Πώς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress

Επιτρέψτε μου να ξέρω αν αυτό ακούγεται αόριστα οικείο. Ξεκινήσατε με μια επιθυμία – ένα κομμάτι μιας ιδέας που σας κράτησε ξύπνιοι τη νύχτα. Αφού σπάσατε τα μυαλά σας, αποφασίσατε να ρίξετε την ιδέα σε ένα σχέδιο, ίσως αφού διαβάσατε κίνητρα όπως Σκεψου και ΓΙΝΕ πλουσιος από τον Ναπολέοντα Χιλ.


Με το σχέδιο στο χέρι, προχωρήσατε και προσπαθήσατε να μετατρέψετε το όνειρο στην πραγματικότητα. Πήγατε στη δουλειά, αγοράσατε web hosting, ένα όνομα τομέα, ένα υπέροχο θέμα WordPress και δημιουργήσατε τον πρώτο σας ιστότοπο WordPress.

Επρόκειτο να το φτιάξεις, θα μπορούσες να το νιώσεις στο έντερο σου. Τα μάτια σου ήταν πράσινα. θα μπορούσατε τελικά να σκοτώσετε και να ζήσετε τα όνειρά σας. Αλλά το σχέδιο ήταν κάπως ελαττωματικό, καθώς δεν αφορούσε τη δημιουργία κυκλοφορίας, το μόνο λιοντάρι που εμποδίζει τον δρόμο σας προς την επιτυχία σήμερα.

Σχεδόν πανικοβληθήκατε όταν ανακάλυψατε την τρέλα σας, αλλά εξακολουθείτε να το παρακολουθείτε, ερευνάτε και οπλίζετε τον εαυτό σας με νέες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία επισκεψιμότητας. Ακόμα, οι αριθμοί δεν ήταν εκεί. Συνεχίσατε να αναρωτιέστε τι στο όνομα του Σάντα συνέβη «να το χτίσετε και θα έρθουν». Τι θα μπορούσατε να έχετε κάνει λάθος?

Αρχίσατε να αμφιβάλλετε αν θα μπορούσατε να μετατρέψετε το νέο σας ιστολόγιο σε έναν επιτυχημένο ιστότοπο χωρίς το βασικό συστατικό που είναι η διαδικτυακή κίνηση. Γρήγορα καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι αδύνατο και απορρίπτετε αυτή τη σκέψη.

Ωστόσο, δεν είστε πενιχρός, οπότε δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε να βάζετε τα εργαλεία κάτω και να κλείνετε το κατάστημα. Ίσως δεν είχατε άλλη επιλογή, οπότε το κλείσιμο δεν ήταν τελικά μια επιλογή. Λοιπόν, μην ανησυχείτε καθόλου αν αυτό δεν ακούγεται σαν εσένα, γιατί μεγάλο μέρος της είναι η δική μου ιστορία.

Ίσως είστε ακριβώς εδώ, επειδή θα θέλατε να μάθετε μερικά πράγματα για το πώς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress. Ίσως είστε εδώ, επειδή οι λίγες επιτυχίες που λαμβάνετε δεν θα το κόψουν. Θέλετε περισσότερα και το θέλετε τώρα. Ίσως – όπως ακριβώς και το δικό σας – ξεκινήσατε με ένα λανθασμένο σχέδιο, και μερικούς μήνες κάτω από τη γραμμή – βρεθήκατε εδώ. Ίσως δεν έχετε ξεκινήσει καν. Μπορείτε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε ένα blog σε λίγα λεπτά.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ, σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα καθώς θα μάθετε σχεδόν ό, τι χρειάζεστε για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο / το ιστολόγιό σας που βασίζεται στο WordPress. Προς το τέλος αυτής της ανάρτησης, θα μοιραστούμε μερικά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα για τον ιστότοπό σας, επομένως προσέξτε και αυτό.

Απολαύστε μέχρι το τέλος και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια! Εκτιμούμε πάντα τη συμβολή σας �� Χωρίς να χάνετε άλλο ένα δευτερόλεπτο για ασήμαντα πράγματα, ας το ολοκληρώσουμε και να το ολοκληρώσουμε.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Hipster που γράφει έννοιες SEO στη σημείωσή του

Το SEO είναι πώς μπήκα στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Πολύ πριν ανακαλύψω το WordPress, ήμουν συγγραφέας SEO. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να μάθω πολλά για την τέχνη της δελεαστικής μηχανής αναζήτησης για να βρω περιεχόμενο.

Όλη η μάθηση απέδωσε αργότερα όταν μπήκα στην επιχείρηση για τον εαυτό μου. Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές SEO που είχα μάθει, δημιούργησα περιεχόμενο με υψηλή βαθμολογία στο Google, κερδίζοντας με τη σειρά του πολλή κίνηση στο blog μου στο WordPress.

Και για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Google παρέμεινε ο αριθμός μου ως πηγή επισκεψιμότητας, ακόμη και αφού ανακάλυψα blogging επισκεπτών και μείωσα τη συχνότητα δημοσίευσης στο δικό μου blog. Αυτό οδήγησε στο συμπέρασμά μου ότι το SEO είναι ο καλύτερος τρόπος προσέλκυσης της κυκλοφορίας Ιστού. Είναι εύκολη δουλειά αν και χρειάζεται χρόνος και οποιοσδήποτε με λίγη γνώση και μεράκι μπορεί να το χαράξει.

Πως?

