Αγορά θεμάτων WordPress Ο έξυπνος τρόπος

Η ζήτηση για υψηλής ποιότητας θέματα WordPress είναι INSANE. Υπάρχουν τόνοι ανθρώπων που αναζητούν τόσο δωρεάν όσο και εμπορικά θέματα καθημερινά και άνθρωποι όπως ο εαυτός μου κερδίζουν χρήματα από την πώληση τους. Λόγω αυτής της υψηλής ζήτησης, οι άνθρωποι ανοίγουν συνεχώς νέα θεματικά καταστήματα ή / και δημιουργούν νέα αντικείμενα για πώληση σε υπάρχουσες αγορές όπως Themeforest ή Mojo Themes.


Ως αγοραστής, υποστηρικτής και προγραμματιστής θέματος WordPress έχω αρκετή εμπειρία με πολλά από τα δημοφιλή θεματικά καταστήματα εκεί έξω και τη δουλειά τους. Έχω επίσης έντονο μάτι για να διαλέγω ποιοτικά αντικείμενα και όχι τόσο υπέροχα.

Ήθελα να μοιραστώ κάποιες από τις συμβουλές μου για να σας βοηθήσω να κάνετε «πιο έξυπνες» πιο μορφωμένες αγορές όταν ψάχνετε για «εμπορικά» Θέματα WordPress – σημειώστε ότι χρησιμοποιώ τον όρο «εμπορικό» επειδή…

“Δεν είναι όλα τα εμπορικά θέματα premium θέματα και δεν είναι όλα τα premium θέματα εμπορικά θέματα!”

Συχνά οι άνθρωποι αναφέρονται σε όλα τα εμπορικά θέματα ως premium, ωστόσο, ο όρος premium αναφέρεται σε κάτι που είναι εξαιρετικό και ανώτερο από άλλα του είδους του. Όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε ότι κάποια εμπορικά θέματα απορροφούν και μπορεί να είναι χειρότερα από μερικά από τα δωρεάν θέματα που είναι διαθέσιμα.

Εδώ είναι οι συμβουλές μου…

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τον πωλητή?

Θεματικό κατάστημα: Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι εάν ο πωλητής μπορεί να είναι αξιόπιστος. Όχι μόνο επειδή μπορεί να τους δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, αλλά και επειδή θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε πραγματικά το προϊόν σας και θα λειτουργήσει όπως περιγράφεται. Κάνοντας ένα απλό Αναζήτηση Google σχετικά με τον πωλητή, θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα εάν αυτό το άτομο / εταιρεία είναι νόμιμο. Συνήθως, σε αντίθετη περίπτωση, θα βρείτε πολλές φρικτές κριτικές ή αναρτήσεις ιστολογίου που μαίνονται γι ‘αυτές.

Μεμονωμένος πωλητής: Εάν αγοράζετε από έναν μεμονωμένο πωλητή σε μια Αγορά, μπορείτε συχνά να πείτε από τα σχόλια και τις αξιολογήσεις εάν οι άνθρωποι αρέσουν στον πωλητή. Για παράδειγμα, αν διαβάσετε μερικά από τα εμπορικά θεματικά μου σχόλια και δείτε τις κριτικές μου, θα βρείτε κυρίως θετικά ��

Εάν δεν βρίσκονται σε αγορά και πωλούν απευθείας από τον ιστότοπο / blog τους όπως Τιμή Devin κάνει το blog του να πουλάει Επιλογές κιτ πλαισίου, μπορείτε να διαβάσετε αν και μερικές από τις αναρτήσεις του, να δείτε το github ή / και το twitter του και αμέσως θα δείτε ότι είναι ένας καλός τύπος. Το ίδιο ισχύει και για τον φίλο μου Πίπιν Γουίλιαμσον στο Πρόσθετα Pippins (όλοι γνωρίζουν τον Πίπιν). Αν κοιτάξετε κάποιο από αυτά τα δύο άτομα, θα δείτε ότι συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στην κοινότητα του WordPress και σε αξιόπιστα άτομα.

Επίσης, εάν οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal έχετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, οπότε αξίζει να ψάξετε αν εξακολουθείτε να ανησυχείτε.

Ταμείο δωρεάν θέμα: Εάν ο πωλητής προσφέρει ένα είδος δωρεάν θέματος, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το κατεβάσετε και να ρίξετε μια ματιά στον κωδικό. Προφανώς μην ανησυχείτε αν δείτε κάποια σφάλματα επειδή το θέμα θα μπορούσε να είναι παλιό ή όχι τόσο μεγάλη προσοχή σε αυτό ως εμπορικό θέμα. Αυτό που ψάχνετε είναι κρυπτογραφημένος κώδικας και σχηματικοί σύνδεσμοι. Εάν ένας πωλητής προσφέρει δωρεάν θέματα με κάθε είδους ανεπιθύμητους συνδέσμους ή κρυπτογραφημένο κώδικα, προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν τα εμπορικά του αντικείμενα.

