Απλές συμβουλές WooCommerce για να κάνετε το κατάστημά σας ακόμα καλύτερο

Αυτές τις μέρες ξεκινώντας το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα δεν χρειάζεται να είναι απλώς ένα όνειρο. Χάρη στο WordPress ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με το WooCommerce. Είναι γρήγορο, αρκετά εύκολο και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση για να πουλάτε τα προϊόντα σας χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα. Επιπλέον, με αυτές τις απλές συμβουλές WooCommerce δεν χρειάζεται καν να προσλάβετε έναν σχεδιαστή για να κάνετε το κατάστημά σας καταπληκτικό.


Σε αυτήν την ανάρτηση θα λάβετε γρήγορες και απλές συμβουλές για το WooCommerce που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Για να κάνουμε μια σύντομη ιστορία, θα σας πούμε πώς να βελτιώσετε το κατάστημά σας στο WooCommerce. Είστε έτοιμοι να δείτε τις εύκολες συμβουλές WooCommerce που έχουμε για εσάς; Ας ξεκινήσουμε!

Συμβουλή # 1: Εξετάστε την Πλοήγηση στο WooCommerce Store σας

Στην αρχή, σας προτείνουμε να ισιώσετε την πλοήγηση στον ιστότοπό σας. Τι σημαίνει αυτό και γιατί είναι τόσο σημαντικό; Μια επίπεδη αρχιτεκτονική ιστότοπου μειώνει τον αριθμό των κλικ που ένας πελάτης θα πρέπει να εκτελέσει για να φτάσει στον επιθυμητό προορισμό του και είναι ένα αρκετά δημοφιλές μοντέλο. Απλώς επισκεφτείτε δημοφιλή διαδικτυακά καταστήματα όπως ASOS ή Δυτική Ελμ για να δούμε τι εννοούμε – εμφανίζουν σαφώς συνδέσμους προς τις πιο δημοφιλείς σελίδες τους καθώς και οποιοδήποτε νέο ή εξαιρετικά σχετικό περιεχόμενο (όπως πωλήσεις ή προϊόντα περιορισμένης έκδοσης).

Με τη βοήθεια αυτής της ισορροπημένης, συμπυκνωμένης δομής μενού, ο αριθμός των κλικ μεταξύ της αρχικής σελίδας και του βαθύτερου επιπέδου (ή της σελίδας προορισμού του πελάτη) μειώνεται σημαντικά. Ως αποτέλεσμα, ένας επισκέπτης του διαδικτυακού σας καταστήματος θα βρει την απαραίτητη σελίδα εύκολα. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο πλοήγησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε το SEO σας, καθώς διευκολύνει την ανίχνευση και των bot της μηχανής αναζήτησης στον ιστότοπό σας.

Για να δείξουμε πώς λειτουργούν τα πάντα, ας φανταστούμε την επόμενη κατάσταση. Για παράδειγμα, ο πελάτης σας πρέπει να πραγματοποιήσει 10 κλικ προτού βρει μια συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό είναι πολύ κλικ και πιθανότατα θα χρειαστεί αρκετός χρόνος. Ένας επισκέπτης μπορεί να εγκαταλείψει και να εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας για να βρει μια πιο βολική εναλλακτική λύση. Από την άλλη πλευρά, τα bots από το Google (και άλλες γνωστές μηχανές αναζήτησης) περνούν μόνο περιορισμένο χρόνο στις σελίδες σας. Αναμφισβήτητα θα θέλετε να βλέπουν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις σελίδες σας και κατά προτίμηση τις καλύτερες (αυτές για τις οποίες θέλετε πραγματικά να βαθμολογήσετε). Τόσο οι πελάτες όσο και τα bots θα μπορούν να ανοίξουν τις απαραίτητες σελίδες με λίγα κλικ χάρη στην επίπεδη αρχιτεκτονική. Μπορείτε να δείτε το θέμα Woostroid που σχεδιάστηκε από το TemplateMonster ως παράδειγμα.

