Οι καλύτερες υπηρεσίες συντήρησης WordPress στον Ιστό

Υπηρεσίες συντήρησης WordPress

Μικρό ή μεγάλο, κάθε επιχείρηση σήμερα έχει διαδικτυακή παρουσία. Εάν θέλετε να είστε προσεκτικοί ή προσβάσιμοι, είναι απολύτως απαραίτητη μια διεύθυνση στον αυτοκινητόδρομο πληροφοριών. Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου μεταξύ των κατόχων ιστότοπων. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί και να συντηρηθεί, αλλά μπορεί να είναι μια πρόκληση για μερικούς και ενοχλητική για πολλούς.


Για έναν ιστότοπο για την προσέλκυση επισκεπτών, είναι σημαντικό να είναι γρήγορος, αποτελεσματικός και προσανατολισμένος στην απόδοση. Για τη διατήρηση ενός φιλικού ιστότοπου SEO, απαιτείται αρκετή συντήρηση σε συνεχή βάση. Το περιεχόμενο στον ιστότοπο μπορεί να είναι απλώς εξαιρετικό, αλλά δεν πρόκειται να συνεχίσετε την κυκλοφορία σε αυτόν, εκτός εάν λειτουργεί σαν ένα καλά συντονισμένο μηχάνημα.

Αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη απόσπαση της προσοχής σε μια επιχείρηση. Δεν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στο παιχνίδι με τον ιστότοπό σας, τον οποίο προτιμάτε να αφιερώσετε σε βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Για τόσο απασχολημένους ανθρώπους και για εκείνους που δεν ενδιαφέρονται πολύ για την τεχνολογία, οι υπηρεσίες συντήρησης του WordPress είναι μια εξαιρετική λύση. Μπορείτε να τους αφήσετε τα χαριτωμένα και να εστιάσετε στην επιχείρησή σας.

Επιλογές συντήρησης WordPress

Υπάρχουν αρκετοί πάροχοι υπηρεσιών που μπορούν να φροντίσουν για ολόκληρη τη συντήρηση του WordPress για λιγότερο από $ 100 το μήνα. Για αυτήν την τιμή φροντίζουν τις ενημερώσεις του WordPress (πυρήνα, πρόσθετα και θέμα), αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά. Μερικοί μπορούν ακόμη και να ρίξουν σε μερικά πρόσθετα όπως ο χρόνος προγραμματιστή.

Για να ελέγξετε αν ένα σχέδιο είναι μια καλή επιλογή για εσάς, μπορεί να είναι καλή ιδέα για τα μαθηματικά. Δείτε πόσο χρόνο θα ξοδεύετε για τη συντήρηση και την αξία των χρημάτων αυτής της περιόδου. Ακόμα κι αν αυτό δεν προσθέσει αρκετά, θα μπορούσε να είναι ωφέλιμο. Για παράδειγμα, μπορεί να μην θέλετε να κάνετε κάτι που δεν σας γνωρίζει, κάτι που είναι καλό. Μερικές φορές είναι πολύ καλύτερο να αφήσετε έναν ειδικό να το χειριστεί.

Οι ιστότοποι χρειάζονται επίσης προστασία από τους χάκερ από το κακόβουλο λογισμικό που κρύβεται. Οι χάκερ έχουν γίνει πιο εξελιγμένοι και κακόβουλο λογισμικό πιο καταστροφικό. Όταν η ασφάλεια αποτελεί πρόβλημα, ίσως είναι καλύτερο να την αφήσετε σε επαγγελματίες.

Οι υπηρεσίες συντήρησης ιστοτόπου αφαιρούν τις ανησυχίες που συνδέονται με την ιδιοκτησία του ιστότοπου. Οι περισσότερες υπηρεσίες προσφέρουν σταθερή υποστήριξη. Συχνά, μπορούν να εντοπίσουν προβλήματα πριν το κάνετε και μπορούν να τα εντοπίσουν και να τα εξηγήσουν καλύτερα σε άλλα τρίτα μέρη, όπως οι πάροχοι υπηρεσιών υποδοχής. Τείνουν επίσης να είναι προληπτικοί και μπορούν να δουν καταστροφές.

