Προσαρμόστε το θέμα του WordPress με αυτά τα χρήσιμα εργαλεία

Εργαλεία για να προσαρμόσετε το θέμα του WordPress

Έχετε τέσσερα δευτερόλεπτα – το ακριβές χρονικό διάστημα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια διαρκή πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες του διαδικτύου σας – για να απαντήσετε σε αυτήν την επόμενη ερώτηση. Τι θα κάνατε πιθανώς για να διαφοροποιήσετε τη διαδικτυακή σας επιχείρηση από τις μυριάδες άλλες επιχειρήσεις εκεί έξω; Επιλέξτε το tock… τρία, δύο, ένα. ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.


Πιθανότατα καταλήξατε σε αυτές μεταξύ άλλων απαντήσεων:

 • Έχετε τα πιο εκπληκτικά προϊόντα
 • Πείτε μια υπέροχη προσωπική ιστορία γιατί κάνετε αυτό που κάνετε
 • Δημιουργήστε μια φοβερή διαδικτυακή παρουσία
 • Μιλήστε με κάποιον στο Τέλος Φημισμένη, Inc, η οποία είναι μια εντελώς πλασματική εταιρεία

Πέρα από τη μυθοπλασία, ας υποστηρίξουμε το νούμερο τρία στην λίστα μας. χτίζοντας μια φοβερή διαδικτυακή παρουσία. Ευκολότερη από την ολοκλήρωση, η δημιουργία μιας διαδικτυακής παρουσίας που σας επιτρέπει να ξεχωρίζετε από το πλήθος περιλαμβάνει μερικούς παράγοντες που συνδέονται με την ύπαρξη ενός υπέροχου ιστότοπου.

Ένας υπέροχος ιστότοπος που λέτε; Σωστά; Ο ιστότοπός σας είναι, μεταξύ άλλων, το πρόσωπο της διαδικτυακής επιχείρησής σας – η μοναδική σας ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη πρώτη εντύπωση στις προοπτικές σας. Στη σημερινή ανάρτηση, θα αποκαλύψουμε 20 εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε το θέμα του WordPress για να ταιριάζει στις επιχειρηματικές σας ανάγκες και να προσελκύσετε πελάτες σε τράτες. Πριν από τη λίστα των εργαλείων, εδώ είναι μερικές αλήθειες σχετικά με την προσαρμογή θέματος WordPress που πρέπει να έχετε κατά νου καθώς κάνετε αλλαγές στα θέματα σας.

Πώς να προσαρμόσετε θέματα WordPress

Εάν δεν έχετε προσαρμόσει ποτέ ένα θέμα WordPress, ίσως πιστεύετε ότι είναι τόσο περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί τον εγκέφαλο ενός επιστήμονα πυραύλων και την ανθεκτικότητα ενός νευροχειρουργού. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Η αλλαγή του τρόπου εμφάνισης και των λειτουργιών του WordPress είναι πιο εύκολη από ποτέ, χάρη σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων WordPress υψηλής ποιότητας που συνοδεύονται από προηγμένες επιλογές θεμάτων. Και πολλά θέματα, όπως το Σύνολο, περιλαμβάνουν ενσωματωμένους δημιουργούς σελίδων και επιλογές προσαρμογής, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο χωρίς να χρησιμοποιήσετε κώδικα.

Ωστόσο, ακόμη και με μια πληθώρα επιλογών που έχετε στη διάθεσή σας, ορισμένα χαρακτηριστικά και στυλ δεν είναι απλά ενσωματωμένα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τα προσθέσετε χειροκίνητα. Αλλά η προσπάθεια να κάνετε κάποιον με λίγο χρόνο ή εμπειρία να γράψει κώδικα χειροκίνητα δεν προκαλεί τα καλύτερα συναισθήματα, οπότε ποιες είναι ακριβώς οι επιλογές σας όσον αφορά την προσαρμογή θεμάτων WordPress?

Όταν αναζητάτε το τέλειο θέμα WordPress, μπορείτε να πάτε με ένα premium θέμα (όπως το Σύνολο), ένα δωρεάν θέμα ή ένα πλαίσιο θέματος ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, καθώς και τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Με ένα δωρεάν θέμα, δεν βάζετε την πιστωτική σας κάρτα, αλλά η ανεπάρκεια των δυνατοτήτων και των επιλογών θα σας κάνει να επιθυμείτε. Σίγουρα, μπορείτε πάντα να λαμβάνετε προσθήκες για οποιαδήποτε λειτουργικότητα κάτω από τον ήλιο, αλλά όλοι γνωρίζουμε πώς συμβαίνει αυτό.

