Η απόλυτη εργαλειοθήκη ταξιδιού WordPress για την εκτέλεση του ιστολογίου σας ενώ βρίσκεστε μακριά

Το Ultimate WordPress Travel Toolkit

Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώσει επίσημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε διακοπές. όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα κάθε φορά. Αλλά προτού ξεκινήσετε μια περιπέτεια Σαββατοκύριακου (κρουαζιέρα, οδικό ταξίδι ή ακόμα και WordCamp ίσως;) θα πρέπει να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας για να φροντίσετε τον εαυτό του.


Υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να προετοιμάσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress και να είστε τυχεροί για εσάς είναι όλοι εξαιρετικά απλοί και μπορεί να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο χρόνο που θα σας περιμένει Uber. Εδώ είναι η κυριολεκτική AABC πριν φύγεις.

Το Α είναι για αυτόματη κοινή χρήση

Όταν δεν βρίσκεστε έξω από το γραφείο, θα πρέπει να είστε απασχολημένοι με την κοινωνικοποίηση, τα αξιοθέατα, τις αθλητικές εκδηλώσεις, τη φύση, τις ώρες κοκτέιλ και πολλά άλλα. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα έχετε χρόνο να μεταβείτε στο τηλέφωνο ή τον φορητό υπολογιστή σας για να ενημερώσετε τις σελίδες σας στο Twitter ή στο Facebook. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εγκαθιστώντας μια αυτόματη αφίσα.

Buffer Προγραμματισμένη Κοινωνική Κοινή χρήση

Μία υπηρεσία που πραγματικά μας αρέσει είναι το Buffer. Η αυτοματοποιημένη κοινωνική κοινή χρήση Buffer καθιστά εξαιρετικά εύκολη την πληκτρολόγηση και τον προγραμματισμό όλων των αναρτήσεων κοινωνικών μέσων σας για Twitter, Facebook, LinkedIn και Instagram εκ των προτέρων. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν WordPress to Buffer plugin για να ενσωματώσετε το Buffer στον ιστότοπό σας στο WordPress. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια επιλογή για αυτόματη κοινή χρήση των νέων αναρτήσεων καθώς δημοσιεύονται, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προγραμματίσετε μερικά νέα άρθρα πριν φύγετε στο ταξίδι σας.

Αναβιώστε το Old Post WordPress Plugin

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι Αναβιώστε το Old Post Pro. Αυτή η προσθήκη freemium ανακυκλώνει το παλιό σας περιεχόμενο και το μοιράζεται ξανά για εσάς. Απλώς εγκαταστήστε το πρόσθετο, πείτε του πόσο θέλετε να δημοσιεύσετε και αφήστε το να κάνει το πράγμα. Μπορείτε να δείτε έναν πλήρη οδηγό για τη χρήση όλων των λειτουργιών του Revive Old Post στο ιστολόγιό μας. Και αν θέλετε περισσότερα, το ThemeIsle προσφέρει μια premium έκδοση της προσθήκης που προσθέτει επιλογές για την προσαρμογή των tweets και την κοινή χρήση σας, τη δυνατότητα παρακολούθησης και προβολής κλικ με την ενσωμάτωση του Google Analytics, επιλογές για κοινή χρήση των αναρτήσεων σας πολλές φορές, σχεδόν κάθε κοινωνική πλατφόρμα μπορεί να σκεφτεί και πολλά άλλα.

Το A είναι επίσης για Ειδοποιήσεις

Δεδομένου ότι θα βγείτε περιπέτεια, πιθανότατα δεν θα βρίσκεστε στον ιστότοπό σας όλη την ημέρα όπως συνήθως (τουλάχιστον ελπίζουμε ότι δεν εργάζεστε και δεν εξερευνάτε ταυτόχρονα). Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και ρυθμίστε μερικές ειδοποιήσεις στον ιστότοπό σας για να σας ενημερώσουμε για τυχόν σημαντικά γεγονότα. Εάν πρόκειται να φύγετε δώστε

JetPack για WordPress

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το δημοφιλές (και δωρεάν) Πρόσθετο Jetpack WordPress υπάρχουν χρήσιμες ειδοποιήσεις ενσωματωμένες, απλά πρέπει να τις ενεργοποιήσετε και να τις διαμορφώσετε. Το πρώτο είναι το Οθόνη JetPack ενότητα που ελέγχει τον ιστότοπό σας κάθε 5 λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί και λειτουργεί. Εάν υπάρχει αλλαγή στην κατάσταση του χρόνου λειτουργίας σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “Κακές ειδήσεις” (ή ένα “Καλά νέα” όταν δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας). Η άλλη ενότητα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι Ειδοποιήσεις JetPack. Αυτή η ενότητα σάς στέλνει μια ειδοποίηση push όταν λαμβάνετε ένα νέο σχόλιο ή κάτι σαν. Απλώς ενεργοποιήστε τη λειτουργική μονάδα και εγκαταστήστε τη δωρεάν εφαρμογή WordPress για iOS ή Android στο τηλέφωνό σας για να έχετε τις ειδοποιήσεις στις άκρες των δακτύλων σας.

