Συμβουλές για την πώληση δώρων στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress

Δώρο eCommerce WordPress & Δώρο δώρων

Με τη νέα χρονιά εδώ και καλά σε εξέλιξη, μπορείτε τελικά να προγραμματίσετε για διακοπές upcomgin! Ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε και να ξεσηκώσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα – βάλτε το καλύτερο πόδι σας για να ωθήσετε τον πυρετό των αγορών καθώς το κοινό πιάνει το σφάλμα περιήγησης.


Η προσφορά δώρων συνδέεται άρρηκτα με τις διακοπές από την αρχή του χρόνου. Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή στρατηγικών μάρκετινγκ ειδικά για την εποχή είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους τρόπους αύξησης των πωλήσεων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ωστόσο, η απλή προσφορά εκπτώσεων ή προσφορών για τα προϊόντα σας δεν είναι πλέον αρκετή. Δεδομένου του ρυθμού επέκτασης του ηλεκτρονικού εμπορίου, θα πρέπει να έχετε μερικά δυνατά χαρτιά στο χέρι σας για να κάνετε εντύπωση πριν από τις διακοπές.

Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να κλαδέψετε τον ιστότοπό σας ειδικά για την προοπτική δώρων, και όχι απλώς να προωθήσετε την αξία δώρων των προϊόντων σας. Ταραγμένος? ΑΣΕ με να εξηγήσω.

Πώληση δώρων έναντι πώλησης προϊόντων

Η μία σημαντική διαφορά μεταξύ των αγορών gif και των παραδοσιακών αγορών είναι ότι οι άνθρωποι αναζητούν συχνά προϊόντα που έχουν μια πρόσθετη, ουσιαστική πινελιά. Αυτό μπορεί να είναι κούπες του πατέρα, εξατομικευμένη ανταλλαγή, σετ διακοπών κ.λπ..

Η πώληση δώρων αντί της απλής πώλησης προϊόντων έχει τη δυνατότητα να φέρει δύο πελάτες στο κατάστημά σας αντί για έναν.

Το πρώτο είναι το gifter, που έχει περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και βρήκε το τέλειο δώρο. Ο δεύτερος είναι ο παραλήπτης που λαμβάνει το δώρο, εκπλήσσεται από τη στοχαστικότητα και επισκέπτεται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για να δείτε τα άλλα ενδιαφέροντα δώρα που μπορεί να δώσει με τη σειρά του. Μιλήστε για αλυσιδωτή αντίδραση!

Έτσι, τώρα που έχουμε αποδείξει ότι είναι σημαντικό να κατευθύνετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ προς πώληση δώρων αντί προϊόντων, ας δούμε πώς μπορείτε να προετοιμάσετε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας!

Προετοιμασία του Online Store για δώρο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προετοιμάσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για το επόμενο έτος, αλλά εδώ είναι μερικές βασικές συμβουλές για να ξεκινήσετε για τους αγοραστές δώρων.

1. Σχεδιάστε προσφορές και εκδηλώσεις διακοπών

Προγραμματισμός ημερολογίου

Πρώτα τραβήξτε το ημερολόγιό σας και σημειώστε τις επερχόμενες διακοπές που θέλετε να στοχεύσετε. Αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά αποτελεί βασικό μέρος του προγραμματισμού μεγάλων εκδηλώσεων μάρκετινγκ καθώς και της πρόβλεψης των αναγκών αποθέματος. Σκεφτείτε ποιες διακοπές έχουν νόημα για το κατάστημά σας να δημιουργήσει συγκεκριμένα δώρα με επίκεντρο.

Για παράδειγμα, το Valentine’s είναι πιθανώς μια μέρα που δεν θα θέλατε να χάσετε. Από την άλλη πλευρά, εκτός αν είστε ζυθοποιείο ή κατάστημα που εισάγει ιρλανδικά προϊόντα, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είναι η ημέρα του Αγίου Πατρικίου που μπορείτε να παραλείψετε. Παίρνετε την ιδέα.

2. Ενσωματώστε τα δώρα στην πλοήγηση στον ιστότοπο

Ένας από τους βασικούς κανόνες της πώλησης δώρων είναι, διευκολύνετε την εύρεση του κοινού σας. Μπορεί να έχετε τις καλύτερες ιδέες για τα μεγαλύτερα δώρα στον κόσμο, αλλά αν εκκενωθούν σε μια γωνία του ιστότοπού σας, κανείς δεν θα τα βρει.

1800 Δώρα λουλουδιών

1800 Λουλούδια διαθέτει τρέχουσες σεζόν δώρων στο κύριο μενού πλοήγησης.

