Πώς να προγραμματίσετε μαζικά δημοσιεύσεις WordPress

Πώς να προγραμματίσετε μαζικά δημοσιεύσεις WordPress

Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε όταν λέω: η λειτουργία χρονοδιαγράμματος στο WordPress είναι μια πραγματική σωτήρια ζωή. Μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε αναρτήσεις, σελίδες, ακόμη και προϊόντα WooCommerce για μια μελλοντική ημερομηνία, η οποία σας εξοικονομεί πολύ χρόνο που μπορείτε να διοχετεύσετε στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στην ανάπτυξη του ιστολογίου σας.


Όταν έχετε μία ανάρτηση, σελίδα ή προϊόν, ο προγραμματισμός είναι τόσο απλός όσο ο ορισμός μιας μελλοντικής ημερομηνίας έκδοσης στο πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων WordPress. Η παρακάτω εικόνα σάς δείχνει τον προεπιλεγμένο προγραμματιστή WordPress σε δράση.

προεπιλεγμένη δυνατότητα προγραμματισμού μετά το wordpress

Εάν έχετε πολλές αναρτήσεις, ας υποθέσουμε ότι εκτελείτε ένα ιστολόγιο πολλαπλών συγγραφέων, ο προγραμματισμός κάθε ανάρτησης ξεχωριστά μπορεί να καταναλώσει ένα τεράστιο κομμάτι του χρόνου σας. Εάν θέλετε να ανακυκλώσετε παλιές αναρτήσεις για να διατηρήσετε το ιστολόγιό σας κοιτάζοντας φρέσκο, η επεξεργασία της ημερομηνίας δημοσίευσης για κάθε ανάρτηση μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία, περισσότερο αν έχετε εκατοντάδες δημοσιεύσεις.

Τι να κάνω?

Μπορείτε να μεταβείτε στον αυτοματοποιημένο μαζικό προγραμματισμό για να αποθηκεύσετε την ημέρα. Και τι χρειάζεστε για να προγραμματίσετε μαζικά τις αναρτήσεις σας στο WordPress; Το δωρεάν Πρόσθετο αυτόματου χρονοπρογραμματιστή.

Στη σημερινή ανάρτηση, ρίχνουμε μια πιο βαθιά ματιά στις δυνατότητες που καθιστούν το πρόγραμμα αυτόματων ταχυδρόμησης το τέλειο πρόσθετο μαζικού προγραμματισμού για το WordPress.

Η προσθήκη σάς βοηθά να προγραμματίσετε αναρτήσεις με μια πρώτη φορά, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να λειτουργεί το ιστολόγιό σας ακόμα και όταν βρίσκεστε σε διακοπές. Επιπλέον, σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τις δημοσιευμένες ημερομηνίες των δημοσιεύσεών σας, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε το ιστολόγιό σας φρέσκο.

Ο μαζικός προγραμματισμός είναι επίσης ιδανικός για την εκτέλεση διαφημιστικών εκστρατειών κατά τη διάρκεια εορταστικών περιόδων και αργιών. Τούτου λεχθέντος, πάρτε στον εαυτό σας μια κούπα καφέ και ας δοκιμάσουμε το Auto Post Scheduler.

Μην φύγετε χωρίς να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων στο τέλος.

Contents

Τρόπος εγκατάστασης του αυτόματου χρονοπρογραμματιστή

αυτόματη προσθήκη προγραμματιστή wordpress plugin

Το Auto Post Scheduler είναι μια δωρεάν προσθήκη διαθέσιμη στο αποθετήριο plugin WordPress. Μπορείτε να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη αυτή τη στιγμή χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα.

