Ελαχιστοποιήστε την ακαταστασία του ιστότοπου και βελτιώστε την αφοσίωση με καρτέλες για WordPress

Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας είναι καλό. Εξάλλου, όσο λιγότεροι πρέπει να κάνουν οι επισκέπτες του ιστότοπου εργασίας για να λάβουν τις πληροφορίες που θέλουν, τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση εάν ο ιστότοπός σας από τη φύση του πρέπει να περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες. Το τελικό αποτέλεσμα τέτοιων ιστότοπων συνήθως περιλαμβάνει εκείνους με πολύ μεγάλες σελίδες που σχεδόν κανείς δεν θα κάνει κύλιση σε όλη τη διαδρομή και εκείνους με έναν τόνο σελίδων που, παρόμοια, σχεδόν κανείς δεν θα κάνει κλικ.


Λοιπόν, ποια είναι η εναλλακτική λύση για μια πολύ μεγάλη σελίδα ή πάρα πολλές σελίδες; Γιατί, καρτέλες φυσικά! Και μην ανησυχείτε – δεν χρειάζεται να είστε ιδιοφυΐα κωδικοποίησης για να λαμβάνετε καρτέλες στον ιστότοπό σας. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα εκεί έξω που επιτρέπουν αυτήν τη λειτουργία. Έχω συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα για να σας βοηθήσω να προσθέσετε περιεχόμενο με καρτέλες στον ιστότοπό σας WordPress γρήγορα και εύκολα.

Δημοσίευση καρτελών UI

Δημοσίευση καρτελών UI

Οι καρτέλες UI ανάρτησης καθιστούν απλή την προσθήκη καρτελών jQuery στο περιεχόμενό σας, είτε πρόκειται για αναρτήσεις, σελίδες ή άλλους τύπους δημοσιεύσεων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε συντομεύσεις στο πρόγραμμα επεξεργασίας και θα ενεργοποιήσετε τις καρτέλες.

Η προσθήκη περιλαμβάνει 24 διαφορετικά θέματα διεπαφής χρήστη για ευκολότερη αντιστοίχιση του υπάρχοντος θέματος. Ή, εάν έχετε τις μπριζόλες, δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο φύλλο στυλ για να βελτιώσετε την εμφάνιση και την αίσθηση περαιτέρω.

Μόλις εγκατασταθεί η προσθήκη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο σχετικό κουμπί TinyMCE στο πρόγραμμα επεξεργασίας δημοσιεύσεων για να εισαγάγετε τον κατάλληλο κωδικό. Σύμφωνα με την επίσημη λίστα καταλόγων WordPress για καρτέλες Post UI, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε καρτέλες χρησιμοποιώντας τους ακόλουθους σύντομους κωδικούς απευθείας:

[όνομα καρτέλας = “Το όνομα της καρτέλας σας 1 ″] Το περιεχόμενο της καρτέλας σας [/ καρτέλα]
[tab name = “Το όνομα της καρτέλας σας 2 ″] Το περιεχόμενο της καρτέλας σας [/ tab]
[tab name = ”Το όνομα της καρτέλας σας 3 ″] Το περιεχόμενο της καρτέλας σας [/ tab]
[end_tabset]

Μη διστάσετε να εισαγάγετε HTML σε αυτές τις καρτέλες. Θα πρέπει να αντιμετωπιστεί χωρίς πρόβλημα και θα καταλήξετε να βλέπετε το περιεχόμενό σας να εμφανίζεται ακριβώς όπως θα ήταν οπουδήποτε αλλού στον ιστότοπό σας μόνο, όπως ίσως μαντέψατε, περιέχεται σε μια καρτέλα.

Εύκολες καρτέλες με ανταπόκριση

Εύκολες καρτέλες με ανταπόκριση

Ένα άλλο πρόσθετο που πρέπει σίγουρα να ελέγξετε αν θέλετε να προσθέσετε καρτέλες στον ιστότοπό σας είναι Εύκολες καρτέλες με ανταπόκριση. Όχι μόνο είναι συμβατό με το bootstrap 3.0, αλλά προσθέτει επίσης τα κουμπιά TinyMCE στον οπτικό επεξεργαστή, καθιστώντας εξαιρετικά απλή την εισαγωγή αποκριτικών καρτελών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μόλις κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, ανοίγει ένας πίνακας ρυθμίσεων που σας επιτρέπει να επιλέξετε το χρώμα για πολλές διαφορετικές πτυχές των καρτελών, συμπεριλαμβανομένων των επικεφαλίδων, των ενεργών καρτελών, του ποντικιού, του φόντου και άλλων. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τις καρτέλες να εμφανίζονται στο επάνω ή στο κάτω μέρος. Αυτό το πρόσθετο είναι ένα πραγματικό αγαπημένο λόγω του πόσο εύκολο είναι να ρυθμίσετε και να εργαστείτε αμέσως.

