Πώς να επιλέξετε ένα συνδυασμό χρωμάτων για το έργο σας στο WordPress

Επιλέγοντας ένα συνδυασμό χρωμάτων για το WordPress και τις καλύτερες δημιουργίες χρωμάτων

Η επιλογή ενός συνδυασμού χρωμάτων για το έργο WordPress μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη και χρονοβόρα εργασία. Τα σωστά χρώματα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο που προσελκύει την προσοχή, προσελκύοντας τους επισκέπτες σας και ενθαρρύνοντάς τους να επιστρέψουν ξανά και ξανά. Αλλά πάρτε το λάθος και ο αριθμός των επανειλημμένων επισκεπτών, οι πωλήσεις, τα ποσοστά μετατροπής και η επιχείρησή σας ενδέχεται να υποφέρουν.


Τυχερός για εσάς πολλά θέματα με κορυφαίες πωλήσεις WordPress περιλαμβάνουν ενσωματωμένες επιλογές χρωμάτων. Το θέμα Total WordPress για παράδειγμα περιλαμβάνει εργαλεία επιλογής χρωμάτων για σχεδόν κάθε ενότητα δημιουργίας σελίδων, καθώς και τόνους ενσωματωμένων επιλογών στο ζωντανό πρόγραμμα προσαρμογής WordPress. Έτσι, με το σωστό θέμα μπορείτε να εφαρμόσετε πλήρως το συνδυασμό χρωμάτων σας.

Σε αυτόν τον γύρο των καλύτερων γεννητριών χρωμάτων, θα εξετάσουμε μια ποικιλία εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα συνδυασμό χρωμάτων για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Η επιλογή των γεννητριών χρωμάτων που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο προσφέρει πολλές δυνατότητες μεταξύ τους. Έτσι, όποια και αν είναι η σχεδιαστική σας εμπειρία, θα μπορείτε να βρείτε ένα εργαλείο δημιουργίας χρωμάτων που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Παλέτες μάρκας

Παλέτες επωνυμίας από την Bold Web Design

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε με το δικό σας συνδυασμό χρωμάτων είναι να εμπνευστείτε από μεγάλες μάρκες στη θέση σας. Μην ανησυχείτε – αυτό δεν περιλαμβάνει το Google και τον έλεγχο εικόνων για να αποκρυπτογραφήσετε την τέλεια απόχρωση του μπλε. Έντονη σχεδίαση Ιστού δημιούργησε ένα πρακτικό εργαλείο παλέτας χρώματος μάρκας από 500 εταιρείες που το κάνουν αυτό εύκολο!

Παράδειγμα μάρκας Palettes FedEx

Αυτό το δωρεάν εργαλείο παλέτας χρωμάτων διευκολύνει να δείτε τι άλλες μάρκες στη θέση σας χρησιμοποιούν. Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα για να επιλέξετε μια συγκεκριμένη βιομηχανία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε ένα λογότυπο για να δείτε εξαγωνικά χρώματα που χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη εταιρεία για τον ιστότοπο και το μάρκετινγκ. Αν και δεν προτείνουμε να αντιγράψετε την επωνυμία μιας εταιρείας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να εμπνευστείτε και να δείτε τις τάσεις της παλέτας χρωμάτων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να περιορίσετε εύκολα την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε τα δικά σας χρώματα.

Adobe Color CC

Adobe Color CC

Όπως όλα τα προϊόντα της Adobe, Adobe Color CC είναι μια προηγμένη λύση που θα περιλαμβάνει λίγο καμπύλη εκμάθησης εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές της. Επιλέξτε από τις προπαρασκευασμένες παλέτες χρωμάτων ή δημιουργήστε τις δικές σας με βάση ένα χρώμα ή μια μεταφορτωμένη εικόνα της επιλογής σας.

Το Adobe Color CC σάς επιτρέπει να επιλέξετε τους δικούς σας κανόνες χρώματος ή να προσαρμόσετε χειροκίνητα τα χρώματα. Αν ψάχνετε για μια βασική και γρήγορη γεννήτρια χρωμάτων, αυτό δεν είναι το λογισμικό για εσάς. Από την άλλη πλευρά, εάν ο σχεδιασμός είναι δικό σας πράγμα και σας αρέσει να εξερευνάτε την πολυπλοκότητα των παλετών χρωμάτων, το Adobe Color CC θα είναι ακριβώς στο δρόμο σας.

