Τάσεις μάρκετινγκ WordPress: Μια εστίαση στη διαδικασία πωλήσεων υψηλότερης αφής

Συμβουλές και τάσεις μάρκετινγκ WordPress

Προσέξτε! Αυτή είναι μια άλλη ανάρτηση σχετικά με το μάρκετινγκ. Αλλά μην απογοητευτείτε. Πρόκειται να μιλήσουμε για ευχάριστα πράγματα: πώς να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στα προϊόντα και τις υπηρεσίες WordPress που ξεχνάμε για διαφημίσεις Google και backlinks για μια στιγμή.


Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα μερικές από τις λιγότερο συναρπαστικές πτυχές.

Υπάρχουν 3 σημαντικά βήματα στην εξέλιξη του μάρκετινγκ, τα οποία είναι πλέον αναπόσπαστα μέρη μιας σωστής παρουσίασης αντικειμένων: πείτε, δείξτε και δώστε την ευκαιρία να δοκιμάσετε.

Αυτά εφαρμόζονται εύκολα στον πραγματικό κόσμο. Το απλούστερο παράδειγμα: ένας πελάτης που θέλει να αγοράσει ένα ένδυμα έρχεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ρούχων, μπορεί να δει την περιγραφή του προϊόντος, μπορεί φυσικά να δει το ίδιο το προϊόν (εμφάνιση) και, αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό, είναι σε θέση να ταιριάζει (δοκιμάστε). Τέλειο σενάριο.

Σε παρόμοια κατάσταση, αλλά εκτελείται στον κόσμο του Διαδικτύου, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ζητηθεί η επιστροφή χρημάτων. Όλα αυτά επειδή το τελευταίο βήμα (“δοκιμή”) αγνοείται συχνά.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η «προσπάθεια»; Απλό, είναι ένα φυσικό εργαλείο για να κερδίσετε τον πελάτη. Ένα πραγματικό οργανικό όπλο μάρκετινγκ είναι αυτό που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και χωρίς έμπορο. Το ένα είναι σε θέση να προσφέρει επιτυχές αποτέλεσμα χωρίς τόνους διαφημίσεων.

Εν ολίγοις, το βήμα «δοκιμάστε» λικνίζεται επειδή:

 • Αυτή η στρατηγική καθορίζει 2 στιγμές σημαντικές για έναν πελάτη: εμπιστοσύνη και διαφάνεια. Οι σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την ασφάλεια είναι ο πάντα στόχος και για τις δύο πλευρές. Είναι επίσης η κύρια φιλοσοφία του WordPress. Πιθανώς, η ακόλουθη ιστορία θα την εξηγήσει καλύτερα:
  Πιστωτική εικόνα: Sadhana Balaji

  Πιστωτική εικόνα: Σαντάνα Μπαλάτζι

 • Παρέχει «διαδικασία πωλήσεων υψηλότερης αφής» και δίνει στον πελάτη τον έλεγχο μιας διαδικασίας αγοράς.
 • Αυτό είναι ένα είδος επαλήθευσης με το κοινό-στόχο σας, με την προοπτική, ότι αυτό το συγκεκριμένο προϊόν λύνει τις πραγματικές ανάγκες των πελατών.

Λοιπόν, τι είναι οι πιο αποτελεσματικοί και μοντέρνοι τρόποι «να δώσετε την ευκαιρία» να επιβιβαστείτε στους πελάτες και να αποδείξετε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του WordPress σας αξίζει να χρησιμοποιήσετε; Ας μιλήσουμε για τα τρία μεγάλα:

 1. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 2. Δωρεάν δοκιμή
 3. Δωρεάν δοκιμαστική έκδοση +

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Είναι ένα είδος λύσης της στρατηγικής “δοκιμή”: οι χρήστες πληρώνουν για το προϊόν / την υπηρεσία, θεωρώντας το ως δοκιμαστική κίνηση. Γιατί όχι, είναι σίγουροι ότι θα μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν υπάρχει λόγος.

Ναι, τα πρόσθετα WordPress, τα θέματα και άλλα ψηφιακά προϊόντα δεν είναι απτά. Πώς μπορούν να επιστραφούν; Αυτό υποστηρίζουν ορισμένοι πάροχοι λογισμικού που διατηρούν την πολιτική κατά της επιστροφής χρημάτων στον ψηφιακό κόσμο. Αλλά αυτός είναι ένας τρόπος πουθενά, καθώς έχουν αποδειχθεί ήδη πολλές δημοφιλείς διαδικτυακές αγορές SaaS (όχι μόνο στη βιομηχανία WordPress)..

