Πώς να βελτιώσετε το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπού σας στο WordPress

Το ποσοστό εγκατάλειψης ορίζεται ως ο αριθμός των φορών που ένας επισκέπτης εγκαταλείπει τον ιστότοπό σας χωρίς να κάνει κλικ σε συνδέσμους ή να επισκεφτεί άλλες σελίδες. Ιστότοποι με χαμηλό ποσοστό εγκατάλειψης σας ενημερώνουν ότι είναι ένας ενδιαφέρων ιστότοπος, γεμάτος εκπληκτικά πράγματα για προβολή / ανάγνωση. Ο ιστότοπος καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή του χρήστη. Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα είναι το 9GAG. Οι άνθρωποι περνούν αρκετά λεπτά σε αυτόν τον ιστότοπο να παίζουν. Στις μετρήσεις Διαδικτύου, εάν ένας επισκέπτης ξοδεύει περισσότερα από 5 λεπτά σε έναν νέο ιστότοπο – είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.


Τα 411 για τα ποσοστά εγκατάλειψης

Οι webmaster αναζητούν συνεχώς το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπού τους. Εάν εντοπίσουν έναν συγκεκριμένο ιστότοπο που έχει χαμηλό ποσοστό εγκατάλειψης, θα προσπαθήσουν αμέσως να μάθουν και να εφαρμόσουν τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε αυτόν. Το να έχεις υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης (ακόμη και 100%) δεν είναι πάντα κακό. Οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι. Μόλις βρουν αυτό που ψάχνουν, θα φύγουν από τον ιστότοπό σας. Αυτό είναι πολύ κοινό σε ιστότοπους μιας σελίδας ή σε σελίδες προορισμού all-in-one. Σε μια μηχανή αναζήτησης, α ιστότοπος πολλαπλών σελίδων (αυτό είναι σχεδόν όλα τα ιστολόγια WordPress fyi) με υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης είναι ένα κόκκινο σήμα.

Αυτός ο ιστότοπος δεν έχει σχετικό περιεχόμενο, σπρώξτε τον κάτω από το SERP “

Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι ελκυστικός ή ενδιαφέρων. Το χειρότερο από όλα, δεν έχει σχετικό περιεχόμενο. Είναι κοινή ευθύνη ολόκληρης της ομάδας ανάπτυξης ιστού – του webmaster, των σχεδιαστών και των επιμελητών περιεχομένου – να βάλει το δόλωμα για τους επισκέπτες σας – ελπίζοντας ότι θα πέσουν θύματα τους και τελικά θα μετατραπούν σε αναγνώστη.

Τελικά, θέλουμε πελάτες. Όχι μόνο επισκέπτες.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπού σας στο WordPress. Θα χρησιμοποιήσουμε ορισμένες προσθήκες και ορισμένες αποδεδειγμένες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι bloggers για να βελτιώσουν το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπού τους.

Γιατί να προσέχετε το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπού σας?

Δώστε προσοχή στα ποσοστά εγκατάλειψης

Επειδή είναι ένας από τους κύριους τρόπους μέτρησης της αφοσίωσης των χρηστών στον ιστότοπό σας. Αρκετά καιρό πίσω μίλησα για το πώς να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε αναγνώστες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη μέτρηση αυτής της αλλαγής είναι η εξέταση του ποσοστού εγκατάλειψης του ιστότοπού σας. Η Google έχει τη δική της (κάπως περίπλοκη) εξήγηση του ποσοστού εγκατάλειψης και είναι μια καλή ανάγνωση για άτομα που θέλουν να μάθουν τους τεχνικούς όρους. Ένας ιστότοπος με χαμηλό ποσοστό εγκατάλειψης δηλώνει τα ακόλουθα πράγματα:

 • Καλύτερη αφοσίωση χρηστών: Αυτό σας λέει ότι οι επισκέπτες σας ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Θεωρούν τον ιστότοπό σας αρκετά σημαντικό για να περάσουν χρόνο. Εσείς θέλω χρειάζεστε αυτό.
 • Υψηλότερες κατατάξεις SEO: Το ποσοστό εγκατάλειψης και η ταχύτητα του ιστότοπου είναι δύο από τους διακόσια παράγοντες που χρησιμοποιεί η Google για να κατατάξει τον ιστότοπό σας σε σχέση με μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Το ποσοστό εγκατάλειψης χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της ποιότητας του ιστότοπού σας. Ένας ιστότοπος με 10 σελίδες μπορεί να ταξινομήσει καλύτερα από έναν ιστότοπο με 100 σελίδες απλώς εάν ο μικρότερος ιστότοπος έχει καλύτερη ποιότητα. Το Google και όλες οι μηχανές αναζήτησης θέλουν ποιότητα – όχι ποσότητα. Έτσι, τόσο καλύτερο είναι το ποσοστό εγκατάλειψης – όσο υψηλότερα ανεβαίνετε στη σκάλα SERP.
 • Υψηλότερες μετατροπές: Ας είμαστε ειλικρινείς. Θέλουμε το προϊόν μας να πουλήσει. Θέλουμε οι άνθρωποι να αγοράζουν πραγματικά το προϊόν μας, αντί να εγγραφούν στα ενημερωτικά δελτία μας και να επαναλαμβάνουν τα tweet μας. Είναι καλό, χωρίς αμφιβολία. Όμως, στο τέλος της ημέρας, μια πώληση είναι πολύ καλύτερη από τη μη πώληση. Όταν καταβάλλετε χρόνο και προσπάθεια για να βελτιώσετε το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπού σας, συνδέεστε με τους αναγνώστες σας. Έρχονται να εμπιστευτούν την επωνυμία σας και να δημιουργήσετε μια ταυτότητα στην κοινότητα της θέσης σας. Αυτό τελικά θα μετατρέψει τους αναγνώστες σας σε πελάτες.

Κορυφαίοι 10 λόγοι για υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης και πώς να τα διορθώσετε

Με βάση αυτά που λένε οι ειδικοί, έχω αναφέρει τους 10 παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για το υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπού σας. Προσπαθήστε να τα αποφύγετε με κάθε κόστος.

 1. Υψηλός χρόνος φόρτωσης σελίδας, δηλαδή αργός ιστότοπος
 2. Ακατάστατη σχεδίαση με κακή πλοήγηση (λείπουν ψίχουλα)
 3. Μη ανταποκρινόμενος σχεδιασμός
 4. Εντυπωσιακές αναδυόμενες φόρμες συμμετοχής
 5. Πάρα πολλές διαφημίσεις
 6. Άσχετες διαφημίσεις
 7. Σπασμένοι σύνδεσμοι – 404 σελίδα δεν βρέθηκε, κ.λπ..
 8. Σφάλματα MySQL ή PHP σε αναρτήσεις και σελίδες
 9. Έλλειψη κοινωνικής απόδειξης
 10. Κακό περιεχόμενο

Τώρα που γνωρίζετε τα προβλήματα, ας συζητήσουμε τις λύσεις τους.

Βελτιώστε την ταχύτητα του ιστότοπού σας στο WordPress

Βελτιώστε την ταχύτητα του ιστότοπού σας

Έχουμε μιλήσει ξανά και ξανά για τη σημασία του. Ο ιστότοπός σας θα φορτωθεί γρήγορα, κατά προτίμηση εντός 3-4 δευτερολέπτων. Οι άνθρωποι καταναλώνουν τόσα πολλά μέσα σήμερα που μετρά κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου. Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας:

  1. Χρησιμοποιώντας μια προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης WordPress όπως το W3 Total Cache
  2. Χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου όπως το MaxCDN
 1. Χρήση μιας υπηρεσίας φιλοξενίας Managed WordPress όπως το Media Temple ή το WPEngine
 2. Βελτιστοποίηση εικόνων με συμπίεση ή χρήση της σωστής μορφής

Μόλις εφαρμόσετε τις αλλαγές, μπορείτε να μετρήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας με εργαλεία όπως Pingdom, GTmetrix και Δοκιμή ιστοσελίδας. Το GTmetrix σας παρέχει τις πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του ιστότοπού σας.