Απλές συμβουλές WooCommerce: Woostroid Flattened Menu

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η κύρια θεματική επίδειξη εμφανίζει ένα εύκολο μενού πλοήγησης, καθώς και επιλεγμένες ενότητες για νέα προϊόντα και δημοφιλείς σελίδες (όπως παπούτσια από Zara, Jackets και δωρεάν προσφορά αποστολής). Παρατηρήστε πώς ένας επισκέπτης μπορεί να ανοίξει τις πιο δημοφιλείς ενότητες με ένα μόνο κλικ.

Συμβουλή # 2: Κάντε προϊόντα που μπορούν να εντοπιστούν με κατηγορίες και υποκατηγορίες

Όσον αφορά τις συμβουλές WooCommerce, αυτό είναι τόσο απλό, αλλά αποτελεσματικό. Θα σοκαριστείτε! Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν σχεδιάζουν ένα κατάστημα WooCommerce που ξεχνούν να προσθέσουν κατηγορίες και υποκατηγορίες. Όταν ένας πελάτης επισκέπτεται το κατάστημά σας, είναι πολύ πιθανό να θέλει να ταξινομήσει αντικείμενα κατά τη διάρκεια της αναζήτησης και οι κατηγορίες παρέχουν έναν γρήγορο τρόπο για να το κάνουν. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υποκατηγορίες για να περιορίσετε περαιτέρω τα αποτελέσματα.

Λοιπόν, γιατί χρειάζεστε σελίδες κατηγορίας; Ο πρώτος μεγάλος λόγος είναι για το SEO. Όσο πιο συγκεκριμένες σελίδες έχετε με λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά, τόσο πιο πιθανό είναι οι νέοι πελάτες να σας ανακαλύψουν σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google ή το Bing. Έτσι, ενώ η κατηγορία “Φορέματα” είναι υπέροχη, προσθέτοντας υποκατηγορίες για “Μικρά Μαύρα Φορέματα” και “Φορέματα Φεστιβάλ Έτοιμο για Coachella” σας δίνει ακόμη καλύτερες πιθανότητες κατάταξης.

Απλές συμβουλές WooCommerce: Κατηγορίες καταστημάτων και υποκατηγορίες

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ο δεύτερος λόγος είναι για τους πελάτες σας. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι διαθέτετε κατάστημα WooCommerce που πουλά βιβλία. Περιττό να πούμε ότι οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν τι θέλουν. Μερικές φορές ένας επισκέπτης θα ανοίξει την κατηγορία “Μυθιστορήματα” και θα δει τα πιο δημοφιλή προϊόντα. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνουν κύλιση σε όλες τις σελίδες σας εάν δεν έχετε κατηγορίες και υποκατηγορίες για να τις βοηθήσετε να περιηγηθούν στο απόθεμά σας.

Όπως μπορείτε να δείτε στην επίδειξη θεμάτων του Shopkeeper WordPress παραπάνω, η χρήση υποκατηγοριών και η συμπερίληψή τους σε ένα ευανάγνωστο megamenu είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες και τα bots θα παρακολουθούν το κατάστημά σας. Μην ξεχνάτε λοιπόν τις σχετικές λέξεις-κλειδιά και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας κατά τη δημιουργία των κατηγοριών σας (σημείωση: εάν το θέμα σας δεν περιλαμβάνει υποστήριξη mega μενού, μπορείτε να τα προσθέσετε με την προσθήκη Ubermenu).

Συμβουλή # 3: Προσθήκη ζωντανής αναζήτησης στο WooCommerce

Σε μια προσπάθεια να διευκολύνουμε τους πελάτες σας να βρουν ακριβώς αυτό που θέλουν, προτείνουμε επίσης τη χρήση της Ζωντανής αναζήτησης. Με αυτό, οι προοπτικές θα μπορούν να βλέπουν τα πιο δημοφιλή και σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης του ιστότοπού σας ηλεκτρονικού εμπορίου, σε πραγματικό χρόνο, επιταχύνοντας τη διαδικτυακή διαδικασία αγορών.

