Αυτόματη κοινή χρήση νέων δημοσιεύσεων WordPress στους κοινωνικούς λογαριασμούς σας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, αλλά η διαχείριση κάθε κοινωνικού δικτύου για τον ιστότοπό σας μπορεί να είναι χρονοβόρα δουλειά. Η είσοδος σε κάθε λογαριασμό και η μη αυτόματη κοινή χρήση των πιο πρόσφατων αναρτήσεων μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το να γράφετε και να προετοιμάζετε το νέο περιεχόμενο. Οι περισσότερες από τις σύγχρονες ιστοσελίδες είναι χτισμένες στο WordPress.


Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι το WordPress διαθέτει πολλά πρόσθετα που μας βοηθούν να αυτοματοποιήσουμε την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων, αλλά η χρήση αυτών των προσθηκών σημαίνει την προσθήκη περισσότερων σεναρίων και λειτουργιών στο WordPress σας που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αυξήσουν τον χρόνο φόρτωσης του ιστότοπου.

Χάρη σε πολλά διαδικτυακά εργαλεία, μπορούμε πραγματικά να αυτοματοποιήσουμε τους κοινωνικούς λογαριασμούς μας και να σωθούμε από την μη αυτόματη ενημέρωσή τους. Γιατί πρέπει να αυτοματοποιήσετε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνικές; Λοιπόν, τα οφέλη από τη χρήση αυτών των τεχνικών είναι άφθονα. Μερικά από αυτά τα οφέλη είναι:

 • Όσο λιγότερες είναι οι προσθήκες στον ιστότοπό σας, τόσο λιγότεροι χρησιμοποιούνται οι πόροι του διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα έχει καλύτερους χρόνους φόρτωσης σελίδας.
 • Λιγότερες ειδοποιήσεις ενημέρωσης σημαίνει λίγο χρόνο για επενδύσεις συντήρησης.
 • Ελάχιστος χρόνος αφιερώνεται στη διαχείριση λογαριασμών κοινωνικών μέσων.
 • Περισσότερα κοινωνικά σήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να ταξινομήσετε καλύτερα οργανικά σε SERPs.
 • Αυτά τα εργαλεία παρέχουν αναλυτικά στοιχεία, ώστε να γνωρίζετε ποιες αναρτήσεις γίνονται ιογενείς.

Εντυπωσιάστηκε; Λοιπόν, θα είστε μόλις εφαρμόσετε μία από αυτές τις τεχνικές στον ιστότοπό σας. Λοιπόν, εδώ είναι οι τρεις τρόποι αυτοματοποίησης της κοινωνικής κοινοποίησης των ιστότοπων που υποστηρίζονται από το WordPress. Χρησιμοποιώ προσωπικά την πρώτη μέθοδο.

Μέθοδος 1: Χρήση IFTTT, Buffer και Feedly

Η συνιστώμενη μέθοδος μου για την αυτοματοποίηση της κοινωνικής κοινοποίησης είναι με τη χρήση τριών δωρεάν διαδικτυακών υπηρεσιών: IFTTT, Ρυθμιστής, και Τροφοδοσία.

Το IFTTT είναι μια καταπληκτική υπηρεσία που μας επιτρέπει να συνδέουμε διάφορους λογαριασμούς και εφαρμογές ιστού για να αυτοματοποιήσουμε. Χρησιμοποιώ το IFTTT για να αυτοματοποιήσω πολλές εργασίες και να δημιουργήσω αναφορές και ειδοποιήσεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και νομίζω ότι είναι καλύτερο ΔΩΡΕΑΝ πράγμα στη χρήση.

Το Buffer είναι μια καταπληκτική εφαρμογή ιστού που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε αναρτήσεις για κοινή χρήση σε συγκεκριμένες ώρες. Η βασική έκδοση είναι δωρεάν για χρήση με όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το LinkedIn και το Twitter.

Το Feedly είναι ένα λογισμικό συλλογής ροών που συλλέγει RSS feeds πόρων. Το καλύτερο πράγμα για το Feedly είναι ότι ο σχεδιασμός του είναι πολύ απλός και λειτουργεί σε πολύ υψηλές ταχύτητες.