Σχεδιασμός ιστότοπου

Σχεδιασμός ιστότοπου

Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό, ευαίσθητο και διακριτικό θέμα WordPress. Το θέμα που χρησιμοποιείτε για τον ιστότοπό σας πρέπει να είναι τέτοιο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν, με ευκολία. Δεν πρέπει να το αναζητούν για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα.

 • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε σωστά το κύριο πλευρική γραμμή, ο κύρια γραμμή μενού και το υποσέλιδο. Τα μάτια των ανθρώπων είναι συνηθισμένα σε αυτά και ας το κρατήσουμε έτσι.
 • Εάν το ιστολόγιό σας επικεντρώνεται σε δοκίμια και ποίηση, θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε ένα θέμα με έντονο επικεντρωθείτε στην τυπογραφία. Ρίξτε μια ματιά στο Gregory’s Sparring Mind για ένα εξαιρετικό παράδειγμα μινιμαλιστικού σχεδιασμού.
 • Χρησιμοποιήστε σχετικές εικόνες. Αξίζουν χίλιες λέξεις. Μπορείτε να βρείτε υπέροχες δωρεάν εικόνες από αυτές τις πηγές.
 • Χρησιμοποιήστε μια σχετική προσθήκη δημοσιεύσεων όπως ΓΙΑΡΠ ή nΣχετίστε.
 • Αυτό είναι αυτονόητο, ο ιστότοπός σας πρέπει να ανταποκρίνεται. Είναι μια πρώτη φορά για κινητά και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτήν.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Θα ήταν ανόητο να αφαιρέσετε εντελώς τις διαφημίσεις από τον ιστότοπό σας. Είναι μια από τις κύριες πηγές εσόδων! Λοιπόν τι κάνεις? Βεβαιωθείτε ότι οι διαφημίσεις είναι σχετικές. Οι άσχετες διαφημίσεις προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά από το κέρδος. Εάν χρησιμοποιείτε το Google AdWords, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς η Google ξοδεύει μεγάλο μέρος της Ε & Α για την προβολή καλύτερων διαφημίσεων. Και είναι πολύ καλοί σε αυτό. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε αυτοεξυπηρετούμενες διαφημίσεις banner, βεβαιωθείτε ότι το προϊόν / ιστότοπος στον οποίο συνδέεστε είναι πραγματικά χρήσιμο. Σύνδεση με κάτι μόνο εάν θα το συνιστούσατε. Μια επιλογή εκκίνησης μεταξύ των bloggers είναι το BuySellAds. Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για εξειδικευμένα δίκτυα διαφημίσεων.

Αναδυόμενα παράθυρα

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η τεχνολογία πρόθεσης εξόδου έγινε τόσο δημοφιλής. Το σενάριο περιμένει τη χρήση για να φύγει – το δεύτερο μετακινεί το ποντίκι προς το κουμπί σταυρού, εμφανίζεται το αναδυόμενο παράθυρο. Εξ ου και ο όρος πρόθεση εξόδου. Το OptinMonster είναι ένα από τα καλύτερα plug-in opt-in WordPress που έχουν κατακτήσει την τεχνολογία πρόθεσης εξόδου. Δημοφιλείς ιστότοποι όπως το Social Media Examiner και το Search Engine Journal χρησιμοποιούν το OptinMonster.

Ωστόσο, υπάρχουν τόσοι πολλοί ιστότοποι που εξακολουθούν να μην χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία πρόθεσης εξόδου. Ως αναγνώστης, με ενοχλεί πραγματικά όταν προσπαθώ να διαβάσω κάτι και υπάρχει ένα αναδυόμενο παράθυρο στην οθόνη μου κάθε λίγα λεπτά. Ωστόσο, αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και μπορεί να διαφέρει από τη γνώμη σας. �� Εδώ είναι κάτι που ίσως γνωρίζετε ήδη.

Εάν το περιεχόμενό σας είναι αρκετά καλό, οι χρήστες θα παρακολουθούν αυτόματα ή / και θα εγγραφούν στον ιστότοπό σας.

