Τα καλύτερα εργαλεία και πόροι WordPress για ελεύθερους επαγγελματίες

Τα καλύτερα εργαλεία και πόροι WordPress για ελεύθερους επαγγελματίες

Σχετικά με 40% του αμερικανικού εργατικού δυναμικού πρόκειται να απαρτίζεται από ελεύθερους επαγγελματίες έως το έτος 2020, πράγμα που σημαίνει ότι πλατφόρμες όπως το WordPress γίνονται όλο και περισσότερο ικανοποιημένοι σε αυτά τα αυτάρκη άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν την επιχειρηματική πορεία για να κερδίσουν χρήματα για τον εαυτό τους.


Το Freelancing είναι μια κουραστική επιχείρηση, αναγκάζοντάς σας να είστε το αφεντικό σας και να καθίσετε πραγματικά και να εργαστείτε χωρίς περισπασμούς. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάθε μέρα υπάρχει ένα νέο περισπασμό που χορεύει μπροστά στα μάτια μας που μας απομακρύνει από την παραγωγικότητα και σε μια διαδρομή που καταγράφει άσχημα νέα για την ανεξάρτητη επιχείρησή σας.

Το καλό είναι ότι υπάρχουν επίσης πολλά εργαλεία WordPress για ελεύθερους επαγγελματίες και επαγγελματίες του WordPress για να καταπολεμήσουν αυτές τις περισπασμούς, να σας κάνουν πιο παραγωγικούς και ακόμη και να παρακολουθείτε το χρόνο σας όπως θα μπορούσατε να κάνετε σε μια κανονική δουλειά γραφείου. Παρόλο που πολλοί από εμάς ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να χλευάζουν μερικές από τις τεχνικές και τις επιλογές που μπορείτε να βρείτε στον εταιρικό κόσμο, υπάρχει λόγος για την εφαρμογή ορισμένων εργαλείων.

Ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά από αυτά τα εργαλεία WordPress για ελεύθερους επαγγελματίες, για να πάρετε μια από τις πιο αξιόλογες πλατφόρμες ιστολογίου και ιστοτόπων της εποχής μας και να την κάνουμε να λειτουργεί για εσάς.

Διαχείριση έργων Panorama

Διαχείριση έργων Panorama

Το Panorama είναι ένα απλό και δωρεάν πρόσθετο που συνδυάζει τα εργαλεία διαχείρισης έργων και εργασιών σας απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές επιλογές για τη διαχείριση έργων, αλλά υπάρχει πάντα κάτι πιο εύκολο για το να μην χρειάζεται να ανοίξω ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα όταν περνάω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου ούτως ή άλλως.

Μπορείτε να καταγράψετε το χρόνο σας, να επεξεργαστείτε και να προσθέσετε έργα, να αναθέσετε εργασίες σε μέλη της ομάδας, ακόμη και να παρέχετε στους πελάτες το δικό τους ταμπλό για να παρακολουθήσουν το έργο.

Διαχείριση κωδικών πρόσβασης LastPass

LastPass

Είτε είστε ανεξάρτητος blogger ή σχεδιαστής ιστοσελίδων, πρέπει να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς WordPress και να θυμάστε όλα τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης για να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας ασφαλείς και απλά να κάνετε την εργασία σας καθημερινά. Εκεί μπαίνει το LastPass. Λειτουργεί σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε γρήγορα και με ασφάλεια όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας σε όλους τους ιστότοπους του WordPress.

Το μεγάλο κλειδί εδώ είναι η ασφάλεια. Το πρόγραμμα περιήγησής μου στο Chrome αποθηκεύει αυτόματα τους κωδικούς πρόσβασής μου, αλλά αυτός δεν είναι ακριβώς ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τους χάκερ που μπορούν να καταστρέψουν εντελώς τον ιστότοπό σας ή να τον καταστήσουν επικίνδυνο για τους επισκέπτες.

Ημερολόγιο σύνταξης

Πρόγραμμα Σύνταξης ημερολογίου WordPress

Το ημερολόγιο σύνταξης είναι ιδανικό για όσους εκτελούν ένα blog στο WordPress, καθώς μπορείτε να δείτε ένα ημερολόγιο ιδεών που έχετε για αναρτήσεις ιστολογίου και να ενσωματωθείτε αυτόματα στο σύστημα δημοσιεύσεων που περιλαμβάνεται στον πίνακα ελέγχου. Μετακινήστε τις ημερομηνίες σας, θυμηθείτε πότε πρέπει να δημοσιεύσετε και διατηρήστε μια συνεχή ροή άρθρων εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο όπου γράφουν πολλοί συγγραφείς.