Πρώτα απ ‘όλα, για χάρη των απόλυτων αρχάριων, είναι πρωταρχικής σημασίας να αναφέρουμε ότι το SEO περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας (καθώς και ολόκληρου του ιστότοπού σας) για να το καταστήσει εύκολα ανιχνεύσιμο σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει.

Ο στόχος είναι να εμφανιστεί στις πρώτες δέκα (10) θέσεις σε σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERPs). Το καλύτερο, φυσικά, είναι να έρθουμε πρώτα.

Δεύτερον, το SEO χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, δηλαδή SEO εκτός σελίδας και εκτός σελίδας. Το πρώτο περιλαμβάνει κάθε δραστηριότητα SEO που εκτελείτε στο δικό σας ιστότοπο και το δεύτερο περιλαμβάνει δραστηριότητες SEO που περιλαμβάνουν ιστότοπους τρίτων, εξ ου και τους όρους στη σελίδα και εκτός σελίδας αντίστοιχα.

Για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress, πρέπει να προσεγγίσετε το SEO στο σύνολό του. Θα πρέπει να ασχοληθείτε τόσο με SEO όσο και εκτός σελίδας. Όμως, τι πρέπει να κάνετε από τεχνική άποψη?

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Η εξαιρετική έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι το θεμέλιο του μεγάλου SEO. Όταν οι χρήστες έχουν ένα πιεστικό πρόβλημα (το ονομάζουμε ανάγκη), θα σπεύσουν στην αγαπημένη τους μηχανή αναζήτησης με την ελπίδα να βρουν μια λύση.

Εισάγουν λέξεις ή φράσεις στις μηχανές αναζήτησης, πατήστε enter και εάν το περιεχόμενό σας έχει βελτιστοποιηθεί με αυτούς τους όρους, σας δίνεται προτίμηση. Αυτό που εννοώ είναι αν έχετε κάνει τη δουλειά σας πολύ καλά, το Google και οι άλλες μηχανές αναζήτησης θα εμφανίσουν πρώτα το περιεχόμενό σας, κερδίζοντας επισκεψιμότητα.

Εάν το κοιτάξετε κριτικά, συνειδητοποιείτε αμέσως ότι πρέπει να γνωρίζετε τις λέξεις-κλειδιά ή τις βασικές φράσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να βρουν την επιχείρησή σας καθώς και τα προϊόντα. Εδώ έρχεται η έρευνα λέξεων-κλειδιών.

Μόλις προσδιορίσετε αυτές τις λέξεις-κλειδιά / φράσεις, μπορείτε να τις προσθέσετε στο περιεχόμενό σας, προκειμένου να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να εμφανίζονται πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης. Εάν παίζετε τα χαρτιά σας σωστά (που σημαίνει απλώς να ακολουθείτε αυτά τα χαρτιά Οδηγίες SEO), θα κερδίζετε πάντα κορυφαίες θέσεις σε SERPs και θα κερδίζετε περισσότερη επισκεψιμότητα.

Εάν συνεχίσετε – δημοσιεύοντας περιεχόμενο ιστολογίου έτοιμο για SEO και εφαρμόζοντας τις άλλες προτεινόμενες τεχνικές SEO – θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε κορυφαίες κατατάξεις και περισσότερη επισκεψιμότητα για μέρες, μήνες και χρόνια. Για παράδειγμα, εξακολουθώ να κατατάσσομαι καλά στη φράση “Τελευταίες τεχνικές και τάσεις SEO” χάρη σε μια ανάρτηση που δημοσίευσα πριν από δύο χρόνια. Τι αναίσχυντο βύσμα. Χαχα.

Αλλά πώς αντιμετωπίζετε αυτό το ζώο που λέγεται έρευνα λέξεων-κλειδιών; Από πού ξεκινάς; Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με ένα εργαλείο όπως το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google AdWords. Έχοντας κατά νου μια κύρια λέξη-κλειδί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών του Google AdWords για να προσδιορίσετε τον όγκο αναζήτησης και να δημιουργήσετε περισσότερες ιδέες για λέξεις-κλειδιά.

Οι ιδέες ιστολογίου μπορούν να σας έρθουν καθώς και κατά τη διεξαγωγή της έρευνας λέξεων-κλειδιών σας, έτσι οι ανταμοιβές είναι πολλές. Άλλα εργαλεία περιλαμβάνουν Εργαλεία για Webmasters Google, Εργαλείο λέξεων-κλειδιών Bing, WordTracker και SEMRush μεταξύ άλλων.

Οπλισμένοι με τις λέξεις-κλειδιά σας, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο που θα εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης. Η ιδανική πυκνότητα λέξεων-κλειδιών για στόχευση είναι 2,5%, δηλαδή εάν η ανάρτηση ιστολογίου σας έχει μήκος 1000 λέξεων, η λέξη-κλειδί σας θα πρέπει να εμφανίζεται περίπου 25 φορές φυσικά. Μην υπερβαίνετε το 4,0%, επειδή η Google θα πιστεύει ότι απλώς ανεπιθύμητο.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει τη λέξη-κλειδί σας στον τίτλο της σελίδας σας, κατά προτίμηση στην αρχή. Οι λέξεις-κλειδιά στις διακρίσεις σας μετράνε επίσης, οπότε μην ξεχνάτε και αυτές. Προσθέστε επίσης τις λέξεις-κλειδιά σας στις διευθύνσεις URL σας, ώστε οι μηχανές αναζήτησης να μπορούν να τις επιλέξουν εύκολα. Αυτό δεν είναι το τέλος του. Ρίξτε μερικές λέξεις-κλειδιά στα ονόματα των αρχείων εικόνας σας και συμπεριλάβετε το χαρακτηριστικό ALT και, αν είναι δυνατόν, τοποθετήστε τη λέξη-κλειδί σας και στο ALT.

