Εύκολες στρατηγικές δημιουργίας εσόδων από WordPress

Εύκολες στρατηγικές δημιουργίας εσόδων από WordPress

Έχουμε φτάσει στη νέα χρονιά που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε καλά τις αποφάσεις σας για να τα πάρετε καλά για τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας. Εάν έχετε δημιουργήσει τον ιστότοπό σας από την αρχή, έχετε καλή ροή επισκεψιμότητας και τώρα αναζητάτε στρατηγικές δημιουργίας εσόδων από WordPress, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.


Υπάρχουν περισσότερα? καθώς ερευνούμε σε διάφορες στρατηγικές δημιουργίας εσόδων του WordPress, θα ανακαλύψουμε έναν πλούτο συμβουλών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την αφοσίωση στον ιστότοπό σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να σκεφτείτε αυτήν την ανάρτηση ως αμφίδρομη προσέγγιση για τη δημιουργία εσόδων από το WordPress.

Η πρώτη συμβουλή είναι ότι είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μεθόδους που ευθυγραμμίζονται με το κοινό-στόχο σας. Πώς αλλιώς αξιοποιείτε στο έπακρο τις στρατηγικές δημιουργίας εσόδων του WordPress?

Μια άλλη γρήγορη σημείωση: εστιάζουμε αυτο-φιλοξενούμενο WordPress blogs (WordPress.org) και όχι δωρεάν blogs WordPress.com, καθώς το τελευταίο αποστέλλεται με ορισμένους περιορισμούς ως προς τη δημιουργία εσόδων.

Αν είστε λίγο περίεργοι, εξαιρετικά επιτυχημένα ιστολόγια συμπεριλάβετε τους HuffPost (περίπου 14.000.000 $ / μήνα), Moz (περίπου 2.250.000 $ / μήνα) και TechCrunch (περίπου 2.500.000 $ / μήνα) μεταξύ άλλων. Και ναι, αυτό είναι σε αμερικανικά δολάρια.

Με τις προκαταρκτικές εξελίξεις, ας σας δείξουμε πώς να κερδίσετε χρήματα με το WordPress σε 48 ώρες. Για να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας στο WordPress, ακολουθούν μερικές στρατηγικές που σας δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Για να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας στο WordPress, ακολουθούν μερικές στρατηγικές που σας δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

1. Διαφήμιση

διαφήμιση coca-cola από το 1890

Coca-Cola Αγγελία από τη δεκαετία του 1890

Από τις εποχές του χρόνου, ο τομέας της διαφήμισης ήταν πάντα μεγάλος κερδισμένος. Σύμφωνα με έκθεση του emarketer.com, οι διαφημιστές σε όλο τον κόσμο ξοδεύουν περισσότερα από 220 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως σε ψηφιακές διαφημίσεις.

Αυτό είναι ένα τεράστιο κομμάτι αλλαγής, δεν συμφωνείτε; Εάν έχετε καλή κίνηση, μπορείτε να συγκεντρώσετε τα δολάρια σε χρόνο μηδέν. Αλλά πώς ξεκινάς?

Δίκτυα αυτοδιαχειριζόμενων έναντι διαφημίσεων

Για αρχάριους, υπάρχουν δύο επιλογές διαφήμισης στη διάθεσή σας. Μπορείς να διαλέξεις δίκτυα διαφημίσεων όπως το Google AdSense για WordPress. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά – το Bing έχει το δικό του δίκτυο διαφημίσεων, όπως και το Facebook, το Yahoo και το Amazon. Για μια εκτεταμένη λίστα, απλώς αναζητήστε “δίκτυα διαφημίσεων” στο Google για να δείτε τι είναι διαθέσιμο.

Εναλλακτικά, μπορείτε φιλοξενήστε το δικό σας διαφημίσεις. Μπορείτε να επιλέξετε τις διαφημίσεις, τα τέλη, πώς και πού θα εμφανίζονται κάθε διαφήμιση μεταξύ άλλων. Για να πουλήσετε αυτοδιαχειριζόμενες διαφημίσεις, είναι συνήθως πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε στις αξιόπιστες προσθήκες διαχείρισης διαφημίσεων που είναι διαθέσιμες για το WordPress ή να περάσετε από μια υπηρεσία τρίτου μέρους όπως BuySellAds για τη διαχείριση των διαθέσιμων διαφημιστικών σημείων.

