Πώς να επιλέξετε τη σωστή φιλοξενία WordPress

Το WordPress εξελίσσεται συνεχώς σε μια Λύση Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), η οποία είναι γεμάτη με χαρακτηριστικά για τον πιο προηγμένο χρήστη, ενώ ταυτόχρονα είναι νεκρή-εύκολη για τους αρχάριους στην εγκατάσταση και τη χρήση. Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress για μερικούς μήνες, είμαι σίγουρος ότι έχετε αρχίσει να φαντάζεστε τις πολυάριθμες εφαρμογές του. Η εκτέλεση ενός αυτο-φιλοξενούμενου ιστολογίου WordPress μπορεί να είναι εύκολη και δύσκολη ταυτόχρονα. Εάν έχετε σημαντικές επενδύσεις, μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress όπως το WPEngine θα ήταν τέλεια. Αν όμως απλώς ξεκινάτε έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο, τότε η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress «μπορεί» να θεωρηθεί σπατάλη χρημάτων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μια κοινόχρηστη εταιρεία φιλοξενίας θα ήταν τέλεια – κυρίως επειδή είναι φθηνή και αξιόπιστη ταυτόχρονα. Ωστόσο, ενέχει ορισμένους κινδύνους. Εάν είστε εντελώς νέοι στο σενάριο φιλοξενίας ιστού, οι πιθανότητες να σας ταξιδέψουν (ή απάτες με απλούς όρους), αυξάνονται σημαντικά.


Στο σημερινό άρθρο, πρόκειται να μιλήσουμε κοινή φιλοξενία WordPress – πώς να επιλέξετε μια καλή κοινόχρηστη εταιρεία φιλοξενίας και μερικές προτάσεις. Υποθέτω ότι θα χρησιμοποιείτε το WordPress, οπότε θα συζητήσουμε τις δυνατότητες / απαιτήσεις ενός καλού οικοδεσπότη όσον αφορά το WordPress. Ας αρχίσουμε.

Εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκο

HDDΕάν ξεκινάτε έναν ιστότοπο, 5 GB μηνιαίας μεταφοράς θα ήταν αρκετό. Όσον αφορά το χώρο στο δίσκο, 5 GB θα ήταν αρκετά. Ωστόσο, εάν πρόκειται να φιλοξενήσετε πολύ περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης στον ιστότοπό σας, τότε θα χρειαστείτε περισσότερο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο ανάλογα με το συνολικό μέγεθος του περιεχομένου σας. Οι πιο δημοφιλείς πάροχοι φιλοξενίας επιτρέπουν απεριόριστο εύρος ζώνης ή / και χώρο στο δίσκο.

Αριθμός ιστότοπων ή τομέων πρόσθετων

Τομέας πρόσθετωνΈνας καλός κοινόχρηστος πάροχος φιλοξενίας σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε τουλάχιστον 10 διαφορετικοί ιστότοποι. Οι δημοφιλείς σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε απεριόριστους ιστότοπους. Ίσως σκέφτεστε – γιατί θα χρειαζόμουν να φιλοξενήσω περισσότερους από έναν ιστότοπους; Να γιατί:

Τις περισσότερες φορές, είναι πάντα οικονομικό να αγοράζετε κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας για τουλάχιστον ένα έτος. Εάν θέλετε να το αγοράσετε σε μηνιαία βάση, θα σας κοστίσει πολύ περισσότερα. Φανταστείτε λοιπόν, εάν έξι μήνες από τώρα, αποφασίσετε να ανοίξετε τον δικό σας ιστότοπο χαρτοφυλακίου και ο οικοδεσπότης ιστού που έχετε αγοράσει, δεν επιτρέπει περισσότερους από έναν τομείς. Τι θα έκανες τότε; Αγοράστε άλλο λογαριασμό φιλοξενίας; Ως εκ τούτου, είναι πάντα πιο συνετό να αναζητάτε έναν οικοδεσπότη Ιστού που επιτρέπει τη φιλοξενία περισσότερων από ενός τομέων.