Κάθε ανάρτηση ή σελίδα που δημοσιεύετε πρέπει να έχει επικεφαλίδες, ετικέτες και μετα-περιγραφές, επειδή οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να ταξινομήσουν το περιεχόμενό σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ μια ανάρτηση WordPress, η προσθήκη επικεφαλίδων (h1, h2, h3… h6) δεν πρέπει να αποτελεί πρόκληση – είναι όλα στο πρόγραμμα επεξεργασίας οπτικών.

Η προσθήκη τίτλων και περιγραφών μετα-δεδομένων (που ονομάζονται μετα-δεδομένα συλλογικά) από την άλλη πλευρά δεν είναι ακριβώς εύκολη. Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε εύκολα να βελτιστοποιήσετε την ανάρτηση και τις σελίδες σας στο WordPress χρησιμοποιώντας πρόσθετα WordPress SEO όπως WordPress SEO από Yoast και Όλα σε ένα πακέτο SEO.

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ορατός στις μηχανές αναζήτησης μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις -> Ανάγνωση στην περιοχή διαχειριστή του WordPress και αποεπιλέγοντας “Αποθαρρύνετε τις μηχανές αναζήτησης από την ευρετηρίαση αυτού του ιστότοπου”. Διαφορετικά, όλες οι προσπάθειές σας SEO θα είναι μάταιες..

Θα το αφήσω σε αυτό, επειδή έχουμε ήδη καλύψει αυτό και άλλες τεχνικές SEO λεπτομερώς στην πρόσφατη ανάρτησή μας: WordPress SEO Best Practices για το 2015 και μετά. Ελέγξτε αυτήν την ανάρτηση εάν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας WordPress χρησιμοποιώντας SEO. Προχωράω…

Η στρατηγική διασύνδεσής σας

Στρατηγική διασύνδεσης

Δείτε πώς μόλις συνδέθηκα με την άλλη ανάρτηση στην παραπάνω ενότητα; Ότι υπάρχει αυτό που αποκαλούμε διασύνδεση. Αλλά πώς αυτό αυξάνει την επισκεψιμότητά σας; Είναι απλή μηχανική. Συνδέοντας με τις άλλες αναρτήσεις σας, δίνετε στους αναγνώστες σας την ευκαιρία να βρουν περισσότερο από το περιεχόμενό σας.

Εάν διάβαζαν απλώς την ανάρτηση εισόδου σας (όπως αυτή) και έφυγαν, θα καταχωρίζατε υψηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης και θα χάνατε πόντους SEO και, συνεπώς, επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο. Θα έχετε δίκιο να υποστηρίξετε ότι οι μηχανές αναζήτησης λατρεύουν τη φυσική εσωτερική σύνδεση.

Ταυτόχρονα, συνδέοντας τις άλλες αναρτήσεις σας, βελτιώνετε τις πιθανότητες να ανακαλύψετε, να διαβάσετε και να μοιραστείτε περισσότερο το περιεχόμενό σας. Όταν οι χρήστες μοιράζονται το περιεχόμενό σας, προσελκύετε περισσότερη επισκεψιμότητα και εάν αυτό επαναλαμβάνεται, η επισκεψιμότητά σας θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Μπορείτε να συνδέσετε με τις άλλες αναρτήσεις σας στο περιεχόμενό σας (όπως κάναμε πριν από λίγα λεπτά) ή να επωφεληθείτε από σχετικές προσθήκες ανάρτησης όπως Ζέμαντα ή οποιοδήποτε από αυτά πρόσθετα σχετικών δημοσιεύσεων. Αυτές οι προσθήκες δημιουργούν μια ενότητα “σχετικών δημοσιεύσεων” στο τέλος της ανάρτησής σας (ή στην πλαϊνή γραμμή) ενισχύοντας την αφοσίωση, τις προβολές σελίδας και τελικά την επισκεψιμότητα.

Μάρκετινγκ μέσω email

wordpress-blog-post-via-email

Neil Patel, αυτός του QuickSprout αποκάλυψε ότι ένας από τους η μεγαλύτερη πηγή επισκεψιμότητας είναι η λίστα email. Και μόλις εξετάσουμε τις λεπτομέρειες, θα καταλάβετε γιατί.

Πρώτα απ ‘όλα, έχει μια τεράστια λίστα email που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεύτερον, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα στη συλλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή, ένας, είναι ηγέτης της σκέψης και δύο, διαθέτει τα εργαλεία που δημιουργούν email συγκομιδή (για έλλειψη καλύτερης λέξης) ένα αεράκι. Τρίτον, μοιράζεται υπέροχο περιεχόμενο στα ενημερωτικά δελτία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και το ξέρω αυτό καθώς είμαι ένας από τους συνδρομητές του.

Δεν χρειάζεται πολύ να κάνετε κλικ στους συνδέσμους στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να καταλήξετε στο QuickSprout, όπου χάρη στη διασύνδεση, καταλήγετε να μπείτε βαθύτερα στον ιστότοπο και ακόμη και να εγγραφείτε στο Crazy Egg, μία από τις άλλες εταιρείες του. Ωστόσο, τα κάνει όλα να φαίνονται αβίαστα και τα αποτελέσματα; Περισσότερη επισκεψιμότητα σε όλους τους ιστότοπούς του, όχι μόνο στο QuickSprout. Μεγάλο μέρος αυτής είναι η επαναλαμβανόμενη κυκλοφορία και γνωρίζετε τι λένε. Η επανάληψη κυκλοφορίας είναι εκεί που είναι τα πραγματικά χρήματα.

