Φανταστικοί τρόποι προσθήκης χαρτών στο WordPress

Φανταστικοί τρόποι προσθήκης χαρτών στο WordPress

Οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε τους χάρτες απλώς ως βοήθεια για να φτάσουμε από το σημείο Α στο σημείο Β. Ή ως κάτι που έπρεπε να προσέξουμε στην τάξη γεωγραφίας και να ξεχάσουμε για πάντα μετά από αυτό. Αλλά για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων, οι χάρτες μπορούν να έχουν πολύ περισσότερα. Οι σχεδιαστές μπορούν να προσθέσουν χάρτες στο WordPress με πολλούς ευφάνταστους τρόπους για να κάνουν εντυπωσιακούς ιστότοπους.


Οι χάρτες έχουν περάσει από το να είναι βαρετά σχέδια στην τάξη γεωγραφίας σας ως μέρος διασκεδαστικών και διαδραστικών βοηθημάτων. Οι χάρτες μπορούν να αναζητηθούν, να ταξινομηθούν και να φιλτραριστούν. Η γεωγραφική τοποθεσία, οι προβολές του δρόμου, οι επεξηγήσεις εργαλείων, τα αναδυόμενα παράθυρα, οι οδηγίες και η σήμανση συμπλέγματος είναι όλες χρήσιμες για την προσθήκη λειτουργιών στον ιστότοπό σας.

Οι Χάρτες Google χρησιμοποιούνται ευρέως στον Ιστό και, από μόνο του, έρχεται γεμάτος με χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, αντί να κάνετε λήψη των Χαρτών Google και να τον προσθέσετε στον ιστότοπό σας ως τέτοιο, θα μπορούσατε να τον προσαρμόσετε για να ωφελήσετε τους επισκέπτες σας. Υπάρχουν εξωτερικοί πόροι όπως Χάρτες snazzy στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για το στυλ των χαρτών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε άλλο χάρτη θέλετε.

Πολλές προσθήκες είναι διαθέσιμες για ιστότοπους WordPress για να προσθέσουν αξία στους χάρτες Google. Μερικοί από αυτούς αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για να δείξουν τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους οι χάρτες μπορούν να προσθέσουν αξία στον ιστότοπό σας. Για να μάθετε περισσότερα για μεμονωμένες προσθήκες, ρίξτε μια ματιά στην προηγούμενη ανάρτησή μας σχετικά με τις καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης για WordPress.

Ορισμένες ιδέες που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε παρουσιάζονται εδώ. Κανένα από αυτά δεν είναι πραγματικοί μεταλλάκτες παιχνιδιών – είναι απλώς διαφορετικοί τρόποι εμφάνισης πληροφοριών. Αλλά όταν υιοθετηθούν από έναν ιστότοπο, μπορούν να κερδίσουν χάρη στους χρήστες και ίσως ακόμη και να αυξήσουν λίγο τις μετατροπές. Ας δούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να είστε καινοτόμοι με χάρτες στον ιστότοπό σας!

1. Προσθέστε έναν χάρτη στην αρχική σας σελίδα

Φτιάξτε τους χάρτες στο κέντρο του ιστότοπού σας και οργανώστε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας γύρω από αυτόν. Οι διεθνικές εταιρείες, οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί, ένα δίκτυο διακομιστών, σχεδόν οποιοσδήποτε έχει παγκόσμια παρουσία ή ενδιαφέροντα σε όλο τον κόσμο μπορεί να υιοθετήσει αυτήν την προσέγγιση.

Σε κάθε τοποθεσία, δείξτε τα επιτεύγματα αυτού του κέντρου και την ομάδα πίσω από αυτό. Ειδικές πληροφορίες ή σημαντικές πληροφορίες μπορούν να επισημανθούν στους συνοδευτικούς θρύλους.

ngo-aid-map

Στην εικόνα μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες και την πρόοδο του Χάρτης βοήθειας ΜΚΟ εμφανίζεται σε μορφή χάρτη στην αρχική σελίδα. Το NGO Aid Map είναι μια πρωτοβουλία της InterAction, μιας συμμαχίας μη κυβερνητικών οργανώσεων στην Ουάσιγκτον, D.C. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με όλα τα έργα του οργανισμού είναι προσβάσιμες απλά κάνοντας κλικ στους δείκτες του χάρτη.

Χρησιμοποιώντας μια μεμονωμένη εικόνα, θα επιτύχετε δύο σκοπούς – παραπλανώντας την παγκόσμια εμβέλεια του ρούχου σας από τη μία πλευρά και βοηθώντας τους χρήστες να κατανοήσουν την παγκόσμια φύση του οργανισμού σας από την άλλη.