Με premium θέματα WordPress, έχετε τις δυνατότητες, την εμφάνιση, τις ενημερώσεις και την εκπληκτική υποστήριξη για μια τιμή. Αρκεί να πούμε, το premium θέμα επιλογής σας μπορεί να μην έχει όλες τις δυνατότητες και τις επιλογές που χρειάζεστε για να επιστρέψετε στο τετράγωνο. Ένα εμπορικό πλαίσιο θέματος προσφέρει ευελιξία, τα καλύτερα πρότυπα ιστού, καθαρό κώδικα, υποστήριξη κ.λπ., αλλά αν δεν ξέρετε τι κάνετε ή τουλάχιστον τι είναι ένα παιδικό θέμα, είστε κολλημένοι και δεν θα επιτύχετε πολλά στον τομέα της προσαρμογής θεμάτων ή ακόμη και της ανάπτυξης.

Αρκετά έκπληξη, η χρήση παιδικού θέματος είναι ο καλύτερος τρόπος προσαρμογής του θέματος WordPress. Καλύψαμε παιδικά θέματα WordPress στο παρελθόν εδώ, οπότε δεν θα αναφερθώ στις λεπτομέρειες, αλλά δεν πρέπει ποτέ να προσαρμόζετε τα αρχεία ενός θέματος απευθείας για να αποτρέψετε την απώλεια όλων των αλλαγών σας κάθε φορά που ενημερώνετε το θέμα. Αντ ‘αυτού πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα παιδικό θέμα. Τα παιδικά θέματα σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον ιστότοπο των ονείρων σας βάσει του γονικού θέματος χωρίς να διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε την προσαρμογή σας κατά την ενημέρωση.

Χρησιμοποιώντας το αρχείο στυλ φύλλου του παιδικού σας θέματος (style.css), μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση ολόκληρου του ιστότοπού σας με μερικές γραμμές κώδικα. Με ένα ειδικό αρχείο PHP γνωστό ως functions.php, μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες ή να αλλάξετε δομικά τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσετε αρχεία προτύπων για το θέμα του παιδιού σας, το οποίο σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο του σχεδιασμού και της δομής του θέματος.

Μόλις το θέμα του παιδιού σας είναι στη θέση του, μπορείτε να μετατρέψετε το θέμα σας με όποιον τρόπο θέλετε και να μαντέψετε τι, μπορείτε να επεξεργαστείτε το CSS σε κάποιο βαθμό απευθείας από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress. Ωστόσο, οι αλλαγές που μπορείτε να κάνετε με αυτόν τον τρόπο είναι περιορισμένες, εξ ου και η ανάγκη για πρόσθετα εργαλεία.

Εργαλεία για να προσαρμόσετε το θέμα του WordPress

Τα εργαλεία που καλύπτουμε σε αυτήν την ενότητα κυμαίνονται από προγράμματα επεξεργασίας κώδικα, πελάτες FTP, επιθεωρητές κώδικα, χειριστές εικόνων και πιθανότατα οτιδήποτε άλλο είναι η προστασία των προγραμματιστών ιστού, των σχεδιαστών ιστοσελίδων και των κατόχων ιστοτόπων που διαθέτουν τεχνολογία. Εάν είστε ο τέλειος αρχάριος, θα βρείτε και μερικούς πολύτιμους λίθους, αλλά είναι προς το συμφέρον σας να γνωρίσετε HTML, CSS και PHP – το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το WordPress. Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι η λίστα των εργαλείων που χρειάζεστε για να προσαρμόσετε το θέμα του WordPress σας με γόνιμο τρόπο.

Πρότυπο

Πρότυπο

Μία από τις ευκολότερες επιλογές είναι να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο εργαλείο δημιουργίας θεμάτων όπως το Εργαλείο δημιουργίας θεμάτων TemplateToaster. λογισμικό. Με την εγκατάστασή του στον υπολογιστή σας έχετε όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε για να σχεδιάσετε το δικό σας θέμα.

Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο drag and drop visual builder για να δημιουργήσετε το δικό σας πρότυπο. Υπάρχουν τόνοι επιλογών για στήλες, κεφαλίδες, προσαρμοσμένα μενού, γκαλερί, περιοχές widget και άλλα. Όλα χωρίς κωδικοποίηση. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε περιεχόμενο ενώ δημιουργείτε τις διατάξεις σας για να εξοικονομήσετε χρόνο αργότερα όταν ανεβάζετε το θέμα στον ζωντανό ιστότοπό σας. Επιπλέον, όλα ανταποκρίνονται πλήρως (οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το σχεδιασμό του ιστότοπού σας για διαφορετικές συσκευές) και RTL και πολύγλωσσο έτοιμο. Και όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία του προσαρμοσμένου θέματος με το TemplateToaster, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εξαγάγετε!

Εργαλεία προγραμματιστή Chrome

Έχετε εγκατεστημένο το θέμα WordPress και έτοιμο να ξεκινήσετε, αλλά πώς γνωρίζετε ακριβώς ποιο στοιχείο να προσαρμόσετε; Εάν κοιτάξετε το θέμα σας από τη διεπαφή, δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιο στοιχείο είναι ποιο. Το back-end δεν είναι καλύτερο, αλλά χάρη στο Εργαλεία προγραμματιστή Chrome, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των αλλαγών στη δομή και το CSS του θέματος, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς φαίνονται πριν από την κωδικοποίησή τους. Μπορείτε να ελέγξετε οπτικά οποιοδήποτε στοιχείο χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση σημείου και κλικ που κάνει τη δουλειά σας εύκολη. Στο Google Chrome, μπορείτε να ανοίξετε τα Εργαλεία προγραμματιστών κάνοντας δεξί κλικ στον ιστότοπό σας και επιλέγοντας “Επιθεώρηση στοιχείου”.

Μπλοκ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ++

Η προσαρμογή του θέματος του WordPress περιλαμβάνει (ή θα περιλαμβάνει) τη σύνταξη πολλού κώδικα. Για αυτό, χρειάζεστε έναν ισχυρό επεξεργαστή κειμένου που σας επιτρέπει να μείνετε ενημερωμένοι. Μπλοκ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ++ είναι το καλύτερο στοίχημά σας, καθώς είναι εύκολο στη χρήση, φαίνεται υπέροχο και διαθέτει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες που θα κάνουν τον κώδικα γραφής πολύ διασκεδαστικό.

Υψηλό κείμενο

Το Notepad ++ λειτουργεί με Windows, αλλά εάν χρειάζεστε έναν μοναδικό επεξεργαστή κειμένου για τον υπολογιστή σας Mac, Υψηλό κείμενο είναι μια εξαιρετική επιλογή (αυτό που χρησιμοποιούμε εδώ στο WPExplorer κατά την κωδικοποίηση όλων των θεμάτων μας). Έρχεται με λειτουργία χωρίς περισπασμούς, υποστήριξη επεξεργασίας split και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε οτιδήποτε ενώ κάνετε εναλλαγή μεταξύ έργων αμέσως.

Τοπικός διακομιστής (WAMP, XAMPP, MAMP, LAMP)

Το καλύτερο και ευκολότερο περιβάλλον για την προσαρμογή (ή ανάπτυξη) θεμάτων WordPress είναι ένας τοπικός διακομιστής. Εξαλείφει τη διαδικασία σύνδεσης και μεταφόρτωσης σε έναν ζωντανό διακομιστή εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια. Σημαίνει επίσης ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή σας για να τον προσαρμόσετε ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες σας. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε χώρο φιλοξενίας ή να εγγραφείτε τομείς / να δημιουργήσετε δευτερεύοντες τομείς για να προσαρμόσετε ή να αναπτύξετε θέματα, κάτι που είναι ιδανικό για το πορτοφόλι σας. Δεν υπάρχουν διακοπές λειτουργίας ή όρια χρήσης συν όλα τα άλλα πράγματα που μισείτε με τον τρέχοντα κεντρικό υπολογιστή WordPress.

Για να δημιουργήσετε τον δικό σας τοπικό διακομιστή, χρειάζεστε προγράμματα όπως WAMP και XAMPP για Windows, MAMP για Mac OS X ή LAMP για Linux. Χρησιμοποιώ το WAMP και ήταν τόσο υπέροχο μέχρι στιγμής. Θα θέλατε να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το WordPress; Δείτε τον οδηγό μας!