Tabby Responsive Tabs

Tabby Responsive Tabs

Εάν η ανταπόκριση είναι ένα από τα κύρια μέλημά σας, Tabby Responsive Tabs είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Με απλά λόγια, αυτό το πρόσθετο σάς επιτρέπει να εισάγετε αποκριτικές καρτέλες σε αναρτήσεις και σελίδες χρησιμοποιώντας σύντομους κωδικούς. Υποστηρίζει περισσότερα από ένα σετ καρτελών σε μια απλή σελίδα ή ανάρτηση και χρησιμοποιεί το jQuery για να δημιουργήσει τις καρτέλες και το εφέ ακορντεόν σε μικρότερες οθόνες. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στις καρτέλες με το πληκτρολόγιό σας.

Για να εισαγάγετε καρτέλες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε δύο σύντομους κωδικούς: [tabby] και [tabbyending]. Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιούσατε το [tabby title = “tabname”] για να ορίσετε το όνομα της καρτέλας. Στη συνέχεια, γράφετε το περιεχόμενο που πρέπει να συμπεριληφθεί σε αυτήν την καρτέλα, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε HTML θέλετε. Μπορείτε να εισαγάγετε περισσότερες καρτέλες αν θέλετε. Στη συνέχεια, για να ολοκληρώσετε αυτό το σύνολο καρτελών, χρησιμοποιήστε τον σύντομο κωδικό [tabbyending] για να κλείσετε την ομάδα καρτελών.

Τώρα, εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές στυλ σε αυτές τις καρτέλες, θα πρέπει να μπείτε στον κώδικα λίγο περισσότερο. Σύμφωνα με τη σελίδα καταλόγου WordPress της προσθήκης, θα πρέπει να αντιγράψετε το φύλλο στυλ του πρόσθετου σε ένα θυγατρικό θέμα και να κάνετε τροποποιήσεις στο στυλ καρτέλας ή στο στυλ ακορντεόν όπως κρίνετε κατάλληλο εκεί.

Widgets σε καρτέλες

Μερικές φορές, οι ανάγκες σας σε μεμονωμένες καρτέλες είναι λίγο πιο περίπλοκες. Για αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει το Widgets σε καρτέλες συνδέω. Σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ό, τι widget θέλετε, όλα μέσα σε καρτέλες για να εξοικονομήσετε χώρο και να δημιουργήσετε μια πιο οργανωμένη εμπειρία στον ιστότοπό σας. Έχει πολλές χρήσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε καρτέλες για να εμφανίσετε widget Πρόσφατες δημοσιεύσεις και Πρόσφατα σχόλια. Θα μπορούσατε να προσθέσετε στις Κατηγορίες για να στρογγυλοποιήσετε περαιτέρω την καρτέλα. Ή θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια ομάδα καρτελών αφιερωμένη σε ενσωματωμένα widget κοινωνικών μέσων όπως ένα Facebook Like Box, Twitter feed, Google+, Pinterest pinboard και ούτω καθεξής.

Ένα πράγμα που μου αρέσει πολύ στα Widgets στις καρτέλες είναι ότι δεν περιλαμβάνει τα δικά του στυλ, τα οποία του επιτρέπουν να διαμορφωθεί από το θέμα σας. Οι καρτέλες συνδυάζονται ακριβώς με τον ιστότοπό σας και μοιάζουν να ανήκουν.

Οι τίτλοι για τις καρτέλες είναι επίσης κυλιόμενοι, κάτι που είναι μια καλή εναλλακτική λύση για την παραδοσιακή στοίβα προσέγγιση. Υπάρχουν επίσης επιλογές κινούμενης εικόνας για τις μεταβάσεις μεταξύ widget και μπορείτε να ορίσετε πόσα δευτερόλεπτα θα περιμένει μεταξύ της μετακίνησης από τη μία καρτέλα στην άλλη.

