Συμβουλές για το WordPress: 15 κοινά σφάλματα WordPress με λύσεις

Όλοι αγαπάμε το WordPress, αλλά μερικές φορές μπορεί να μας τρελαίνει! Είτε πρόκειται για την τρομακτική λευκή οθόνη του θανάτου, ένα άγνωστο σφάλμα PHP που προέρχεται από μια προσθήκη ή από προβλήματα διακομιστή που προκαλούν σφάλμα στον ιστότοπό μας, δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό. Αλλά όποτε το WordPress αποφασίζει να δράσει, μην ανησυχείτε καθόλου – υπάρχει πάντα μια λύση καθώς πρόκειται να μάθετε σε αυτήν την ανάρτηση. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε επειδή εσείς και εγώ θα λύσουμε 15 κοινά σφάλματα WordPress. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ξεκινήσουμε με το πιο κοινό σφάλμα WordPress.


Contents

1. Σφάλμα εσωτερικού διακομιστή

Σχεδόν κάθε χρήστης του WordPress που γνωρίζω αντιμετώπισε το σφάλμα εσωτερικού διακομιστή τουλάχιστον μία φορά. Είναι αρκετά ενοχλητικό γιατί, σε αντίθεση με πολλά κοινά σφάλματα WordPress, το σφάλμα εσωτερικού διακομιστή δεν σας λέει τι πρέπει να διορθώσετε. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, καθώς το σφάλμα μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως θα δείτε παρακάτω.

Αιτίες σφάλματος εσωτερικού διακομιστή:

Μερικές από τις πιθανές αιτίες για το σφάλμα εσωτερικού διακομιστή είναι οι εξής:

 • Κατεστραμμένες λειτουργίες προσθηκών
 • Κατεστραμμένες λειτουργίες θέματος
 • Κατεστραμμένο .htaccess
 • Εξαντλημένο όριο μνήμης PHP

Λύσεις σφαλμάτων εσωτερικού διακομιστή:

Αυτό το σφάλμα μπορεί εύκολα να στείλει έναν αρχάριο σε κατάσταση πανικού, αλλά μην ανησυχείτε, ακολουθούν μερικές λύσεις.

ένα. Επεξεργασία αρχείου .htaccess
Επειδή το σφάλμα εσωτερικού διακομιστή οφείλεται κυρίως σε κατεστραμμένο αρχείο .htaccess, συνδεθείτε στον ριζικό κατάλογο του WordPress μέσω του Διαχειριστή αρχείων (ή FTP) και μετονομάστε το αρχείο .htaccess σε .htaccess.old. Ανανεώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να δείτε εάν επιλύσατε το σφάλμα. Εάν το σφάλμα εξαφανίστηκε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Μόνιμοι σύνδεσμοι και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών για να επαναφέρετε τους κανόνες .htacess και flush write. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, ίσως πρέπει να ελέγξετε τις προσθήκες σας.

σι. Απενεργοποιήστε όλα τα πρόσθετα
Ένα πρόσθετο που μόλις εγκαταστήσατε θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα, αλλά αυτό είναι υπέροχο επειδή ξέρετε τι να απεγκαταστήσετε ή να διαγράψετε. Άλλες φορές, αυτό το σφάλμα WordPress ενδέχεται να εμφανιστεί ως αποτέλεσμα μιας παλιάς προσθήκης (ή πολλών προσθηκών που δεν είναι συμβατά). Δεν θα γνωρίζετε με βεβαιότητα εάν το πρόβλημα είναι οι προσθήκες σας, εκτός εάν απενεργοποιήσετε τις προσθήκες.

ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ: Εάν βλέπετε το σφάλμα εσωτερικού διακομιστή, πιθανότατα δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαχειριστή WordPress. Λοιπόν, πώς θα απενεργοποιήσετε τις προσθήκες σας; Λοιπόν, το βρήκαμε πώς να απενεργοποιήσετε όλες τις προσθήκες όταν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα μενού διαχείρισης δημοσίευση στο WordPress Codex. Εάν το σφάλμα εξαφανιστεί μετά την απενεργοποίηση όλων των προσθηκών, εντοπίσατε το πρόβλημά σας και ήρθε η ώρα να παίξετε ένα μικρό παιχνίδι δοκιμής και σφάλματος. Ενεργοποιήστε ξανά ένα πρόσθετο τη φορά, έως ότου λάβετε τον ένοχο. Διαγράψτε την προσθήκη και αποκτήστε ένα καλύτερο υποκατάστατο. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε τον συντάκτη της προσθήκης, επειδή το WordPress είναι όμορφο και πρέπει να είναι και τα πρόσθετα.