Εάν χρειάζεστε ακόμη περισσότερες επιλογές, ο προγραμματιστής προσφέρει μια premium έκδοση γνωστή ως Αυτόματη αφίσα WP στο Codecanyon. Η premium έκδοση κοστίζει $ 25 δολάρια τη στιγμή της γραφής.

wp αυτόματη αφίσα

Για αυτήν την ανάρτηση, θα χρησιμοποιήσουμε τη δωρεάν έκδοση. Τούτου λεχθέντος, ας ξεκινήσουμε ρυθμίζοντας την προσθήκη στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Εγκατάσταση αυτόματου χρονοπρογραμματιστή

Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

προσθήκη νέας προσθήκης wordpress

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε “Auto Post Scheduler” στο πλαίσιο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών και, στη συνέχεια, πατήστε το Εγκατάσταση τώρα κουμπί όπως επισημαίνουμε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

εγκαθιστώντας την αυτόματη προσθήκη χρονοπρογραμματιστή στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή του WordPress

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Θέτω εις ενέργειαν κουμπί για να κυλήσει η μπάλα όπως περιγράφουμε παρακάτω.

ενεργοποίηση της προσθήκης αυτόματου χρονοπρογραμματιστή

Μετά την ενεργοποίηση, το πρόσθετο Auto Post Scheduler είναι έτοιμο για χρήση, απλώς πρέπει να διαμορφώσουμε μερικές επιλογές.

Πώς το κάνεις αυτό?

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να διαμορφώσετε την προσθήκη αυτόματου χρονοπρογραμματιστή χωρίς να έχετε ιδρώτα.

Πώς να ρυθμίσετε την αυτόματη προσθήκη προγραμματιστή WordPress Plugin

Τώρα που η προσθήκη Auto Post Scheduler είναι ενεργή στον ιστότοπό σας, ας ρίξουμε μια ματιά κάτω από την κουκούλα και ανακαλύψουμε γιατί η προσθήκη έχει μόνο Κριτικές 5 αστέρων στο WordPress.org.

σχόλια αυτόματου χρονοπρογραμματιστή

Εκπληκτικές κριτικές, ας ξεκινήσουμε τις επιχειρήσεις.

Μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> Αυτόματος προγραμματιστής δημοσίευσης όπως επισημαίνουμε στην παρακάτω εικόνα.

πρόσβαση στον αυτόματο χρονοπρογραμματιστή

Κάτι τέτοιο σας οδηγεί στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή αυτόματης δημοσίευσης, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

επιλογές αυτόματου χρονοπρογραμματισμού

Αρκετά απλός πίνακας ελέγχου διαχειριστή, δεν νομίζετε; Μου αρέσει ένας απλός πίνακας ελέγχου διαχειριστή που εστιάζει σε αυτό που έχει σημασία. Η οθόνη επιλογών Auto Post Scheduler είναι αγαπητή στη χρήση, καθώς όλα όσα χρειάζεστε είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Απλώς δείξτε και κάντε κλικ και η δουλειά σας ολοκληρώθηκε!

Ωστόσο, προτού κάνετε κάτι άλλο, αφιερώστε χρόνο για να εξοικειωθείτε με τις διαθέσιμες επιλογές. Ακολουθεί μια σύνοψη των διαθέσιμων επιλογών ξεκινώντας από την κορυφή.

Εξερχόμενα κουμπιά

επιλογές διαχειριστή αυτόματου χρονοπρογραμματισμού

Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, λαμβάνετε τέσσερα εμφανή κουμπιά στην κορυφή της οθόνης διαχειριστή. Πρώτον, έχετε το Φόρουμ υποστήριξης κουμπί, το οποίο σας οδηγεί στο Φόρουμ υποστήριξης Auto Post Scheduler στο WordPress.org – όπου μπορείτε να λάβετε δωρεάν υποστήριξη. Δεύτερον, έχετε το Αφήστε μια κριτική κουμπί που, προφανώς, σας οδηγεί στην ενότητα κριτικών στο WordPress.org.

