Ποια widgets WordPress πρέπει να εμφανίζονται στις πλευρικές γραμμές σας;

Ποια widgets WordPress πρέπει να εμφανίζονται στις πλευρικές γραμμές σας;

Οι πλευρικές γραμμές είναι σημαντικοί τομείς στον ιστότοπό σας που συχνά παραβλέπονται ή δεν χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά. Σχεδιασμένο σωστά, οι πλευρικές γραμμές σας μπορούν να σας προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη, να προωθήσουν την επιχείρησή σας, να δημιουργήσουν δυνητικούς πελάτες και να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα έσοδά σας.


Δεν υπάρχει κανένας καθορισμένος κανόνας σχετικά με το τι widget πρέπει να εμφανίζονται στις πλευρικές γραμμές σας. Αντίθετα, το περιεχόμενο της πλευρικής γραμμής σας πρέπει να καθοδηγείται από τους στόχους του ιστότοπού σας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς να επιλέξουμε τα σωστά widget για τους στόχους του ιστότοπού σας για τη βελτιστοποίηση των πλευρικών γραμμών. Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε μια επιλογή από τα πιο σημαντικά widget, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης φορμών συμμετοχής, συνδέσμων κοινωνικών μέσων και δημοφιλών αναρτήσεων, μεταξύ άλλων.

Μέχρι να ολοκληρώσετε αυτό το άρθρο, θα πρέπει να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τα ακριβώς widget που πρέπει να εμφανίζετε στις πλευρικές γραμμές του ιστότοπού σας.

Καθορίστε τους στόχους του ιστότοπού σας

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε κάθε χώρο από τις πλευρικές γραμμές για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να μετατραπεί σε σχέση με τους στόχους του. Επομένως, τα widget που χρησιμοποιείτε στις πλευρικές γραμμές σας πρέπει να σχετίζονται άμεσα με τους στόχους του ιστότοπού σας.

Ίσως εσείς προσπαθείτε να αναπτύξετε τη λίστα email σας ή τα κοινωνικά μέσα που ακολουθείτε. Ίσως ψάχνετε να κρατήσετε το κοινό σας στον ιστότοπό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, να τους ενθαρρύνετε να διαβάσουν περισσότερα από το ιστολόγιό σας ή να γίνουν τακτικοί επισκέπτες που επιστρέφουν. Ή μπορεί να θέλετε να πουλήσετε προϊόντα, υπηρεσίες ή ένα διαδικτυακό μάθημα ή συνδρομή. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι, τα widget σας πρέπει να τα αντικατοπτρίζουν.

Η σειρά των widget σας είναι επίσης σημαντική. Τα widget που συνδέονται με τους πιο σημαντικούς στόχους σας θα πρέπει να έχουν εμφανείς θέσεις στο επάνω μέρος μιας πλευρικής γραμμής. Τα widget που εστιάζουν στον στόχο χαμηλότερης κατάταξης θα πρέπει να προωθούνται περαιτέρω στη σελίδα.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπερφορτώνετε ή δεν γεμίζετε τις πλευρικές μπάρες σας. Λάβετε αυτό το λάθος και θα μπορούσατε να καταλήξετε να χάσετε επισκέπτες ή τουλάχιστον να τους συγχέετε. Σκεφτείτε προσεκτικά τι θα προσθέσετε στην πλευρική γραμμή σας. Πάντα βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένας λόγος πίσω από κάθε widget που έχετε επιλέξει.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα γραφικά στοιχεία που πρέπει να χρησιμοποιείτε.

Εμφάνιση Widget “Σχετικά με εμένα”

Σχετικά με εμένα Widget

Οποιοσδήποτε τύπος ιστότοπου χρησιμοποιείτε, ένα widget Σχετικά με εμένα είναι σημαντικό. Βοηθά τους επισκέπτες να σχετίζονται με τον ιστότοπό σας και να κατανοούν τι προσπαθείτε να επιτύχετε με την επιχείρησή σας.

