Γιατί πρέπει να φιλοξενήσετε μόνοι σας το χαρτοφυλάκιο φωτογραφίας σας με το WordPress;

Γιατί πρέπει να φιλοξενήσετε μόνοι σας το χαρτοφυλάκιο φωτογραφίας σας με το WordPress

Είστε ιδιοκτήτης φωτογραφίας; Τότε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να εκπροσωπείτε τον εαυτό σας και την επωνυμία σας προσελκύοντας νέους πελάτες. Η προβολή της φωτογραφικής σας δουλειάς είναι ένα εύχρηστο εργαλείο μαρκαρίσματος. Υπάρχουν πολλές επιλογές για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή συλλογή της εργασίας σας. Ειλικρινά, η αυτο-φιλοξενία του χαρτοφυλακίου φωτογραφιών σας, καθώς μπορεί να φαίνεται δύσκολο να δημιουργηθεί, είναι η καλύτερη επιλογή. Δείτε τους κύριους λόγους για τους οποίους πρέπει να έχετε χαρτοφυλάκιο στον δικό σας ιστότοπο από τον φίλο μας Viktor από webcreate.me.


Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική βιτρίνα εργασίας

Η φωτογραφία είναι οπτική επικοινωνία καθώς και σχεδιασμός ιστοσελίδων. Για να εμφανίσετε τα αποτελέσματα της εργασίας σας σε πιθανούς πελάτες και να παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον συγγραφέα, θα πρέπει να δημιουργήσετε διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο και να το προσεγγίσετε ως μέθοδο προσωπική επωνυμία.

Αν και μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή, η αλήθεια του θέματος είναι ότι μπορείτε δημιουργήστε ένα ελκυστικό χαρτοφυλάκιο χρησιμοποιώντας το WordPress και προσαρμόστε το στις ανάγκες σας. Πολλοί φωτογράφοι εκεί έξω έχουν φοβερούς ιστότοπους που δημιούργησαν χρησιμοποιώντας θέματα WordPress. Τα καλά σχεδιασμένα χαρτοφυλάκια σε μια τέτοια ανταγωνιστική βιομηχανία θέτουν τη δουλειά σας στα μάτια των πελατών σε υψηλότερο επίπεδο. Επίσης, κάθε διαδικτυακό εργαλείο που χρησιμοποιείτε για να προωθήσετε την προσωπική σας διαδικτυακή επωνυμία θα αποδώσει αργά ή γρήγορα.

Ποια πλεονεκτήματα λαμβάνετε από την αυτο-φιλοξενία?

Ας ξεκινήσουμε με κάτι πολύ προφανές από τις σειρές που γράφτηκαν παραπάνω. Θα βελτιώσετε τουλάχιστον μία ακόμη ικανότητα. Ως φωτογράφος πιθανότατα δεν το σκέφτεστε Συστήματα CMS και δημιουργία ιστοσελίδων. Αλλά αν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε, θα εμπλουτίσετε τις δεξιότητές σας και θα αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των ιστότοπων.

Αν νομίζετε ότι θα είναι χάσιμο χρόνου, ας διορθώσουμε αυτό το λάθος. Μελετώντας μερικά εύκολα μαθήματα WordPress θα μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη φιλοξενία WordPress, να εγκαταστήσετε το WordPress, να προσθέσετε ένα θέμα χαρτοφυλακίου WordPress και να προσαρμόσετε τη διάταξη ή την εμφάνιση του ιστότοπού σας. Το WordPress είναι επίσης καταλαβαίνουσα λύση καθώς δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο αναζητώντας αξιόπιστο σχεδιαστή Ιστού ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα για την εξωτερική ανάθεση (εκτός εάν πραγματικά θέλετε πραγματικά κάτι ξεχωριστό). Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να διατηρήσετε έναν ιστότοπο WordPress μόνοι σας – οι περισσότερες ενημερώσεις απαιτούν μόνο ένα κλικ ενός κουμπιού.

Μιλώντας για προσωπική επωνυμία, το μοναδικό πλεονέκτημα του να έχετε αυτο-φιλοξενούμενο χαρτοφυλάκιο αποτελεί επιλογή επιλέξτε το όνομα του τομέα σας. Αυτό κάνει τον ιστότοπό σας να φαίνεται αξιόπιστος, αξιόπιστος και επαγγελματίας χωρίς να αναφέρει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του προσωπικού μάρκετινγκ.

