Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο έτοιμο για κινητά χρησιμοποιώντας το WordPress

Εσείς, ο φίλος μου και εγώ είμαστε τυχεροί που ζούμε στην εποχή και την εποχή του ανταποκριτικού σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ακόμα και χωρίς να ψάχνετε σκληρά, μπορείτε να δείτε τον εκτεταμένο πολλαπλασιασμό – στην αγορά – εφαρμογών ιστού που προσαρμόζονται στο μέγεθος των διαφόρων συσκευών μας.


Η ίδια εφαρμογή ιστού θα φαίνεται εντελώς διαφορετική σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης, η οποία έχει ανοίξει δρόμο για νέους και δυναμικούς τρόπους προσέγγισης του πελάτη ανεξάρτητα από τη συσκευή του.

Σήμερα, μπορείτε να προσφέρετε στους χρήστες σας μια υπέροχη εμπειρία στον ιστότοπό σας στο WordPress, είτε το βλέπουν σε smartphone, tablet, phablet, επιτραπέζιο υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή στη διάθεσή τους.

Λίγο καιρό πίσω, οι διαδικτυακοί επιχειρηματίες έπρεπε να αγωνιστούν να συμπιέσουν μαμούθ ιστότοπους στις μικροσκοπικές οθόνες κινητών συσκευών. Το πρόβλημα λύθηκε σχεδόν όταν κάποιος εισήγαγε την ιδέα της δημιουργίας ξεχωριστών φιλικών προς κινητά εκδόσεων των ιστότοπων για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Αυτό ήταν εντάξει για λίγο μέχρι να προκύψουν προβλήματα. Πρώτον, οι μηχανές αναζήτησης δεν ήξεραν τι να κάνουν με διπλό περιεχόμενο και, δεύτερον, οι webmaster ήταν απρόθυμοι να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν δύο ξεχωριστούς ιστότοπους. Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, οι εκδόσεις για κινητά δεν ήταν εξίσου αποτελεσματικές με τις αντίστοιχες υπολογιστές τους. Ήταν ένα αίνιγμα.

Αλλά η πραγματική λύση ήρθε με τη μορφή και το όνομα του ανταποκριτικού σχεδιασμού ιστοσελίδων, ή RWD εν συντομία. Δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Οι διαδικτυακοί επιχειρηματίες θα μπορούσαν επιτέλους να ανακουφίσουν, γιατί η RWD παρέδωσε χρήστες κινητών απευθείας στα πρόθυμα χέρια τους.

Παρόλο που ο Κάμερον Άνταμς έδειξε, το 2004, διάταξη που εξαρτάται από την ανάλυση, Μόνο τον Μάιο του 2010 ο Ethan Marcotte επινόησε τον όρο «Σχεδιασμός ιστοσελίδων προσαρμοζόμενος σε συσκευές«. Λίγο αργότερα, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων ανταποκρίθηκε σε δημοτικότητα.

Εκτός από το μάθημα ιστορίας, γιατί πρέπει να ασχοληθείτε με τη δημιουργία ιστότοπου έτοιμου για κινητά; Αν δεν ζείτε κάτω από ένα βράχο, είναι αρκετά προφανές. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για να περιηγούνται στον ιστότοπό σας κάθε μέρα.

Οι προοπτικές αγοράζουν προϊόντα απευθείας από τις κινητές συσκευές τους και εάν ο ιστότοπός σας δεν φαίνεται καλός και έχει εξαιρετική απόδοση στις μικρότερες οθόνες, αφήνετε πολλά χρήματα στο τραπέζι.