Οι δυσαρεστημένοι πελάτες που δεν λαμβάνουν επιστροφή χρημάτων δεν θα επιστρέψουν για να αγοράσουν νέα πράγματα, δεν θα προτείνουν τίποτα σε άλλους και στη χειρότερη περίπτωση θα αφήσουν δημόσια αρνητικά σχόλια για ανεξάρτητους πόρους. Η φήμη σας δεν χρειάζεται αυτό το βάρος.

Το StudioPress, ένας από τους ασφαλέστερους και επαγγελματικούς παρόχους θεμάτων WordPress, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών και επιχειρηματικής στρατηγικής. Εάν οι πελάτες είναι δυσαρεστημένοι, μπορούν να λάβουν επιστροφή χρημάτων κατά τη διάρκεια 30 ημερών όπως αξιώνεται στο επίσημη σελίδα πολιτικής.

Η επόμενη ερώτησή σας είναι πιθανώς πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν τη στρατηγική?

Μην επιστρέφετε μόνο χρήματα – αρχικά προσπαθήστε να επιτύχετε τον επιθυμητό προορισμό του πελάτη προσφέροντας παράδοση σε οποιαδήποτε δύσκολη εργασία που δεν ήταν σε θέση να ανταγωνιστούν κατά τη χρήση των προϊόντων σας. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει κορυφαία υποστήριξη. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα εύκολα βήματα για να αφήσετε τον πελάτη με θετική εντύπωση:

 1. Συμπεριφέρετε με τον ίδιο τρόπο σαν να χειρίζεστε μια ερώτηση πριν από την πώληση.
 2. Δεν υπάρχουν ενοχλητικές ερωτήσεις εδώ!
 3. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη του πελάτη, αλλά προτείνετε μια χρήσιμη λύση.
 4. Ζητήστε συγγνώμη που το προϊόν δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του, ευχαριστήστε τον πελάτη για την αναζήτηση βοήθειας και για την προσπάθειά του.

Ορισμένοι διευθυντές εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οποιοδήποτε ποιητικό και εξελιγμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να αλλάξει γνώμη του πελάτη. Συνήθως αυτό δεν θα λειτουργήσει. Ωστόσο, εάν έχετε μια απτή πρόταση ως παρηγοριά (έκπτωση, συνεργασία κ.λπ.) μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προσελκύσετε έναν πελάτη να μείνει.

Δωρεάν δοκιμή

Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος

Αυτός είναι ένας πολύ γλυκός ήχος για τα αυτιά του πελάτη. Οι δωρεάν δοκιμές και το “δοκιμάστε πριν αγοράσετε” μπορεί να μην είναι ακόμη βιομηχανικό πρότυπο, αλλά είναι μια τεράστια τάση. Και αυτά είναι υπέροχα νέα για εταιρείες και αγοραστές SaaS.

Η κύρια αίσθηση αυτής της στρατηγικής είναι να παρέχουμε ήδη αναφερθείσα «διαδικασία πωλήσεων υψηλότερης αφής».

Πολλοί πάροχοι WordPress το θεωρούν ακόμα επικίνδυνο. Αλλά ανάλογα με το προϊόν και το κοινό-στόχο σας, γιατί να μην επεκτείνετε την πρόσβαση σε πράγματα που κάνουν το προϊόν σας εξαιρετικό?

Ο Λίνκολν Μέρφι, ένα άτομο που βοηθά τις εταιρείες SaaS να αυξήσουν τα ποσοστά δωρεάν δοκιμαστικής μετατροπής, κάποτε παρείχε μια εξαιρετική σύγκριση:

«Μήπως η δοκιμαστική οδήγηση μιας Ferrari μειώνει την αξία μιας Ferrari; Όχι … αν μη τι άλλο, αυτό είναι που σφραγίζει τη συμφωνία για τους περισσότερους αγοραστές. “

Ως ειδικοί από Πειράματα μάρκετινγκ αξίωση, δωρεάν δοκιμαστική προσφορά και εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι στην πραγματικότητα παρόμοια στη λειτουργικότητα, αλλά η αντίληψή τους από τους χρήστες μπορεί να είναι απολύτως διαφορετική. Προσπαθήστε να προσφέρετε και τα δύο. Για παράδειγμα, ξεκινήστε με ένα δωρεάν δοκιμή και συνεχίστε με την προσθήκη εγγύησης επιστροφής χρημάτων για να κερδίσετε ακόμη περισσότερη εμπιστοσύνη από τους πιθανούς πελάτες και να τους κάνουν να νιώθουν πιο ασφαλείς.

