Πώς να καρφώσετε υπέροχες ιδέες ιστολογίου για τον ιστότοπό σας στο WordPress

Προτού προχωρήσετε, συνειδητοποιήστε ότι υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ της δημιουργίας καταπληκτικών ιδεών ιστολογίου και της δημιουργίας εκπληκτικού περιεχομένου για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Χρειάζεστε αναρτήσεις για μια επιτυχημένη καμπάνια μάρκετινγκ περιεχομένου, αλλά πώς μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο χωρίς εξαιρετικές ιδέες ιστολογίου για να ξεκινήσετε με?


Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα, έτσι δεν είναι; Πώς δημιουργείτε εξαιρετικές ιδέες ιστολογίου που διατηρούν τη φωτιά στο blog σας στο WordPress και αυξάνεται το τραπεζικό σας υπόλοιπο; Γιατί μερικοί άντρες γνωρίζουν μόνο τις ιδέες του blog για να επιδιώκουν τον μέγιστο αντίκτυπο συχνά φορές με αποτέλεσμα την ανδρική συμπεριφορά?

Πώς να δημιουργήσετε υπέροχες ιδέες ιστολογίου αμέσως

Εάν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες ιδέες ιστολογίου για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, να ξεπεράσετε το μπλοκ του συγγραφέα ή απλά να προσθέσετε ζωή στο ιστολόγιό σας, πάρτε μια ανάσα (και μια γουλιά από ό, τι έχετε) καθώς φτάσατε στο σωστό μέρος. Όλοι χρειαζόμαστε κάποια έμπνευση κατά καιρούς, οπότε καλώς ήλθατε και αισθανθείτε σαν στο σπίτι (έχουμε συνδέσει ακόμη και με ένα χρήσιμο άρθρο για κάθε συμβουλή – αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα κάντε κλικ στις εικόνες!).

1. Ρωτήστε τους αναγνώστες σας

Καλύτερες προσθήκες κουίζ για το WordPress για τη βελτίωση της αφοσίωσης των χρηστών

Ναι, πραγματικά δεν γνωρίζετε την αξία των σχολίων που παρέχουν οι αναγνώστες σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τόνο εκπληκτικών ιδεών blog απλά ρωτώντας τους αναγνώστες σας τι θέλουν να διαβάσουν. Ναι, απλώς ρωτήστε, αλλά αν δεν σας ακούγεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξυπνες μεθόδους, όπως απλές έρευνες.

Για παράδειγμα, πρόσθεσα κάποτε ένα επιπλέον πεδίο στις φόρμες εγγραφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζήτησα από τους συνδρομητές να αναφέρουν τη μεγαλύτερη πρόκλησή τους στο μάρκετινγκ περιεχομένου. Μεταξύ εσάς και εμένα, συγκέντρωσα αρκετές ιδέες blog για μήνες και κάτι λίγο επιπλέον για το ενημερωτικό δελτίο.

Ρωτήστε και θα λάβετε και θα χρησιμοποιήσετε κάθε μέθοδο στη διάθεσή σας. Ευτυχώς, υπάρχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις μέρες μας, που σημαίνει ότι η απόκτηση εξαιρετικών ιδεών ιστολογίου είναι μόνο μια συνομιλία μακριά. Συνεργαστείτε με τους αναγνώστες σας για να δημιουργήσετε σχετικό περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στα προβλήματά τους.

2. Καταιγισμός ιδεών

Συμβουλές επιτυχίας στο Blogging του WordPress

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα από αυτά τα «τυχαία» πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα συνέβη χθες. Ένας στενός φίλος γνωστός ως Duncan (Βλέπε; Είναι πραγματικά αληθινός) ήρθε να επισκεφτεί και μιλήσαμε για ένα δευτερεύον έργο στο οποίο εργάζομαι. Μέσα σε λίγο χρόνο, κάναμε καταιγισμού ιδεών, με αποτέλεσμα μερικές ιδέες blog.

Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για την αποκάλυψη που ανέφερα στο παρελθόν ότι εργάζομαι σε μια ανάρτηση σχετικά με την απόκτηση ιδεών blog για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Έτσι, κάναμε ιδέες και δημιουργήσαμε ακόμη περισσότερες ιδέες, μερικές από τις οποίες δεν έχουν καμία σχέση με το περιεχόμενο, αλλά άλλες πτυχές του side project.

Έχετε ήδη μια ομάδα στη θέση της; Εξαιρετική! Μπορείτε να κάνετε ιδέες για ιδέες και να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως Τρέλλο μεταξύ άλλων για τη διαχείριση της διαδικασίας. Ο καταιγισμός ιδεών απαιτεί μόνο έναν επιπλέον εγκέφαλο, οπότε παρακαλώ απλώς καταιγισμός ιδεών και απολαύστε τις συνομιλίες που έχετε με τους ανθρώπους γύρω σας.

3. Ελέγξτε τα σχόλιά σας

Πώς να λάβετε περισσότερα σχόλια στο WordPress Blog σας

Όλοι ονειρευόμαστε τη δημοσίευση αναρτήσεων που τραβούν πολλά σχόλια και μερικά πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την αίσθηση να λάβετε τα πρώτα σας σχόλια. Είναι συναρπαστικό δεδομένου ότι μπορείτε να πείτε ότι τα παιδιά δίνουν μια χαρά για εσάς.

Αλλά ξέρατε, όπως ακριβώς ρωτάτε απευθείας τους αναγνώστες σας, μπορείτε να συλλέξετε πολλές ιδέες ιστολογίου από την περιοχή σχολίων σας; Ποιες σχετικές ερωτήσεις κάνουν οι αναγνώστες; Ποια σημεία πόνου εκφράζουν σε απάντηση στην ανάρτησή σας; Αυτά είναι όλα ώριμα μέσα για να αντλήσουμε υπέροχες ιδέες blog.

Μπορείτε να επεκτείνετε αυτήν την προσέγγιση και σε άλλα ιστολόγια στον κλάδο σας και να δείτε επίσης τις ενότητες σχολίων τους. Τι ζητούν οι αναγνώστες; Τι ενοχλεί οι εν λόγω αναγνώστες και μπορείτε να προσφέρετε μια λύση μέσω του περιεχομένου σας; Σίγουρα μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς η ενότητα σχολίων είναι μια πλούσια πηγή σχετικών ιδεών ιστολογίου, σωστά?

Κατά μέρος: Εάν έχετε την τάση, μπορείτε να επιδείξετε την εξειδίκευσή σας απαντώντας στην ερώτηση του σχολιαστή εκεί και μετά. Κοίτα αυτό. Δημιουργείτε εξουσία και συλλέγετε ιδέες blog ταυτόχρονα, στο blog σας ή αλλού! Τώρα ξέρω γιατί τα σχόλια είναι τόσο πολύτιμα.

4. Ορίστε το κοινό-στόχο σας

Καλύτερο κοινό WordPress: Σημαντικές μετρήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη

Τι διάολο δημιουργείτε ακόμη και περιεχόμενο για να ξεκινήσετε αν δεν έχετε ιδέα για ποιον προορίζεται; Πιθανότατα δεν μπορείτε να κερδίσετε τις καλύτερες ιδέες ιστολογίου επειδή δεν έχετε ορίσει ακόμα το κοινό σας. Τι του αρέσει ο ιδανικός πελάτης σας; Τι περνούν πιθανώς και πώς μπορείτε να ανακουφίσετε αυτόν τον πόνο?

Με μια πεντακάθαρη εικόνα του ατόμου που προσπαθείτε να προσεγγίσετε, θα σας έρθουν καταπληκτικές ιδέες για το blog. Και δεδομένου ότι θα δημιουργήσετε εξαιρετικά στοχευμένο και εξατομικευμένο περιεχόμενο, οι δημοσιεύσεις σας θα κάνουν θαύματα στους αναγνώστες σας, καθώς και στις μηχανές αναζήτησης.