Πάρτε μια ιδέα από σημαντικούς ιστότοπους δώρων όπως το 1800 Flowers και κρατήστε τα δώρα σας μπροστά και στο κέντρο. Η προσθήκη των τρεχουσών προσφορών δώρων όπου είναι προσβάσιμες στο μενού σας διευκολύνει τους αγοραστές να βρουν γρήγορα αυτό που αναζητούν και να πραγματοποιήσουν την αγορά. Απλώς δημιουργήστε κατηγορίες δώρων και προσθέστε τις στο κύριο μενού σας.

SearchWP Advanced Search

Για να κάνετε την αναζήτηση ακόμα πιο φιλική προς το χρήστη, μπορείτε ακόμη και να ταξινομήσετε τα δώρα σε συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως ανά παραλήπτη, περίσταση, ηλικία, επωνυμία, εύρος τιμών, προσφορές κ.λπ. Ένας εξαιρετικός τρόπος για να το προσθέσετε στον ιστότοπό σας είναι με το SearchWP προηγμένη προσθήκη αναζήτησης WordPress. Το SearchWP υποστηρίζει αυτόματα προηγμένη, πολύπλευρη αναζήτηση μέσω ταξινομιών (όπως κατηγορίες, ετικέτες και ακόμη και χαρακτηριστικά προϊόντων). Κατά τη δημιουργία των προϊόντων σας WooCommerce, απλώς θυμηθείτε να προσθέσετε σχετικά χαρακτηριστικά προϊόντος (χρώμα, επωνυμία, συστατικά κ.λπ.) και ετικέτες (ηλικία είναι ένα καλό δώρο, γενικού ενδιαφέροντος κ.λπ.).

3. Ρύθμιση ειδικών σελίδων δώρων

Εάν δεν είστε το είδος του ατόμου που θέλει ένα κολλώδες πανό πάνω στην αρχική σας σελίδα να διαφημίζει τα δώρα σας, μπορείτε πάντα να επιλέξετε τον πιο λεπτό αλλά εξίσου αποτελεσματικό τρόπο δημιουργίας ειδικών σελίδων δώρων. Αυτά μπορεί να είναι φωτιστικά στον ιστότοπό σας ανά περίσταση και να είναι προσβάσιμα από αγοραστές όλο το χρόνο.

Dean & Deluca Gifting

Dean & Deluca ha μια μόνιμη σελίδα «Gifting».

Οι κατηγορίες που συζητήσαμε παραπάνω μπορούν να εφαρμοστούν και εδώ. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια ειδική σελίδα για τις εποχιακές προσφορές σας σε πακέτα προϊόντων με πακέτα δώρων για διάφορες περιπτώσεις.

4. Προώθηση εξατομικευμένων πακέτων

Ένας τρόπος για να διευκολύνετε τις αγορές δώρων είναι η δημιουργία δέματα δώρων εκ των προτέρων για συγκεκριμένα άτομα. Μπορείτε να πάρετε τις τρέχουσες τάσεις και τα δημοφιλή προϊόντα που είναι δημοφιλή στην αγορά και να τα προσθέσετε στο πακέτο, καθιστώντας το ελκυστικό. Επιπλέον, μια εξατομικευμένη πινελιά, με βάση το ποιος είναι το δώρο, προχωρεί πολύ στην επίτευξη της συμφωνίας.

Θυμάστε το έτοιμο για παραγγελία «Κουτί δώρου για τη μαμά» που έχετε κάνει check out για την Ημέρα της Μητέρας; Αυτή η ιδέα ακολουθεί τις ίδιες κατευθύνσεις. Για τους γρήγορους αγοραστές, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πακέτο που μπορούν να παραγγείλουν εύκολα και γρήγορα και το οποίο περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα αναζητούν.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ορισμένες έρευνες αγοράς για να λάβετε μια σαφέστερη εικόνα των γενικών προτιμήσεων και της προσιτής προτού δημιουργήσετε εξατομικευμένα πακέτα ανά ηλικία ή περίσταση. Μην ξεχάσετε να προσφέρετε ένα σημαντικό εύρος επιλογών στους πελάτες για να διαλέξετε και θα δείτε κυριολεκτικά τα δώρα να πετούν από τα εικονικά ράφια σας!

Μπόνους: Προσαρμοσμένες δέσμες

Προσφέρετε προαιρετικές παραλλαγές πακέτων

Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες πλήρη ελευθερία να δημιουργούν τα δικά τους, εξατομικευμένη δέσμη δώρων. Με τα Προσαρμοσμένα κουτιά προϊόντων της WisdmLab μπορείτε να προσφέρετε κουτιά δώρων διαφόρων μεγεθών, μια συλλογή προϊόντων για να διαλέξετε και ένα καθορισμένο εύρος τιμών και να καθίσετε για να αφήσετε τους πελάτες να σχεδιάσουν το ατομικό τους πακέτο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυπικά πειστικά μέτρα, όπως μεγαλύτερο το κουτί, όσο καλύτερη είναι η έκπτωση ή προσφέροντας ένα ακαταμάχητο κίνητρο για αύξηση των πωλήσεων.