Αλλά μην αφήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική σας διαφάνεια, δημιουργήστε μια στρατηγική γύρω από αυτήν. Εξετάστε τα ακόλουθα βασικά σημεία.

1. Ορίστε μια τέλεια διάρκεια ζωής ενός δοκιμαστικού λογαριασμού

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή η στρατηγική εφαρμόζεται με διαφορετικούς τύπους προϊόντων και υπηρεσιών WordPress, τα οποία συμπεριφέρονται διαφορετικά, προσπαθήστε να δοκιμάσετε μόνοι σας τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες. Το βιομηχανικό πρότυπο WordPress είναι 30 ημέρες, αλλά προφανώς δεν είναι κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε για όλους. Αυτό θα πρέπει να είναι το τέλειο χρονικό διάστημα για να μην χάσετε το ενδιαφέρον για αυτό που προσφέρετε. Επιπλέον, εάν συντομεύσετε τη δοκιμαστική περίοδο, αυτό δημιουργεί μια αίσθηση επείγοντος που κάνει τους χρήστες να ενεργούν πιο γρήγορα.

Συμπέρασμα: προσπαθήστε να βρείτε το χαρούμενο μέσο σας. Για παράδειγμα, ένας από τους γνωστούς ειδικούς του WordPress εκεί έξω, το WPMUDEV βρήκε αυτό το μέσο σε 14 ημέρες.

2. Αλληλεπίδραση με δυνητικό αγοραστή

Ορισμένοι στρατηγικοί μάρκετινγκ ισχυρίζονται ότι μια δοκιμαστική περίοδος έχει οριστεί για τη μείωση της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης που απαιτείται για την πραγματοποίηση μιας πώλησης. Αλλά ελπίζουμε ότι είναι ήδη σαφές ότι η “εστίαση σε έναν χρήστη”, το οποίο είναι το κύριο σύνθημα της Google παρεμπιπτόντως, είναι ένας βασικός παράγοντας για την οικοδόμηση αξιόπιστης σχέσης με έναν πελάτη και ιδιαίτερα με δυνητικό πελάτη. Μην ξεχνάτε λοιπόν:

 • Προσφέρετε προσωπική κράτηση αντί για σύνδεσμο προς οδηγό ή σελίδα FAQ μόνο.
 • Αποστολή μηνυμάτων παρακολούθησης. Εάν είναι δυνατόν, εξατομικευμένα (ναι, περιμένατε αυτήν τη λέξη), τα οποία στην περίπτωσή μας είναι αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει συμπεριφοράς. Για παράδειγμα, Ζέντεσκ οι τεχνικοί πωλήσεων στέλνουν email παρακολούθησης που προτείνουν βοήθεια στους χρήστες που έχουν τη μεγαλύτερη αφοσίωση κατά τις πρώτες 3 ημέρες (εστίαση στους πιο ενεργούς και πολλά υποσχόμενους χρήστες). Αυτό τους βοηθά να είναι πιο αποτελεσματικοί για τους πελάτες τους. Σε συνδυασμό με τις τηλεφωνικές κλήσεις, αυτό συνέβαλε στην αύξηση των δοκιμαστικών μετατροπών έως και 30%. Αυτό το ποσοστό προέρχεται από το έρευνα της Totango, μιας εταιρείας που βοήθησε τη Zendesk να παρακολουθεί τη συμπεριφορά των χρηστών. Για να λάβετε παρόμοια αναλυτικά στοιχεία για τη συμπεριφορά των χρηστών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων για εταιρείες SaaS όπως το HeapAnalytics ή το MixPanel (και οι δύο έχουν δωρεάν σχέδια).
 • Μην ενοχλείτε. Η στρατηγική εξυπηρέτησης πελατών «Πάντα έτοιμη να βοηθήσει» έχει ήδη προσφέρει την αποτελεσματικότητά της. Καθώς και η υπερβολική «ανεπιθύμητη αλληλογραφία» του δυνητικού πελάτη απέδειξε την αναποτελεσματικότητά του.
 • Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπενθύμισης όταν απομένουν 2-3 ημέρες. Για να συνθέσετε ένα καλύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δοκιμάστε να δοκιμάσετε τις παροτρύνσεις για δράση (δοκιμάστε διαφορετικές ετικέτες κουμπιών / συνδέσμων) – αυτά τα μηνύματα δημιουργούν μια αίσθηση επείγοντος, αλλά δεν πρέπει να είναι δυνατά.

