετά το χάκερ και να μάθω ότι το έκανα.

Ως αρχάριος, είστε τόσο περήφανοι τόσο μπερδεμένοι όσο εγώ. Ακολουθούν μερικές γρήγορες ερωτήσεις και απαντήσεις.

Τι είναι ένα αντίγραφο ασφαλείας?

Η απάντηση είναι αρκετά απλή. Ένα αντίγραφο ασφαλείας είναι απλώς ένα αντίγραφο του ιστότοπού σας, το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά (επαναφορά) σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Είναι ένα ασφαλές, προληπτικό μέτρο που σας εξοικονομεί πολύ υπερβολικό άγχος. Είναι σαν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που προστατεύει όλη την προσπάθεια, το χρόνο και τα χρήματα που έχετε επενδύσει στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Τι περιλαμβάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας?

Τώρα, για να σας δώσω μια σαφέστερη εικόνα, θα ερευνήσω περαιτέρω αυτό που αποτελεί ένα αντίγραφο ασφαλείας του FullWordPress. Ο ιστότοπός σας στο WordPress αποτελείται από δύο στοιχεία, το πρώτο είναι αρχεία ιστότοπου δηλαδή, θέματα / αρχεία προσθηκών, σενάρια, πολυμέσα κ.λπ. που αποτελούν τη δομή του ιστότοπού σας και παρέχουν λειτουργικότητα. Τότε έχουμε ένα Βάση δεδομένων MySQL που αποθηκεύει τις αναρτήσεις ιστολογίου, τα σχόλια και τις επιλογές που έχετε ορίσει στην περιοχή διαχειριστή του WordPress.

Γιατί πρέπει να δημιουργήσω αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού μου?

Η πλειοψηφία των φτηνών οικοδεσπότων Ιστού θα μιλήσει για την προσφορά αντιγράφων ασφαλείας, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων MySQL μόνο, εάν δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας καθόλου. Δεν δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ανακτήσετε τις αλλαγές που κάνετε στο θέμα σας, για παράδειγμα, εάν είναι κατεστραμμένο. Είναι επίσης πολύ δύσκολο να ζητήσετε αντίγραφο του ιστότοπού σας από τα αντίγραφα ασφαλείας τους, επομένως είναι καλύτερο να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας μόνοι σας. Ξέρετε, απλώς για να διασφαλίσετε ότι όλα είναι ασφαλή.

Το πλήρες αντίγραφο ασφαλείας που σας βοηθάμε να δημιουργήσετε εδώ θα φροντίσει τα αρχεία σας καθώς και τη βάση δεδομένων σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν χάσετε τον ιστότοπό σας, απλώς πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά το αντίγραφο ασφαλείας και η δουλειά σας ολοκληρωθεί. Εκτός αυτού, ας δημιουργήσουμε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας στο WordPress.

Μέθοδος 1: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του WordPress μέσω της φιλοξενίας σας

Διαχειρισμένα αντίγραφα ασφαλείας παρόχου φιλοξενίας

Η πρώτη σας επιλογή είναι απλά να επιλέξετε μια εταιρεία φιλοξενίας που ολοκληρώνει πλήρη, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress. Για παράδειγμα, το WP Engine Managed WordPress hosting προσφέρει αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας όλων των βασικών αρχείων WordPress, θεμάτων και προσθηκών και της βάσης δεδομένων σας (συμπεριλαμβανομένων όλων των μέσων σας). Επιπλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε τα δικά σας αντίγραφα ασφαλείας ανά πάσα στιγμή (όπως πριν από μια σημαντική ενημέρωση του WordPress ή όταν αλλάζετε θέματα).

Εάν θέλετε να μεταφέρετε τον πάροχο φιλοξενίας σας διαχειριζόμενα αντίγραφα ασφαλείας στο επόμενο επίπεδο, συνδεθείτε από καιρό σε καιρό και κατεβάστε το δικό σας αντίγραφο αρχείου zip για να διατηρήσετε τον δικό σας σκληρό δίσκο. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι πολύ ασφαλής.