ντο. Αλλαγή θεμάτων
Εάν το πρόβλημα δεν ήταν τα πρόσθετα, ίσως το θέμα σας είναι. Μεταβείτε στο θέμα είκοσι δώδεκα και φορτώστε ξανά τον ιστότοπό σας. Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε το σφάλμα, ίσως πρέπει να αναβαθμίσετε μερικούς από τους φακέλους σας στο WordPress.

ρε. Επισκευάστε τους φακέλους wp-admin και wp-include
Σε αυτό το σημείο, πιθανότατα έχετε λύσει αυτό το σφάλμα WordPress. Αν όμως δεν συμβαίνει αυτό, δοκιμάστε να αντικαταστήσετε τους φακέλους σας wp-admin και wp-include με νεότερους από μια νέα εγκατάσταση του WordPress.

μι. Αυξήστε το όριο μνήμης PHP
Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, πρέπει να κατεβείτε και να βρωμίζετε με μερικά πράγματα στον διακομιστή σας. Το σφάλμα εσωτερικού διακομιστή μπορεί να είναι απογοητευτικό, επομένως δεν περιμένω τίποτα να σας σταματήσει. Εδώ είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για την αύξηση της μνήμης PHP από τους καλούς στο WordPress. Εάν σας αρέσει να λαμβάνετε συντομεύσεις, ενεργοποιήστε τον επεξεργαστή κώδικα και δημιουργήστε ένα αρχείο κειμένου με το όνομα php.ini. Μέσα σε αυτό το αρχείο, προσθέστε αυτόν τον κωδικό:

μνήμη = 64MB

Αποθηκεύστε και ανεβάστε το αρχείο στο φάκελο / wp-admin /. Εάν η αύξηση της μνήμης PHP επιλύσει το πρόβλημα, μιλήστε με τον οικοδεσπότη Ιστού σας για να βάλετε το δάχτυλό σας σε ό, τι εξαντλεί τη μνήμη σας. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από σπασμένες λειτουργίες θεμάτων έως κακώς σχεδιασμένα πρόσθετα, μεταξύ άλλων. Ο οικοδεσπότης Ιστού σας θα σας παρέχει πληροφορίες από τα αρχεία καταγραφής του διακομιστή σας.

2. Η αυτόματη ενημέρωση απέτυχε

Το WordPress έρχεται τώρα με μια δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης που φροντίζει για την ασφάλεια, μικρά σφάλματα και παρόμοια πράγματα. Το χαρακτηριστικό είναι καθαρή ιδιοφυΐα στην εργασία. Είναι υπέροχο, αλλά μερικές φορές αποτυγχάνει. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης δεν απαιτεί ανθρώπινη είσοδο, πώς λέτε πότε αποτυγχάνει η ενημέρωση; Θα δείτε ένα από τα παρακάτω:

 • Ένα μήνυμα σφάλματος PHP
 • Μια κενή λευκή οθόνη (Επίσης γνωστή ως λευκή οθόνη θανάτου – WSOD)
 • Μια προειδοποίηση που λέει ότι η ενημέρωση απέτυχε

Αποτυχημένη ενημέρωση αιτιών:

 • Προβλήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο κατά την αυτόματη ενημέρωση
 • Κατεστραμμένη σύνδεση με κύρια αρχεία WordPress
 • Λανθασμένα δικαιώματα αρχείων

Η ενημέρωση απέτυχε Λύση:

Ενημερώστε τον ιστότοπό σας WordPress με μη αυτόματο τρόπο. Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό Ενημέρωση WordPress – Μη αυτόματη ενημέρωση δημοσίευσης στο WordPress Codex.

3. Σφάλμα σύνταξης WordPress

Η ανάλυσή μου έδειξε ότι αυτό είναι ένα πολύ κοινό σφάλμα WordPress μεταξύ ατόμων που προσθέτουν αποσπάσματα κώδικα στους ιστότοπούς τους στο WordPress. Όταν συναντήσετε αυτό το σφάλμα, συνήθως θα παρατηρήσετε κάτι όπως:

Σφάλμα ανάλυσης - σφάλμα σύνταξης, μη αναμενόμενο τέλος $ στο /public_html/your_site/wp-content/themes/your-theme/functions.php στη γραμμή 38

Αυτό το σφάλμα δεν χρειάζεται να σας τονίσει γιατί σας λέει ακριβώς πού να βρείτε το πρόβλημα.

