Επιλέγοντας την καλύτερη προσθήκη WordPress για τις ανάγκες του ιστότοπού σας

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη προσθήκη WordPress

Πανέμορφο ή εκπληκτικό δεν είναι ετικέτες που μπορείτε να καρφιτσώσετε εύκολα στο WordPress. Αλλά αυτό που την κάνει συναρπαστική και ελκυστική είναι ο πραγματικά τεράστιος αριθμός προσθηκών που επεκτείνουν τις λειτουργίες της πλατφόρμας εξαιρετικά. Σκεφτείτε οποιαδήποτε λειτουργία θέλετε να εκτελεί το WordPress. Οι πιθανότητες είναι ότι θα υπάρχουν πολλά πρόσθετα διαθέσιμα για αυτήν τη λειτουργία.


Οι χρήστες του WordPress είναι πραγματικά χαλασμένοι για επιλογή όταν πρόκειται για προσθήκες. Μέχρι σήμερα, ο συνολικός αριθμός προσθηκών στο WordPress Plugin Repository αγγίζει τις 45.000 με συνολικά 1.291.557.880+ λήψεις. Σε αυτούς τους αριθμούς δεν περιλαμβάνονται τα πολυάριθμα δωρεάν και premium πρόσθετα που παρέχονται από τρίτους.

Με όλες αυτές τις επιλογές, πιθανότατα θα θέλετε να εγκαταστήσετε μερικές (ή περισσότερες). Σε κάποιο σημείο μπορεί να αναρωτιέστε – πόσα πρόσθετα πρέπει να εγκαταστήσετε στον ιστότοπο που υποστηρίζεται από WordPress? Εάν έχετε τους πόρους του διακομιστή για να τον υποστηρίξετε, μπορείτε πραγματικά εγκαταστήστε όσα ποιοτικά πρόσθετα θέλετε. Εάν τα πρόσθετα είναι καθαρά κωδικοποιημένα και η PHP διαθέτει επαρκή μνήμη, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα. Αλλά μια προσθήκη με κακή κωδικοποίηση μπορεί να κατεβάσει τον διακομιστή σας – είτε έχετε εγκαταστήσει δύο πρόσθετα είτε είκοσι. Η απάντηση εδώ είναι η ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα.

Ένας εύκολος κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε για να διασφαλίσετε ότι οι προσθήκες δεν επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας απενεργοποιήστε τις προσθήκες που δεν χρησιμοποιείτε. Οι ανενεργές προσθήκες καταλαμβάνουν χώρο διακομιστή αλλά δεν καταναλώνουν μνήμη RAM, εύρος ζώνης ή PHP. Αυτό το απλό βήμα μπορεί να προσθέσει μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου στην ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Τα περισσότερα πρόσθετα αναπτύσσονται ανεξάρτητα και είναι χρήσιμα εάν είναι καλά κωδικοποιημένα. Ωστόσο, οι προσθήκες με κακή κωδικοποίηση που δεν έχουν συνεχή υποστήριξη από τον συγγραφέα ή προσθήκες που δεν είναι συμβατές με εκδόσεις WordPress, θέματα ή άλλες προσθήκες, μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τον ιστότοπό σας. Μπορούν να προκαλέσουν αργή ή ακόμη και συντριβή ενός ιστότοπου, να προκαλέσουν σφάλματα ή να τρώνε στο χώρο της μνήμης ή να οδηγήσουν σε λευκή οθόνη θανάτου.

Λίστα ελέγχου για την επιλογή προσθηκών

Είναι πάντα καλό να ορίζετε μερικούς βασικούς κανόνες κατά την ταξινόμηση των προσθηκών. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα υπερβείτε και θα γεμίσετε τον ιστότοπό σας με πάρα πολλές προσθήκες. Ακολουθούν μερικές απλές οδηγίες που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν εγκαταστήσετε μια νέα προσθήκη:

1. Δημιουργήστε μια λίστα επιθυμιών με λειτουργίες προσθήκης

Ξεκινήστε γράφοντας τη λίστα απαιτήσεων των λειτουργιών προσθηκών με τη σειρά που είναι σημαντική για εσάς. Συμπεριλάβετε όλες τις εργασίες που θέλετε να κάνει η προσθήκη με εργασίες “Canot Live Without” στην κορυφή, ακολουθούμενες από άλλες καθώς κατεβαίνετε στη λίστα.

ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ορισμένες λειτουργίες είναι ουσιώδης για όλους τους ιστότοπους – όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, προστασία SEO και spam. Αυτά πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας και από όπου ξεκινάτε την αναζήτηση προσθηκών σας, δεδομένου ότι είναι βασικά για τις καθημερινές λειτουργίες του ιστότοπου. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, μην φοβάστε. Προς το τέλος αυτού του άρθρου έχω αναφέρει μερικές από τις καλύτερες προσθήκες για την εκτέλεση αυτών των σημαντικών λειτουργιών.

Επίσης, πριν εγκαταστήσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ξανά ότι οι λειτουργίες που θέλετε δεν παρέχονται ήδη από το θέμα ή τη φιλοξενία σας. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε φιλοξενία WordPress που διαχειρίζεται το WPEngine, δεν θα χρειαστείτε μια προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης και εάν έχετε εγκαταστήσει όλες τις λειτουργίες θεμάτων WordPress όπως κοινωνική κοινή χρήση, επιλογές τυπογραφίας και ρυθμιστικά.

2. Ξεκινήστε την αναζήτηση προσθηκών σας

Όταν αναζητάτε μια προσθήκη, πιθανότατα θα βρείτε δωρεάν και premium επιλογές. Οι δωρεάν επιλογές είναι συνήθως ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε, καθώς δεν απαιτούν καμία επένδυση. Για δωρεάν προσθήκες η καλύτερη πηγή είναι το Αποθήκη WordPress Plugin. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές, όλες ΔΩΡΕΑΝ, οπότε είναι μια εξαιρετική αφετηρία. Οι υποβολές διατηρούνται σε υψηλά πρότυπα για κωδικοποίηση, συμβατότητα με WordPress και ενημερώσεις συγγραφέων. Οι προσθήκες επίσης επισημαίνονται και κατηγοριοποιούνται για να διευκολύνουν την αναζήτηση. Απλώς χρησιμοποιήστε τα φίλτρα για να βρείτε μια λίστα πιθανών προσθηκών. Επιπλέον, πολλές από τις δωρεάν επιλογές στο αποθετήριο προσφέρουν επίσης premium αναβαθμίσεις για πρόσθετες λειτουργίες και premium υποστήριξη εάν το χρειάζεστε / θέλετε.

κωδικοποιημένο

Τα πρόσθετα Premium από την άλλη πλευρά δεν είναι τόσο ακριβά και έρχονται με καλύτερη υποστήριξη. Επιπλέον, μετά το αρχικό κόστος, οι ενημερώσεις διάρκειας ζωής είναι συχνά δωρεάν. Για πρόσθετα premium, αναζητήστε το CodeCanyon. Προσφέρουν μερικά από τα καλύτερα premium plugins στον Ιστό και ακολουθούν πρότυπα κωδικοποίησης παρόμοια με το WordPress.org. Βρίσκονται επίσης στις περισσότερες από τις δημοφιλείς προσθήκες premium στον Ιστό. Αναζητάτε το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας σελίδων για το WordPress; Το CodeCanyon φιλοξενεί τον Visual Composer. Χρειάζεστε ένα ισχυρό και ευαίσθητο πρόσθετο ρυθμιστικού; Δοκιμάστε το Slider Revolution – ένα άλλο ξεκάθαρο CodeCanyon. Και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται.

Και στις δύο περιπτώσεις – μόνο λήψη προσθήκης από αξιόπιστες πηγές. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν πρόσθετα, οπότε προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη κρίση σας πριν κάνετε λήψη και εγκατάσταση οτιδήποτε. Χρησιμοποιήστε προτάσεις από γνωστά ιστολόγια (ξεκινήστε με αυτά τα φοβερά blogs WordPress) για να πάρετε μια ιδέα για το πού να βρείτε υψηλής ποιότητας προσθήκες. Επίσης αποφύγετε τις παράνομες δωρεάν λήψεις προσθηκών premium. Όχι μόνο αυτό είναι άδικο για τον συγγραφέα που ξόδεψε τόση προσπάθεια δημιουργώντας το φοβερό plugin του, αλλά πιθανότατα θα εισάγετε έναν κακόβουλο κακόβουλο κώδικα στον ιστότοπό σας (δεν αξίζει την εξοικονόμηση 10-20 $ εάν με ρωτήσετε).