Μέθοδος 2: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του WordPress με μη αυτόματο τρόπο

Ο κατάλογος WordPress περιέχει υποφακέλους π.χ. wp-content, wp-include κλπ και αρχεία π.χ. wp-config.php, θέμα και αρχεία προσθηκών κ.λπ. που απαιτούνται από τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ο φάκελος wp-content περιέχει όλα τα θέματα, τις προσθήκες, την προσωρινή μνήμη και τις μεταφορτώσεις μεταξύ άλλων. Δεν μπορείτε να χάσετε αυτά τα δεδομένα. Ο wp-admin μεταφέρει όλα τα αρχεία που απαιτούνται από την περιοχή διαχειριστή του WordPress, οπότε δεν μπορείτε να το χάσετε και αυτό. Ο φάκελος wp-include περιέχει αρχεία πυρήνα WordPress. Αυτός είναι ο φάκελος όπου ζει όλος ο σημαντικός κώδικας WordPress. Σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε αυτόν τον κωδικό.

Βήμα 1: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων WordPress με μη αυτόματο τρόπο

Για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο των αρχείων WordPress, απλά πρέπει να κατεβάσετε ολόκληρο τον κατάλογο WordPress. Πως? Μπορείτε να συνδεθείτε στον διακομιστή σας μέσω cPanel ή χρησιμοποιώντας ένα SFTP πρόγραμμα.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω cPanel

Αυτό είναι τόσο εύκολο που μπορείτε να το κάνετε στο χρόνο που χρειάζεται για να φτιάξετε μια κούπα καφέ. Εδώ είναι η διαδικασία:

 • Συνδεθείτε στον οικοδεσπότη Ιστού σας και μεταβείτε στο cPanel. Για τους περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού, το cPanel είναι συνήθως η πρώτη σελίδα που συναντάτε όταν συνδέεστε
 • Μεταβείτε στη Διαχείριση αρχείων, η οποία θα σας οδηγήσει στο δικό σας δημόσια_html ή Σπίτι Ευρετήριο
 • Από εδώ, απλώς εντοπίστε τον κατάλογο WordPress. Αυτός είναι ο φάκελος στον οποίο θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας
 • Δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε λήψη του φακέλου WordPress στη Διαχείριση αρχείων χωρίς να τον συμπιέσετε πρώτα. Μην ανησυχείτε όμως, η συμπίεση ενός φακέλου δεν είναι δύσκολη
 • Κάντε κλικ στον κατάλογο του WordPress και επιλέξτε Συμπιέζω από τη γραμμή μενού. Εναλλακτικά, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο και επιλέξτε Συμπιέζω από το αναπτυσσόμενο μενού επιλογών που εμφανίζεται
 • Επιλέξτε τον τύπο συμπίεσης π.χ. ZIP, Tar, GZIP κ.λπ. από το παράθυρο διαλόγου που ανοίγει. Πάντα πηγαίνω με ένα αρχείο ZIP
 • Τότε απλώς πατήστε το Συμπίεση αρχείων κουμπί και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η πορεία της διαδικασίας. Ο διακομιστής σας θα αποθηκεύσει τον συμπιεσμένο φάκελο WordPress
 • Κάντε κλικ στο αρχείο που μόλις δημιουργήσατε και επιλέξτε Κατεβάστε από το μενού. Εναλλακτικά, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε Κατεβάστε.
 • Επιλέξτε μια ασφαλή τοποθεσία στον σκληρό σας δίσκο και αποθηκεύστε το αντίγραφο ασφαλείας σας
 • Και αυτό είναι!

Υπόδειξη: Ανεβάστε το αντίγραφο ασφαλείας στο λογαριασμό σας στο Dropbox, στο Google Drive, γράψτε το σε ένα DVD / CD, στείλτε το με email κ.λπ. – απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλά αντίγραφα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τον ιστότοπό σας σε περίπτωση που ένα από τα αντίγραφα ασφαλείας πεθάνει.

Εάν ο οικοδεσπότης Ιστού σας χρησιμοποιεί διαφορετικό πίνακα ελέγχου π.χ. vDeck, Plesk, κ.λπ., απλά πρέπει να εντοπίσετε τον Διαχειριστή αρχείων και απλώς ακολουθήστε τη διαδικασία, δηλαδή. Εντοπίστε τη Διαχείριση αρχείων> Εντοπίστε τον κατάλογο WordPress> Συμπίεση> Λήψη. Επαναλάβετε τακτικά.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω SFTP

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν δημοφιλή διαχειριστή αρχείων όπως FileZilla ή Διαβιβάζουν επειδή είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Πρώτα θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να ανακτήσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης SFTP από τον λογαριασμό φιλοξενίας σας.