Στον ιστότοπο χαρτοφυλακίου ανεξάρτητων συγγραφέων, χρησιμοποίησα το widget «Genesis – User Profile». Αυτό μου επέτρεψε να προσθέσω έναν τίτλο «Σχετικά με εμένα», κείμενο για τον εαυτό μου, καθώς και την εικόνα του gravatar μου. Ένας σύνδεσμος στο κάτω μέρος του κειμένου μου επιτρέπει επίσης να συνδεθώ με μια κατάλληλη σελίδα, η οποία θα μπορούσε να είναι η σελίδα Σχετικά, η σελίδα επαφής σας ή μια άλλη σχετική σελίδα που θέλετε να επισκεφτεί το κοινό σας.

Εάν το θέμα σας δεν διαθέτει συγκεκριμένο γραφικό στοιχείο “Σχετικά με εμένα”, αρκεί ένα απλό γραφικό κείμενο. Εάν θέλετε να εμφανίσετε το gravatar σας, το Jetpack παρέχει μια ενότητα που ονομάζεται Επιπλέον Widgets Sidebar. Ένα από αυτά είναι το Widget προφίλ Gravatar. Αυτό το widget σας επιτρέπει να προσθέσετε το gravatar σας στις πλευρικές γραμμές, καθώς και ορισμένα από τα δεδομένα προφίλ gravatar σας.

Προσθήκη φόρμας συμμετοχής

Widget Optin

Η συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να αποτελεί στόχο για όλους τους ιστότοπους, ανεξάρτητα από την επιχείρησή σας. Η δυνατότητα επικοινωνίας με το κοινό σας μετά την έξοδο από τον ιστότοπό σας είναι ζωτικής σημασίας. Η λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επισκεπτών σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να προωθείτε την επιχείρησή σας σε αυτούς, να στέλνετε ενημερωτικά δελτία, να προωθείτε άρθρα, προϊόντα και υπηρεσίες και να τους ενθαρρύνετε να επιστρέψουν στον ιστότοπό σας.

Η προσθήκη μιας φόρμας συμμετοχής στις πλευρικές γραμμές σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τους επισκέπτες σας να εγγραφούν σε ένα μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο ή μια γενική αλληλογραφία. Κυρίως, οι άνθρωποι δεν θα ασχοληθούν με την αναζήτηση μιας φόρμας optin, οπότε η προβολή τους σε πλευρικές γραμμές το κρατά ορατό και καθιστά όσο το δυνατόν πιο εύκολο για το κοινό σας να εγγραφεί.

Το Bloom from Elegant Themes είναι ένα premium πρόσθετο email optin. Έχει έξι διαφορετικούς τρόπους για να παρέχει φόρμες συμμετοχής, αλλά μία από αυτές τις επιλογές είναι να προσθέσετε φόρμες συμμετοχής στην περιοχή widget στις πλευρικές γραμμές ή τα υποσέλιδά σας. Οι κομψές και επαγγελματικές φόρμες του Bloom είναι ιδανικές για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού σας. Αυτό θα συμβάλει στην αύξηση της παραγωγής μολύβδου.

Προωθήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας άλλος βασικός τομέας που πρέπει πάντα να προωθούν οι επιχειρήσεις. Οι πλευρικές γραμμές είναι ένα καλό μέρος για να εμφανίσετε κουμπιά παρακολούθησης για να βοηθήσετε στην απόκτηση οπαδών. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε μια ροή κοινωνικών μέσων, ή δύο, για να δείξετε τι συμβαίνει στα κανάλια κοινωνικών μέσων.

Widget κουμπιών κοινής χρήσης AddToAny

AddtoAny Share Button Δωρεάν προσθήκη WordPress

Κουμπιά κοινής χρήσης AddToAny είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress κοινωνικών μέσων που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε κουμπιά παρακολούθησης στις πλευρικές γραμμές (ή πραγματικά οπουδήποτε αλλού στον ιστότοπό σας). Η προσθήκη αυτού του widget κοινωνικών μέσων στις πλευρικές γραμμές σας σημαίνει ότι τα κουμπιά παρακολούθησης θα είναι συνεχώς ορατά, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες σας να σας ακολουθούν.

