Γίνοντας συνεργάτης του WordPress: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Το WordPress δεν έχει ανοίξει ένα, όχι δύο, αλλά πολλές πόρτες για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είτε πρόκειται για επιχειρηματίες, προγραμματιστές, πρακτορεία, ειδησεογραφικά καταστήματα, ελεύθερους επαγγελματίες κ.λπ., το WordPress έχει δώσει στον κόσμο γενικά μια διέξοδο για να εκφράσει τη σκέψη, να προσεγγίσει και να κάνει επιχειρήσεις. Κινδυνεύω να ακούγεται σαν σπασμένο δίσκο, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι το WordPress είναι όμορφο, κομψό και εύκολο να το μάθετε και να το χρησιμοποιήσετε. Είναι επίσης απίστευτα εύκολο να ασχοληθείτε με το έργο WordPress.


Σήμερα, θα σας αφήσουμε τις πληροφορίες και τις συμβουλές που χρειάζεστε για να γίνετε αξιόλογο μέλος της κοινότητας του WordPress. Μέχρι το τέλος της ανάρτησης, θα γνωρίζετε πώς θα συνεισφέρετε στο ευοίωνο έργο που είναι το αγαπημένο WordPress. Με άλλα λόγια, θα σας δείξουμε πώς να εμπλακείτε, τις ιδιότητες και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να γίνετε εξαιρετικός συνεργάτης του WordPress. Θα εξετάσουμε επίσης μερικά από τα πλεονεκτήματα της συμβολής στο WordPress. Ετοιμος? Ας πάρουμε αυτήν την μπάλα.

Αξίες της συνεισφοράς στο WordPress

Ως χρήστης του WordPress, γιατί δεν θέλετε να συνεισφέρετε στο WordPress; Θέλω να πω, δεν έχει εμπνεύσει η πλατφόρμα από μόνη της; Βάλτε φαγητό στο τραπέζι σας ίσως; Τι θα λέγατε για να συνεισφέρετε μόνο για να διατηρήσετε το πνεύμα της συντροφικότητας και να δώσετε πίσω?

Εάν δεν είστε πρώτης τάξεως, μπορείτε να ταυτιστείτε με την επιθυμία να επιστρέψετε σε μια κοινότητα που σας βοήθησε ή σας ενέπνευσε. Σε τελική ανάλυση, η συλλογική συνεισφορά είναι που κάνει την κοινότητα του WordPress τόσο επιτυχημένη. Δεν μπορούμε να παίρνουμε συνέχεια. – Κάρι Ντιλς

Εάν αυτό δεν θα σας κάνει να συνεισφέρετε στο WordPress, εδώ είναι μια γιορτή των παροχών που σας προσφέρουν την ώθηση που πρέπει να βουτήξετε σε αυτό το λεπτό.

Η συνεισφορά αυξάνει την κατάστασή σας στην Κοινότητα

Θέλετε να γίνετε αξιοσέβαστος επαγγελματίας WordPress, έτσι δεν είναι; Χρειάζεστε αυτό που λέτε και κάνετε για να μετρήσετε κάτι, σωστά; Ψάχνετε να ενισχύσετε την εξουσία στην επιλεγμένη θέση του WordPress?

Λοιπόν, μαντέψτε τι, η τεχνική ικανότητα είναι μεγάλη, αλλά αν δεν είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τους άλλους – ειδικά όταν δεν σας πληρώνουν δεκάρα – εσείς και η αρχή θα ταξιδέψετε σε παράλληλες λωρίδες. Σε τελική ανάλυση, έχει να κάνει με το συναίσθημα, το πώς αισθάνεστε το επόμενο άτομο. Το να είσαι ανθρώπινος είναι το πώς προκαλείς συναισθήματα συναισθήματος, και δεν αποπνέεις τη δόξα της τεχνικής σου δύναμης.

Η συνεισφορά στο WordPress, ανεξάρτητα από το πόσο ελαφριά, μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην κατάστασή σας εντός της κοινότητας. Το Who’s Who του WordPress, οι σεβαστοί και δημοφιλείς άνθρωποι που όλοι γνωρίζουμε, έχουν ένα κοινό κοινό. συμβάλλουν ενεργά τόσο στην πλατφόρμα όσο και στην κοινότητα γύρω από αυτήν.

Γρήγορη ερώτηση: Αν ψάχνατε για έναν προγραμματιστή WordPress, πείτε μου, θα προσλάβετε τον τύπο που συνεισφέρει στα φόρουμ μεταξύ άλλων, ή τον άντρα που κάθεται άνετα πίσω από ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο; Πιθανότατα θα πήγατε για τον άντρα που απεικονίζει τους μπριζόλες του στα φόρουμ, κάτι που μας οδηγεί στο επόμενο σημείο.