Το θέμα ενημερώθηκε τελευταία φορά στις…

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα έβλεπα προσωπικά είναι όταν κυκλοφόρησε το θέμα ή ενημερώθηκε τελευταία φορά. Το WordPress εξελίσσεται συνεχώς και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όχι μόνο το θέμα σας θα χρησιμοποιήσει μερικές από τις νεότερες διαθέσιμες λειτουργίες, αλλά και βεβαιωθείτε ότι το θέμα είναι ασφαλές στη χρήση. Για παράδειγμα, οποιοδήποτε θέμα που χρησιμοποιεί το Timthumb που δεν έχει ενημερωθεί τα τελευταία δύο χρόνια είναι μια πολύ κακή ιδέα – όλοι γνωρίζετε για την τεράστια ευπάθεια του Timthumb που ανακαλύφθηκε και διορθώθηκε πρόσφατα.

Δεν έχει σημασία αν είναι ένα παλιό θέμα, αν έχει ενημερωθεί πρόσφατα, μπορεί να εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή! Εάν υπάρχει δημόσιος πίνακας αλλαγών, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό. Φυσικά μπορείτε πάντα να ρωτήσετε τον πωλητή εάν το θέμα έχει ενημερωθεί για να λειτουργεί με την τελευταία έκδοση του WordPress.

Έχω ζητήσει από τους ανθρώπους να ρωτούν στο παρελθόν εάν τα θέματα μου θα λειτουργούσαν με μια χαμηλότερη έκδοση του WordPress, επειδή δεν ήθελαν να ενημερώσουν την εγκατάστασή τους για κάποιο λόγο ή για άλλο λόγο. Ειλικρινά, δεν με νοιάζει ποιος είναι ο λόγος… θα πρέπει πάντα να ενημερώνετε την εγκατάσταση WP σας!

Ποτέ, ΠΟΤΕ, αφήστε ένα θέμα να σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε την τελευταία έκδοση του WordPress.

Ελέγξτε τον κωδικό με W3C

Επικυρωτής W3cΈνα πράγμα που διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα είναι να εκτελέσετε έναν έλεγχο W3C στην αρχική σελίδα ενός θέματος που σκέφτεστε να αγοράσετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε σελίδα, αλλά συνήθως αν η αρχική σελίδα είναι καλά κωδικοποιημένη, συνήθως θα είναι και ο υπόλοιπος ιστότοπος. Το ίδιο ισχύει εάν η αρχική σελίδα εμφανίζει εκατοντάδες σφάλματα, τότε πιθανότατα μπορείτε να περιμένετε το ίδιο για τον υπόλοιπο ιστότοπο.

Σημείωση: Ορισμένα σφάλματα που εμφανίζονται στο W3C μπορεί να σχετίζονται με ενσωματωμένα βίντεο, πειραματικό κώδικα … κ.λπ. Επομένως, μην τερματίσετε ένα θέμα εάν λάβετε μερικά σφάλματα, διαβάστε τα και δείτε τι αφορούν, μερικές φορές δεν είναι τίποτα.

Ελέγξτε τις βαθμολογίες και τις κριτικές

Συχνά βλέπω άτομα να διαμαρτύρονται στο ThemeForest, όπου πουλάω τα εμπορικά μου θέματα (atm), επειδή αγόρασαν ένα θέμα που είχε πρόβλημα και ο συγγραφέας δεν θα τους βοηθήσει. Απλώς κοιτάζοντας τον συγγραφέα βλέπω συχνά ότι έχουν κακή βαθμολογία, άτομα σχολιάζουν θέματα με θέμα… κ.λπ..

Το θέμα είναι αρκετά φθηνό και αν δεν σας ενδιαφέρει να χάσετε μερικά δολάρια εδώ και εκεί, προχωρήστε και αγοράστε ένα θέμα και αν δεν λειτουργεί, διεκδικήστε το ως απώλεια των φόρων σας. Διαφορετικά, το να διαβάσετε μερικά σχόλια και να βεβαιωθείτε ότι ο συγγραφέας έχει καλές βαθμολογίες δεν θα βλάψει. Και αν θέλετε πραγματικά να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τη σωστή επιλογή κάντε αναζήτηση στο διαδίκτυο για την αγορά και διαβάστε μερικές κριτικές (σημειώστε, οι περισσότερες κριτικές εκεί έξω δημιουργούνται από συνεργάτες, επομένως να είστε προσεκτικοί, δεν είναι όλοι ειλικρινείς ) ίσως στείλετε μερικά tweets και ζητήστε από τους ανθρώπους τη γνώμη τους.

Κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά και τις επιλογές

Φυσικά όταν ψάχνετε για ένα νέο θέμα υπάρχουν πολλά πράγματα που ίσως ψάχνετε, συνήθως θέλετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή στοιχεία σχεδίασης. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για πράγματα που πιστεύω ότι είναι απαραίτητα πάντα και πράγματα που δεν είναι τόσο απαραίτητα.