Αιτία σφάλματος σύνταξης:

Πολλές φορές, το σφάλμα σύνταξης προκαλείται από ορισμένους χαρακτήρες που λείπουν ή απροσδόκητα στο προβληματικό αρχείο. Τις περισσότερες φορές προκαλείται από κάποιον λιγότερο έμπειρο προσπαθώντας να επεξεργαστεί τον κώδικα σε ένα θέμα ή μια προσθήκη, αλλά θα μπορούσε επίσης να συμβεί όταν έχετε εγκαταστήσει ένα νέο θέμα ή προσθήκη που περιέχει το σφάλμα.

Λύσεις σφαλμάτων σύνταξης:

ένα. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας σχετικά με την επικόλληση αποσπασμάτων κώδικα στο WordPress
Ως αρχάριος του WordPress, έχετε έναν μακρύ (αλλά διασκεδαστικό) τρόπο να πάτε σε ό, τι αφορά την εκμάθηση της ανάπτυξης του WordPress. Δεν υπάρχει βιασύνη, λοιπόν, πάρτε το χρόνο σας. Εάν αντιμετωπίσατε αυτό το σφάλμα WordPress μετά την προσθήκη αποσπασμάτων κώδικα στον ιστότοπό σας στο WordPress, πρέπει να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επικόλληση αποσπασμάτων κώδικα στο WordPress ή διαφορετικά θα προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά.

σι. Διορθώστε τον επηρεαζόμενο κώδικα
Εάν αυτό το σφάλμα WordPress προέκυψε μετά την ενημέρωση μιας προσθήκης ή την επικόλληση κάποιου κώδικα από τον Ιστό, γνωρίζετε ακριβώς πού να αναζητήσετε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να διορθώσετε τον κωδικό σας μέσω Appearance -> Editor (ή Plugins -> Editor), καθώς το σφάλμα σύνταξης σας κλειδώνει από τον ιστότοπό σας. Αυτό δεν είναι καλό με τους περισσότερους αρχάριους, οπότε φρικάρουν. Όχι όμως, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα αρχεία WordPress μέσω FTP ή File Manager στο cPanel σας. Βρείτε το επηρεαζόμενο αρχείο και διορθώστε τον κώδικα είτε αφαιρώντας το είτε επανεγγραφή του σωστά.

ντο. Δοκιμάστε ένα διαφορετικό θέμα ή προσθήκη
Εάν το σφάλμα ξεκίνησε όταν ενεργοποιήσατε ένα νέο θέμα ή προσθήκη, τότε πιθανότατα είναι σφάλμα σε αυτό το θέμα ή προσθήκη. Επομένως, ίσως θέλετε να βρείτε μια εναλλακτική ή επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή, ώστε να διορθώσει το σφάλμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην μπορείτε να συνδεθείτε στο WordPress, οπότε ίσως χρειαστεί να διαγράψετε την προσθήκη ή το θέμα μέσω FTP.

4. Σφάλμα κατά τη δημιουργία σύνδεσης βάσης δεδομένων

Από τα κοινά σφάλματα WordPress, αυτό είναι αρκετά αυτονόητο. ο Σφάλμα WordPress κατά τη σύνδεση μιας βάσης δεδομένων σας ενημερώνει ότι κάτι έσπασε τη σύνδεση με τη βάση δεδομένων του WordPress.

Αιτίες σφάλματος δημιουργίας βάσης δεδομένων:

 • σφάλμα wp-config.php
 • Προβλήματα με τον πάροχο φιλοξενίας σας
 • Έχετε πειραχτεί! Και εδώ σκέφτηκα ότι αυτό το συγκεκριμένο σφάλμα WordPress δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

Λύσεις σφάλματος για τη δημιουργία βάσης δεδομένων:

ένα. Επεξεργαστείτε το αρχείο wp-config.php
Αποκτήστε πρόσβαση στο αρχείο wp-config.php μέσω του File Manager ή του FTP και επιβεβαιώστε εάν το όνομα της βάσης δεδομένων, ο κεντρικός υπολογιστής, το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης είναι σωστά. Εάν έχετε κολλήσει ή δεν ξέρετε τι να κάνετε πρώτα, σκεφτείτε να μάθετε μερικά πράγματα σχετικά με την επεξεργασία αρχείων wp-config.php.