Αφιερώστε χρόνο για να κατανοήσετε την προοπτική σας. Ποια είναι τα κίνητρά τους; Γιατί βρίσκονται στον ιστότοπό σας; Έχουν ανάγκη που μπορείτε να ικανοποιήσετε με δωρεάν περιεχόμενο; Ξέρετε, τέτοια πράγματα. Πραγματικά, αυτή είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές που μπορείτε να πάρετε σήμερα. Συνήθιζα να γράφω από το μπλε, απλά για να γεμίσω το ιστολόγιό μου με περιεχόμενο, αλλά τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά μέχρι να ορίσω ένα κοινό-στόχο. Είναι εύκολο.

5. Εμπλέξτε έρευνα λέξεων-κλειδιών

WordPress SEO: Έρευνα λέξεων-κλειδιών (και τι να κάνετε με λέξεις-κλειδιά)

Μαζί με τον καθορισμό ενός κοινού-στόχου έρχεται έρευνα λέξεων-κλειδιών. Έτσι έχετε τώρα μια σαφή εικόνα του κοινού σας και μερικές λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν τα σημεία του πόνου τους. Ίσως ακόμη και οι ακριβείς λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν για να βρουν τον ιστότοπό σας. Το σημείο είναι ότι χρειάζεστε λέξεις-κλειδιά, οπότε λάβετε λέξεις-κλειδιά.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις λέξεις-κλειδιά για να δημιουργήσετε περισσότερες ιδέες για λέξεις-κλειδιά, οι οποίες δημιουργούν εύφορους λόγους για στοχευμένες ιδέες ιστολογίου που έχουν τον αντίκτυπο που επιθυμείτε. ο Εργαλείο λέξεων-κλειδιών του AdWords είναι ένας σωσίβιος από την άποψη αυτή. Απλώς βάλτε τις λέξεις-κλειδιά σας στο εργαλείο και παρακολουθήστε τη μαγεία να συμβαίνει.

Υπάρχουν άλλα αμέτρητα εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένων των Moz Keyword Explorer, KWFinder και SEMRush, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε όσες ιδέες ιστολογίου χρειάζεστε και να ενισχύσετε το SEO σας στη διαδικασία. Το μεγάλο SEO περιλαμβάνει έξυπνη έρευνα λέξεων-κλειδιών.

6. Ακολουθήστε τη συνομιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πώς να αυξήσετε τα κοινωνικά σας μέσα από τον ιστότοπό σας στο WordPress

Οι συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν εξαιρετική πηγή ιδεών ιστολογίου για τον ιστότοπό σας. Απλώς αναζητήστε ερωτήσεις, συζητήσεις ή ακόμη και ειδήσεις σχετικά με οποιοδήποτε θέμα στη βιομηχανία σας και δεν θα έχετε ποτέ ποτέ τελείες από εξαιρετικές ιδέες ιστολογίου.

Για παράδειγμα, πάρτε το Quora ή το Reddit. Οι αναγνώστες από όλα τα κοινωνικά στρώματα συχνά επισκέπτονται αυτούς τους ιστότοπους αναζητώντας απαντήσεις σε σχεδόν οποιοδήποτε θέμα κάτω από τον ήλιο. Καθώς ο τύπος ψάχνει για εξαιρετικές ιδέες blog για μελλοντικές δημοσιεύσεις, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι αυτή η ενιαία συμβουλή έχει πολύ βάρος.

Απλώς αναζητήστε στο Twitter ή στον αγαπημένο σας ιστότοπο κοινωνικών μέσων και πιθανότατα θα λάβετε περισσότερες ιδέες ιστολογίου από ό, τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Στην πραγματικότητα, οι ιδέες του ιστολογίου κρύβονται σε #hashtags, @αναφορές, κοινές χρήσεις, εικόνες και πολλά άλλα. Απλώς επιλέξτε αυτά που σας αρέσουν και τρέξτε με.

