Εργαλεία εξοικονόμησης χρόνου και κόλπα για τον πολυάσχολο χρήστη του WordPress

Η χρήση του WordPress αντί της δημιουργίας ή της ενημέρωσης και, στη συνέχεια, της μη αυτόματης μεταφόρτωσης σελίδων HTML όποτε θέλετε να αλλάξετε ή να προσθέσετε νέες σελίδες, είναι ήδη μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου. Αλλά δεν χρειάζεται να σταματήσεις εκεί. Υπάρχουν πολλά κόλπα και προσθήκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη διαχείριση / δημιουργία περιεχομένου μια ακόμη ταχύτερη, πιο ομαλή εμπειρία. Σε αυτήν την ανάρτηση θα διερευνήσουμε μερικά εύκολα διαθέσιμα εργαλεία, για να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε.


Μάθετε μερικές εύκολες αλλά απίστευτα χρήσιμες συντομεύσεις πληκτρολογίου

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται γρήγορο και εύκολο να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο επιλέγοντας κείμενο και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί, μικρά πράγματα όπως αυτό προσθέτουν πραγματικά πολλά χρόνια γραφής. Εάν αφιερώσετε λίγα λεπτά για να μάθετε μερικές εύκολες συντομεύσεις πληκτρολογίου για το WordPress, θα αφιερώσετε λιγότερο χρόνο μορφοποίησης και περισσότερο χρόνο για να γράψετε.

 • Ctrl + b = έντονη γραφή
 • Ctrl + i = πλάγια
 • Ctrl + 1-6 = Επικεφαλίδα 1-6
 • Alt + Shift + u = μη ταξινομημένη λίστα
 • Alt + Shift + o = λίστα παραγγελιών
 • Alt + Shift + a = εισαγωγή συνδέσμου
 • Alt + Shift + t = εισαγωγή περισσότερης ετικέτας
 • Alt + Shift + x = προσθήκη / αφαίρεση ετικέτας κώδικα
 • Alt + Shift + q = παράθεση
 • Alt + Shift + m = εισαγωγή εικόνας
 • Alt + Shift + w = ​​λειτουργία γραφής χωρίς περισπασμούς

Χρησιμοποιήστε Markdown για μορφοποίηση χωρίς προβλήματα κατά τη σύνταξη

χαμήλωση τιμής

Το Markdown είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που σας βοηθά να κάνετε όλες τις μορφοποιήσεις σας γρήγορα και ανώδυνα, ενώ γράφετε την ανάρτηση, το σεμινάριο ή το άρθρο του ιστολογίου σας. Το να φτιάξεις κάτι Header class 2 είναι τόσο εύκολο όσο η προσθήκη 2 # s πριν γράψεις τον τίτλο όπως φαίνεται παραπάνω.

Ένα βασικό πράγμα όσον αφορά τη σήμανση είναι ότι υπάρχουν πολλά πρότυπα που χρησιμοποιούν διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης, οπότε βεβαιωθείτε ότι μαθαίνετε και εξάγετε το σωστό. Εάν αναρωτιέστε τι σημαίνει “εξαγωγή”, αυτό βασικά χρησιμοποιεί ένα σενάριο / πρόγραμμα για να μεταφράσει το κείμενο υπογραφής σε HTML.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το WriteMonkey (ένα απλοϊκό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου πλήρους οθόνης) για το μεγαλύτερο μέρος της γραφής μου, συμπεριλαμβανομένου όλου του υλικού για το WordPress. Η έκδοση του WriteMonkey που χρησιμοποιώ προσφέρει εξαγωγές για Mardown extra, Textile και Wikicreole. Εάν διαθέτετε ιστότοπο WordPress.com, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Markdown μέσα από τον πίνακα ελέγχου, αλλά για εμάς τους χρήστες του WordPress.org, πρέπει να εγκαταστήσουμε μια προσθήκη, για παράδειγμα την προσθήκη JP Markdown.

Γράψτε σε λειτουργία χωρίς απόσπαση προσοχής ή χρησιμοποιήστε ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου

Όσο λιγότερα άσχετα πράγματα μπορείτε να δείτε στην οθόνη έξω από το δικό σας κείμενο όταν γράφετε, τόσο το καλύτερο. Οι άνθρωποι στο WordPress το γνωρίζουν αυτό και γι ‘αυτό υπάρχει μια ενσωματωμένη λειτουργία χωρίς απόσπαση της προσοχής, όπου αφαιρούνται όλα τα κουμπιά και τα παρόμοια για μια καθαρή εμπειρία γραφής.