Συνεισφορά οδηγεί σε περισσότερους συνδέσμους επιχειρήσεων

ουσιαστικές-επιχειρηματικές σχέσεις

Εάν αυτό δεν είναι τόσο προφανές, το WordPress είναι μια στενή κοινότητα, που σημαίνει ένα και μόνο ένα πράγμα. Εάν παίζετε τα χαρτιά σας σωστά, μπορείτε να τραβήξετε πολλές επιχειρήσεις παραπομπής. Όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει, η συνεισφορά αυξάνει την κατάστασή σας και μια αυξημένη κατάσταση συσχετίζεται με περισσότερους επιχειρηματικούς συνδέσμους. Είναι ένα απλό γεγονός.

Ως επαγγελματίας WordPress ή χρήστης για να το θέσουμε ευρέως, οι περισσότερες πιθανές προοπτικές και συνεργάτες σας θα προέρχονται από την κοινότητα. Η συνεισφορά και η παραμονή κοντά σε αυτήν την στενή κοινότητα είναι ακριβώς πώς διατηρείτε ζωντανές αυτές τις επιχειρηματικές (και ακόμη και προσωπικές) συνδέσεις.

Θέλετε περισσότερες δουλειές να έρχονται στο δρόμο σας? Γίνετε συνεισφέρων, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Το WordPress ψάχνει πάντα υπέροχους ανθρώπους για βοήθεια με κώδικα, σχεδιασμό, μεταφράσεις, τεκμηρίωση και άλλα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι συνεισφοράς, όπως θα δούμε στη δεύτερη ενότητα αυτής της ανάρτησης.

Εμπλουτισμένο μαθησιακό περιβάλλον

Η συνεισφορά όχι μόνο δίνει πίσω ή βοηθά στη δημιουργία φωνής στην κοινότητα, αλλά είναι επίσης ένα εμπλουτισμένο μαθησιακό περιβάλλον. Έμαθα περισσότερα στους τρεις πρώτους μήνες συμβάλλοντας ότι έκανα τρία προηγούμενα χρόνια ανάπτυξης ιστοσελίδων. – Άντριου Νάσιν, Επικεφαλής προγραμματιστή WordPress

Ναι, αυτό είναι σωστό, μαθαίνετε παίζοντας το παιχνίδι και δεν στέκεστε στο περιθώριο. Έχω μάθει πολλά για το WordPress σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και κατά καιρούς ανησυχώ για υπερφόρτωση πληροφοριών. Αλλά έπρεπε να βυθιστώ πρώτα στο WordPress και σοκαρίστηκα από το λίγο που ήξερα για την πλατφόρμα. Μαθαίνω ακόμα, κάνω μικρές συνεισφορές εδώ και εκεί, και διασκεδάζω!

Διασκεδαστικό, τι κάνει η μάθηση από την κοινότητα του WordPress για εσάς; Γίνεστε πιο έξυπνος σύμβουλος, προγραμματιστής, σχεδιαστής, blogger κ.λπ. και όλοι θέλουν έναν έξυπνο παίκτη στην ομάδα τους. Οι γνώσεις και η αξία σας αυξάνονται δεκαπλάσια και έπειτα μερικά όταν συνεισφέρετε στο WordPress.

Όσο περισσότερο καταδύομαι, τόσο πιο ενδιαφέρον έγινε και τόσο πιο δύσκολα πράγματα κατάφερα να καταλάβω. Τώρα, όταν κοιτάζω πίσω και βλέπω τι έμαθα απλώς συμβάλλοντας, με εκπλήσσει. Ήταν περισσότερα από όσα έμαθα ποτέ στο κολέγιο. – Αντρέα Ρένικ

Και τότε υπάρχει…

Ποτέ στη ζωή μου δεν έμαθα όσο και τα πέντε χρόνια από τότε που μπήκα στην κοινότητα του WordPress και άρχισα να συνεισφέρω στον πυρήνα. – Κωνσταντίν Όμπενλαντ, Βασικός συντελεστής του WordPress

Χρειάζεται να πω περισσοτερα?

Η συμβολή στο WordPress σας κάνει πιο ευτυχισμένους

Ανοίξτε τα χέρια σας εάν παρακολουθήσατε αυτήν την ταινία ο Κυνήγι της ευτυχίας με πρωταγωνιστή τον Will Smith. Εάν δεν ήσασταν τόσο τυχεροί, το αποκορύφωμα της ταινίας ήταν η ανθεκτικότητα και η αποφασιστικότητα του Κρίστοφερ Γκάρντνερ σε μια εποχή που η ζωή του έπαιζε πρακτικά. Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά ας επιστρέψουμε στο WordPress και πώς η συμβολή θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους.