G Suite

G Suite από την Google

Το G Suite δεν είναι ένα άμεσο εργαλείο WordPress, αλλά πρέπει να έχει για άτομα που εργάζονται στο WordPress. Τα φύλλα, τα έγγραφα, οι υπηρεσίες email και πολλά άλλα σάς επιτρέπουν να απαλλαγείτε από αδέσποτους επεξεργαστές κειμένου και να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των πληροφοριών σας γρήγορα. Μπορείτε ακόμη και να εργαστείτε εκτός σύνδεσης και να συγχρονίσετε το περιεχόμενό σας όποτε βρίσκετε ένα hotspot.

Χρησιμοποιήστε επιπλέον εργαλεία όπως UpdraftPlus για γρήγορη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του περιεχομένου σας στο Google Drive. Ή ακόμα και σπρώξτε τα έγγραφά σας στο σύστημα WordPress χωρίς να χρειάζεται να αντιγράψετε και να επικολλήσετε.

Διαχειριστής εργασιών Asana

Ασανα

Η Asana είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία ομαδικής συνεργασίας στην αγορά. Το πιο ωραίο είναι ότι η Asana διαθέτει μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να συγχρονίσετε με τον ιστότοπό σας στο WordPress και να δείτε τη ροή εργασίας σας στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να αρχίσετε να εργάζεστε με την ομάδα σας ή για να δείτε πότε πρέπει να γίνει η επόμενη εργασία σας.

Έντυπα κατ ‘αποκοπή και τρόποι πληρωμής WP

Έντυπα εκτίμησης και πληρωμής WP

Η τιμολόγηση μιας υπηρεσίας είναι πολύ λιγότερο ασπρόμαυρη από την τιμολόγηση ενός προϊόντος – υπάρχει πολύ περισσότερη ευελιξία και καμία εργασία δεν είναι ποτέ η ίδια. Για να περιηγηθείτε σε αυτό το ζήτημα, αναπτύχθηκε το WP Flat Estimate & Payment Forms, παρέχοντας μια από τις καλύτερες λύσεις για υπηρεσίες τιμολόγησης. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πλήρως διαδραστικές, κομψές φόρμες τιμολόγησης, οι οποίες καθοδηγούν έναν υποψήφιο πελάτη μέσω όλων των διαφορετικών επιλογών που διαθέτει, τιμολογώντας την εργασία καθώς προχωρά.

Στιγμιότυπο οθόνης WP Εκτίμηση και φόρμες πληρωμής

Η φόρμα είναι πλήρως προσαρμόσιμη: μπορείτε να επιλέξετε γραμματοσειρές, χρώματα και αριθμό πεδίων. Μπορείτε να εμφανίσετε τις διαθέσιμες επιλογές ως εικόνα ή κείμενο και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πλαίσια ελέγχου όταν υπάρχουν πολλές επιλογές. Κάθε επιλεγμένο στοιχείο μπορεί να προσθέσει / αφαιρέσει ένα σταθερό κόστος στη συνολική τιμή ή ένα ποσοστό. Εάν το στοιχείο το απαιτεί, μπορείτε να επιτρέψετε στους επισκέπτες να επιλέξουν ποσότητες, με εκπτώσεις διαμορφωμένες για μεγαλύτερες ποσότητες (κατά την κρίση σας). Υπάρχει επίσης μια κομψή γραμμή προόδου στο κέντρο, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση του τρέχοντος συνολικού κόστους ή του αριθμού βήματος.

Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε απευθείας πληρωμές, μπορείτε να ενσωματώσετε μια επιλογή πληρωμής PayPal στο τέλος της φόρμας. Εάν χρησιμοποιείτε το WooCommerce, το τελικό προϊόν / υπηρεσία μπορεί να προστεθεί αυτόματα στο καλάθι επισκεπτών, όπου μπορεί να πραγματοποιήσει πληρωμή χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε από τους εμπόρους πληρωμών που υποστηρίζει ο ιστότοπός σας. Το πρόσθετο μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με Gravity Forms.

