Πώς να επιλέξετε την καλύτερη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress

πώς-να-επιλέξετε-η καλύτερη λέξη-wordpress-e-commerce-λύση

Ο διάβολος είναι πράγματι στις λεπτομέρειες όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress. Πρέπει να είστε πραγματικά συγκεκριμένοι με τις ανάγκες σας – το πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου που επιλέγετε τελικά θα πρέπει να πληροί όλες τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις. Πρέπει να έχετε μια θέση στον ορισμό του τι περιμένετε να επιτύχει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, πολύ πριν επιλέξετε το καλάθι αγορών σας. Χωρίς ηχητικό σχέδιο, δεν θα φτάσετε μακριά. Θα επιλέξετε τη λανθασμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, θα αποτύχετε άσχημα εάν δεν κάνετε αλλαγές και, στη συνέχεια, κλείστε το κατάστημα.


Στη σημερινή ανάρτηση, θα ρίξουμε φως σε ορισμένες από τις εκτιμήσεις που πρέπει να έχετε κατά την επιλογή μιας λύσης ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress. Θα προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και θα εξετάσουμε μερικές από τις καλύτερες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress στην αγορά, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε το online biz σας στη σωστή σημείωση. Απολαμβάνω!

Τιμή

Χρειάζονται χρήματα για να βγάλουν λεφτά, αυτό είναι πολύ αλήθεια. Μην το στρίψετε, δεν υπάρχει τίποτα κακό με την εκκίνηση της επιχείρησής σας από την αρχή, αλλά δεν πρέπει να προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε χρήματα στη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress. Σε τελική ανάλυση, το φθηνό είναι ακριβό. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται απολύτως να χάνουμε χρόνο για να ασχοληθούμε με μικρά ζητήματα που η premium υποστήριξη θα επιλύσει σε ένα δευτερόλεπτο.

Εκτός από το Shopify, τα πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress που θα καλύψουμε σε αυτήν την ανάρτηση είναι δωρεάν. Αυτό συμβαίνει αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα βασικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το WordPress estore σας, θα θελήσετε να υπερφορτίσετε το καλάθι αγορών σας με επεκτάσεις, οι οποίες δεν είναι φθηνές. Προγραμματίστε εκ των προτέρων ή επικοινωνήστε με έναν προγραμματιστή ιστού, εάν θέλετε, για να εξακριβώσετε τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε. Μόνο τότε μπορείτε να καθορίσετε τον προϋπολογισμό σας.

Στο τέλος της ημέρας, απλώς θυμηθείτε ότι κάθε λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress (γνωστό και ως πρόσθετο) έχει διαφορετική τιμή ή / και διαφορετική μέθοδο πληρωμής, δηλαδή εφάπαξ έναντι επαναλαμβανόμενης χρέωσης. Καμία λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress δεν είναι πραγματικά δωρεάν. Εάν δεν θα ρίξετε την πιστωτική σας κάρτα, ετοιμαστείτε να πληρώσετε ιδρώτα – τουλάχιστον προτού μπορέσετε να επαναφέρετε τα κέρδη σας.

Αποκριτικότητα

Εκτός αν έχετε κολλήσει το 1969 επειδή το πάρτι δεν έχει σταματήσει για εσάς, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα τεράστιο κομμάτι των πελατών σας επισκέπτεται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε κινητές συσκευές. Είναι το 2015 και η επισκεψιμότητα από κινητά και ο σχεδιασμός ιστοσελίδων που ανταποκρίνεται (RWD) είναι δύο τάσεις που πρέπει να παρακολουθείτε.

Η λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress στην οποία βρίσκεστε πρέπει να φαίνεται υπέροχη και να λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, είτε πρόκειται για smartphone είτε για επιτραπέζιο υπολογιστή. Δεν θα θέλατε να χάσετε έναν πελάτη, επειδή δεν θα μπορούσαν να προσθέσουν προϊόντα στο καλάθι κατά την επίσκεψη στο κατάστημα σας στο tablet, για παράδειγμα. Τώρα; Ειδικά με τον τεράστιο αριθμό των πλήρως αποκρίσιμων προσθηκών ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress στην αγορά, θα το διακινδυνεύατε?