Εάν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress, θέλετε να δανειστείτε ένα φύλλο από το βιβλίο του Neil Patel. Μιμηθείτε το στυλ του, και θα πρέπει να μπορείτε να χαράξετε το μάρκετινγκ μέσω email όπως οι επαγγελματίες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσετε πρώτα να δημιουργήσετε ένα υπέροχο blog.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ενθαρρύνετε τους peeps να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας. Προσφέρετε τους δωρεάν οδηγούς, eBook, δωρεάν συνδρομές – ό, τι χρειάζεται για να συμπληρώσετε τη λίστα email σας. Μην σταματήσετε εκεί, ταΐστε τους υπέροχο περιεχόμενο μέσω email με συνέπεια και μην παραμελήσετε το ιστολόγιό σας. Με την πάροδο του χρόνου, η λίστα email σας θα είναι μια εξαιρετική πηγή επισκεψιμότητας, παραπομπών και του moolah.

Το μάρκετινγκ μέσω email γίνεται ευκολότερο και πολύ πιο διασκεδαστικό όταν έχετε τα σωστά εργαλεία και συνεργάτες στο πλευρό σας. Και το WordPress είναι η ευγενική πλατφόρμα που υπάρχει, υπάρχουν μερικά πρόσθετα διαθέσιμα για την ενίσχυση των προσπαθειών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μερικά καλά παραδείγματα περιλαμβάνουν το δωρεάν Πρόσθετο MailPoet, ή το premium πρόσθετο MyMail.

Οι υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτων περιλαμβάνουν Ωραία, MailChimp, Σταθερή επαφή και Τρελή Μίμη μεταξύ άλλων. Όλες αυτές οι υπηρεσίες ενσωματώνονται καλά με το WordPress, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει σημασία – αναπτύσσοντας εκπληκτικό περιεχόμενο και κερδίζετε χρήματα.

Εάν το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν μοιάζει με το φλιτζάνι του τσαγιού σας, ενεργοποιήστε τουλάχιστον τις συνδρομές μέσω ροής και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν χρειάζεται να ιδρώνετε τη διαδικασία. Μετά από όλα, υπάρχουν δύο υπέροχα Πρόσθετα τροφοδοσίας WordPress να βοηθήσω με αυτό.

Αξιοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Το Διαδίκτυο φιλοξενεί έναν τεράστιο αριθμό ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και περισσότεροι γεννιούνται κάθε δεύτερη μέρα. Αυτοί οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης προσελκύουν τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας, κυκλοφορίας που μπορείτε να έχετε. Είναι εκεί έτοιμο για λήψη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βυθίσετε τα δάχτυλά σας στο βάζο μπισκότων που δεν προορίζεται.

Πως? Μπορείτε να ξεκινήσετε δημιουργώντας προσωπικούς λογαριασμούς και λογαριασμούς επωνυμίας σε μερικά από τα κοινωνικά δίκτυα συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit και StumbleUpon.

Ο στόχος σας θα ήταν να μοιραστείτε όλες τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας σε αυτές τις πλατφόρμες. Εάν μπορείτε να βρείτε μερικά άτομα που είναι πρόθυμα να υπερασπιστούν το σκοπό σας σε αυτούς τους ιστότοπους, τότε έχετε κερδίσει τη μισή μάχη. Εάν θέλετε να προωθήσετε, η Wikipedia επιμελείται έναν αξιοπρεπή λίστα των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης εδώ.

Καθώς παίρνετε τη μάχη σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων, οι προσπάθειές σας θα πρέπει να καθοδηγούνται από έναν γενικό κανόνα. Προσπαθήστε να παρέχετε πραγματική αξία ανά πάσα στιγμή σε αντίθεση με, ας πούμε, ανεπιθύμητη αλληλογραφία από ανθρώπους. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτός ο τύπος, ή ως Ραντ Fishkin το βάζει:

Η απλή μετάδοση ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή η έξοδος από τον σύνδεσμό σας δεν θα σας οδηγήσει πολύ μακριά και θα μπορούσε ακόμη και να προκαλέσει αντίδραση. Αντ ‘αυτού, μάθετε τα σχοινιά, αλληλεπιδράστε αυθεντικά και θα διαπιστώσετε ότι μπορούν να αναπτυχθούν θαυμαστές, σύνδεσμοι και επισκεψιμότητα.

Εκτός αυτού, το WordPress συνοδεύεται από το εκπληκτικό πρόσθετο Jetpack που συνοδεύεται από μια ενότητα δημοσίευσης. Μόλις ενεργοποιηθεί, το Publicize θα κοινοποιεί αυτόματα τις αναρτήσεις σας με τους αναγνώστες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και αυτό είναι καλό, η ενεργοποίηση όλων των δυνατοτήτων του Jetpack είναι γνωστό ότι μειώνει σημαντικά την ταχύτητα της σελίδας σας, γεγονός που οδηγεί σε υψηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης, χαμηλότερη εμπειρία χρήστη (UX) και τελικά λιγότερη επισκεψιμότητα. Να είστε προσεκτικοί και να ενεργοποιείτε μόνο τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Ωστόσο, η δημοσιοποίηση και η κοινή χρήση των αναρτήσεών σας σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δεν αρκεί. Πρέπει να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να κάνετε απίστευτα εύκολο για τους αναγνώστες να μοιράζονται το περιεχόμενό σας. Έχετε πάει ποτέ σε ένα blog WordPress με τόσο μεγάλο περιεχόμενο και μηδενικά κουμπιά κοινής χρήσης που χρειάστηκε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο για κοινή χρήση με τους οπαδούς σας?

