Απλοποιήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με το WordPress: Δημιουργία της επιχείρησής σας

 1. 1. Απλοποιήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με το WordPress: Φιλοξενία
 2. 2. Απλοποιήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με WordPress: Θέματα, πρόσθετα, προϊόντα και υπηρεσίες
 3. 3. Αυτή τη στιγμή διαβάζει: Απλοποιήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με το WordPress: Δημιουργία της επιχείρησής σας
 4. 4. Απλοποιήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με το WordPress: Branding και μάρκετινγκ

Η καθιέρωση οποιουδήποτε είδους διαδικτυακής επιχείρησης απαιτεί ενδελεχή προετοιμασία και σχέδιο σκοπιμότητας. Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, πρέπει να ορίσετε ορισμένους στόχους:


 • Βραχυπρόθεσμα (δημιουργήστε προϊόντα και υπηρεσίες, λάβετε περισσότερη επισκεψιμότητα, περισσότερους δυνητικούς πελάτες και εγγραφές μέσω μάρκετινγκ και επωνυμίας)
 • Μακροπρόθεσμα (επιτύχετε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο μέσω της επίδειξης τεχνογνωσίας και δημιουργίας συνδέσεων)

Το να είσαι ευέλικτος για συμμόρφωση με τις νέες τάσεις αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές επιχειρηματικές δεξιότητες αυτές τις μέρες. Ήταν πάντα σημαντικό να παραμείνουμε μπροστά στον ανταγωνισμό, αλλά σήμερα είναι πιο προφανές από ποτέ, κυρίως λόγω των ραγδαίων αλλαγών στον κόσμο της πληροφορικής. Ο εικονικός κόσμος ξεπερνά τον επιχειρηματικό θρόνο από απτές επιχειρήσεις πραγματικού κόσμου. Και δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία παρά να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση WordPress.

Σύνταξη ιστολογίου

Μια επιχείρηση WordPress μπορεί να ασχολείται με τη δημιουργία νέων προσθηκών, θεμάτων, προσαρμοσμένων λύσεων σχεδίασης ή παροχής υποστήριξης, αλλά μπορεί επίσης να αναφέρεται στην εκκίνηση του δικού σας ιστολογίου που θα χρησιμοποιούσε το WordPress ως το κύριο θέμα και θα βοηθούσε τους άλλους να αξιοποιήσουν στο έπακρο.

Αν θέλετε να γράψετε ένα αξιόπιστο και πλούσιο σε πληροφορίες ιστολόγιο, να διατηρείτε πάντα αυτό που γνωρίζετε καλύτερα. Είναι καλύτερο αν το ιστολόγιο και η επιχείρησή σας σχετίζονται και συνδέονται με τον ιστότοπό σας. Μερικές φορές βλέπω ένα ιστολόγιο που βρίσκεται σε έναν υποτομέα, το οποίο είναι εντάξει, αλλά δεν χρησιμοποιεί την ίδια επωνυμία με τον ιστότοπο.

Όταν σκέφτεστε επιχειρηματικά, παραμείνετε πάντα μια αξιόπιστη πηγή. Οι επισκέπτες και οι αναγνώστες θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στο ιστολόγιο ενός εκπαιδευτικού που γράφτηκε από έναν δάσκαλο παρά από κάποιον άλλο. Έτσι, θα πρέπει να γράψετε όσο το δυνατόν περισσότερο για την πρώτη σας εμπειρία. Οι ιστορίες άλλων ατόμων μπορούν να εισαχθούν ως σύνδεσμοι και αυτά τα άτομα ενδέχεται να συνδεθούν μαζί σας αργότερα. Ανεξάρτητα από το πώς θα αλλάξει ο κόσμος, οι πραγματικές, πρακτικές και πρακτικές ιστορίες θα μοιράζονται πάντα περισσότερο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πρωτότυπο και ενημερωμένο περιεχόμενο ιστολογίου είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο. Είναι πολύ πιο εύκολο και καλύτερο να γράφεις για τις δικές σου εμπειρίες, παρά να γράφεις σε “καυτά” θέματα για τα οποία δεν γνωρίζεις. Θα γνωρίσετε τους ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτό που σας ενδιαφέρει και αυτό ισοδυναμεί με περισσότερο στοχευμένο κοινό.