αποκριτικότητα

Ξέρω ότι δεν θα αφήσετε τα χρήματα στο τραπέζι, γι ‘αυτό ανταποκριθείτε νωρίς ή παρακολουθήστε την επιχείρησή σας να πεθαίνει. Χωρίς αμφιβολία, μπορείτε να δημιουργήσετε μια έκδοση για κινητά του κύριου ιστότοπού σας, αλλά τώρα που έχουμε RWD, δεν νομίζετε ότι είναι απλώς περιττό?

Το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιλογής σας στο WordPress θα πρέπει να βασίζεται σε τεχνικές και βέλτιστες πρακτικές σχεδιασμού ιστοσελίδων. Διαβάστε καλά το διαφημιστικό υλικό, αλλά μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την επίδειξη για απόκριση. Οι πελάτες σας θα σας ευχαριστήσουν αργότερα.

Αισθητική

Η εμπειρία του χρήστη παίζει τεράστιο ρόλο στον κύκλο αγοράς. Θέλετε οι πελάτες σας να περάσουν υπέροχα στον ιστότοπό σας. Είτε θα το δημιουργήσετε μόνοι σας είτε θα προσλάβετε έναν προγραμματιστή, θέλετε το estore σας να φαίνεται απίστευτα καλό. Δεν χρειάζεστε τη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress που επιλέγετε για να σπάσετε την ομοιομορφία στο σχεδιασμό.

Το καλάθι αγορών πρέπει να παντρευτεί το θέμα ή το πρότυπο του WordPress από άποψη εμφάνισης και σε μεγάλο βαθμό λειτουργικότητας. Εάν η λύση του ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress δεν κληρονομεί αυτόματα τα στυλ του θέματος, θα πρέπει τουλάχιστον να συνοδεύεται από ένα πλαίσιο επιλογών όπου μπορείτε εύκολα να προσθέσετε προσαρμογή.

Ευκολία στη χρήση

Δεν θα ήταν, ξέρετε, εύκολο και πολύ διασκεδαστικό εάν μπορούσατε απλώς να εγκαταστήσετε τη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress, να κοιμηθείτε και να ξυπνήσετε με ένα εκατομμύριο παραγγελίες το επόμενο πρωί; Λοιπόν, αυτό είναι το παραμύθι – το ηλεκτρονικό εμπόριο του WordPress είναι σκληρή δουλειά. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου στο WordPress που δυσκολεύει τη διαχείριση της επιχείρησής σας.

Πίσω από κάθε επιτυχημένο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην παρακολούθηση παραγγελιών, την προσθήκη αποθέματος, την κατάργηση παλαιών προϊόντων και την αλλαγή τιμών. Είναι προφανές σε αυτό το σημείο ή πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι η λύση επιλογής ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress πρέπει να υποστηρίζει εύκολα όλες αυτές τις δραστηριότητες «back office»?

πανεύκολο

Δεν πρέπει να καλέσετε τον προγραμματιστή σας για να κωδικοποιήσετε νέα προϊόντα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Θα πρέπει να είναι θέμα σημείου και κλικ – και αυτό ισχύει για όλα τα άλλα, όχι μόνο για την προσθήκη προϊόντων.

Εάν είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε, είναι η λάθος λύση για εσάς. Με την πάροδο του χρόνου, ίσως να μάθετε, αλλά όταν ξεκινάτε, πηγαίνετε για ένα καλάθι αγορών που είναι στο προβάδισμά σας όσον αφορά τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Πύλες πληρωμής

Μετά από οτιδήποτε άλλο, θα χρειαστεί να πάρετε χρήματα από τους πελάτες σας. Πολλοί διαδικτυακοί επιχειρηματίες κάνουν τα πάντα σωστά μέχρι να φτάσετε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Εδώ ξεφεύγει η κόλαση. Για παράδειγμα, σας ενδιαφέρει πραγματικά να αγοράσετε ό, τι προσφέρεται, αλλά όταν φτάσετε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, ο έμπορος δεν προσφέρει την προτιμώμενη πύλη πληρωμής. Ίσως είναι σκόπιμο – για παράδειγμα, δεν μπορούν να επεξεργαστούν τις πληρωμές σας στο PayPal. Ίσως η λύση του ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress είναι το πρόβλημα – ο αριθμός των πυλών πληρωμής που υποστηρίζει είναι περιορισμένος.