Τροφοδοτήστε τα κοινωνικά

Τροφοδοτήστε τα κοινωνικά πρόσθετα WordPress

Τροφοδοτήστε τα κοινωνικά είναι μια άλλη προσθήκη κοινωνικών μέσων, αλλά αυτή τη φορά αυτή που εμφανίζει ροές κοινωνικών μέσων. Δημιουργήστε προσαρμοσμένες ροές για σελίδες Facebook, ομάδες, εκδηλώσεις, άλμπουμ φωτογραφιών, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube και άλλα. Αυτές οι τροφοδοσίες μπορούν στη συνέχεια να τοποθετηθούν σε πλαϊνές γραμμές για να εμφανίσουν τι συμβαίνει στα κανάλια κοινωνικών μέσων.

Κοινωνική πλευρική γραμμή του WordPress

Κοινωνική πλευρική γραμμή του WordPress

Το WordPress Social Sidebar είναι μια φανταστική προσθήκη που προσθέτει όμορφες γραμμές κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας. Το είναι πλήρως συμβατό με περισσότερα από 30 κοινωνικά δίκτυα. Ωστόσο, το κύριο πλεονέκτημά του είναι οι επιλογές προσαρμογής που προσφέρονται. Για αρχάριους, μπορείτε να τοποθετήσετε μια μπάρα κοινωνικής δικτύωσης σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις γωνίες του ιστότοπού σας – κάθετα αριστερά ή δεξιά ή οριζόντια στην κορυφή ή στο κάτω μέρος.

Έχετε επίσης πλήρη έλεγχο της εμφάνισης των κοινωνικών κουμπιών. Μπορείτε να τα εμφανίσετε ως συμπαγές μπλοκ ή ως διαχωρισμένα τετράγωνα / κύκλους. Υπάρχουν τέσσερα «θέματα» για να διαλέξετε, επίσης, εμφανίζοντας τα εικονίδια των κοινωνικών μέσων σε πλήρες χρώμα, κλίμακα του γκρι, σκούρο ή φως. Τα κουμπιά είναι επίσης διαθέσιμα σε μικρά και μεγάλα μεγέθη. Η προσθήκη βελτιστοποιείται επίσης για κινητά, διασφαλίζοντας ότι τα κουμπιά κοινωνικών μέσων σας φαίνονται όμορφα σε όλες τις συσκευές.

Χρησιμοποιήστε ένα δημοφιλές ή σχετικό πρόσθετο δημοσιεύσεων

σχετικές αναρτήσεις

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τους επισκέπτες σας στον ιστότοπό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να εξερευνήσετε το περιεχόμενό σας, τότε είναι σημαντικό να εμφανίσετε ένα widget για να το βοηθήσετε. Η χρήση σχετικών αναρτήσεων ή δημοφιλών widget δημοσιεύσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στους επισκέπτες ένα στιγμιότυπο για το τι άλλο είναι διαθέσιμο στον ιστότοπό σας. Ομοίως, εάν έχετε συγκεκριμένο περιεχόμενο που θέλετε να προωθήσετε, τότε μπορείτε να το εμφανίσετε αντ ‘αυτού.

Προσθήκη δημοφιλών αναρτήσεων WordPress

Προσθήκη δημοφιλών αναρτήσεων WordPress

Ένα widget που εμφανίζει τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις σας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες σας να κάνουν κλικ σε άλλο άρθρο. Οι χρήστες αρέσει να παρακολουθούν το πλήθος, οπότε αν ορισμένες δημοσιεύσεις θεωρούνται «δημοφιλείς», αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση της αναλογίας κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Δημοφιλείς δημοσιεύσεις WordPress είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που σας επιτρέπει να εμφανίζετε τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις σας στο sidebars. Αυτό το εξαιρετικά προσαρμόσιμο widget σας δίνει πολλές επιλογές σχετικά με τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε, καθώς και την παροχή στατιστικών στοιχείων για τις δημοφιλέστερες δημοσιεύσεις που έχετε δει.