σι. Διορθώστε ζητήματα με τον κεντρικό υπολογιστή ιστού σας
Εάν το wp-config.php σας φαίνεται σωστό και αυτό το σφάλμα WordPress εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα, θα πρέπει να μιλήσετε με τον πάροχο φιλοξενίας WordPress. Θα μπορούν να σας ενημερώσουν εάν ο διακομιστής είναι εκτός λειτουργίας ή η βάση δεδομένων σας τερματίστηκε λόγω υπέρβασης του ορίου του. Εάν σας πουν όλα φαίνονται καλά στο τέλος τους, είναι καιρός να εφαρμόσετε κάποια ασφάλεια WordPress στον ιστότοπό σας.

ντο. Σαρώστε τον ιστότοπό σας για να διαπιστώσετε εάν έχει παραβιαστεί
Οι χάκερ δεν κοιμούνται. Όχι, δεν το κάνουν. Μπορείτε να πέσετε θύμα χάκερ ανά πάσα στιγμή, ειδικά αν δεν ξέρετε πώς να ασφαλίσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας δεν έχει παραβιαστεί, σαρώστε τον χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το Sucuri Sitecheck. Εάν λάβετε άσχημα νέα, απλώς μείνετε ήρεμοι και ελέγξτε ότι ο ιστότοπός μου παραβιάστηκε μετά από το WordPress Codex.

5. Εν συντομία μη διαθέσιμο για σφάλμα προγραμματισμένης συντήρησης

1, 2, 3… Διάλειμμα, ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε γιατί αντιμετωπίζετε αυτό το όχι τόσο σύντομο σφάλμα WordPress. Ω, παρεμπιπτόντως, δεν θα σας ενοχλεί καθόλου, καθώς είναι πολύ εύκολο να επιλυθεί. Αλλά πρώτα, ας δούμε τις αιτίες.

Αιτίες σφάλματος προγραμματισμένης συντήρησης:

 • Η ενημέρωση του WordPress απέτυχε επειδή ορισμένα πράγματα είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας
 • ο .συντήρηση το αρχείο δεν διαγράφηκε μετά την ενημέρωση για έναν ή τον άλλο λόγο

Λύσεις σφαλμάτων προγραμματισμένης συντήρησης:

Περνάς καλά? Πιστεύετε ότι μπορείτε να επιλύσετε τα παραπάνω σφάλματα εάν / όταν εμφανιστούν; Αν μπορείτε, ας προχωρήσουμε στον αριθμό σφάλματος WordPress έξι (6).

6. Η ανάκτηση κωδικού πρόσβασης μέσω email δεν λειτουργεί

Η κύρια αιτία για αυτό είναι η ξεχαστικότητα. Ίσως πρέπει να δοκιμάσετε λίγη δίαιτα και ασκήσεις που αυξάνουν τη μνήμη idd Αστειευόμενοι… όλοι ξεχνάμε ακόμη και τα πιο σημαντικά πράγματα, όπως κωδικούς πρόσβασης, ονόματα χρήστη και διευθύνσεις email; Όπως ήταν, ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας και αναγκάσατε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα “Lost Your Password”. Το πρόβλημα είναι ότι δεν λάβατε ποτέ το σύνδεσμο επαναφοράς μέσω email. Αποφασίζετε να δοκιμάσετε ξανά αφού ελέγξετε το φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων, αλλά δεν υπάρχει σύνδεσμος.

Σφάλμα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης Αιτία:

Για κάποιο λόγο η εγκατάσταση του WordPress δεν θα σας στείλει το σύνδεσμο… η αιτία θα μπορούσε να είναι ένα μυστήριο! Αλλά το κύριο πρόβλημα δεν είναι γιατί δεν λαμβάνετε τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας εύκολα και γρήγορα; Ακολουθούν μερικές λύσεις.

Λύσεις σφαλμάτων ανάκτησης κωδικού πρόσβασης:

ένα. Επαναφέρετε το WordPress μέσω phpMyAdmin
Αυτή είναι η πιο τεχνική από τις δύο λύσεις που θα σας παρουσιάσω.

