Πώς να αυξήσετε τις ακολουθίες κοινωνικών μέσων από τον ιστότοπό σας στο WordPress

Πώς να αυξήσετε τα κοινωνικά σας μέσα από τον ιστότοπό σας στο WordPress

Η δημιουργία ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει πλέον να αποτελεί στόχο για όλα τα διαδικτυακά καταστήματα, ιστολόγια και επιχειρηματικούς ιστότοπους. Εάν θέλετε νέους και επαναλαμβανόμενους αναγνώστες, πελάτες και πελάτες, τότε πρέπει να έχετε μια κοινότητα οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ωστόσο, η οικοδόμηση αυτής της βάσης θαυμαστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ευκολότερη από ό, τι γίνεται. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι χρονοβόρα και να απαιτούν εργασία. Πιο απογοητευτικά, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες στρατηγικές νίκης, επομένως δεν είναι εγγυημένη η απόδοση.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς μπορείτε να αυξήσετε τα κοινωνικά μέσα που ακολουθείτε από τον ιστότοπό σας στο WordPress. Από την αυτοματοποίηση του περιεχομένου των κοινωνικών μέσων σας, έως την προσθήκη αναδυόμενων παραθύρων, γειά σου μπαρ και θυρίδων περιεχομένου, θα συζητήσουμε τις καλύτερες στρατηγικές για να κάνουμε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να σας ακολουθούν στα κοινωνικά μέσα.

Τι πρέπει ήδη να κάνετε στον ιστότοπό σας WordPress

Υπάρχουν μερικές πολύ βασικές βασικές στρατηγικές που πρέπει να υιοθετήσουν όλοι οι ιστότοποι του WordPress και οι οποίες, εάν δεν το κάνετε ήδη, πρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα σήμερα. Αυτά όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά θα αυξήσετε αργά τους ακόλουθους σας με την πάροδο του χρόνου.

Προσθήκη κουμπιών κοινωνικής παρακολούθησης

Ακολουθήστε τα κουμπιά

Τα κουμπιά κοινωνικής παρακολούθησης πρέπει να κατέχουν εξέχουσα θέση στον ιστότοπό σας. Η τοποθέτησή τους σε πλευρικές γραμμές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι είναι συνεχώς ορατές και εύκολη πρόσβαση στο κοινό σας.

Ακολουθήστε τα κουμπιά από το AddThis είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που σας επιτρέπει να προσθέτετε κοινωνικά κουμπιά κάθετα ή οριζόντια στην πλευρική γραμμή ή στην κεφαλίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλά δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να εμφανίσετε τα εικονίδια για τα κανάλια κοινωνικών μέσων της επιλογής σας.

Εμφάνιση κουμπιών κοινωνικής κοινοποίησης

Floating Social Bar

Ο ιστότοπός σας στο WordPress θα πρέπει να διαθέτει κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω από κάθε κομμάτι περιεχομένου που θέλετε να κοινοποιήσετε. Αυτό θα ενθαρρύνει τους επισκέπτες σας να μοιραστούν το περιεχόμενό σας στα κοινωνικά μέσα. Η κοινή χρήση του περιεχομένου σας από τους αναγνώστες σας σημαίνει ότι θα προβληθεί από ένα ευρύτερο κοινό. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ευαισθητοποιήσετε τον ιστότοπό σας, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και να αποκτήσετε νέους οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Floating Social Bar από το WPBeginner σας επιτρέπει να προσθέσετε μια αιωρούμενη κοινωνική γραμμή σε οποιεσδήποτε σελίδες ή αναρτήσεις στον ιστότοπό σας. Αυτή η δωρεάν προσθήκη WordPress μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα, φαίνεται υπέροχη και θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας. Εάν δεν το χρησιμοποιείτε ήδη, κατεβάστε το τώρα.