Ο Matt Cutts ανέφερε κάτι εκπληκτικό πριν από λίγους μήνες. Αυτός είπε η αναζήτηση για κινητές συσκευές μπορεί να ξεπεράσει την αναζήτηση για επιτραπέζιους υπολογιστές ελάτε το 2015 και μετά. Στη συνέχεια, η Google προχώρησε και πρόσθεσε ετικέτες “φιλικές προς κινητά” στα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά, πράγμα που σημαίνει ότι οι προοπτικές σας θα γνωρίζουν ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι φιλικός προς κινητά πολύ πριν κάνουν κλικ.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποχαιρετήσετε τα υψηλά ποσοστά μετατροπής για κινητά, εάν ο δικός σας ιστότοπος είναι σταθερού πλάτους και είναι άκαμπτος. Κανείς δεν πρόκειται να παραμείνει για κακή εμπειρία χρήστη, ειδικά εάν ο ανταγωνιστής σας έχει έναν ιστότοπο που φαίνεται υπέροχος και αποδίδει απίστευτα καλά σε κινητές συσκευές.

Με αυτό ως αρχικό, πώς μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο φιλικό προς κινητά χρησιμοποιώντας το WordPress?

Δημιουργία ιστότοπου φιλικού προς κινητά χρησιμοποιώντας το WordPress

wordpress-to-mobile-app

Το WordPress, που είναι η ευοίωνη πλατφόρμα είναι, έχει κάνει την ανάπτυξη ιστού όχι μόνο ευκολότερη, αλλά και αρκετά απλή. Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο με 100% ανταπόκριση που θα ενθουσιάσει όλους τους χρήστες σας. Οι χρήστες των κινητών συσκευών σας θα έχουν τόσο μεγάλη εμπειρία όσο οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών σας, κάτι που μπορεί να σημαίνει μόνο σπουδαία πράγματα για την επιχείρησή σας που βασίζεται στο WordPress.

Πέρα από την άκρη, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress φιλικό προς κινητά με δύο βασικούς τρόπους. Μπορείς:

  • Δημιουργήστε / αγοράστε ένα αποκριτικό θέμα WordPress
  • Χρησιμοποιήστε προσθήκες για κινητά

Θα εξηγήσουμε σε καθένα και στη συνέχεια θα παραθέσουμε παραδείγματα θετικών θεμάτων WordPress καθώς και προσθηκών οθόνης για κινητά για να σας μεταφέρουμε ένα βήμα στην πόρτα.

Δημιουργήστε / αγοράστε ένα ανταποκρινόμενο θέμα WordPress

Αυτός είναι ο ευκολότερος και πιο κομψός τρόπος δημιουργίας ενός ιστότοπου φιλικού προς κινητά χρησιμοποιώντας το WordPress. Με τη θεματική αγορά του WordPress να ξεσπά στις ραφές με υπέροχα θέματα που ανταποκρίνονται, θα πρέπει να βρείτε ένα που ταιριάζει απόλυτα με τα γούστα και τις προτιμήσεις σας.

Παρόλο που υπάρχουν ορισμένοι προγραμματιστές που εξακολουθούν να κυκλοφορούν θέματα σταθερού πλάτους (ή άκαμπτα) WordPress, η συντριπτική πλειονότητα των θεμάτων που κυκλοφόρησαν μετά το 2010 ανταποκρίνονται εν μέρει ή πλήρως. Φυσικά, θέλετε να πάτε με ένα πλήρως (100%) αποκριτικό θέμα WordPress από την αρχή ή κατά τον επανασχεδιασμό του ιστότοπού σας.

Αποφασίστε νωρίς τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το θέμα σας προσαρμόζεται σε διαφορετικά πλάτη θύρας προβολής χωρίς να σπάσετε τις εν λόγω δυνατότητες. Υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος για να προσδιορίσετε εάν ένα θέμα WordPress ανταποκρίνεται ή όχι.

Πριν αγοράσετε το θέμα της επιλογής σας στο WordPress, οι προγραμματιστές συνήθως σας επιτρέπουν να το δοκιμάσετε με ένα demo. Μόλις φορτώσετε την επίδειξη, αλλάξτε το μέγεθος του προγράμματος περιήγησής σας κάνοντας κλικ στο κουμπί ελαχιστοποίησης και σύροντας τις άκρες και, στη συνέχεια, παρατηρήστε τη συμπεριφορά του θέματός σας.