Τρίτον, έχετε Instant Karma μόνο $ 1 κουμπί, το οποίο σας ανακατευθύνει σε μια σελίδα δωρεάς PayPal, επιτρέποντάς σας να υποστηρίξετε το πρόγραμμα αυτόματης δημοσίευσης. Μπορείτε να κάνετε μια εφάπαξ δωρεά ή να κάνετε μια μηνιαία δωρεά επιλέγοντας το πλαίσιο όπως φαίνεται παρακάτω.

Τέταρτον, έχετε το Αυτόματη αφίσα WP κουμπί που ανακατευθύνει στο premium έκδοση. Το WP Auto Poster ξαναγράφεται πλήρως με περισσότερες δυνατότητες, απεριόριστα σύνολα κανόνων και πλήρη premium υποστήριξη.

Ενεργοποίηση αυτόματου χρονοπρογραμματιστή

Ακόμα και μετά την ενεργοποίηση της προσθήκης, λάβετε υπόψη ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε τον προγραμματιστή χρησιμοποιώντας το Ενεργοποίηση αυτόματου χρονοπρογραμματιστή κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

ενεργοποιήστε το κουμπί αυτόματου χρονοπρογραμματισμού

Σας συνιστούμε να ενεργοποιήσετε τον προγραμματιστή μόνο μετά τη διαμόρφωση των επιλογών σας. Εάν ενεργοποιήσετε αμέσως τον προγραμματιστή, θα πρέπει να εργαστείτε με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Εάν οι προεπιλεγμένες επιλογές λειτουργούν για εσάς, προχωρήστε αμέσως και κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση αυτόματου χρονοπρογραμματιστή. Ωστόσο, εάν θέλετε να διαμορφώσετε τον αυτόματο προγραμματιστή ταχυδρόμησης με τον τρόπο σας, διαβάστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με κάθε επιλογή.

Επιλογές αυτόματης δημοσίευσης

Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσουμε κάθε επιλογή, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως την ισχύ της προσθήκης Auto Post Scheduler.

Πρόγραμμα αυτόματης δημοσίευσης

πρόγραμμα αυτόματης ανάρτησης

Πρώτα στη σειρά είναι το Πρόγραμμα αυτόματης δημοσίευσης επιλογή που φαίνεται παραπάνω, η οποία σας επιτρέπει να ορίσετε το πρόγραμμα αυτόματης δημοσίευσης. 24 ώρες είναι η προεπιλεγμένη τιμή, που σημαίνει ότι θα δημοσιεύετε αυτόματα μία ανάρτηση την ημέρα. Αν θέλετε να δημοσιεύσετε δύο αναρτήσεις την ημέρα, για παράδειγμα, πρέπει να αλλάξετε την τιμή σε 12 ώρες. Πρέπει να δημοσιεύετε τέσσερα κομμάτια την ημέρα, να αλλάζετε την τιμή σε έξι ώρες και ούτω καθεξής.

Επανεκκίνηση στο Publish?

επανεκκίνηση στην επιλογή δημοσίευσης

Δεύτερον, έχετε το Επανεκκίνηση στο Publish? πλαίσιο ελέγχου, το οποίο είναι χρήσιμο αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε παλιές αναρτήσεις. Το πλαίσιο ελέγχου αναδημοσιεύει τις ήδη δημοσιευμένες αναρτήσεις σας. Βασικά, η επιλογή σάς βοηθά να κάνετε το ιστολόγιό σας να εμφανίζεται φρέσκο ​​αναδημοσιεύοντας αυτόματα τις δημοσιεύσεις σας.

Ξεκινήστε την καθυστέρηση προγραμματισμού

έναρξη προγραμματισμού καθυστέρησης επιλογή

Τρίτον, έχετε το Ξεκινήστε την καθυστέρηση προγραμματισμού, που σας βοηθά να ορίσετε μια χρονική καθυστέρηση πριν από την έναρξη της πρώτης προγραμματισμένης ανάρτησής σας. Η προεπιλεγμένη τιμή ορίζεται στο μηδέν (0), πράγμα που σημαίνει – εάν ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αυτόματης δημοσίευσης – η πρώτη προγραμματισμένη ανάρτησή σας θα δημοσιευτεί αμέσως. Μπορείτε να ορίσετε μια καθυστέρηση έναρξης σε δευτερόλεπτα, ώρες ή ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο του πότε οι δημοσιεύσεις σας θα κυκλοφορούν.