Η λειτουργία χωρίς απόσπαση της προσοχής μέσα στο WordPress είναι μια εξαιρετική, χωρίς περισπασμούς (χωρίς περίεργο) πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου από μόνο του. Ο μόνος λόγος που δεν το χρησιμοποιώ ως κύριο, είναι ότι βρίσκεται σε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, που σημαίνει ότι η απόσταση μεταξύ μου και του Διαδικτύου είναι μερικά κλικ μικρότερη από ό, τι αν χρησιμοποιείτε ένα εξωτερικό. Αυτό είναι υπέροχο όταν κάνετε πραγματικό έλεγχο, αλλά όχι τόσο υπέροχο όταν προσπαθείτε να αποφύγετε τη σπηλιά και να παρακολουθείτε μια αγαπημένη εκπομπή στο Netflix ή να ελέγχετε το Facebook.

Αν σας αρέσει η λειτουργία χωρίς περισπασμούς, αλλά η θέλησή σας ενάντια στους πειρασμούς του Διαδικτύου λείπει επίσης, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο απλοϊκό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Προσωπικά χρησιμοποιώ και αγαπώ Γράψε το Monkey. (Είναι δωρεάν.)

Χρησιμοποιήστε πρόσθετα για αυτόματη περικοπή εικόνων σε προτιμώμενο μέγεθος

10-wordpress-plugins-for-image-optimization-EWWW-image-optimizer-wpexplorer

Η σκέψη εδώ είναι αρκετά απλή. Εάν ανεβάζετε μόνο εικόνες που είναι μεγαλύτερες από το προτιμώμενο μέγεθος σας, τότε μπορείτε να ρυθμίσετε την προσθήκη βελτιστοποίησης εικόνας για περικοπή όλων των εικόνων στο μέγεθος που προτιμάτε κατά τη μεταφόρτωση και voila, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με την αλλαγή μεγέθους στο Photoshop ή το Gimp πριν από τη μεταφόρτωση.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Ευκαμψία  για να μην χρειαστεί να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων ξανά (ή / και να αποφύγετε εύκολα την τοποθέτηση μεγάλων εικόνων από εξωτερικούς συνεργάτες στον ιστότοπό σας). Υπάρχουν επίσης προσθήκες που θα βελτιστοποιήσουν τα αρχεία και για το μέγεθος κατά τη μεταφόρτωση, αποκτώντας ταυτόχρονα αυτό εκτός δρόμου. Για παράδειγμα Βελτιστοποιητής εικόνας EWWW. Και ναι, δουλεύουν και οι δύο εάν ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας / κλωνοποίηση του ιστότοπού σας

Αυτό είναι το σημείο με τη μεγαλύτερη θεωρητική εξοικονόμηση χρόνου. Εάν το χειρότερο έρχεται στο χειρότερο, όταν ενημερώνετε την έκδοση του WordPress ή όταν αλλάζετε σε ένα νέο θέμα, η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας μπορεί να εξοικονομήσει πολλές ώρες και πολύ ενέργεια. (Η κλωνοποίηση είναι περισσότερο ένα προληπτικό μέτρο καθώς το χρησιμοποιείτε για να ελέγξετε εάν κάτι θα σπάσει τον ιστότοπό σας πριν τον εφαρμόσετε στον πραγματικό ζωντανό ιστότοπο.)

Μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει σημαντικά χρηματικά ποσά σε περίπτωση πλήρους καταστροφής όπου το webhost σας ενδέχεται να απαιτήσει πληρωμή για πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας ή εάν μέρος του εισοδήματός σας εξαρτάται από την πλήρη λειτουργία του ιστότοπού σας στο WordPress.

Βασικά πρόκειται για τη λήψη προφυλάξεων που καθιστούν το χειρότερο σενάριο πολύ λιγότερο χρονοβόρα από ό, τι θα μπορούσε να ήταν. Εδώ στο WPExplorer προτείνουμε την προσθήκη Backup Buddy ή VaultPress (το οποίο χρησιμοποιούμε αυτήν τη στιγμή), αλλά οποιαδήποτε αξιόπιστη προσθήκη ή εξωτερική λύση είναι απείρως καλύτερη από το να μην έχουμε τίποτα.