Σύνδεση SFTP με μετάδοση

Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον διαχειριστή αρχείων της επιλογής σας (χρησιμοποιούμε το Transmit σε αυτό το παράδειγμα) και εισαγάγετε τις λεπτομέρειες για τον ιστότοπό σας, όπως ένα ψευδώνυμο, τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας, το μοναδικό όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης SFTP και αλλάξτε τον αριθμό θύρας σε 2222.

Αντιγραφή και λήψη αρχείων SFTP

Μόλις συνδεθείτε θα πρέπει να δείτε όλα τα αρχεία WordPress. Απλώς επιλέξτε όλα τα αρχεία σας, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε “Λήψη επιλεγμένων αντικειμένων”. Μόλις κατεβάσετε, βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία έχουν φερμουάρ και δώστε στο αρχείο ένα αξέχαστο όνομα όπως η σημερινή ημερομηνία.

Βήμα 2: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων του WordPress με μη αυτόματο τρόπο

Τώρα που έχουμε ένα νέο αντίγραφο των αρχείων σας στο WordPress, ας δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων του WordPress, ώστε να έχουμε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας που θα είναι χρήσιμο εκείνη την παροιμιώδη βροχερή μέρα. Αυτό είναι επίσης τόσο εύκολο που θα δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας όποτε δεν έχετε ιδρώτα.

Απλώς μεταβείτε στον πίνακα φιλοξενίας και εντοπίστε το phpMyAdmin. Είναι για χρήστες χρηστών cPanel που θα βρίσκεται κάτω Εργαλεία βάσης δεδομένων:

πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας-το-wordpress-site-select-phpMyAdmin

Ωστόσο, ανάλογα με τη φιλοξενία σας, μπορεί να βρίσκεται αλλού. Για παράδειγμα, οι χρήστες του WP Engine μπορούν να εντοπίσουν το phpMyAdmin από τον πίνακα ελέγχου του κύριου χρήστη κάνοντας κλικ στο εικονίδιο chevron δίπλα στις εγκαταστάσεις σας:

WP Engine Access phpMyAdmin

Μόλις συνδεθείτε στο phpMyAdmin θα πρέπει να δείτε έναν κύριο πίνακα διαχείρισης:

Κεντρική σελίδα phpMyAdmin

Επίλεξε το Βάσεις δεδομένων για να εμφανίσετε τις βάσεις δεδομένων σας. Εάν εγκαταστήσατε τον ιστότοπό σας WordPress χρησιμοποιώντας πλατφόρμες τρίτων όπως το Softaculous ή το Mojo Marketplace, ίσως να μην έχετε ιδέα με ποια βάση δεδομένων να εργαστείτε. Τι να κάνω?

Από τη Διαχείριση αρχείων, μεταβείτε στον κατάλογο WordPress και εντοπίστε το αρχείο wp-config.php. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε προβολή. Στο παράθυρο που ανοίγει, θέλετε να εντοπίσετε αυτήν τη γραμμή:

καθορισμός ('DB_NAME', 'database_name');

Το όνομα της βάσης δεδομένων σας είναι η τιμή που περιέχεται στο δεύτερο σύνολο μεμονωμένων εισαγωγικών, το οποίο είναι «όνομα_ βάσης δεδομένων» στο παραπάνω παράδειγμά μας. Οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες, εντοπίστε τη βάση δεδομένων σας στο phpMyAdmin. Κάντε κλικ στη βάση δεδομένων για να την ανοίξετε. Θα πρέπει να δείτε κάτι όπως:

Παράδειγμα βάσης δεδομένων phpMyAdmin

Επιλέξτε όλους τους πίνακες που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας επιλέγοντας τα πλαίσια ελέγχου. Κάντε κλικ στο “Έλεγχος όλων” στο κάτω μέρος για να επιλέξετε όλα ταυτόχρονα. Αφού επιλέξετε τους πίνακες, κάντε κλικ στο Εξαγωγή αυτί. Επιλέξτε τη μέθοδο εξαγωγής και ορίστε τη μορφή σε SQL:

Εξαγωγή της βάσης δεδομένων phpMyAdmin

Χτύπα το Πηγαίνω και αποθηκεύστε τη βάση δεδομένων σας σε έναν ασφαλή φάκελο στον υπολογιστή σας. Θυμηθείτε να αποθηκεύσετε αντίγραφα στις ίδιες τοποθεσίες που αποθηκεύσατε αντίγραφα των αρχείων WordPress. Αυτό είναι, έχετε πλέον ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress!