Σπασμένοι σύνδεσμοι και σφάλματα λογισμικού

Κατεστραμμένοι σύνδεσμοι και σφάλματα λογισμικού

Καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, δημιουργείτε πολλούς συνδέσμους – εσωτερικούς και εξωτερικούς. Μπορείτε επίσης να αναθεωρήσετε τη δομή του ιστότοπου μερικές φορές για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Στη διαδικασία, είναι πολύ φυσικό να προσγειωθείτε με σπασμένους συνδέσμους. Αυτό είναι το πρόβλημα – οι σπασμένοι σύνδεσμοι προκαλούν σοβαρό πλήγμα στη δομή του ιστότοπού σας και τη βαθμολογία SEO. Μην ανησυχείς. Χρησιμοποιήστε μια προσθήκη όπως Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων να αναλύσετε όλους τους συνδέσμους στον ιστότοπό σας και να διορθώσετε αυτούς που είναι νεκροί.

Τα σφάλματα λογισμικού προκύπτουν από σενάρια PHP που δεν έχουν διαμορφωθεί σωστά, υπερφόρτωση διακομιστή, διενέξεις προσθηκών σε plugin ή διενέξεις plug-to-theme Υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα μπορούσαν να τους προκαλέσουν, και οι λύσεις σε καθέναν από αυτούς απαιτούν καλή τεχνική γνώση. Η καλύτερη λύση είναι να μην χρησιμοποιείτε τα αντικρουόμενα πρόσθετα / θέματα. Ωστόσο, εάν πρόκειται για πρόβλημα διακομιστή ιστού, επικοινωνήστε με την υποστήριξη. Εάν ο προϋπολογισμός σας μπορεί να τον υποστηρίξει, μεταβείτε σε μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress όπως το WPEngine.

Κοινωνική απόδειξη

Κοινωνική απόδειξη

Η κοινωνική απόδειξη σημαίνει απλώς πόσο δημοφιλές είναι το περιεχόμενό σας. Πόσα άτομα έχουν μοιραστεί τη συγκεκριμένη ανάρτηση; Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εάν έχετε έναν νέο ιστότοπο, θα πλησιάζει το μηδέν. Μην ανησυχείς. Συγουρεύομαι να μην εμφανίζεται τα στατικά κοινής χρήσης. Απλά θα έκαναν τα κουμπιά κοινής χρήσης. Καλύτερη συμβουλή –

Αφιερώστε διπλάσιο χρόνο προωθώντας το περιεχόμενό σας, όπως κάνατε με τη δημιουργία του.

Το περιεχόμενο είναι King

Τελευταίο αλλά όχι το λιγότερο – βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι κορυφαίο. Αφιερώστε χρόνο για ανάγνωση, έρευνα και ενημέρωση του περιεχομένου σας έτσι ώστε να γίνει α σημείο αναφοράς για το συγκεκριμένο θέμα. Ας υποθέσουμε ότι γράφετε ένα θέμα σχετικά με τα «καλύτερα βιβλία για την κοινωνική ψυχολογία». Απλά γράφοντας 10 ονόματα δεν θα το κόψω. Συμπεριλάβετε βαθμολογίες, όχι. των κριτικών, των πωλήσεων και του ιστορικού του συγγραφέα και της προσωπικής σας κριτικής. Τι είναι καλό σε αυτό το βιβλίο; Ποια είναι τα πράγματα που λείπει το βιβλίο; Τελικά, η ανάρτησή σας θα πρέπει να είναι τόσο καλή ώστε ο αναγνώστης πηγαίνει:

«Ω! Αυτή η ανάρτηση έχει όλα όσα ψάχνω. Καλύτερος σελιδοδείκτης! “

Δείτε το άρθρο του Gregory 50 βιβλία κοινωνικής ψυχολογίας που πρέπει να διαβάσετε. Μπορείτε να προτείνετε ορισμένες βελτιώσεις για αυτό το άρθρο?

συμπέρασμα

Σήμερα έχουμε καλύψει μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσουμε το ποσοστό εγκατάλειψης, βελτιώνοντας έτσι την αφοσίωση των χρηστών σας. Εάν έχετε κάποια συμβουλή για εμάς, ενημερώστε μας – είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που ακούμε από τους αναγνώστες μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map