Πότε να προσλάβετε βοήθεια

Με λίγα λόγια, γιατί πρέπει να αφήσετε τη συντήρηση σε έναν πάροχο υπηρεσιών συντήρησης,

 • Εξοικονομεί χρόνο και πιθανώς χρήματα.
 • Σας αφήνει ελεύθερο να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρήσεις.
 • Εξοικονομεί την απαίτηση της εσωτερικής εμπειρογνωμοσύνης.
 • Στερεά υποστήριξη από τον πάροχο υπηρεσιών.
 • Οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τρίτους, όπως υπηρεσίες φιλοξενίας.
 • Η προληπτική δράση είναι δυνατή και αποφεύγεται η πιθανή διακοπή λειτουργίας.
 • Οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να παρατηρήσουν τη διακοπή λειτουργίας, ακόμη και πριν το κάνετε.
 • Λαμβάνονται υπόψη τα θέματα ασφάλειας.
 • Ηρεμία, αφήνοντας τα προβλήματα στους ειδικούς.

Εάν έχετε αποφασίσει ότι θα αφήσετε τις υπηρεσίες συντήρησης WordPress πιο ικανές από τη δική σας, η επόμενη ερώτηση θα ήταν – με ποιον μπορώ να εμπιστευτώ αυτήν την εργασία; Υπάρχουν πολλοί πάροχοι υπηρεσιών συντήρησης WordPress, και έχουμε περάσει από μερικούς εδώ για να σας διευκολύνουμε.

Σημείωση: Θυμηθείτε ότι αυτή η λίστα είναι απλώς για να παρουσιάσετε επιλογές συντήρησης WordPress. Το WPExplorer δεν εκπροσωπεί ούτε παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με τις εταιρείες που αναφέρονται. Πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα για να επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία για τον ιστότοπό σας.

Fixmysite

Fixmysite

Ψάχνετε για γρήγορη, εφάπαξ βοήθεια σε ένα ζήτημα? Fixmysite.com σίγουρα μπορεί να βοηθήσει. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, η φιλική και εξυπηρετική ομάδα τους είναι έτοιμη για ό, τι μπορεί να χρειαστείτε. Η τιμολόγηση ποικίλλει ανάλογα με το τεχνικό επίπεδο της βοήθειας που χρειάζεστε. Προς το παρόν (από τον Ιούνιο του 2019) η Fixmysite προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Σφάλματα και προσαρμογές θεμάτων 39 $
 • Εγκατάσταση WordPress 49 $
 • Μετανάστευση 59 $
 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας 89 $
 • Κατάργηση κακόβουλου λογισμικού 99 $
 • Έλεγχος ιστότοπου 159 $

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε είναι να ανοίξετε ένα εισιτήριο με μια λεπτομερή περιγραφή της βοήθειας που αναζητάτε. Είτε προσθέτετε κοινωνικά εικονίδια στην κεφαλίδα σας είτε επιδιορθώνετε ένα πρόβλημα με το σελιδοποίηση του ιστολογίου σας. Η ομάδα του Fixmysite θα ελέγξει το αίτημά σας, θα σας ενημερώσει ποιο σχέδιο υποστήριξης μπορεί να είναι κατάλληλο για τη δουλειά και στη συνέχεια να αρχίσει να εργάζεται. Πριν το καταλάβετε, η εργασία θα ολοκληρωθεί και ο ιστότοπός σας θα είναι καινούργιος!

Υποστήριξη WP Tech

WP Tech Support Συντήρηση WordPress

Σχετικά νέο σε σύγκριση με μερικές από τις άλλες επιλογές στη λίστα μας, Υποστήριξη WP Tech προσφέρει προληπτική γενική συντήρηση για να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας.

Τα σχέδια ξεκινούν με μόλις 45 $ το μήνα (από τον Ιούνιο του 2019) και καλύπτουν βασικές πτυχές της συντήρησης ενός ιστότοπου. Αυτό ξεκινά με έναν αρχικό έλεγχο υγείας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να έχει ο ιστότοπός σας. Επιπλέον, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης WP θα διαχειρίζεται όλα τα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας, τις βασικές ενημερώσεις του WordPress και θα συμβάλει στη βελτίωση της ασφάλειάς σας.

Ψάχνετε περισσότερα; Αναβαθμίστε σε πρόγραμμα Pro ή Business για απεριόριστες διορθώσεις ιστότοπου, διαχειριζόμενες ενημερώσεις θέματος WordPress και βελτιώσεις 30 λεπτών (60 για επιχειρήσεις) για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Με την τεχνική υποστήριξη WP μπορείτε να εστιάσετε στις καθημερινές σας επιχειρηματικές εργασίες και να αφήσετε τη διαχείριση του ιστότοπού σας στα χέρια τους.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το WP Tech Support προσφέρει επίσης υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Αποκτήστε μια γρήγορη επιδιόρθωση μόλις $ 65. Έτσι, αν θέλετε βοήθεια κατ ‘αποκοπή, ή μόνο όταν τη χρειάζεστε, προσφέρουν ένα σχέδιο ειδικά σχεδιασμένο για εσάς.