Ωστόσο, η κύρια διαφορά μεταξύ των δικτύων διαφημίσεων και των αυτοδιαχειριζόμενων διαφημίσεων είναι το υψηλότερο επίπεδο ελέγχου που απολαμβάνετε με το τελευταίο. Με άλλα λόγια, τα δίκτυα διαφημίσεων συνήθως εμφανίζουν διαφημίσεις αναγνώστη που σχετίζονται περισσότερο με το πρόσφατο ιστορικό περιήγησής τους. Αν ο χρήστης έβλεπε κοσμήματα πριν έρθει στον ιστότοπό σας, πιθανότατα θα βλέπει μια διαφήμιση που σχετίζεται με κοσμήματα, ακόμη και αν ο ιστότοπός σας αφορά τα αυτοκίνητα. Έχετε μηδενικό έλεγχο σχετικά με τις διαφημίσεις που εμφανίζει το δίκτυο διαφημίσεων στον ιστότοπό σας.

Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά με τις αυτοδιαχειριζόμενες διαφημίσεις, πουλάτε διαφημίσεις που είναι συμβατές με το κοινό-στόχο σας. Έτσι, αντί να εμφανίζετε διαφημίσεις κοσμημάτων, προβάλλετε διαφημίσεις για ανταλλακτικά οχημάτων, λάδι κινητήρα και ούτω καθεξής.

Κάθε επιλογή διαφήμισης έχει διαφορετικά μοντέλα τιμολόγησης. Η πλειονότητα των δικτύων διαφημίσεων συνήθως προσφέρει το μοντέλο CPC (κόστος ανά κλικ), πράγμα που σημαίνει ότι πληρώνεστε για όλα τα κλικ που δημιουργείτε. Μπορείτε να κερδίσετε μεταξύ 0,02 και 15 $ δολάρια ανά κλικ, ανάλογα με τη θέση.

Με υψηλό όγκο επισκεψιμότητας, μπορείτε να κερδίσετε αρκετά με δίκτυα διαφημίσεων, έχοντας υπόψη ότι προσφέρουν και άλλα μοντέλα διαφημίσεων. Οι αυτοδιαχειριζόμενες διαφημίσεις συνήθως προσελκύουν υψηλότερο ποσοστό διαφημίσεων, καθώς πωλείτε ουσιαστικά διαφημιστικό χώρο σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις με σταθερή μηνιαία χρέωση.

Το διαφημιστικό θέμα είναι μια εκτεταμένη ανάγνωση, αλλά καθώς είναι μια από τις πιο προσοδοφόρες στρατηγικές δημιουργίας εσόδων του WordPress, αξίζει τον χρόνο σας να ανακαλύψετε.

2. Μάρκετινγκ θυγατρικών

σύνοδο κορυφής θυγατρικών δυτικά 2017

Affiliate Summit West 2017

Το μάρκετινγκ θυγατρικών μοιάζει πολύ με τη διαφήμιση. κερδίζετε για να στείλετε στον έμπορο μια ενδιαφερόμενη προοπτική. Αντί να πληρώνεστε για κλικ και εμφανίσεις, λαμβάνετε προμήθεια για όλη τη σκληρή δουλειά σας.

Ενώ το μάρκετινγκ θυγατρικών ακούγεται σαν mumbo-jumbo στον τέλειο αρχάριο, είναι εύκολο να κατανοηθεί. Σύμφωνα με Neil Patel, Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι «… η διαδικασία απόκτησης προμήθειας προωθώντας προϊόντα άλλων (ή εταιρειών). Βρείτε ένα προϊόν που σας αρέσει, το προωθείτε σε άλλους και κερδίζετε ένα κομμάτι του κέρδους για κάθε πώληση που πραγματοποιείτε. “

Ακούγεται αρκετά βασικό, αυτή η επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών, δεν νομίζετε; Επιπλέον, μπορείτε να προτείνετε οποιοδήποτε προϊόν κάτω από τον ήλιο. Στην ουσία, είστε απλώς υποστηρικτής, που σημαίνει ότι μπορείτε να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε στρατηγική προώθησης που έρχεται στο μυαλό… απλώς κρατήστε το νόμιμο.

Με άλλα λόγια, το μάρκετινγκ συνεργατών είναι ένα ευέλικτο ζώο όσον αφορά τα μοντέλα πληρωμής και το επίπεδο συμμετοχής σας. Τι σημαίνει ακόμη και αυτό?

Μοντέλα πληρωμής μάρκετινγκ θυγατρικών

Είμαστε ιδιωτικοί σε τρία βασικά μοντέλα πληρωμής, αλλά μη διστάσετε να το κάνετε εάν γνωρίζετε άλλα μοντέλα.