Μειώνεται χαριτωμένα καθώς μειώνετε το πλάτος του προγράμματος περιήγησής σας ή εμφανίζεται μια γραμμή κύλισης στο κάτω μέρος του προγράμματος περιήγησης; Εάν το θέμα υποβαθμιστεί υπέροχα, έχετε κερδίσει το τζάκποτ. Εκτελέστε τον αντίστροφο τρόπο εάν εμφανιστεί μια γραμμή κύλισης στο κάτω μέρος του προγράμματος περιήγησής σας.

Ένα επαγγελματικά σχεδιασμένο ανταποκρινόμενο θέμα θα πρέπει να κοστίζει λιγότερο από 70 δολάρια σε αξιόπιστους ιστότοπους, όπως Elegant Themes (προσφέρουν ετήσιες συνδρομές), Array και Themeforest μεταξύ άλλων. Μπορείτε, επίσης, να αναπτύξετε τους δικούς σας ιστότοπους που ανταποκρίνονται στο WordPress χρησιμοποιώντας πλαίσια θετικής απόκρισης, όπως το Genesis, Υπογράμμιση, Διατριβή και πολλά άλλα.

Χωρίς αμφιβολία, εάν έχετε λίγο moolah για να πιτσιλίσετε, προσλάβετε έναν προγραμματιστή WordPress για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο, ανταποκρινόμενο θέμα από το μηδέν. Μπορείτε ακόμη και να τους έχετε σκληρό κώδικα όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να αποφύγετε τη χρήση προσθηκών, ορισμένες από τις οποίες ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται.

Αλλά αν ξεκινάτε ή έχετε έναν προϋπολογισμό, εδώ είναι μερικά θέματα WordPress φιλικά προς τον προϋπολογισμό που είναι τόσο ανταποκρινόμενα όσο είναι όμορφα.

Σύνολο – Αποκλειστικό θέμα μεταφοράς και απόθεσης πολλαπλών χρήσεων WordPress

Συνολικό θέμα WordPress

Ένα δημοφιλές αντικείμενο στο Themeforest (με πάνω από 9 χιλιάδες πωλήσεις) κατά τη στιγμή της σύνταξης, από έναν ελίτ και αξιόπιστο συγγραφέα, το θέμα Total WordPress προσθέτει ευκολία και διασκέδαση πίσω στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Είναι ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων, που σημαίνει ότι μπορείτε να φτιάξετε οποιοδήποτε σχέδιο μπορεί να φανταστεί κανείς και να ανταποκρίνεται 100% για να διασφαλίσετε ότι όλα τα υπέροχα σχέδια σας ταιριάζουν σε όλες τις οθόνες συσκευών.

Με εκπληκτική υποστήριξη και όλες τις δυνατότητες που πάντα θέλατε, συμπεριλαμβανομένου του Visual Composer για την υποστήριξη της δημιουργίας σελίδων στο μπροστινό μέρος, το θέμα Total WordPress σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress φιλικό προς κινητά όπως ένα αφεντικό. Μην πάρετε τα λόγια μου για αυτό, πηγαίνετε να δείτε μόνοι σας τα όμορφα demos. Και με μόλις 58 $, το θέμα Total WordPress είναι μια προσιτή επιλογή για την ενίσχυση του ιστότοπού σας στο WordPress.

Θέμα Divi – Responsive Multipurpose WordPress

Θέμα Divi Responsive WordPress

Το πιο δημοφιλές θέμα από τα Elegant Themes, το Divi είναι σε μια δική του κατηγορία. Είναι πλήρως ανταποκρινόμενο; Σίγουρα είναι. Τι γίνεται με πολλαπλούς σκοπούς; Ελάτε, κάντε μια άλλη ερώτηση. Αποτελεί μέρος του πακέτου Elegant Themes, οπότε αν αλλάξετε γνώμη, έχετε στη διάθεσή σας άλλα θέματα.