3. Επιλέξτε ποιοτικά πρόσθετα

Εκτός από αξιόπιστες πηγές, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε τις αξιολογήσεις και τις κριτικές για μια προσθήκη. Για πολλές δημοφιλείς προσθήκες, μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα επιστρέψει έναν τόνο λεπτομερούς κριτικής από bloggers. Στον Κατάλογο WordPress και στο CodeCanyon μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες που εμφανίζονται στη δεξιά πλευρική γραμμή της μεμονωμένης σελίδας προσθηκών

Ψάξτε για το αριθμός λήψεων ενάντια στην προσθήκη. Ένας υψηλός αριθμός είναι μια καλή ένδειξη της δημοτικότητας του πρόσθετου. Μερικές φορές, ίσως να μην γίνεται λήψη μιας προσθήκης που συχνά απλώς και μόνο επειδή πληροί μια εξειδικευμένη απαίτηση.

Ελεγξε το βαθμολογία αστεριών. Ενώ μια υψηλότερη βαθμολογία σημαίνει ένα καλύτερο plugin, το αντίστροφο δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Εάν βρείτε την προσθήκη που σας αρέσει, αλλά έχει χαμηλή βαθμολογία, μην την απορρίψετε αμέσως. Η βαθμολογία μπορεί να παραμεληθεί λόγω περιορισμένου αριθμού κριτικών ή ενός μόνο κριτικού που ήταν πολύ ιδιαίτερος. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, απλώς αφήστε ένα σχόλιο ή στείλτε email στον συντάκτη της προσθήκης για να μάθετε εάν η προσθήκη είναι ικανή για αυτό που χρειάζεστε.

Σελίδα αξιολογήσεων

Η προσθήκη πρέπει να είναι υποστηρίζεται από τον συγγραφέα. Ο αριθμός των νημάτων που επιλύθηκαν τους τελευταίους 2 μήνες εμφανίζεται στο WordPress.com, ενώ αγορές όπως το CodeCanyon χρησιμοποιούν συχνά μια ενότητα σχολίων.

Εκτός από την υποστήριξη από τον συντάκτη, ελέγξτε ξανά εάν το plugin ήταν ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ πρόσφατα. Οι περισσότερες προσθήκες απαιτούν τακτική ενημέρωση τουλάχιστον όταν βγαίνουν νέες εκδόσεις του WordPress (αλλά λάβετε υπόψη, για δωρεάν προσθήκες μπορεί απλώς να μην απαιτείται ενημέρωση της προσθήκης). Αυτό είναι σημαντικό δεδομένου ότι οι προσθήκες είναι συχνά ένα σημείο εισόδου για κακόβουλα προγράμματα και χάκερ που μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση μέσω γνωστών ζητημάτων ασφαλείας στις προσθήκες. Μια ενημερωμένη προσθήκη θα έπρεπε να έχει αντιμετωπίσει γνωστά ζητήματα για να σας κρατήσει ασφαλή και τον ιστότοπό σας (αλλά βοηθά επίσης αν μάθετε προληπτικά περισσότερα για το WordPress Security). Επομένως, προσέξτε για μια ενεργή ενότητα changelog.

Δείτε στιγμιότυπα οθόνης και επιδείξεις για να δείτε τη λειτουργικότητα σε δράση. Μια μεμονωμένη εικόνα ή ένας πλήρης ιστότοπος ζωντανών δοκιμών μπορεί να σας δείξει τι είναι πραγματικά ικανό ένα πρόσθετο. Εάν παρέχονται στιγμιότυπα οθόνης, φροντίστε να τα ελέγξετε όλα και αν υπάρχει σύνδεσμος προς έναν ζωντανό ιστότοπο, προχωρήστε και δοκιμάστε την προσθήκη σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης ή σε διαφορετικές συσκευές. Και πάλι, εάν δεν είστε σίγουροι εάν ένα πρόσθετο ικανοποιεί τις ανάγκες σας, ρωτήστε τον συντάκτη.