  • ΔΕΗ (Pay Per Click) Affiliate Marketing – Η εταιρεία σας πληρώνει προμήθεια για όλα τα κλικ που δημιουργείτε, είτε οι προοπτικές πραγματοποιούν μια αγορά είτε απλώς περιηγηθείτε και φύγετε.
  • PPL (Pay Per Lead) Affiliate Marketing – Σε αυτό το σενάριο, κερδίζετε προμήθεια κάθε φορά που η προοπτική που αναφέρετε ολοκληρώνει οποιαδήποτε επιθυμητή ενέργεια π.χ. εγγραφή, εγγραφή για δωρεάν δοκιμή, δημιουργία λογαριασμού και ούτω καθεξής. Παραδείγματα ιστότοπων που προσφέρουν αυτό το είδος μάρκετινγκ θυγατρικών περιλαμβάνουν το ShareASale και το Cj Συνεργάτης μεταξύ άλλων.
  • PPS (Πληρωμή ανά πώληση) Μάρκετινγκ συνεργατών – Η παραδοσιακή μορφή μάρκετινγκ θυγατρικών, κερδίζετε προμήθεια μόνο εάν η προοπτική που αναφέρετε πραγματοποιεί αγορά. Αυτό είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο μάρκετινγκ θυγατρικών και συνήθως οδηγεί σε καλύτερες αποδόσεις από το μάρκετινγκ θυγατρικών PPC και PPL – διατηρώντας σταθερούς άλλους παράγοντες. Στα παραδείγματα περιλαμβάνονται οι Amazon Associates, Envato Marketplace και τα περισσότερα ανεξάρτητα διαδικτυακά καταστήματα θεμάτων / προσθηκών.

Επίπεδα συμμετοχής στο μάρκετινγκ θυγατρικών

Τώρα που γνωρίζετε ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω κλικ, δυνητικών πελατών και πωλήσεων, ας δούμε τρεις ακόμη τύπους μάρκετινγκ συνεργατών όσον αφορά τη συμμετοχή.

Οπως και Πατ Φλιν εξηγεί, έχουμε τρία επίπεδα συμμετοχής μάρκετινγκ θυγατρικών, δηλαδή:

  • Ασύνδετος – Σε αυτόν τον τύπο μάρκετινγκ θυγατρικών, δεν έχετε απολύτως καμία παρουσία ή εξουσία στη θέση. Δημιουργείτε απλώς συνδέσμους θυγατρικών σε προϊόντα μέσω κοινωνικών μέσων ή οποιασδήποτε άλλης πλατφόρμας. Αλλά επειδή δημιουργούμε έσοδα από τον ιστότοπό σας στο WordPress, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο μάρκετινγκ συνεργατών για να συμπληρώσετε τα κέρδη σας.
  • Σχετίζεται με – Εδώ, έχετε κάποια παρουσία στο διαδίκτυο και προωθείτε προϊόντα που σχετίζονται με τη θέση σας, αλλά οι σύνδεσμοι συνεργατών είναι για προϊόντα που δεν χρησιμοποιείτε στην πραγματικότητα. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα ιστολόγιο που καλύπτει το WordPress, θα μπορούσατε να προωθήσετε θέματα, φιλοξενία και προσθήκες, χωρίς να δοκιμάσετε πρώτα κάθε προϊόν.
  • Εμπλεγμένος – Προωθείτε μόνο προϊόντα που χρησιμοποιείτε και πιστεύετε. Ορκίζεστε τα προϊόντα και τα προτείνετε ως μέρος του «ονείρου» ή της διαδικασίας που περιγράφετε στο ιστολόγιό σας.

Όσον αφορά τις στρατηγικές δημιουργίας εσόδων από συνεργάτες WordPress, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουπόνια, προσφορές, κριτικές προϊόντων, συνδέσμους κειμένου, συνδέσμους banner, συγκέντρωση προϊόντων, ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μεθόδους εκτός σύνδεσης, μεταξύ άλλων.

3. Δημιουργήστε έσοδα από το WordPress με συνδρομές

Στρατηγικές δημιουργίας εσόδων WordPress - δημιουργία ιστότοπου μέλους

Ας υποθέσουμε ότι έχετε δημιουργήσει ένα αφοσιωμένο κοινό χάρη στο υπέροχο περιεχόμενο που προσφέρετε δωρεάν. Μπορείτε να προσθέσετε συνδρομές επί πληρωμή σε μια ενότητα του ιστότοπού σας όπου προσφέρετε μαθήματα και οποιαδήποτε άλλη μορφή premium περιεχομένου.