Αυτό έρχεται μαζί με το δικό σας πολύ δική σας διεύθυνση e-mail που υπογραμμίζει τις επαγγελματικές προοπτικές. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνονται σε πολλά προγράμματα φιλοξενίας (ή μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά) και σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε καλύτερα το γραμματοκιβώτιό σας.>

Οι καλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν επίσης πολλές δυνατότητες και εφαρμογές εντός της φιλοξενίας εαυτό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει άμεση πρόσβαση σε FTP, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, εφαρμογές με εύκολη εγκατάσταση, σάρωση κακόβουλου λογισμικού, ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση, ιστότοπους σταδιοποίησης και άλλα. Μπορείτε να δείτε κριτικές για μερικές από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας WordPress στο blog και τη σελίδα φιλοξενίας WPExplorer.

Επίσης, πολλές από τις δωρεάν διαδικτυακές γκαλερί παρέχουν περιορισμένο χώρο. Ως φωτογράφος γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η αποθήκευση, καθώς μπορεί να είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα όταν θέλετε να ανεβάσετε και να μοιραστείτε τις εικόνες υψηλής ποιότητας. Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν βασικά σχέδια που είναι προσιτά, αλλά προσφέρουν μόνο μερικά gigabytes καταστημάτων, αλλά αυτό μπορεί να αναβαθμιστεί για μια μικρή χρέωση. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς πώς διαχειρίζεστε το μέγεθος των φιλοξενούμενων αρχείων και τον χώρο που θα επιλέξετε.

Πώς μπορεί να επωφεληθεί η προσωπική σας επωνυμία από ένα χαρτοφυλάκιο που φιλοξενείται μόνοι σας?

προσωπική μάρκα

Μέσα από την καριέρα σας πιθανότατα θα ζήσετε πολλά κόλπα που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Γιατί να μην τα μοιραστείτε στο blog? Το blogging ως προσωπικό εργαλείο μάρκετινγκ έρχεται με πολλά πλεονεκτήματα.

Εάν γράφετε μοναδικές αναρτήσεις ιστολογίου, σημαίνει υψηλότερη ευκαιρία να μπορούν οι χρήστες να σας προσεγγίσουν στην οργανική αναζήτηση. Η οργανική προσέγγιση χρηστών είναι δωρεάν και είναι η κίνηση από μια στοχευμένη ομάδα που μπορεί να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες σας.

Για τις μηχανές αναζήτησης σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας είναι αξιόπιστος. Το περιεχόμενο που ενημερώνεται τακτικά και περισσότερες σελίδες με ευρετήριο μπορεί να σημαίνει ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες κατάταξης.

Μόλις εσύ δημοσιεύστε χρήσιμο περιεχόμενο, άτομα συνδέονται με αυτό, μοιράζονται το και η νέα επισκεψιμότητα από διαφορετικές πηγές μπορεί να οδηγήσει στον ιστότοπό σας. Η προσπάθειά σας αποδίδει σε μια πραγματικά αποτελεσματική μορφή, καθώς δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολύ χρόνο και χρήμα για την προώθηση της εργασίας σας, καθώς οι αναγνώστες σας θα το μοιραστούν στα κοινωνικά μέσα. Το καλό είναι ότι η ανάρτηση είναι ακόμα εκεί έξω, ώστε να μπορεί να προσεγγίσει νέους ανθρώπους επίσης πολλές ημέρες μετά τη δημοσίευση (ή ακόμα και χρόνια αν ανανεώσετε το περιεχόμενό σας για να το διατηρήσετε σχετικό).

Αν δεν θέλετε να γράφετε πολύ συχνά αναρτήσεις “πώς να”, μπορείτε να την συνδυάσετε με μια θεματική επιλογή των φωτογραφιών σας, γράφοντας σύντομες περιγραφές χρησιμοποιώντας στοχευμένες λέξεις-κλειδιά. Η δύναμη του blogging για εσάς σημαίνει ότι το περιεχόμενο που δημιουργείτε βοηθά το κοινό-στόχο σας, επομένως θα γίνετε αξιόπιστη πηγή.

Όπως αναφέραμε, το blogging είναι καλό για την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Εκτός από τα οφέλη από το blogging, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπο που φιλοξενείτε μόνοι σας χρησιμοποιώντας τους δικούς σας μετα-τίτλους, αλλάζοντας τους μόνιμους συνδέσμους και ούτω καθεξής. Η Google εμφανίζει αποτελέσματα που είναι πιο σχετικά, οπότε φροντίστε να βελτιστοποιήσετε πραγματικά τις αναρτήσεις σας πριν από τη δημοσίευση, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κατατάξετε υψηλότερα αποτελέσματα.