Εδώ είναι ένα στατιστικό στοιχείο που ρίχνεται πολύ, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν την ομορφιά πέρα ​​από το σύμβολο ποσοστού (%). Τη στιγμή της σύνταξης, το WordPress διαθέτει περίπου το 25% όλων των ιστότοπων στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεισφέρετε και θα επιστρέψετε σε μια κοινότητα και πλατφόρμα που θα κυριαρχήσει σύντομα περισσότερο από το ένα τέταρτο του διαδικτύου.

Αισθάνεται καλά γνωρίζοντας τη συνεισφορά σας, όσο μικρή, βοηθά περίπου το 25% του Διαδικτύου. Αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων! Και ξέρετε τι λένε, το μυστικό για την ευτυχία δημιουργεί ευτυχία για τους άλλους. Βοηθώντας τους άλλους με τη συμβολή είναι πώς μπορείτε να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Δεν είναι πολύ συχνά ότι κάτι που κάνετε ένα απόγευμα μπορεί να αγγίξει τόσους πολλούς ανθρώπους, αλλά το WordPress είναι ένα από αυτά τα μέρη όπου μπορείτε. Και για άτομα που το νοιάζουν, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. – Ματ Μόλενγκ

Γίνετε μέρος της Ιστορίας (ή Μέλλον)

Πριν από περίπου 12 χρόνια, το WordPress μόλις βγήκε από το στάδιο της ιδέας. Ήταν σαν κουβέντα, που φτερουγίστηκε πριν τελικά πετάξει. Λοιπόν, όλα αυτά περιορίζονται στην ιστορία. Σήμερα, το WordPress δεν είναι πλέον ζήτημα. είναι γεμάτο με το λάκτισμα και την ώθηση ενός ισχυρού αετού.

Με την τρέχουσα τιμή, το WordPress θα είναι το θηρίο σε δέκα χρόνια. Η πλατφόρμα χαρτογραφεί το είδος της ιστορίας στην οποία θέλετε να συμμετέχετε. Το είδος της ιστορίας που ξέρω ότι θέλω να είμαι μέρος. Εάν δεν είστε τόσο πολύ για την ιστορία, το μέλλον του WordPress είναι πολλά υποσχόμενο.

Με τη συνεισφορά σας, μπορείτε να σχεδιάσετε το WordPress του μέλλοντος όπως ακριβώς το οραματίζεστε. Μπορείτε να συνεισφέρετε στο έργο και να βοηθήσετε στη δημιουργία ενός καλύτερου WordPress για όλους μας. Μπορείτε να είστε μέρος της ιστορίας και επίσης μέρος του μέλλοντος. Μπορείτε να είστε οτιδήποτε με το WordPress. Αντιπροσωπεύει την ελευθερία αφού σας προσφέρει επιλογές και τη δύναμη που χρειάζεστε για να επιτύχετε τα διαδικτυακά σας όνειρα. Χωρίς αμφιβολία, οι αξιοσέβαστοι συνεργάτες του WordPress θα αφήσουν ρεκόρ στα βιβλία ιστορίας. Τι είδους κληρονομιά θα αφήσετε πίσω?

Τα προνόμια είναι πολλά

Η συνεισφορά στο WordPress δίνει πίσω εντάξει, παρόλο που σε αντάλλαγμα μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερα προνόμια. Αυξάνετε την κατάστασή σας στην κοινότητα του WordPress, δημιουργείτε επιχειρήσεις, μαθαίνετε και χτίζετε μια μεγαλύτερη πλατφόρμα για τον κόσμο. Η συμβολή είναι πολύ διασκεδαστική. Αλλά πώς μπαίνετε σε όλη αυτή τη διασκέδαση; Πώς συνεισφέρετε στο WordPress; Εδώ είναι ο χυμός.