Ένα ακόμη πρόσθετο σχετικών δημοσιεύσεων (YARPP)

YARPP

Εάν ο ιστότοπός σας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και θεμάτων, μια δημοφιλής προσθήκη αναρτήσεων ενδέχεται να μην ενδιαφέρει τους αναγνώστες, καθώς τα άρθρα που εμφανίζονται θα μπορούσαν να είναι εκτός θέματος και όχι συγκεκριμένα για τις προτιμήσεις των ατόμων. Σε αυτήν την περίπτωση, η εμφάνιση ενός σχετικού widget δημοσιεύσεων στις πλευρικές γραμμές σας θα είναι πιο κατάλληλη.

Ένα σχετικό πρόσθετο δημοσιεύσεων θα εμφανίζει αναρτήσεις που σχετίζονται με το άρθρο που διαβάζεται. Ένα ακόμη πρόσθετο σχετικών δημοσιεύσεων (YARPP) είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress. Βασίζεται σε έναν ισχυρό και μοναδικό αλγόριθμο που βρίσκει περιεχόμενο στον ιστότοπό σας σχετικό με την ανάρτηση που προβάλλεται. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στη συνέχεια σε μορφή μικρογραφίας ή λίστας στην πλευρική γραμμή σας, για να τραβήξετε την προσοχή του θεατή σας και να τους ενθαρρύνετε να συνεχίσουν να διαβάζουν.

Εμφάνιση χάρτη Google

Εάν η επιχείρησή σας είναι ένα κατάστημα από τούβλα, ένα εστιατόριο, σπα ή κάτι άλλο, τότε πρέπει να ενημερώσετε το διαδικτυακό κοινό σας πού βρίσκεται. Κάντε αυτό εύκολο για αυτούς προσθέτοντας έναν χάρτη στις πλευρικές γραμμές σας.

Δωρεάν προσθήκη Widget Χαρτών Google

ο Widget Χαρτών Google σας επιτρέπει να προσθέσετε έναν χάρτη μικρογραφιών με προσαρμοσμένα εικονίδια καρφίτσα στις πλευρικές γραμμές σας. Υπάρχουν επίσης διαδραστικές επιλογές και επιλογές lightbox, για να βοηθήσετε τον χάρτη σας να τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών σας. Αυτό το widget είναι ο ιδανικός τρόπος για να δείξετε στους πελάτες σας πού βρίσκεστε και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο κατάστημά σας.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις, χρησιμοποιήστε τις πλαϊνές μπάρες για να σας βοηθήσουμε να το επιτύχετε. Είτε πουλάτε συνδρομή σε μαθήματα, προϊόντα στον ιστότοπό σας ή προϊόντα συνεργατών, χρησιμοποιήστε τις πλαϊνές γραμμές για να ενθαρρύνετε το κοινό σας να πραγματοποιήσει μια αγορά.

Εμφανίστε τα πιο δημοφιλή προϊόντα ή συγκεκριμένα προϊόντα που προσπαθείτε να προωθήσετε. Προσθέστε ένα banner που διαφημίζει ένα μάθημα ή μια ιδιότητα μέλους. Πάντα σιγουρευτείτε ότι το κοινό σας μπορεί να κάνει κλικ για να τους βοηθήσει γρήγορα και εύκολα να βρουν και να αγοράσουν το αντικείμενο που τους ενδιαφέρει.

Τελικές σκέψεις για ποια widgets WordPress θα χρησιμοποιηθούν

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά widget που μπορείτε να προσθέσετε στις πλευρικές γραμμές σας. Επιλέξτε αυτά που σχετίζονται ειδικά με τους στόχους του ιστότοπού σας. Κάθε widget που εμφανίζεται πρέπει να βοηθά τον ιστότοπό σας να παραδώσει τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.

Ποια widget θα προσθέσετε στις πλευρικές γραμμές σας; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map