Μια άλλη ιδέα είναι να μπείτε στη νοοτροπία του αγοραστή και να αποφασίσετε ανάλογα τη στρατηγική τιμολόγησης. Ψάχνει ο αγοραστής μια δέσμη αρωματικών κεριών ή ένα πλήρες κιτ αρώματος; Ο πρώτος έχει λιγότερες επιλογές αλλά έχει μια κατ ‘αποκοπή έκπτωση, ενώ ο δεύτερος έχει περισσότερες επιλογές, αλλά έχει εκπτώσεις ανά προϊόν. Πειραματιστείτε με δημοφιλή προϊόντα και αναθεωρήστε τις διαθέσιμες επιλογές ανάλογα.

5. Δημιουργήστε δωροκάρτες

Πρόσθετο YITH WooCommerce Gift Cards

Αναπόφευκτα υπάρχει κάποιος σε όλη μας τη ζωή που είναι δύσκολο να αγοράσουμε. Γι ‘αυτό εφευρέθηκαν δωροκάρτες. Οι δωροκάρτες μπορεί να είναι δύσκολη για προσθήκη στο κατάστημά σας, αλλά με δωρεάν Κάρτα δώρου YITH Το πρόσθετο WooCommerce είναι ένα αεράκι. Αυτή η δωρεάν προσθήκη προσθέτει έναν νέο τύπο προϊόντος στο κατάστημά σας στο WooCommerce, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε κάρτες για διάφορα ποσά. Όταν ένας πελάτης παραγγέλνει μια δωροκάρτα, θα έχει την επιλογή να προσθέσει τη διεύθυνση email του παραλήπτη για γρήγορη παράδοση. Στη συνέχεια, το ποσό του δώρου εφαρμόζεται μέσω κωδικού κουπονιού στο ταμείο.

6. Προσφορά αναδίπλωσης δώρου στο Ταμείο

Πρόσθετο συσκευασίας δώρου

Μία από τις καλύτερες πωλήσεις δώρων που μπορείτε να προσθέσετε στο κατάστημά σας είναι η συσκευασία δώρου. Δοκιμάστε το δωρεάν Πρόσθετο WooCommerce Gift Wrapper – προσθέτει εύκολες επιλογές για τυλίγοντας τύπους και μηνύματα δώρου στο ταμείο. Αυτοί είναι ένας απλός τρόπος για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά και να μετατρέψετε οποιαδήποτε αγορά σε δώρο.

7. Δημιουργήστε ένα ενημερωτικό δελτίο για ειδικές προσφορές

Τέλος – δημιουργήστε ένα ενημερωτικό δελτίο! Ένα ενημερωτικό δελτίο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε σε επαφή με παλιούς πελάτες καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, να μοιραστείτε νέα δώρα, να τους ενημερώσετε για τις προσφορές διακοπών ή ακόμη και να τους στείλετε εξατομικευμένες προσφορές βάσει προηγούμενων αγορών.

Επέκταση WooCommerce MailChimp

Μας αρέσει πολύ το MailChimp (το οποίο είναι ΔΩΡΕΑΝ για ενημερωτικά δελτία έως 2.000 συνδρομητές) επειδή είναι εύκολο στη χρήση και υπάρχουν τόνοι δωρεάν επιλογών ενοποίησης όπως WooCommerce MailChimp για να προσθέσετε ένα ενημερωτικό δελτίο στο κατάστημά σας. Αυτό το πρόσθετο προσθέτει συγκεκριμένα επιλογές συνδρομής μετά την παραγγελία. Μετά από αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε email καλωσορίσματος ή μια πλήρη καμπάνια e-mail.

Σκέψεις χωρισμού

Υπάρχουν πολλοί τρόποι προετοιμασίας του διαδικτυακού σας καταστήματος για το έτος, αλλά ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ετοιμαστείτε για δώρο. Προσφέροντας εύχρηστες σελίδες δώρων, πακέτα, αναδίπλωση δώρων και άλλα δοκιμάζονται και δοκιμάζονται στρατηγικές για τη στόχευση της αγοράς δώρων.

Τι πιστεύετε για τις στρατηγικές μας για να κάνουμε τα ηλεκτρονικά καταστήματα έτοιμα για σεζόν; Οποιεσδήποτε συμβουλές θέλετε να μοιραστείτε; Μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me