MapSVG Interactive Vector, Google & Image Maps

Πρόσθετο MapSVG: Δημιουργήστε διαδραστικούς χάρτες στο WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν θέλετε να προσθέσετε χάρτες στο WordPress στην αρχική σας σελίδα, πραγματικά θα λειτουργήσει οποιαδήποτε προσθήκη χαρτογράφησης. Μας αρέσει το MapSVG, διότι προσφέρει τόνους εκπληκτικών επιλογών σε ένα ισχυρό plugin (μάθετε περισσότερα στην κριτική μας). Τραβήξτε χάρτες από την Google, προσαρμόστε τα χρώματα σας, συμπεριλάβετε φίλτρα, προσθέστε χάρτες εικόνων και άλλα. Οι χάρτες Plus είναι εύκολο να εισαχθούν στην αρχική σας σελίδα χρησιμοποιώντας τον απλό σύντομο κωδικό MapSVG.

WP Google Maps Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Χάρτες Google WP

Ψάχνετε για μια δωρεάν επιλογή για έναν καταπληκτικό χάρτη; Δοκιμάστε το WP Οι Χάρτες Google (που εμπιστεύονται αυτήν τη στιγμή 400.000+ χρήστες) προσφέρουν εύκολες επιλογές για να δημιουργήσετε τους δικούς σας Χάρτες Google με προσαρμοσμένο θέμα, δείκτες, επιλογή πλήρους οθόνης, καθορισμένο μέγεθος (πλάτος, ύψος, ζουμ), διαδρομές, πολύγωνα και άλλα. Όταν είστε έτοιμοι, είναι εύκολο να εισαγάγετε τον χάρτη Google WP σε οποιαδήποτε σελίδα χρησιμοποιώντας το περιλαμβανόμενο widget ή τον σύντομο κωδικό.

2. Εμφάνιση ταξιδιών στον ιστότοπό σας ή στο ιστολόγιό σας

Ταξιδιωτικοί ιστότοποι και ιστολόγια δεν μπορούν να κάνουν χωρίς χάρτες. Χρησιμοποιήστε χάρτες με καινοτόμους τρόπους για να μεταφέρετε τους επισκέπτες σε μια εικονική περιήγηση στους ιστότοπους για να τους βοηθήσετε να αποφασίσουν για ένα ταξίδι. Ή πείστε τους σε ένα ταξίδι σχεδιάζοντας τοπικά αξιοθέατα με θρύλους με πληροφορίες. Μοιραστείτε πληροφορίες σχετικά με αγαπημένα σημεία ή μέρη. Ισως Το Λονδίνο Pass, ένας οδηγός αξιοθέατα για το Λονδίνο, μπορεί να σας εμπνεύσει.

Λονδίνο-τουριστικά αξιοθέατα

Ενώ βρίσκεστε σε ταξίδι, ένας τουρίστας / ταξιδιώτης blogger μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν χάρτη για να προσθέσει φωτογραφίες σε τοποθεσίες που επισκέπτονται. Συνδέοντας τις φωτογραφίες σε συγκεκριμένα μέρη είναι εύκολο να μοιραστείτε το ταξίδι σας με φίλους και συγγενείς. Μπορούν απλά να κάνουν κλικ σε έναν δείκτη για να εμφανίσουν εικόνες που τραβήχτηκαν σε αυτήν την τοποθεσία.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημερομηνίας για να διατηρήσετε ένα χρονολογικό κομμάτι του ταξιδιού σας – ένα είδος όπου ήμουν, πού θα είμαι Ρεκόρ.

Τα Ταξιδιωτικά Blogger μπορούν να προσθέσουν γεωγραφικές ετικέτες στις αναρτήσεις τους και οι αναρτήσεις μπορούν να σχεδιαστούν κατά τη διαδρομή που ακολουθεί. Αυτό θα χρησιμεύσει ως ένα φανταστικό ημερολόγιο ταξιδιού για ένα ταξίδι. Οι τακτικές δημοσιεύσεις στο ιστολόγιο μπορούν να ενημερώνουν τους οπαδούς σχετικά με την πρόοδο που σημειώνετε στις περιπέτειες σας. Αυτή είναι μία από τις πολλές συμβουλές για τη δημιουργία ενός καταπληκτικού ταξιδιωτικού ιστολογίου. Αλλά αν ψάχνετε για μια καλή προσθήκη με καρφίτσες εικόνων, αναζητήστε τον αριθμό 1 – Οι χάρτες Google MapSVG και WP είναι και οι δύο φανταστικές επιλογές.

