Πώς να κάνετε την επιχειρηματική σας τοποθεσία WordPress πιο κοινωνική

Όταν αποδεικνύετε την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, είναι πολύ εύκολο να το πάρετε πολύ σοβαρά. Και θα πρέπει – φυσικά – αλλά είναι απολύτως εντάξει να διασκεδάζετε επίσης. Και ένας τρόπος για να ενσωματώσετε τη διασκέδαση στον ιστότοπό σας είναι να το κάνετε κοινωνικά κοινόχρηστο και διαδραστικό. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την πιθανότητα οι επισκέπτες να μοιράζονται τον ιστότοπό σας, το περιεχόμενο και τις αναρτήσεις ιστολογίου στα κοινωνικά τους κανάλια, αλλά επίσης αυξάνει την ικανότητα του κοινού σας να επικοινωνεί απευθείας μαζί σας. Και όσο περισσότερο μπορείτε να καθιερώσετε τον εαυτό σας ως “πραγματικό άτομο” στο διαδίκτυο, τόσο καλύτερη υποδοχή θα λάβετε για την επιχείρησή σας.


Εάν ο ιστότοπός σας βασίζεται σε WordPress, η αύξηση της κοινωνικής προβολής σας είναι εξαιρετικά εύκολη. Υπάρχουν τόνοι προσθηκών εκεί έξω που το καθιστούν δυνατό. Αλλά ποια είναι τα καλύτερα όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης και ποια είναι τα πιο κατάλληλα για επιχειρήσεις; Μην ανησυχείς. Σε καλύπτω. Ακολουθούν μερικά απαραίτητα εργαλεία για να κάνετε τον ιστότοπό σας WordPress πιο κοινωνικό:

Jetpack

Jetpack

Αν και φαίνεται προφανές, Jetpack είναι ένα ισχυρό εργαλείο για οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress, που σημαίνει ότι κέρδισε τη νόμιμη θέση του σε αυτήν τη λίστα (αναρτήστε την ανάρτηση του Ajeet στο Jetpack για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το ισχυρό plugin WordPress).

Μεταξύ άλλων, το Jetpack προσφέρει ενοποίηση κοινωνικών μέσων με απρόσκοπτο τρόπο. Όχι μόνο έχετε την επιλογή να μοιράζεστε αυτόματα τις νέες αναρτήσεις ιστολογίου σας αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους, μπορείτε επίσης να προσθέσετε διακριτά κουμπιά κοινής χρήσης κάτω από κάθε ανάρτηση. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για όσους δεν θέλουν να υπερφορτώσουν τους ιστότοπούς τους με έναν τόνο προσθηκών. Το Jetpack κάνει τόσα πολλά πράγματα που οι πιθανότητες είναι καλές θα το χρησιμοποιείτε ούτως ή άλλως – ακόμα κι αν όχι για το στοιχείο κοινωνικής κοινοποίησης.

BuddyPress

Buddypress

BuddyPress είναι ένα πλήρες χαρακτηριστικό κοινωνικής προσθήκης για το WordPress. Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα προφίλ χρηστών και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό δίκτυο απευθείας στον ιστότοπό σας. Εάν έχετε πολλούς ιστότοπους, οι δυνατότητες κοινωνικής ενσωμάτωσης θα εμφανίζονται ομοιόμορφα. Είναι επίσης δυνατό να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε ειδοποιήσεις, να ενεργοποιήσετε ιδιωτικά μηνύματα και να εγκαταστήσετε μια ποικιλία επεκτάσεων τρίτων.

Αυτό είναι ένα καυτό εργαλείο και εάν η κοινωνική ένταξη και η οικοδόμηση μιας κοινότητας είναι σημαντική για την επιχείρησή σας (θα έπρεπε), αυτό το πρόσθετο είναι αναμφισβήτητα απαραίτητο. Δείτε τον Γρήγορο Οδηγό BuddyPress για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε.

Σύντομος κωδικός με δυνατότητα tweet

Σύντομος κωδικός με δυνατότητα tweet

Εάν κάνετε τακτικά blogging, υπάρχουν πιθανές βασικές επιλογές που θέλετε οι αναγνώστες σας να βγαίνουν από κάθε ανάρτηση. Και αντί να τα αναφέρετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης όπου θα μπορούσαν να είναι γυαλιστερά, είναι καλή ιδέα να τραβήξετε την προσοχή στο σημείο που βρίσκονται στο κείμενο. Η προσθήκη Tweetable Shortcode διευκολύνει τους χρήστες να κάνουν tweet κομμάτια του περιεχομένου σας που έχουν βρει διορατικά, απλά κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί. Τα αποσπάσματα από τις αναρτήσεις σας κοινοποιούνται στη συνέχεια στο Twitter και δεν χρειάστηκε καν να σηκώσετε το δάχτυλό σας.

Μετά την εγκατάσταση, θα εμφανιστεί ένα κουμπί σύντομου κώδικα στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος επεξεργασίας αναρτήσεων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να επισημάνετε το κείμενο που θέλετε να προσφέρετε ως soundbite και κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί. Αυτό είναι! Η προσθήκη κοστίζει 10 $, αλλά αξίζει τον κόπο αν θέλετε να βελτιώσετε τη στρατηγική σας στο Twitter.