7. Αυτόματες προτάσεις Google: Συμβουλή γρήγορης πυρκαγιάς

Πώς να δημιουργήσετε μια ανάρτηση ιστολογίου WordPress

Σήμερα, το Google προβλέπει τα ερωτήματά σας καθώς πληκτρολογείτε «em. Αυτό το καλό χαρακτηριστικό αυτόματης πρότασης είναι βασικά ένα “δειγματοληψία” των πραγμάτων που θέλουν οι άνθρωποι. Είναι μια γρήγορη πηγή ιδεών ιστολογίου για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να φανταστείτε. Επιπλέον, έχετε καλύτερες βαθμολογίες αναζήτησης επειδή, πάλι, είναι τα πράγματα που θέλουν οι άνθρωποι.

Απλώς ενεργοποιήστε την αγαπημένη μας μηχανή αναζήτησης, καλή Google και πληκτρολογήστε την. Η αυτόματη πρόταση ξεκινά αμέσως με μια λίστα θεμάτων. Αφού επιλέξετε τα αγαπημένα σας θέματα, μπορείτε να αλλάξετε λίγο τους τίτλους ώστε να ταιριάζουν στις διάφορες ανάγκες σας.

Για παράδειγμα, αν πληκτρολόγησα “Πώς να δημιουργήσω ένα blog” και αυτή η δυνατότητα μου έδωσε μερικές ιδέες, θα μπορούσα να γυρίσω και να λυγίσω τις ιδέες όσο θέλω. Μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας την αυτόματη πρόταση Google. Εννοώ, έλα, σας έκαναν ένα εξαιρετικό εργαλείο, γιατί να τους απογοητεύσετε?

8. Συγγραφείς μίσθωσης / φιλοξενίας

10 καλύτερες προσθήκες διαχείρισης πολλαπλών συγγραφέων WordPress

Η λειτουργία ενός ατόμου έχει τα προνόμιά της, αλλά απλά δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε οικονομίες κλίμακας. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ περισσότερες ιδέες και περιεχόμενο ιστολογίου εάν εκτελείτε ένα blog πολλαπλών συγγραφέων σε αντίθεση με μια σόλο λειτουργία. Μπορείτε να πληρώσετε συγγραφείς, να καλωσορίσετε επισκέπτες bloggers ή να κάνετε και τα δύο.

Ο Andy of Newsforshoppers δημιούργησε ένα διαδικτυακό περιοδικό που βοηθά τους καταναλωτές με online αγορές. Τα έκανε όλα αυτά χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο κατανομής εσόδων και μια ομάδα αφοσιωμένων δημοσιογράφων που διατηρούν τον ιστότοπο φρέσκο ​​με περιεχόμενο. Οι συγγραφείς παίρνουν το 70% των χρημάτων adsense που κάνουν οι δημοσιεύσεις τους και ο Andrew δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχεί για τις ιδέες του blog.

Πολλοί άλλοι ιστότοποι χρησιμοποιούν αυτό το μοντέλο και είναι αποτελεσματικό σε ένα σφάλμα. Εσείς εστιάζετε στις άλλες πτυχές της λειτουργίας της επιχείρησής σας και επιτρέπετε σε κάποιον άλλον να φροντίσει τις ιδέες του blog και τη δημιουργία περιεχομένου. Αυτό ισχύει επίσης εάν θέλετε να δημοσιεύσετε όλο το περιεχόμενο με το όνομά σας ή ένα πρόγραμμα όπως “Σύνταξη προσωπικού”.