Κάντε περιεχόμενο με δυνατότητα tweet

Καλύτερο κλικ για να κάνετε Tweet

Όσο πιο εύκολο κάνετε το κοινό σας να μοιράζεται το περιεχόμενό σας, τόσο περισσότερο θα συμμορφωθεί με αυτήν την επιθυμία. Καλύτερο κλικ για να κάνετε Tweet είναι μια άλλη δωρεάν προσθήκη WordPress που σας επιτρέπει να εισάγετε κουτιά για να κάνετε tweet στις αναρτήσεις σας. Επιλέξτε ξεχωριστά αποσπάσματα από τα ιστολόγιά σας για να τα κάνετε tweet. Κάνοντας το καλύτερο περιεχόμενό σας εξαιρετικά εύκολο να κάνετε Tweet με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσετε να μοιραστείτε το ιστολόγιό σας στο Twitter και να αποκτήσετε νέους οπαδούς του Twitter.

Βιτρίνα κοινωνικών ροών

Κοινωνική ροή WordPress

Η προβολή κοινωνικών ροών στον ιστότοπό σας στο WordPress είναι ένας άλλος τρόπος για να βοηθήσετε στην αύξηση των κοινωνικών μέσων που ακολουθεί. Με την επίδειξη όλου του υπέροχου περιεχομένου, των συζητήσεων και των σχολίων που μοιράζονται στα κανάλια κοινωνικών μέσων, οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα είναι σύντομα πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην κοινότητά σας κοινωνικών οπαδών.

Το WordPress Social Stream είναι ένα premium πρόσθετο που μπορεί να αγοραστεί στο CodeCanyon. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε κοινωνικές ροές για καθένα από τα κοινωνικά σας δίκτυα. Εναλλακτικά, συνδυάστε όλες τις ροές κοινωνικών δικτύων σε μια κοινωνική ροή. Με διαφορετικά στυλ διάταξης διαθέσιμα, αυτή η προσθήκη θα σας επιτρέψει να προβάλλετε τις τελευταίες ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στυλ. Αυτό με τη σειρά του θα βοηθήσει να εντυπωσιάσει το κοινό σας στο WordPress και να τους ενθαρρύνει να σας ακολουθήσουν.

Λοιπόν, τώρα εξετάσαμε τα βασικά στοιχεία για την αύξηση των κοινωνικών μέσων που ακολουθείτε από τον ιστότοπό σας στο WordPress, ας ρίξουμε μια ματιά σε τι άλλο μπορείτε να κάνετε.

Αυτοματοποίηση του περιεχομένου των κοινωνικών μέσων

CoScedule

Η συνεχής κοινοποίηση του υψηλής ποιότητας περιεχομένου σας από τον ιστότοπό σας WordPress στα κανάλια κοινωνικών μέσων είναι πολύ σημαντική. Διατηρεί τα δίκτυα κοινωνικών μέσων σας ενεργά και ενδιαφέροντα, κάτι που συμβάλλει στο εξής.

Ωστόσο, η τακτική δημοσίευση σε διαφορετικά κανάλια κοινωνικών μέσων μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα. Χρησιμοποιώντας εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων σαν Πρόγραμμα σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε όλες τις κοινωνικές σας δημοσιεύσεις. Το CoSchedule σας επιτρέπει να σχεδιάζετε, να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε όλες τις αναρτήσεις σας μέσα από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μηνύματα κοινωνικής δικτύωσης και να προγραμματίσετε να δημοσιεύονται, όλα χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Η αυτοματοποίηση των αναρτήσεων κοινωνικών μέσων με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρόνο, αλλά θα διατηρήσει τα δίκτυα κοινωνικών μέσων σας ενημερωμένα. Όταν επιλέγουν ποιος θα ακολουθήσει, οι χρήστες θα επιλέξουν εκείνα τα κοινωνικά προφίλ που είναι συνεχώς παρόντα και δημοσιεύουν συνεχώς νέο περιεχόμενο. Έτσι, η αυτοματοποίηση της κοινοποίησης σας θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση των ακολουθιών σας.

Προσθήκη αναδυόμενων παραθύρων κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας στο WordPress

Η χρήση των αναδυόμενων παραθύρων κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας στο WordPress για να αυξήσετε τα ακόλουθα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική. Τα αναδυόμενα παράθυρα τραβούν την προσοχή των επισκεπτών και τους ενθαρρύνουν να ενεργήσουν με συγκεκριμένο τρόπο. Συνολικά, τα αναδυόμενα παράθυρα χρησιμοποιούνται για τη συλλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, εάν ο στόχος σας είναι να αναπτύξετε τα κοινωνικά σας μέσα μετά, τότε είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα για να το κάνετε αυτό.