Πώς να συνεισφέρετε στο WordPress

cyber-computer-cafe

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για εσάς και όλους όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στο WordPress. Αυτή είναι η ομορφιά όλων. οποιοσδήποτε και όλοι μπορεί να συνεισφέρει και να εμπλουτίσει την πλατφόρμα όποτε και από οπουδήποτε. Ας ξεκινήσουμε με την πιο προφανή διαδρομή:

WordPress Core Developer

Το WordPress βασίζεται κυρίως σε PHP και MySQL μεταξύ άλλων τεχνολογιών ιστού. Εάν είστε έμπειροι σε οποιονδήποτε από αυτούς τους τομείς, μπορείτε να συνεισφέρετε την εμπειρία σας στην ικανότητα του Βασικός προγραμματιστής WordPress. Το WordPress, η πλατφόρμα, είναι πάντα διψασμένος για νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Μπορείτε να κάνετε τη συνεισφορά σας ως προγραμματιστής, να γίνετε committer και να βοηθήσετε το WordPress να αναπτυχθεί με υπέροχους και μοναδικούς τρόπους. Ως βασικός συνεργάτης του WordPress, οι εργασίες σας θα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη νέων λειτουργιών, τη δοκιμή, την κηπουρική σφαλμάτων και την κυκλοφορία ενημερώσεων.

Μην ανησυχείτε όμως αν δεν γνωρίζετε το πρώτο πράγμα για την ανάπτυξη ιστού ή τι σημαίνει PHP, εάν είστε παθιασμένοι, μπορείτε να αρχίσετε να συνεισφέρετε στο WordPress με άλλο τρόπο και να μάθετε ενώ το βρίσκεστε. Ποιος ξέρει, μπορεί να είστε ο κύριος προγραμματιστής σε μερικούς μήνες. Άλλοι τομείς στους οποίους μπορείτε να εμπλέξετε τον εαυτό σας ως προγραμματιστή περιλαμβάνουν την ανάπτυξη θέματος και προσθηκών WordPress, την τεχνολογία για κινητά και την τεκμηρίωση.

Σχεδιαστής Ιστού / UXer

Προηγουμένως, εξετάσαμε πώς εξελίχθηκε η διεπαφή χρήστη του διαχειριστή WordPress με την πάροδο των ετών. Έχει μεταμορφωθεί από μια ήπια πλατφόρμα σε ένα όμορφο και ισχυρό CMS. Το όμορφο και κομψό περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι έργο των σχεδιαστών ιστοσελίδων και των UXers όπως εσείς.

Το WordPress είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα, δηλαδή το συνδυασμένο έργο χιλιάδων συντελεστών, οπότε κανείς δεν πληρώνεται για να συνδυάσει το σχέδιο. Ο σχεδιασμός σκιαγραφείται και ζωντανεύει από τους σχεδιαστές και τους UXers. Οι συνεισφορές τους έχουν κάνει το WordPress αυτό που είναι σήμερα, όσον αφορά το σχεδιασμό. Φυσικά, δεν έχουμε ακόμη δει και βιώσουμε την ομορφιά και τη μεγαλοφυία της συνεισφοράς σας, οπότε μην μας περιμένετε.

Ίσως είναι η συμβολή σας που θα οδηγήσει σε μια αναθεώρηση ολόκληρης της περιοχής διαχείρισης σε έναν πιο ευχάριστο σχεδιασμό. Ίσως είναι η συμβολή σας που θα οδηγήσει σε μια πιο απλοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Ως σχεδιαστής ιστοσελίδων ή εμπειρογνώμονας εμπειρίας χρήστη, μπορείτε να συμβάλλετε επίσης στο Έργο WordPress για κινητά, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι το κινητό είναι το μέλλον και η ομάδα αναθεώρησης θεμάτων για να διασφαλίσει ότι μόνο τα καλύτερα σχεδιασμένα θέματα φτάνουν στον τελικό χρήστη. Σε γενικές γραμμές, το κύριο καθήκον σας ως συνεισφέροντας σχεδιαστής είναι να κάνει το WordPress όμορφο. Ακούγεται υπέροχο?

Συγγραφέας WordPress

Εάν έχετε μια ικανότητα για λέξεις, υπάρχει και χώρος για εσάς. Ως αναπτυσσόμενο έργο, το WordPress χρειάζεται διαρκώς ενημερωμένη τεκμηρίωση. Αυτό είναι όπου κάνετε την καταχώρισή σας. όπου λάμπεις ως συγγραφέας.

Γίνετε μέλος της ομάδας τεκμηρίωσης και αναλάβετε την ευθύνη για όλα τα έγγραφα τεκμηρίωσης. Μιλάμε για εγχειρίδια, τον Codex, τα ενσωματωμένα έγγραφα, τη βοήθεια διαχειριστή και το developer.wordpress.org μεταξύ άλλων. Δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη εργασιών, οπότε μην διστάσετε να δείτε το επίσημο ιστολόγιο για την ομάδα τεκμηρίωσης του WordPress. Η ομάδα συναντάται διαδικτυακά κάθε εβδομάδα την Πέμπτη από τις 18:00 έως τις 19:00 UTC.