Το τελευταίο κομμάτι που πρέπει να θυμάστε είναι ότι μερικές φορές ένα μόνο πρόσθετο μπορεί να καλύψει περισσότερες από μία λειτουργίες και αυτό είναι υπέροχο. Πάρτε το Jetpack για παράδειγμα – μπορεί να έχει την τέλεια λύση για το CDN σας, την αυτόματη ενημέρωση και τις κοινωνικές ανάγκες κοινής χρήσης όλα σε ένα πρόσθετο.

4. Άλλες συμβουλές προσθηκών

Εάν έχετε δει μια συγκεκριμένη δυνατότητα σε κάποιον ιστότοπο και θέλετε προσδιορίστε το πρόσθετο που χρησιμοποιείται για να το εγκαταστήσετε στον δικό σας ιστότοπο ελέγξτε το Έλεγχος προσθηκών WordPress. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να εντοπίσει εάν κάποια από τις 50 πιο δημοφιλείς προσθήκες είναι εγκατεστημένη σε έναν ιστότοπο που υποστηρίζεται από WordPress.

Εάν, μετά την εγκατάσταση α η προσθήκη δεν λειτουργεί στον ιστότοπό σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε όλες τις άλλες προσθήκες στον ιστότοπο για να επιλύσετε οποιαδήποτε σύγκρουση με άλλες προσθήκες. Και, στη συνέχεια, αποφασίστε ποια προσθήκη θέλετε να διατηρήσετε και ποια θέλετε να απορρίψετε.

Ορισμένες προαιρετικές δοκιμές που μπορείτε να κάνετε πριν / μετά την εγκατάσταση μιας προσθήκης περιλαμβάνουν:

 • Εάν έχετε περιορίσει τη λίστα σας σε δύο προσθήκες, αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ τους, μπορείτε να συγκρίνετε τις προσθήκες χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο σύγκρισης.
 • ο Πρόσθετο παρακολούθησης ερωτημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει μια αύξηση στα ερωτήματα βάσης δεδομένων μετά την εγκατάσταση μιας προσθήκης.
 • Συγκρίνετε την ταχύτητα του ιστότοπου πριν και μετά την εγκατάσταση της προσθήκης. Δεν ξέρετε πώς να ελέγξετε την ταχύτητα του ιστότοπου; Ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με τον έλεγχο της απόδοσης και της ταχύτητας του WordPress. Οι προσθήκες με κακό κώδικα θα επιβραδύνουν τον ιστότοπο.
 • ΕΝΑ Δοκιμή προφίλ απόδοσης προσθήκης P3 μπορεί επίσης να αποκαλύψει εάν η προσθήκη σας επιβραδύνει τον ιστότοπό σας.
 • Ευπάθειες προσθηκών θα ελέγξει τις προσθήκες που έχετε εγκαταστήσει και θα σας ειδοποιήσει για τυχόν ευπάθεια που χρησιμοποιείται συχνά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποίηση για τυχόν ευπάθεια.

Ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να ελέγξετε είναι συμβατότητα μεταξύ προσθηκών. Ως επί το πλείστον, τα πρόσθετα συνήθως παίζουν ωραία μαζί, αλλά όχι πάντα, οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους συντάκτες για να δείτε εάν κάποιος από αυτούς θα ενημερώσει την προσθήκη τους για να συνεργαστεί με τον άλλο. Ή θα μπορούσατε εξετάστε δέσμες προσθηκών προσφέρεται από τρίτα μέρη, όπως το WPMU. Καθώς αυτά τα πρόσθετα προέρχονται από μία μόνο πηγή, είναι απίθανο να υπάρξει διένεξη μεταξύ των προσθηκών και σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, πρέπει να στραφείτε μόνο σε μία πηγή για υποστήριξη.