Ψύκτες

Ψύκτες

Ψύκτες σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα όμορφα χρώματα, που λειτουργούν πάντα μαζί. Κλειδώστε ένα χρώμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάντε κλικ στο πλήκτρο διαστήματος και, στη συνέχεια, τα Coolors θα δημιουργήσουν έναν κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων. Εάν βασίζετε ένα συνδυασμό χρωμάτων γύρω από μια εικόνα, απλώς ανεβάστε την εικόνα και αφήστε τους Coolors να βρουν τα καλύτερα χρώματα για να ταιριάζουν.

Τα χρώματα μπορούν να προσαρμοστούν ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία, την απόχρωση, τον κορεσμό και άλλα. Οι παλέτες μπορούν στη συνέχεια να οργανωθούν και να αποθηκευτούν στο Cloud, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε αυτές από οποιαδήποτε τοποθεσία.

ΧρώμαHexa

ΧρώμαHexa

ΧρώμαHexa είναι ένα δωρεάν εργαλείο που θα δημιουργήσει μια παλέτα χρωμάτων για οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας. Μόλις επιλέξετε ένα χρώμα, το ColorHexa θα παράγει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο χρώμα. Αυτό περιλαμβάνει τα ποσοστά χρωμάτων που συνθέτουν το χρώμα που έχετε επιλέξει και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την απόχρωση, τον κορεσμό, τη φωτεινότητα και άλλα.

Δημιουργούνται διάφορες παλέτες χρωμάτων, καθώς και εναλλακτικές επιλογές, αλλαγές σε αποχρώσεις και τόνους και προεπισκοπήσεις έγχρωμου κειμένου και περιγραμμάτων. Συνολικά, το ColorHexa είναι ένα εξαιρετικά σε βάθος εργαλείο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το σωστό συνδυασμό χρωμάτων για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Palettr

Palettr

Palettr είναι ένα ενδιαφέρον εργαλείο δημιουργίας χρωμάτων. Αντί να βασίζει μια παλέτα χρωμάτων σε ένα μεμονωμένο χρώμα, η Palettr επιλέγει μια παλέτα χρωμάτων γύρω από ένα θέμα ή ένα μέρος. Απλώς πληκτρολογήστε μια λέξη ή λέξεις που περιγράφουν καλύτερα ένα θέμα ή ένα μέρος. Στη συνέχεια, περιμένετε μέχρι το Palettr να βρει τα κατάλληλα χρώματα.

Το Palettr λειτουργεί βρίσκοντας εικόνες συνδεδεμένες με τις λέξεις σας και στη συνέχεια δημιουργώντας παλέτες χρωμάτων γύρω από αυτές τις φωτογραφίες. Χωρίς αμφιβολία, το Palettr είναι μια έξυπνη ιδέα. Και ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε έμπνευση εάν αγωνίζεστε να βρείτε τα σωστά χρώματα για ένα έργο.

Colorfavs

ColorFavs

Colorfavs είναι ένα τακτοποιημένο μικρό εργαλείο που θα παράγει μια σειρά από παλέτες χρωμάτων και πληροφορίες για τα χρώματα της επιλογής σας. Αυτός ο ιστότοπος θα δημιουργήσει όμορφες παλέτες χρωμάτων από διευθύνσεις URL, εικόνες ή για να ταιριάζει με ένα συγκεκριμένο χρώμα. Το Colorfavs θα εμφανίζει συμπληρωματικά χρώματα και μετατροπές χρωμάτων. Αυτά περιλαμβάνουν μια σειρά χρωμάτων, αποχρώσεις ντεγκραντέ, παλέτες απόχρωσης και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από το Colorfavs πολλές προεπιλεγμένες παλέτες χρωμάτων. Όπως τα αγαπημένα σας χρώματα και παλέτες. Ή δημιουργήστε συλλογές παλετών που μπορείτε να αποθηκεύσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε για μια ποικιλία έργων WordPress.