 1. Συνδεθείτε στο cPanel και μεταβείτε στο phpMyAdmin υπό Βάσεις δεδομένων
 2. Επιλέξτε τη βάση δεδομένων σας (Ο οικοδεσπότης Ιστού σας θα σας βοηθήσει να μην βρείτε τη βάση δεδομένων σας)
 3. Μεταβείτε στο wp_users και κάντε κλικ στο Ξεφυλλίζω
 4. Μεταβείτε στο όνομα χρήστη και κάντε κλικ στο Επεξεργασία
 5. Εισαγάγετε μια νέα τιμή (τον νέο σας κωδικό πρόσβασης) user_pass
 6. Επιλέγω MD5 από το αναπτυσσόμενο μενού που βρίσκεται κάτω Λειτουργία
 7. Κάντε κλικ Πηγαίνω κουμπί στο κάτω μέρος για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας

σι. Επεξεργαστείτε το αρχείο functions.php
Και τώρα για μια ελαφρώς λιγότερο τεχνική μέθοδο. Το αρχείο functions.php είναι υπεύθυνο για πολλά πράγματα στον ιστότοπό σας στο WordPress. Εάν η ανάκτηση του κωδικού πρόσβασης email σας δυσκολεύει:

 1. Μεταβείτε στο “../ wp-content / θέματα / your_live_theme /“Χρησιμοποιώντας FTP ή Διαχείριση αρχείων και κατεβάστε το αρχείο functions.php.
 2. Ανοίξτε το αρχείο στο πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα και προσθέστε τον ακόλουθο κώδικα:
  wp_set_password ('DesiredNewPassword', 1);

  Αντικαθιστώ DesiredNewPassword με το νέο σας πάσο. Το νούμερο ένα (1) στον κωδικό είναι ο αριθμός αναγνωριστικού χρήστη στο wp_users τραπέζι.

 3. Αποθήκευση και μεταφόρτωση functions.php
 4. Όταν μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας, καταργήστε τον κωδικό (κατεβάστε το functions.php, διαγράψτε τον κώδικα και ανεβάστε τον στον φάκελο θεμάτων σας)

7. Σφάλμα HTTP 403 – Απαγορεύεται

Αν πάρεις “Δεν έχετε εξουσιοδότηση για προβολή αυτής της σελίδας. (Σφάλμα 403)Μήνυμα όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας στο WordPress, αντιμετωπίσατε ένα από τα πιο συνηθισμένα σφάλματα του WordPress – το Σφάλμα HTTP 403.

Αιτία σφάλματος HTTP 403:

 • Προβλήματα με ευρετήρια καταλόγου εάν το ιστολόγιό σας φιλοξενείται σε διακομιστή Windows

Λύση σφάλματος HTTP 403:

Προσθέστε index.php στα ευρετήρια καταλόγου. Μπορείτε να επιλύσετε αυτό το σφάλμα WordPress εύκολα προσθέτοντας index.php στα ευρετήρια καταλόγου. Απλώς πηγαίνετε στο δικό σας Πίνακας ελέγχου -> Επιλογές Web -> Ευρετήρια καταλόγου και προσθέστε index.php.

8. Πλαϊνή γραμμή κάτω από το σφάλμα περιεχομένου

Ήμουν αρκετά μπερδεμένος όταν αντιμετώπισα για πρώτη φορά αυτό το σφάλμα WordPress. Ήμουν τόσο πεπεισμένος ότι το θέμα μου ήταν τελείως τοστ που σκέφτηκα να το αλλάξω εντελώς. Ωστόσο, κάλεσα τις αράχνες της Google και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα από τα πιο συνηθισμένα σφάλματα του WordPress. Αυτή η συνειδητοποίηση αφαίρεσε όλα τα ανησυχητικά. Λίγα περισσότερα κλικ και κύλιση, βρήκα τις αιτίες.

Πλευρική γραμμή κάτω από το περιεχόμενο Αιτίες σφάλματος:

 • Σφάλματα HTML – μερικές φορές μπορεί να ξεχάσετε να κλείσετε μερικά στοιχεία div
 • Σφάλματα CSS – Άλλες φορές, ενδέχεται κατά λάθος να χρησιμοποιήσετε δυσανάλογα πλάτη που καταλήγουν να καταστρέφουν ολόκληρη τη διάταξή σας

Πλευρική γραμμή κάτω από λύσεις σφάλματος περιεχομένου:

ένα. Κλείστε όλα τα στοιχεία div
Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα στοιχεία pen div ευθύνονται για αυτό το σφάλμα. Κλείστε όλα τα ανοιχτά στοιχεία div και εξαλείψτε επιπλέον στοιχεία div που ωθούν την πλευρική γραμμή έξω από το στοιχείο περιτύλιξης. Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο όπως Επικυρωτής W3 για να ελέγξετε αν ο κώδικας HTML θα μπορούσε να είναι η αιτία αυτού του σφάλματος.