Όπως ακριβώς και με το πιο αγαπημένο μας θέμα, το θέμα Total WordPress, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα σχέδια χρησιμοποιώντας το Divi χωρίς να αγγίξετε ποτέ μια γραμμή κώδικα. Το θέμα θα σας αποφέρει 69 δολάρια, ή 89 $ είναι ότι θέλετε όλα τα αρχεία του Photoshop και τα πρόσθετα premium.

Εξαιρετικά – Ευέλικτο και ανταποκρινόμενο θέμα WordPress

Εξαιρετικά ευέλικτο θέμα WordPress

Το Ultra είναι το πιο πρόσφατο θέμα από το Themify και είναι υπέροχο. Είναι ισχυρό και όμορφα ανταποκρινόμενο (ω, και δωρεάν για πολύ, πολύ περιορισμένο χρόνο). Το πιο ευέλικτο θέμα από το Themify, Ultra έχει εξαιρετικές επιλογές διάταξης και δημιουργίας σελίδων.

Επιπλέον, εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα master club, θα λάβετε επίσης όλα τα υπέροχα θέματα του Themify και όλα τα εκπληκτικά premium plugins τους – όπως το Themify Builder, το Announcement Bar, τα υπό όρους μενού και άλλα!

Vertoh – Θέμα WordPress Responsive Events

Θέμα WordPress Vertoh Responsive Events

Προγραμματίζετε μια μεγάλη εκδήλωση; Ή ίσως ένα WordCamp ίσως; Ταμείο Vertoh. Είναι κομψό και δομημένο για να είναι όμορφο αλλά ισχυρό όπως ακριβώς θέλετε. Επιπλέον με όλες τις προστιθέμενες δυνατότητες εκδηλώσεων όπως υποστήριξη WooCommerce, widget αντίστροφης μέτρησης, κοινωνική ενσωμάτωση, ηχεία, προγραμματισμό και άλλα.

Αναπτύχθηκε από τα SHOWthemes, το Vertoh είναι ένα υπερσύγχρονο θέμα ανταποκριτικών εκδηλώσεων WordPress που θα φαίνεται απίστευτα καλό σε κινητές συσκευές. Ξεκινώντας από μόλις 79 $ για ένα προηγμένο θέμα διαχείρισης εκδηλώσεων, η Vertoh είναι σίγουρα νικητής.

uDesign – Θέμα WordPress με ανταπόκριση

udesign-responsive-wordpress-θέμα

Είναι εξαιρετικά γρήγορο, ισχυρό, όμορφο και έτοιμο για κινητά. Είναι γεμάτο από τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ιστότοπους WordPress από τα όνειρά σας, όπως ο ευγενικός οπτικός συνθέτης, ο σχεδιασμός έτοιμος για SEO, η υποστήριξη WPML και το WooCommerce.

Βασικά, λαμβάνετε ένα μοναδικό θέμα WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ιστότοπους έτοιμους για κινητά χωρίς να ξεραίνεται. Ω, ανέφερα ότι έχετε υπέροχη υποστήριξη 24/7 και απεριόριστες ενημερώσεις; Το uDesign αποτελεί βασικό στοιχείο για χρόνια με μόλις $ 58 δολάρια.

Κατάλογος – Ένα ανταποκρινόμενο θέμα WordPress

Θέμα WordPress Responsive Directory

Ψάχνω έμπνευση για την επόμενη επιχείρησή σας που βασίζεται στο WordPress; Λοιπόν, ίσως το βρήκατε. Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε περισσότερο από το Directory, ένα καθαρό, επαγγελματικό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά χειροποίητο, ανταποκρινόμενο θέμα από την Templatic.

Το Directory είναι ένα χρήσιμο θέμα WordPress κατάλληλο για οποιαδήποτε επιχείρηση που θέλει να μοιράζεται καταχωρήσεις, κριτικές ή οποιοδήποτε άλλο είδος καταλόγου (εξ ου και το όνομα). Και με όλα τα premium παιδικά θέματα που έχει δημιουργήσει η Templatic, είναι εύκολο να ξεκινήσετε. Και όπως συμβαίνει με όλα τα θέματα εδώ, περιλαμβάνονται υποστήριξη και ενημερώσεις, που σημαίνει ότι αξιοποιείτε στο έπακρο το θέμα.

