Πλαίσια Επιλογών Πίνακας Θεμάτων WordPress

Στην καρδιά πολλών δημοφιλών θεμάτων WordPress υπάρχει ένας ισχυρός πίνακας επιλογών θεμάτων. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμπεριλάβετε επιλογές προσαρμογής θέματος που οι μη προγραμματιστές μπορούν να διαχειριστούν και να κατανοήσουν. Πολλοί χρήστες δεν έχουν ιδέα τι είναι το CSS – αλλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν καρτέλες, εναλλαγές, αναπτυσσόμενες επιλογές και εργαλεία επιλογής χρωμάτων.


Παρακάτω έχω αναφέρει μερικά από τα κορυφαία δωρεάν πλαίσια επιλογών θεματικών πλαισίων WordPress που είναι διαθέσιμα στον ιστό. Έχουν φιλικές προς το χρήστη διεπαφές χρήστη και είναι όλες εξαιρετικές επιλογές για προγραμματιστές θεμάτων WordPress που πρέπει να λάβουν υπόψη κατά την κωδικοποίηση νέων θεμάτων.

Εργαλείο προσαρμογής θέματος WordPress

Εργαλείο προσαρμογής θέματος WordPress

Αυτή είναι μια καταπληκτική επιλογή αφού είναι ενσωματωμένη στο WordPress! ο Εργαλείο προσαρμογής θέματος WordPress διευκολύνει τους χρήστες να κάνουν εξατομικεύσεις στο θέμα τους χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν κανέναν κωδικό. Το καλύτερο από όλα, καθώς αλλάζουν το όνομα, μεταφορτώνουν ένα λογότυπο, αλλάζουν το χρώμα του φόντου ή οτιδήποτε άλλο μπορούν να δουν τις τροποποιήσεις τους σε μια ζωντανή προεπισκόπηση καθώς τις κάνουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δουν τις αλλαγές τους πριν δεσμευτούν σε μια συγκεκριμένη γραμματοσειρά ή χρώμα.

Και πάλι, καθώς αυτό είναι ήδη μέρος του WordPress, δεν υπάρχει τίποτα για εγκατάσταση. Βρίσκεται ήδη στον πίνακα θέματος στην ενότητα Εμφάνιση. Υπάρχουν οδηγίες στο WordPress.org (και σε όλο το Διαδίκτυο – μόνο το Google) για το πώς να επεκτείνετε το εργαλείο προσαρμογής για να προσθέσετε επιλογές για οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων τύπων δημοσιεύσεων, των ρυθμιστικών και άλλων.

Μάθετε περισσότερα για το Customizer

Πλαίσιο Redux

Πλαίσιο Redux

Το Redux Framework μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως πρόσθετο είτε ως ενσωματωμένο στο θέμα / προσθήκη σας για την προσθήκη επιλογών, αλλά περιλαμβάνει επίσης μια ισχυρή κλάση μετα-μετα ώστε να μπορείτε να προσθέσετε μετα-επιλογές στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας, καθώς και υποστήριξη για το Theme Customizer.

Χρησιμοποιήσαμε το Redux Framework στο θέμα Συνολικό WordPress, καθώς μας επέτρεψε να προσθέσουμε έναν τόνο ισχυρών ρυθμίσεων για τον έλεγχο χρωμάτων θέματος, διατάξεων, φόντου, κοινωνικών ρυθμίσεων, επιλογών περικοπής εικόνων, επιλογών γραμματοσειρών κ.λπ..

Το Redux είναι ένα από τα πιο ισχυρά Πλαίσια Επιλογών εκεί έξω και υποστηρίζεται επίσης πολύ καλά από τους προγραμματιστές. Μας αρέσει πολύ που τους έχουμε ήδη στείλει αρκετές δωρεές. Επιπλέον, εργάζονται σε μερικά εκπληκτικά premium πρόσθετα που θα προσθέσουν ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα.