Επίσης, οι περισσότεροι χρήστες δεν τους αρέσουν όταν τους οδηγείτε σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους, π.χ. PayPal για να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή, οπότε ρίχνουν το καλάθι και κάνουν κλικ μακριά. Βεβαιωθείτε ότι η προσθήκη WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου υποστηρίζει όλες τις πύλες πληρωμής που χρειάζεστε. Όσο περισσότερο ο συνεργάτης δεν ισχύει πραγματικά εδώ, αλλά τουλάχιστον παρέχει αρκετές πύλες πληρωμής στους πελάτες σας.

Μπορείτε πάντα να προσθέσετε πύλες πληρωμών μέσω επεκτάσεων, επομένως κάντε την έρευνά σας καλά. Προσπαθώ να μην αφήσω ονόματα, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουμε να εξετάζουμε τις διαθέσιμες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά Mijireh είναι μια εξαιρετική λύση ολοκλήρωσης αγοράς που υποστηρίζει 90 πύλες πληρωμής!

Όχι, η Mijireh δεν είναι καλάθι αγορών. Είναι το είδος της λύσης (όπως το PayPal) που βάζετε μεταξύ του καλαθιού αγορών και της σελίδας ολοκλήρωσης αγοράς με μοναδικό σκοπό την επεξεργασία των παραγγελιών. Κερδίζει το PayPal δέκα έως μηδέν, καθώς το PayPal είναι απλώς μια πύλη πληρωμών, αλλά το Mijireh είναι μια «συλλογή» από πύλες πληρωμής. Επιπλέον, υποστηρίζει όλες τις κύριες προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως WooCommerce, MarketPress και Cart66, μεταξύ άλλων. Προχωράω…

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Όταν γίνει σωστά, το SEO θα σας προσφέρει μεγάλη κίνηση στο Διαδίκτυο για μέρες, μήνες και χρόνια. Εάν θέλετε να κάνετε SEO μόνοι σας, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε check out Tutorial SEO SEO από Yoast, WordPress SEO: Υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, και αυτό είναι φοβερό Οδηγός SEO στο Google.

Εκτός αυτού, βλέποντας ότι όλοι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια ώθηση επισκεψιμότητας από την Google και τα παρόμοια, είναι μόνο κατάλληλο να αναζητήσουμε μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress που είναι έτοιμη για SEO. Σας δίνει ένα προβάδισμα.

φιλικό προς το περιβάλλον

Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε; Αναζητήστε μια λύση που υποστηρίζει μετα-δεδομένα σε κατηγορίες και ετικέτες, HTML5, μετα-τίτλους και μετα-περιγραφές ανά προϊόν, μεταξύ άλλων. Η επιλογή σας θα πρέπει κατά προτίμηση να λειτουργεί και με τα πρόσθετα SEO σας. Τέλος πάντων, με όλα τα διαθέσιμα πρόσθετα SEO, θα πρέπει να σπάσετε εύκολα τον κώδικα SEO WordPress.

Ασφάλεια

Οι κακοί θα είναι πάντα εκεί. παραμονεύει, μυρίζει και περιμένει ένα μικρό κενό στον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, καταστρέφουν και σας αφήνει να κλάψετε. Σκεφτείτε τις επιθέσεις DDOS και τι άλλο. Το DDOS είναι απλώς ένα φανταστικό αρκτικόλεξο για επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας. Πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια του WordPress.

Με άλλα λόγια, η λύση επιλογής ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress πρέπει να είναι ασφαλής. Οι προσωπικές σας πληροφορίες για τις προοπτικές σας δεν πρέπει ποτέ να πέφτουν σε λάθος χέρια. Απλώς φανταστείτε πόση ζημιά θα προκαλούσε εάν ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο διατηρούσε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας των πελατών σας.

Περίμενε … θα μπορούσε να είναι αυτός ο λόγος Η Google άρχισε να χρησιμοποιεί HTTPS ως σήμα κατάταξης SEO λίγο καιρό πριν? Χρειάζεστε μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου συμβατή με PCI DSS για τη συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών πιστωτικής κάρτας στον ιστότοπό σας. Το PCI σημαίνει Βιομηχανία Καρτών Πληρωμών και DSS για Πρότυπο Ασφάλειας Δεδομένων.