WP Project Manager

WP Project Manager

Η εργασία με μια ομάδα μέσω του WordPress γίνεται ακατάστατη με email, οπότε σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη όπως αυτή για να διαχειριστείτε ένα ημερολόγιο, να δημιουργήσετε ορόσημα και ακόμη και να δημοσιεύσετε αρχεία για να δείτε την ομάδα σας. Το απόρρητο αποτελεί τεράστια ανησυχία κατά την εκτέλεση ιστότοπων, επομένως αυτό προστατεύει και την προστασία σας.

Τιμολόγιο WP

WP-Τιμολόγιο - Τιμολόγιο Ιστού και Χρέωση

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα σύστημα τιμολόγησης τρίτου μέρους, αλλά αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και να στείλετε τα τιμολόγιά σας από το WordPress, αυτός είναι ο τρόπος να το κάνετε. Δημιουργήστε μερικά γρήγορα τιμολόγια, ενσωματώστε ένα σύστημα πληρωμών και στείλτε τα τιμολόγια και τους λογαριασμούς στους πελάτες σας.

MonsterInsights

MonsterInsights Analytics για WordPress

Αυτό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο, ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς τι είδους άτομα έρχονται στον ιστότοπό σας στο WordPress. Εάν δεν καταλαβαίνετε τα δημογραφικά στοιχεία των πελατών και των αναγνωστών σας, εμποδίζετε σοβαρά τις πιθανότητές σας να δημιουργήσετε καλό περιεχόμενο. Δείτε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, από πού προέρχονται τα άτομα και ποιες αναρτήσεις ιστολογίου έχουν την καλύτερη απόδοση. Μου αρέσει ιδιαίτερα να βλέπω από πού έρχονται οι άνθρωποι για να δουν το χαρτοφυλάκιό μου.

Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας Canva

καμβά

Το Canva είναι ένα εργαλείο τρίτου μέρους που σας βοηθά να σχεδιάζετε γρήγορα εικόνες που μπορείτε να βάλετε στο ιστολόγιό σας, σε σελίδες κοινωνικών μέσων και πολλά άλλα. Εάν δεν είστε σχεδιαστής γραφικών, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνετε εκπληκτικές εικόνες για να αυξήσετε την αφοσίωση στον ιστότοπό σας.

MailChimp

MailChimp για WordPress

Δημιουργήστε τη λίστα email σας δημιουργώντας μια απλή φόρμα εγγραφής και δίνοντας κάτι μακριά. Δεν έχει σημασία τι πουλάτε ή γράφετε στον ιστότοπό σας στο WordPress, η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες, αναγνώστες και πελάτες είναι ο καλύτερος τρόπος για να μείνετε σε επαφή. Χρησιμοποιήστε την προσθήκη MailChimp για WordPress για την καλύτερη ενσωμάτωση.

Διαχείριση προσωρινών μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ρυθμιστής

Εάν καταλήγετε πάντα να βγάζετε τα μαλλιά σας όταν δημοσιεύετε σε κοινωνικά μέσα, δεν είστε μόνοι. Εάν διευθύνετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση, πιθανότατα έχετε ακούσει ότι είναι ωραίο να επικοινωνήσετε με τους πελάτες μέσω της κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να διαπιστώσετε εάν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθούν πραγματικά την επιχείρησή σας. Για να μην αναφέρουμε, χρειάζεται πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μια γρήγορη λύση είναι το Buffer. Χρησιμοποιήστε το Buffer για να βρείτε γρήγορα περιεχόμενο που είναι ενδιαφέρον και ελκυστικό. Στη συνέχεια, μοιραστείτε το περιεχόμενο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε ακόμη και να προγραμματίσετε αναρτήσεις, ώστε να μην χρειάζεται να σκεφτείτε τη στρατηγική κοινωνικών μέσων σας κάθε μέρα.

Έξυπνο πριν από το πρόγραμμα προβολής

Έξυπνο πριν από το πρόγραμμα προβολής

Αν θέλετε να πετύχετε στον κόσμο του σχεδιασμού, θα χρειαστείτε ένα καταπληκτικό χαρτοφυλάκιο. Το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα χαρτοφυλάκια παρουσιάζονται με τον ίδιο τρόπο, με πολύ λίγα να τα διακρίνουν. Ακόμα κι αν η δουλειά σας είναι υπέροχη, η παρουσίασή της με απλό τρόπο δεν είναι σχεδόν η προσέγγιση ενός δημιουργικού ατόμου. Εάν θέλετε έναν μοναδικό τρόπο προβολής της εργασίας σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να ελέγξετε το Smart Before After Viewer.