Αριθμός υποτομέων

Υποτομείς

Ένας υποτομέας είναι ένας δεύτερος ιστότοπος, με το δικό του μοναδικό περιεχόμενο, αλλά δεν υπάρχει νέο όνομα τομέα. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιείτε ένα υπάρχον όνομα τομέα και αλλάζετε το www σε άλλο όνομα. Το όνομα του υποτομέα μοιάζει με το forums.domain.com. Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας επιτρέπουν απεριόριστοι δευτερεύοντες τομείς – θα πρέπει και εσείς. Ακολουθούν ορισμένες πιθανές χρήσεις ενός υποτομέα:

 • Δοκιμάστε τον ιστότοπό σας στο WordPress για να πραγματοποιήσετε δοκιμές και συμπεριφορές θέματος και προσθηκών
 • Φιλοξενία μόνο υπο-τομέα λήψης: http://download.domain.com/site-stats.pdf
 • Φιλοξενία ιστότοπου χαρτοφυλακίου: http://author.domain.com/
 • Φιλοξενία ενός φόρουμ: http://forum.domain.com/

Αριθμός βάσεων δεδομένων MySQL

Βάση δεδομένωνΚάθε εγκατάσταση του WordPress απαιτεί μία βάση δεδομένων MySQL. Επομένως, ο οικοδεσπότης Ιστού σας πρέπει να έχει τουλάχιστον 1 βάση δεδομένων MySQL για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ωστόσο, συνιστάται ο κεντρικός υπολογιστής σας να έχει όριο ~ 10 βάσεων δεδομένων, ιδανικά απεριόριστο. Ίσως χρειαστείτε μια επιπλέον βάση δεδομένων για να φιλοξενήσετε το φόρουμ σας ή για να εγκαταστήσετε ένα περιβάλλον δοκιμών για τον ιστότοπό σας στο WordPress ή να εγκαταστήσετε κάποιο άλλο λογισμικό ιστότοπου.

Πίνακας Ελέγχου

cPanel

cPanel είναι ο κορυφαίος πίνακας ελέγχου φιλοξενίας παγκοσμίως, που χρησιμοποιείται από την πλειονότητα των κοινόχρηστων παρόχων φιλοξενίας. Διαθέτει χαρακτηριστικά και εκπαιδευτικά βίντεο για τον απόλυτο αρχάριο και τον σκληρό πυρήνα επαγγελματία. Για αρχάριους, θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που παρέχει cPanel. Ωστόσο, εάν δεν είναι η πρώτη σας φορά, μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε πίνακα ελέγχου!

Υποστήριξη πελατών

Υποστήριξη

Η υποστήριξη πελατών είναι μια από τις κρίσιμες πτυχές μιας εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων. Υπάρχει λόγος για τον οποίο οι γνωστοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως το HostGator, έχουν ετήσια σχέδια ξεκινώντας από 5,56 δολάρια το μήνα (για συμβόλαιο 1 έτους) και άλλοι ξεκινούν από 2 δολάρια ΗΠΑ. Όλα εξαρτώνται από την ποιοτική υποστήριξη πελατών.

Παλιό ή νέο – Ποιος οικοδεσπότης πρέπει να πάω?

Παλιά ή νέα

Αυτός είναι ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας που οι περισσότεροι από εμάς τείνουν να αγνοούν. Η ηλικία μιας εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων πρέπει να ληφθεί δεόντως υπόψη προτού την ακολουθήσει. Αν βρισκόταν στην αγορά για λίγους μήνες – είναι καλύτερα να μην το ψάξετε, εκτός εάν είστε απολύτως σίγουροι για το τι κάνετε και τι να κάνετε εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι νέες εταιρείες φιλοξενίας είναι κακές. Δεν το λέω αυτό.

Η αρχή όλων των υπέροχων πραγμάτων είναι μικρή.

Ολοι το ξέρουμε αυτό. Εδώ είναι μερικά τρόφιμα για σκέψη:

Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος.

Οι άνθρωποι αποκτούν εμπειρία και σοφία καθώς περνούν τα χρόνια. Επομένως, συνιστάται πάντοτε να πηγαίνετε για μια εταιρεία που βρίσκεται εδώ και τουλάχιστον 1-2 χρόνια.

Φιλοξενία email

ΙστόςΌταν έχετε έναν δικό σας ιστότοπο, είναι μόνο θέμα χρόνου προτού χρειαστείτε τη φιλοξενία email. Η συμβουλή μου – κρατήστε τη φιλοξενία ιστού και τη φιλοξενία email εντελώς ξεχωριστή. Γιατί; Επειδή η ρύθμιση της φιλοξενίας email είναι αρκετά ακατάστατη (και περίπλοκη) και έχετε κολλήσει με πελάτες email που βασίζονται σε PHP + MySQL που προσφέρουν λίγη ή καθόλου υποστήριξη για κινητά και δεν έχουν επαρκή αντίμετρα για επιθέσεις e-bomb κ.λπ..