Μεταφράστης

Είστε πολύγλωσσα; Μπορείτε να κυλήσετε με αυτό το Espanol όσο πιο εύκολα μπορείτε Ρωσικά, Γαλλικά ή Σουαχίλι; Θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το WordPress στη δική σας γλώσσα; Φυσικά. Ποιος δεν θα?

Εδώ είναι η ευκαιρία σας. Συνεισφέρετε στο WordPress βοηθώντας στη μετάφραση της πλατφόρμας σε οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε. Αυτό δεν είναι το τέλος του, το Κοινότητα πολυγλωσσών WordPress σας καλωσορίζει για τη δημιουργία εργαλείων που διευκολύνουν τη μετάφραση του WordPress. Σκεφτείτε το WPML κ.λπ..

Η μετάφραση του WordPress στη (ή οποιαδήποτε) γλώσσα σας είναι μια διασκεδαστική εμπειρία και μπορείτε να είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε σε χρόνο μηδέν. Λοιπόν, τι στο διάολο περιμένεις στρατιώτη; Ξεκινήστε τη μετάφραση! Ω, παρεμπιπτόντως, η εβδομαδιαία συνομιλία πραγματοποιείται στο Slack στο #polyglots κάθε Τετάρτη στις 10:00 UTC. Μην το χάσετε, αφήστε το φωνή γλώσσα είναι ακούστηκε γνωστός. Διπλή απεργία εκεί σαν αφεντικό. Αυτή είναι η γλώσσα μου, με νιώθεις; Χαχα. Προχωράω.

Υποστήριξη ιππικού

Ένας από τους ευκολότερους αλλά αποτελεσματικούς τρόπους συνεισφοράς στο WordPress, παρέχοντας βοήθεια στα φόρουμ υποστήριξης μεταξύ άλλων περιοχών θα μπορούσε να είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο κάνετε το σήμα σας στην κοινότητα του WordPress. Το λειτουργικό μάντρα εδώ είναι “όλοι γνωρίζουν την απάντηση σε κάτι”, οπότε μην ντρέπεστε, βουτήξτε και βοηθήστε έναν φίλο του WordPress.

Τα φόρουμ υποστήριξης θα είναι το δυναμικό σας, το πεδίο της μάχης σας και θα καλέσετε τα πλάνα και θα κερδίσετε τον πόλεμο. Έχω παίξει πολλά πολεμικά παιχνίδια αργά όπως είναι προφανές, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να απαντήσετε σε μια ερώτηση στα φόρουμ υποστήριξης. Ακριβώς αυτό το λεπτό. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στο WordPress υποστηρίζοντας χρήστες στο ιστολόγιο υποστήριξης γραφείου.

Διοργανωτής εκδηλώσεων

διοργανωτής

Σας αρέσουν τα πάρτι; Συγκέντρωση φίλων; Εάν τα συμβάντα θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν για το δεύτερο όνομά σας, το WordPress σας χρειάζεται. Θα συμμετάσχετε σε μια ελίτ ομάδα άλλων συντελεστών από όλο τον κόσμο που «… επιβλέπουν επίσημες εκδηλώσεις, προγράμματα καθοδήγησης, πρωτοβουλίες πολυμορφίας, προσέγγιση συνεργατών και άλλους τρόπους ανάπτυξης…» την κοινότητα του WordPress.

Η οργάνωση εκδηλώσεων μοιάζει με διασκέδαση και όταν κάνετε κάτι που σας αρέσει για μια πλατφόρμα που λατρεύετε, υπάρχει ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, που σημαίνει ότι η διασκέδαση θα τετραπλασιαστεί εύκολα. Θα οργανώσετε WordCamps και συναντήσεις για την τοπική σας κοινότητα WordPress, και θα συμμετάσχετε σε παγκόσμιες εκδηλώσεις WordPress. Πόσο γλυκό. Υπάρχει ένα Προσεγγίστε το ιστολόγιο και εβδομαδιαίες ώρες γραφείου (διαβάστε διαδικτυακές συναντήσεις) κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Sensei

Αν σας αρέσει να διαβιβάζετε πληροφορίες, μπορείτε ξεκινήστε το ταξίδι των συνεργατών σας στο εκπαιδευτικό σκέλος του WordPress ακριβώς αυτό το λεπτό. Τι περιλαμβάνει το να είσαι δάσκαλος ή εκπαιδευτής στην κοινότητα του WordPress; Θα είστε υπεύθυνοι για τη δημιουργία υλικού εκμάθησης με δυνατότητα λήψης που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτές σε ζωντανά εργαστήρια.