The Retailer – Θέμα WordPress που ανταποκρίνεται

το θέμα λιανοπωλητή-ανταποκρίνεται-wordpress-θέμα

Χρησιμοποιώντας το The Retailer, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress έτοιμο για κινητά που μπορείτε να σκεφτείτε. Από ιστολόγια, προσωπικούς ιστότοπους, εταιρικές πύλες, χαρτοφυλάκια και ακόμη και διαδικτυακά καταστήματα, ο Λιανοπωλητής συνοδεύεται από επαρκείς δυνατότητες για να χειρίζεται οτιδήποτε πετάτε σε αυτό.

Έχει 100% ανταπόκριση, έρχεται με premium πρόσθετα και αξιόπιστη υποστήριξη πελατών, καθώς και οδηγίες για βίντεο για να ξεκινήσετε και να λειτουργήσετε σε χρόνο μηδέν. Ο έμπορος λιανικής έχει βαθμολογία αγοραστή 4,64 / 5,00 και κοστίζει 58 $.

Ότι υπάρχει μια σύντομη λίστα με ορισμένα από τα θέματα που ανταποκρίνονται στο WordPress διαθέσιμα στον Ιστό. Με κάθε τρόπο και αν χρειάζεστε περισσότερες επιλογές, μπορείτε να επισκεφθείτε το Themeforest και να αναζητήσετε “ανταποκρινόμενα θέματα WordPress” και θα λάβετε περισσότερες επιλογές από ό, τι θα χρειαστείτε ποτέ.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τα premium θέματα WordPress ή δωρεάν θέματα WordPress για μερικά υπέροχα θέματα WordPress που ανταποκρίνονται. Και αν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, ρίξτε μια ματιά στο δωρεάν αποκριτικά θέματα WordPress στο WordPress.org.

Προχωράω…

Δημιουργία ιστότοπου WordPress για κινητά με προσθήκες για κινητά

Εάν το προτιμώμενο θέμα WordPress δεν ανταποκρίνεται ή δεν θέλετε να αφήσετε το τρέχον θέμα σταθερού πλάτους για τους δικούς σας λόγους, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσθήκες WordPress με οθόνη για κινητές συσκευές για να μεταφέρετε εμπειρίες φιλικές προς κινητά στο κινητό σας χρήστες.

Η διαδικασία είναι συνήθως απλή. απλώς εγκαταστήστε το plugin σας, διαμορφώστε μερικές επιλογές και η εργασία σας ολοκληρώθηκε. Η πλειοψηφία αυτών των προσθηκών διαθέτουν δυνατότητα ενεργοποίησης, η οποία δίνει εντολή στην προσθήκη να εμφανίζει ένα θέμα για κινητά σε χρήστες κινητών. Το θέμα για κινητά δεν κυκλοφορεί για χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών.

Οι ακόλουθες προσθήκες για κινητά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress έτοιμο για κινητά εύκολα και γρήγορα:

Πρόσθετο WPtouch Mobile Δωρεάν WordPress

wptouch-mobile-plugin-for-wordpress

Αυτό είναι πιθανώς το πιο δημοφιλές plugin για κινητά για το WordPress, με περισσότερες από 400.000 ενεργές εγκαταστάσεις. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WPtouch για να ενεργοποιήσετε ένα “… απλό και κομψό θέμα για κινητά για επισκέπτες από κινητές συσκευές του ιστότοπού σας στο WordPress.”

Το WPtouch διαθέτει ένα διαισθητικό πλαίσιο διαχειριστή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης του ιστότοπού σας σε κινητές συσκευές. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και ποτέ δεν θα αγγίξετε μια γραμμή κώδικα.

