Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κριτικής με το WordPress, 4 βασικά στοιχεία

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κριτικής με το WordPress, 4 βασικά στοιχεία

Η έναρξη ενός ιστότοπου κριτικής είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να ενσωματώσετε το μάρκετινγκ συνεργατών στο επιχειρηματικό σας σχέδιο. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες στη θέση του ιστότοπου αναθεώρησης που είναι κερδοφόρες αν απλά ξέρετε πώς να τις εφαρμόσετε σωστά. Ωστόσο, ενδέχεται να μην είστε σίγουροι πώς να ξεκινήσετε τη δημιουργία αυτού του τύπου ιστότοπου.


Το κλειδί είναι να ξεκινήσετε με ένα σταθερό σχέδιο και να μάθετε ποιες δυνατότητες και λειτουργίες θα απαιτήσει ο ιστότοπός σας. Ορισμένα ζωτικά στοιχεία, όπως πίνακες σύγκρισης και σύστημα αξιολόγησης, σχεδόν σίγουρα θα διαδραματίσουν ρόλο. Υπάρχουν επίσης πολλά πρόσθετα και εργαλεία που μπορείτε να εφαρμόσετε και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο κριτικών.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μιλήσουμε για το γιατί ίσως θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κριτικής και, στη συνέχεια, θα συζητήσουμε τα κρίσιμα στοιχεία που θα θέλατε να συμπεριλάβετε. Στην πορεία, θα σας δείξουμε πώς να ενσωματώσετε ορισμένα χρήσιμα εργαλεία στο WordPress, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε στο σωστό δρόμο. Ας ξεκινήσουμε!

Γιατί μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κριτικής

Ιστότοπος αναθεώρησης Nerdwallet

Nerdwallet είναι ένας ιστότοπος υψηλής κυκλοφορίας που παρέχει κριτικές για πιστωτικές κάρτες και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν ιστότοπους κριτικών για να μάθουν πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες. Αυτοί οι ιστότοποι συνήθως περιέχουν καταχωρίσεις προϊόντων, κριτικές πελατών και αξιολογήσεις με βάση αυτές τις κριτικές. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο κριτικών, όπως:

 • Δημιουργήστε έναν ιστότοπο συνεργατών ή δημιουργήστε έσοδα από διαφημίσεις: Εάν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε έσοδα από διαφημίσεις ή συνεργάτες, ένας ιστότοπος αξιολόγησης σάς δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε παρέχοντας μια χρήσιμη υπηρεσία στους καταναλωτές.
 • Προσελκύστε μεγαλύτερο κοινό για την επιχείρηση ή το ιστολόγιό σας: Εάν αυτήν τη στιγμή εκτελείτε ιστότοπο ιστολογίου ή επιχείρησης, η εισαγωγή κριτικών μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των επισκέψεων που λαμβάνει ο ιστότοπός σας μέσω αναζητήσεων και να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό σας.
 • Καθορίστε τον εαυτό σας ως αρχή: Η απόκτηση εξουσίας σε μια θέση ή έναν κλάδο είναι εύκολο να γίνει με έναν ιστότοπο κριτικών.
 • Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας: Εάν έχετε κάτι να πείτε για συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες, ένας ιστότοπος αξιολόγησης σάς δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις απόψεις σας με άλλους.

Φυσικά, πρέπει πάντα να κάνετε την εργασία σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο τύπο ιστότοπου. Ανεξάρτητα από τον σκοπό του ιστότοπου αξιολόγησης, υπάρχουν ορισμένα κρίσιμα στοιχεία που σίγουρα θα θέλετε να συμπεριλάβετε.

4 Κρίσιμα στοιχεία ενός ιστότοπου επισκόπησης υψηλής επισκεψιμότητας

Η εμφάνιση και η ευκολία χρήσης του ιστότοπού σας είναι σημαντικές για τους τελικούς χρήστες σας, ενώ πιθανότατα ενδιαφέρεστε για έναν ιστότοπο που είναι εύκολο να διατηρηθεί και δημιουργεί πολλή επισκεψιμότητα ή δυνητικούς πελάτες. Τα ακόλουθα τέσσερα στοιχεία ιστότοπων ελέγχου υψηλής επισκεψιμότητας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτούς τους στόχους και είναι σχετικά εύκολο να εφαρμοστούν.

1. Το τέλειο πρότυπο ιστότοπου κριτικής

Το πρότυπό σας παρέχει στους αναγνώστες την πρώτη τους εντύπωση στον ιστότοπό σας και η επιλογή του σωστού βελτιώνει την εμπειρία τους και τους ενθαρρύνει να επιστρέψουν για περισσότερα. Επιπλέον, το πρότυπο του ιστοτόπου αξιολόγησης θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσο εύκολο είναι να εφαρμόσετε τις λειτουργίες που θα χρειαστείτε (συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρονται στις επόμενες ενότητες).

Ακολουθούν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα πρότυπο ιστότοπου κριτικής:

 • Ευελιξία σχεδιασμού. Κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας, θέλετε να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Δεν θέλετε ένα πρότυπο που να σας κλειδώνει για πάντα στο ίδιο σχέδιο.
 • Ενσωμάτωση προσθηκών. Καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, θα ανακαλύψετε νέες προσθήκες που θα σας βοηθήσουν να το διαχειριστείτε και να το βελτιώσετε. Θέλετε να επιλέξετε ένα πρότυπο που επιτρέπει εύκολη ενσωμάτωση προσθηκών.
 • Κινητή απόκριση. Οι περισσότεροι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω κινητών συσκευών. Το να βεβαιωθείτε ότι το πρότυπό σας ανταποκρίνεται από την αρχή σας βάζει μπροστά από την καμπύλη.