3. Πιστωτική κάρτα ή όχι πιστωτική κάρτα

Είναι μια μακροπρόθεσμη συζήτηση για τις δωρεάν δοκιμές. Το μόνο πράγμα είναι προφανές: ένα αίτημα εισαγωγής πληροφοριών πιστωτικής κάρτας κατά την εγγραφή μιας δωρεάν δοκιμής φοβίζει τον πελάτη. Εκτός αν η εταιρεία σας συγκαταλέγεται στα λεγόμενα “Best in Class SaaS Leaders” (ήδη δημοφιλείς και έγκυρες εταιρείες), είναι ίσως καλύτερα να αναβάλλετε αυτήν τη μέθοδο για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ενα από τα κύρια Η έκθεση του Totango οι έρευνες εξακολουθούν να είναι σχετικές:

Συγκρίσεις μετατροπής

Εάν δεν είστε βέβαιοι με ποιον τρόπο να ακολουθήσετε, πάλι, δοκιμές και περισσότερες δοκιμές. Δώστε στους χρήστες σας 2 επιλογές – με και χωρίς στοιχεία πιστωτικής κάρτας που απαιτούνται και εκτελέστε ορισμένες δοκιμές A / B για την παρακολούθηση μετατροπών.

Για παράδειγμα, μετά από χαμηλά ποσοστά εγγραφής με τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, η εταιρεία CrazyEgg ανακάλυψε ότι οι επισκέπτες φοβόντουσαν απλώς να δώσουν αυτές τις λεπτομέρειες. Έτσι δημιούργησαν και δοκίμασαν μια άλλη σελίδα εγγραφής με εξηγήσεις ότι δεν θα πραγματοποιηθούν αυτόματες χρεώσεις: αυτή η βελτίωση είχε ως αποτέλεσμα αύξηση κατά 116% στις δοκιμαστικές εγγραφές.

Μόζ Η εταιρεία ζητά επίσης πληροφορίες πιστωτικής κάρτας παρέχοντας την απαραίτητη εξήγηση:

Λεπτομερής επεξήγηση

Δοκιμές + δοκιμές εκκαθάρισης

Επίδειξη και δοκιμή

Τι είναι μια δοκιμαστική δοκιμή; Είναι παρόμοιο με τους δωρεάν δοκιμαστικούς λογαριασμούς από την άποψη του μάρκετινγκ, αλλά τεχνικά έχει διαφορετικό τρόπο εφαρμογής.

Ενώ οι δωρεάν δοκιμές είναι ένα καλό εργαλείο για μεγάλες κοινότητες WordPress, όπως το WPMUDEV, η δοκιμαστική στρατηγική δοκιμής είναι πιο αποτελεσματική και προσιτή για μικρούς προγραμματιστές WordPress, παρόχους θεμάτων, σχεδιαστές ιστοσελίδων ή οποιονδήποτε άλλον απλώς απελευθερώνοντας το πρώτο εμπορικό προϊόν / υπηρεσία WordPress.

Για παράδειγμα, δημιουργήσατε ένα νέο δροσερό plugin WordPress. Δεν θα φιλοξενείται στον διακομιστή σας και οι χρήστες σας δεν θα χρειάζονται προσωπικούς λογαριασμούς στον ιστότοπό σας για να συνεργαστούν με αυτόν. Έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να δείξετε πώς λειτουργεί το plugin (σε πραγματικό παράδειγμα front-end ή σε παρουσίαση βίντεο προώθησης), αλλά μπορείτε πραγματικά να δώσετε τη δυνατότητα στους πιθανούς πελάτες να έχουν πρόσβαση στο backend της προσθήκης σας για να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι την προσθήκη. Προσφέροντας μια περιοχή δοκιμών sandbox εκτός από μια περιγραφή προϊόντος killer μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλύτερα.

Δεν είστε σίγουροι πώς να ρυθμίσετε μια δοκιμαστική δοκιμή για το προϊόν σας; Κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν μια χούφτα εργαλεία WordPress που επιτρέπουν αυτήν τη μαγεία.

Ένα από τα εργαλεία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για να δημιουργήσετε εύκολα μια επίδειξη front-end και μια δωρεάν δοκιμή για τα προϊόντα WordPress σας είναι η προσθήκη Demo Builder για οποιοδήποτε προϊόν WordPress. Εκεί μπορείτε να βρείτε σαφείς οδηγίες για το πώς να ξεκινήσετε να εργάζεστε με αυτό και ποιες ευκαιρίες έχετε ως διαχειριστής προσθηκών:

Κατασκευαστής επίδειξης

Για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε και τις δύο / οποιεσδήποτε – παρουσίαση επίδειξης (ζωντανό παράδειγμα του προϊόντος WordPress σε δράση) ή / και πρόσβαση στο backend για να το δοκιμάσουν οι χρήστες, θα πρέπει να ξεκινήσετε δημιουργώντας ένα δίκτυο WordPress Multisite για να φιλοξενήσετε δοκιμές (sandboxes που θα είναι περαιτέρω αυτόματα καθαρισμένο).