Έχω και είναι απογοητευτικό – πρέπει να αντιγράψω και να επικολλήσω τον σύνδεσμο, ενώ ο εν λόγω blogger θα μπορούσε να είχε μόλις εγκαταστήσει μια προσθήκη κοινωνικών μέσων. Υπάρχουν τόσα πολλά, κοινωνικά πρόσθετα κοινής χρήσης, τόσο δωρεάν όσο και premium που κανένας εκδότης WordPress δεν πρέπει να εκτελεί έναν ιστότοπο χωρίς να μοιράζεται κουμπιά.

Το WordPress διαθέτει τα δικά του κουμπιά κοινής χρήσης στο όνομα της κοινής χρήσης Jetpack, οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία. Ωστόσο, αν θέλετε να μεταφέρετε το παιχνίδι κοινής χρήσης των κοινωνικών μέσων σας στο επόμενο επίπεδο, μπορείτε να δείτε την καταπληκτική συλλογή παρακάτω:

 • 25+ καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress
 • Πρόσθετα κοινωνικών μέσων WordPress για αύξηση της επισκεψιμότητας

Εάν γράφετε υπέροχο περιεχόμενο και ένας από τους πρεσβευτές της επωνυμίας σας το παίρνει στα κοινωνικά μέσα και έπειτα ένα άλλο και άλλο, η ανάρτησή σας θα γίνει viral και θα επιστρέψει πολλή επισκεψιμότητα. Αυτή είναι η δύναμη των κοινωνικών μέσων. Κάντε το ρόλο σας δημιουργήστε εκπληκτικό περιεχόμενο και διευκολύνετε την κοινή χρήση.

Βελτιώστε την ταχύτητα του ιστότοπού σας

Επιταχύνετε τον ιστότοπό σας

Η αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας δεν θα σημαίνει τίποτα εάν δεν μπορείτε να διατηρήσετε τους επισκέπτες που έχετε. Εάν οι επισκέπτες έχουν μια τρομερή εμπειρία στον ιστότοπό σας επειδή είναι σαλιγκάρι, δεν θα επιστρέψουν ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι οι αριθμοί σας θα πέσουν, ακόμα κι αν προσελκύσετε πολλούς νέους επισκέπτες.

Ως υπεύθυνος ιστού, πρέπει να ασχοληθείτε με δύο μετρήσεις – νέες επισκέψεις και επισκέψεις επιστροφής. Εάν ένα τεράστιο κομμάτι της επισκεψιμότητάς σας συνεχίζει να επιστρέφει στον ιστότοπό σας, τότε κάνετε κάτι σωστό.

Εάν λαμβάνετε πολλές νέες επισκέψεις, αλλά το ποσοστό εγκατάλειψης είναι πολύ υψηλό, πρέπει να επανεξετάσετε ολόκληρη τη στρατηγική σας – γιατί τι έχει να έχετε ένα εκατομμύριο επισκέπτες που δεν κάνουν κλικ ποτέ στα CTA σας. Θέλω να πω, ποιο είναι το νόημα να προσελκύσω ολόκληρο τον κόσμο, εάν δεν ενοχλούν ποτέ να επιστρέψουν όταν φύγουν?

Η βελτίωση της ταχύτητας του ιστότοπού σας έχει ισχυρή σχέση με το UX. Εάν ο ιστότοπός σας φορτώνει πολύ γρήγορα, οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας και δεδομένου ότι η αγορά αφορά μόνο το συναίσθημα, θα έχετε ένα πόδι μέσα στην πόρτα. Δεν θα χάσετε την κίνηση και περισσότερα άτομα θα είναι πρόθυμα να παραμείνουν αρκετά για να καταπιούν το δόλωμα σας

Μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση του ιστότοπού σας στο WordPress στο τμήμα ταχύτητας χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως GTMetrix, Εργαλεία Pingdom και Google PageSpeed ​​Insights μεταξύ άλλων. Οποιοδήποτε από τα συνδεδεμένα εργαλεία θα σας δώσει μια βαθμολογία ταχύτητας και προτάσεις για το πώς να βελτιώσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Εάν ο ιστότοπός σας είναι αργός (χρειάζεται περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα για φόρτωση), αφιερώστε λίγο χρόνο και ρίξτε μια ματιά Πώς να μειώσετε το χρόνο φόρτωσης της σελίδας WordPress. Η Google θα σας ανταμείψει επίσης με την καλύτερη κατάταξη για έναν ταχύτερο ιστότοπο, οπότε ναι, είναι μια win-win για εσάς!

Να γράφετε τακτικά μεγάλο περιεχόμενο ιστολογίου

Γράψτε εξαιρετικό περιεχόμενο

Η τακτική συγγραφή εξαιρετικού περιεχομένου ιστολογίου θα σας προσβάλλει τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και στους αναγνώστες του ανθρώπου. Εν πάση περιπτώσει, αυτό που καθιστά μια ανάρτηση “υπέροχη” γνωστή ως ελκυστική ή μετακίνηση είναι θέμα γνώμης.