3. Κατάστημα εντοπισμού

Εάν έχετε πολλά καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα ή τον κόσμο, μπορείτε να τα εντοπίσετε σε έναν χάρτη με ένα δείκτη και να το χρησιμοποιήσετε ως κατάστημα εντοπισμού. Προσθέστε λεπτομέρειες για κάθε τοποθεσία σε μια επεξήγηση εργαλείου ή αναδυόμενο παράθυρο, επιτρέψτε το φιλτράρισμα κατά κατηγορίες ή τιμές ή απόσταση και βοηθήστε τους πελάτες να βρουν το κατάστημα που χρειάζονται.

Εάν το πρόσθετο επιτρέπει την προσθήκη συστάδων σε τοποθεσίες όπου οι δείκτες είναι πυκνοί, θα μεταφέρει στον θεατή ότι έχει μια επιλογή καταστημάτων στη διάθεσή του σε αυτήν την τοποθεσία.

levis-store-locator

Τα παραπάνω είναι μια εικόνα του Εντοπιστής καταστήματος της Levi. Το πλησιέστερο κατάστημα μπορεί να βρεθεί εφαρμόζοντας τα φίλτρα.

Super Store Finder για WordPress

Σούπερ κατάστημα εύρεσης

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα από τα κορυφαία πρόσθετα χαρτογράφησης σε αυτήν την κατηγορία είναι σίγουρα το Super Store Finder για WordPress. Οι χάρτες ανταποκρίνονται και διευκολύνουν τους πελάτες να βρουν τις κοντινές τοποθεσίες σας. Οι λειτουργίες διαχειριστή διευκολύνουν τη διαχείριση τοποθεσιών καταστημάτων, ειδοποιήσεων και ρυθμίσεων. Και η κατασκευή χαρτών είναι ένα αεράκι με τον συμπεριλαμβανόμενο επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης και τις διαισθητικές επιλογές προσαρμογής.

WP Store Locator Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Store Locator Plus Δωρεάν προσθήκη WordPress

Το WP Store Locator περιλαμβάνει ρυθμίσεις προσαρμογής, φίλτρα ακτίνας και συμβατότητα με δημοφιλείς προσθήκες μεταφράσεων για προσαρμογή των χαρτών σας στις τοπικές σας τοποθεσίες. Ψάχνετε περισσότερες επιλογές; Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των καλύτερων προσθηκών εντοπισμού καταστημάτων για μια ολοκληρωμένη λίστα με τα αγαπημένα μας πρόσθετα χαρτογράφησης σε αυτήν τη θέση.

4. Εντοπίστε χώρους στάθμευσης

Εάν βρίσκεστε σε μια πολυσύχναστη τοποθεσία όπου η κίνηση είναι πολύ βαριά και είναι δύσκολο να βρείτε χώρο στάθμευσης, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε χάρτες στον ιστότοπό σας για να βοηθήσετε τους χρήστες να βρουν πιο εύκολα θέσεις στάθμευσης. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε Ντίσνεϋλαντ, Ο παρακάτω χάρτης θα σας βοηθήσει να βρείτε χώρο στάθμευσης με ευκολία.

πάρκινγκ-στο-disneyland

Προσθέστε αυτήν τη δυνατότητα στη σελίδα επαφών σας και αναφέρετε τις διαθέσιμες επιλογές στάθμευσης γύρω από την τοποθεσία σας. Για ένα κατάστημα λιανικής, μεγάλο νοσοκομείο, κέντρο ψυχαγωγίας, τμήμα μεταφορών ή πανεπιστήμιο, η προσθήκη αυτής της δυνατότητας θα ήταν μια πραγματικά προσεκτική πινελιά. Εάν το κατάστημα διαθέτει δεσμευμένο χώρο στάθμευσης σε κοντινή απόσταση, αυτό μπορεί να επισημανθεί και στον χάρτη.

Βρήκα ένα πρόσθετο – το πρόσθετο Parkopedia – στο αποθετήριο του WordPress που μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό, αν και δεν έχει ενημερωθεί εδώ και μερικά χρόνια, οπότε δεν θα επιβεβαιώσω τη λειτουργία του. Αντ ‘αυτού, θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα πιο γενικό πρόσθετο όπως το Mapplic.

Mapplic Custom Interactive Map WordPress Plugin

Custom Interactive Map WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mapplic για να δημιουργήσετε έναν χάρτη για οτιδήποτε – οδηγό πόλης, τοπικά σχολεία, ακόμη και χώρους στάθμευσης ή εμπορικά κέντρα. Επιλέξτε από 15 ενσωματωμένους γεωγραφικούς χάρτες ή ανεβάστε το δικό σας γραφικό. Αυτή η προηγμένη προσθήκη προσφέρει φαινομενικά απεριόριστες επιλογές για τη δημιουργία και την προσαρμογή των χαρτών σας με καρφίτσες, επισημάνσεις, εικόνες, συνδέσμους σε βάθος, χρώματα και άλλα.