Δημιουργία αναδυόμενων παραθύρων με το OptinMonster

Σαν κι εμάς

Το OptinMonster είναι ένα λογισμικό παραγωγής μολύβδου που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα κοινωνικά σας μέσα ακολουθώντας χρησιμοποιώντας αναδυόμενα παράθυρα στον ιστότοπό σας στο WordPress. Χρησιμοποιώντας το Canvas, μπορείτε να σχεδιάσετε προσαρμοσμένα αναδυόμενα παράθυρα, ειδικά για τις ανάγκες του ιστότοπού σας. Δημιουργήστε εύκολα μια παρακολούθηση παρακολούθησης Twitter, ένα Facebook όπως αναδυόμενο παράθυρο ή ένα αναδυόμενο παράθυρο για ένα άλλο κανάλι κοινωνικών μέσων.

Πάντα να σκέφτεστε προσεκτικά πού και πότε να εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο. Οι άνθρωποι θα ακολουθήσουν έναν ιστότοπο επειδή το περιεχόμενο προσθέτει αξία στη ζωή τους με κάποιο τρόπο. Οι επισκέπτες χρειάζονται χρόνο για να αλληλεπιδράσουν με τον ιστότοπό σας και να συνδεθούν με αυτόν, οπότε όταν τους δοθεί η επιλογή να σας ακολουθήσουν στα κοινωνικά μέσα, θα μεταβούν σε αυτόν.

Κατά συνέπεια, η εμφάνιση ενός αναδυόμενου παραθύρου καθώς οι επισκέπτες φτάνουν στον ιστότοπό σας συνήθως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε οπαδούς. Στην ιδανική περίπτωση, περιμένετε μέχρι να βρεθούν στον ιστότοπό σας για λίγο ή διαβάστε ένα συγκεκριμένο ποσό. Στη συνέχεια, μπορείτε να εμφανίσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο με σωστό χρόνο ή ένα που εμφανίζεται αφού ο αναγνώστης μετακινηθεί προς τα κάτω σε μια σελίδα σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο εξόδου.

Χρήση τεχνολογίας Exit Intent

Έξοδος πρόθεσης

Ένα διαφορετικό στυλ αναδυόμενου παραθύρου που μπορείτε να εφαρμόσετε στον ιστότοπό σας WordPress είναι ένα αναδυόμενο παράθυρο εξόδου. Αυτός ο τύπος αναδυόμενου παραθύρου χρησιμοποιεί τεχνολογία πρόθεσης εξόδου για να εντοπίσει πότε ένας χρήστης πρόκειται να εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο προτού χαθεί ο επισκέπτης.

Ένα αναδυόμενο παράθυρο εξόδου μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη συλλογή κοινωνικών μέσων που ακολουθούν. Όταν ένας επισκέπτης είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας, θα έχει καλή κατανόηση του τι προσφέρετε. Επομένως, δείχνοντας ένα αναδυόμενο παράθυρο εξόδου λίγο πριν φύγουν, έχετε πολλές πιθανότητες να τα μετατρέψετε σε οπαδό των κοινωνικών μέσων.

Να είστε πάντα προσεκτικοί ώστε να μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλά αναδυόμενα παράθυρα. Πολλά αναδυόμενα παράθυρα θα ενοχλήσουν το κοινό σας και μπορούν επίσης να επηρεάσουν την κατάταξή σας με το Google. Δοκιμάστε διαφορετικά αναδυόμενα παράθυρα και παρακολουθήστε τα αναλυτικά στοιχεία για να δείτε σε τι ανταποκρίνεται καλύτερα το κοινό σας. Στη συνέχεια, εκτελέστε το αναδυόμενο παράθυρο με τις υψηλότερες μετατροπές.

Εμφάνιση γραμμής Hello

Έξυπνη μπάρα

Η εμφάνιση μιας γειά σου μπάρας στον ιστότοπό σας WordPress είναι ένας άλλος εύκολος αυτοματοποιημένος τρόπος για να προωθήσετε τα κανάλια κοινωνικών μέσων σας και να ενθαρρύνετε τα ακόλουθα. Μια γραμμή γειά σου κολλά στην κορυφή ή στο κάτω μέρος μιας ιστοσελίδας ή μπορεί να μετακινηθεί καθώς ο χρήστης κάνει κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα. Καθώς είναι συνεχώς ορατό στο κοινό σας, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εμφανίσετε ένα σημαντικό μήνυμα, όπως μια υπενθύμιση για τη συμμετοχή σας στα κοινωνικά μέσα.