Φόρμα επικοινωνίας 7

Φόρμα επικοινωνίας 7

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο κοινωνικό είναι να εγκαταστήσετε μια φόρμα επικοινωνίας. Και ένα από τα καλύτερα πρόσθετα για την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας είναι Φόρμα επικοινωνίας 7. Είναι εύκολο να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε. Απλώς επιλέξτε τα πεδία που θέλετε να συμπεριλάβετε, προσαρμόστε το κείμενο και εισαγάγετε. Περιλαμβάνει φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, επομένως τα εισερχόμενά σας δεν θα κατακλύζονται από σκουπίδια ως αποτέλεσμα. Οποιοσδήποτε καλός ιστότοπος επιχειρήσεων διευκολύνει την επικοινωνία με πιθανούς και τρέχοντες πελάτες, οπότε αυτό είναι απαραίτητο. Και αφού μπορείτε να προσαρμόσετε τα πεδία, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Προσαρμόστε τη φόρμα που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Ανετα.

Κοινή χρήση κουμπιών από το AddThis

Κοινή χρήση κουμπιών από το AddThis

Εδώ υπάρχουν τόσα πολλά πρόσθετα κοινωνικής κοινοποίησης, αλλά αυτό που νομίζω ότι είναι πραγματικά ωραίο είναι Κοινή χρήση κουμπιών από το AddThis. Έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί με πάνω από 330 κοινωνικά δίκτυα και ιστότοπους κοινωνικών σελιδοδεικτών. Όλα τα biggies περιλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα. Μπορείτε να το ρυθμίσετε έτσι ώστε αυτά τα κουμπιά να εμφανίζονται σχεδόν οπουδήποτε στις αναρτήσεις σας, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων πάνω και κάτω.

Εάν εγγραφείτε για ένα ΠροσθήκηThis.com λογαριασμό, αποκτάτε πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο κοινοποίησης του περιεχομένου σας. Το AddThis διαθέτει και άλλα πρόσθετα για κοινωνική ενσωμάτωση, που αξίζει να δείτε Ακολουθήστε τα κουμπιά από το AddThis, που εμφανίζονται είτε στην κορυφή της αρχικής σελίδας σας είτε στην αριστερή πλευρά κάθε σελίδας, AddThis Welcome Bar, η οποία προσθέτει μια γραμμή στο πάνω μέρος της οθόνης που καλωσορίζει τους επισκέπτες με βάση τις προτιμήσεις κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Κοινωνική σύνδεση

Κοινωνική σύνδεση

Εάν η απόλυτη δυνατή εμπειρία αποτελεί προτεραιότητα για εσάς, θα απολαύσετε Κοινωνική σύνδεση. Αυτή η προσθήκη καθιστά εύκολο για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να συνδεθούν και να αφήσουν σχόλια χρησιμοποιώντας τα προφίλ κοινωνικού δικτύου τους. Βασίζεται σε widget και σε σύντομο κώδικα, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε στον ιστότοπό σας και λειτουργεί με όλους τους δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Facebook, το Twitter και το Google+. Λειτουργεί και με το BuddyPress, οπότε αν πρόκειται για κοινωνική ένταξη, αυτή είναι η προσθήκη για εσάς.

Digg Digg

Digg Digg

Το τελευταίο πρόσθετο που θα μιλήσω σήμερα δεν είναι άλλο από το Digg Digg by Buffer. Το Floating Share Bar προβάλλεται σε ένα πλήθος ιστότοπων σε όλο τον ιστό και έχει γίνει ένα είδος στήριξης του WordPress. Η γραμμή εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης και αιωρείται κατά μήκος της κορυφής του περιεχομένου καθώς ο χρήστης κάνει κύλιση.

Εμφανίζει τα κουμπιά κοινής χρήσης για μια μεγάλη ποικιλία ιστότοπων και μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε ποια θα εμφανίζονται. Για να σας δώσει μια απλή δειγματοληψία, το Digg Digg υποστηρίζει Twitter, Facebook Likes, Facebook Shares, LinkedIn, Google +1, Buffer, StumbleUpon, Pinterest, Tumblr και άλλα. Χρησιμοποιεί επίσης τεμπέλης φόρτωση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα καταργήσει τον ιστότοπό σας. Και αν δεν σας αρέσει το κινούμενο μπαρ, μπορείτε απλώς να επιλέξετε να εμφανίζονται τα κουμπιά στην κορυφή ή στο κάτω μέρος των δημοσιεύσεών σας. Είναι η ευελιξία που μου αρέσει περισσότερο.


Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθίστανται όλο και περισσότερο ένα ουσιαστικό στοιχείο της λειτουργίας μιας επιχείρησης. Με απλά λόγια, το χρειάζεστε εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι στο διαδίκτυο. Ενώ μπορεί να είναι εκφοβιστικό να εγκατασταθείτε σε όλα τα δημοφιλή δίκτυα, το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να διευκολύνετε τους επισκέπτες σας να συνδεθούν μαζί σας και να μοιραστούν το περιεχόμενό σας. Ακόμα κι αν αυτό είναι το μόνο που κάνετε, θα είστε ακόμα πολύ καλύτεροι από τους περισσότερους.

Έτσι, αντί να κάνετε τους επισκέπτες σας να κάνουν επιπλέον δουλειά και να κυνηγήσουν το προφίλ σας στο Twitter, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή ό, τι έχετε μέσω της αναζήτησης Google, χρησιμοποιήστε τις παραπάνω προσθήκες για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο κοινωνικό ακόμη και με την πρώτη ματιά. Δημιουργήστε κοινότητες στον ιστότοπο. Ενσωματώστε με τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα. Επιτρέπεται η εύκολη επικοινωνία. Ενεργοποίηση κοινωνικής κοινοποίησης. Αυτά είναι τα must-haves ενός σύγχρονου ιστότοπου. Και ευτυχώς για εσάς, το να έχετε τον ιστότοπό σας στο WordPress κάνει όλα αυτά λίγο πιο εύκολο.

Ποια μέτρα έχετε κάνει για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο κοινωνικό; Χρησιμοποιείτε κάποια από τις παραπάνω προσθήκες ή χρησιμοποιείτε άλλα εργαλεία; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me