WP Site Care

SiteCare

WP Site Care ξεκίνησε το 2012 και έχει έναν απλό στόχο – να διευκολύνει τη διαδικτυακή ζωή των bloggers και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων. Έχουν μια ολιστική προσέγγιση στη συντήρηση. Ξεκινώντας από το επίπεδο του κώδικα, ρίχνουν μια προσεκτική ματιά σε ελαττωματικούς κωδικούς και προσθήκες, φουσκωμένες εικόνες, υπηρεσίες φιλοξενίας και τυχόν δίκτυα διαφημίσεων. Σάρωση για δυσλειτουργίες και το διορθώνουν έτσι ώστε η ταχύτητα και η απόδοση να βελτιώνονται.

Βεβαιώνουν ότι ο ιστότοπος είναι φιλικός προς το SEO, έτσι ώστε η Google να μπορεί να διαβάζει, να βρίσκει και να ταξινομεί εύκολα τον ιστότοπό σας. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκτελείται σε πραγματικό χρόνο. Πραγματοποιείται μόνο σταδιακή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας που σημαίνει ότι ο χώρος του διακομιστή χρησιμοποιείται αποτελεσματικά. Δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας στο cloud του Amazon.

Για αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο, διαχείριση ενημερώσεων WordPress και παρακολούθηση και εκκαθάριση ασφαλείας όλο το 24ωρο, θα πληρώνατε 79 $ το μήνα, εάν πληρώνετε για ολόκληρο το χρόνο με μία κίνηση.

Το επαγγελματικό πακέτο τους προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες – βελτιστοποίηση φροντίδας ιστότοπου, μηνιαίος έλεγχος ασφάλειας, ενίσχυση φροντίδας ιστότοπου, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας και υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου και θα σας κοστίσει 299 $ ανά μήνα (ετησίως).

Όλα τα εισιτήρια λαμβάνουν απάντηση εντός μιας ώρας. Και για να παρακάμψει τα δυσκίνητα νήματα, η Site Care ξεκίνησε μια λειτουργία walkie talkie με την οποία μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα από το αντίγραφο ασφαλείας του WordPress.

Καμπύλη WP

Καμπύλη WP

Οι εντυπωσιακοί αριθμοί στον ιστότοπο του Καμπύλη WP είναι μια ένδειξη για το πόσο δημοφιλείς έχουν γίνει οι Υπηρεσίες Συντήρησης του WordPress.

Με τα διάφορα πακέτα τους, μπορείτε να αγοράσετε έναν αριθμό πιστώσεων ανά μήνα για θέσεις εργασίας. Εδώ, οι εργασίες αναφέρονται στις διάφορες υπηρεσίες WordPress που μπορείτε να ζητήσετε από τους προγραμματιστές στο WP Curve να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να επιλέξετε από οτιδήποτε στον κατάλογο υποστήριξής τους (ανεξάρτητα από το χρόνο, κάθε εργασία = 1 πίστωση). Αυτό μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε από βελτιστοποίηση ταχύτητας, βελτιώσεις ασφαλείας ή ενημέρωση θεμάτων ή προσθηκών. Οι εργασίες τους μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας των μηχανών αναζήτησης, στη μείωση του ποσοστού εγκατάλειψης, στην επιτάχυνση του ιστότοπού σας, στην αύξηση των μετατροπών ή ακόμη και στην ενίσχυση της επωνυμίας σας.

Μπορείτε να ζητήσετε εργασίες μέσω email και συνήθως θα λάβετε προσοχή εντός της ημέρας. Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλίας 24/7/365 για επείγοντα προβλήματα καθιστά την υπηρεσία ελκυστική.

Η τιμή ξεκινά από 49,99 $ / μήνα για 1 πίστωση, έως 149,99 $ για 10.

Συντηρήστε

MAintainn

Μόλις εμπιστευτείτε τον ιστότοπό σας Συντηρήστε, οι περίοδοι πάλης σας με το WordPress θα τελειώσουν. Φροντίζουν για όλα τα πράγματα το WordPress, από την ανάπτυξη, την ασφάλεια, έως τις ενημερώσεις ιστότοπων και άλλα.