Μπορείτε να προσθέσετε τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία στον ιστότοπό σας μέσω αξιολόγησης και αξιολόγησης προσθηκών WordPress. Ειδικότερα, προτείνουμε τον προϋπολογισμό φιλικό Κριτής:

Η προσθήκη κριτικού.Ο Κριτής σάς επιτρέπει να εισάγετε κριτικές και πίνακες σύγκρισης στις αναρτήσεις ιστολογίου, τις σελίδες και τους προσαρμοσμένους τύπους αναρτήσεων. Δεν υπάρχουν όρια στους τύπους κριτικών που μπορείτε να δημιουργήσετε και οι επισκέπτες σας μπορούν να αφήσουν τις κριτικές τους εύκολα. Επιπλέον, κάθε πρότυπο που παρέχεται από αυτήν την προσθήκη έχει μια αποκριτική διάταξη.

Για να ξεκινήσετε με τον Κριτικό, θα πρέπει να καταχωρίσετε την άδειά σας μετά την εγκατάσταση της προσθήκης. Παω σε Κριτής στον πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αδεια. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα με το όνομα χρήστη και τον κωδικό αγοράς σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε κριτικές, βαθμολογίες και βαθμολογίες.

2. Ένα συνεπές σύστημα αξιολογήσεων

Οι καταναλωτές τείνουν να εμπιστεύονται επαληθευμένες κριτικές στο διαδίκτυο, αλλά μόνο εάν είναι συνεπείς και αξιόπιστες. Όταν επιλέγετε μια προσθήκη συστήματος αξιολογήσεων, θα θελήσετε να αναζητήσετε συγκεκριμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να εφαρμόσετε εύκολα αξιολογήσεις στον ιστότοπό σας. Θα θέλατε επίσης να βεβαιωθείτε ότι το ίδιο το πρόσθετο έχει αξιόπιστες κριτικές, είναι ευέλικτο και εύκολο στη χρήση και ενσωματώνεται καλά με το πρότυπό σας. Ας το Review πληροί όλα αυτά τα κριτήρια και στη συνέχεια μερικά:

Η προσθήκη αναθεώρησης ας

Το Let’s Review είναι μια premium προσθήκη που λειτουργεί άψογα με το WordPress back-end και σας επιτρέπει να προσθέσετε απεριόριστα κριτήρια, μοναδικά κουμπιά, ακόμη και μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στις κριτικές σας. Διαθέτει επίσης μια απόκριση σχεδίασης και προσφέρει πολλαπλές προσαρμόσιμες μορφές. Η έναρξη με αυτήν την προσθήκη είναι απλή και η πλήρης τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στο μενού διαχειριστή μόλις εγκατασταθεί.

3. Πλούσια αποσπάσματα

Όταν αναζητάτε κάτι στο Διαδίκτυο, τα αποτελέσματα που βλέπετε συνήθως περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο και ένα περιγραφικό κείμενο. Αυτό το κείμενο, ή το «πλούσιο απόσπασμα», περιγράφει τη σελίδα τόσο για τους χρήστες όσο και για τις μηχανές αναζήτησης. Επομένως, η συμπερίληψη εμπλουτισμένων αποσπασμάτων βοηθά στη βελτίωση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης και των ποσοστών κλικ-εμφανίσεων.

Για να εφαρμόσετε αυτήν τη δυνατότητα, σας προτείνουμε να δώσετε το Όλα σε ένα Schema.org Rich Snippets μια δοκιμή:

Η προσθήκη όλων σε ένα σχήμα.

Εκτός από την παροχή πολλαπλών τύπων περιεχομένου, είναι απλό στην εγκατάσταση και διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή. Περιλαμβάνει όλους τους κοινούς τύπους σχήματος, όπως φωτογραφίες, βαθμολογίες και τιμές και είναι πλήρως προσαρμόσιμο μέσω της περιοχής διαχείρισης του WordPress. Αυτή η προσθήκη σας επιτρέπει επίσης να διαμορφώσετε αναρτήσεις για να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες για τις μηχανές αναζήτησης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φιλικό του προγραμματιστή κοινοτικό φόρουμ.

4. Πίνακες σύγκρισης

Όταν εκτελείτε έναν ιστότοπο κριτικής, συχνά θέλετε να συγκρίνετε πολλά προϊόντα με μια ματιά. Αυτό είναι όπου οι πίνακες σύγκρισης είναι βολικοί. Ευτυχώς, Πιέστε Πίνακας σας επιτρέπει να προσθέσετε πίνακες με όσες σειρές και στήλες χρειάζεστε και να προσαρμόσετε τα στυλ τους χωρίς να χρησιμοποιήσετε HTML:

Η προσθήκη TablePress.Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τους πίνακες σας μέσω της περιοχής διαχείρισης του WordPress και να τους προσθέσετε οπουδήποτε μέσα στο θέμα σας. Αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος για να συγκρίνετε διάφορα προϊόντα με βάση την τιμή, τα βασικά χαρακτηριστικά, την απόδοση και πολλά άλλα – παρέχοντας στο κοινό σας ζωτικές πληροφορίες που δεν χρειάζεται να αναζητήσουν. Το καλύτερο είναι ότι ακόμη και οι αρχάριοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να ξεκινήσουν με το TablePress.


Η δημιουργία ενός ιστότοπου κριτικής είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αυξήσετε το κοινό σας, την επισκεψιμότητα, ακόμη και τα έσοδα από μάρκετινγκ συνεργατών. Ευτυχώς, η κοινότητα του WordPress διευκολύνει τη διαδικασία παρέχοντας πολλά χρήσιμα και εύχρηστα πρόσθετα που προσφέρουν την απαιτούμενη λειτουργικότητα.

Έχετε απορίες σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κριτικής υψηλής επισκεψιμότητας; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map