Οδηγός βελτιστοποίησης ποσοστού μετατροπών στο WordPress

Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής (CRO) είναι μια σημαντική τεχνική βελτιστοποίησης ιστότοπων που ασχολείται με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας. Είναι ουσιαστικά ένας τρόπος να πίστα και βελτιστοποίηση ο αριθμός των επισκεπτών που είναι αγοράζοντας πραγματικά το προϊόν σας ή εκτέλεση στην επιθυμητή ενέργεια.


Ακολουθεί ένα ενδιαφέρον γεγονός: Ένας ιστότοπος με υψηλή επισκεψιμότητα αλλά χαμηλό ποσοστό μετατροπών δημιουργεί λιγότερα έσοδα από έναν ιστότοπο με συγκριτικά χαμηλότερη επισκεψιμότητα, αλλά υψηλότερο ποσοστό μετατροπών. Με άλλα λόγια:

Ένα υψηλότερο ποσοστό μετατροπών δημιουργεί καλύτερα έσοδα.

Γλωσσάριο

Τα παρακάτω είναι μερικοί όροι που πρέπει να κατανοήσουμε προτού προχωρήσουμε στον οδηγό. Ας το αναλύσουμε, ώστε να μην ξεχνάμε:

 • Μετατροπή: Όταν ένας επισκέπτης εκτελεί ένα συγκεκριμένο δράση στον ιστότοπό σας, ονομάζεται μετατροπή.
 • Δράση: Μια ενέργεια μπορεί να είναι οποιαδήποτε δραστηριότητα ή συναλλαγή που θέλετε να εκτελέσει ο επισκέπτης σας. Θα μπορούσε να εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο σας, να αγοράσει την (ή μια προωθημένη) υπηρεσία σας, να εγγραφείτε στο κοινωνικό σας κανάλι κ.λπ..
 • Συναλλαγματική ισοτιμία: Πάρτε το αριθμός ατόμων που μετατρέπονται και διαιρέστε τα με το συνολικός αριθμός επισκεπτών στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, εάν ο ιστότοπός σας έχει 1000 επισκέπτες, εκ των οποίων οι 50 μετατρέπουν, τότε έχετε ποσοστό μετατροπής 5%

Τύπος μετατροπής

 • Διοχέτευση μετατροπής: Η ακολουθία των ενεργειών που πραγματοποιεί ένας επισκέπτης για να μετατραπεί σε πελάτη. (Ένας πελάτης σε αυτό το πλαίσιο είναι κάποιος που εκτελεί την επιθυμητή ενέργεια)

Μια απλή διοχέτευση μετατροπής

 • Παρότρυνση για δράση (CTA): Είναι το κουμπί που επισκέπτονται πρέπει κάντε κλικ για να εκτελέσετε την επιθυμητή ενέργεια. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε από το “Αγορά τώρα”, “Εγγραφή για μια δωρεάν δοκιμή” ή δημιουργικά όπως “Δείτε γιατί χάνετε χρήματα”.

Ανταλλαγή αναπήδησης

Το Bounce Exchange είναι ένα από τα σύνορα στην τεχνολογία πρόθεσης εξόδου. Τα κουμπιά που βλέπετε είναι τα CTA. 

Βασικοί δείκτες

Προχωρώντας, ακολουθούν ορισμένες βασικές οδηγίες για το CRO, δανειζόμενοι από τον Neil Patel (ένας γνωστός ειδικός στα αναλυτικά στοιχεία).

 • Οι προσπάθειες CRO σας πρέπει να κατευθύνονται προς τη βαθμολόγηση περισσότερων μετατροπών – δηλαδή την αύξηση του ποσοστού μετατροπών.
 • Το CRO δεν βασίζεται σε αυτό που θέλετε. Είναι περίπου βάζοντας τον εαυτό σας στα παπούτσια των επισκεπτών σας και να σκέφτονται από την προοπτική τους. Είναι η διαδικασία να κάνετε την επιθυμητή ενέργεια για τον επισκέπτη σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη και αξιόπιστη.
 • Το CRO μπορεί να προσεγγιστεί με δύο τρόπους – υποστηριζόμενα αποδεικτικά στοιχεία και γενικές τεχνικές. Το πρώτο απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και συνήθως έχει καλύτερη απόδοση επένδυσης.
 • Γενικές τεχνικές μπορεί να μην λειτουργεί πάντα. Αυτό που λειτουργεί για έναν ιστότοπο, μπορεί να μην λειτουργεί για έναν άλλο.

