Πώς να προβάλετε και να μοιραστείτε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας στο WordPress

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Τρόπος δημιουργίας και κοινοποίησης περιεχομένου στον ιστότοπό σας στο WordPress

Όταν σκέφτεστε να προσθέσετε νέο περιεχόμενο στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας, είναι πιθανό να σκεφτείτε να δημιουργήσετε άρθρα μεγάλου μήκους ή πρωτότυπες αναρτήσεις. Αυτό είναι φυσικό, και οι περισσότεροι ιστότοποι θα θέλουν να δώσουν προτεραιότητα σε μοναδικό περιεχόμενο. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μια έξυπνη κίνηση για την πηγή και την κοινή χρήση σχετικού περιεχομένου τρίτων με τους αναγνώστες σας όποτε έχετε την ευκαιρία.


Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Διαδίκτυο είναι πόσες πληροφορίες παρέχει πρόσβαση – υπάρχει ένα άρθρο ή ένας ιστότοπος εκεί έξω για σχεδόν οτιδήποτε. Η σύνδεση με αυτό το περιεχόμενο ή η επιμέλεια του σε χρήσιμους πόρους, είναι μια υπηρεσία προς τους αναγνώστες σας και ένας εξαιρετικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την πίεση του εαυτού σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το γιατί μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε περιεχόμενο τρίτων και να συζητήσουμε τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να το κάνετε. Στη συνέχεια, θα παρουσιάσουμε μερικές εύχρηστες προσθήκες WordPress για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Ας αρχίσουμε!

Πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο κοινοποίησης περιεχομένου τρίτων?

Συγκεντρωτής WP RSS: WPNewsDesk

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι Γραφείο ειδήσεων WP (τροφοδοτείται από το RSS Aggregator Pro) που κοινοποιεί ειδήσεις από αξιόπιστες πηγές WordPress στον ιστό.

Είναι σημαντικό να έχετε άφθονο, πρωτότυπο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Η κοινή χρήση των δικών σας μοναδικών ιδεών σας τοποθετεί ως ειδικός και συμπεριλαμβάνει πάρα πολλά διπλό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας μπορεί να είναι προβληματική για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Ωστόσο, είναι επίσης πολύ ωφέλιμο να αναφέρετε και να μοιραστείτε εξωτερικό περιεχόμενο παράλληλα με τη δική σας εργασία.

Η προμήθεια και κοινή χρήση σχετικού περιεχομένου τρίτων είναι μια έξυπνη ιδέα, για τους ακόλουθους λόγους (και πολλά άλλα):

 • Ανακουφίζει τον φόρτο εργασίας σας – μπορείτε να συμπεριλάβετε πιο χρήσιμο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.
 • Η προσφορά εξωτερικών πηγών και αναφορών βελτιώνει την αξιοπιστία του περιεχομένου σας.
 • Μπορείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως γνώστης αρχής, δείχνοντας τους αναγνώστες στα καλύτερα μέρη για να βρείτε πληροφορίες.
 • Η κοινή χρήση περιεχομένου άλλων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την ενίσχυση των συνδέσεων και των σχέσεων.

Εάν δεν συνδέεστε ποτέ ή κοινοποιείτε εξωτερικούς πόρους, χάνετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της ευρύτερης συνομιλίας που υπάρχει ήδη στο διαδίκτυο. Επομένως, προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ πρωτότυπου και κοινόχρηστου περιεχομένου που λειτουργεί για εσάς.

Πώς να μοιραστείτε περιεχόμενο με το WordPress

Ας συζητήσουμε τώρα πώς να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε περιεχόμενο τρίτων. Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω και η καλύτερη προσέγγιση εσείς θα εξαρτηθεί από τον ιστότοπό σας, το πεδίο και το κοινό σας. Πιθανότατα, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό στρατηγικών.

