Δραστηριότητες εκτός ιστότοπου για την ανάπτυξη του ιστότοπού σας στο WordPress

Δραστηριότητες εκτός ιστότοπου για την ανάπτυξη του ιστότοπού σας στο WordPress

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας στο WordPress και να αυξήσετε τον αριθμό των επισκεπτών σας. Ωστόσο, ενώ η επιλογή των καλύτερων θεμάτων WordPress και η επιτόπια βελτιστοποίηση καλύπτονται ευρέως, οι επιλογές εκτός ιστότοπου δεν συζητούνται τόσο συχνά.


Αυτό είναι κρίμα επειδή οι δραστηριότητες εκτός ιστότοπου μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ιστοτόπου WordPress και του κοινού του. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αληθές αν έχετε μια επιχείρηση από τούβλα ή έναν ιστότοπο που εστιάζει στην εξυπηρέτηση της τοπικής κοινότητας. Εν ολίγοις, οι δραστηριότητες εκτός ιστότοπου μπορούν να οδηγήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress, να δημιουργήσουν δυνητικούς πελάτες και να αυξήσουν τις πωλήσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας WordPress με δραστηριότητες εκτός ιστότοπου. Θα συζητήσουμε τι μπορείτε να κάνετε εκτός σύνδεσης, καθώς και τι μπορείτε να κάνετε στο διαδίκτυο, αλλά ακόμα εκτός του ιστότοπου.

Μεταβείτε στις συναντήσεις στην περιοχή σας

Αναπτύξτε τον ιστότοπό σας στο WordPress με συναντήσεις

Ανάλογα με τη θέση σας, τη βιομηχανία ή τον σκοπό του ιστότοπού σας, μπορεί να είναι ωφέλιμο να είστε ορατοί εκτός σύνδεσης και στην πραγματική ζωή, καθώς και στο διαδίκτυο. Ξεκινήστε το μικρό παρακολουθώντας συναντήσεις στην περιοχή σας. Ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσετε είναι Συναντώ. Το Meetup είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει σε άτομα που έχουν το ίδιο χόμπι, ενδιαφέρον ή ασχολούνται με τον ίδιο κλάδο, να βρουν ο ένας τον άλλον και να συναντηθούν. Αυτό σας βοηθά να συναντηθείτε σαν άτομα με το μυαλό, να δημιουργήσετε συζητήσεις γύρω από το πεδίο ενδιαφέροντός σας και να γνωρίσετε τον εαυτό σας και τον ιστότοπό σας.

Εάν δεν υπάρχουν ομάδες στην περιοχή σας που να καλύπτουν τη θέση σας, ξεκινήστε ένα. Οι πιθανότητες είναι ότι θα υπάρχουν άτομα κοντά που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια τέτοια ομάδα. Εάν ταξιδεύετε, δοκιμάστε και ενσωματώστε εκδηλώσεις Meetup σε διαφορετικές τοποθεσίες στο δρομολόγιό σας. Αυτό θα συμβάλει πραγματικά στην αύξηση του προφίλ σας και στην ανάπτυξη του ιστότοπού σας στο WordPress.

Παρακολούθηση συνεδρίων και εκδηλώσεων δικτύωσης

εκδήλωση δικτύωσης

Τα συνέδρια για τις εξειδικευμένες εκδηλώσεις σας και τα δίκτυα είναι καλές ευκαιρίες για να συναντήσετε άλλους στη βιομηχανία σας και να αποκτήσετε το όνομά σας εκεί έξω. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε κάποια εικόνα για το τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας και να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες για τον εαυτό σας.

Μόλις γίνετε τακτικοί σε εκδηλώσεις και ξέρετε τι συνεπάγονται, ρωτήστε αν μπορείτε να οργανώσετε ένα εργαστήριο ή να προωθήσετε τον εαυτό σας ως ομιλητής. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να καθιερώσετε τον εαυτό σας ως αρχή στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης σας, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση της επιχείρησης και του ιστότοπού σας κατά τη διαδικασία.