Χρησιμοποιείτε διαφορετική ρύθμιση; Εάν ο οικοδεσπότης σας δεν παρέχει cPanel, ρίξτε μια ματιά σε αυτό Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας WordPress στο Codex.

Υπόδειξη: Δημιουργήστε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας ανάλογα με τη συχνότητα δημοσίευσης στον ιστότοπό σας στο WordPress. Εάν δημοσιεύετε 50+ αναρτήσεις την ημέρα, πρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας πιο συχνά από τον άντρα που δημοσιεύει μία φορά το μήνα. Εκτός από αυτό, εξετάστε το ενδεχόμενο να ελέγξετε εάν ο οικοδεσπότης Ιστού σας προσφέρει μια αξιόπιστη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Προχωρώντας, ας αυτοματοποιήσουμε τα αντίγραφα ασφαλείας του WordPress χρησιμοποιώντας μερικές ωραίες προσθήκες αντιγράφων ασφαλείας WordPress. Είμαι όλοι για μη αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας επειδή με αυτόν τον τρόπο έχετε τον πλήρη έλεγχο. Παρόλα αυτά, εδώ είναι μια χούφτα εξαιρετικά εφεδρικά πρόσθετα WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία.

Μέθοδος 3: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας WordPress αυτόματα με προσθήκες

Τα πρόσθετα αντιγράφων ασφαλείας WordPress προσθέτουν το στοιχείο της ευκολίας στη δημιουργία αξιόπιστων αντιγράφων ασφαλείας για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την αγαπημένη σας εφεδρική προσθήκη WordPress, να διαμορφώσετε μερικές ρυθμίσεις και είστε καλοί.

VaultPress Premium Backups από την Automattic

VaultPress για WordPress

Το VaultPress δημιουργήθηκε από την Automattic για να διευκολύνει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Το VaultPress λαμβάνει αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας που αποθηκεύονται με ασφάλεια εκτός του ιστότοπου. Και η χρήση τους για την επαναφορά του ιστότοπού σας είναι τόσο εύκολη όσο η είσοδος στον λογαριασμό σας και κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί.

Άλλες δυνατότητες που προσφέρει η VaultPress περιλαμβάνουν αναπαραγωγή και μετεγκατάσταση ιστότοπων (πρέπει να αγαπήσετε αυτά τα πλήρη αντίγραφα ασφαλείας), κακόβουλο λογισμικό και σάρωση ιών, αυτοματοποιημένη επιδιόρθωση αρχείων και ακόμη και υπεράσπιση spam. Ξεκινώντας μόλις 39 $ ετησίως ως μέρος του JetPack Personal, αυτό είναι ένα πολύ προσιτό πρόσθετο ασφαλείας που αξίζει να επενδύσετε.

Πρόσθετο BackupBuddy Premium WordPress

BackupBuddy WordPress Backup Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η δεύτερη premium προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας WordPress στη λίστα μας σήμερα είναι το BackupBuddy by iThemes. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη για να δημιουργήσετε πλήρη βάση δεδομένων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων ή / και να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας σε άλλο διακομιστή εύκολα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας στο σκληρό σας δίσκο και σε μια ποικιλία υπηρεσιών εξωτερικής αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Web Services, Rackspace, email, FTP, Dropbox και BackupBuddy Stash, μεταξύ άλλων.

Προγραμματίστε αντίγραφα ασφαλείας του WordPress με το BackupBuddy ενώ βρίσκεστε εν κινήσει και απολαύστε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όπως καμία άλλη. Η τιμολόγηση ξεκινά στις 80 $ ετησίως για μια άδεια μεμονωμένου ιστότοπου, αν και το iThemes προσφέρει επίσης ένα πακέτο Gold διάρκειας ζωής με εφάπαξ χρέωση $ 297, το οποίο προσφέρει απεριόριστη χρήση του plugin καθιστώντας το ιδανικό για τις επιχειρήσεις.