9. Εμπειρογνώμονες συνέντευξης

Καλύτερες προσθήκες και λύσεις Podcast για WordPress

Ποιος δεν θέλει να διαβάσει (ή να ακούσει) τι είπε ένας ειδικός για κάποιο θέμα ενδιαφέροντος; Οι ειδικές συνεντεύξεις είναι υπέροχες ιδέες στο blog από μόνες τους, για να μην αναφέρουμε το ποσό της σοφίας που μπορείτε να αποκτήσετε από τις απαντήσεις. Οι συνεντεύξεις είναι εύκολο να δημιουργηθούν και να δημιουργηθούν, αλλά μπορούν γρήγορα να δημιουργήσουν αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Επικοινωνήστε με ειδικούς του κλάδου σας και ζητήστε από αυτούς τους τύπους να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις που σχετίζονται με τους αναγνώστες σας. Δημοσιεύστε τις συνεντεύξεις όποτε, ειδικά την παροιμία όταν δεν μπορείτε να κάνετε τους δημιουργικούς σας χυμούς.

Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε πολύ και σκληρά για τις συνεντεύξεις, απλά πρέπει να βρείτε μια ερώτηση ή μια σειρά ερωτήσεων. Στείλτε τις ερωτήσεις στους πιο επιλεγμένους ειδικούς σας και συγκεντρώστε τις απαντήσεις τους σε συναρπαστικές δημοσιεύσεις. Ή προσπαθήστε να βρείτε επισκέπτες για το δικό σας podcast. Αυτό όχι μόνο προσθέτει νέο περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας, αλλά και μια ποικιλία μορφών μέσων για να προσελκύσει νέους αναγνώστες / ακροατές.

10. Joyride on Trends

Συμβουλές και τάσεις μάρκετινγκ WordPress

Οι τάσεις είναι μια εξαιρετική πηγή ιδεών ιστολογίου που γίνονται ιογενείς. Και δεδομένου ότι οι τάσεις περιστρέφονται γύρω από ό, τι είναι ζεστό σε μια συγκεκριμένη ώρα, παρέχουν ζωοτροφές για δημοσιεύσεις ειδήσεων. Ωστόσο, οι τάσεις είναι τόσο καλές όσο είναι καυτές. Εάν δεν ενεργείτε γρήγορα, απλώς θα χάσετε την ευκαιρία να τραβήξετε κάποια ιική κυκλοφορία.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι υπάρχουν αμέτρητα εργαλεία εκεί έξω που σας βοηθούν να παρακολουθείτε τις τελευταίες ειδήσεις και τάσεις σε οποιονδήποτε κλάδο. Για αρχάριους, έχουμε Ειδοποιήσεις Google, που σας ειδοποιεί κάθε στιγμή που γίνεται αναφορά στις λέξεις-κλειδιά σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές ειδοποιήσεις, αλλά να μην το παρακάνετε, ή θα πνιγείτε στο ταχυδρομείο.

Το Trends μπορεί επίσης να σας ενημερώσει για τη μετατόπιση των ενδιαφερόντων των ανθρώπων με την πάροδο του χρόνου, που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβλέψετε τι θα ακολουθήσει. Εάν συλλέξετε αρκετά δεδομένα και παίζετε έξυπνα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αειθαλή περιεχόμενο που λειτουργεί σήμερα και στο μέλλον.

11. Διατηρήστε τους σελιδοδείκτες

10 πόροι WordPress που πρέπει να κάνετε σελιδοδείκτη αυτήν τη στιγμή

Η έμπνευση ζει παντού και ένα άρθρο σχετικά με την εξερεύνηση του διαστήματος θα μπορούσε να προκαλέσει την ιδιοφυΐα σας εξίσου εύκολα με μια συναρπαστική ανάρτηση στον κλάδο σας. Κάθε φορά που θα βρείτε κάποιες πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες σε μια μελλοντική ημερομηνία, είναι λογικό να αποθηκεύσετε έναν σελιδοδείκτη.

Τα προγράμματα περιήγησης σάς επιτρέπουν να τμηματοποιήσετε τους σελιδοδείκτες σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πολλούς φακέλους για τις διάφορες ανάγκες σας. Το μόνο μειονέκτημα με τους σελιδοδείκτες είναι ότι όλα μπορούν να γίνουν ακατάστατα όταν τα καταφέρνουν. Επιπλέον, θα πρέπει να συνεχίσετε να σκάβετε βαθιά για να βρείτε ένα άρθρο.

