Πώς να πουλήσετε φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το WordPress

Φωτογραφία & εικόνες

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο, τότε αυτή η ανάρτηση είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Σε αυτόν τον οδηγό για τη δημιουργία ενός ιστότοπου για την πώληση φωτογραφιών στο διαδίκτυο, θα εξετάσουμε ορισμένα θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, θα σας δώσουμε μια επισκόπηση ορισμένων από τις καλύτερες δωρεάν και premium προσθήκες που μπορούν να προσθέσουν ένα καλάθι αγορών και ένα σύνολο πολύ περισσότερες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου στο κατάστημα φωτογραφιών σας. Η ανάρτηση ολοκληρώνεται με έναν οδηγό που θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε την πώληση των φωτογραφιών σας στο διαδίκτυο με ένα δωρεάν πρόσθετο που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά για να ρυθμιστεί.


Επιλογή θέματος

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, η επιλογή ενός κατάλληλου θέματος για τον ιστότοπό σας στο WordPress είναι το πρώτο μέρος για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε μια πλατφόρμα για την πώληση των φωτογραφιών σας, και ίσως εκείνων από άλλους, στο διαδίκτυο.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά υπέροχα θέματα φωτογραφίας για το WordPress που σας δίνουν έναν εντυπωσιακό τρόπο προβολής της εργασίας σας στο διαδίκτυο. Μερικά από αυτά τα θέματα χαρτοφυλακίου φωτογραφίας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ενσωματωθούν σε ένα πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου που καθιστά το έργο της προσθήκης λειτουργικότητας καλαθιού αγορών στην ηλεκτρονική σας γκαλερί πολύ απλό. Ένας μικρότερος αριθμός θεμάτων αυτού του τύπου σας δίνει ακόμη τη δυνατότητα να επιτρέψετε σε άλλους επισκέπτες να εγγραφούν στον ιστότοπό σας και επίσης να αναφέρουν τις φωτογραφίες τους ή άλλα αντικείμενα προς πώληση στον ιστότοπό σας, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή αγορά.

Δημιουργία Αγοράς Πολλών Προμηθευτών με WordPress

Ένα από τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας μιας αγοράς όπου οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν και να καταγράψουν την εργασία τους προς πώληση είναι ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε γρήγορα ένα κατάστημα με ένα μεγάλο απόθεμα. Μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε επισκέπτες στο κατάστημά σας, ενώ πολλοί προμηθευτές προωθούν την εργασία τους στο κατάστημά σας και με τη σειρά τους την εργασία σας, θα βοηθήσουν επίσης στην ευαισθητοποίηση του καταστήματός σας.

Ανάλογα με τον τρόπο διαμόρφωσης της αγοράς σας, μπορείτε επίσης κερδίζετε προμήθεια για κάθε πώληση δημιουργούν οι συνεργάτες σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρεώσετε ένα κατ ‘αποκοπή τέλος για να τους αφήσετε να παραθέσουν τα αντικείμενά τους στο κατάστημά σας. Το μειονέκτημα ότι επιτρέπεται σε άλλους προμηθευτές να παραθέσουν τη δουλειά τους μαζί με το δικό σας είναι ότι μπορεί να χάσετε κάποιες πωλήσεις σε αυτούς, ωστόσο, εάν έχετε μια μεγάλη ποικιλία φωτογραφιών που προσφέρονται, αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Ορισμένες δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε σε συνδυασμό θέματος και προσθηκών εάν σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια αγορά πολλών προμηθευτών περιλαμβάνουν:

 • Φόρμα σύνδεσης και υποβολών διεπαφής
 • Πίνακες ελέγχου πωλητών
 • Συμβατότητα με ένα κατάλληλο πρόσθετο (Easy Digital Downloads, WooCommerce κ.λπ.)

Λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα θέμα φωτογραφίας

Ενώ οι πιο δημοφιλείς προσθήκες διαδικτυακών καταστημάτων για WordPress θα λειτουργούν με οποιοδήποτε θέμα, μπορεί να είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε ένα θέμα που διαφημίζει τη συμβατότητα προσθηκών ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι οι σχεδιαστές θέματος έχουν δημιουργήσει συγκεκριμένες σελίδες για την ενότητα ηλεκτρονικών καταστημάτων του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων των καλαθιών αγορών και των σελίδων αγοράς. Η συμπερίληψη αυτών των σελίδων μπορεί να συμβάλει στη διαρκή εμπειρία χρήστη καθώς ο πελάτης πραγματοποιεί μια αγορά και μπορεί να σας εξοικονομήσει λίγο χρόνο κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

Ακολουθούν ορισμένα θέματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος φωτογραφιών με το WordPress (και μπορείτε να δείτε μια μεγάλη ποικιλία από υπέροχα θέματα WordPress φωτογραφίας εδώ).