Πρόσθετα WordPress για κάθε ιστότοπο

Με τη γρήγορη λίστα ελέγχου μας, θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τη διαδικασία εύρεσης των σωστών προσθηκών για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια μικρή καθοδήγηση, υπάρχουν μερικές βασικές λειτουργίες που οι περισσότεροι χρήστες του WordPress πρέπει να προσθέσουν μέσω προσθηκών. Ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές προσθηκών που πρέπει να σκεφτείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας WordPress για να καλύψετε όλες τις βάσεις σας:

1. Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης: WordPress SEO από Yoast είναι η μετάβαση για να βελτιστοποιήσετε το WordPress σας για την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει αυτό το πρόσθετο για τον ιστότοπό σας.

Ναι

2. Anti Spam: Ακίσμετ είναι ένα δωρεάν πρόσθετο anti spam που περιλαμβάνεται από προεπιλογή στο WordPress. Πρέπει απλώς να το ενεργοποιήσετε. WP Bruiser είναι ένα premium πρόσθετο που προσελκύει την προσοχή της κοινότητας του WordPress στον έλεγχο των ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Ακίσμετ

3. Προσωρινή αποθήκευση: Συνολική προσωρινή μνήμη W3 είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που βοηθά στην προσωρινή αποθήκευση και βελτιώνει αισθητά την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Μπορεί να γίνει λίγο τεχνικό για τη ρύθμιση αυτής της προσθήκης, αλλά το WPExplorer διαθέτει έναν οδηγό για αυτήν την προσθήκη. Μια άλλη καλή επιλογή είναι Πρόσθετο WP Rocket Caching, αλλά λάβετε υπόψη ότι συνιστάται να διατηρείτε ενεργό μόνο ένα πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης κάθε φορά.

Σύνολο W3 (2)

4. Ασφάλεια: Sucuri Ασφάλεια μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της ασφάλειας του ιστότοπού σας παρακολουθώντας τον και εντοπίζοντας κακόβουλο λογισμικό. Μπορείτε να αποκρύψετε την έκδοση του WordPress με το Sucuri. Διατίθεται σε δωρεάν και premium εκδόσεις. Οι άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προστατεύσετε το WordPress είναι μέσω Περιορισμός προσπαθειών σύνδεσης, ή επιβολή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

Τείχος προστασίας ιστότοπου WAF και κακόβουλου λογισμικού Sucuri

5. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: VaultPress, και το BackupBuddy είναι και οι δύο καλές επιλογές premium για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του WordPress. Εάν είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που ψάχνετε εφεδρική λέξη-κλειδί.

VaultPress

6. Πολυ λειτουργικό: Jetpack είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που συνδυάζει πολλές λειτουργίες μαζί. Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν ανεξάρτητα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο για βελτιστοποίηση εικόνας, λειτουργία κινητής τηλεφωνίας, παρακολούθηση κυκλοφορίας και πολλές άλλες λειτουργίες.

Πρόσθετο Jetpack

Άλλα πρόσθετα που ενδέχεται να απαιτούνται

Ανάλογα με την ανάγκη του ιστότοπού σας για αυτές τις λειτουργίες, αυτά τα πρόσθετα μπορεί να αποδειχθούν ανεκτίμητα για εσάς – Φόρμες βαρύτητας για τη δημιουργία προηγμένων φορμών, Optin Monster για παραγωγή μολύβδου, Monarch Social Sharing για κοινωνική κοινή χρήση, MemberPress για να δημιουργήσετε ιδιότητα μέλους, WP Smush.it για βελτιστοποίηση εικόνας και Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων για έλεγχο σπασμένων συνδέσμων.

Μπορείτε επίσης να δείτε τη λίστα των 50 βασικών προσθηκών που δημιουργήσατε για εσάς από το WPExplorer. Ή απλώς επισκεφτείτε το ιστολόγιό μας στο WordPress όπου εξετάζουμε προσθήκες και παρέχουμε οδηγούς εκκίνησης για πολλούς από αυτούς.

Να συμπεράνω…

Τώρα που έχετε μια καλή ιδέα για το πώς να ταξινομήσετε τα πρόσθετα, μπορείτε να τα εγκαταστήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον ιστότοπό σας. Τηρήστε τους κανόνες και είναι πολύ πιθανό να έχετε τον εαυτό σας ένα άπαχο WordPress με ανώτερα πρόσθετα που αναβλύζουν τον ιστότοπό σας και το κάνουν πραγματικό παίκτη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map