cro διαδικασία

Το CRO είναι μια εξελικτική διαδικασία

 • Τα στοιχεία υποστηρίζονται Οι προσπάθειες CRO πρέπει να είναι επικεντρωμένη στο χρήστη και βάσει δεδομένων. Δεν πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά σε τακτικές βιβλίων. Πρέπει να μελετήσετε τους χρήστες σας, να αποκτήσετε πληροφορίες και να δημιουργήσετε υποθέσεις, να τις δοκιμάσετε και να επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να επιτύχετε τον στόχο μετατροπής.
 • Ερευνα δείχνει ότι πάρα πολλές επιλογές επηρεάζουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεών μας. Επομένως, κάθε επιθυμητή ενέργεια πρέπει να τοποθετηθεί στη δική της σελίδα προορισμού. Είναι καλύτερο να μην γεμίσετε μια σελίδα με πάρα πολλές επιλογές ή CTA.
 • Σε συνέχεια του παραπάνω σημείου, οι προσπάθειές σας CRO πρέπει επίσης να στοχεύουν στο υψηλότερη εμπειρία χρήστη. Μην αφήνετε τον χρήστη να μαντέψει εάν θέλει να κατεβάσει μόνο το eBook ή να εγγραφεί ξεχωριστά στο ενημερωτικό δελτίο σας. Αντ ‘αυτού, τους προσφέρετε μια ενιαία φόρμα εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο όπου λαμβάνουν ένα δωρεάν αντίγραφο του eBook σας.
 • Θυμάμαι, λιγότερες επιλογές = χαμηλότερος χρόνος για τη λήψη αποφάσεων = ταχύτερη μετατροπή.
 • Οι εικόνες αξίζουν 1.000 λέξεις και ορισμένες εικόνες λειτουργούν καλύτερα ανάλογα με το κοινό-στόχο σας. Μερικές φορές πραγματικές εικόνες ξεπερνά τις εικόνες αποθεμάτων.

Τι ξεχωρίζει το CRO – Γιατί είναι τόσο σημαντικό?

Το CRO είναι μία από αυτές τις τεχνικές που λαμβάνουν υπόψη ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Όπως ανέφερα προηγουμένως, ένας ιστότοπος με υψηλή επισκεψιμότητα αλλά χωρίς μετατροπές θα σας κοστίσει χρήματα. Επομένως, αντί να εστιάσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ στην απόκτηση περισσότερης επισκεψιμότητας, θα πρέπει να εργαστείτε μετατροπή της κυκλοφορίας που έχετε ήδη. Μεγιστοποιεί τα κέρδη σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε για περισσότερη επισκεψιμότητα (φυσικά, θα πρέπει να αναλάβετε το κόστος της διαδικασίας CRO).

Οι προσπάθειες CRO απαιτούν σημαντική χρονική (και ενδεχομένως οικονομική) επένδυση. Ο καταμερισμός του προϋπολογισμού μάρκετινγκ εξίσου σε κυκλοφορία και SEO και CRO είναι καλή ιδέα. Κοιτάζοντας την κυκλοφορία σας, το CRO σας βοηθά να διαχωρίσετε τον σωστό τύπο επισκεπτών για την επιχείρησή σας. Με το βάσει δεδομένων ερευνητική προσέγγιση, μπορείτε να κατανοήσετε τον τύπο των πελατών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ευρήματα, για να βελτιώστε το SEO σας και προσπάθειες απόκτησης κυκλοφορίας για την απόκτηση στοχευμένης κυκλοφορίας Αυτοί οι επισκέπτες είναι πιο πιθανό να μετατρέψει.