Δωρεάν αναπαραγωγή πρόσθετου WordPress

Δωρεάν αναπαραγωγή πρόσθετου WordPress

Με πάνω από 1 εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις, το Duplicator είναι κάτι παραπάνω από την τυπική προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας. Κατά κύριο λόγο, το Duplicator σάς βοηθά να κλωνοποιήσετε ή να μεταφέρετε εύκολα τον ιστότοπό σας σε άλλη τοποθεσία. Αυτό το κύριο χαρακτηριστικό το καθιστά μια ισχυρή λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Παρόλο που δεν θα σας επιτρέψει να προγραμματίσετε αντίγραφα ασφαλείας, απορρίπτει αυτόματα τη βάση δεδομένων σας σε ένα αρχείο SQL και την αποθηκεύει σε ένα αρχείο ZIP μαζί με τα αρχεία WordPress. Στη συνέχεια, δημιουργεί ένα ειδικό αρχείο PHP που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ξανά το αντίγραφο ασφαλείας εύκολα. Απλώς ανεβάστε το αρχείο ZIP και το αρχείο PHP στον διακομιστή σας, και τα υπόλοιπα είναι εύκολο. Θέλουν περισσότερα? Checkout Duplicator Pro που προσθέτει περισσότερες δυνατότητες, όπως αντίγραφα ασφαλείας προγραμμάτων, σύνδεση αποθήκευσης cloud, ειδοποιήσεις μέσω email, υποστήριξη υπέρ και άλλα.

BackWPup Δωρεάν προσθήκη WordPress

BackWPup Δωρεάν προσθήκη WordPress

Το BackWPup είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του WordPress που σας βοηθά να δημιουργήσετε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας στο WordPress και να αποθηκεύσετε το ίδιο σε μια εξωτερική τοποθεσία όπως το Dropbox, το Amazon S3, FTP, το RackSpace Cloud και πολλά άλλα.

Μπορείτε να προγραμματίσετε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας που σημαίνει ότι ολόκληρος ο ιστότοπός σας στο WordPress, τα αρχεία και όλα, θα είναι πάντα ασφαλή. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε / επιδιορθώσετε και να βελτιστοποιήσετε τη βάση δεδομένων σας, και εάν χρειάζεστε περισσότερο χυμό, μπορείτε να πάτε για την επαγγελματική έκδοση.

UpdraftPlus Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάσταση δωρεάν WordPress

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Ένα από τα υψηλότερης κατάταξης εφεδρικά πρόσθετα WordPress, το UpdraftPlus προσθέτει διασκέδαση και ευκολία στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μια σειρά από γλυκές δυνατότητες, όπως αντίγραφα ασφαλείας στο Amazon S3, το Google Drive, το FTP, το Dropbox, το email και άλλες επιλογές αποθήκευσης, γρήγορη επαναφορά, προγραμματισμό, αναπαραγωγή ιστότοπων, δυνατότητα διαχωρισμού μεγάλων ιστότοπων σε πολλαπλά αρχεία και πολλά άλλα, μπορείτε να ” να πάει στραβά με το UpdraftPlus (και οι προγραμματιστές προσφέρουν επίσης μια επαγγελματική έκδοση που συσκευάζει αρκετά γροθιά αν ψάχνετε για περισσότερες δυνατότητες).

Σχετικοί πόροι

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υποστήριξη του ιστότοπού σας στο WordPress; Βρήκαμε αυτά τα πρόσθετα για την ευχαρίστησή σας:

 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του WordPress στο Cloud με BackWPup
 • 10 ιστορίες αντιγράφων ασφαλείας WordPress που θα μπορούσαν να σκοτώσουν τον ιστότοπό σας
 • Καλύτερες προσθήκες BackUp για ιστότοπους WordPress
 • BackupBuddy WordPress Backup Plugin
 • Πώς να δοκιμάσετε τα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων WordPress

Στο τέλος της ημέρας, το να έχετε μια αξιόπιστη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για την επιχείρησή σας που βασίζεται στο WordPress. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, αλλά με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, θα αποφύγετε το ανεπιθύμητο άγχος. Απλώς πατήστε επαναφορά και επιστρέφετε στην επιχείρηση.

Καλύψαμε τις μεθόδους μας, αλλά πώς δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας στο WordPress; Ποια είναι η αγαπημένη σας εφεδρική προσθήκη ή υπηρεσία WordPress; Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια. Τα λέμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map