Γίνοντας επαγγελματίας WordPress σημαίνει ότι πρέπει να ειδικευτείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει και να εκπαιδεύετε συνεχώς τον εαυτό σας και τους άλλους.

Προσωπική πινελιά

προσαρμογή-θέμα-wordpress

Κάθε επιτυχημένος blogger και ιδιοκτήτης επιχείρησης γνωρίζει ότι οι πελάτες ή το κοινό τους εκτιμούν όταν αποκαλύπτονται. Με αυτόν τον τρόπο, δείχνετε στο κοινό σας ότι είστε ειλικρινείς και ειλικρινείς μαζί τους. Οι άνθρωποι θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στη γνώμη και τις αναμνήσεις σας εάν το επισημάνετε με μια προσωπική σφραγίδα.

Σε κάθε είδος επιχείρησης υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στον ορίζοντα και στη συνέχεια, υπάρχουν και άλλοι, που πραγματικά απολαμβάνουν τη δουλειά τους και προσπαθούν πάντα να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Η χρήση του WordPress για να γράψετε για την επιχείρησή σας θα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα και θα το απολαύσετε πολύ περισσότερο αν ανήκετε στην τελευταία. Ακριβώς όπως όταν πηγαίνετε σε μια συναυλία και νιώθετε εάν το συγκρότημα έχει την ικανότητα και να νιώσει τι αποδίδουν ή απλά το κάνουν με ρουτίνα, το κοινό σας θα νιώσει τις δικές σας αισθήσεις. Το να είστε γνήσιοι και διαφανείς στην εργασία σας θα σας προσφέρουν περισσότερη υποστήριξη και σχόλια από άτομα που επισκέπτονται το ιστολόγιό σας ή χρησιμοποιούν τα εργαλεία του WordPress.

Εκτός από την προσθήκη της προσωπικότητάς σας στο ιστολόγιό σας, θα πρέπει να το επιδείξετε μέσω του σχεδιασμού του ιστολογίου σας. Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε το θέμα του WordPress σας και να κάνετε τον ιστότοπό σας WordPress ξεχωριστό. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να χτίσετε την επωνυμία σας και την επιχείρησή σας χωρίς πολλή προσπάθεια.

Ομορφιά της κοινής χρήσης

Αν και στον εταιρικό κόσμο οι άνθρωποι εξακολουθούν να τρέχουν τον αγώνα των αρουραίων, ο κόσμος του Διαδικτύου γράφει συχνά μια διαφορετική ιστορία. Όχι μόνο λόγω της δημοτικότητας των κοινωνικών μέσων, η βασική λέξη του Διαδικτύου σήμερα είναι κοινή χρήση. Χιλιάδες ιστότοποι και ιστολόγια παρέχουν πληροφορίες και γνώσεις. Το Διαδίκτυο πυροδότησε πραγματικά μια παγκόσμια επανάσταση όσον αφορά την κουλτούρα ανταλλαγής πληροφοριών.

Οι χρήστες ανεβάζουν τα δικά τους δωρεάν μαθήματα για την εκμάθηση διαφορετικών γλωσσών, την ενίσχυση των δεξιοτήτων του υπολογιστή και την εκτέλεση πολλών άλλων πραγμάτων. Έτσι, όταν γράφετε για ή σχετικά με την επιχείρησή σας στο WordPress, μοιραστείτε μερικές από τις επιτυχημένες στρατηγικές σας που έχουν λειτουργήσει καλά για εσάς και την επιχείρησή σας.

Από την άλλη πλευρά, μη διστάσετε να ενημερώσετε το κοινό σας για κάποιες αποτυχίες ή λάθη. Αυτό θα τους βοηθήσει στη μελλοντική τους εργασία και θα κερδίσετε επίσης την εμπιστοσύνη τους. Με τη σύνδεση με διαφορετικά άτομα και τα ιστολόγιά τους, θα μάθετε επίσης κάτι από τις νίκες και τις ήττες τους. Επιπλέον, εάν είχατε πρόσφατες εκτιμήσεις, τοποθετήστε συνδέσμους σε αυτές τις εκδηλώσεις ή ιστότοπους όπου η εργασία σας έχει δημοσιευτεί ή εκτιμηθεί.