Το Smart Before After Viewer σας επιτρέπει να παρουσιάσετε την εργασία σας ως πριν και μετά εικόνες. Αυτό επιτρέπει στους πιθανούς πελάτες να δουν την πλήρη έκταση της εργασίας που κάνατε και η διασκεδαστική, διαδραστική προσέγγιση δημιουργεί μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση.

Στιγμιότυπο οθόνης

Η προσθήκη σάς επιτρέπει να εμφανίζετε δύο εικόνες με διαδραστικό ρυθμιστικό. Το ρυθμιστικό μπορεί να μετακινηθεί κάθετα ή οριζόντια, σύροντας ή απλά τοποθετώντας το δείκτη πάνω από την εικόνα. Εάν θέλετε να παρέχετε πληροφορίες για κάθε εικόνα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια ετικέτα σε κάθε πλευρά του ρυθμιστικού – το χρώμα αυτών των ετικετών είναι πλήρως προσαρμόσιμο, όπως και το χρώμα του διαδραστικού ρυθμιστικού, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κάτι για ταιριάζει με το στυλ του υπόλοιπου ιστότοπού σας.

Μπορείτε να προσθέσετε ένα ρυθμιστικό σε οποιαδήποτε ανάρτηση, σελίδα ή περιοχή γραφικού στοιχείου – είναι τόσο εύκολο όσο η αναδίπλωση δύο εικόνων μεταξύ δύο σύντομων κωδικών. Για ένα πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο, μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλά ρυθμιστικά σε μια σελίδα. Για τους επισκέπτες σε κινητές συσκευές, τα ρυθμιστικά αποκρίνονται πλήρως και μπορούν να ενεργοποιηθούν χρησιμοποιώντας οθόνες αφής.

Τιμολόγια Trello και Harvest

τρελο-συγκομιδή

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα ενσωμάτωση που περιλαμβάνει δύο εργαλεία που δεν συνδέονται πραγματικά με το WordPress. Τούτου λεχθέντος, θα ένιωθα άσχημα να τα αφήσω από τη λίστα, επειδή όποιος εργάζεται στο WordPress ως ελεύθερος επαγγελματίας θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τόσο το Trello όσο και το Harvest.

Το Trello είναι ένα απλό εργαλείο διαχείρισης έργου με κομψή διεπαφή για απλότητα και δυνατότητα γρήγορης επικοινωνίας με άτομα στην ομάδα σας. Το Harvest είναι ένα ισχυρό εργαλείο παρακολούθησης χρόνου και τιμολόγησης, όπου μπορείτε γρήγορα να κάνετε τον εαυτό σας πιο παραγωγικό βλέποντας ποιες περιοχές της ανεξάρτητης επιχείρησής σας καταλαμβάνουν πολύ χρόνο.

Ξεχωριστά, αυτά τα δύο εργαλεία είναι απλά υπέροχα, αλλά έχετε επίσης μια ωραία μικρή επέκταση Google Chrome που τα ενώνει. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κάρτα εργασίας στο Trello και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί παρακολούθησης χρόνου όποτε ξεκινήσετε. Καταγράφει αυτόματα την ώρα στο Harvest και δεν χρειάζεται ποτέ να αφήσετε το Trello όταν κοιτάζετε τα έργα σας.


Ενημερώστε με στην ενότητα σχολίων εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτά τα εργαλεία WordPress για ελεύθερους επαγγελματίες. Η ζωή ενός ελεύθερου επαγγελματία είναι συχνά ταραχώδης και αγχωτική, αλλά έχετε επίσης την ευκαιρία να αισθανθείτε πραγματικά ανεξάρτητοι και να πετύχετε στη διαδικασία. Με τη βοήθεια αυτών των εργαλείων μπορείτε να κάνετε λάκτισμα με το WordPress και να ζήσετε μια γεμάτη επαγγελματική ζωή εκτός αυτού του εταιρικού τομέα. Διασκεδάστε και επιτρέψτε μου να ξέρω αν μπορείτε να σκεφτείτε άλλα εργαλεία που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map