Χαρακτηριστικά

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη εδώ. Πρώτα απ ‘όλα, εάν μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress έχει όλες τις δυνατότητες, αλλά τις δυνατότητες που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας, θα στοιχηματίσω όλα τα χρήματά μου, είναι η λάθος λύση για εσάς.

Αλλά είστε αρχάριος και πιθανώς αναρωτιέστε ποιες είναι οι δυνατότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από το πόσο βασικό είναι το plugin ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress, θα πρέπει να υποστηρίζει την παρακολούθηση αποθέματος, την αναφορά, τα προγράμματα συνεργατών, την τιμολόγηση και τον συγκεκριμένο τύπο προϊόντος σας, δηλαδή ψηφιακές λήψεις έναντι φυσικών προϊόντων κ.λπ..

Πάνω από όλα τα άλλα, η λύση ηλεκτρονικού εμπορίου σας πρέπει να υποστηρίζει επεκτάσεις και ενοποίηση. Προγραμματίστε μπροστά, ώστε να γνωρίζετε τις δυνατότητες που χρειάζεστε. Ενώ βρίσκεστε σε αυτήν, σκεφτείτε το μέλλον της επιχείρησής σας και καθορίστε τις δυνατότητες που θα σας εξυπηρετήσουν σήμερα και τις επόμενες μέρες.

Ακόμη ένα πράγμα. Οι λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress συχνά απαιτούν πόρους. Για καλύτερη απόδοση και καλύτερη κατάταξη SEO, φιλοξενήστε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress στο WPEngine ή με οποιονδήποτε από τους κεντρικούς υπολογιστές που καλύπτονται στην καλύτερη φιλοξενία WordPress.

Επεκτασιμότητα

Πού βλέπετε την επιχείρησή σας σε πέντε χρόνια; Εάν δεν είστε εντελώς απαισιόδοξοι, θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον κάποια μορφή ανάπτυξης. Η λύση επιλογής ηλεκτρονικού εμπορίου στο WordPress δεν πρέπει να τεμαχίζεται όταν το απόθεμά σας διπλασιάζεται ή τετραπλασιάζεται σε όγκο. Είναι η λύση επιλογής σας επεκτάσιμη?

Θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των ατόμων που περιμένουν να αγοράσουν αυτό που προσφέρετε και μόλις κόψετε την κορδέλα, όλοι θα τρέχουν – ένα εκατομμύριο από αυτούς. Συναλλαγές πάνω από τις συναλλαγές. επεξεργασία πληρωμών · εντολές παρακολούθησης, κουπόνια και εκπτώσεις – ονομάστε το. Μέσα από όλα αυτά, η λύση ηλεκτρονικού εμπορίου δεν πρέπει να υποχωρήσει.

Τεχνική υποστήριξη

Ο καθένας μας χρειάζεται λίγη βοήθεια μια φορά. Ακόμα και οι καλύτεροι από εμάς κολλάνε και χρειάζονται διάσωση. Εδώ έρχεται η τεχνική υποστήριξη. Ξέρω τι σκέφτεστε, αλλά ίσως χρειαστείτε πολύ περισσότερη υποστήριξη από ό, τι νομίζετε. Συμβαίνει.

Το θέμα είναι ότι, όταν έχετε κολλήσει, χρειάζεστε άμεση βοήθεια, καθώς είναι η επιχείρησή σας στη γραμμή. Και θα ήταν δύσκολο αν τα νήματά σας αναπάντητο για μέρες ή εβδομάδες στο φόρουμ υποστήριξης.

Καθώς κάνετε αγορές, ελέγξτε αυτά τα φόρουμ υποστήριξης και δείτε ποιος εκπληρώνει ενεργά το καθήκον του. Μην κρίνετε γρήγορα άλλους (είναι υποκριτικό), πρέπει να διασφαλίσετε ότι παρέχετε την καλύτερη υποστήριξη (τεχνική ή άλλη) στους πελάτες σας. Είναι επίσης καλό κάρμα αν πιστεύεις σε τέτοια πράγματα.

Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress

Τώρα που γνωρίζετε ορισμένα από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της τέλειας λύσης ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress, θα προχωρήσουμε και θα εξετάσουμε ορισμένες από τις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Θα προσπαθήσω το καλύτερο για να αναλύσω κάθε λύση ηλεκτρονικού εμπορίου ανάλογα με τις εκτιμήσεις που συζητήθηκαν στην προηγούμενη ενότητα, οπότε ναι ετοιμαστείτε για μια υπέροχη διαδρομή.

WooCommerce

Αυτή η προσθήκη WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου βασίζεται στην υπόθεση ότι η πώληση οτιδήποτε πρέπει να είναι όμορφη. Το WooCommerce σάς επιτρέπει να μετατρέψετε οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress σε ένα ισχυρό, κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σε επίπεδο επιχείρησης σε χρόνο μηδέν.

Είναι χτισμένο, συντηρημένο και παρέχεται δωρεάν από το WooThemes μεταξύ άλλων προγραμματιστών όπως το Claudio Sanches. WooCommerce είναι εύκολο στη χρήση, έχει μέση βαθμολογία 4,22 / 5,00, διαθέτει τη χαρακτηριστική καλή εμφάνιση και συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες και πύλες πληρωμής. Επιπλέον, το WooCommerce είναι επεκτάσιμο χάρη στην πληθώρα δωρεάν και premium επεκτάσεων.

Το WooCommerce εκτελεί μερικούς από τους μικρότερους και μεγαλύτερους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που βλέπετε γύρω. Είναι ασφαλές, φιλικό προς το SEO και, από το φόρουμ υποστήριξης, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η υποστήριξη είναι εξαιρετική. Συνολικά, το WooCommerce είναι η καλύτερη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress στην αγορά με περίπου έξι εκατομμύρια λήψεις.

Εύκολη ψηφιακή λήψη

Αν θέλετε να διανείμετε ψηφιακά προϊόντα π.χ. PDF eBooks, θέματα, προσθήκες, αρχεία ήχου και βίντεο, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις όμορφες Easy Digital Downloads (EDD).

Το EDD έχει δημιουργηθεί για έναν συγκεκριμένο σκοπό. πώληση ψηφιακού περιεχομένου εύκολα με το WordPress. Έρχεται με ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI), πολλαπλές πύλες πληρωμής και αναφορές μεταξύ άλλων γλυκών λειτουργιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθείτε τη χρήση άδειας χρήσης λογισμικού πολύ μετά την αγορά των προϊόντων σας από τους χρήστες σας.

Το Easy Digital Downloads είναι δωρεάν και μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοσή του χρησιμοποιώντας δωρεάν και premium πρόσθετα. Αυτή η λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress έχει βαθμολογία 4,8 / 5,00 και πάνω από 490k λήψεις. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ανταλλαγή iThemes: Απλό ηλεκτρονικό εμπόριο WP

Αναπτύχθηκε από το iThemes σε συνδυασμό με τον Aaron D. Campell μεταξύ άλλων προγραμματιστών, το Exchange είναι μια απλή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε λιγότερο από πέντε (5) λεπτά.

Έρχεται με μια εύχρηστη διεπαφή, μια σειρά από χαρακτηριστικά και επεκτάσεις, καθώς και εξαιρετική υποστήριξη. Εκτός από τη δημιουργία εσόδων ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να δημιουργήσετε ιστότοπους συνδρομής χρησιμοποιώντας το Exchange, οπότε ναι, αυτό είναι ένα υπέροχο πλεονέκτημα εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια κοινότητα γύρω από το κτήμα σας.

Το Exchange είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να αγοράσετε το Pro Pack στα 197 $ ή το Plugin Suite στα 247 $. Το ProPack διαθέτει μερικά πρόσθετα Exchange, ενώ το Plugin Suite περιλαμβάνει όλα τα πρόσθετα Exchange και 20+ πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένου του BackupBuddy αξίας 150 $. Επιλέξτε για τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να λάβετε πληρωμές μέσω Stripe ή PayPal, να προσφέρετε ταμεία επισκεπτών (οι χρήστες μπορούν να κάνουν πληρωμή χωρίς δημιουργία λογαριασμών) και να προσθέσουν κουπόνια.