Αποκτήστε την προσθήκη Redux Framework

Επιλογή πλαισίου επιλογών

θέμα-επιλογές-πλαίσιο

Η Επιλογή Framework Plugin είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής στο θέμα του WordPress. Στην πραγματικότητα, έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμη και αυτήν την προσθήκη σε ορισμένα από τα θέματα Premium WPExplorer (ρίξτε μια ματιά στο θέμα Ultra). Η προσθήκη υποστηρίζει σχεδόν κάθε προσαρμογή που μπορείτε να σκεφτείτε όπως πλαίσια κειμένου, εργαλεία επιλογής χρωμάτων, μεταφορτώσεις εικόνων και επιλογές τυπογραφίας για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Η δημιουργία των προσαρμοσμένων επιλογών σας είναι επίσης ένα γρήγορο, δεδομένου ότι ο προγραμματιστής προσθηκών (Devin Price) συσκευάζει έναν χρήσιμο φάκελο “options-check” που λειτουργεί ως σχεδιάγραμμα επιλογών στη λήψη του github.

Η εγκατάσταση δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Απλώς πάρτε την προσθήκη από τον κατάλογο προσθηκών του WordPress για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, ορίστε όλες τις υπέροχες επιλογές θέματος στο αρχείο options.php και η Επιλογή πλαισίου Plugin θα τις εμφανίσει αυτόματα.

Αποκτήστε το πρόσθετο πλαισίου επιλογών

Ρευστό πλαίσιο

Ρευστό πλαίσιο

Το Fluent Framework είναι ένα πολύ προηγμένο Framework ανάπτυξης για WordPress που δεν είναι μόνο καλό για τη δημιουργία θεματικών πλαισίων διαχειριστή, αλλά και για metaboxes, meta χρήστη, meta ταξινομίας και πολλά άλλα! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενιαίο πλαίσιο ουσιαστικά για όλες τις λειτουργίες εκτός προτύπου. Το Fluent framework δημιουργήθηκε από το “nohalfpixels”, κυκλοφόρησε στις 8 Ιουλίου 2014 και πωλείται στο CodeCanyon σε πολύ προσιτή τιμή.

Ελαφρώς Modded Επιλογές Πλαίσιο – Τώρα είναι μέρος του Redux!

SMOF

Το SMOF είναι ένα ισχυρό πλαίσιο επιλογών που γεννήθηκε από το συνδυασμό της Επιλογής Πλαισίου Πλαισίου που αναφέρθηκε παραπάνω, του ΚΙΑ Επιλογών Πλαισίου και ορισμένων ιδεών διεπαφής χρήστη από την OptionTree Plugin. Στο WPExplorer, χρησιμοποιήσαμε το SMOF σε μια σειρά πρόσφατων θεμάτων (ρίξτε μια ματιά στο Cleaner, το Foxy και το νέο Office 2.0) επειδή είναι εύκολο για τους χρήστες να το καταλάβουν, ενσωματώνεται απρόσκοπτα στα Θέματα του WordPress και καθιστά δυνατή την προσθέστε σύνθετες επιλογές, όπως τμήματα αρχικής σελίδας μεταφοράς και απόθεσης και προσαρμοσμένη διαχείριση ρυθμιστικών.

Η προσθήκη SMOF στο θέμα WordPress είναι γρήγορη και ανώδυνη. Επικολλήστε τον κώδικα στο αρχείο functions.php, επαναφέρετε τη βάση δεδομένων σας και προσθέστε τις επιλογές σας στο αρχείο theme-option.php. Και αν κολλήσετε, υπάρχει τεκμηρίωση και ένα φόρουμ υποστήριξης που θα σας βοηθήσουν.

Σημείωση: Αυτή η προσθήκη έχει συγχωνευθεί με το Redux Framework παραπάνω, οπότε παρακαλώ μας το αντίθετα!

OptionTree Framework Plugin – Τώρα αποτελεί μέρος του Redux!

optiontree

Αυτό το έξυπνο μικρό πρόσθετο χρηματοδοτήθηκε πραγματικά από το ThemeForest για να δώσει στους συγγραφείς τους μια εξαιρετική επιλογή για την προσθήκη επιλογών θέματος με τρόπο που οι χρήστες μπορούν να κατανοήσουν. Το OptionTree δίνει στους προγραμματιστές θεμάτων την αλλαγή για να παρέχουν πολλές επιλογές για σχεδιαστές / χρήστες που αγοράζουν τα θέματα WordPress τους. Με την ενημέρωση 2.0, το OptionTree έχει τη δυνατότητα να υπάρχει στον ριζικό κατάλογο θέματος, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσω ρυθμίσεων / μετα-κουτιών και όσοι αγοράζουν το θέμα σας δεν μπορούν να σπάσουν τις επιλογές OptionTree εάν αλλάξουν οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις του UI Builder. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι η εισαγωγή / εξαγωγή για επιλογές θεμάτων και δεδομένων, ώστε να μπορείτε να συσκευάσετε διαφορετικές εκδόσεις επιλογών θέματος με το θέμα σας.

