Πώς να κάνετε επωνυμία στον ιστότοπό σας WordPress

Πώς να κάνετε επωνυμία στον ιστότοπό σας WordPress

Κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας, είναι σημαντικό να συμπεριλάβετε τόσο εντυπωσιακό branding όσο και συναρπαστικό περιεχόμενο. Σε τελική ανάλυση, όταν ένας πελάτης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, θέλετε να σχηματίσει μια θετική εντύπωση για την εταιρεία σας και να τον θυμάστε αργότερα. Ωστόσο, αυτό λέγεται ευκολότερα από ό, τι γίνεται.


Τα καλά νέα είναι ότι WordPress έχει πολλά υπέροχα εργαλεία για τη δημιουργία ενός ιστότοπου με ισχυρή επωνυμία. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά απλά βήματα, όπως η επιλογή του σωστού θέματος, η εφαρμογή ενός προσαρμοσμένου λογότυπου και η ενσωμάτωση σαφών καναλιών επαφής.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία δημιουργίας ενός ιστότοπου WordPress που αντιπροσωπεύει αποτελεσματικά την επωνυμία σας. Ας φτάσουμε σε αυτό!

Γιατί είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια ισχυρή επωνυμία για τον ιστότοπό σας

Μια ισχυρή επωνυμία βοηθά το κοινό σας να θυμάται την εταιρεία σας. Εάν η επωνυμία σας είναι συνεπής και ξεκάθαρη, επιτρέπει στους νέους πελάτες να γνωρίζουν τι να περιμένουν και βοηθά τους προηγούμενους πελάτες να αναγνωρίσουν το περιεχόμενο και τα προϊόντα σας αλλού.

Επιπλέον, ο ιστότοπός σας είναι ένα κρίσιμο μέρος της επωνυμίας σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιέχει όλα τα ίδια στοιχεία επωνυμίας που χρησιμοποιείτε σε άλλες μορφές μέσων και ακόμη και σε φυσικά υλικά. Για παράδειγμα, το Facebook καθορίζει την ταυτότητά του όχι μόνο με ένα λογότυπο, αλλά και χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη απόχρωση του μπλε.

Πόροι επωνυμίας Facebook

Όταν κάποιος βλέπει αυτό το λογότυπο και το συνδυασμό χρωμάτων, είναι πιθανό να σκεφτεί το Facebook. Φυσικά, αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε τον ιστότοπο της Apple.

Μάρκα Apple

Η Apple είναι γνωστή για την έντονη και απλοϊκή της επωνυμία. Ο ιστότοπος διαθέτει εντυπωσιακές εικόνες που αντισταθμίζονται από πολύ αρνητικό χώρο. Επιπλέον, το περιεχόμενό του είναι εύκολο στην πλοήγηση, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη γκάμα προϊόντων του.

Διατήρηση μιας ισχυρής επωνυμίας όπως σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπού σας, μπορεί να αυξήσει τα έσοδα κατά 23 τοις εκατό. Επί πλέον, 71 τοις εκατό των καταναλωτών περιμένετε την ίδια εμπειρία με την επωνυμία σας όποτε τη συναντούν, πράγμα που σημαίνει ότι θα τους δώσετε ό, τι θέλουν.

Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό για τον ιστότοπό σας να αντιπροσωπεύει την επωνυμία σας. Όταν εφαρμοστεί σωστά, αυτό όχι μόνο σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, αλλά σας βοηθά επίσης να συνδεθείτε με τους πελάτες σας και να δημιουργήσετε μόνιμες σχέσεις.

Πώς να δημιουργήσετε έναν επώνυμο ιστότοπο WordPress (σε 5 βήματα)

Ευτυχώς, όταν πρόκειται για την επωνυμία του ιστότοπού σας, το WordPress κάνει την εργασία ευκολότερη από ό, τι θα περίμενε κανείς. Προτού ξεκινήσετε, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε ορισμένα βασικά στοιχεία επωνυμίας, ξεκινώντας από το θέμα σας.

Βήμα 1: Επιλέξτε ένα θέμα με πολλές επιλογές επωνυμίας

Όταν επιλέγετε ένα θέμα για τον ιστότοπό σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα με τις κατάλληλες επιλογές επωνυμίας. Με το κατάλληλο θέμα, θα μπορείτε να ενσωματώσετε πιο εύκολα τα στοιχεία επωνυμίας που θέλετε.

