Πώς να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress

Πώς να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι εφαρμογές messenger για κινητά προσελκύουν όλο και περισσότερους χρήστες κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, οι τρεις πρώτες πλατφόρμες – το WhatsApp, το Facebook Messenger και το WeChat – προσελκύουν κάθε ένα από ένα δισεκατομμύριο χρήστες το μήνα.


Ακόμα κι αν υπάρχουν πιο ενεργοί χρήστες σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων από ό, τι στα κοινωνικά μέσα, Αυτές οι πλατφόρμες παραβλέπονται σε μεγάλο βαθμό και έχουν προσελκύσει μόνο σημαντικές επενδύσεις από μεγάλες επιχειρήσεις το τελευταίο έτος ή δύο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και ευκαιρία και λάθος – ειδικά αν ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Η αλήθεια είναι, 67% των χρηστών επιδιώκουν να αλληλεπιδράσουν περισσότερο με επιχειρήσεις μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων και πολλά από αυτά μπορούν να γίνουν με τα σωστά πρόσθετα WordPress για να αξιοποιήσουν αυτήν την έκρηξη. Το πρώτο βήμα είναι να κατανοήσετε τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και, στη συνέχεια, να εξετάσετε πώς η αποτελεσματική χρήση τους μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Εδώ είναι αυτό που πρέπει να γνωρίζετε.

Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων: Μια νέα ευκαιρία δημιουργίας επισκεψιμότητας

Δεδομένου ότι αυτή η τεχνολογία και αυτές οι νέες στρατηγικές μάρκετινγκ είναι τόσο μοναδικές, έχουν κυκλοφορήσει πολύ λίγα σκληρά δεδομένα. Ωστόσο, όπου ορισμένες από τις μεγαλύτερες μάρκες επενδύουν το μεγαλύτερο μέρος των προσπαθειών τους, καθώς και πόσο γρήγορα αναπτύσσεται μια συγκεκριμένη πλατφόρμα συνομιλίας, είναι και οι δύο δίκαιοι τρόποι για να μετρήσουν τις δυνατότητες.

Εφαρμογές WordPress και εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων

Η προσθήκη ενός κουμπιού κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας WordPress είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και να αυξήσετε την αφοσίωση. Γιατί; Επειδή επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τις πληροφορίες σας σε όλες τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούν. Ακόμα καλύτερα, υπάρχουν πολλές εύκολες προσθήκες για να διαλέξετε.

AddtoAny Share Button Δωρεάν προσθήκη WordPress

Το AddToAny είναι ένα πρόσθετο κοινωνικής κοινοποίησης που θα λαμβάνει κουμπιά κοινής χρήσης για 100 διαφορετικά σημεία πώλησης στη σελίδα σας. Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που διαθέτει το AddToAny που μπορεί να θέλετε να αξιοποιήσετε περιλαμβάνουν τα Kik, Viber, WeChat και WhatsApp.

Το Line είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή που διαθέτει μια προσθήκη κουμπιού κοινής χρήσης. Ένας εύκολος τρόπος για τους μισούς δισεκατομμύρια χρήστες της γραμμής να γνωρίζουν ότι είστε εκεί έξω είναι να προσθέσετε ένα Γραμμή κοινωνικής προσθήκης στον ιστότοπό σας. Ένα απλό κλικ σε ένα κουμπί “Line It” θα εμφανίσει τη σελίδα σας μπροστά σε πολλά νέα πρόσωπα.

Μπορείτε επίσης να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να αυτοματοποιήσετε τις απαντήσεις σας χρησιμοποιώντας το Discord. Δημοσίευση WP Discord Η προσθήκη για παράδειγμα χρησιμοποιεί ένα bot και μια διεύθυνση URL Webhook, τα οποία θα ειδοποιούν τους αναγνώστες στο κανάλι που επιθυμείτε για κάθε νέα ανάρτηση που έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Κορυφαίες επιλογές εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων

Γνωρίζετε λοιπόν τις προσθήκες που μπορείτε να ενσωματώσετε στη σελίδα σας στο WordPress, αλλά ποιες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων πρέπει να επιλέξετε για να βοηθήσετε στην αύξηση της επισκεψιμότητας?