Μια άλλη εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση. Λάβετε την προσθήκη από τον κατάλογο προσθηκών WordPress, ενεργοποιήστε την και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την τεκμηρίωση εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια.

Ειδοποίηση: Αυτό το πρόσθετο έχει συγχωνευθεί με το Redux Framework παραπάνω, οπότε παρακαλούμε να το κάνετε αυτό!

Αποκτήστε το πρόσθετο OptionTree

Πλαίσιο UpThemes

θέματα-πλαίσιο

Το UpThemes δημιούργησε αυτό το φοβερό πλαίσιο με βάση το API ρυθμίσεων. Το πλαίσιο χρησιμοποιεί επίσης το ενσωματωμένο πρόγραμμα μεταφόρτωσης πολυμέσων WordPress για να το διατηρεί ελαφρύ και ασφαλές. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές επιλογές προσαρμογής για τους χρήστες σας, όπως χρώματα, διατάξεις, γραμματοσειρές και άλλα. Επιπλέον, το UpThemes είναι ενσωματωμένο ένα ζωντανό εργαλείο προσαρμογής θέματος, ώστε να μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση κάθε προσαρμογής σας (δηλαδή ένα δείγμα χρώματος ή ένα απόσπασμα γραμματοσειράς).

Έχετε δύο επιλογές – είτε κατεβάστε το πλαίσιο από το github και επικολλήστε το μη αποσυμπιεσμένο περιεχόμενο στις επιλογές σας.php ή προσθέστε το πλαίσιο ως υποσύνολο στο θέμα σας (με αυτόν τον τρόπο τυχόν ενημερώσεις στο πλαίσιο θα είναι αυτόματες). Υπάρχει ένας ολόκληρος οδηγός έναρξης στη σελίδα Πλαίσιο UpThemes με λεπτομερείς οδηγίες, καθιστώντας και τις δύο μεθόδους εγκατάστασης εξαιρετικά εύκολες.

Αποκτήστε το πλαίσιο UpThemes

Πλαίσιο επιλογών θέματος NHP

nhp-θέμα-επιλογές-πλαίσιο

Το NHP Options Framework προέρχεται από ένα συνδυασμό του Options Framework Plugin και του UpThemes framework. Αυτό το πλαίσιο έχει φιλικές προς το χρήστη καρτέλες ρυθμίσεων, ενσωμάτωση με το ενσωματωμένο API ρυθμίσεων WordPress, προσαρμοσμένα εργαλεία σφάλματος και μηνύματα και το καλύτερο από όλα μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε και να επεκτείνετε αυτό το πλαίσιο. Δημιουργήστε προσαρμοσμένα πεδία (κείμενο, κουμπιά, μεταφορτώσεις, ετικέτες, χρώματα, πλαίσια ελέγχου κ.λπ.) ή επικυρώσεις (διευθύνσεις URL, εισόδους HTML, δεκαεξαδικές τιμές, ημερομηνίες κ.λπ.) με επεκτάσιμες κλάσεις πεδίου και κλάσεις επικύρωσης – ή κάντε και τα δύο με λειτουργίες επανάκλησης.

Για να εγκαταστήσετε το NHP Theme Options απλώς προσθέστε το bhp-options.php στο αρχείο functions.php. Πανεύκολο. Υπάρχει επίσης ένα τεράστιο WIKI με όλα τα είδη πληροφοριών σχετικά με το πλαίσιο και θα βοηθήσει σχεδόν σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε.

Αποκτήστε το πλαίσιο επιλογών θέματος NHP

Οι εμπειρίες σας

Θέλουμε να μάθουμε αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω πλαίσια και πώς σας αρέσει. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και δείξτε την εμπειρία και τις προτάσεις σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me