Ακολουθούν μερικές από τις πιο αποτελεσματικές προσεγγίσεις:

 • Απλή σύνδεση. Η δημιουργία εξωτερικών συνδέσμων στο περιεχόμενό σας είναι εύκολη και σας δίνει τη δυνατότητα να παρέχετε παραπομπές, μαζί με περαιτέρω πληροφορίες που δεν έχετε χρόνο (ή χώρο) για να καλύψετε τον εαυτό σας. Είναι μια βασική στρατηγική από την οποία μπορεί να επωφεληθεί ο καθένας.
 • Συγκέντρωση περιεχομένου. Αυτή η προσέγγιση χρησιμοποιεί RSS feeds για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας κοινής χρήσης περιεχομένου. Αυτό με τη σειρά του το καθιστά μια γρήγορη, εύκολη επιλογή. Μπορείτε να ενσωματώσετε ροές στον ιστότοπό σας για να τραβήξετε και να εμφανίσετε σχετικό περιεχόμενο από όλο τον ιστό. Αυτό παρέχει στους αναγνώστες σας ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για σημαντικές πληροφορίες και σας εξοικονομεί πολύ χρόνο. ]
 • Επιμέλεια περιεχομένου. Η επιμέλεια είναι η διαδικασία εύρεσης εξωτερικών πόρων και παρουσίασης στους αναγνώστες σας μέσω ανάρτησης ιστολογίου, ενημερωτικού δελτίου, κοινωνικού δικτύου ή κάποιας άλλης μεθόδου. Ξεκινάτε με περιεχόμενο τρίτων, αλλά προσθέστε τη δική σας αίσθηση ή απόψεις. Είναι ίσως η πιο χρονοβόρα από αυτές τις επιλογές, αλλά μπορεί να παρέχει τον μεγαλύτερο έλεγχο και πιθανή αξία.

Όλες αυτές οι προσεγγίσεις απαιτούν λίγο αρχική δουλειά. Ευτυχώς, το WordPress προσφέρει πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε στρατηγικές κοινής χρήσης περιεχομένου.

Είναι αλήθεια ότι ένα από τα καλύτερα πράγματα για το WordPress είναι ότι υπάρχει μια προσθήκη για οτιδήποτε μπορεί να θέλετε να κάνετε. Η εύρεση του τέλειου πρόσθετου μπορεί να είναι δύσκολη, ωστόσο, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες επιλογές επιμέλειας και συγκέντρωσης περιεχομένου για κοινή χρήση περιεχομένου τρίτων.

1. Συγκεντρωτής WP RSS

Πρόσθετο WP RSS Aggregator

Αν σας ενδιαφέρει η ιδέα της συγκέντρωσης περιεχομένου, αυτή είναι η προσθήκη που μπορείτε να δείτε. Το WP RSS Aggregator σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε πολλές τροφοδοσίες RSS και να τις εμφανίσετε μαζί στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να επιλέξετε τις πηγές που πιστεύετε ότι θα είναι πιο πολύτιμες, να τις ενσωματώσετε σε μια εύχρηστη λίστα και να αφήσετε το πρόσθετο να κάνει τα υπόλοιπα. Το WP RSS Aggregator είναι μια σταθερή επιλογή αν θέλετε να μοιραστείτε χρήσιμο περιεχόμενο τρίτων χωρίς να βρώμικα τα χέρια σας κάνοντας «χειροκίνητη» εργασία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εισαγάγετε και συνδυάστε όσες τροφοδοσίες RSS χρειάζεστε
 • Χρησιμοποιήστε έναν σύντομο κωδικό για να εμφανίζετε εύκολα περιεχόμενο ροής στον ιστότοπό σας
 • Επιβάλλετε διάφορα όρια στο περιεχόμενο που εισάγεται, εμφανίζεται και αποθηκεύεται

Η βασική έκδοση του WP RSS Aggregator είναι δωρεάν, αλλά αν θέλετε πολλές από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του (όπως εισαγωγή περιεχομένου RSS ως ανάρτηση και εμφάνιση αποσπασμάτων και εικόνων από στοιχεία ροής) θα πρέπει να αγοράσετε ένα ή περισσότερα από του premium πρόσθετα.