Εάν δεν είστε σίγουροι για οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε να κάνετε στον ιστότοπό σας, το Maintainn μπορεί να ρυθμίσει ένα στάδιο δοκιμής για να δοκιμάσετε τις αλλαγές χωρίς να επηρεαστεί η λειτουργικότητα του ιστότοπού σας. Κάθε πακέτο μαζί τους περιλαμβάνει μια συνδρομή στο Sucuri για παρακολούθηση από τον διακομιστή και τα νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας εκτός του ιστότοπου στο Amazon S3.

Για 49 $ το μήνα ανά ιστότοπο, φροντίζουν τις ενημερώσεις πυρήνα και θεμάτων WordPress, παρακολούθηση ασφάλειας 24 × 7 και ασφαλή αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων. Για ακόμη περισσότερες δυνατότητες και έλεγχο, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το Enterprise. Έρχεται με 249 $ / μήνα αυτό το σχέδιο προσθέτει επιλογές για έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού, πραγματοποίηση ενημερώσεων και ακόμη και έναν κύκλο ελέγχου πελατών.

Ο Μπάτλερ WP

WP Μπάτλερ

Εξοικειωθείτε με τον Dave Clements του Do It With WordPress; Λοιπόν, είναι ο άνθρωπος πίσω Ο Μπάτλερ WP, μια υπηρεσία συντήρησης που φροντίζει σχολαστικά τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ενώ υπάρχουν καθορισμένα πακέτα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από ένα καλάθι υπηρεσιών για να προσθέσετε στο καλάθι σας ως υπηρεσία πληρωμής καθώς πληρώνετε.

παιδική δημιουργία θέματος, αποθήκευση προσωρινής μνήμης και συνολική βελτίωση ταχύτητας ιστότοπου, διαμόρφωση HTTPS, έλεγχος ασφάλειας, μεταφορά ιστότοπου και γενικός έλεγχος ιστότοπου. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε σε ένα από τα προτεινόμενα προγράμματα συντήρησης. Το χαμηλότερο από τα οποία είναι 39 $ ανά μήνα, καθιστώντας το μία από τις πιο προσιτές υπηρεσίες στην αγορά. Εναλλακτικά, εγγραφείτε για ένα μηνιαίο συγκρατητή εφημερίας ή προσαρμοσμένη ανάπτυξη.

Υπηρέτης

Υπηρέτης

Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό Υπηρέτης είναι μια ακριβή υπηρεσία WordPress, αλλά αυτό που λαμβάνετε είναι διαβουλεύσεις με μια ομάδα ειδικών. Η Valet διατηρεί, αναπτύσσει και μεταφέρει ακόμη και ιστοσελίδες WordPress υψηλού επιπέδου. Διορθώνουν προβλήματα και βοηθούν στην ανάπτυξη ιστότοπων.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη, η μετανάστευση και οι μετατροπές, η συνεχής υποστήριξη είναι όλα στο τραπέζι. Εξασφαλίζουν ότι ο ιστότοπός σας είναι πάντοτε σε λειτουργία και λειτουργεί και λαμβάνει προληπτικά και διορθωτικά μέτρα.

Οι τιμές τους δεν είναι άμεσα προσβάσιμες στον ιστότοπό τους και πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα βάσει της οποίας θα αξιολογήσουν τις ανάγκες σας και θα την τιμήσουν. Με 50+ χρόνια συλλογικής εμπειρίας, ολόκληρες οι ανάγκες σας στο WordPress μπορούν να αφεθούν στη φροντίδα τους.

Συντηρητής WP

Συντηρητής WP

Συντηρητής WP προσφέρει υπηρεσίες με κατ ‘αποκοπή 99 $ ανά μήνα ανά ιστότοπο, με πρόσβαση σε επιπλέον ώρες προγραμματιστή με μειωμένες τιμές. Αυτό που λαμβάνετε είναι επεκτάσιμη υποστήριξη και ηρεμία γνωρίζοντας ότι φροντίζεται ο ιστότοπός σας.

Συντήρηση, ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας και υποστήριξη περιλαμβάνονται σε αυτό το πρόγραμμα. Ο καθαρισμός κακόβουλου λογισμικού και τα σφάλματα αντιμετωπίζονται από επαγγελματίες ασφαλείας στο Sucuri. Η υπηρεσία στοχεύει στη διατήρηση της ασφάλειας του ιστότοπού σας, της ενημέρωσης, της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και της ομαλής λειτουργίας.