Όπως συμβαίνει με όλες τις άλλες προσθήκες καρτελών που αναφέρονται εδώ, είναι εύκολο να εισαχθεί χάρη στον σύντομο κώδικα [εξυπνάδα].

WP UI – Καρτέλες, Ακορντεόν, Ρυθμιστικά

Διεπαφή χρήστη WP

Το τελευταίο πρόσθετο που θα μιλήσω εδώ είναι το WP UI – Tabs, Accordions, Sliders. Αυτή η προσθήκη όχι μόνο καθιστά απλή την ενσωμάτωση καρτελών σε αναρτήσεις και σελίδες, αλλά επιτρέπει επίσης την απλή ενσωμάτωση άλλων μορφών μορφοποίησης όπως ακορντεόν, ρυθμιστικά και διαλόγους. Η προσθήκη τροφοδοτείται από το jQuery και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα θέματα διεπαφής χρήστη jQuery σε κάθε σελίδα, αν θέλετε.

Έρχεται με μια εύχρηστη σελίδα επιλογών που διευκολύνει τη ρύθμιση και τη χρήση. Προσθέτει επίσης ειδικά μενού και διαλόγους για απλούστερη πλοήγηση. Όπως όλα τα παραπάνω πρόσθετα, αυτό βασίζεται κυρίως σε σύντομους κωδικούς για γρήγορη εφαρμογή. Ο σύντομος κώδικας [καρτέλες wp] μπορεί εύκολα να βελτιωθεί με το όρισμα στυλ, το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί με περίπου 24 διαφορετικούς τρόπους όπως το “wpui-blue” για να δώσει στις καρτέλες μια πιο συνεκτική εμφάνιση με το θέμα σας.

Το πραγματικό επίκεντρο αυτού του πρόσθετου για μένα, ωστόσο, είναι η δυνατότητα εμφάνισης αναρτήσεων και ροών σε καρτέλες ή ακορντεόν. Ο σύντομος κωδικός είναι [wptabposts] και σας επιτρέπει να εμφανίζετε αναρτήσεις σε μια σειρά καρτελών. Εναλλακτικά, εάν θέλετε να εμφανίσετε μια ροή σε μια σελίδα ή μια ανάρτηση, απλώς χρησιμοποιήστε τον σύντομο κωδικό [wpuifeeds]. Σύμφωνα με την καταχώριση καταλόγου WordPress για το WP UI, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το [wpspoiler post = “3028”] για να εμφανίσετε μόνο μία ανάρτηση σε αυτήν την εξειδικευμένη μορφή.

Συντομεύσεις Symple

Ελάχιστες καρτέλες Symple Shortcodes

Φυσικά, αν χρειάζεστε απλώς βασικές καρτέλες, φροντίστε να λάβετε υπόψη το plugin Symple Shortcodes WordPress που είναι χειροποίητο εδώ στο WPExplorer. Η προσθήκη περιλαμβάνει μερικές υπέροχες ελάχιστες καρτέλες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε σελίδα του ιστότοπού σας, καθώς και πολλές άλλες εξαιρετικές δυνατότητες οργάνωσης περιεχομένου. Προσθέστε στήλες, εναλλαγές, ακορντεόν και πολλές άλλες λεπτομέρειες (κουμπιά, κοινωνικά εικονίδια κ.λπ.).


Αν και φαίνεται αρχικά περίπλοκο, η διαδικασία προσθήκης καρτελών στον ιστότοπό σας είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή. Οι παραπάνω προσθήκες το κάνουν ένα γρήγορο και το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο ελκυστικό όσο και λειτουργικό. Κατά τη γνώμη μου, αξίζει τον κόπο. Οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας αποκτούν πρόσβαση σε όσες περισσότερες πληροφορίες χρειάζεστε για να έχουν πρόσβαση χωρίς να περιβάλλουν τη συνολική σχεδίαση. Είναι μια γρήγορη λύση για ιστότοπους με πολλούς πόρους και περιεχόμενο.

Χρησιμοποιείτε καρτέλες στον ιστότοπό σας; Τι γίνεται με κάποια από αυτές τις προσθήκες, ειδικά; Εάν ναι, έχουν δουλέψει για εσάς; Βρήκατε έναν άλλο τρόπο ενσωμάτωσης καρτελών στον ιστότοπό σας; Θα ήθελα πολύ να ακούσω την εμπειρία σας με αυτό το ωραίο οργανωτικό τέχνασμα στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me