2. Echo RSS

Echo RSS Εισαγωγέας / Γεννήτρια

Μια άλλη επιλογή είναι για εμάς το πρόσθετο Echo για τη δημιουργία αναρτήσεων από ροές RSS, καθώς και για τη δημιουργία του δικού σας απεριόριστου αριθμού προσαρμοσμένων ροών RSS για τους αναγνώστες σας. Αυτή η προσθήκη προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να επεξεργαστείτε περιεχόμενο που απευθύνεται στο κοινό σας. Η προσθήκη συνδέεται σε δημόσιες τροφοδοσίες RSS για τη δημιουργία αναρτήσεων στο δικό σας ιστολόγιο, τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας RSS.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Χρησιμοποιεί το SimplePie API
 • Αυτόματη δημιουργία δημοσιεύσεων
 • Δημιουργήστε απεριόριστες τροφοδοσίες RSS

Το μεγάλο πρόβλημα εδώ είναι ότι το περιεχόμενο δεν είναι πραγματικά μοναδικό. Παρόλο που προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να προσφέρετε στους αναγνώστες σας εξειδικευμένο περιεχόμενο (για παράδειγμα, μπορείτε να μοιραστείτε και να συνδέσετε τις τελευταίες κρυπτογραφημένες συμβουλές από διάφορα ιστολόγια στον δικό σας ιστότοπο ανταλλαγής), δεν θα συνιστούσα να βασίζεστε σε αυτό για όλο το περιεχόμενό σας ανάγκες δημιουργίας.

3. MyCurator

Πρόσθετο MyCurator

Η προσθήκη MyCurator είναι λίγο μοναδική. Αντί να παρέχετε πηγές, η προσθήκη έρχεται σε εσάς με άρθρα που θεωρεί ότι είναι σχετικά. Πως? Αφού δημιουργήσετε το θέμα που σας ενδιαφέρει να βρείτε πόρους για τα αποτελέσματα ψηφοφορίας μόνο πάνω και κάτω, που παρέχει η προσθήκη. Με βάση τις ψήφους σας, το MyCurator στοχεύει στην παροχή στοχευμένου περιεχομένου για τις ανάγκες δημιουργίας του άρθρου σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Έξυπνη επιμέλεια περιεχομένου μέσω ψήφων πάνω / κάτω
 • Ρύθμιση RSS και ειδοποιήσεις πηγής
 • Καθορίστε τη γλώσσα σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MyCurator δωρεάν για ένα θέμα, ωστόσο θα χρειαστεί να εγγραφείτε για ένα premium πακέτο για περισσότερα από αυτό. Τα επαγγελματικά πακέτα κοστίζουν 15 $ / μήνα για έως 6 θέματα και τα επιχειρηματικά σχέδια 30 $ / μήνα για απεριόριστα θέματα.

4. Πιέστε Forward

Πρόσθετο PressForward

Το PressForward είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε ένα προσαρμοσμένο σύνολο πηγών για τη συλλογή περιεχομένου σας. Η προσθήκη λειτουργεί με τροφοδοσίες RSS, όπως και πολλές άλλες επιλογές στη λίστα μας, καθώς και με ένα σελιδοδείκτη για συγκεκριμένες σελίδες προέλευσης. Αλλά αυτό που είναι μοναδικό είναι ότι υπάρχουν ενσωματωμένες επιλογές για απόδοση, αυτόματη ανακατεύθυνση στην αρχική πηγή και υποστήριξη για ομάδες (π.χ. συνεισφέροντες, συντάκτες ή άλλοι ρόλοι χρηστών).

Βασικά χαρακτηριστικά

 • RSS, τροφοδοσία Atom και προμήθεια σελιδοδεικτών
 • Ενσωμάτωση τυποποιημένου περιεχομένου
 • Αποθηκεύστε το επιμελημένο περιεχόμενο ως πρόχειρα
 • Προσθέστε απόδοση περιεχομένου ή ανακατευθύνετε στην πηγή

Ένα διασκεδαστικό γεγονός για αυτό το 100% δωρεάν (χωρίς upsell) πρόσθετο είναι ότι συντηρείται από το Πανεπιστήμιο George Mason. Δημιουργήθηκε ως μέρος του παρόμοιου ονομαστικού έργου PressForward, το οποίο στοχεύει στη συγκέντρωση ψηφιακών μέσων και στη δημιουργία κόμβων περιεχομένου.