Χρωματιστές

Χρωματιστές

Χρωματιστές είναι ένας ιστότοπος κοινότητας, που στοχεύει στο να παρέχει στα Δημιουργικά ένα μέρος για να συναντηθούν, να μοιραστούν το έργο τους και να βρουν έμπνευση για το επόμενο έργο τους. Εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε μια ποικιλία χρωμάτων, παλετών και σχεδίων, να συζητήσετε τάσεις και άρθρα και να αλληλεπιδράσετε με ολόκληρη την πολύχρωμη κοινότητα.

Το ColorLovers περιέχει μερικά διαφορετικά εργαλεία σχεδίασης. ΦΩΤΟΚΟΠΙΑ είναι μια γεννήτρια χρωμάτων εμπνευσμένη από την εικόνα. Απλώς ανεβάστε τη φωτογραφία σας και το PHOTOCOPA θα επιστρέψει με έξι παλέτες χρωμάτων που τραβήχτηκαν από την εικόνα.

COPASO είναι ένα προηγμένο εργαλείο παλέτας χρωμάτων από το ColorLovers που βρίσκει παλέτες χρωμάτων για να ταιριάζει με τα χρώματα που έχετε επιλέξει ή και πάλι από μια εικόνα που έχετε ανεβάσει. Το COPASO είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία ColorLovers, το οποίο αντικατοπτρίζεται στην πιο προηγμένη διεπαφή του.

Παλέτα σχεδιασμού υλικού

Υλικό Deisgn

Παλέτα σχεδιασμού υλικού είναι ένα εξαιρετικά απλό, αν είναι λίγο βασικό, εργαλείο δημιουργίας χρωμάτων. Απλώς επιλέξτε δύο χρώματα από τις επιλογές χρωμάτων του Material Design και θα δημιουργήσει μια παλέτα χρωμάτων για το έργο σας στο WordPress.

Βοηθώντας, το Material Design επισημαίνει κάθε χρώμα που προτείνει στην παλέτα που δημιουργείται ως τον καλύτερο τρόπο χρήσης του. Για παράδειγμα, θα επιλέξει ένα χρώμα που θα χρησιμοποιηθεί καλύτερα ως το χρώμα του κύριου κειμένου, ένα ως το χρώμα του δευτερεύοντος κειμένου και ούτω καθεξής. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους θα έχουν λίγο όραμα σχεδιασμού και που χρειάζονται πραγματικά καθοδήγηση σε όλη τη διαδικασία επιλογής και χρήσης χρωμάτων που συνεργάζονται.

Δυνατότητα επιλογής

Δυνατότητα επιλογής

Δυνατότητα επιλογής είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο για όσους αναζητούν μια γρήγορη και εύκολη γεννήτρια χρωμάτων χωρίς διακοσμητικά στοιχεία. Αυτή η λύση λειτουργεί προτείνοντας χρώματα, τα οποία είναι αρκετά απλά. Τότε επιλέγετε σαν ή αντιπάθεια, επιτρέποντάς σας είτε να διατηρήσετε το χρώμα είτε να το περάσετε. Στη συνέχεια προστίθενται περισσότερα χρώματα που ταιριάζουν με τα αρχικά χρώματα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα πλήρες συνδυασμό χρωμάτων με πέντε χρώματα.

Υπάρχουν δύο μεγάλα πλεονεκτήματα του Palettable. Το ένα είναι η οθόνη πλήρους μεγέθους των χρωμάτων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλή εικόνα και αίσθηση του τρόπου συνεργασίας των χρωμάτων. Το δεύτερο είναι η ευκολία χρήσης. Μπορείτε να επιλέξετε και να προσαρμόσετε τα χρώματα με μερικά μόνο κλικ ενός κουμπιού.

Τελικές σκέψεις

Η εύρεση του σωστού συνόλου χρωμάτων είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος κάθε έργου (σχεδόν εξίσου σημαντικό με την επιλογή του καλύτερου θέματος WordPress). Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά εργαλεία διαθέσιμα στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσουν να το κάνετε σωστά. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μερικές διαφορετικές γεννήτριες χρωμάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και την εμπειρία σας. Στη συνέχεια, καθίστε και παρακολουθήστε τα έργα σας να ζωντανεύουν με τα νέα δυναμικά σχέδια χρωμάτων που έχετε δημιουργήσει.

Ποια γεννήτρια χρωμάτων τραβάει το μάτι σας; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map