Διαφημιστείτε τοπικά

Διαφήμιση

Αν θέλετε να προωθήσετε τον ιστότοπό σας ειδικά σε εκείνους της περιοχής, τότε ερευνήστε ποιες επιλογές υπάρχουν για να διαφημίσετε τοπικά. Ορισμένες πιθανές επιλογές για την ανάπτυξη του ιστότοπού σας WordPress μέσω τοπικών διαφημίσεων περιλαμβάνουν:

Τοπικό ραδιόφωνο

Το ραδιόφωνο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress και γενικά να αυξήσετε το προφίλ σας. Μια ραδιοφωνική διαφήμιση θα συμβάλει στη διάδοση των πληροφοριών σχετικά με τον ιστότοπό σας και θα δημιουργήσει ενδιαφέρον γύρω από αυτόν. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι ακριβό και αξίζει να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας πριν και μετά τις διαφημίσεις για να δείτε εάν είναι οικονομικά αποδοτικές.

Τοπικές εφημερίδες ή περιοδικά

Οι τοπικές εφημερίδες και περιοδικά εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλείς με πολλά δημογραφικά στοιχεία και βιομηχανίες. Βρείτε ένα μέσο που απευθύνεται στο κοινό-στόχο σας και διαφημίστε εκεί. Όσο μεγαλύτερη είναι η διαφήμιση τόσο το καλύτερο, οπότε αν ο προϋπολογισμός σας φτάσει σε αυτήν, επιλέξτε μια διαφήμιση πλήρους σελίδας. Αξίζει επίσης να ξοδέψετε τα χρήματα για να σχεδιάσετε μια εντυπωσιακή διαφήμιση, βοηθώντας την να ξεχωρίζει από το πλήθος και να εντυπωσιάζει το κοινό σας.

Χορηγήστε ένα τοπικό αθλητικό κλαμπ, εκδήλωση ή αιτία

Η χορηγία ενός τοπικού αθλητικού συλλόγου, αιτία ή εκδήλωση μπορεί να συμβάλει στην αύξηση του προφίλ του ιστότοπού σας στο WordPress. Με την εμπλοκή σας σε τοπικές αιτίες θα γίνετε αξιόλογο μέλος της κοινότητας. Θα διατηρείτε επίσης την επιχείρησή σας συνεχώς στο μυαλό των ανθρώπων. Όσο περισσότερα άτομα ακούνε για εσάς, τόσο πιο πιθανό είναι να σας θυμούνται και έτσι επισκέπτονται τον ιστότοπό σας αντί για τους ανταγωνιστές σας.

Φυλλάδια και φυλλάδια

Η δημιουργία φυλλαδίων για την προώθηση της επιχείρησής σας μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος τρόπος εκτός ιστότοπου για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας στο WordPress. Φτιάξτε το φυλλάδιο σας από σχεδιαστή, ώστε να φαίνεται επαγγελματικό. Τα άτομα που εντυπωσιάζονται από το φυλλάδιο σας είναι πιο πιθανό να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας.

Σκεφτείτε προσεκτικά πού διανέμετε τα φυλλάδια σας, καθώς πρέπει να προσεγγίσουν τους πιθανούς πελάτες σας. Η πτήση από πόρτα σε πόρτα μπορεί να είναι αποτελεσματική αλλά είναι χρονοβόρα. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για το ιπτάμενο στην πόλη. Το να αφήσετε φυλλάδια σε βασικούς τομείς όπου το κοινό-στόχος σας παρέα, όπως οι καφετέριες, μπορεί επίσης να είναι επιτυχής.

Δημοσιεύστε ένα eBook στο Amazon

δημοσιεύστε ένα ebook

Η δημοσίευση ενός eBook στο Amazon θα είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα εκτός ιστότοπου για την ανάπτυξη του ιστότοπού σας στο WordPress. Μην εκνευρίζεστε από την ιδέα να πρέπει να γράψετε ένα eBook. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλο και μπορείτε να ενσωματώσετε περιεχόμενο από τον ιστότοπό σας. Η πρόσληψη ενός φαντάσματος είναι μια άλλη επιλογή.

Βεβαιωθείτε ότι το eBook σας είναι σχετικό με την επιχείρησή σας για να βεβαιωθείτε ότι στοχεύετε το σωστό κοινό. Αξίζει επίσης να πληρώσετε έναν επεξεργαστή για να το ελέγξετε, καθώς θέλετε κάτι που να είναι αρκετά υψηλής ποιότητας ώστε να εντυπωσιάζει τους αναγνώστες και να τους ενθαρρύνει να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας.