5. Curation Σουίτα

Μια εικόνα της προσθήκης Curation Suite.

Εάν η επιμέλεια περιεχομένου είναι περισσότερο το στυλ σας, ρίξτε μια ματιά στο Curation Suite. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση προσθέτει μια πλευρική γραμμή στον επεξεργαστή αναρτήσεων που σας επιτρέπει να αναζητήσετε εξωτερικό περιεχόμενο χωρίς να πάτε πουθενά. Συλλέγει περιεχόμενο από διάφορες πηγές που εστιάζουν σε ειδήσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εικόνες και βίντεο. Το Curation Suite είναι ένα ιδανικό εργαλείο για γρήγορη εύρεση και οργάνωση πόρων για τη δημιουργία χρήσιμων επιμελημένων σελίδων ή αναρτήσεων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Περιορίστε τις αναζητήσεις σας σε ορισμένες αξιόπιστες πηγές
 • Προσθέστε περιεχόμενο στην ανάρτησή σας γρήγορα μέσω ενός οπτικού προγράμματος επεξεργασίας
 • Επωφεληθείτε από τις συντομεύσεις που σας επιτρέπουν να προσθέσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε στον πίνακα ελέγχου

Η σουίτα Curation δεν είναι φθηνή – θα σας κοστίσει 197 $ ετησίως για μια ετήσια συνδρομή (ή 24 $ / μήνα εάν προτιμάτε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή). Ωστόσο, είναι μια τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την επιμέλεια περιεχομένου και θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και ενέργεια μακροπρόθεσμα.

6. Ροή ροής

Flow Flow Κοινωνική ροή WordPress Plugin

Οι προσθήκες που αναφέρονται παραπάνω είναι εξαιρετικές για τη συγκέντρωση περιεχομένου από τροφοδοσίες RSS ή την επιμέλεια παραδοσιακού περιεχομένου. Τι γίνεται όμως με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Εκεί λάμπει η ροή ροής. Με τη ροή ροής μπορείτε να τραβήξετε από κοινωνικές ροές για να δημιουργήσετε ένα ανταποκριτικό πλέγμα περιεχομένου σχετικό με τους αναγνώστες σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αποκριτική διάταξη με φόρτωση AJAX
 • Κουμπιά και μετρητές κοινωνικών μέσων
 • Επιλογές ταξινόμησης και αναζήτησης δικτύων
 • Συμβατό με πολλούς ιστότοπους

Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση του Flow Flow υποστηρίζει μόνο το Facebook, το Twitter, το Instagram και το Pinterest. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια τροφοδοσία RSS, αναρτήσεις ιστολογίου ή άλλα δίκτυα (Youtube, Soundcloud, Tumblr κ.λπ.) θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε Flow Flow Pro. Ωστόσο, θεωρώντας ότι κοστίζει σε λογικά 35 $, θα έλεγα ότι αξίζει την επένδυση.


Η προμήθεια περιεχομένου από όλο τον Ιστό είναι ο ιδανικός τρόπος για να γίνετε μέρος μιας ευρύτερης κοινότητας. Θα ενισχύσετε την αξιοπιστία σας κοινοποιώντας χρήσιμους πόρους και θα καλέσετε άλλους να μοιραστούν το δικό σας περιεχόμενο ως αντάλλαγμα. Επιπλέον, θα μπορείτε να αναπτύξετε τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας πιο γρήγορα προσθέτοντας υλικό με πιο γρήγορο ρυθμό.

Έχετε συμβουλές για το πώς να βρείτε υπέροχο περιεχόμενο για κοινή χρήση με τους αναγνώστες σας; Πείτε μας για αυτά στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map