Ο κύριος επαγγελματίας, φυσικά, είναι να έχετε μια διευρυνόμενη ομάδα ιδεών blog ανά πάσα στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε μόνο ένα σοβαρό ποσό καφές διεγερτικά για να γράψετε αυτή την επιπλέον ανάρτηση πρέπει να κρατήσετε τους τροχούς περιστρεφόμενους.

12. Ζήστε λίγο

Δραστηριότητες εκτός ιστότοπου για την ανάπτυξη του ιστότοπού σας στο WordPress

Και με αυτό, εννοούμε απλώς να απομακρυνθούμε από αυτήν την καταθλιπτική οθόνη για μια στιγμή. Η ζωή είναι για να ζεις, όχι για να ζεις ψηλά αν τα λόγια του Jay-Z είναι κάτι που πρέπει να περάσεις. Πρέπει να αφήσετε λίγο, και απλά να είστε. Απολαύστε ένα φλιτζάνι καφέ με έναν φίλο, πηγαίνετε σε μια ταινία ή σκι με την οικογένειά σας – απλώς κάντε κάτι διαφορετικό από το γράψιμο.

Συμφωνείτε ότι το μπλοκ του συγγραφέα χτυπά το πιο δύσκολο όταν εξαντληθείτε. Όταν δεν έχετε ιδέα τι να κάνετε με την κενή σελίδα που κοιτάζει πίσω σας, όλες οι άλλες ιδέες blog απλώς εξαφανίζονται. Πουφ, έτσι. Αυτές τις στιγμές πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε μέρος της ζωής, αλλά η ίδια η ζωή.

Πηγαίνετε να πάρετε μια νέα ανάσα αέρα, ταξιδέψτε λίγο, διαβάστε κάτι, απολαύστε ένα χόμπι, περάστε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε – απλά κάντε οτιδήποτε για να κάνετε στον εαυτό σας ένα πολύ απαραίτητο διάλειμμα. Φτωχοί, πιθανότατα δεν μπορείς να βρεις μια ιδέα να σώσεις τη ζωή σου λόγω αυτού του βάρους στους ώμους σου. Παίξτε λίγο, ή να είστε χαζός.

14. Δημιουργήστε μια λίστα ιδεών

25+ συμβουλές για επαγγελματίες Blogging WordPress

Αυτό είναι το παραπάνω ψωμί για το βούτυρο. Η αποθήκευση σελιδοδεικτών σίγουρα δεν είναι το φλιτζάνι τσαγιού όλων. Επιπλέον, χρειάζεστε ένα πρόγραμμα περιήγησης για να αποθηκεύσετε τους σελιδοδείκτες σας. Ωστόσο, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, μπορείτε να βρείτε έμπνευση οπουδήποτε.

Μια εξαιρετική ιδέα ιστολογίου θα μπορούσε να χτυπήσει σε περίεργες στιγμές και ίσως να πιστεύετε ότι έχει δεσμευτεί για την ασταθή ανθρώπινη μνήμη σας για όλη την αιωνιότητα. Μην ξεγελάσετε τον εαυτό σας φίλε, έχετε ένα σημειωματάριο έτοιμο να σημειώσετε ιδέες. Εάν μισείτε χαρτί, τι γίνεται με εφαρμογές όπως Evernote?

Ξεχάστε την έμπνευση που σας ταιριάζει κάθε φορά, ξέρατε ότι μπορείτε πραγματικά να ξεγελάσετε το μυαλό σας για να δημιουργήσετε ιδέες όπως ρολόι; Ναι, πράγματι μπορείτε. Βγάλτε ένα κομμάτι χαρτί και γράψτε 10 ιδέες blog από το πάνω μέρος του μυαλού σας. Πετάξτε αυτό το κομμάτι και κάντε μια άλλη λίστα με δέκα. Επαναλαμβάνεται καθημερινά.