Απλές συμβουλές WooCommerce: Ζωντανή αναζήτηση στο ShoppyStore Ajax

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτές τις δυνατότητες σε οποιονδήποτε ιστότοπο χρησιμοποιώντας το Αναζήτηση προϊόντων WooCommerce επέκταση ή επιλέγοντας ένα θέμα που περιλαμβάνει ήδη αυτήν τη δυνατότητα, όπως το θέμα ShoppyStore. Εάν πάτε στο demo τους, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Εάν πληκτρολογήσετε λίγα γράμματα στο πλαίσιο αναζήτησης, θα εμφανιστούν αυτόματα τα αντίστοιχα αποτελέσματα καταστήματος. Όσο περισσότερο πληκτρολογείτε τόσο πιο περιορισμένα γίνονται τα αποτελέσματα.

Συμβουλή # 4: Δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές περιγραφές προϊόντων

Επιπλέον, πρέπει να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό περιεχόμενο χωρίς αντιγραφή-επικόλληση. Στο τέλος, το διπλό περιεχόμενο είναι ένα άλλο κοινό λάθος που κάνουν οι χρήστες κατά την κατασκευή των καταστημάτων τους στο WooCommerce.

Είναι πολύ εύκολο να αντιγράψετε και να επικολλήσετε περιεχόμενο από τη μία σελίδα προϊόντος στην άλλη. Υπάρχουν ακόμη και πρόσθετα που συνδέουν το κατάστημά σας στο WooCommerce με τον λογαριασμό σας στο Amazon Associates για να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία. Όσο δελεαστικό μπορεί να είναι το καλύτερο για να το αποφύγετε. Θα διαπιστώσετε ότι οι σελίδες σας θα έχουν μια πολύ καλύτερη πιθανότητα να σπάσουν μια κορυφαία κατάταξη αναζήτησης, αν γράψετε τις δικές σας μοναδικές περιγραφές.

YITH WooCommerce Προτεινόμενο βίντεο Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Ομοίως, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι σελίδες των προϊόντων σας ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο εάν προσθέσετε προσαρμοσμένες εικόνες ή μέσα. Εάν χρησιμοποιείτε κάτι σαν το δωρεάν προσθήκη YITH WooCommerce Προτεινόμενου βίντεο μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε προσαρμοσμένα βίντεο στη συλλογή προϊόντων σας. Απλώς γυρίστε το δικό σας βίντεο, ανεβάστε το στο YouTube ή το Vimeo και προσθέστε το στη σελίδα του προϊόντος σας χρησιμοποιώντας τις επιλογές της προσθήκης.

Συμβουλή # 5: Θυμηθείτε να βελτιώσετε την εσωτερική σύνδεση περιεχομένου

Η εσωτερική σύνδεση ήταν ανέκαθεν απαραίτητη για οποιαδήποτε κερδοφόρα διαδικτυακή επιχείρηση. Η ιδέα είναι ότι οι επισκέπτες του ιστότοπού σας διαβάζουν ένα άρθρο ιστολογίου και κάνουν κλικ στους συνδέσμους προς άλλες σχετικές δημοσιεύσεις. Αλλά σήμερα μιλάμε ειδικά για ιστότοπους WooCommerce, και αυτό είναι ένα άλλο κοινό λάθος των κατόχων ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό είναι κρίμα, καθώς είναι εξαιρετικά εύκολο να προσθέσετε εσωτερικούς συνδέσμους στο κατάστημά σας!

WooCommerce Upsells και Cross-Sells

Το WooCommerce περιλαμβάνει ενσωματωμένες επιλογές για την προσθήκη πωλήσεων και πωλήσεων στα προϊόντα σας. Τα Upsells θα προτείνονται στη σελίδα του προϊόντος ως σχετικό προϊόν ως κάτι που μπορεί επίσης να του αρέσει ο πελάτης (παράδειγμα: σε ένα κόκκινο φόρεμα μπορεί να θέλετε να πουλήσετε ένα πιο ακριβό κόκκινο φόρεμα). Οι διασταυρούμενες πωλήσεις εμφανίζονται στη σελίδα του καλαθιού ως συμπληρωματικά προϊόντα (παράδειγμα: εάν ένας πελάτης πρόσθεσε ένα μαγιό στο καλάθι του, μπορεί επίσης να θέλει να προσθέσει γυαλιά ηλίου).