Θέμα Stocky WordPress

Το Stocky είναι ένα θέμα αγοράς χρηματιστηριακής φωτογραφίας που έχει δημιουργηθεί με Easy Digital Downloads, ώστε να μπορείτε να πουλάτε εύκολα τις δικές σας φωτογραφίες. Και με την υποστήριξη για το premium Marketplace Bundle μπορείτε ακόμη και να έχετε τρίτους προμηθευτές να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

Αποκτήστε το Stocky

Nouveau Total Theme Demo

Με το Total μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πλήρως προσαρμοσμένο ιστότοπο φωτογραφίας ή απλά να εισαγάγετε την επίδειξη Nouveau για να ξεκινήσετε. Προσθέστε το χαρτοφυλάκιό σας, ξεκινήστε ένα blog ή ακόμα και πουλήστε τις δικές σας εικόνες με το WooCommerce.

Συνολικά

Θέμα Marketify WordPress

Το Marketify είναι ένα πλήρως λειτουργικό θέμα αγοράς με υποστήριξη για Easy Digital Downloads και οι περισσότερες από τις premium επεκτάσεις (υποβολές frontend, προμήθειες, λίστα επιθυμιών, σχόλια και πολλά άλλα), καθιστώντας το ιδανικό για την έναρξη ενός ιστότοπου πωλήσεων φωτογραφιών.

Αποκτήστε το Marketify

Επιλογή προσθήκης για πώληση φωτογραφιών στο Διαδίκτυο

Αφού επιλέξετε ένα κατάλληλο θέμα για την προβολή των φωτογραφιών σας στο διαδίκτυο και ίσως και τη δουλειά άλλων, είναι καιρός να επιλέξετε ένα πρόσθετο. Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών προσθηκών WordPress, αλλά αυτές είναι μερικές από τις αγαπημένες μας προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου για να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο.

Εύκολη ψηφιακή λήψη

Εύκολη ψηφιακή λήψη

Το Easy Digital Downloads (EDD) δημιουργήθηκε ειδικά με σκοπό την πώληση ψηφιακών αρχείων που μπορούν να ληφθούν από τον ιστότοπό σας στο WordPress, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας.

Η βασική προσθήκη είναι δωρεάν και περιέχει περισσότερες από αρκετές λειτουργίες που σας επιτρέπουν να πουλάτε τα δικά σας αντικείμενα στο διαδίκτυο με ευκολία. Εάν έχετε πιο προχωρημένες απαιτήσεις υπάρχει μια αυξανόμενη βιβλιοθήκη πρόσθετων διαθέσιμων για EDD που σας επιτρέπει να κάνετε ακόμη περισσότερα με το κατάστημά σας.

Εάν σας ενδιαφέρει η ιδέα να επιτρέψετε σε άλλους φωτογράφους να πουλήσουν τις φωτογραφίες τους στο κατάστημά σας παράλληλα με το δικό σας, τότε οι προγραμματιστές του EDD έχουν δημιουργήσει ένα ειδικό πακέτο πρόσθετων στην αγορά που περιέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια πλήρως λειτουργική διαδικτυακή αγορά . Υπάρχει επίσης ένα premium πρόσθετο που σας επιτρέπει να πουλάτε φυσικά προϊόντα με EDD.

WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce είναι ένα άλλο δημοφιλές δωρεάν πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress, το οποίο μπορεί να γίνει ακόμη πιο χρήσιμο χάρη στην εξαιρετική βιβλιοθήκη πρόσθετων. Εκτός αυτού, θα σας επιτρέψει να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο, καθώς και τυχόν φυσικά προϊόντα που θέλετε να διαθέσετε στους επισκέπτες σας.

Εάν σκοπεύετε επίσης λίστα φυσικών προϊόντων στο κατάστημα φωτογραφιών σας, όπως κορνίζες φωτογραφιών ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή, τότε το WooCommerce είναι πιθανώς μια καλύτερη επιλογή από το EDD λόγω της υποστήριξης για φυσικά προϊόντα.

WP iSell Φωτογραφία

WP iSell Φωτογραφία

WP iSell Φωτογραφία είναι μια δωρεάν επιλογή που έχει αναπτυχθεί για την πώληση φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Η προσθήκη θα μετατρέψει τις γκαλερί σας WordPress σε ένα κατάστημα φωτογραφιών σε ατομική βάση. Αυτό είναι το ο γρηγορότερος τρόπος για να ξεκινήσετε την πώληση των φωτογραφιών σας στο διαδίκτυο με το WordPress όπως θα δείτε στον οδηγό που έρχεται.