15. Ποτέ μην κλέβεις, δανείσου

30 επαγγελματίες WordPress για παρακολούθηση στο Twitter

Επισκεφτείτε δημοφιλή ιστολόγια στον κλάδο σας, ακολουθήστε τα στα κοινωνικά μέσα και δείτε τι είναι εντυπωσιακό. Τα δημοφιλή ιστολόγια έχουν συνήθως ομάδες συγγραφέων, οι οποίοι δημιουργούν ιδέες για τακτικά. Τα δημοφιλή ιστολόγια έχουν επίσης εξαιρετικές συντακτικές ομάδες και ολόκληρο το shebang που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς έχει ήδη γίνει για εσάς.

Μπορείτε να συλλέξετε μερικές από τις καλύτερες ιδέες από δημοφιλή ιστολόγια στη θέση σας. Είναι δική σας δουλειά να δημιουργήσετε φρέσκο ​​και πρωτότυπο περιεχόμενο από αυτές τις ιδέες, διαφορετικά θα κλέβετε τη δουλειά κάποιου άλλου. Μπορείτε σίγουρα να βρείτε κίνητρα, ή ακόμα και μια ελαφρώς διαφορετική λήψη ενός δημοφιλούς θέματος σε οποιοδήποτε ιστολόγιο.

Δανειστείτε τις ιδέες και δημιουργήστε τη δική σας δουλειά γύρω από τα θέματα. Απλώς μην κλέβετε το περιεχόμενο, γιατί μπορεί να σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε το πικρό τέλος του νόμου και τα όμοια του Google. Μετά από όλα, γιατί να ξαναφτιάξουμε τον τροχό?

16. Οργανώστε διαγωνισμούς και δώρα

Αυξήστε το κοινό σας με διαγωνισμούς για WordPress

Ω το freeloader σε καθένα από εμάς. Θεέ, κάνουμε όλα τα πράγματα δωρεάν. Αλλά αν υπάρχει κάτι που αγαπάμε όσο και τα freebies, είναι η ευκαιρία να πέσουμε σε έναν διαγωνισμό του είδους. Είμαστε αρκετά ανταγωνιστικά είδη, έτσι δεν είναι; Αλλά είναι πιθανώς μόνο η Μητέρα Φύση να έχει τον δρόμο της.

Εν πάση περιπτώσει, είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε μερικά δώρα και διαγωνισμούς και τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά κάθε φορά. Για αρχάριους, δημιουργούν εξαιρετικές ιδέες για blog, διαγωνισμούς και δώρα, καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι κάτι που πρέπει να δώσετε.

Όταν το πηγάδι των ιδεών σας εξαντλείται, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε διαγωνισμούς και δώρα ως είδος αναρτήσεων. Τα πηγαίνουν αρκετά καλά όσο πηγαίνει η επισκεψιμότητα και η παραγωγή μολύβδου και θεωρώντας ότι δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε όλη τη νύχτα για να δημιουργήσετε διαγωνισμό ή δώρο για το ιστολόγιό σας, μπορούμε να πούμε ότι είστε όλοι καλοί φίλοι.

Σε εσάς…

Δεν θα προσβάλω τη νοημοσύνη σας ισχυρίζοντας ότι αυτός είναι ένας πλήρης οδηγός για τον τρόπο δημιουργίας εξαιρετικών ιδεών στο blog. Δεν μπορούμε να αντικρούσουμε ότι υπάρχουν τόσες προσεγγίσεις όσο υπάρχουν ανθρώπινα όντα σε αυτόν τον πλανήτη, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος για να αναπτυχθεί αυτή η λίστα.

Πριν πάτε, θα σας άρεσε να μοιράζεστε πώς δημιουργείτε υπέροχες ιδέες blog για τον ιστότοπό σας στο WordPress; Ποια εργαλεία, εάν υπάρχουν, χρησιμοποιείτε και ποια συμβουλή ταιριάζει περισσότερο με εσάς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και όλες τις καλύτερες ιδέες για όλες τις καλύτερες ιδέες blog ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map