Adobe Photoshop

Περίμενε, δεν είμαι γραφίστας. Θέλω απλώς να προσαρμόσω τα θέματα του WordPress. Μπορείτε να μου πείτε γιατί χρειάζομαι Adobe Photoshop? Εδώ είναι ένα ωραίο μικρό απόσπασμα για την ευχαρίστησή σας:

Το [Photoshop] είναι το τυπικό λογισμικό defacto για χειρισμό εικόνων. Το χρησιμοποιώ για την επεξεργασία λογότυπων, την αλλαγή χρωμάτων σε κλίσεις φόντου και την τροποποίηση [σχεδόν] οποιουδήποτε στοιχείου εικόνας σε έναν ιστότοπο. – Chris Cree, Web Savvy Marketing.

Τώρα, βλέπετε γιατί χρειάζεστε το Adobe Photoshop για να προσαρμόσετε τα θέματα του WordPress; Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Photoshop, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας mock up, της επιλογής χρωμάτων ιστού, της αποθήκευσης εικόνων για τον ιστό κ.λπ. Το Photoshop κοστίζει περίπου 20 δολάρια κάθε μήνα, κάτι που είναι λίγο ακριβό στον κόσμο μου, αλλά αξίζει τον κόπο.

ΣΕΙΡΗΤΙ

Εάν ξεκινάτε απλώς και με έναν περιορισμένο προϋπολογισμό, το να ξεδιπλώνετε 20 δολάρια το μήνα για το Photoshop είναι κάτι που πιθανότατα δεν θέλετε να κάνετε. Μπαίνει ΣΕΙΡΗΤΙ και εξοικονομείτε την ημέρα σας και 240 $ ετησίως. Αν και είναι δύσκολο να δημιουργηθεί, το GIMP είναι μια αξιόλογη εναλλακτική λύση για το Adobe Photoshop.

Δημιουργία WP

Όταν ξεκινάτε να προσαρμόζετε θέματα, θα χρειαστείτε αποσπάσματα κώδικα για διάφορα στοιχεία, όπως ταξινομίες, πλευρικές γραμμές, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, μενού, συντομεύσεις και γραμμές εργαλείων για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Ενώ μπορείτε να επιλέξετε να περάσετε ώρες στο τέλος Googling τους κωδικούς, Δημιουργία WP σας προσφέρει τον ευκολότερο και γρηγορότερο τρόπο δημιουργίας προσαρμοσμένου κώδικα για το έργο σας χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα πρότυπα API και κωδικοποίησης του WordPress. Δημιουργήστε οποιονδήποτε κωδικό θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού.

WhatFont

Η αλλαγή λεπτομερειών λεπτού (π.χ. γραμματοσειρές) στο θέμα σας μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στο σχεδιασμό και την εμπειρία του χρήστη. Αλλά η επιλογή της τέλειας γραμματοσειράς για τον ιστότοπό σας στο WordPress μπορεί να είναι δύσκολο με τις χιλιάδες γραμματοσειρές εκεί έξω. Μην ανησυχείτε όμως, με το εργαλείο WhatFont, μπορείτε να μάθετε εύκολα τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Απλώς εγκαταστήστε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης WhatFont, εκτελέστε την και τοποθετήστε το δείκτη σε οποιοδήποτε τμήμα κειμένου. Απλό όπως 1, 2, 3.

CSSViewer

Το εργαλείο “Επιθεώρηση στοιχείου” λειτουργεί εξαιρετικά, αλλά είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το CSSViewer? Αυτό είναι ένα ηχηρό όχι. Παρόλο που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε οπτικά το CSS (όπως στο “Inspect Element”), το CSSViewer είναι ένα απλό και διαισθητικό πρόγραμμα προβολής CSS που θα κάνει την προσαρμογή των θεμάτων του WordPress ένα αεράκι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την επέκταση και να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού σε στοιχεία για να δείτε μια σειρά ιδιοτήτων CSS.

Ομοίωμα περιεχομένου

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν αποκτάτε ένα θέμα WordPress, λαμβάνετε ακριβώς αυτό – έναν κενό καμβά θέματος χωρίς περιεχόμενο. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε το χρώμα και τι άλλο, αλλά χωρίς εικονικό περιεχόμενο, είναι δύσκολο να δείτε αν κάτι δεν πάει καλά. Αλλά από πού θα πάρω λίγο δροσερό περιεχόμενο ομοίωμα; Καλύπτουμε την πλάτη σας. μπορείτε να κατεβάσετε δείγμα περιεχομένου από Δοκιμή θεματικής μονάδας στον Codex ή WordPress Δείγμα περιεχομένου στο WPCandy.