Απαραίτητη:

  • Καλά κωδικοποιημένο HTML, PHP & JS
  • Μια διάταξη που ικανοποιεί τις ανάγκες σας – υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες θέματα εκεί έξω, σταματήστε να χτυπάτε τα χάλια και λάβετε κάτι που λειτουργεί για εσάς ή τον πελάτη σας (ως επί το πλείστον)
  • Υποστήριξη συγγραφέα – εάν υπάρχουν προβλήματα με το θέμα, είναι υπέροχο εάν ο συγγραφέας θα σας βοηθήσει
  • Τακτικές ενημερώσεις – αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το θέμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι ενημερώσεις είναι απαραίτητες

Οχι απαραίτητο:

  • Επιλογές SEO – αυτές δεν πρέπει να είναι ενσωματωμένες, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το Yoast SEO
  • Επιλογές χρώματος για κάθε στοιχείο – εάν δεν γνωρίζετε CSS, προσλάβετε έναν προγραμματιστή ιστού!
  • Κάθε πρότυπο σελίδας είναι δυνατό – γνωρίζετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε νέα πρότυπα στο θέμα του παιδιού σας?
  • Συντομεύσεις – αυτοί δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στο θέμα, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές προσθήκες για αυτό

Χαρακτηριστικά WordPressΔυστυχώς, φαίνεται ότι η αγορά σε καταστήματα όπως το Themeforest κλίνει σε θέματα που είναι γεμάτα και φουσκωμένα. Δεν ξέρω αν οι αγοραστές δεν θέλουν να ξοδέψουν τα χρήματα για να αγοράσουν ένα θέμα για κάθε πελάτη, δεν ξέρουν πώς να κωδικοποιήσουν ή είναι απλώς τεμπέλης… Για αυτόν τον λόγο σε ορισμένα από τα θέματα μου έχω προσθέσει ορισμένες επιλογές I κανονικά δεν θα προσθέσει, ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που απλώς δεν ανήκουν σε ένα θέμα όπως επιλογές SEO ή 100+ συντομεύσεις (τι; ναι το έχω δει ήδη σε μια λίστα χαρακτηριστικών θέματος).

Τιμή & αδειοδότηση

Πρόκειται προφανώς για δύο πολύ σημαντικές πτυχές όσον αφορά την αγορά ενός θέματος. Μερικές φορές έχετε έναν πελάτη που σας έχει δώσει έναν προϋπολογισμό για να βγείτε και να αγοράσετε ένα θέμα, ή εσείς προσωπικά έχετε έναν προϋπολογισμό για οικονομικές δυσκολίες ή ίσως έχετε όλα τα χρήματα στον κόσμο για να ξοδέψετε. Και όταν πρόκειται για αγορά ενός εμπορικού θέματος, δεν υπάρχει 100% συσχέτιση μεταξύ τιμής και ποιότητας. Για παράδειγμα, υπάρχουν μερικά θέματα υψηλής ποιότητας στο Theme Trust που πωλούνται σε 2 θέματα για $ 25 και στη συνέχεια πηγαίνετε στο Themeforest και βρείτε θέματα που πωλούν για 50 $ το καθένα (που είναι διπλάσιο του κόστους) που είναι συγκρίσιμα με αυτά στο Theme Trust.

Η υψηλότερη τιμή ΔΕΝ σημαίνει υψηλότερη ποιότητα

Προσωπικά Δεν θα κοίταζα ούτε την τιμή του θέματος. Εάν το θέμα του WordPress έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, ο πωλητής είναι πολύ αξιόπιστος και έχει θετικές βαθμολογίες / κριτικές και φυσικά το θέμα έχει αναπτυχθεί καλά, ποιος νοιάζεται πόσο κοστίζει; Ακόμα και με $ 100 κάποια θέματα θα αξίζουν τον κόπο. Έχω δει ότι οι άνθρωποι καταλήγουν να ξοδεύουν δύο φορές περισσότερο επειδή αγόρασαν θέματα που αργότερα ανακάλυψαν ότι δεν ήταν ακριβώς αυτό που έψαχναν.

Θυμηθείτε, εάν επρόκειτο να προσλάβετε έναν ανεξάρτητο προγραμματιστή θα μπορούσε να σας κοστίσει χιλιάδες για έναν ιστότοπο. Η αγορά ενός θέματος εξακολουθεί να είναι μια προσιτή επιλογή, ακόμη και αν αγοράσετε ένα εξειδικευμένο θέμα υψηλής ποιότητας στο υψηλότερο τέλος του προϋπολογισμού σας, όπως αυτά που βρίσκονται στο AppThemes.

Αδειοδότηση? Θα πρέπει όλοι να είναι GPL, όχι?

Οι σκέψεις σου?

Τελικά θα ήθελα να ακούσω από εσάς παιδιά / κορίτσια. Ποια είναι η διαδικασία σας όταν αναζητάτε ένα νέο θέμα για αγορά; Ποιες είναι μερικές από τις εμπειρίες σας με διαφορετικές αγορές και θεματικά καταστήματα; Είμαι βέβαιος ότι αν είχατε μια καλή ή κακή εμπειρία κάποιος που διαβάζει αυτήν την ανάρτηση θα το βρει χρήσιμο, οπότε μοιραστείτε το!

Πώς αγοράζετε θέματα; Οποιεσδήποτε καλές ή κακές εμπειρίες; Σχόλιο παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me