Πολλοί κάτοχοι ιστότοπων αξιοποιούν την πληρωμένη ιδιότητα μέλους για να δημιουργήσουν μια επαναλαμβανόμενη πηγή παθητικού εισοδήματος. Και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να το κρύψετε πίσω από ένα paywall. Με μια τεράστια συλλογή προσθηκών μέλους WordPress στη διάθεσή σας, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως από αυτό το λεπτό.

Εάν έχετε ένα προϊόν, μπορείτε να το αποδεσμεύσετε στο πλαίσιο ενός προγράμματος συμμετοχής, με την έννοια ότι ο χρήστης χρειάζεται μια ενεργή (και κατά προτίμηση επαναλαμβανόμενη) ιδιότητα μέλους για να χρησιμοποιήσει το προϊόν. Αντί να πουλάτε το προϊόν, μπορείτε να πουλάτε συνδρομές.

Έχουμε δει επιχειρηματίες του WordPress να μετατρέπουν τους ήδη υπάρχοντες αναγνώστες τους σε μέλη που πληρώνουν με λίγη προσπάθεια. Τα καλά παραδείγματα ιστοτόπων που κάνουν δολοφονία με τις συνδρομές περιλαμβάνουν Elegant Themes, Μόζ και πολλά άλλα (αν και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτοί οι ιστότοποι χρησιμοποιούν πολλές στρατηγικές δημιουργίας εσόδων από WordPress).

4. Πουλήστε προϊόντα ή υπηρεσίες

τη διαδικασία αγοράς για διαδικτυακά καταστήματα

Μία από τις πιο δημοφιλείς στρατηγικές δημιουργίας εσόδων του WordPress είναι η πώληση υλικού στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, εάν κανείς δεν πουλούσε τίποτα, δεν θα είχαμε διαφημιστές, ιστότοπους μελών και προγράμματα συνεργατών.

Εάν η προβολή διαφημίσεων, η προώθηση προϊόντων κάποιου άλλου ή η φιλοξενία ιστότοπου συνδρομής δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με το WordPress για να προωθήσετε μια υπηρεσία ή ένα προϊόν στο κοινό σας.

Δεν υπάρχει έλλειψη προϊόντων προς πώληση, ενώ μπορείτε πάντα να πουλάτε εξειδικευμένες δεξιότητες μέσω μιας σελίδας ενοικίασης. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να προσφέρετε υπηρεσίες σχεδιασμού ή blogging όπως τη δική σας. Θα μπορούσατε να συμβουλευτείτε και να πουλήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία χρειάζονται οι αναγνώστες σας. Εάν δεν έχετε έτοιμο προϊόν, σκεφτείτε να μεταπωλήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία μέσω του ιστότοπού σας στο WordPress.

Αν θέλετε να αποκτήσετε πλήρες ηλεκτρονικό εμπόριο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εύκολα χρησιμοποιώντας μια προσθήκη όπως το WooCommerce. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σάς βοηθά να πουλάτε ψηφιακά και φυσικά αγαθά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό εμπόριο για να ενισχύσετε το κατάστημά σας. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ συνεργατών για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, κάντε τον μοναδικό και στοχεύστε σε μια θέση. Υπάρχει αυστηρός ανταγωνισμός εκεί έξω σχεδόν σε οποιαδήποτε αγορά, επομένως επικεντρωθείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο ή που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

5. Δημοσιεύσεις / Κριτικές

χρησιμοποιώντας χορηγίες για να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπο wordpress

Σκεφτείτε το αγωνιστικό αυτοκίνητο ως τη χορηγία σας, απλώς μην το παρακάνετε

Ως blogger, μπορείτε να κερδίσετε γρήγορα χρήματα από αναρτήσεις ή κριτικές. Εάν έχετε αποκτήσει εξουσία και είστε δημοφιλείς στη θέση σας, οι επιχειρήσεις θα αρχίσουν να σας πλησιάζουν για να γράψουν ευνοϊκές κριτικές για τα προϊόντα τους.

Ως αρχάριος, θα αποδειχθεί καρποφόρο να προσεγγίσετε τις εταιρείες με καλές προτάσεις. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το κοινό-στόχο σας. Ο έλεγχος προϊόντων μόνο για τα χρήματα θα αμαυρώσει την εξουσία που εργαζόσασταν τόσο σκληρά για να κερδίσετε.