Αυτό που δεν είναι θέμα άποψης είναι κακή γραμματική, ορθογραφικά λάθη και άλλα απρόσεκτα λάθη που μπορείτε να φροντίσετε με μια μικρή επεξεργασία. Για να δημιουργήσετε υπέροχο περιεχόμενο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι τουλάχιστον αναγνώσιμο και χωρίς σφάλματα – για λόγους σαφήνειας. Το κακώς γραμμένο περιεχόμενο που είναι γεμάτο με λάθη θα απομακρύνει μόνο τους αναγνώστες και την επισκεψιμότητά σας.

Όταν γράφετε τακτικά, ένα blog που δημοσιεύει φρέσκο ​​περιεχόμενο προσελκύει τακτικά τις μηχανές αναζήτησης με εξαιρετικό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι περισσότεροι αναγνώστες θα βρουν τον ιστότοπό σας. Ταυτόχρονα, η συνέπεια που εκδηλώνετε δημοσιεύοντας τακτικά δημιουργεί πίστη στους αναγνώστες σας, γεγονός που έχει τεράστιο αντίκτυπο στην κίνηση του διαδικτύου σας.

Εξετάστε λοιπόν τις αναρτήσεις σας πριν από τη δημοσίευση και ακολουθήστε το ημερολόγιο σύνταξής σας. Δεν έχετε συντακτικό ημερολόγιο; Αυτό πρόσθετο ημερολογίου σύνταξης θα σε βοηθήσει ��

Πληρώστε για κυκλοφορία

Εάν πληρώσατε για την επισκεψιμότητα στον ιστό και λάβατε αυτό που διαπραγματευτήκατε, δεν θα ήσασταν εδώ για να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση, τώρα; Αλλά κατάλαβα ότι πρέπει να αναφέρω ότι μπορείτε να οδηγήσετε περισσότερο κυκλοφορία συγχαίροντας το δικό σας Ελεύθερος στρατηγική δημιουργίας επισκεψιμότητας με κάποια πληρωμένη επισκεψιμότητα.

Δεν θα σπαταλήσω το χρόνο σας σε αυτό. υπάρχουν αρκετές λεωφόροι για εσάς:

 • ΔΕΗ – Σύντομη διαφήμιση για πληρωμή ανά κλικ, η οποία περιλαμβάνει την πληρωμή σε μια εταιρεία όπως η Google κάποιο προκαθορισμένο χρηματικό ποσό κάθε φορά που ένας επισκέπτης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας. Πληρώνετε για κάθε κλικ, και τα δολάρια μπορούν να ανεβούν γρήγορα. Αρκεί να πούμε ότι χρειάζεστε έναν σημαντικό προϋπολογισμό για να πραγματοποιήσετε απτά αποτελέσματα.
 • Διαφημίσεις κοινωνικών μέσων – Μπορείτε να επιλέξετε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος διεύρυνσης της παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για περίπου 50 δολάρια, το Facebook θα σας δώσει περίπου 1.200 – 1.500 επισημάνσεις “μου αρέσει”. Το Twitter προσφέρει μια παρόμοια προσφορά, αλλά δεν έχω ιδέα πόσους οπαδούς σας κερδίζουν $ 50. Έχεις ιδέα; Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια. Μπορείτε επίσης να διαφημίσετε τον ιστότοπό σας WordPress απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντί να αποκτήσετε αρέσει ή ακόλουθους.
 • Διαφημιστείτε σε άλλους ιστότοπους  – Πού είναι το καλύτερο μέρος για να αποκτήσετε τεράστιο όγκο στοχευμένης κυκλοφορίας Ιστού; 10.000 Ναός νομίσματα για εσάς εάν η απάντησή σας είναι “άλλοι ιστότοποι στη θέση σας”. Έλα, είναι Ναός, τα νομίσματα πρέπει να αξίζουν κάτι. Αστεία, το καλύτερο μέρος για να στοχεύσετε την κυκλοφορία Ιστού είναι άλλοι δημοφιλείς ιστότοποι στη θέση σας. Επομένως, εάν μπορείτε να επιτύχετε τη σχέση με εκδότες στη θέση σας και να τους ζητήσετε να προβάλλουν τις διαφημίσεις σας με μια μικρή χρέωση, θα έχετε πολλούς επισκέπτες που μπορεί να ενδιαφέρονται για την προσφορά σας.

Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε το περιθώριο για δαπάνες σε διαφημίσεις; Πώς αλλιώς μπορείτε να εμφανιστείτε σε άλλους ιστότοπους και να αναδείξετε την επωνυμία και το όνομά σας εκεί έξω?

Επισκέπτης Blogging

Επισκέπτης Blogging

Πριν από δύο χρόνια, έγραψα το πρώτο μου blog επισκεπτών και υποθέτω τι η ανάρτηση αφορούσε το blogging των επισκεπτών. Εγώ, λόγω έλλειψης καλύτερου τίτλου, βρήκα τον τίτλο: Συμβουλές για Blogging επισκεπτών: Είστε επισκέπτης Blogger ή επισκέπτης Blojjer? Δεν είχε τόσο πρόσφυση όσο περίμενα, αλλά έμαθα τα σχοινιά.

Αλλά από τότε, έχω φιλοξενήσει blogging σε διάφορες πλατφόρμες και εκτός από το Google, αυτή η τεχνική μου έφερε μεγάλη κίνηση και άνοιξε πολλές πόρτες για τη δική σας.

Το blogging επισκεπτών με κέρδισε πελάτες, με κέρδισε σπουδαίους φίλους και βελτίωσε την εικόνα της επωνυμίας μου δεκαπλάσια. Αν είχα συγκεντρωθεί 100% στον ιστότοπό μου, δεν θα είχα κάνει ποτέ τα βήματα για τα οποία είμαι τόσο περήφανος σήμερα. Αλλά αρκετά για μένα.