WPBakery (πρώην Visual Composer)

Ένα δημοφιλές αντικείμενο στο CodeCanyon κατά τη στιγμή της σύνταξης, το WPBakery builder είναι ένα εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη και ανταποκρίσιμο εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης που συνοδεύεται από οπτικούς συντάκτες μεταξύ άλλων γλυκών χαρακτηριστικών. Με πιο απλούς όρους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Visual Composer για να δημιουργήσετε οποιαδήποτε σελίδα WordPress μπορεί να φανταστεί κανείς. Ακούγεται σαν το εργαλείο που θέλετε από την πλευρά σας κατά την προσαρμογή του θέματος WordPress, σωστά?

Με μια απόκριση σχεδίασης, πάνω από 45 στοιχεία περιεχομένου, πρότυπα, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών και ευκολία χρήσης μεταξύ άλλων λειτουργιών, το Visual Composer είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το θέμα WordPress των ονείρων σας. Έχει πάνω από 388.000 πωλήσεις, μια εντυπωσιακή βαθμολογία αγοραστή 4,65 / 5,00 και κοστίζει μόνο 64 δολάρια.

Θεματική μονάδα δοκιμής

Το Theme Test Drive είναι μια καλή βαθμολογία από τον Vladimir Prelovac, έναν αξιόπιστο προγραμματιστή με περισσότερα από 25 πρόσθετα κάτω από τη ζώνη του. Η προσθήκη δεν κάνει τίποτα φανταχτερό – μπορείτε απλώς να «δοκιμάσετε με ασφάλεια οποιοδήποτε θέμα ως διαχειριστής, ενώ οι επισκέπτες χρησιμοποιούν το προεπιλεγμένο [θέμα]».

Αυτό είναι σωστό, χρησιμοποιώντας το Theme Test Drive, μπορείτε να εκτελέσετε ταυτόχρονα δύο θέματα στον ιστότοπό σας στο WordPress. Φυσικά, οι αναγνώστες σας θα βλέπουν μόνο το ένα ενώ προσαρμόζετε το άλλο. Όταν συνδεθείτε, θα μπορείτε να δείτε μόνο το θέμα που προσαρμόζετε, επιτρέποντάς σας να κάνετε αλλαγές με διαφάνεια χωρίς οι χρήστες να παρατηρήσουν ότι τρέχετε ένα διαφορετικό θέμα για τον εαυτό σας.

Είμαι ανταποκρινόμενος

Καθώς προσαρμόζετε το θέμα του WordPress με νέες δυνατότητες και στυλ, θέλετε να δείτε πώς φαίνεται και λειτουργεί το προσαρμοσμένο θέμα σε διαφορετικές συσκευές. Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, το Am I Responsive είναι η απάντησή σας. Μόλις βρεθείτε στον ιστότοπο του Am I Responsive, απλώς προσθέστε τη διεύθυνση URL και κάντε κλικ στο GO! κουμπί και αυτό είναι.

Άλλες κατάλληλες εναλλακτικές περιλαμβάνουν Έλεγχος απόκρισης σχεδιασμού, ή το Mobile Responsive Design Testing από το StudioPress. Δεν θέλετε τα επικαλυπτόμενα στοιχεία να αλληλεπικαλύπτονται ή να μην εμφανίζονται όταν αλλάζετε το πλάτος της οθόνης, τώρα το κάνετε?

Εργαλείο προσαρμογής θέματος WordPress

Αυτό το εργαλείο θα έπρεπε να ήταν πρώτο σε αυτήν τη λίστα, αλλά hey, που συνεχίζει να μετράει. Φτάστε στην άκρη, Εργαλείο προσαρμογής θέματος WordPress είναι ένα εύχρηστο εργαλείο WordPress που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε οποιοδήποτε θέμα σε μια ζωντανή προεπισκόπηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα, από την κεφαλίδα στα μενού έως τα χρώματα στα widget και πολλά άλλα ανάλογα με τις διαθέσιμες επιλογές στο θέμα σας. Για να χρησιμοποιήσετε το WordPress Theme Customizer, απλώς μεταβείτε στο Εμφάνιση Προσαρμόστε στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

CSS Ήρωας

Αυτό είναι ένα εργαλείο σχεδίασης ιστού all-in-one που σας βοηθά να προσαρμόσετε εύκολα το θέμα του WordPress. Απλώς τοποθετήστε το δείκτη και κάντε κλικ για να επεξεργαστείτε περιθώρια, χρώματα, φόντα, γραμματοσειρές και να προσθέσετε οπτικά εφέ όπως σκιές και αιωρηθείτε μεταξύ άλλων. Από το CSSHero.org, αυτό το εργαλείο “… είναι το οριστικό plugin WordPress για την εύκολη προσαρμογή κάθε ιδιότητας των θεμάτων σας με ένα εύκολο και διαισθητικό περιβάλλον και κλικ.”