Απλές συμβουλές WooCommerce: Σχετικά προϊόντα της Noir

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Επιπλέον, ορισμένα θέματα WordPress περιλαμβάνουν πλήρως στιλ σελίδες προϊόντων που σας βοηθούν να αναδείξετε τα προϊόντα καταστήματός σας. Το θέμα του Noir WordPress είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Το θέμα θα εμφανίσει αυτόματα σχετικά προϊόντα από την ίδια κατηγορία. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε widget WooCommerce στην πλαϊνή γραμμή σας για να εμφανίσετε αντικείμενα με κορυφαία βαθμολογία για τα οποία μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται οι πελάτες σας.

Μπορείτε ακόμη και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να προσθέσετε ένα Σύγκριση τιμών WooCommerce συνδέω. Αυτή η λειτουργία που πρέπει να υπάρχει θα βοηθήσει τους επισκέπτες να συγκρίνουν διάφορα προϊόντα με τα κύρια χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν περισσότερες πιθανότητες ότι ο επισκέπτης του καταστήματός σας WooCommerce θα αγοράσει κάτι (ή πολλά πράγματα).

Εκτός από το να συμβάλλετε στην αύξηση των μετατροπών σας προσελκύοντας πελάτες να βλέπουν πολλές σελίδες, η εσωτερική σύνδεση είναι επίσης καλή για SEO. Χρησιμοποιώντας εσωτερική σύνδεση, μπορείτε να οδηγήσετε ρομπότ μηχανών αναζήτησης για να βρείτε περισσότερες σελίδες που σέρνονται βαθύτερα στον ιστότοπο WooCommerce που δημιουργήσατε. Απλά μην ξεχάσετε να ενημερώσετε το περιεχόμενο του καταστήματός σας WooCommerce εάν προσθέσετε τυχόν συνδέσμους με μη αυτόματο τρόπο. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν σχεδόν 40% ιστότοποι που έχουν προβλήματα με κατεστραμμένους συνδέσμους, κάτι που συνήθως προκαλείται από την κατάργηση συνδεδεμένων προϊόντων.

Συμβουλή # 6: Βεβαιωθείτε ότι οι κριτικές σας είναι πραγματικές

Καλύψαμε περισσότερες από τις μισές συμβουλές WooCommerce, αλλά αυτή είναι πολύ σημαντική. Σήμερα η κοινωνική απόδειξη είναι ένας τεράστιος παράγοντας για το αν ένας πελάτης αγοράζει ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή όχι και μια από τις πιο ισχυρές μορφές κοινωνικής απόδειξης είναι οι κριτικές. Κατά προτίμηση πολλά θετικά. Αλλά όταν ένας δυνητικός πελάτης βλέπει προφανώς ψεύτικες κριτικές για ένα προϊόν, μπορεί να είναι απίθανο. Σίγουρα έχετε δει προϊόντα με αμφισβητήσιμες κριτικές; Αυτό είναι απλά για να είναι αληθινά διατυπωμένο (ή το αντίθετο – συγχέεται με σύγχυση)?

Απλές συμβουλές WooCommerce: Επαληθευμένες κριτικές

Βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες μπορούν να εμπιστεύονται τις κριτικές που δημοσιεύονται στο κατάστημά σας επαληθεύοντας τις κριτικές. Ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να επιλέξετε το πλαίσιο στην ενότητα WooCommerce> Ρυθμίσεις> Προϊόντα, έτσι ώστε μόνο οι πραγματικοί “επαληθευμένοι κάτοχοι” που αγόρασαν το προϊόν από το κατάστημά σας και έχουν εγγραφεί σε έναν λογαριασμό να μπορούν να υποβάλουν κριτική. Ή μπορείτε να εγκαταστήσετε μια προσθήκη όπως Κριτικές TrustedSite έτσι ώστε ένα τρίτο μέρος να μπορεί να ζητά και να ελέγχει κριτικές. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο συλλέγετε αυθεντικές, πραγματικές κριτικές, αλλά θα έχετε πολλές από αυτές.