Περιορισμός ελέγχου σε αυτούς τους τύπους ανάρτησης

Τότε έχουμε το Περιορισμός ελέγχου σε αυτούς τους τύπους ανάρτησης επιλογή. Η επιλογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε τους τύπους δημοσιεύσεων που θέλετε να προγραμματίσετε. Θέση είναι η προεπιλεγμένη τιμή, αλλά μπορείτε να προσθέσετε άλλους τύπους δημοσιεύσεων στην επιλογή. Πως? Απλά κρατήστε πατημένο το ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ πληκτρολογήστε το πληκτρολόγιό σας και επιλέξτε όλους τους τύπους ανάρτησης που θέλετε να προγραμματίσετε αυτόματα.

Περιορίστε τον έλεγχο σε αναρτήσεις σε αυτές τις κατηγορίες

Στη συνέχεια, έχουμε το Περιορίστε τον έλεγχο σε αναρτήσεις σε αυτές τις κατηγορίες, που σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες κατηγορίες θα προγραμματίσετε. Από προεπιλογή, επιλέγονται όλες οι κατηγορίες, αλλά μπορείτε πάντα να εξαιρέσετε όποια κατηγορία θέλετε. Για να προσθέσετε κατηγορίες στην επιλογή σας, απλώς κρατήστε πατημένο το ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ πληκτρολογήστε το πληκτρολόγιό σας και επιλέξτε τις επιθυμητές κατηγορίες.

Περιορίστε τον έλεγχο σε αναρτήσεις από αυτούς τους Συγγραφείς

Ομοίως, μπορείτε να επιλέξετε να προγραμματίζετε αυτόματα αναρτήσεις από συγκεκριμένους συντάκτες. Το Auto Post Scheduler περιλαμβάνει όλους τους συντάκτες από προεπιλογή. Μπορείτε να συμπεριλάβετε / αποκλείσετε οποιονδήποτε συντάκτη κατά βούληση, πατώντας ξανά το ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ κλειδί για να κάνετε την επιλογή σας.

Περιορίστε τον έλεγχο σε αναρτήσεις με αναζήτηση λέξεων-κλειδιών

Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε αναρτήσεις με λέξεις-κλειδιά. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, η προετοιμασία ενός όρου με παύλα θα αποκλείει αναρτήσεις που ταιριάζουν με αυτόν τον όρο. Για παράδειγμα, το “John -Malkovich” θα επιστρέψει αναρτήσεις που περιέχουν “John” αλλά όχι “Malkovich”. Λήψη; Φοβερό, ας προχωρήσουμε.

Περιορίστε τους ελέγχους σε συγκεκριμένες Ημέρες έως

Μετά από αυτό, έχετε το Περιορίστε τους ελέγχους σε συγκεκριμένες Ημέρες έως επιλογή που σας προσφέρει άφθονο έλεγχο των χρόνων δημοσίευσής σας. Η επιλογή σάς βοηθά να ορίσετε το χρονικό διάστημα εντός του οποίου οι δημοσιεύσεις σας θα δημοσιεύονται οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα. Πρέπει να εισαγάγετε το χρονικό εύρος σε 24ωρη μορφή.

Παίρνετε πώς λειτουργεί η παραπάνω επιλογή; Εδώ είναι ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να δημοσιεύσετε τις προγραμματισμένες αναρτήσεις σας μεταξύ 8 π.μ. και 5 μ.μ. τη Δευτέρα, θα εισαγάγετε 0800-1700 στην υποδοχή της Δευτέρας. Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε προγραμματισμένες αναρτήσεις μεταξύ 6 π.μ. και 1 μ.μ. την Τρίτη, θα εισαγάγετε 0600-1300 στην υποδοχή της Τρίτης και ούτω καθεξής.