Το blogging επισκεπτών μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορους τρόπους:

 • Θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας
 • Σας καθιερώνει ως ειδικός
 • Εάν επισκέπτεστε το blog στη θέση σας, σας βάζει μπροστά σε ένα ευρύτερο κοινό
 • Εάν πληρώνεστε στο blog επισκεπτών, μπορείτε να κερδίσετε τα προς το ζην
 • Δημιουργείτε επαγγελματικές σχέσεις
 • Μαθαίνεις τόσο πολύ
 • Λαμβάνετε καταπληκτικές προσφορές, π.χ. δωρεάν φιλοξενία, δωρεάν συνδρομές, δώρα και άλλα
 • Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τον εαυτό σας και να είστε υπέροχοι
 • Κ.λπ. κ.λπ.

Μόνο το blog επισκεπτών που παρέχει πραγματική αξία και όχι για να κερδίσει τον backlink. Όπως είπαν πολλοί ειδικοί στο παρελθόν, όσον αφορά το blogging των επισκεπτών, ο backlink είναι απλώς μια ανταμοιβή για όλη τη δουλειά που απαιτείται για τη δημιουργία της ανάρτησης.

Όταν γίνει σωστά, το blogging επισκεπτών θα σας κερδίσει επισκεψιμότητα για τα επόμενα χρόνια. Εγγυημένη.

Δικτύωση

Το Διαδίκτυο έχει κάνει τη δικτύωση πολύ πιο εύκολη. Μπορείτε να βασιστείτε, ας πούμε, στο Google Hangouts για δίκτυο με εκδότες στην άλλη πλευρά του πλανήτη. Ταυτόχρονα, αυτό έχει εξαλείψει το ανθρώπινο στοιχείο, καθιστώντας τη δικτύωση γρηγορότερη αλλά δεν έχει οικειότητα, τα πράγματα που καθορίζουν ισχυρές επιχειρηματικές σχέσεις.

Όσον αφορά την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress, η αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων (ή πρόσωπο με πρόσωπο) βοηθάει πολύ. Παρακολουθήστε εκδηλώσεις και συναντήστε τους αναγνώστες σας προσωπικά στο επόμενο WordCamp. Μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και ακόμη και να οργανώσετε εκδηλώσεις, και σίγουρα μπορείτε να περιμένετε αύξηση της κίνησης.

Εάν υπάρχει κάποια κάλυψη πολυμέσων, μπορείτε να περιμένετε περισσότερες επιτυχίες – απλώς φροντίστε να αναφέρετε τον ιστότοπό σας κάπου εκεί.

Παρακολουθήστε την κυκλοφορία σας ως έχει

Παρακολούθηση της κυκλοφορίας σας

Εάν δεν υπάρχει ο ιστότοπός σας, είστε υποχρεωμένοι να προσελκύσετε αναγνώστες ακόμη και αν το μόνο που έχετε είναι δέκα αναρτήσεις ιστολογίου. Δεν ενθαρρύνω καθόλου τη χαλάρωση όσον αφορά τη δημιουργία περιεχομένου, αλλά κάθε ιστότοπος με κάποιο αξιοπρεπές περιεχόμενο θα προσελκύσει κάποια επισκεψιμότητα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχετε πιθανώς έναν τόνο αναρτήσεων (ή σκοπεύετε να δημοσιεύσετε έναν τόνο), πρέπει να τραβήξετε κάποια κίνηση. Εάν κάνετε τη δέουσα επιμέλεια και μελετήσετε την κίνηση που τραβάτε, μπορείτε να προσδιορίσετε περιοχές που χρειάζονται ενίσχυση και περιοχές που πρέπει να στείλουν στον πίσω καυστήρα.

Ίσως ένας συγκεκριμένος τύπος ανάρτησης έχει καλύτερη απόδοση από όλους τους υπόλοιπους. Ίσως, η επισκεψιμότητά σας προέρχεται από μια συγκεκριμένη χώρα και στοχεύετε εντελώς μια διαφορετική τοποθεσία. Ίσως δεν χρησιμοποιείτε τις σωστές λέξεις-κλειδιά. Ίσως αυτό, ίσως αυτό. έχεις το νόημα.

Μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα μόνο παίζοντας στα δυνατά σας σημεία και / ή εξαλείφοντας τις αδυναμίες σας, χωρίς να πιέζετε τον δρόμο σας. Μελετήστε την κυκλοφορία σας και κάντε τις απαραίτητες τροποποιήσεις. Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, η οθόνη στατιστικών του WordPress είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως Google Analytics. Στη συνέχεια, κάντε αλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες.

Μεγάλη σχεδίαση ιστολογίου

Μπορείτε να εντοπίσετε έναν ελκυστικό ιστότοπο από ένα μίλι μακριά. Ένα σχέδιο που είναι πόνος στο μάτι θα στείλει τις προοπτικές σας μακριά, γιατί, λοιπόν, ποιος του αρέσει άσχημο; Εάν κανείς δεν θέλει να παραμείνει επειδή ο σχεδιασμός του ιστότοπού σας είναι χάλια, πείτε μου φίλε μου, πώς θα δημιουργήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα?

Δημιουργήστε ένα όμορφο, μοναδικό και επαγγελματικό σχέδιο που προσελκύει την προσοχή και δεν θα χρειαστεί να δυσκολευτείτε να προσελκύσετε κίνηση. Είναι τόσο απλό και όλα συνδέονται με αυτό το σημείο UX που αναφέραμε νωρίτερα.