Evernote

Είτε προσαρμόζετε το δικό σας είτε το θέμα του πελάτη, χρειάζεστε ένα εργαλείο για να καταγράφετε σημειώσεις και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Μπορείτε να επιλέξετε να πάτε στο παλιό σχολείο και να σημειώσετε σημειώσεις σε χαρτί που θα χάσετε αργότερα ή να μεταβείτε στο Evernote περιπλανηθείτε και διατηρήστε τις σημειώσεις σας οργανωμένες και συγχρονισμένες σε όλες τις συσκευές σας. Η επιλογή είναι δική σας. Το καλύτερο κομμάτι? Το Evernote είναι δωρεάν!

FileZilla

Κατά τη διάρκεια και μετά την προσαρμογή του θέματος WordPress, πρέπει να ανεβάσετε αρχεία στον διακομιστή ιστού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Διαχείριση αρχείων” που συνοδεύει τον λογαριασμό φιλοξενίας σας ή να συνεχίσετε FileZilla, ο πελάτης μετάβασης στο FTP για πολλούς χρήστες. Είναι δωρεάν και συμβατό με τα Windows και το Mac OS X, μεταξύ άλλων.

FireFTP

Αυτή είναι μια εξαιρετική επέκταση του προγράμματος περιήγησης για τους λάτρεις του WordPress με κάτι για τον Firefox Το FireFTP παίζει καλά με τον Firefox, ώστε να μπορείτε να ανεβάζετε / να κατεβάζετε αρχεία απευθείας από το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης χωρίς να κάνετε λήψη ενός μεμονωμένου προγράμματος-πελάτη FTP. Επιπλέον, το FireFTP είναι δωρεάν, λειτουργεί όπως διαφημίζεται και από τους αριθμούς, αρκετά δημοφιλές εργαλείο. Στην πραγματικότητα, είναι το καλύτερο εργαλείο FTP που βασίζεται στον ιστό!

Κατασκήνωση βάσης

Εάν προσαρμόζετε θέματα για τα προς το ζην, προφανώς έχετε έργα που εκτελούνται από πρώτο χέρι. Εάν αποτύχετε να παρακολουθήσετε την εργασία σας, τα πράγματα θα πάνε τελικά, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε. Κατασκήνωση βάσης κοστίζει μεταξύ 25 και 150 $ το μήνα, και είναι το καλύτερο εργαλείο για «… ανάθεση εργασιών, έλεγχος προθεσμιών, συνεργασία σε έργα, κοινή χρήση αρχείων και συζήτηση». Το Basecamp προσφέρει δωρεάν δοκιμή 60 ημερών, οπότε μην φοβάστε να το δοκιμάσετε – δεν θα ζητήσουν την πιστωτική σας κάρτα.

ActiveCollab

Εάν το Basecamp δεν σας ταιριάζει, ActiveCollab είναι μια εντυπωσιακή εναλλακτική λύση. Με μια σειρά από εκπληκτικά χαρακτηριστικά και ξεκινώντας από μόλις 25 $ το μήνα, το ActiveCollab σας προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να παραμείνετε στην κορυφή κάθε έργου, όχι μόνο για προσαρμογή θέματος.

Σε εσάς…

Εάν δεν έχετε ακόμη αρχίσει να προσαρμόζετε θέματα WordPress, είναι εύκολο ειδικά τώρα που έχετε περισσότερα από 20 εκπληκτικά εργαλεία για να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολη και διασκεδαστική. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα την κωδικοποίηση, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα θέμα πλούσιο σε λειτουργίες όπως το Σύνολο για να κάνετε προσαρμογές. Εάν προσαρμόσετε θέματα WordPress, ποια άλλα εργαλεία χρησιμοποιείτε; Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας, ανυπομονούμε πάντα τα σχόλιά σας. Διαφήμιση astra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map