Μην προγραμματίζετε τις Ημερομηνίες

Εάν θέλετε να παραλείψετε συγκεκριμένες ημερομηνίες, το πρόγραμμα αυτόματων ταχυδρομητών σας προσφέρει μόνο την επιλογή που χρειάζεστε. ο Μην προγραμματίζετε τις Ημερομηνίες Η επιλογή που εμφανίζεται παραπάνω σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποιες ημερομηνίες δεν θέλετε να προγραμματίσετε αναρτήσεις. Η προσθήκη υποστηρίζει τις ακόλουθες μορφές: d-m-Y (π.χ. 17-06-2019), d-m (π.χ. 17-06), M (π.χ. 06) και d (π.χ. 17η κάθε μήνα).

Κατάλληλες καταστάσεις ανάρτησης

Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την κατάσταση της ανάρτησης για έλεγχο. Εχεις Πρόχειρα, σε εκκρεμότητα και Που δημοσιεύθηκε καταστάσεις ανάρτησης από τις οποίες θα επιλέξετε. Εάν το επιλέξετε Πρόχειρα, Οι αναρτήσεις με το προσχέδιο κατάστασης θα ελεγχθούν για δημοσίευση. Εάν το επιλέξετε εκκρεμής, οι εκκρεμείς αναρτήσεις θα ελεγχθούν για ανάρτηση. Και αν το επιλέξετε Δημοσιεύω, οι δημοσιευμένες δημοσιεύσεις θα ελεγχθούν για ανακύκλωση.

Επιλογές πρόσθετης ανακύκλωσης

Προς το κάτω μέρος, έχετε περισσότερες επιλογές που σας βοηθούν να ελέγχετε τον τρόπο ανακύκλωσης των δημοσιεύσεών σας όπως φαίνεται παραπάνω.

Επιλογές εντοπισμού σφαλμάτων και καταγραφής

Hapo chini kabisa (που σημαίνει, στο κάτω μέρος), έχετε επιλογές καταγραφής και εντοπισμού σφαλμάτων, οι οποίες είναι χρήσιμες κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων. Δείτε την παρακάτω εικόνα.

Αποθήκευση των επιλογών σας

Μόλις επιλέξετε τις επιθυμητές επιλογές, απλά κάντε κλικ στο Ενημέρωση επιλογών κουμπί όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

αποθήκευση επιλογών αυτόματου χρονοπρογραμματισμού

Ενεργοποίηση αυτόματου χρονοπρογραμματιστή

Τέλος, και αν υποθέσετε ότι δεν έχετε ενεργοποιήσει το πρόγραμμα αυτόματης δημοσίευσης, κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση αυτόματου χρονοπρογραμματιστή κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

Μόλις ενεργοποιήσετε την προσθήκη αυτόματου χρονοδιαγράμματος, θα δείτε τις λεπτομέρειες που επισημαίνουμε στο screengrab παρακάτω.


Όπως μάθαμε εδώ σήμερα, ο μαζικός προγραμματισμός δημοσιεύσεων WordPress είναι ένα κομμάτι κέικ. Όποιος μπορεί να εγκαταστήσει μια προσθήκη WordPress μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα αυτόματης δημοσίευσης και να ξεκινήσει μαζικό προγραμματισμό δημοσιεύσεων WordPress όπως επαγγελματίας. Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να θυμάστε να δημιουργήσετε περιεχόμενο!

Προγραμματίζετε μαζικά τις αναρτήσεις σας στο WordPress χρησιμοποιώντας διαφορετική μέθοδο; Ή έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις; Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση έχει ενημερωθεί για να επισημανθεί η Προσθήκη αυτόματου χρονοπρογραμματιστή. Η αρχική ανάρτηση από το 2015 χρησιμοποίησε το Πρόχειρο Πρόγραμμα προγραμματιστή που δεν υποστηρίζεται πλέον.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me