Φυσικά, με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε για μία. Ωστόσο, ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε θα ήταν με το δικό μας θέμα Total. Προσφέρει σχεδόν όλα όσα θα χρειαστείτε, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης λογότυπου και του προ-κατασκευασμένου Ομάδα και Σχετικά με εμάς σελίδες.

Συνολικό θετικό θέμα πολλαπλών χρήσεων WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Επιπλέον, αυτό το θέμα έχει τις επιλογές προσαρμογής που απαιτούνται για τη δημιουργία μοναδικής επωνυμίας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό στην αρχική σελίδα για να προβάλλετε εικόνες μελών της ομάδας, προϊόντων ή της τοποθεσίας της επιχείρησής σας. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές σχεδίασης που μπορείτε να κάνετε όταν πρόκειται για χρώματα, γραμματοσειρές, διατάξεις και ούτω καθεξής.

Μόλις επιλέξετε ένα θέμα, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας στο WordPress. Ξεκινήστε πηγαίνοντας στο Εμφάνιση> Θέματα, και στη συνέχεια επιλέγοντας Προσθεσε νεο στην κορυφή της σελίδας.

Θέματα WordPress

Στην επόμενη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε ένα δωρεάν θέμα ή να κάνετε κλικ στο Μεταφόρτωση θέματος κουμπί για να ανεβάσετε ένα αρχείο zip για ένα premium θέμα που έχετε αγοράσει (όπως Σύνολο). Στη συνέχεια, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για εγκατάσταση και ενεργοποίηση. Μετά από αυτό, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στην προσαρμογή του θέματος WordPress για να καλύψετε τις ανάγκες σας!

Βήμα 2: Δημιουργήστε και εφαρμόστε ένα προσαρμοσμένο λογότυπο

Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο επωνυμίας είναι το λογότυπό σας. Για ένα οπτικό μέσο όπως ένας ιστότοπος, αυτό ισχύει ιδιαίτερα. Το λογότυπό σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα δουν οι νέοι επισκέπτες και το στοιχείο που είναι πιο πιθανό να θυμούνται ακόμη και μετά την έξοδο από τον ιστότοπό σας.

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός, μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία ή να σχεδιάσετε μόνοι σας ένα λογότυπο. Στην πραγματικότητα, πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν λογότυπα κειμένου ή άλλα πολύ απλά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του WordPress.

Λογότυπο WordPress

Εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε τη διαδρομή DIY, υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία που μπορείτε να δοκιμάσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν γραμματοσειρές ιστού και ένα πρόγραμμα γραφικών, όπως Inkscape ή ΣΕΙΡΗΤΙ. Φυσικά, αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι δύσκολη και χρονοβόρα και δεν είναι για όλους.

Ένας από τους ευκολότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα λογότυπο είναι με μια υπηρεσία δημιουργίας λογότυπων όπως Λούκα.

Δημιουργός λογότυπων Looka

Με αυτό το εργαλείο, εισάγετε απλώς το όνομα της εταιρείας σας και επιλέγετε τις προτιμήσεις στυλ σας και δημιουργεί προσαρμοσμένες επιλογές λογότυπου για εσάς. Από εκεί, μπορείτε να τροποποιήσετε και να προσαρμόσετε το αγαπημένο σας μέχρι να είναι σωστό. Αυτό είναι πιο προσιτό από την πρόσληψη ενός σχεδιαστή και εξακολουθεί να σας επιτρέπει να κάνετε τις δικές σας προσαρμοσμένες αλλαγές.

Μόλις αποκτήσετε το λογότυπό σας, θα πρέπει να το τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Εμφάνιση> Προσαρμογή στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Αυτό θα σας μεταφέρει στο WordPress Customizer. Από εκεί, μεταβείτε στο Κεφαλίδα> Λογότυπο (σημειώστε ότι οι επιλογές σας εδώ ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το θέμα που χρησιμοποιείτε).

Συνολική μεταφόρτωση λογότυπου θεμάτων

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ή να ανεβάσετε το αρχείο λογότυπού σας (καθώς και να προσαρμόσετε ένα λογότυπο κειμένου εάν αυτή είναι η προτίμησή σας) για να εμφανίζεται στην κεφαλίδα του ιστότοπού σας. Φυσικά, μπορείτε επίσης να προσθέσετε το λογότυπό σας σε άλλες βασικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών widget όπως το υποσέλιδο και η πλευρική γραμμή του ιστότοπού σας.