SumoMe είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε μια γραμμή γειά σου ή μια έξυπνη γραμμή όπως το καλεί η SumoMe στον ιστότοπό σας. Η έξυπνη γραμμή SumoMe μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να εμφανίζει ένα μήνυμα για να ενθαρρύνει είτε ένα Twitter είτε ένα Facebook όπως.

Έχετε τον έλεγχο του πότε και του πού εμφανίζεται η έξυπνη γραμμή και αν κάνετε αναβάθμιση σε SumoMe Pro μπορείτε να προσθέσετε pixel παρακολούθησης και μετατροπής στη γραμμή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε πόσο επιτυχημένη είναι η έξυπνη γραμμή σας στη μετατροπή των επισκεπτών του WordPress σε ακόλουθους κοινωνικών μέσων.

Το hello bar λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένα pop-up αλλά είναι λιγότερο ενοχλητικό. Ωστόσο, είναι πιο ορατό καθώς είναι συνεχώς στην όραση των επισκεπτών σας. Κατά συνέπεια, μπορεί να είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος αύξησης των οπαδών των κοινωνικών μέσων από τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Περιεχόμενα θυρίδες και κοινωνικά μέσα

Περιεχόμενο ντουλάπι

Η χρήση θυρίδων περιεχομένου στον ιστότοπό σας WordPress μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αύξηση των κοινωνικών μέσων που ακολουθείτε. Ένα κλείδωμα περιεχομένου κρατά το περιεχόμενο κρυμμένο από το κοινό σας έως ότου εκτελέσει μια ενέργεια της επιλογής σας, κάτι που σε αυτήν την περίπτωση θα σας ακολουθούσε σε ένα από τα δίκτυα κοινωνικών μέσων σας.

Το Ninja Popups είναι ένα premium πρόσθετο WordPress που, μεταξύ πολλών άλλων λειτουργιών, σας επιτρέπει να προσθέσετε ντουλάπια περιεχομένου κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας. Το Ninja Popups περιλαμβάνει έναν οπτικό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, διευκολύνοντας την προσαρμογή των θυρίδων κοινωνικού περιεχομένου που ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες του ιστότοπού σας και εμφανίζουν τα κανάλια κοινωνικών μέσων της επιλογής σας.

Το κλειδί για ένα επιτυχημένο ντουλάπι περιεχομένου είναι η απόκρυψη πληροφοριών που θέλει το κοινό σας. Κλειδώστε τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες επιδόσεις ιστολογίων ιστολογίου, σκανδαλώδεις εικόνες, ενδιαφέροντα βίντεο ή κωδικούς έκπτωσης. Όσο πιο περιζήτητο είναι το κρυφό περιεχόμενο, τόσο περισσότερα άτομα θα σας ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πρόσβαση σε αυτό.

Τελικές σκέψεις

Η παρακολούθηση των αναλυτικών στοιχείων του ιστότοπού σας είναι ένας σημαντικός τρόπος για να γνωρίζετε τι λειτουργεί και τι χρειάζεται να ξανασκεφτείτε. Δοκιμάστε διαφορετικές στρατηγικές και, στη συνέχεια, παρακολουθήστε τα αποτελέσματα, ώστε να μπορείτε να δείτε ποιες έχουν τις περισσότερες μετατροπές. Παρόλο που όλες οι μέθοδοι σε αυτό το άρθρο μπορούν να είναι αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξήσετε τα κοινωνικά σας μέσα, ακολουθεί, τελικά πρέπει να βρείτε τι λειτουργεί για το κοινό σας.

Ποιες στρατηγικές πρόκειται να εφαρμόσετε στον ιστότοπό σας στο WordPress για να αυξήσετε τα κοινωνικά μέσα που ακολουθείτε; Παρακαλώ μοιραστείτε στο παρακάτω σχόλιο…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map