σι. Διορθώστε το CSS σας
Οι ακατάλληλοι λόγοι πλάτους θα βλάψουν τη διάταξή σας τοποθετώντας τη μεριά σας κάτω από την περιοχή περιεχομένου. Πρέπει να διατηρείτε τα πράγματα σε αναλογία. Για παράδειγμα, εάν το κύριο κοντέινερ σας έχει πλάτος 920 εικονοστοιχεία, εκχωρήστε 620 εικονοστοιχεία στο περιεχόμενό σας και 250 εικονοστοιχεία στην πλευρική γραμμή σας. Αφήστε τα υπόλοιπα 50px στα περιθώρια και τι όχι. Απλά κρατήστε τα πράγματα αναλογικά. Ένα άλλο πράγμα, να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε την ιδιότητα float.

9. Ο διαχειριστής του WordPress εμφανίζει ακατάλληλη εμφάνιση

Έχετε συνδεθεί ποτέ στο WordPress μόνο για να βρείτε τον Πίνακα ελέγχου διαχειριστή WP παντού; Αυτό που εννοώ είναι ότι οι σύνδεσμοι δεν είναι σωστά διευθετημένοι, επειδή ο πίνακας ελέγχου αποδίδεται χωρίς CSS.

Αιτίες σφάλματος εμφάνισης διαχειριστή:

 • Διακομιστής μεσολάβησης και τείχη προστασίας που μαύρα αρχεία CSS
 • Κατεστραμμένα πρόσθετα μενού διαχειριστή

Λύσεις σφαλμάτων προβολής διαχειριστή:

ένα. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε πίσω από διακομιστή μεσολάβησης ή τείχος προστασίας
Εάν βρίσκεστε πίσω από έναν διακομιστή μεσολάβησης ή ένα τείχος προστασίας (ίσως έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας από την εργασία), δοκιμάστε να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου σας αλλού χωρίς διακομιστές μεσολάβησης ή τείχη προστασίας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την εκκαθάριση του τείχους προστασίας και της προσωρινής μνήμης διακομιστή μεσολάβησης και να δείτε εάν αυτό λειτουργεί.

σι. Ενημέρωση / Απενεργοποίηση προσθηκών μενού διαχειριστή
Εάν λαμβάνετε αυτό το σφάλμα μετά την εγκατάσταση μιας προσθήκης όπως Ελαφρύτερα μενού και Αναπτυσσόμενο μενού διαχειριστή για το μενού διαχειριστή, δοκιμάστε να το ενημερώσετε ξανά. Εάν αυτό το σφάλμα WordPress παραμένει, απενεργοποιήστε την προσθήκη.

10. Σφάλμα χρονικού ορίου σύνδεσης

Εάν ο ιστότοπός σας στο WordPress ζει σε κοινόχρηστο διακομιστή με υπερβολικό φόρτο, θα βλέπετε αυτό το σφάλμα WordPress πιο συχνά από ό, τι όχι. Τα παρακάτω προβλήματα ευθύνονται για αυτό το σφάλμα.

Αιτίες σφάλματος χρονικού ορίου:

 • Βαριά πρόσθετα
 • Σφάλματα λειτουργίας θέματος
 • Εξαντλημένο όριο μνήμης PHP

Λύσεις σφάλματος χρονικού ορίου:

 • Απενεργοποιήστε τα πρόσθετα που εγκαταστήσατε πρόσφατα ή επαναφέρετε το φάκελο προσθηκών σας
 • Αυξήστε το όριο μνήμης PHP
 • Μεταβείτε στο θέμα είκοσι δώδεκα για να προσδιορίσετε εάν το πρόβλημα βρίσκεται στο θέμα σας

11. Προειδοποίηση: Δεν είναι δυνατή η τροποποίηση πληροφοριών κεφαλίδας – Η κεφαλίδα έχει ήδη αποσταλεί από

Αυτό είναι ένα ακόμη κοινό σφάλμα WordPress που προβληματίζει πολλούς χρήστες του WordPress, ειδικά για αρχάριους. Εάν αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα, συνήθως θα δείτε κάτι παρόμοιο με αυτό:

Προειδοποίηση: Δεν είναι δυνατή η τροποποίηση πληροφοριών κεφαλίδας - Η κεφαλίδα έχει ήδη σταλεί από (Η έξοδος ξεκίνησε στο /blog/wp-config.php:34)

Αυτό το τελευταίο μέρος (Η έξοδος ξεκίνησε στις /blog/wp-config.php:34) σας λέει ακριβώς από πού προέρχεται το σφάλμα σας.