Βήμα 3: Δημιουργήστε σημαντικές σελίδες για να αυξήσετε την αξιοπιστία της επωνυμίας

Αν και το όνομα της εταιρείας σας και το λογότυπό σας είναι σημαντικά, η επωνυμία σας είναι κάτι περισσότερο από απλώς αυτά τα πράγματα. Είναι επίσης η ιστορία σας και το περιεχόμενό σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές μάρκες συγκεντρώνονται γύρω από συγκεκριμένες αιτίες ή εστιάζουν στην επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων. Οι πελάτες αισθάνονται πολύ πιο κοντά σε μια επωνυμία εάν μπορούν να σχετίζονται με αυτήν ή με τους ιδρυτές της με κάποιο τρόπο. Για παράδειγμα, εάν ξεκινήσατε την εταιρεία σας σε ένα γκαράζ ή έχετε άλλες ταπεινές αρχές, θα θέλατε να ενημερώσετε τους πελάτες σας για αυτό. Όλοι αγαπούν μια ιστορία επιτυχίας.

Για αυτόν τον λόγο, το δικό σας Σχετικά με εμάς Η σελίδα είναι μια άλλη σημαντική προσθήκη που μπορεί να προσθέσει αξία στην επωνυμία σας. Βοηθά στην οικοδόμηση της αξιοπιστίας της επιχείρησής σας. Για παράδειγμα, το Σχετικά με εμάς Η σελίδα στον ιστότοπο για τα πατατάκια Kettle εξηγεί πώς ξεκίνησε η εταιρεία σε ένα φορτηγό.

Kettle Brand Σχετικά με εμάς

Άλλες σημαντικές σελίδες που πρέπει να συμπεριληφθούν στον ιστότοπό σας είναι μια σελίδα επαφών, ένα ιστολόγιο και ένα χαρτοφυλάκιο της εργασίας σας (ή μια λίστα προϊόντων). Για κάθε βασική σελίδα, σκεφτείτε προσεκτικά πώς εναρμονίζεται το περιεχόμενό της με την επωνυμία σας. Διατηρήστε το συνδυασμό χρωμάτων σας και συμπεριλάβετε μόνο περιεχόμενο που ταιριάζει με το μήνυμα και τις τιμές της επωνυμίας σας.

Όταν πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα στο WordPress, μεταβείτε στη διεύθυνση Σελίδες> Προσθήκη νέου. Από εκεί, μπορείτε να το προσαρμόσετε όσο θέλετε.

Προσθήκη νέας σελίδας στο WordPress

Φροντίστε να συμπεριλάβετε τον τίτλο της σελίδας που δημιουργείτε, όπως Σχετικά με εμάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να πείτε την ιστορία της επωνυμίας σας και να προσθέσετε πολλές εικόνες και άλλα γραφικά.

Βήμα 4: Συμπεριλάβετε πολλούς τρόπους για να έρχονται σε επαφή οι επισκέπτες

Είναι σημαντικό για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να έχουν πάντα έναν σαφή τρόπο που μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές για έναν ιστότοπο επιχείρησης, αλλά μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσες ιστοσελίδες δεν το κάνουν σωστά. Επιπλέον, αποτελεί βασικό μέρος της συνολικής στρατηγικής επωνυμίας σας.

Φυσικά, οι περισσότεροι ιστότοποι έχουν μια σελίδα επαφής συνδεδεμένη στην κεφαλίδα ή στο κύριο μενού. Ωστόσο, η συμπερίληψη περισσότερων από αυτό το ένα στοιχείο μπορεί να είναι μια αποτελεσματική τεχνική. Για παράδειγμα, ο Neil Patel προσφέρει πολλές διαφορετικές οδούς για να τον φτάσετε, όπως κουμπιά παρότρυνσης για δράση (CTA) στη μέση σημαντικών σελίδων.