Συμβουλή # 7: Τι γίνεται με τις εξαντλημένες σελίδες?

Περιττό να πούμε, κάθε ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου θα αντιμετωπίσει το τυχερό πρόβλημα των προϊόντων που έχουν εξαντληθεί. Εάν είναι μόνο για λίγες μέρες τότε πιθανότατα δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά τι γίνεται αν ξέρετε ότι θα είναι μήνες μέχρι να μπορέσετε να το επαναφέρετε; Σε παρόμοια κατάσταση, ίσως θέλετε να αφαιρέσετε προϊόντα που δεν θέλετε να πουλήσετε πια. Αυτοί οι λόγοι μπορεί να είναι διαφορετικοί, αλλά στο τέλος έχετε την ίδια ερώτηση. Τι πρέπει να κάνετε με τις σελίδες προϊόντων για είδη που δεν είναι διαθέσιμα ή έχουν αφαιρεθεί; Λογικά, θέλετε να τα διαγράψετε. δεν θέλετε να απογοητεύσετε τους αγοραστές σας, αλλά μην βιάζεστε! Υπάρχει μια άλλη επιλογή.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαγραφή προϊόντων εκτός αποθεμάτων μειώνει τον αριθμό των σελίδων κατάταξης στον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει ότι μειώνετε επίσης την ορατότητα του καταστήματός σας WooCommerce. Επιπλέον, τι γίνεται αν μια μέρα το αντικείμενο γίνει ξανά διαθέσιμο?

Απλές συμβουλές WooCommerce: Ανακατευθύνσεις Yoast SEO για εξαντλημένα προϊόντα

Αντ ‘αυτού σας προτείνουμε να ανακατευθύνετε τη σελίδα του προϊόντος που δεν είναι διαθέσιμο σε διαφορετικό αλλά παρόμοιο. Ως αποτέλεσμα, θα προσφέρετε και τα δύο τα προϊόντα σας και θα διατηρήσετε την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε ξανά την παλιά σελίδα, εάν χρειαστεί. Ο ευκολότερος τρόπος που βρήκαμε για ανακατεύθυνση σελίδων είναι με μια προσθήκη SEO. Εάν χρησιμοποιείτε Yoast SEO αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη από τον πίνακα ελέγχου του WordPress κάτω από το SEO> Redirects. Εάν πιστεύετε ότι το προϊόν έχει χαθεί για καλό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μόνιμη ανακατεύθυνση 301, αλλά αν νομίζετε ότι είναι θέμα λίγων ημερών ή εβδομάδων, μια προσωρινή ανακατεύθυνση 307 μπορεί να είναι καλύτερη.

Συμβουλή # 8: Επιταχύνετε το WooCommerce Store σας

Σίγουρα, κάνατε εξαιρετική δουλειά για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, το χρειάζεστε για να εργαστείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για πολλούς λόγους. Πρώτον, κάνει το SEO σας καλύτερο. Οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google λαμβάνουν υπόψη τους χρόνους φόρτωσης σελίδας. Είναι πιο πιθανό για μια σελίδα που φορτώνει σε ένα ή δύο δευτερόλεπτα να κατατάσσεται υψηλότερη από μια σελίδα που διαρκεί τριάντα. Δεύτερον, σήμερα ακόμη και μια καθυστέρηση 5 δευτερολέπτων θα κάνει τους πελάτες σας να θέλουν να αποχωρήσουν και είναι ο κορυφαίος συνεισφέρων στην αύξηση του ποσοστού εγκατάλειψης.

Για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας, δοκιμάστε πρώτα την ταχύτητα της σελίδας σας στο PageSpeed ​​Insights της Google ή με ένα άλλο δωρεάν εργαλείο. Αυτό θα σας δείξει το χρόνο φόρτωσης για τη σελίδα που εισαγάγατε, καθώς και πολλές προτάσεις για να την επιταχύνετε.