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων για τη δημιουργία επισκεψιμότητας, ισχύουν εδώ πολλές από τις ίδιες δεξιότητες. Ο έλεγχος ενός από αυτά τα κανάλια και η αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού δημιουργίας επισκεψιμότητας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Ωστόσο, μόλις ρυθμίσετε τα πράγματα και οι λογαριασμοί σας έχουν ρυθμιστεί, μπορείτε να αφήσετε τις περισσότερες από τις καθημερινές λειτουργίες σε bots, και αυτό αναμένεται σε όλες σχεδόν αυτές τις πλατφόρμες. Το Chatbots παρέχει πολλά οφέλη για τους πελάτες σας και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

ΓΡΑΜΜΗ

Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας στο WordPress: Line

Γραμμή είναι μια εφαρμογή για κινητά για άμεση επικοινωνία σε έξυπνες συσκευές. Με απλά πάνω από το ένα τέταρτο των εκατομμυρίων χρηστών, Η Line προσφέρει πολλά για μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Δίνει στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, να δημιουργούν και να συμμετέχουν σε κοινότητες και να μοιράζονται μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο. Προωθούν επίσης τη χρήση, τη δημιουργία και την πώληση μοναδικών emoticon και αυτοκόλλητων. Μερικά βασικά στοιχεία για το Line:

 • Αυτήν τη στιγμή, η πιο σημαντική ενότητα της βάσης χρηστών της Line είναι στη Νοτιοανατολική Ασία – ιδιαίτερα στην Ιαπωνία (από την οποία προήλθε η εφαρμογή)
 • Οι χρήστες της γραμμής τείνουν να είναι στη νέα πλευρά με πολλούς στο Ηλικία 10-19 ετών
 • Η βάση χρηστών της Line διπλασιάζεται ετησίως

Από όλες τις πλατφόρμες συνομιλίας εδώ, η πιο σημαντική παρουσία του Amazon είναι στο Line. Ο λογαριασμός και η κοινότητά τους είναι αφιερωμένες στην προώθηση των προϊόντων και του τρόπου ζωής της Amazon. Δεν είναι τόσο διαδραστικό όσο πολλές από τις άλλες κοινότητες επωνυμίας και όλοι οι σύνδεσμοι οδηγούν απευθείας στο Amazon.com. Εάν έχετε έναν ιστότοπο συνεργατών Amazon στο WordPress, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη σύνδεση Amazon στο Line.

Κατεβάστε το Amazon Associates Link Builder

Η προσθήκη Amazon Associate Link Builder παρέχει τα εργαλεία που απαιτούνται για την προώθηση προϊόντων συνεργατών στον ιστότοπό σας στο WordPress. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Line για να προωθήσετε τα προϊόντα θυγατρικών σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω Line για να ζητήσετε σχόλια, να προωθήσετε νέα προϊόντα ή να ζητήσετε από τους πελάτες να ελέγξουν διαφορετικά προϊόντα. Το κόλπο είναι να ανοίξετε τη «Γραμμή» των επικοινωνιών και να δημιουργήσετε μια αίσθηση εμπιστοσύνης, ώστε οι δυνητικοί πελάτες να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας WordPress πρώτα όταν κάνουν αγορές στο διαδίκτυο.

WhatsApp

Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας στο WordPress: Whatsapp

WhatsApp είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή για συνομιλία μέσω βίντεο και κειμένου για κινητά. Με 1,5 δισεκατομμύρια μηνιαίοι ενεργοί χρήστες, είναι πιθανό να έχετε ακούσει ή να χρησιμοποιείτε το WhatsApp. Μερικά στατιστικά στοιχεία WhatsApp που πρέπει να θυμάστε είναι:

 • 42% χρηστών Διαδικτύου ηλικίας 25-34 ετών έχουν χρησιμοποιήσει ή θα χρησιμοποιήσουν το WhatsApp
 • Σχεδόν το ένα τρίτο των ατόμων κάτω των 44 ετών το έχουν χρησιμοποιήσει
 • Σε μια έρευνα πάνω από 70.000 χρήστες, 15% ανέφερε ότι το WhatsApp είναι η κύρια πηγή ειδήσεών τους, ενώ μόνο το 8% βασίστηκε στο Facebook Messenger

Για να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, θα θελήσετε να επωφεληθείτε από τις “ομάδες” που προσφέρει η εφαρμογή. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να τμηματοποιήσετε τις προσπάθειές σας, καθώς κάθε ομάδα μπορεί να έχει μόνο 256 μέλη τη φορά. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε καθιερωμένες ομάδες. Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων, το WhatsApp δεν επιτρέπει διαφημίσεις ή bot. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε δημιουργικοί.

Στείλτε συνδέσμους στις αναρτήσεις ιστολογίου WordPress για να εκπαιδεύσετε και να ενημερώσετε. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε στους ανθρώπους κίνητρα για να ασχοληθείτε με τον λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, Absolut Βότκα δημιούργησε έναν φανταστικό χαρακτήρα, «Steve». Για να λάβουν πρόσκληση σε ένα πάρτι Absolut, οι άνθρωποι έπρεπε να επικοινωνήσουν και να «εντυπωσιάσουν» τον Steve.

Δωρεάν προσθήκη συνομιλίας WhatsApp

Υπάρχει επίσης μια προσθήκη WhatsApp WordPress που σας επιτρέπει να ανοίξετε τη συνομιλία WhatsApp απευθείας από τον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτή η προσθήκη επιτρέπει στον προγραμματιστή ιστότοπου του WordPress να εισάγει ένα πλαίσιο συνομιλίας στον ιστότοπο.

Στη συνέχεια, για τη διοχέτευση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο του WordPress, πολλοί κάτοχοι ιστοσελίδων ζητούν από τους αναγνώστες να προσφέρουν σχόλια σχετικά με το περιεχόμενο μέσω του πλαισίου συνομιλίας WhatsApp. Μιλούν με τους αναγνώστες για να δουν τι ταιριάζει με αυτούς και στη συνέχεια χρησιμοποιούν τα σχόλια για να τροποποιήσουν και να προσαρμόσουν τη στρατηγική περιεχομένου τους.

Κικ

Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας στο WordPress: Kik

Κικ είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν εύκολα νέες συνομιλίες, σαρώνοντας τον κωδικό Kik. Επιτρέπει ένα προς ένα και απλά ομαδικά μηνύματα. Αξιοσημείωτα γεγονότα για το Kik περιλαμβάνουν:

 • Μεγάλο μέρος της προσωπικής επωνυμίας του Kik φαίνεται να απευθύνεται σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες
 • 70% του κοινού του Kik είναι μεταξύ 13-24
 • Είναι μια από τις 10 κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για εφήβους στις ΗΠΑ

Η Kik άρχισε να προσφέρει τη δυνατότητα στις μάρκες να χρησιμοποιούν bots στα μέσα του 2016. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε ένα Kik bot για τον ιστότοπό σας στο WordPress και αυξήστε την επισκεψιμότητα. Ένα bot Kik μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πιο αποτελεσματικό από τα παραδοσιακά chat. Αυτό το bot μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αυτόματη αποστολή ενημερώσεων, ενημερωτικών δελτίων και ειδικών προσφορών σε πελάτες, ώστε να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας στο WordPress για να δουν εξοικονομήσεις και προσφορές.

Πολλές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Sephora και H&M, έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το Kik ως εναλλακτικό μέσο παροχής συστάσεων στους πελάτες. Σε μια εκστρατεία ξεμπλοκαρίσματος από Sephora, η μάρκα έλαβε πάνω από μισό εκατομμύριο αλληλεπιδράσεις bot μέσω του Kik.