Δεν είναι δυνατή η τροποποίηση του σφάλματος κεφαλίδας Αιτία:

 • Παρουσία λευκών (κενών) κενών στο επηρεαζόμενο αρχείο (στην περίπτωση μας παραπάνω, αυτό θα ήταν wp-config.php)

Δεν είναι δυνατή η τροποποίηση της λύσης σφάλματος κεφαλίδας:

Θα πρέπει να καταργήσετε τα κενά κενά. Για να απαλλαγείτε από αυτό το σφάλμα WordPress:

 1. Πραγματοποιήστε λήψη του επηρεαζόμενου αρχείου (π.χ. wp-config.php) μέσω File Manager ή FTP
 2. Ανοίξτε το αρχείο στον αγαπημένο σας επεξεργαστή (π.χ.. Μπλοκ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ++)
 3. Αφαιρέστε όλα τα κενά πριν από το πρώτο
 4. Κατάργηση όλων των κενών μετά το κλείσιμο;>
 5. Αποθηκεύστε το αρχείο σας

12. Η προσθήκη δεν θα διαγράψει το σφάλμα

Ορισμένα πρόσθετα (και θέλετε να μείνετε μακριά από αυτά τα πρόσθετα) συνοδεύονται από κρυμμένα αρχεία που γίνονται πόνο στο λαιμό όταν θέλετε να διαγράψετε την προσθήκη. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για τη λήψη μόνο προσθηκών (και θεμάτων για αυτό το θέμα) από αξιόπιστους ιστότοπους που εμπιστεύεστε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να διαγράψετε την προσθήκη μέσω Διαχειριστής WordPress και ακόμη και αν διαγράψετε το φάκελο της προσθήκης μέσω της Διαχείρισης αρχείων (ή FTP), η προσθήκη εξακολουθεί να εμφανίζεται. Μαγεία? Όχι. Εδώ είναι το…

Διαγραφή σφάλματος προσθήκης Αιτία:

 • Η προσθήκη συνοδεύτηκε από κρυφά ή ένθετα αρχεία

Διαγραφή λύσεων σφάλματος προσθήκης:

ένα. Λάβετε προσθήκες από αξιόπιστες πηγές
Μην πάρετε πρόσθετα από παντού. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα καλά κωδικοποιημένο plugin, πηγαίνετε με αξιόπιστες πηγές όπως το CodeCanyon ή το WPExplorer. Αν έχετε δωρεάν προσθήκες, ρίξτε μια ματιά Αποθήκη προσθηκών WordPress. Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, σωστά?

σι. Διαγραφή της προσθήκης χρησιμοποιώντας το Secure Shell (SSH)
Αυτή η λύση θα λειτουργήσει μόνο εάν έχετε πρόσβαση SSH στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Συνδεθείτε στο ιστολόγιό σας χρησιμοποιώντας SSH και μεταβείτε στο “../ wp-content / plugins /«. Χρησιμοποιήστε το Είναι -αΙ εντολή για τη λίστα όλων των φακέλων σας και, τέλος, διαγράψτε την προβληματική προσθήκη χρησιμοποιώντας το rm (όνομα φακέλου) εντολή.

13. Σφάλμα 404 που δημοσιεύει αναρτήσεις WordPress

Είναι απογοητευτικό να έχετε πρόσβαση σε κάθε μέρος του ιστότοπού σας στο WordPress, αλλά στις δημοσιεύσεις. Κάθε φορά που επισκέπτεστε μια μεμονωμένη ανάρτηση, λαμβάνετε μια σελίδα σφάλματος 404 – και είναι πολύς πόνος επειδή οι αναρτήσεις είναι τα οστά και το σάρκα οποιουδήποτε ιστολογίου WordPress.

404 Αιτία σελίδας σφάλματος:

 • Πρόβλημα με τις ρυθμίσεις μόνιμου συνδέσμου

404 Λύσεις σελίδας σφαλμάτων:

ένα. Αποθηκεύστε τους μόνιμους συνδέσμους σας
Αυτό το σφάλμα WordPress είναι εύκολο να επιλυθεί, οπότε μην πανικοβληθείτε – εσείς οι αναγνώστες θα μπορείτε να διαβάσετε τις αναρτήσεις σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Απλά πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις -> Μόνιμοι σύνδεσμοι και χτυπήστε το Αποθήκευσε τις αλλαγές κουμπί.