WordXpress

WordXpress

WordXpress προσφέρει μια απλή μηνιαία υπηρεσία συντήρησης για ιστότοπους WordPress. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ακούτε από τους επισκέπτες σας όταν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας. Το WordXpress θα το επαναφέρει στο διαδίκτυο προτού παρατηρήσει κανείς.

Υπέροχη υποστήριξη από μια νέα ομάδα, απεριόριστες αλλαγές περιεχομένου, ασφαλείς ενημερώσεις, σάρωση κακόβουλου λογισμικού, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας, premium προσθήκες και ακόμη και εργαλεία μάρκετινγκ είναι όλα διαθέσιμα στο σχέδιο “Dining Car” με 199 $ ανά μήνα. Όλες οι ίδιες δυνατότητες, πλην της συμπεριλαμβανόμενης φιλοξενίας, είναι διαθέσιμες στα 149 $ το μήνα στο πρόγραμμα “Boxcar”. Αν αυτό είναι πάρα πολύ, το πρόγραμμα Flatcar 77 $ ανά μήνα έχει όρια στο ποσό των τροποποιήσεων και των αλλαγών, καθώς και μερικές άλλες λειτουργίες premium που καταργήθηκαν. Αλλά όλα τα σχέδιά τους προσφέρουν χρήσιμη διαχείριση και ασφάλεια για τον ιστότοπό σας.

WP Minder

WP Minder

Το WP Minder προσφέρει ολόκληρο το φάσμα της υπηρεσίας συντήρησης του WordPress σε 3 σχήματα, το χαμηλότερο από 60 $ και μέχρι το υψηλότερο στα 160 $. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις και προσφέρει μεγάλη υποστήριξη και προστασία σε προσιτή τιμή.

Η εκκαθάριση των εισβολέων, η μετεγκατάσταση ιστότοπου, η βοήθεια προσθηκών, ο έλεγχος ασφάλειας και ο έλεγχος απόδοσης προσφέρονται επίσης εκτός των προγραμμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες.

Δεν απαιτούνται συμβόλαια και μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε σχέδια ανά πάσα στιγμή. Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για πολλούς ιστότοπους και μπορείτε να συζητήσετε τυχόν ειδικές ανάγκες μαζί τους για προσαρμοσμένα πακέτα.

WP Copilot

WP CoPilot

Το WP Copilot εδρεύει από την Αυστραλία και οι ώρες υποστήριξής τους μπορεί να λειτουργούν καλύτερα για εκείνους στην Αυστραλία ή την Ασία. Προσφέρουν τις περισσότερες από τις κανονικές υπηρεσίες συντήρησης του WordPress σε τιμές που ξεκινούν από περίπου 49 $. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από 30 λεπτά βοήθειας WordPress κάθε μήνα. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση στα βίντεο εκμάθησης του WordPress αξίας 288 $.

Τελικές σκέψεις για τη συντήρηση του WordPress

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών συντήρησης WordPress εκεί έξω. Και μπορείτε να διαλέξετε αφού αξιολογήσετε τις δικές σας ανάγκες. Η ομάδα Automattic στο WordPress κάνει καλή δουλειά διατηρώντας το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου WordPress σε άριστη κατάσταση με τακτικές ενημερώσεις και βελτιώσεις. Αλλά για να αποκομίσετε όλα τα οφέλη από αυτό, οι κάτοχοι ιστότοπων πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τις αλλαγές στο WordPress.

Οι πάροχοι υπηρεσιών συντήρησης WordPress γεμίζουν όμορφα το κενό. Προσθέτουν επίσης ένα επίπεδο ασφάλειας στον ιστότοπό σας για να διασφαλίσουν ότι έχετε έναν ιστότοπο χωρίς σφάλματα. Ο περιοδικός έλεγχος ασφαλείας, ο καθαρισμός, η διόρθωση τρυπών ασφαλείας και η συνεχής παρακολούθηση διατηρούν τον ιστότοπο ασφαλή όλο το εικοσιτετράωρο από χάκερ και μολύνσεις από κακόβουλα προγράμματα. Ο πιθανός χρόνος διακοπής αποφεύγεται και ο πραγματικός χρόνος διακοπής μειώνεται.

Συνεχίστε λοιπόν, ασφαλίστε τον ιστότοπό σας και βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής και έχει εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map