Επιπλέον, μην κάνετε τον ιστότοπό σας σχετικά με αναρτημένες αναρτήσεις όταν οι επιχειρήσεις αρχίζουν να καλούν. Συνεχίστε να δημοσιεύετε το περιεχόμενο που σας κέρδισε επισκεψιμότητα και εξουσία Μια περιστασιακή διαφημιζόμενη ανάρτηση λειτουργεί εξαιρετικά, αλλά η υπερβολική παραβίαση δεν είναι μακροπρόθεσμη στρατηγική.

Σύμφωνα με τον BobWP, «… άλλοι μπορεί να θέλουν να χρηματοδοτήσουν μια ανάρτηση που αναφέρει μόνο το προϊόν τους στο πλαίσιο ορισμένων ειδήσεων στη βιομηχανία τους – ή απλά πληρώνουν για μια διαφήμιση banner ή αναφορά στο τέλος της ανάρτησης.»

Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εξερεύνηση με αναρτήσεις, ειδικά εάν μπορείτε να εξασφαλίσετε μηνιαίες / ετήσιες συμφωνίες με τις εταιρείες. Απλά μην μεροληπτείτε στις κριτικές σας, καθώς αυτό είναι επιζήμιο για την ακεραιότητά σας.

6. Περισσότερες στρατηγικές δημιουργίας εσόδων του WordPress

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι δημιουργίας εσόδων από τον ιστότοπό σας στο WordPress, αλλά επειδή καλύπτοντας όλα αυτά θα χρειαζόταν ένα eBook (ίσως θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα και να το πουλήσετε;), εδώ είναι μερικές αξιότιμες αναφορές:

  • Δωρεές – Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω του ιστότοπού σας στο WordPress ζητώντας από τους αναγνώστες σας να δωρίσουν. Αυτή η στρατηγική λειτουργεί σαν μαγεία, γι ‘αυτό οι περισσότεροι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και οι ΜΚΟ ευδοκιμούν με δωρεές. Απλώς ρωτήστε τους αναγνώστες σας.
  • Dropship – Όταν ξεκινάτε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν χρειάζεστε απαραίτητα τα δικά σας προϊόντα για να προωθήσετε. Dropshipping για WordPress σας επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα για προϊόντα που δεν σας ανήκουν ή δεν έχετε στο απόθεμά σας. Τοποθετείτε το προϊόν στον ιστότοπό σας και συλλέγετε την πληρωμή από τον αγοραστή. Στη συνέχεια, αγοράζετε με φθηνότερη τιμή από τον προμηθευτή που αποστέλλει το προϊόν απευθείας στον αγοραστή.
  • Δημιουργήστε έναν πίνακα εργασίας – Εάν είστε παραγωγός περιεχομένου που απευθύνεται σε bloggers, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πίνακα εργασίας. Εξυπηρετείτε τους σχεδιαστές και προγραμματιστές του WordPress; Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πίνακα εργασίας για αυτούς. Εργάζεστε με ΜΚΟ που πρέπει να συνδέονται με επιχειρήσεις για δωρεές; Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε έναν πίνακα. Ακολουθούν μερικές δημοφιλείς θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το WordPress για έμπνευση για τη ροή των ιδεών σας.

Τελικές παρατηρήσεις

Αυτές οι στρατηγικές δημιουργίας εσόδων από WordPress θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα στον ιστότοπό σας WordPress σε χρόνο μηδέν. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι όλα που αξίζουν στη ζωή χρειάζονται σκληρή δουλειά. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η επιτυχία είναι 99% εφίδρωση και 1% έμπνευση. Συνεπώς, συνεχίστε να εργάζεστε για την οικοδόμηση του ιστότοπού σας και της επωνυμίας σας δημιουργώντας ποιοτικό περιεχόμενο, εστιάζοντας στο SEO και συνεχίζοντας να βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας για τους αναγνώστες σας.

Σήμερα, σας προσφέραμε την έμπνευση 1% που χρειάζεστε. Είστε έτοιμοι για την πρόκληση; Πιστεύετε ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για να εξασφαλίσετε ότι το 99% του ιδρώτα?

Γνωρίζετε άλλες στρατηγικές δημιουργίας εσόδων του WordPress που δεν αναφέραμε; Εάν ναι, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων, ώστε να μπορούμε να την προσθέσουμε σε αυτήν την ανάρτηση και να σας πιστώσουμε αναφέροντας το όνομά σας. Ευθυμίες και καλή τύχη φτιάχνοντας το moolah φέτος!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me