Η όλη ιδέα πίσω από την ύπαρξη υπηρεσιών όπως το WordPress συνδέει τους ανθρώπους με τη δημιουργία μιας τεράστιας κοινότητας που θα μοιράζεται τις σκέψεις και τις δεξιότητές τους, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να μαθαίνει το ένα από το άλλο..

Ουσία της επικοινωνίας

Έχουμε ήδη αναφέρει την ικανότητα στην επιχειρηματική έννοια. Πολλοί από εμάς έχουν δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα και συνειδητοποίησαν ότι πρέπει να ακολουθήσουμε κάτι άλλο εντελώς. Όταν μιλάμε για το πλαίσιο της επικοινωνίας στο Διαδίκτυο, μπορεί να βελτιωθεί με πολλούς τρόπους, αλλά η ουσία της καλής επικοινωνίας βρίσκεται μέσα σε ένα άτομο.

Μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς στην αρχή να δημιουργήσετε περιεχόμενο και να λάβετε μέρος σε εποικοδομητικές συζητήσεις, αλλά θα μάθετε τόσα πολλά για το τι κάνετε εσείς και η επιχείρησή σας στο WordPress κάνοντας αυτό. Είναι σαν να μιλάς με έναν φίλο, γίνεται πιο εύκολο να δεις το σωστό μονοπάτι μόλις μοιραστείς τις ανησυχίες σου με άλλους.

Δοκιμάστε όσες περισσότερες μορφές δημιουργίας περιεχομένου μπορείτε:

 • Γραπτή (κείμενο, οδηγίες, προωθητικά και κριτική, φόρουμ WordPress.org)
 • Οπτικό (infographics, video tutorials, whiteboards)

Η καλή επικοινωνία σημαίνει την ετοιμότητα να απαντήσετε στους αναγνώστες ή στους χρήστες των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Εάν έχετε δημιουργήσει ένα θέμα για το WordPress και λαμβάνετε σχόλια από τους χρήστες, θα πρέπει να είστε εκεί για να τους βοηθήσετε να λύσουν τυχόν πιθανά προβλήματα ή να τους ευχαριστήσετε πάντα για τον έπαινο ή την κριτική. Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε την εργασία σας και να προχωρήσετε στη θέση σας, αλλά μην περιμένετε θαύμα από το Facebook ή το Twitter. Είναι σαν τη φωτιά – καλοί υπηρέτες, αλλά κακοί δάσκαλοι. Αφήστε τους να λειτουργήσουν για εσάς και όχι το αντίστροφο. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία για να αυξήσετε την αφοσίωση στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Πηγαίνετε στο Διαδίκτυο της επιχείρησής σας

επιχειρηματίας με φορητό υπολογιστή στο γραφείο

Το WordPress είναι ιδανικό για απλοποίηση της διαδικτυακής επιχείρησής σας. Αν θέλετε να γράψετε για το πώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας είναι ευεργετικά για τους ανθρώπους, τότε σίγουρα θα πρέπει να έχετε ένα υπέροχο ιστολόγιο με πραγματικές ιστορίες και μελέτες περιπτώσεων. Τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η επιχείρησή σας στο WordPress είναι:

 • Αξιοπιστία και εξουσία μέσω της επίδειξης της τεχνογνωσίας σας μέσω εξαιρετικών προϊόντων, υπηρεσιών και ιστολογίου
 • Να είστε φιλικοί και ειλικρινείς στην επικοινωνία με τους πελάτες και τους επισκέπτες σας
 • Δίνοντας έγκαιρη υποστήριξη

Η δημιουργία συχνών ερωτήσεων και τεκμηρίωσης βάσει των σχολίων των χρηστών σας είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερο περιεχόμενο και να διευκολύνετε τη ζωή τους (και τη δική σας). Για εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας στο WordPress, μπορείτε να ανατρέξετε στο ιστολόγιο WPExplorer και να βρείτε όλα όσα ίσως χρειαστείτε.

Μείνετε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και θα δείτε ότι ακούγοντας τους πελάτες σας, θα κάνετε την επιχείρησή σας ένα καλύτερο μέρος για όλους.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me