WeChat

Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας στο WordPress: Wechat

Ξεχωρίζει για το υψηλότερη αναλογία καθημερινών ενεργών χρηστών, WeChat είναι σε μοναδική θέση. Αυτή η εφαρμογή για κινητά φωνητικά μηνύματα και γραπτά μηνύματα έχει μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία:

 • 90% των χρηστών WeChat είναι κάτω των 36 ετών
 • Πάνω από το 90% των χρηστών WeChat εδρεύουν στην Κίνα
 • 83% θα χρησιμοποιήσει το WeChat στο ή για εργασία

Το Buzzfeed, για παράδειγμα, έχει χρησιμοποιήσει το WeChat για να προσελκύσει νέους αναγνώστες ή να επιστρέψει αναγνώστες που θέλουν να βρουν μοναδικό περιεχόμενο. Η εταιρεία δημιούργησε ένα bot που θα έδινε προτάσεις βάσει λέξεων-κλειδιών, παρέχοντας μια επιμελημένη εμπειρία για τους χρήστες.

Πρόσθετο WeChat για το WooCommerce

Υπάρχει επίσης ένα Πρόσθετο WeChat για το WooCommerce που ενεργοποιεί τις πληρωμές WeChat για ιστότοπους WooCommerce. Το πλεονέκτημα της προσθήκης αυτής της προσθήκης στον ιστότοπό σας WordPress είναι οι απλές επιλογές πληρωμής. Οι πελάτες επιστρέφουν και η επισκεψιμότητα αυξάνεται όταν τα πράγματα είναι εύκολα και το πρόσθετο WeChat το κάνει έτσι. Αυτή η προσθήκη επιτρέπει τις πληρωμές με κωδικό QR και τις πληρωμές μέσω WeChat για κινητά.

Διχόνοια

Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας στο WordPress: Discord

Διχόνοια είναι μια εφαρμογή Voip για κινητά, που αφορά όλες τις κοινότητες. Τα περισσότερα από αυτά βασίζονται σε παιχνίδια και φαντάσματα – από εκεί ξεκίνησε το Discord. Πολλά, ωστόσο, είναι πολιτικά ή οργανωμένα για να συζητήσουν συγκεκριμένους τύπους θεμάτων. Το Discord είναι μια από τις λίγες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που βασίζονται στην κοινότητα που σας επιτρέπουν να εγγραφείτε σε μια κοινότητα για να αναζητήσετε κίνηση σε αντίθεση με την επικοινωνία με άτομα. Μερικά σχετικά γεγονότα για το Discord:

 • Είναι ένα παράδειγμα μιας επιτυχημένης, αλλά εξειδικευμένης υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων συνομιλίας.
 • Η ομαδική δομή και ο συνολικός σχεδιασμός του προορίζονται να προσελκύσουν συγκεκριμένα τους παίκτες
 • Απευθύνεται επίσης σε ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν στενές κοινότητες με τη συνεχή επικοινωνία

Η δημιουργία της δικής σας κοινότητας ή η συμμετοχή σε μια άλλη είναι βιώσιμοι τρόποι για να αυξήσετε την παρουσία σας στο Discord, καθώς και να κατευθύνετε άλλους χρήστες του Discord στον ιστότοπό σας.

Δωρεάν προσθήκη WP Discord Post

Όπως αναφέρθηκε εν συντομία, υπάρχει ακόμη και ένα WordPress Plugin που ονομάζεται WP Discord Post που θα δημοσιεύσει τις δημοσιεύσεις σας στο WordPress στο κανάλι Discord. Όσοι αλληλεπιδρούν με το κανάλι Discord θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν εύκολα στον ιστότοπό σας.

Facebook Messenger

Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας στο WordPress: Facebook Messenger

Έχοντας αποφασίσει να κάνει τη λειτουργία συνομιλίας του Facebook να λειτουργεί ως αυτόνομη εφαρμογή, επέτρεψε στους χρήστες να συνδεθούν με τις επαφές τους στο FB με τρόπο παρόμοιο με το γραπτό μήνυμα SMS.