Οι επισκέπτες σας μπορούν επίσης να επιλέξουν μεταξύ των εκδόσεων για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές με ένα μόνο κλικ. Οι προγραμματιστές, BraveNewCode, Inc. και Dave Storey, μεταξύ άλλων, παρέχουν επίσης μια επαγγελματική έκδοση που διαθέτει βελτιωμένα θέματα και δυνατότητες. Η προσθήκη έχει βαθμολογία άνω του μέσου όρου 3,7 / 5,0.

WP Mobile Detector Δωρεάν WordPress Προσθήκη

wp-mobile-detector-plugin-for-wordpress

Θέλετε να κινητοποιήσετε τον ιστότοπό σας WordPress με τον εύκολο τρόπο; Εάν αυτό είναι ένα ηχηρό ναι, το WP Mobile Detector είναι η απάντησή σας. Χάρη στην ευφυΐα που έγινε στην κατασκευή αυτού του plugin, το WP Mobile Dectector μπορεί να φορτώσει αυτόματα ένα συμβατό θέμα για κινητά αν εντοπίσει ότι ο επισκέπτης βρίσκεται σε ένα έξυπνο τηλέφωνο ή ένα τυπικό κινητό τηλέφωνο.

Οι ειδικές λειτουργίες περιλαμβάνουν ανίχνευση 5.000+ κινητών συσκευών, αλλαγή μεγέθους εικόνων, στατιστικά για κινητά και περιεχόμενο με αυτόματη μορφοποίηση. Επιπλέον, η προσθήκη είναι εύκολη στην εγκατάσταση, την προσαρμογή και τη χρήση. Έρχεται με επτά θέματα για κινητά και μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο θέμα χρησιμοποιώντας το διαδραστικό πρόγραμμα επεξεργασίας θεμάτων για κινητά. Μπορείτε ακόμη και να ανεβάσετε το δικό σας λογότυπο και να προσθέσετε διαφημίσεις για κινητά!

Οι επιλογές είναι σχεδόν απεριόριστες με το WP Mobile Detector. Η προσθήκη έχει βαθμολογία 3,7 / 5,0 και έρχεται με μια επαγγελματική έκδοση που διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες.

WordPress Mobile Pack Δωρεάν WordPress Plugin

wordpress-mobile-pack-plugin-for-wordpress

Το WordPress Mobile Pack προχωρά ένα βήμα πέρα ​​από την ανταπόκριση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συμπιέσετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας WordPress σε μια εφαρμογή για κινητά πολλαπλών πλατφορμών.

Η προσθήκη υποστηρίζεται σε Windows Phone 8, iPhone, τηλέφωνα Android και λειτουργικό σύστημα Firefox. Επιπλέον, είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης. Από έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση της εφαρμογής, να οργανώσετε αναρτήσεις, σελίδες και σχόλια σε κατηγορίες καθώς και να παρακολουθείτε τη χρήση κινητών μέσω του Google Analytics.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν υποστήριξη για phablets και tablet, απεριόριστες πηγές περιεχομένου, απεριόριστες εφαρμογές, λειτουργία εκτός σύνδεσης, δημιουργία εσόδων και λειτουργία πλήρους οθόνης. Όπως ήταν, το WordPress Mobile Pack είναι εξαιρετικά ανταποκρινόμενο.

Τελικό Word…

Μέχρι αυτό το σημείο, θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κορυφαίο ιστότοπο για κινητά, χρησιμοποιώντας το WordPress. Η καλύτερη και προτεινόμενη επιλογή, φυσικά, είναι να χρησιμοποιήσετε ένα θέμα WordPress που ανταποκρίνεται από τη λέξη go. Εάν αυτό δεν είναι επιλογή για εσάς, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε προσθήκες για κινητά.

Θα πάω με ένα απαντητικό θέμα WordPress κάθε μέρα. Τι γίνεται με εσάς; Εκτός αυτού, ποιες συμβουλές χρησιμοποιείτε για να κάνετε τον ιστότοπό σας WordPress έτοιμο για κινητές συσκευές; Μοιραστείτε μαζί μας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me