MarketPress

Ο WPMUDEV, ο συγγραφέας, ισχυρίζεται MarketPress θα σας βοηθήσει να «… δώσετε στους αγοραστές σας μια εμπειρία αγορών πρώτης κατηγορίας…» και συμφωνώ. Ισχυρίζονται επίσης «… Το MarketPress δεν είναι απλώς ένα κατάστημα… είναι ένα σύστημα διαχείρισης προϊόντων και ένας ειδικός στις σχέσεις με τους πελάτες…» και με την εκτεταμένη λίστα δυνατοτήτων του, μπορείτε να δείτε γιατί:

Το MarketPress είναι όμορφο, ασφαλές, εύκολο στη χρήση και υποστηρίζει όλες τις κύριες πύλες πληρωμών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα προκατασκευασμένα θέματα για να διαμορφώσετε το κατάστημά σας ή απλώς συνδέστε το MarketPress στο αγαπημένο σας θέμα WordPress.

Έχει βαθμολογία 3,9 / 5,00 και περίπου 150k λήψεις, και γνωρίζοντας την ομάδα WPMUDEV και τη γκάμα των προϊόντων τους, το MarketPress δεν απογοητεύει.

Cart66 :: Ηλεκτρονικό εμπόριο WordPress

Εύκολο στη χρήση, υποστήριξη Mijireh, πολλαπλοί τύποι προϊόντων, διαχείριση αποθέματος, προσαρμοσμένα νομίσματα, ενσωμάτωση προγραμμάτων θυγατρικών κ.λπ..

Cart66 Lite είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία του ηλεκτρονικού καταστήματος και των χρηστών σας με το Cart66 Cloud που κοστίζει περίπου 95 $ / έτος. Το Cart66 Lite έχει βαθμολογία 3.0 / 5.00 και περίπου 165k λήψεις. Αξίζει να δείτε. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση βίντεο που πρέπει να ελέγξετε εάν σκέφτεστε το Cart66:

Τιμητικές αναφορές

Οι αξιότιμες αναφορές μας είναι εξαιρετικές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress που δεν θα καλύψω λεπτομερώς, αφού το κάναμε σε 20 καλύτερες προσθήκες WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου:

 • WP e-Commerce – Δωρεάν με βαθμολογία 2,9 / 5,0 και περίπου τρία εκατομμύρια λήψεις
 • JigoShop – Δωρεάν με εντυπωσιακή βαθμολογία 4.4 / 5.0 και 420k λήψεις
 • Κατάστημα – Δωρεάν με εξαιρετική βαθμολογία 4.4 / 5.0 και 28k λήψεις
 • eShop – Δωρεάν; 3.5 / 5.0; 600k λήψεις
 • EasyCart – Δωρεάν με βαθμολογία 4.2 / 5.0 και 54k λήψεις
 • Shopify – Premium; ισχυρός; πάνω από 140 χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες. μεγάλη αξία για τα χρήματα? μοντέρνο; εύκολο στη ρύθμιση? εύκολη ενσωμάτωση του WordPress.

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress

Υπάρχουν σίγουρα περισσότερες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress, με διάφορες δυνατότητες και πολλά άλλα, και ο μόνος τρόπος για να επιλέξετε την καλύτερη για την επιχείρησή σας είναι να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας. Οι παρακάτω πόροι θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση:

Στο τέλος της μέρας…

Η επιλογή της λύσης ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress που είναι ιδανική για εσάς εξαρτάται από τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές σας ανάγκες. Μην επιλέξετε μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου με την ελπίδα να την προσαρμόσετε στις ανάγκες σας, επιλέξτε μια που να καλύπτει περίπου το 80% των πιο πιεστικών αναγκών σας. Μπορείτε να ικανοποιήσετε το υπόλοιπο 20% χρησιμοποιώντας πρόσθετα, επεκτάσεις και πρόσθετα.

Ποια είναι η αγαπημένη σας λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress; Τι θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας σχετικά με τις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress; Αφήσαμε κάτι σημαντικό; Ενημερώστε μας στα σχόλια! Τα λέμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map