Προσθήκη φωτογραφικού πωλητή WordPress

Παράδειγμα πώλησης φωτογραφιών

Το WordPress Photo Seller Plugin είναι ένα πρόσθετο καλαθιού αγορών που έχει κατασκευαστεί ειδικά για την πώληση φωτογραφιών με δυνατότητα λήψης στο διαδίκτυο επιπλέον φυσικές εκτυπώσεις των εικόνων σας. Η προσθήκη σάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε τις φωτογραφίες σας σε διάφορα μεγέθη. Επιπλέον, μπορείτε να υδατογραφήσετε αυτόματα τις φωτογραφίες στη γκαλερί σας για να αποτρέψετε τους χρήστες από τη λήψη τους χωρίς πληρωμή.

Το WP Photo Seller Plugin φαίνεται να έχει όλα τα χαρακτηριστικά θα χρειαστεί ποτέ να παρουσιάσετε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο και να πουλήσετε ψηφιακές λήψεις και φυσικές εκτυπώσεις της εργασίας σας με το WordPress. Ωστόσο, δεν είναι μια δωρεάν προσθήκη και θα σας αποφέρει 68 $.

Πώς να πουλήσετε φωτογραφίες στο Διαδίκτυο σε 3 εύκολα βήματα

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί πιθανοί συνδυασμοί θέματος και προσθηκών για να διαλέξετε κατά τη δημιουργία της πλατφόρμας για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι είναι απίθανο να εγκατασταθούν δύο καταστήματα φωτογραφιών με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ωστόσο, προκειμένου να σας δοθεί μια ιδέα για το πώς να ξεκινήσετε, ακολουθούν τα βασικά βήματα για να ξεκινήσετε πουλάτε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο.

Αυτός ο γρήγορος οδηγός εγκατάστασης θα σας καθοδηγήσει προσθέτοντας βασικές λειτουργίες καταστήματος στο χαρτοφυλάκιο φωτογραφιών σας, χρησιμοποιώντας ένα θέμα WordPress της επιλογής σας και το δωρεάν Πρόσθετο WP iSell Photo. Εάν θέλετε να προσθέσετε πιο προηγμένες δυνατότητες καταστήματος στον ιστότοπό σας, ρίξτε μια ματιά στις άλλες προτεινόμενες προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου που καλύπτονται νωρίτερα.

1. Διαμορφώστε το WP iSell Photo

Μετά την εγκατάσταση του WP iSell Photo, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> WP iSell Photo και εισαγάγετε τη διεύθυνση PayPal, το νόμισμα της επιλογής σας και τη διεύθυνση URL της σελίδας “ευχαριστώ” και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών.

WP iSell Φωτογραφία

2. Δημιουργήστε μια συλλογή

Σε μια νέα ή υπάρχουσα ανάρτηση ή σελίδα WordPress κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη μέσων.

Δημιουργία γκαλερί

Στη συνέχεια, ανεβάστε ή επιλέξτε από τις εξερχόμενες φωτογραφίες και κάντε κλικ στη δημιουργία μιας νέας γκαλερί. Προσθέστε λεζάντες εάν απαιτείται και ελέγξτε τις ρυθμίσεις της γκαλερί πριν κάνετε κλικ στο ένθετο συλλογής.

3. Ορίστε την τιμή των φωτογραφιών σας

Μεταβείτε στην προβολή κειμένου στον επεξεργαστή αναρτήσεων όπου θα δείτε τον σύντομο κώδικα της γκαλερί.

Πώληση φωτογραφιών Shortcode 01

Για να προσθέσετε την τιμή για κάθε φωτογραφία στη συλλογή σας, απλώς εισάγετε το ποσό = “4,99” στον σύντομο κωδικό.

Πώληση φωτογραφιών Shortcode 02

Στη συνέχεια, κάντε προεπισκόπηση της ανάρτησής σας για να δείτε πώς φαίνεται.

Πώληση φωτογραφιών Shortcode 03

Για πιο λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη ρύθμιση αυτού του πρόσθετου και με τους άλλους τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, επισκεφθείτε τη σελίδα WP iSell Photo.

συμπέρασμα

Χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν πρόσθετο και το θέμα της επιλογής σας, μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα την πώληση των φωτογραφιών σας στο διαδίκτυο και να αρχίσετε να δέχεστε πληρωμές μέσω PayPal. Για πιο προηγμένες λειτουργίες, προσθήκες όπως το EDD ή το WordPress Photo Seller μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ακόμα καλύτερη εμφάνιση και να διαθέσετε πλούσια διαδικτυακά καταστήματα φωτογραφιών. Εάν έχετε συμβουλές για το μάρκετινγκ και την πώληση φωτογραφιών στο διαδίκτυο, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map