Όσον αφορά την ανάπτυξη, μετά τον διαχωρισμό της από την εφαρμογή Facebook, Facebook Messenger είχε:

 • 600 εκατομμύρια χρήστες τον Απρίλιο του 2015
 • 900 εκατομμύρια τον Ιούνιο του 2016
 • 1,2 δισεκατομμύρια τον Απρίλιο του 2017

Οι μεγάλες μάρκες χρησιμοποιούν το Facebook Messenger ως εργαλείο για άμεση πρόσβαση στο κοινό-στόχο τους. Οι πρωταθλητές NBA, The Οι Golden State Warriors χρησιμοποίησαν το Facebook Messenger για να δημιουργήσετε ένα “Warrior Playoff Assistant”. Αυτός ήταν ένας τρόπος για να κάνετε τους χρήστες να επιλέξουν να λαμβάνουν ενημερώσεις για το πρόγραμμα πλέι-οφ της ομάδας.

Λήψη δωρεάν προσθήκης συνομιλίας πελατών Messenger

Υπάρχει μια προσθήκη που σας επιτρέπει να προσθέσετε μια ζωντανή συνομιλία στο Facebook Messenger στον ιστότοπό σας. Σας επιτρέπει να στέλνετε ενημερώσεις μέσω του Messenger όταν δημοσιεύετε νέο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας στο WordPress. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Messenger για να ζητήσετε από τους πελάτες να συμπληρώσουν φόρμες σχολίων. Αυτές οι δύο απλές τεχνικές αφοσίωσης μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντική επισκεψιμότητα.

SnapChat

Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας στο WordPress: SnapChat

Αυτή η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που βασίζεται σε κινητά έχει μια μοναδική διάκριση από άλλες πλατφόρμες, καθώς όλες οι δημοσιεύσεις αποσυνδέονται δευτερόλεπτα μετά την προβολή του από τον χρήστη. Μερικά βασικά στοιχεία για Snapchat περιλαμβάνω:

 • Το 71% των χρηστών Snapchat είναι κάτω των 34 ετών
 • Το 70% των χρηστών Snapchat είναι γυναίκες
 • Το 30% των χιλιετών χρηστών του Διαδικτύου χρησιμοποιούν τακτικά το Snapchat

Το Snapchat έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές μάρκες για να προσεγγίσει το κοινό τους με έναν αποτελεσματικό και ελκυστικό τρόπο. Ο ιστότοπος που βασίζεται στο WordPress Το MTV News χρησιμοποιεί το Snapchat για να δώσουν στο κοινό τους πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο που δεν μπορούν να βρουν πουθενά αλλού. Αυτό μπορεί να είναι παρασκήνια, λήψεις ή προωθήσεις. Όταν οι οπαδοί του SnapChat βλέπουν αυτά τα σύντομα αποσπάσματα αποκλειστικών βίντεο, προσελκύονται στον ιστότοπο για να δουν μεγαλύτερα αποσπάσματα. Έτσι, αυξάνεται η κίνηση της ιστοσελίδας.

Ποια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων πρέπει να επιλέξετε?

Πάνω, μπορείτε να δείτε έξι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την κοινότητα γύρω από τον ιστότοπό σας στο WordPress και να στείλετε περισσότερη επισκεψιμότητα. Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλες οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων ίσες.

Προτού αποφασίσετε να επενδύσετε χρόνο και χρήμα για να δημιουργήσετε μια καμπάνια για μια συγκεκριμένη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων, σκεφτείτε ποιος είναι το κοινό σας και πού είναι πιθανότερο να είναι.

Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων μπορούν να κάνουν περισσότερα

Θέλετε κάτι παραπάνω από απλή δημιουργία επισκεψιμότητας; Με το WordPress και το AI, καθώς και μια δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, μπορείτε να λάβετε περισσότερα από επιπλέον μέλη για την ομάδα σας ή περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπό σας στο WordPress. Μπορείτε να συλλέξετε σχετικά δεδομένα που επιτρέπουν στον ιστότοπο ή την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί προς την πιο κερδοφόρα κατεύθυνση. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τους περίεργους σε δια βίου θαυμαστές της φωνής σας ή της επωνυμίας σας. Το δυναμικό των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων για μάρκετινγκ μόλις αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.

Έχετε επιπλέον στοιχεία για τη χρήση εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας στο WordPress; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me