Με την προσθήκη Demo Builder μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό ζωντανό παράδειγμα του προϊόντος σας, το οποίο οι πιθανοί πελάτες μπορούν να ελέγξουν λεπτομερώς (ειδικά αν πρόκειται για μια πολύπλοκη προσθήκη με πολλές δυνατότητες). Εδώ είναι ένα ζωντανή επίδειξη πώς λειτουργεί το Demo Builder (το demo εμφανίζει τη δοκιμή ενός Visual Builder).

Αυτό το Demo Builder λειτουργεί για οποιοδήποτε προϊόν WordPress και σας δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εγγράψουν έναν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό για να δοκιμάσουν τα απαραίτητα εργαλεία από τον προσωπικό τους πίνακα εργαλείων WordPress. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (το οποίο ορίζετε), αυτοί οι λογαριασμοί καθαρίζονται αυτόματα, οπότε δεν αποθηκεύετε περιττούς λογαριασμούς και οι δυνητικοί πελάτες σας έχουν τότε λόγο να ενεργήσουν μετά τη συνεργασία με το προϊόν σας.

Στην πραγματικότητα, έχετε πολλά υπέροχα εργαλεία διαχείρισης για να ρυθμίσετε τους δοκιμαστικούς λογαριασμούς και να δείξετε στους χρήστες όλα τα οφέλη του προϊόντος σας:

Χαρακτηριστικά Builder

Όπως βλέπετε, εκτός από τις ρυθμίσεις μόνο, μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τις ευκαιρίες μάρκετινγκ με πιο τυπική τεχνική μάρκετινγκ email – αυτοματοποίηση MailChimp. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε (διαβάστε: μην ανεβάζετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο) τους χρήστες, εάν χρειάζεται.

Μπορείτε να ελέγξετε πώς λειτουργεί αυτός ο δοκιμαστικός λογαριασμός backend για έναν χρήστη εδώ.

Μερικοί μικροί πάροχοι WordPress ακολουθούν αυτήν τη στρατηγική δωρεάν δοκιμών με ένα αλάτι: τι γίνεται αν ο δυνητικός πελάτης δεν θα του αρέσει το προϊόν ή δεν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του, έτσι ώστε να μην το αγοράσει; Αυτή η ανησυχία μπορεί πραγματικά να είναι σπουδαία νέα για την επιχείρησή σας. Με μια δοκιμαστική δοκιμή μπορείτε δυνητικά να αποφύγετε αδικαιολόγητες επιστροφές χρημάτων ή αρνητικά σχόλια και να αποδείξετε ότι το προϊόν σας είναι πραγματικά τόσο καλό “όσο διαφημίζεται”.

Επιπλέον, σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να έχετε περισσότερες πιθανότητες να μετατρέψετε έναν πελάτη σε πιστό πελάτη, ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει ειλικρινά στη βελτίωση του προϊόντος μακροπρόθεσμα.

Μην μαντέψετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για έναν πελάτη – επιτρέψτε του να διαμορφώσει το προϊόν σας σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Συμπεράσματα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δωρεάν δοκιμές και επιδείξεις είναι οι πολλά υποσχόμενες στρατηγικές μάρκετινγκ που πρέπει να ακολουθεί κάθε μεγάλη και μικρή εμπορική μάρκα WordPress. Βοηθά στην ενίσχυση της επωνυμίας σας στα μάτια των καταναλωτών, καθώς και στη δημιουργία σχέσεων μεταξύ δημιουργών του WordPress και των πελατών τους.

Οι στρατηγικές που περιγράψαμε δεν είναι απαραίτητες ή ιδανικές για κάθε κατάστημα ή προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα αγοράς και δοκιμές για να προσδιορίσετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς. Εξετάστε τις περιγραφόμενες προτάσεις ως παραλλαγές για τα περαιτέρω πειράματα μάρκετινγκ.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η διατύπωση ήταν χρήσιμη για όσους σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε από αυτές τις στρατηγικές ή έχουν ήδη φιλίες μαζί τους. Παρεμπιπτόντως, έχετε κάποια εμπειρία να μοιραστείτε το θέμα; Περισσότερες συμβουλές ή ίσως μια ερώτηση; Αφήστε μας ένα σχόλιο!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map