Πρόσθετο ασφαλείας iThemes

Για λίγο περισσότερη ασφάλεια, θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε την κατάλληλη ονομασία iThemes Security plugin. ο δωρεάν προσθήκη iThemes Security διαθέτει έναν τόνο χρήσιμων ρυθμίσεων ειδοποιήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παραμείνετε στην κορυφή του ιστότοπού σας WordPress. Πρώτα απ ‘όλα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το τοπικό προστασία ωμής βίας καθώς και ρύθμιση μιας ειδοποίησης για όταν οι χρήστες κλειδωθούν από πάρα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης. Ένα άλλο φοβερό χαρακτηριστικό είναι ανίχνευση αλλαγών αρχείων. Μπορείτε να το ρυθμίσετε για να σας ειδοποιεί όταν αλλάζει εντελώς οτιδήποτε, ή μόνο όταν αγγίζετε τους φακέλους. Από σένα εξαρτάται. Αλλά ίσως ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του iThemes Security είναι το Λειτουργία μακριά επιλογή για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή ενώ είστε μακριά. Απλώς ενεργοποιήστε την επιλογή, επιλέξτε έναν εφάπαξ περιορισμό και, στη συνέχεια, επιλέξτε τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του ταξιδιού σας για να κλειδώσετε άλλους χρήστες, καθώς και επιτιθέμενους.

Εάν πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε Pro, θα έχετε επίσης επιλογές για καταγραφή της δραστηριότητας των χρηστών για να δείτε ποια είναι η ομάδα σας μέχρι να φύγετε, να προγραμματίσετε σάρωση κακόβουλου λογισμικού, να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων ή ακόμη και να ορίσετε έναν προσωρινό διαχειριστή για να αντικαταστήσετε περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το B είναι για αντίγραφα ασφαλείας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει ένα καλό αντίγραφο ασφαλείας για κάθε περίπτωση. Με αυτόν τον τρόπο, αν κάτι πάει στραβά ενώ είστε μακριά, θα είναι πολύ πιο εύκολο να τα επαναφέρετε όλα όταν επιστρέψετε.

VaultPress για WordPress

Χρησιμοποιούμε VaultPress εμείς και είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα πρόσθετα αντιγράφων ασφαλείας για το WordPress. Δημιουργήθηκε από την ομάδα της Automattic και λαμβάνει πλήρη αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress καθημερινά και αποθηκεύει τις τελευταίες 30 ημέρες αξίας για εσάς. Η επαναφορά του ιστότοπού σας με ένα από τα αντίγραφα ασφαλείας σας είναι τόσο εύκολη όσο και κάνοντας κλικ σε μερικά κουμπιά. Με τιμή μόλις 5 $ το μήνα, δεν μπορείτε να πάρετε το VaultPress.

Το C είναι για Περιεχόμενο

Ακριβώς όπως χρειάζεστε λίγα σνακ για να σας κρατήσουν σε ένα οδικό ταξίδι ή μια μεγάλη πτήση, οι αναγνώστες σας χρειάζονται κάτι για να τους πατήσουν όσο είστε μακριά. Η ευκολότερη λύση είναι να προγραμματίσετε λίγες αναρτήσεις για δημοσίευση ενώ έχετε φύγει.

Προγραμματισμός δημοσίευσης WordPress

Οι δυνατότητες προγραμματισμού δημοσιεύσεων ενσωματώνονται απευθείας στο ίδιο το WordPress. Αντί να δημοσιεύσετε μια ανάρτηση όταν είναι έτοιμη, κάντε κλικ στο κουμπί επεξεργασίας για να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα που θέλετε να ανεβεί. Στη συνέχεια, κάντε κλικ για προγραμματισμό.

Εναλλακτικά, εάν έχετε ήδη έτοιμη μια δέσμη πρόχειρων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο όπως το Προγραμματιστής αυτόματης δημοσίευσης για να προγραμματίσετε μαζικά τις αναρτήσεις σας για εσάς. Έχει επιλογές για δημοσίευση εκκρεμών ή / και πρόχειρων αναρτήσεων (ή ακόμη και ανακύκλωση παλιών αναρτήσεων), για δημοσίευση ανά ημερομηνία ή τυχαία, και τη δυνατότητα προσαρμογής του χρονικού διαστήματος μεταξύ των δημοσιευμένων αναρτήσεων. Αλλά πραγματικά αν πρόκειται να φύγετε μόνο λίγες μέρες, ο ενσωματωμένος προγραμματιστής WordPress πιθανότατα θα λειτουργήσει καλά.

Και το S είναι για Swag

Φορέστε το Swag σας

Το τελευταίο κομμάτι είναι να φέρετε το δικό σας swag! Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον θα συναντήσεις ενώ βρίσκεσαι έξω. Είναι πάντα καλή ιδέα να αντιπροσωπεύετε το ιστολόγιό σας ή την επιχείρησή σας, είτε πρόκειται για ένα πουκάμισο με λογότυπο ή καπέλο, προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα για να διανείμετε, δωρεάν στυλό με το όνομά σας ή μερικές καλές ντεμοντέ επαγγελματικές κάρτες (VistaPrint και Zazzle έχουν σχεδόν εκπτώσεις κάθε μήνα καθιστώντας αυτά σχεδόν δωρεάν). Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με μια μικρή προώθηση.

Τώρα πηγαίνετε να διασκεδάσετε

Όχι ότι η εργασία με το WordPress δεν είναι διασκεδαστική, είναι απλώς ότι έχετε κερδίσει, σας αξίζει να έχετε χρόνο. Με αυτά τα εργαλεία θα είστε σε θέση να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι ο ιστότοπός σας WordPress μπορεί να χειριστεί τον εαυτό του για μερικές ημέρες. Απλά θυμήσου – ΕΝΑκοινή χρήση μηνύματος, ΕΝΑχάλια, σιευχαριστώ, ντοεπί τόπου και μικρόφαρσέρ. Έχετε περισσότερες συμβουλές ή προτάσεις για να συνεχίσετε να λειτουργεί το WordPress όταν δεν είστε εκεί; Μοιραστείτε τις συμβουλές σας στα παρακάτω σχόλια – θα θέλαμε να μάθουμε τι λειτουργεί για εσάς!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me