Βεβαιωθείτε ότι οι διαφημίσεις σας είναι σωστές και χρησιμοποιείτε αποκριτική σχεδίαση για να προετοιμάσετε τον ιστότοπό σας για χρήστες κινητών συσκευών. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, Η κίνηση για κινητά θα ξεπεράσει την επισκεψιμότητα από επιτραπέζιους υπολογιστές το 2015 προχωράμε μπροστά.

Σύνδεσμος και σχόλιο σε άλλα ιστολόγια

Μου αρέσει και σχολιάζει

Όταν σκέφτεστε να συνδεθείτε και να σχολιάσετε άλλα blogs WordPress, σκεφτείτε το ρητό «κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί». Είναι το Διαδίκτυο – το όλο θέμα βασίζεται στην έννοια και τη φιλοσοφία της σύνδεσης πόρων για να σχηματίσει έναν ιστό που μας ωφελεί όλους.

Παίζοντας μοναχικός λύκος, αρνείστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε περιοχές χωρίς διακλάδωση και να μεγαλώσετε. Όταν οι peeps σχολιάζουν το ιστολόγιό σας, δεν είναι πολύ καλό; Μην επιθυμείτε μόνο ένα άτομο να βρει την ανάρτηση του ιστολογίου σας και να αφήσει ένα υπέροχο σχόλιο?

Λοιπόν, εάν θέλετε περισσότερα άτομα να βρουν το ιστολόγιό σας και να αφήσουν σχόλια, θα πρέπει να εμφανιστούν στα ιστολόγιά τους και να αφήσετε ένα σχόλιο επίσης. Αυτό μπορεί να μην σας προσφέρει μεγάλη κίνηση, αλλά είναι καλό κάρμα και έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα ίδια πράγματα με εσάς. Δοκιμάστε το καλύτερό σας για να προσθέσετε πραγματική αξία στη συνομιλία – μην ανεπιθύμητα μηνύματα.

Κατά τη δημιουργία περιεχομένου ιστολογίου, συνδέστε με σχετικούς πόρους σε ιστολόγια τρίτων και επειδή είναι καλό κάρμα, θα λάβετε τελικά συνδέσμους στο ιστολόγιό σας, ειδικά εάν δημιουργείτε εκπληκτικό περιεχόμενο. Ότι υπάρχει περισσότερη κίνηση για εσάς φίλε.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, καταλήγετε να δημιουργείτε εισερχόμενους και εξερχόμενους συνδέσμους, κάτι που είναι ιδανικό για SEO και, τελικά, δημιουργία επισκεψιμότητας. Είναι μια νίκη-νίκη-νίκη!

Οργανώστε διαγωνισμούς

Οι διαγωνισμοί και τα δώρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας. Εάν έχετε μια ειδική προσφορά για θέματα WordPress που μπορείτε να δώσετε, μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό είτε αρέσει στο giveaway στο Facebook είτε μέσω tweet σε φίλους. Μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε από τους αναγνώστες να εγγραφούν και να μοιραστούν τον διαγωνισμό με όποιον τρόπο θέλετε.

Όσο περισσότερο εξαπλώνεται η λέξη, τόσο περισσότερη επισκεψιμότητα επιστρέφετε στο ιστολόγιό σας. Έχετε δει πώς τρέχουμε μερικά υπέροχα δώρα σε αυτό το ιστολόγιο. Προχωρήστε και επαναλάβετε το ίδιο στο blog σας και θα απολαύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα και καλύτερη αφοσίωση των χρηστών. Χρειάζεται να πω περισσοτερα?

Δώρο

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να συνεχιστεί για μια αιωνιότητα, οπότε επιτρέψτε μου να αναφέρω τα υπόλοιπα σημεία (όλα είναι αυτονόητα):

 • Χρησιμοποιήστε ψωμιά – Φαίνονται υπέροχα στις μηχανές αναζήτησης και μπορούν να βελτιώσουν τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. WordPress SEO από Yoast έχει αυτό το χαρακτηριστικό, οπότε θα πρέπει να είστε καλά χέρια.
 • Κολλήστε στη θέση σας για να αποφύγετε τη σύγχυση των αναγνωστών
 • Μοιραστείτε παλιές αλλά αειθαλείς δημοσιεύσεις χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο όπως Evergreen Post Tweeter
 • Συμμετέχετε σε κοινότητες και φόρουμ όπου ευδοκιμεί το κοινό σας
 • Απαντήστε σε σχόλια ιστολογίου, γιατί οι αναγνώστες το λατρεύουν
 • Επιλέξτε τα σωστά θέματα για προφανείς λόγους
 • Επισυνάψτε κατάλληλες κατηγορίες και ετικέτες στις αναρτήσεις σας για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να ανακαλυφθούν στις μηχανές αναζήτησης
 • Και τέλος, συνεχίστε. μην τα παρατάτε, η οικοδόμηση της κυκλοφορίας είναι μια αργή διαδικασία που απαιτεί χρόνο

Περισσότερα εργαλεία και πόροι για την αύξηση της επισκεψιμότητας

Τώρα που έχουμε καλύψει τις περιοχές που πρέπει να αντιμετωπίσετε για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας στο WordPress, τι θα λέγαμε για να αναφέρουμε μερικές προσθήκες για να βοηθήσουμε με τα πάντα.

Πρόσθετα

Τώρα εσύ…

Πώς οδηγείτε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress; Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me