Κατά τη δημοσίευση του βιβλίου σας στο Amazon, μην το τιμήτε περισσότερο από μερικά δολάρια. Ο λόγος για την καταχώριση του eBook στο Amazon δεν είναι να κερδίσετε χρήματα από τις πωλήσεις. Είναι να προωθήσετε την προσωπική σας επωνυμία και τον ιστότοπό σας, συμβάλλοντας στην αύξηση της κυκλοφορίας. Εάν η τιμή του βιβλίου σας είναι πολύ υψηλή, θα χάσετε πιθανούς νέους πελάτες.

Podcasting

podcasting

Τα podcast είναι ένας σχετικά εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας στο WordPress. Πολλοί άνθρωποι δεν τους αρέσει να διαβάζουν στο διαδίκτυο, αλλά τους αρέσει να ακούνε. Παρέχοντας περιεχόμενο σε ένα δυναμικό podcast, θα αξιοποιήσετε μια νέα ομάδα πιθανών οπαδών.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε κοινή χρήση των podcast σας με νέους ακροατές είναι να προσθέσετε το περιεχόμενό σας iTunes. Με εγγραφή για λογαριασμό και υποβολή των podcast σας, έχουν τη δυνατότητα να ακουστούν από εκατομμύρια ανθρώπους. Ωστόσο, το iTunes έχει ιδιαίτερη σημασία για τα podcast που δέχονται, οπότε αξίζει να το διαβάσετε βέλτιστη πρακτική podcasting πριν ξεκινήσεις.

Εκτός από την εκτέλεση των δικών σας podcast, θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε και να μιλήσετε στα podcast άλλων ατόμων. Βρείτε άτομα στον κλάδο σας που έχουν τα δικά τους podcast. Αυτά τα άτομα θα έχουν το ίδιο κοινό-στόχο με εσάς, που μπορεί να ελέγξει τον ιστότοπό σας αφού σας ακούσει να μιλάτε.

Άλλες διαδικτυακές αλλά εκτός δραστηριότητας δραστηριότητες

Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές αλλά εκτός δραστηριότητας δραστηριότητες που μπορούν να αναπτύξουν τον ιστότοπό σας στο WordPress. Η προώθηση του ιστότοπού σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αύξησης της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Εδώ είναι μερικές άλλες επιλογές.

YouTube

Το YouTube αξίζει μια επιπλέον αναφορά, καθώς είναι ένα κανάλι κοινωνικών μέσων που συχνά παραβλέπεται όταν καλύπτεται το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Εάν είναι κατάλληλο για τον ιστότοπό σας, η δημιουργία του δικού σας καναλιού και βίντεο στο YouTube μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης ενός νέου κοινού.

Δημοσίευση επισκεπτών

Το Guest Position είναι ένας άλλος καλός τρόπος για να αποκτήσετε έκθεση για τον ιστότοπό σας. Επιλέξτε ιστότοπους που ανήκουν στον ίδιο κλάδο με την επιχείρησή σας, ακόμη και ιστότοπους ανταγωνιστών, καθώς αυτοί θα έχουν αναγνώστες που στοχεύετε στο κοινό. Να δημιουργείτε πάντα υψηλής ποιότητας θέσεις επισκεπτών που θα ενδιαφέρουν και θα προσελκύσουν τους αναγνώστες να κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας.

Διαφήμιση

Η διαφήμιση στο Google ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να αναπτύξει τον ιστότοπό σας WordPress γρήγορα και δραματικά. Οι διαφημίσεις Google, οι διαφημίσεις Facebook και οι διαφημίσεις Twitter είναι όλες δημοφιλείς και εύχρηστες επιλογές που μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση του ιστότοπού σας. Πάντα σιγουρευτείτε ότι παρακολουθείτε τα αναλυτικά στοιχεία των ιστοτόπων σας για να μάθετε εάν οι διαφημίσεις σας είναι οικονομικά αποδοτικές.

Τελικές σκέψεις

Όλα τα παραπάνω αποτελούν αποτελεσματική επιλογή εκτός ιστότοπου που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Οι δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχετε εξαρτώνται από τον τύπο της επιχείρησής σας.

Πάντα να λαμβάνετε υπόψη το κοινό-στόχο σας. Πού κάνουν παρέα και σε ποιες μορφές μάρκετινγκ θα απαντήσουν. Επίσης, παρακολουθήστε προσεκτικά τον ιστότοπό σας, ώστε να γνωρίζετε ότι λαμβάνετε απόδοση για τον χρόνο και τα χρήματά σας.

Ποιες δραστηριότητες εκτός ιστότοπου έχετε δοκιμάσει να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας στο WordPress; Μοιραστείτε τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me