5. Δημιουργήστε έναν κατάλογο

Η δημιουργία χαρτών στο επίκεντρο του ιστότοπού σας λειτουργεί καλά και για έναν κατάλογο καταχώρισης βάσει τοποθεσίας. Επιχειρηματικές καταχωρήσεις, καταχωρήσεις ακινήτων, σχεδόν οποιαδήποτε διαβαθμισμένη δραστηριότητα μπορεί να υιοθετήσει αυτό το σχέδιο. Το θέμα που χρησιμοποιείται πρέπει να σας επιτρέπει να ελέγχετε τις δικές σας λίστες και λεπτομέρειες χάρτη μέσω προσαρμοσμένων συναρτήσεων τύπου ανάρτησης.

Ευρετήριο

Πρόσθετα όπως το Sabai Directory διαθέτουν πλήρως διαδραστικούς χάρτες. Μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες καταχώρισης που εμφανίζονται όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το δείκτη. Τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορούν να ανανεωθούν όταν ο χρήστης σύρει το χάρτη και η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης σημαίνει λιγότερη πληκτρολόγηση από τον χρήστη. Ο χρήστης έχει πάντα την επιλογή να επιστρέψει στην προβολή λίστας.

Πολλές προσθήκες σας επιτρέπουν να εμφανίζετε λίστες σε προβολή χάρτη. Προσθέστε εικόνες προβολής 360 ° για εμφάνιση λιστών ακινήτων. Οι χάρτες μπορούν επίσης να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στους τοπικούς επιχειρηματικούς καταλόγους που βασίζονται στην κοινότητα.

Πρόσθετο GeoDirectory Directory για WordPress (Δωρεάν & Premium)

Πρόσθετο GeoDirectory Directory για WordPress

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός καταλόγου με βάση το χάρτη με το WordPress, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το GeoDirectory. Μπορείτε να πάρετε την προσθήκη δωρεάν από το αποθετήριο προσθηκών WordPress, με λειτουργίες για τη δημιουργία ενός καταλόγου συμβατών επιχειρήσεων πολλαπλών τοποθεσιών με drag & drop builder, υποβολές front-end, 15+ widgets, σύνθετη αναζήτηση, εύκολους σύντομους κωδικούς και υποστήριξη ως πολλές τοποθεσίες όπως θα θέλατε να προσθέσετε. Θέλουν περισσότερα? Αναβαθμίστε σε υπέρ και λάβετε premium υποστήριξη εκτός από εκδηλώσεις, παγκόσμια υποστήριξη πολλαπλών τοποθεσιών, πληρωμένες καταχωρίσεις, γεωγραφική τοποθεσία, ενσωμάτωση BuddyPress, σύνδεσμο Facebook και άλλα.

6. Εμφάνιση επερχόμενων εκδηλώσεων

Οι χάρτες μπορούν να είναι μια ευλογία για έναν ιστότοπο που διοργανώνει εκδηλώσεις σε πολλές τοποθεσίες και χώρους – είτε πρόκειται για γκαλά σε τοπική σχολική εκδήλωση ή κάτι τόσο μεγάλο όσο οι Ολυμπιακοί. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τις εκδηλώσεις στην προβολή χάρτη.

Πρόσθετο ημερολογίου συμβάντων EventON WordPress

εκδήλωση

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το EventON είναι ένα τυπικό plugin για να κάνει τη δουλειά. Χρησιμοποιήστε το για να εμφανίσετε τοποθεσίες και οδηγίες συμβάντων. Οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογήσουν τη διεύθυνση για να λάβουν οδηγίες. Μπορούν να παρακολουθούν ένα συμβάν και την τοποθεσία του. Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ σε έναν δείκτη στο χάρτη, μπορούν να δουν τον τίτλο, τον τόπο και την ώρα που σχετίζονται με το συμβάν στο παράθυρο πληροφοριών. Μπορείτε επίσης να παρέχετε έναν σύνδεσμο για τους επισκέπτες να αγοράσουν εισιτήρια.

7. Εμφάνιση συνδεδεμένων χρηστών

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο βάσει συνδρομών ή συνδρομών, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τους χάρτες Google για να δείξετε την τοποθεσία και την πυκνότητα των εγγεγραμμένων χρηστών σας. Αυτό είναι υπέροχο, ειδικά κοινωνικές ιστοσελίδες, όπως αυτές που εκτελούνται στο BuddyPress.