Εάν δεν το χρησιμοποιείτε ήδη, χρησιμοποιήστε το Akismet ή άλλες προσθήκες Anti-Spam

ακισμέτ

Ο χρόνος σας είναι πάρα πολύ πολύτιμος για να ξοδέψετε με μη αυτόματο τρόπο αποσπάσματα ανεπιθύμητων σχολίων από πραγματικά. Αφήστε ένα ωραίο bot να αναιρέσει το έργο των κακών spambots. Μπορείτε απλά να ενεργοποιήσετε Ακίσμετ που συνοδεύει το WordPress ή δοκιμάστε άλλες προσθήκες anti-spam.

Εντοπίστε τυχόν σπασμένους συνδέσμους αμέσως με το Checker σπασμένων συνδέσμων

Εάν έχετε κάνει blogging για λίγο, οι σπασμένοι σύνδεσμοι θα εμφανίζονται κατά καιρούς. Με Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων μπορείτε να αποφύγετε να εντοπίσετε και να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο κάθε ανάρτηση. Αντ ‘αυτού, απλώς εγκαθιστάτε και ενεργοποιείτε την προσθήκη και βρίσκει αυτόματα τους σπασμένους συνδέσμους για εσάς.

Προγραμματίστε δημοσιεύσεις πριν από το χρόνο

μετα προγραμματισμός

Χρησιμοποιήστε την έμφυτη δύναμη προγραμματισμού του WordPress (βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει τον ιστότοπό σας στο WordPress στη σωστή ζώνη ώρας στην περιοχή Ρυθμίσεις> Γενικά στον πίνακα ελέγχου του WordPress). Αυτό όχι μόνο σημαίνει ότι μπορείτε να τα ρυθμίσετε όλα πριν από τη στιγμή που δεν είστε σίγουροι ότι θα έχετε το χρόνο ή την αξιόπιστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Για παράδειγμα, αν θέλετε η ανάρτησή σας να μεταδίδεται ζωντανά σε μια μέρα που δεν βρίσκεστε έξω από την πόλη ή σε μια συνάντηση. Σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να κάνετε το ταξίδι επιστροφής για να δημοσιεύσετε επιτυχία. (Απλώς επεξεργαστείτε την επιλογή “Δημοσίευση αμέσως” που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κουμπί δημοσίευσης μέσα στο πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων. Για περισσότερες συμβουλές, ανατρέξτε στον οδηγό μας για τον προγραμματισμό δημοσιεύσεων WordPress που ο Tom έγραψε λίγο πριν.

Σταματήστε να ελέγχετε εμψυκτικά τα στατιστικά στοιχεία των επισκεπτών σας (εκτός αν είναι η δουλειά σας)

Αν είστε κάτι σαν εμένα, μπορεί να ξοδεύετε λίγο χρόνο για να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας. Θυμάμαι όταν δημιούργησα το πρώτο μου blog. Για τους πρώτους τρεις μήνες ή, πιθανότατα αφιέρωσα περισσότερο χρόνο στον έλεγχο και την ανανέωση των στατιστικών επισκεπτών του ιστολογίου μου από ό, τι πέρασα για τη συγγραφή νέου περιεχομένου. Αν και αυτό είναι μια μικρή υπερβολή, εάν δεν είστε ένα σημείο όπου η παρακολούθηση των μετρήσεων επισκεπτών και πελατών είναι το κλειδί για τα προς το ζην σας, ίσως θα πρέπει να τη διατηρήσετε μια μικρή ματιά μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Αν μη τι άλλο, στην αρχή τα στατιστικά στοιχεία μπορεί συχνά να είναι πιο αποθαρρυντικά από την αναβάθμιση.

Τυλίγοντας

Έχουμε όλοι τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε αυτές τις μέρες. Βάζουμε όλο και περισσότερα πράγματα στις λίστες που πρέπει να κάνουμε, (ειδικά αυτήν την περίοδο του χρόνου), αλλά φυσικά, έχουμε ακόμα τις ίδιες παλιές είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα. Μερικοί από εμάς είναι ικανοποιημένοι για να κατατάξουμε τον εαυτό μας ως απασχολημένο, όπου άλλοι επιλέγουν να αυξήσουν την απόδοση οπουδήποτε. Μερικοί από εμάς να κάνουμε ακόμη περισσότερη δουλειά, άλλοι να πάρουμε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσουμε. Για μένα είναι λίγο και τα δύο.

Ας ελπίσουμε ότι χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία και κόλπα, θα καταλήξετε και με επιπλέον χρόνο. Αν έχετε περισσότερες συμβουλές, εργαλεία ή κόλπα για να το μοιραστείτε στα παρακάτω σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map