Στη συνέχεια ακολουθήστε τις προτάσεις! Είναι πιθανό απλά να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες. Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων κάνουν το λάθος να ανεβάζουν τεράστιες, υψηλής ποιότητας εικόνες. Παρόλο που φαίνονται υπέροχα, χρειάζονται αιώνες για φόρτωση, ειδικά για χρήστες κινητών. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε ένα λογικό μέγεθος εικόνας, κάντε το JPEG και εκτελέστε το μέσω βελτιστοποίησης εικόνας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα CDN για να βοηθήσετε τη φόρτωση του περιεχομένου σας πιο γρήγορα (εδώ είναι οι αγαπημένες μας δωρεάν υπηρεσίες CDN για WordPress).

Συμβουλή # 9: Προσθέστε χρήσιμες λειτουργίες με πρόσθετα

Ενώ σας προτείνουμε να επιλέξετε έναν κορυφαίο αποκριτικό θέμα WooCommerce Αρχικά, γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην είναι δυνατόν να βρούμε μια τέλεια εφαρμογή. Αλλά μην ανησυχείτε – υπάρχει μια εύκολη λύση για να έχετε το κατάστημα WooCommerce των ονείρων σας.

Θέμα WordPress για το ηλεκτρονικό εμπόριο της Νέας Υόρκης

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αρχικά, επιλέξτε ένα θέμα που μοιάζει με το πώς θέλετε το κατάστημά σας. Κατά προτίμηση ένα θέμα με ενσωματωμένες επιλογές στυλ. Για παράδειγμα, το θέμα της Νέας Υόρκης περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη WooCommerce και έρχεται με επιλογές στυλ front-end και κλικ (χάρη στον συμπεριλαμβανόμενο επεξεργαστή Yellow Pencil CSS). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε γραμματοσειρές και χρώματα χωρίς να χρειάζεται να μάθετε γλώσσες κωδικοποίησης.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες επεκτάσεις και πρόσθετα WooCommerce για να προσθέσετε μερικές ακόμη δυνατότητες που ίσως θέλετε ή χρειάζεστε στο κατάστημά σας.

WooCommerce Checkout Manager

Για παράδειγμα, ίσως θέλετε να προσθέσετε περισσότερες επιλογές στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Σε αυτήν την περίπτωση ένα συγκεκριμένο plugin όπως το WooCommerce Checkout Manager είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με αυτήν την προσθήκη εγκατεστημένη μπορείτε να προσαρμόσετε τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς καταργώντας ή προσθέτοντας προσαρμοσμένα πεδία. Η προσθήκη σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένες χρεώσεις (βάσει ποσοστών, μεμονωμένων πεδίων ή ακόμη και πολλαπλών πλαισίων ελέγχου), πεδίων υπό όρους, μεταφορτώσεων αρχείων και ειδοποιήσεων μέσω email.

Αυτό είναι μόνο ένα συγκεκριμένο παράδειγμα. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει μια προσθήκη για τις λειτουργίες που θέλετε. Προσθέστε συνδρομές, εκπτώσεις, παραπομπές, απεριόριστη κύλιση και άλλα. Απλά μην τρελαίνετε και εγκαταστήστε πάρα πολλά πρόσθετα – συχνά φορές μπορείτε να βρείτε ένα πρόσθετο με πολλές δυνατότητες που θέλετε και όσο λιγότερες προσθήκες έχετε τόσο λιγότερες πιθανότητες για μια διένεξη (αλλά αυτή είναι μόνο η συμβουλή μας).

Οποιεσδήποτε άλλες συμβουλές WooCommerce?

Αυτές ήταν όλες οι συμβουλές του WooCommerce που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα θαυμάσιο κατάστημα WooCommerce. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι πολύ περίπλοκα και σίγουρα μπορείτε να τα χειριστείτε ακόμη και χωρίς εμπειρία δημιουργίας ιστότοπων. Συνεχίστε λοιπόν και βελτιώστε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου σήμερα!

Αλλά πριν φύγετε, έχετε ερωτήσεις ή άλλες συμβουλές WooCommerce για να προσθέσετε; Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε στα παρακάτω σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me