Για να αυτοματοποιήσετε τα κοινωνικά σας μέσα, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε με το Feedly, το Buffer και το IFTTT. Στη συνέχεια, προσθέστε τη ροή του ιστότοπού σας στο WordPress στο Feedly χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης που υπάρχει στην επάνω δεξιά πλευρά. Σε ιστότοπους που υποστηρίζονται από WordPress, μπορείτε να βρείτε μια προεπιλεγμένη τροφοδοσία RSS στη διεύθυνση www.yourdomain.com/feed.

AddFeedFeedly

Δημιουργήστε μια νέα συλλογή και κάντε κλικ στο κουμπί Παρακολούθηση.

Ακολουθήστε-AddNewCollection

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο Buffer και συνδεθείτε για να συνδέσετε τις κοινωνικές πλατφόρμες και τις σελίδες που θέλετε να διαμορφώσετε. Για την προσθήκη πολλών λογαριασμών, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε το “The Awesome Plan”.

bufferapp

Τώρα, μπορείτε να συνδέσετε το Feedly και το Buffer μέσω IFTTT χρησιμοποιώντας αυτό το σεμινάριο: Εάν τροφοδοτείτε τότε προσθέστε στο Buffer. Επαληθεύστε τους λογαριασμούς σας και επιλέξτε την κατηγορία Feedly που θέλετε να αυτοματοποιήσετε. Αυτό είναι! Είστε όλοι καλοί να πάτε.

Επιλέξτε-Κατηγορία-IFTTT

Αν Feedly, τότε Προσθήκη στο Buffer από ahsanparwez - IFTTT

Τώρα, κάθε φορά που μια νέα ανάρτηση βρίσκεται στην κατηγορία Ιστοσελίδα του Feedly, η ανάρτησή σας θα προστίθεται στο Buffer. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να ορίσετε είναι πόσες φορές την ημέρα θέλετε να μοιράζεστε αυτόματα αναρτήσεις μέσω του Buffer.

Μέθοδος 2: Χρήση του TwitterFeed

TwitterFeed είναι μια απλή υπηρεσία ιστού 3 βημάτων που σας επιτρέπει να προσθέτετε ροές ιστολογίου και να δημοσιεύετε αυτόματα τις αναρτήσεις στο Twitter, το Facebook, το LinkedIn και το App.net.

Αρχικά, προσθέστε τη ροή και τον τίτλο της ροής ιστολογίου σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις εκ των προτέρων, όπου μπορείτε να ορίσετε τη συχνότητα ενημέρωσης, το περιεχόμενο δημοσίευσης, την ταξινόμηση ανάρτησης, το πρόθεμα μετά και το επίθημα.

TwitterFeed-Προσθήκη

Μόλις τελειώσετε, πρέπει να επιλέξετε τα δίκτυα κοινωνικών μέσων που θέλετε για κοινή χρήση αναρτήσεων.

TwitterFeed-step2

Μέθοδος 3: HootSuite

HootSuite εδώ και πολύ καιρό. Είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων όπου ο προγραμματισμός αναρτήσεων για κοινή χρήση σε πολλούς κοινωνικούς λογαριασμούς είναι πολύ εύκολος. Υποστηρίζει Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, WordPress και mixi.

Αρχικά, εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό στο Hootsuite.com και προσθέστε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων που προτιμάτε.

HootSuite-AddAccounts

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Publisher και προσθέστε τη ροή RSS του ιστολογίου σας.

HootSuite-AddRss

Τέλος, πρέπει να προσθέσετε το Αυτόματο πρόγραμμα στις αναρτήσεις σας.

HootSuite - Αυτοματοποίηση

Το HootSuite είναι εύκολο να διαμορφωθεί και μπορείτε να προγραμματίσετε έως και 10 δημοσιεύσεις κάθε φορά σε έναν λογαριασμό. Θα πρότεινα να χρησιμοποιείτε διαφορετικούς λογαριασμούς HootSuite για διαφορετικούς ιστότοπους WordPress.

Σκέψεις

Ελπίζω να βρείτε χρήσιμες αυτές τις τεχνικές. Εάν γνωρίζετε περισσότερα κόλπα και τεχνικές για την αυτοματοποίηση της δημοσίευσης κοινωνικών μέσων χωρίς προσθήκες, μοιραστείτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map