cro βελτιώνει την απόκτηση επισκεψιμότητας

Το CRO βελτιώνει τη διαδικασία απόκτησης επισκεψιμότητας

Η διαδικασία CRO

1. Προσδιορίστε τη σελίδα που χρειάζεστε για βελτιστοποίηση

Βάλτε τα θεμέλια – ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αναγνωρίζω ο στοιχείο στον ιστότοπό σας χρειάζεται βελτιστοποίηση. Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Όπως έχουμε ξαναδεί, το CRO εξαρτάται από τον ιστότοπό σας και, κυρίως, από το κοινό σας. Μια τακτική που λειτουργεί εξαιρετικά σε έναν ιστότοπο, μπορεί να μην λειτουργεί στη δική σας.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα. Σκεφτείτε μια κατάσταση όπου ειδικεύεστε στις συμβουλευτικές υπηρεσίες του WordPress και προσφέρετε μια δωρεάν συμβουλευτική. Ο στόχος σας πρέπει να είναι η βελτιστοποίηση της σελίδας και του CTA που πραγματοποιεί τη δωρεάν διαβούλευση. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να μετατρέψουν εάν αυτοί σαν την αρχική δωρεάν προσφορά.

2. Καθορίστε μια γραμμή βάσης

Προτού ξεκινήσετε τη βελτιστοποίηση, πρέπει να γνωρίζετε πώς ήταν η προηγούμενη απόδοση. Εκεί μπαίνει η γραμμή βάσης. Αναζητήστε τα στατιστικά στοιχεία μετατροπών και προσδιορίστε την ως βασική γραμμή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα βιώσιμη διάρκεια (ημέρες, εβδομάδες ή μήνες) ανάλογα με την επισκεψιμότητά σας και ακολουθήστε την για την τρέχουσα διαδικασία CRO.

Πώς να το κάνετε στο WordPress:
Πειράματα περιεχομένου Google, που αποτελεί μέρος του Google Analytics, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χωρίσετε δοκιμαστικές σελίδες WordPress. Επιτρέπει τη δημιουργία στόχων και την καταχώριση παραλλαγών σελίδας για παρακολούθηση. Θα βοηθήσει τους webmasters να εντοπίσουν μια σελίδα που «κερδίζει». Υπάρχει ένα συνδέω για να ενσωματώσετε τα πειράματα περιεχομένου Google στον ιστότοπό σας στο WordPress, παρέχοντας μια διεπαφή για εύκολη προσθήκη του αποσπάσματος κώδικα στις σελίδες σας. Θα συζητήσουμε μια ολόκληρη λίστα εργαλείων βελτιστοποίησης ποσοστού μετατροπών στο WordPress σε ένα επερχόμενο άρθρο της σειράς.

3. Προσδιορίστε τα εμπόδια

Τώρα που έχετε εγκατασταθεί σε μια συγκεκριμένη σελίδα που θέλετε να βελτιστοποιήσετε, ξεκινήστε διαχωρίζοντας τη διοχέτευση μετατροπής σε λογικά μέρη. Εάν έχετε υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης, προσδιορίστε το μέρος όπου οι χρήστες τείνουν να αποχωρήσουν. Αυτό είναι το μέρος που θέλετε να αλλάξετε. Ετοιμάστε διαφορετικές εκδόσεις αυτού του μέρους και δοκιμάστε κάθε μία από αυτές.

Δεν ισχύει πάντοτε ότι οι χρήστες θέλουν να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας. Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να εφαρμόσετε συνολικά μικρές (ή μεγάλες) αλλαγές στη σελίδα προορισμού σας και να δείτε την απόδοσή τους σε σχέση με την παλιά.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε τοποθετήσει το CTA σας σε ένα καρουσέλ – κάτι που είναι πολύ κακή ιδέα. Σε ένα αυτόματο ρυθμιστικό τριών διαφανειών, το CTA θα ήταν κρυμμένο τα δύο τρίτα του χρόνου! Είναι πολύ καλύτερο να έχουμε ένα στατική σελίδα προορισμού με τις πληροφορίες άμεσα ορατές. Το ίδιο ισχύει για τις σελίδες εκκίνησης Flash και HTML5. Είναι παλιό σχολείο, εκτός στυλ και φρικτό για SEO και CRO, ανεξάρτητα από το πόσο όμορφη εμφάνιση.

4. Διατάξτε τα εμπόδια

Εάν το ποσοστό εγκατάλειψης είναι υψηλό, αναρωτηθείτε – Γιατί οι επισκέπτες φεύγουν σε αυτήν τη συγκεκριμένη σελίδα?

Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τον ένοχο:

 • Είναι το CTA σωστά ορατό ή είναι δύσκολο να βρεθεί?
 • Εάν μπορείτε να κάνετε κλικ στο CTA; Οι χρήστες κάνουν κλικ στο CTA?
 • Και στις δύο περιπτώσεις, χρησιμοποιήστε λογισμικό ανάλυσης θερμότητας για να επιτύχετε το ίδιο.
 • Είναι το γραμμή κινδύνου πολύ υψηλή? Για παράδειγμα, το να ζητάτε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας για δωρεάν συμβουλευτική δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Από την άλλη πλευρά, η εμφάνιση “δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα” αποτελεί καλύτερη ευκαιρία για μια μετατροπή.

Όταν θέλετε να εφαρμόσετε μικρές αλλαγές στη σελίδα προορισμού σας, μπορείτε πείραμα με τα ακόλουθα:

αρχική σελίδα envato

Η αρχική σελίδα του Envato χρησιμοποιεί μια προσέγγιση μαρτυρίας + CTA

 • Αλλάξτε τη μικροτυπία στο CTA
 • Αλλάξτε τη διάταξη του CTA (μεγαλύτερα κουμπιά, μέγεθος κειμένου, στυλ γραμματοσειράς κ.λπ.)
 • Δοκιμάστε ένα διαφορετικό σύνολο χρωμάτων για ολόκληρη τη σελίδα προορισμού. Η έρευνα δείχνει ότι το χρώμα επηρεάζει τη διάθεση και τη συμπεριφορά του χρήστη.
 • Αλλαγή του όγκου δεδομένων στη σελίδα προορισμού – οι χρήστες κάνουν κύλιση πάρα πολύ για να φτάσουν στο CTA?
 • Πόσο συχνά εμφανίζω το CTA; Τι επίδραση έχει η εμφάνιση του CTA πολλές φορές στο ποσοστό μετατροπής?
 • Είναι οι τίτλοι μου αρκετά μαγνητικό?
 • Αλλαγή της θέσης των μαρτυριών πελατών, του χαρτοφυλακίου και του πελατολογίου.
 • Είμαι εγώ ρωτάω πάρα πολύ πληροφορίες σχετικά με τη φόρμα εγγραφής; Για παράδειγμα, είναι καλή ιδέα να μην ρωτήσετε τη διεύθυνση του πελάτη όταν η υπηρεσία επεξεργασίας πιστωτικών καρτών δεν την απαιτεί.

5. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε

Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό Το CRO είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία. Αφού πειραματιστείτε με ένα σύνολο τεχνικών για ένα συγκεκριμένο σύνολο στοιχείων, επιτυγχάνετε ένα συγκεκριμένο ποσοστό μετατροπών. Μια αλλαγή στην τάση του κλάδου επηρεάζει τις μάζες. Σκεφτείτε την έκρηξη smartphone και το Διαδίκτυο των πραγμάτων. Αυτό οδηγεί σε μετατόπιση του συμφέροντος των μαζών.

Χθες αφορούσε ένα καλό ζευγάρι ακουστικών. Σήμερα πρόκειται για ασύρματα boomboxes – το Beats χάπι.

Γενικοί τρόποι βελτίωσης του CRO

Μέχρι στιγμής έχουμε μιλήσει για συγκεκριμένες τεχνικές μάρκετινγκ – εντοπισμός εμποδίων, Βελτιστοποίηση CTA, μικρό φωτογραφικό αντίτυπο, Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις άλλα τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπών σας. Αυτές οι μέθοδοι είναι γενικές και ισχύουν για όλους τους ιστότοπους που στοχεύουν σε μια καλή εμπειρία χρήστη (UX).

Σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του Google, δεν αρέσει ένας αργός ιστότοπος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι βελτίωσης της ταχύτητας του ιστότοπού σας – τους έχουμε καλύψει στο ιστολόγιο στο παρελθόν, οπότε ελπίζουμε να φαίνονται λίγο εξοικειωμένοι.

Τεχνικές Geeky και / ή κατανάλωσης χρόνου (ανεξάρτητα από το πόσο μικρές):

Θέλετε άμεση ικανοποίηση; Μπορείτε να εφαρμόσετε καλύτερη προσωρινή αποθήκευση ή ένα CDN για να βελτιώσετε τις ταχύτητες του ιστότοπού σας σήμερα. Εδώ είναι οι αγαπημένες μας επιλογές.