Θα γράψετε / δημιουργήσετε μαθήματα από το μηδέν, θα επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα μαθήματα, θα σχεδιάσετε την εμφάνιση των μαθημάτων ή / και θα δοκιμάσετε τη βιωσιμότητα των μαθημάτων. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική μαθησιακή εμπειρία για εσάς. Η εβδομαδιαία συζήτηση του WordPress Training πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στις 17:00 UTC, οπότε μην χάσετε την επόμενη.

Αναθεωρητής βίντεο

Έχουμε WordPress.org, WordPress.com και, κατά τη γνώμη μου, λίγο γνωστό WordPress.tv. Φυσικά, υπάρχει το BuddyPress.org και το bbPress.org μεταξύ άλλων, αλλά δεν θα πάμε εκεί σήμερα. Είμαστε όλοι για το WordPress.tv, όπου θα βρείτε έναν τόνο περιεχομένου βίντεο με επίκεντρο το WordPress.

Αν προωθήσετε καλά στο τμήμα παραγωγής βίντεο, δείτε πώς συνεισφέρετε στο WordPress. Καλωσήρθατε στον-η-ο Ομάδα αναθεώρησης τηλεόρασης WordPress, και ετοιμαστείτε για έλεγχο, επεξεργασία, έγκριση και δημοσίευση όλων των βίντεο στο WordPress.tv. Θα βυθίσετε επίσης τα βίντεο του WordCamp μετά την παραγωγή, οπότε ναι, δεν υπάρχει όριο στη διασκέδαση που μπορείτε να έχετε εθελοντικά στις προσπάθειες και τις δεξιότητές σας. Ρίξτε μια ματιά στο επίσημο ιστολόγιο της TV Review Team.

Ολοι οι άλλοι

Ίσως νιώθετε ότι τα παραπάνω κανάλια εμπλοκής σε κλειδώνουν, αλλά μην το αφήνεις. Όλοι, επαναλαμβάνω, οποιοσδήποτε μπορεί να συνεισφέρει στο έργο WordPress ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο και / ή το επίπεδο δεξιοτήτων. Το μόνο πράγμα που απαιτείται είναι αυτή η αναμμένη επιθυμία που έχετε.

Μην αφήσετε κάτι να σας συγκρατήσει, ο κόσμος είναι δικός σου, και το WordPress σας χρειάζεται. Ναι εσύ, εσύ, εσύ και εσύ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε Δημιουργήστε το WordPress και πάρτε την κατάδυση. Μην ανησυχείτε για τίποτα, θα μάθετε στη διαδικασία, εκτός αν φυσικά δεν έχετε κανένα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

Ποιότητες ενός εξαιρετικού συνεργάτη WordPress

επιχειρηματίας με φορητό υπολογιστή στο γραφείο

Λοιπόν, για να είστε μεγάλος συνεισφέρων, απλά πρέπει να αρχίσετε να συνεισφέρετε. Χωρίς αναμονή, απλώς φτάστε σε αυτό. Με κάθε τρόπο, πρέπει να είστε σεβαστοί και φιλικοί. Μερικές φορές, η συνεισφορά σας μπορεί να παραμείνει ανέγγιχτη αρκετές κυκλοφορίες αργότερα, και αν πάτε βαλλιστικά σε τέτοια ασήμαντα θέματα, τότε δεν θα είστε μεγάλος συντελεστής.

Άλλες φορές, κάποιος μπορεί να διαφωνήσει με τις προτάσεις σας, και το πονάω, ξέρω, αλλά δεν μπορείτε να σηκώσετε και να ρίξετε ολόκληρο τον κόσμο σε έναν εν λόγω κάποιον μόνο για να αποδείξετε ένα σημείο. Βλέπετε πού πηγαίνω με αυτό; Πρέπει να δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια, ανεξάρτητα από το επίπεδο της συνεισφοράς σας. Όπως έχουμε ήδη πει, το WordPress τροφοδοτεί το 25% του Διαδικτύου, οπότε οτιδήποτε κάνετε έχει την ικανότητα να επηρεάσει, είτε θετικά είτε αρνητικά, έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Θέλεις να μπεις στην ιστορία ως ο αλαζονικός committer που έσπασε το WordPress?

Η ταπεινότητα είναι ένα ωραίο γνώρισμα για όλους τους τομείς της ζωής. Θυμηθείτε ότι θα συνεργαστείτε με χιλιάδες άλλα άτομα, το καθένα με μοναδικές φιλοδοξίες και διαφορετική άποψη της ζωής. Το να είσαι αλαζονικός θα κάνει μόνο κακό παρά καλό. Θα είναι ένα εμπόδιο καθεαυτό.