Εάν φιλοξενείτε μόνοι σας το χαρτοφυλάκιό σας, μπορείτε επίσης να κερδίσετε επιπλέον χρήματα με το WordPress blog σας τοποθετώντας διαφημίσεις και ελέγχοντας τα έσοδα που θα πήγαιναν στην τσέπη κάποιου άλλου.

Μια εύκολη φόρμα επικοινωνίας σας επιτρέπει επίσης να παρέχετε απαντήσεις στις απαιτήσεις από πιθανούς πελάτες. Εάν μπορείτε να απαντήσετε χρησιμοποιώντας τη Ζωντανή συνομιλία, έχετε την ιδανική θέση για διαπραγμάτευση και για συνεργασία.

Πλήρης έλεγχος στον ιστότοπό σας με πρόσθετα φωτογραφίας

Αυτό κερδίζει τα πάντα. Η ικανότητα διαχείρισης, αλλαγής και προσαρμογής του ιστότοπού σας χωρίς περιορισμούς είναι το σημαντικότερο όφελος. Το WordPress προσφέρει επίσης τόνοι προσθηκών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε ενδιαφέρουσες ή μοναδικές λειτουργίες στον ιστότοπό σας. Εδώ είναι μερικά που μπορείτε να σκεφτείτε.

Πινακοθήκη φωτογραφιών Picu WordPress

Πινακοθήκη φωτογραφιών Picu WordPress

Το Picu είναι ένα πρόσθετο για φωτογράφους WordPress, που κάνει τη διαδικασία επιλογής εικόνων με τους πελάτες πολύ πιο εύκολη. Αφού ολοκληρωθεί η φωτογράφηση, αντί να ανεβάσετε τις εικόνες στο Dropbox ή σε μια παρόμοια υπηρεσία, ο φωτογράφος ανεβάζει τις εικόνες σε μια συλλογή μέσα στο WordPress στον δικό του διακομιστή ιστού και τις στέλνει στον πελάτη από εκεί.

Στη συνέχεια, ο πελάτης λαμβάνει ένα ωραίο email στο τέλος του με έναν σύνδεσμο προς τη συλλογή. Η συλλογή είναι πολύ διαισθητική και επιτρέπει στον πελάτη να επιλέξει πολύ εύκολα ποιες εικόνες θα ήθελε να έχει επεξεργαστεί. Αφού ο πελάτης εγκρίνει την επιλογή, ο φωτογράφος λαμβάνει ειδοποίηση μέσω email. Στη συνέχεια, η λίστα των ονομάτων αρχείων μπορεί να αντιγραφεί και να επικολληθεί στο Lightroom ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων της επιλογής σας για να φιλτράρετε τις επιλεγμένες εικόνες και να ξεκινήσετε την επεξεργασία τους αμέσως..

Επιπλέον, οι συλλογές Picu μπορούν επίσης να προστατευτούν με έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης, έτσι οι πελάτες πρέπει να εισαγάγουν έναν κωδικό πρόσβασης για να μπορούν να δουν τις εικόνες και να αρχίσουν να επιλέγουν.

Με τη χρήση ενός προσαρμοσμένου σύντομου κώδικα, είναι δυνατή η εμφάνιση μιας λίστας συλλογών οπουδήποτε στον ιστότοπο, για παράδειγμα για τη δημιουργία μιας σελίδας “Περιοχή πελάτη” με όλες τις συλλογές ή μεμονωμένες σελίδες για κάθε πελάτη με τις αντίστοιχες συλλογές.

Η κύρια προσθήκη είναι ελεύθερα διαθέσιμη στο WordPress.org και μπορεί να βελτιωθεί με premium πρόσθετα που μπορούν να αγοραστούν στο Picu.io.

Σε σένα

Μην αναρωτιέστε πια και αφήστε την τέχνη της φωτογραφίας σας να εντυπωσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Η δημιουργία πορφυρού διαδικτύου μπορεί να είναι εύκολη με το WordPress. Μείνετε μπροστά από τον διαγωνισμό και δημιουργήστε τη δική σας πλατφόρμα για να δείξετε τις καλύτερες δουλειές σας και αυξήστε τις πιθανότητες πρόσληψης.

Έχετε άλλες συμβουλές για τη δημιουργία χαρτοφυλακίου στο διαδίκτυο; Ή ίσως μια ερώτηση; Απλώς αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω – θα θέλαμε να σας ακούσουμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me