Neil Patel

Αυτό βοηθά να κάνετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη για τους επισκέπτες σας. Μπορείτε να συμπεριλάβετε πολλούς τρόπους επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, αριθμό τηλεφώνου και επιλογές ζωντανής συνομιλίας. Επιπλέον, μπορείτε να εξετάσετε τις δυνατότητες κοινής χρήσης, τις φόρμες επικοινωνίας και ακόμη και το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να προσθέσετε στοιχεία όπως αυτά στον ιστότοπό σας στο WordPress, σας βοηθά να βρείτε ένα ειδικό πρόσθετο. Φόρμα επικοινωνίας 7, Για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργήσει έναν απλό αλλά κομψό τρόπο επικοινωνίας των επισκεπτών. Μετά την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση της προσθήκης, θα έχετε ένα νέο Επικοινωνία επιλογή στην πλαϊνή γραμμή διαχειριστή WordPress.

Δημιουργήστε μια φόρμα επικοινωνίας

Για να προσθέσετε ένα στοιχείο στη φόρμα επικοινωνίας σας, τοποθετήστε τον κέρσορα στο επιθυμητό σημείο και, στη συνέχεια, επιλέξτε αυτό που θέλετε να προσθέσετε από τις παραπάνω επιλογές.

Εισαγωγή φόρμας περιεχομένου ετικέτας

Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τα χαρακτηριστικά του πεδίου που προσθέτετε στη φόρμα επικοινωνίας σας. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο Εισαγωγή ετικέτας. Στη συνέχεια επιλέξτε Σώσει, και θα δημιουργηθεί ένας σύντομος κωδικός που μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε όπου θέλετε στον ιστότοπό σας.

Βήμα 5: Οδηγήστε την επωνυμία σας με περιεχόμενο, περιεχόμενο, περιεχόμενο

Το περιεχόμενο είναι η κινητήρια δύναμη πολλών εμπορικών σημάτων. Όσον αφορά τη λειτουργία ενός επιτυχημένου ιστότοπου, το περιεχόμενό σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση δυνητικών πελατών, καθώς και για τη βελτίωση του SEO.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ιστότοποι περιλαμβάνουν ένα ιστολόγιο ως μέρος των προσπαθειών επωνυμίας τους. Ένα ιστολόγιο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος δημιουργίας νέου περιεχομένου και επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε δημιουργώντας μια σελίδα ιστολογίου στον ιστότοπό σας, η οποία είναι απλή αν χρησιμοποιείτε WordPress.

Στην πραγματικότητα, πολλά θέματα (όπως το Σύνολο) συνοδεύονται από μια προκατασκευασμένη σελίδα για το ιστολόγιό σας. Για να το προσαρμόσετε, μεταβείτε στο Εμφάνιση> Προσαρμογή από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ιστολόγιο ενότητα για να ξεκινήσετε την προσαρμογή.

Με το Σύνολο υπάρχουν τόνοι ενσωματωμένων επιλογών για την προσαρμογή του κύριου αρχείου ιστολογίου και των καταχωρίσεών σας (όταν πηγαίνετε στο yoursite.com/blog ή όταν εισάγετε ένα πλέγμα αναρτήσεων ιστολογίου ή ένα καρουσέλ χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας σελίδων του θέματος), καθώς και τις μεμονωμένες διατάξεις μιας σελίδας ανάρτησης.

Σύνολο ρυθμίσεων προσαρμογέα ιστολογίου θεμάτων

Όσον αφορά το περιεχόμενο, προσπαθήστε να γράψετε αναρτήσεις που ευθυγραμμίζονται με τη συνολική επωνυμία σας. Μπορείτε να το κάνετε με τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου που το κοινό-στόχος σας αρέσει να διαβάζει. Άλλοι τρόποι βελτίωσης του περιεχομένου σας περιλαμβάνουν την εφαρμογή μιας ισχυρής στρατηγικής για λέξεις-κλειδιά και τη χρήση Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google για να βρείτε όρους που είναι τόσο ανταγωνιστικοί όσο και σχετικοί με την επωνυμία σας.


Η καθιέρωση επωνυμίας στον ιστότοπό σας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τη δημιουργία συνδέσεων με τους πελάτες σας. Σε τελική ανάλυση, η επωνυμία σας είναι αυτό που θα θυμάται και τι θα τους κάνει να επιστρέψουν στην επιχείρησή σας όταν χρειάζονται τα είδη προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρετε.

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress με έντονη επωνυμία; Ρωτήστε την παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map