Η ειλικρίνεια είναι επίσης μια εξαιρετική ποιότητα για να κατέχει ως συνεισφέρων. Για παράδειγμα, είναι εντάξει να είστε ειλικρινείς όταν δεν είστε σίγουροι με τη δέσμευση / τη συμβολή σας. Η κοινότητα του WordPress ξεσπά στις ραφές με ανθρώπους (διαβάστε ειδικούς) έτοιμοι να σας βοηθήσουν.

Συνεισφέρετε και μαθαίνετε, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είστε περίεργοι και να έχετε κάτι για μάθηση. Ίσως να κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι κανένα άτομο διαθέτει αρκετές γνώσεις για να κατανοήσει πλήρως το WordPress. Όντας το συλλογικό έργο χιλιάδων συντελεστών, θα χρειαστείτε όλη την περιέργεια που μπορείτε να συγκεντρώσετε για να μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε για την πλατφόρμα. Απλά πάρτε ένα βήμα τη φορά και θα είστε εντάξει.

Στο τέλος της ημέρας, όλα αυτά έχουν μια ποιότητα: υπομονή. Κάθε μεγάλος συντελεστής πρέπει να μάθει ότι η τέχνη της υπομονής, η ποιότητα χωρίς την οποία θα έχετε έναν δύσκολο χρόνο να ασχοληθείτε με την ανθρώπινη φυλή γενικά, όχι μόνο με τους συντελεστές. Να είστε αρκετά υπομονετικοί και θα απολαύσετε την περιπέτεια. Σε τελική ανάλυση, η υπομονή είναι μια αρετή – θα σας βοηθήσει σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής σας.

Εργαλεία συνεργάτη

γραφείο εργασίας

Μπορείτε να πετύχετε τόσα λίγα χωρίς τα σωστά εργαλεία, που δεν είναι μυαλό. Γι ‘αυτό έχω δημιουργήσει μερικά εργαλεία για εσάς ως συνεργάτη του WordPress. Τα ακόλουθα εργαλεία θα είναι πολύτιμα καθώς ταξιδεύετε στο επίπεδο συνεργατών PRO:

WordPress Slack

Η de facto εφαρμογή επικοινωνίας για το WordPress, Slack σάς επιτρέπει να διατηρείτε επαφή με τα μέλη της ομάδας που τελικά αποφασίζετε να συμμετάσχετε. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε την ομάδα ανάπτυξης πυρήνα του WordPress, μπορείτε να συμμετάσχετε σε άλλους συνεργάτες για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο στο κανάλι #core στο Slack.

Το Slack είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ανώτερου επιπέδου για ομάδες που εργάζονται σε ένα κοινό έργο. Για να το ρυθμίσετε, απλώς πλοηγηθείτε στο Κάντε το WordPress Chat, και ακολουθήστε τις οδηγίες για να λάβετε πρόσκληση από το WordPress. Τα υπόλοιπα είναι εύκολο πακέτο, δεν περιμένουμε να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Δεν θα σας πάρει περισσότερο από 5 λεπτά υπόσχομαι. Δεν σκοπεύω να καταστρέψω την έκπληξη, οπότε απλώς προσκαλέστε ήδη και εγγραφείτε με τους δικούς σας και άλλους συνεργάτες στο δωμάτια συνομιλίας κανάλια.

Δημιουργήστε το WordPress

Αυτό μπορούμε να αναφέρουμε ως το Κέντρο Συνεργατών. Δημιουργήστε το WordPress είναι το σημείο όπου πηγαίνετε για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στο WordPress. Είτε είστε ειδικευμένος προγραμματιστής, σχεδιαστής, συγγραφέας, μεταφραστής, αντιπρόσωπος υποστήριξης, διοργανωτής ή απλώς ένας αρχάριος που μόλις ανακάλυψε το WordPress, πρέπει να κάνετε το δρόμο σας για να δημιουργήσετε το WordPress. Αφήστε όλα όσα κάνετε και προχωρήστε για να κάνετε το WordPress αμέσως αυτήν τη στιγμή. Το εννοούμε. Μην περιμένετε.

Devhub

Χωρίς τίποτα, Devhub είναι απλά “… το όνομα του έργου για το developer.wordpress.org.” Στο devhub, θα βρείτε πόρους και τεκμηρίωση που απευθύνονται σε προγραμματιστές WordPress, σχεδιαστές και UXers. Μόλις ολοκληρωθεί, θα φέρει εγχειρίδια και αναφορές κώδικα.