Χάρη στις εφαρμογές Google – το σενάριο φιλοξενίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει εξελιχθεί σε ενοποιημένα, απλά και αποτελεσματικά εισερχόμενα. Δυστυχώς, από τον Δεκέμβριο του 2012 η Google διέκοψε τη δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας φιλοξενίας email. Μην ανησυχείτε όμως – δείτε το Zoho ή το Microsoft Outlook για δωρεάν φιλοξενία email. Παρ ‘όλα αυτά, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη μετάβαση σε ξεχωριστό πάροχο email – από την αρχή, για να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα.

Πολιτική τιμολόγησης και επιστροφής χρημάτων

Η τιμολόγηση του προϊόντος μιας εταιρείας μπορεί να αντιμετωπιστεί λογικά. Κατά μέσο όρο 4-6 $ USD είναι καλή τιμή για έναν κοινόχρηστο οικοδεσπότη. Πρέπει να αποφεύγετε λιγότερα από 2,5 $ USD. Φυσικά, εάν έχετε έκπτωση 50%, πιθανότατα θα λάβετε τους πρώτους έξι μήνες σας με λιγότερα από $ 2 USD ανά μήνα, αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό σενάριο. Με λίγα λόγια:

Εάν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι.

Όσον αφορά την πολιτική επιστροφής χρημάτων, οι φημισμένοι οικοδεσπότες είναι γνωστοί ότι τηρούν τον λόγο τους. Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 έως 30 ημερών. Τουλάχιστον α Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών πρέπει να προσφέρεται από τον οικοδεσπότη σας.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Αντιγράφων ασφαλείας

Τα ψηφιακά προϊόντα μπορούν να πάνε kaput οποτεδήποτε οπουδήποτε – που περιλαμβάνει ψηφιακό ρολόι 15 $ ή διακομιστή Supermicro $ 6.000. Γι ‘αυτό οι άνθρωποι ξοδεύουν πολλά χρήματα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων τους. Εδώ βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας cloud – εάν ένας διακομιστής κατεβαίνει, το περιεχόμενό σας προβάλλεται από τον άλλο. Κοινή φιλοξενία του HostGator εφεδρική πολιτική είναι λίγο ασταθές, αλλά λαμβάνουν εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας. Το CrocWeb από την άλλη πλευρά λαμβάνει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας μέσω R1Soft, με σημεία επαναφοράς 30 ημερών.

Διαδικτυακές κριτικές

Διαδικτυακές κριτικές

WebHostingTalk είναι ο νούμερο ένα πόρος για να ανακαλύψετε υπέροχες νέες εταιρείες και προσφορές φιλοξενίας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση του. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα σχόλια των χρηστών και δείτε αν επηρεάζουν τις απαιτήσεις σας με οποιονδήποτε τρόπο. Μερικοί λαοί λατρεύουν να ασκούν κριτική σε άλλους και μερικοί ακόμη και να λένε αναληθή πράγματα. Γι ‘αυτό φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη “Φόρμα Επικοινωνίας” προτού πείτε όχι. ��

Συμπέρασμα:

Υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες χιλιάδες κοινόχρηστες εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω. Όποιος έχει επένδυση 10 δολαρίων μπορεί να ξεκινήσει μία – ναι – είναι τόσο εύκολο. Φυσικά, θα μπορούσατε να φανταστείτε τις επιπτώσεις της φιλοξενίας του ιστότοπού σας σε μια τέτοια εταιρεία – ας μην πάμε σε αυτό.

Όπως υποσχέθηκε, εδώ είναι μερικοί οικοδεσπότες Ιστού που σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη όλους τους προαναφερθέντες παράγοντες. Θα μπορούσατε επίσης να επισκεφθείτε τη σελίδα φιλοξενίας μας για να ανακαλύψετε περισσότερες μάρκες! Και η λεπτομερής ανασκόπηση του VentureHarbour για το καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

 • HostGator: Τα ετήσια προγράμματα ξεκινούν από 5,56 $ / μήνα, φιλοξενούν πάνω από 9.000.000 τομείς
 • BlueHost: Τα σχέδια ξεκινούν από 4,95 $ / μήνα, συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης 50% τον πρώτο μήνα
 • CrocWeb: Η φιλοξενία LiteSpeed, ξεκινώντας από 4,95 $ / μήνα, φιλοξενεί πάνω από 30.000 ιστότοπους
 • HostMonster: Μια άλλη επωνυμία που υποστηρίζουμε, με απεριόριστα πακέτα φιλοξενίας ξεκινώντας από 4,95 $ / μήνα
 • WPEngine: Εάν ξεκινάτε ένα εταιρικό ιστολόγιο ή ιστότοπο με σημαντική επένδυση, το WPEngine είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική WPEngine για να μάθετε περισσότερα.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map