1. Εφαρμόστε το WordPress Caching

2. Χρησιμοποιήστε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου

Τεχνικές χωρίς προβλήματα:

Γενικά κοστίζουν περισσότερο αλλά σας δίνουν πνευματική ηρεμία. Ακολουθεί μια λίστα με τις διάφορες τεχνικές φιλοξενίας, ταξινομημένες με φθίνουσα σειρά κόστους:

1. Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress

wpengine

Μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στο WordPress σε ένα γνωστό διαχείριση φιλοξενίας WordPress παρέα – είναι απίστευτα γρήγορα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για θέματα φιλοξενίας / ταχύτητας / ασφάλειας / ενημέρωσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληρώνετε το μηνιαίο λογαριασμό και είστε ελεύθεροι να το κάνετε επικεντρωθείτε στο περιεχόμενό σας.

 • Παράδειγμα: Εμείς στο WPExplorer χρησιμοποιούμε και προτείνουμε το WPEngine
 • Κόστος: 30-250 $ / μήνα

2. Κοινή χρήση φιλοξενίας WordPress

site site

Χρησιμοποιήθηκε κοινή φιλοξενία WordPress υπηρεσία. Αυτή είναι μια φόρμα κοινής φιλοξενίας που εξειδικεύεται για WordPress και πρόσφατα παρουσιάστηκε από μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας.

 • Παράδειγμα: SiteGround, Media Temple
 • Κόστος: 15-80 USD / μήνα

3. Διαχειριζόμενη υπηρεσία Cloud Hosting

νέφους

Χρησιμοποίησε ένα διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας cloud όπως το Cloudways – φιλοξενούν και διαχειρίζονται τον ιστότοπό σας WordPress σε παρόχους φιλοξενίας cloud όπως το Microsoft Azure, το DigitalOcean και το Google Cloud.

 • Κόστος: 5-300 $ / μήνα

4. Υπηρεσίες Cloud Hosting

ψηφιακή λέξη wordpress

Εταιρείες όπως η DigitalOcean κάνουν cloud hosting Ανετα και προσιτό. Παρέχουν επίσης εγκαταστάσεις WordPress με ένα κλικ, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε έναν ιστότοπο έτοιμο για WordPress σε λιγότερο από ένα λεπτό.

 • Μειονέκτημα: Πρέπει να είστε τεχνικά υγιείς και η αντιμετώπιση προβλημάτων είναι πραγματικός πόνος.
 • Πλεονεκτήματα: Από τη θετική πλευρά, έχετε περισσότερη ισχύ και έλεγχο στον διακομιστή σας, με μια λεπτή αύξηση του κόστους φιλοξενίας, σε σύγκριση με την κοινή φιλοξενία.
 • Κόστος: 5-300 $ / μήνα

5. Κοινή φιλοξενία

bluehost

Η κοινή φιλοξενία δεν απαιτεί εισαγωγή. Είναι ένα προσιτό πρώτο βήμα για το CRO και με την εγκατάσταση WordPress 1 κλικ μπορείτε να ξεκινήσετε αρκετά γρήγορα στον ιστότοπό σας.

 • Παράδειγμα: BlueHost
 • Πλεονεκτήματα: Ένας από τους ευκολότερους και πιο αξιόπιστους τρόπους ανάπτυξης ενός ιστότοπου WordPress για αρχάριους.
 • Μειονεκτήματα: Θα μπορούσε να οδηγήσει σε διακοπή λειτουργίας και αναστολή λογαριασμού κατά τη διάρκεια της αύξησης της επισκεψιμότητας.
 • Κόστος: 4-8 $ / μήνα

συμπέρασμα

Έτσι, ο οργανισμός σας είναι Οι προσπάθειες CRO δεν είναι κάτι μοναδικό. Παρόμοιο με το SEO, αυτό πρέπει να συμβαδίσει με το τελευταία ενδιαφέροντα του επισκέπτη σας.

Ερευνα. Αναστατώνω. Επαναλαμβάνω.

Στο επόμενο άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές εκπληκτικές προσθήκες WordPress που θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στη διαδικασία βελτιστοποίησης του ποσοστού μετατροπών με ελάχιστη τεχνική επιβάρυνση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map