Μπορείτε να κάνετε τη συνεισφορά σας συμμετέχοντας στο # μετα-devhub κανάλι στο Slack, επιλύοντας ένα εισιτήριο developer.wordpress.org trac, διαβάζοντας για τον Devhub, και / ή υποβολή αιτήματος έλξης στο WP-Parser στο Github.

Ω, παρεμπιπτόντως, κατά τη στιγμή της σύνταξης, το Devhub σας χρειάζεται εάν είστε προγραμματιστής PHP, προγραμματιστής front-end, σχεδιαστής, UXer ή εθελοντής που επιθυμείτε να προσφέρετε σχόλια.

Διαδικτυακά μαθήματα

Μπορείτε να μάθετε πολλά για το έργο από τον επίσημο ιστότοπο του WordPress.org. Μπορείτε να μάθετε ακόμη περισσότερα ελέγχοντας άλλους πόρους και ιστολόγια που σχετίζονται με το WordPress εκεί έξω. Δημοσιευμένο από τους λάτρεις του WordPress (διαβάστε συνεισφέροντες), είστε υποχρεωμένοι να μάθετε κάτι νέο σε κάθε ιστολόγιο WordPress που επισκέπτεστε.

Μην είσαι επίσης σεμνός. κοίταξε κάθε σεμινάριο WordPress, βιβλία ή δημοσιεύσεις ιστολογίου που λαμβάνεις και απορροφήσεις αυτόν τον πλούτο γνώσεων. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι χρήσιμο. Δεν ξέρω γιατί μου θυμίζει αυτή η τελευταία δήλωση Ο τελευταίος από εμάς, το παιχνίδι.

Σχεδιασμός WordCamp

Αν σας ενδιαφέρει να οργανώσετε το WordCamps, τότε πρέπει να δείτε αυτόν τον καλό οδηγό που έχετε δημιουργήσει. Πρέπει να καταλάβετε πώς να επιλέξετε τους τέλειους χώρους (γνωρίζετε, χώρους με εξαιρετικό WiFi, ώστε οι παρευρισκόμενοι να ξοδέψουν το μισό χρόνο να κάνουν tweet σχετικά με την εκδήλωση αντί να ακούσουν τους ομιλητές), να λάβουν φαγητό και ποτά, συγκέντρωση χρημάτων και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής . Μπορείτε ακόμη να εγγραφείτε ως διοργανωτής στο Τοποθεσία προγραμματισμού WordCamp, έτσι ναι!

Και τώρα μια λέξη από οι συνεργάτες μας στο WordCamp Planning Γουίνι το Αρκουδάκι…

Η οργάνωση είναι αυτό που κάνετε προτού κάνετε κάτι, έτσι ώστε όταν το κάνετε, δεν είναι όλα αναμεμειγμένα. – Γουίνι το Αρκουδάκι

Προχωράω…

WordPress Trac

Ως συνεργάτης του WordPress, σίγουρα θέλετε να ακολουθήσετε την ανάπτυξη της πλατφόρμας. WordPress Trac είναι όπου πηγαίνετε για να παρακολουθείτε τις αλλαγές στο αγαπημένο σας CMS, WordPress. Τι είναι διαθέσιμο στο Trac; Υπάρχει μια Τμήμα χρονοδιαγράμματος με τα τελευταία εισιτήρια, μια τροφοδοσία RSS, λίστα αλληλογραφίας, και μια φόρμα προς υποβολή σφαλμάτων. Είσαι χαλασμένος για επιλογή.

Εγχειρίδιο συνεργάτη

Αν θέλετε να συμβάλλετε στην ανάπτυξη πυρήνα του WordPress, απλά πρέπει να το διαβάσετε εγχειρίδιο συνεργάτη. Καλύπτει κυριολεκτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να συνεισφέρετε, από την αρχή έως το τέλος. Όχι πολύ μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό.

Στο τέλος της μέρας…

Η συνεισφορά σας στο έργο WordPress σας επιτρέπει να επιστρέψετε σε μια πλατφόρμα και μια κοινότητα που σας έχει δώσει τόσα πολλά. Είναι καλό κάρμα να συνεισφέρετε, καθώς βοηθάει να μεταφέρετε το WordPress στο επόμενο επίπεδο για εσάς και εμένα.

Έχουμε αφήσει κάτι; Ένα αγαπημένο σας εργαλείο ίσως; Έχετε κάποια ερώτηση ή συνεισφορά; Γίνετε καλό άθλημα στην ενότητα σχολίων. Τα λέμε γύρω around

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me