σι. Διορθώστε το αρχείο .htaccess
Εάν η διόρθωση των μόνιμων συνδέσμων σας δεν επιλύσει αυτό το σφάλμα, είναι καιρός να επεξεργαστείτε το αρχείο .htaccess με μη αυτόματο τρόπο. Μεταβείτε στον ριζικό κατάλογο του WordPress και κατεβάστε το αρχείο .htaccess. Εάν δεν υπάρχει, δημιουργήστε ένα κενό αρχείο κειμένου και αποθηκεύστε το ως .htaccess. Προσθέστε τον ακόλουθο κώδικα στο αρχείο .htaccess:

# ΑΡΧΙΚΗ WordPress

Ενεργοποίηση επανεγγραφής
Επανάληψη βάσης /
RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -Στ
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
Ξαναγράψτε τον κανόνα. /index.php [L]

# ΤΕΛΟΣ WordPress

Αποθηκεύστε και ανεβάστε το .htaccess στην ίδια τοποθεσία.

14. Σφάλμα εξάντλησης μνήμης WordPress

Γνωρίζετε ότι αντιμετωπίσατε αυτό το σφάλμα όταν βλέπετε τη λευκή οθόνη του θανάτου ή αυτό το μήνυμα σφάλματος:

Θανατηφόρο σφάλμα: Επιτρεπόμενο μέγεθος μνήμης 33554432 bytes (προσπάθησε να εκχωρήσει 2348617 bytes) στο /home/username/public_html/your_site/wp-includes/plugins.php στη γραμμή 36

Αιτία εξάντλησης μνήμης Αιτία:

 • Ένα πρόσθετο ή ένα σενάριο τρώει τη μνήμη σας

Λύση σφάλματος εξαντλημένης μνήμης:

Η ευκολότερη απάντηση είναι να αυξήσετε απλώς την κατανεμημένη μνήμη σας. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το αρχείο wp-config.php (το οποίο βρίσκεται στον ριζικό κατάλογο του ιστότοπού σας) και προσθέστε τον ακόλουθο κώδικα:

καθορισμός ('wp_memory_limit', '64M');
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη του αρχείου (ή οποιουδήποτε άλλου αρχείου) όταν χρησιμοποιείτε τη Διαχείριση αρχείων. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία απευθείας από τη Διαχείριση αρχείων. Μιλήστε με τον οικοδεσπότη Ιστού σας εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή επεξεργασίας.

15. Fatal Error Unefined Function is_network_admin

Αποφάσισα να τερματίσω αυτήν την ανάρτηση με ένα απλό αλλά πολύ κοινό σφάλμα WordPress.

Απροσδιόριστη συνάρτηση is_network_admin Fatal Error Αιτία:

 • Αποτυχία αυτόματης ενημέρωσης

Απροσδιόριστη συνάρτηση is_network_admin Fatal Error Λύση:

Περαιτέρω βοήθεια / πόροι

Εάν δεν μπορέσαμε να επιλύσουμε το σφάλμα σας ή το συγκεκριμένο σφάλμα δεν αναφέρθηκε σε αυτήν την ανάρτηση, μπορείτε να βρείτε μια λίστα με πραγματικά εξαιρετικούς πόρους παρακάτω με μερικές ακόμη λύσεις για κοινά σφάλματα WordPress και τις διορθώσεις τους. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε μια λύση, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπό σας για να δείτε αν μπορούν να σας βοηθήσουν! Το WPEngine ήταν εδώ για περισσότερες από μία περιπτώσεις που δεν μπορούσαμε να επιλύσουμε το πρόβλημα μόνοι μας!

συμπέρασμα

Εδώ είμαστε. Μόλις αποκαλύψαμε 15 πιο κοινά σφάλματα WordPress και σας δείξαμε πώς να τα επιλύσετε. Ελπίζουμε ότι αυτή η ανάρτηση θα είναι χρήσιμη όταν αντιμετωπίσετε σφάλμα WordPress. Προσθήκη σελιδοδείκτη σε αυτόν τον πόρο (πιθανότατα θα τον χρειαστείτε κάποια στιγμή – αν και ελπίζουμε ότι δεν το κάνετε) και πείτε μας πώς μπορείτε να διορθώσετε κοινά σφάλματα WordPress στον ιστότοπό σας, ειδικά εάν έχετε μια καλύτερη και ταχύτερη λύση σε ένα από τα κοινά Σφάλματα WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me