χάρτης χρήστη

Ίσως είναι καλή ιδέα να δείξετε επίσης τον αριθμό των συνδεδεμένων χρηστών που είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Ο αριθμός των επισκεπτών σε πραγματικό χρόνο από διαφορετικές περιοχές που είναι ορατοί σε άλλους χρήστες μπορεί να ζητήσει πολλά από αυτές τις περιοχές να εγγραφούν. Αυτή η λεπτή σκληρή πώληση έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τις συνδρομές σας κατά μία ή δύο εγκοπές.

Πρόσθετο GEO My WP Δωρεάν WordPress Locator

Πρόσθετο GEO My WP Δωρεάν WordPress Locator

Αυτή η δωρεάν προσθήκη περιλαμβάνει τόνους δυνατοτήτων γεωγραφικής τοποθεσίας για τύπους δημοσιεύσεων, αναζήτηση εγγύτητας, τρέχουσα τοποθεσία και άλλα. Αλλά το πιο σημαντικό, ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το BuddyPress και επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν την τοποθεσία τους στο προφίλ χρήστη τους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν κοντινά μέλη, καθιστώντας το μια εξαιρετική προσθήκη για κοινωνικούς ιστότοπους που βασίζονται σε μέλη για ομάδες μαμά, συνεργάτες αποφοίτων, ομάδες που τρέχουν και άλλα.

8. Ιδέες μπόνους

Η πιο προφανής χρήση για έναν χάρτη είναι να την προσθέσετε στη σελίδα επαφών για να δείξετε την τοποθεσία σας και τις οδηγίες για να φτάσετε. Επιτρέψτε στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν την τοποθεσία του χάρτη τους ως σημείο εκκίνησης ή λήξης για τις οδηγίες.

Οι εξειδικευμένοι ιστότοποι μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν χάρτες με φανταστικούς τρόπους:

  • ΕΝΑ επιμελητεία ιστότοπος ή ιστότοπος ενοικίασης αυτοκινήτου ή ιστότοπος που καθοδηγεί τουρίστες σε τοπικά αξιοθέατα μπορεί να χρησιμοποιήσει χάρτες για να καθορίσει την απόσταση μεταξύ δύο σημείων και να χαρτογραφήσει τη συντομότερη διαδρομή. Επισημάνετε περιοχές στον χάρτη όπου πραγματοποιείται η παράδοση της πόρτας. Παρακάμψεις, αναζήτηση για μέρη κατά μήκος της διαδρομής, σημεία όπου ένας οδηγός μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα μπορούν όλα να σχεδιαστούν προς όφελος των χρηστών του ιστότοπου.
  • Να κάνω δημοσιεύσεις Πιο σχετικά με τους αναγνώστες, οι μπλόγκερ μπορούν να τους συσχετίσουν με μια θέση στον χάρτη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί συσχετίζοντας τοποθεσίες χάρτη με τις υπάρχουσες κατηγορίες και ετικέτες.
  • Σχετίζομαι ειδήσεις επισυνάπτεται σε διάφορα μέρη σε χάρτη. Οι ιστότοποι εφημερίδων ή περιοδικών χρησιμοποιούν συχνά χάρτες για να παρέχουν περιεχόμενο στην ιστορία που αναφέρουν.
  • Οι εταιρείες ταξί μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να υπολογίσουν ναύλος και διαδρομή στο χάρτη Google.
  • Εάν ο καιρός είναι δική σας επιχείρηση, προβλέψεις καιρού και ο επικρατέστερος καιρός μπορεί να εμφανιστεί σε ένα χάρτη.
  • Ένας ιστότοπος τυχερών παιχνιδιών μπορεί να ενσωματώνει βάσει τοποθεσίας screengrabs και βίντεο για να δώσετε μια πραγματική αίσθηση στο παιχνίδι για τους λάτρεις των παιχνιδιών.

Για να ολοκληρώσουμε το φανταστικό μας ήταν να προσθέσουμε χάρτες στο WordPress

Έτσι, βλέπετε ότι οι χάρτες δεν χρειάζεται να είναι βαρετές βαρετές υποθέσεις που αναφέρονται μόνο όταν είστε χαμένοι. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με πολλούς δημιουργικούς και επινοητικούς τρόπους για να προσθέσετε βοηθητικό πρόγραμμα και να διατηρήσετε τους ιστότοπους σας.

Έχετε περισσότερα παραδείγματα για τον τρόπο προσθήκης χαρτών στο WordPress; Θα θέλαμε πολύ να το ακούσουμε – αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me