Θεματικά καταστήματα ή Themeforest: Από πού πρέπει να αγοράσετε τα θέματα WordPress;

Έτσι, αναζητάτε ένα νέο θέμα WordPress. Οι πιθανότητες σας απογοητεύτηκαν από τον μεγάλο αριθμό ιστότοπων στην αγορά και τη συναρπαστική ποικιλία θεμάτων για να διαλέξετε. Πού να ξεκινήσετε?


Μην ξεχνάτε γιατί καταβάλλαμε τη σκληρή δουλειά για να περιορίσουμε τις επιλογές σας για να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια εμπεριστατωμένη απόφαση σχετικά με το πού να αγοράσετε το θέμα σας στο WordPress. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζονται εδώ και θα σας καθοδηγήσουμε σε όλους.

Ανησυχείτε για ποια αγορά ή θεματικό κατάστημα έχει την καλύτερη υποστήριξη πελατών; Πού είναι οι καλύτερες τιμές; Ποιοι ιστότοποι ειδικεύονται σε θέματα που αφορούν τη βιομηχανία; Θα καλύψουμε όλα αυτά και πολλά άλλα με το ταξίδι μας στις πιο δημοφιλείς αγορές και θεματικά καταστήματα για το WordPress. Ας ξεκινήσουμε!

Θεματικές αγορές και Themeforest

Οι θεματικές αγορές όπως το Themeforest από το Envato παρέχουν τη δυνατότητα στους προγραμματιστές θεμάτων να πουλήσουν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο. Με περισσότερα από 20.000 θέματα διαθέσιμα στο Theme Forest, θα βρείτε προσφορές προϊόντων για κάθε έργο, μορφή και στυλ ιστότοπου.

Από τη φωτεινή πλευρά, η ποιότητα του Envato ελέγχει κάθε θέμα. Σας ενημερώνουν εάν οι μελλοντικές ενημερώσεις περιλαμβάνονται στην τιμή αγοράς και εάν ο συγγραφέας θέματος υποστηρίζει ενεργά το θέμα στο διαδίκτυο (πολύ σημαντικό για αρχάριους έως ενδιάμεσους χρήστες WordPress!) Αναμένετε θέματα με υψηλότερες τιμές να περιλαμβάνουν ουσιαστικά καλύτερη υποστήριξη από τα λιγότερο ακριβά θέματα.

Η αναζήτηση θεμάτων είναι εύκολη. Ο ιστότοπος παρέχει μια σειρά φίλτρων που σας επιτρέπουν να δείτε θέματα WordPress:

 • Σε μια συγκεκριμένη κατηγορία
 • Σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών
 • Με βάση την αξιολόγηση πελατών
 • Με βάση τις πωλήσεις σε δολάρια
 • και πολλα ΑΚΟΜΑ
Επιλογές φίλτρου Themforest

Επιλογές φίλτρου στο Theme Forest

Τα αποτελέσματα ή οι καταχωρίσεις θέματος διαθέτουν επίσης ένα στιγμιότυπο στο hover, καθώς και μια σύντομη περίληψη που σας λέει εάν το θέμα είναι υψηλής ανάλυσης και έτοιμο για widget, με ποιες εκδόσεις προγράμματος περιήγησης είναι συμβατές και ποια πλαίσια υποστηρίζονται. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το θέμα σας με μια συγκεκριμένη λύση όπως Υπογράμμιση, WPML ή Μπότα, αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ βολικές.

συνολικά-επιδείξεις

Μερικές από τις χρήσιμες επιδείξεις Total Theme

Το Themeforest έχει επίσης γίνει ο ηγέτης για όλα τα θέματα πολλαπλών χρήσεων WordPress. Σίγουρα έχετε δει το θέμα που αναφέρεται σε ένα ιστολόγιο ή σε άλλο, και ενώ αυτοί οι τύποι θεμάτων δεν είναι όλοι φλυτζάνι τσαγιού, δεν μπορείτε να ενοχλήσετε με τις επιλογές και την ευελιξία που παρέχουν. Απλώς ρίξτε μια ματιά σε οποιοδήποτε από τα θέματα με τις κορυφαίες πωλήσεις, όπως το Θέμα Total WordPress, και θα δείτε ότι παρόλο που ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων έρχεται με έναν συντριπτικό αριθμό επιλογών (που είναι καλό!) Συχνά έρχονται επίσης με εύκολο για να χρησιμοποιήσετε δείγματα δειγμάτων με όλες τις επιλογές που έχουν ήδη επιλεγεί για εσάς.

Προχωρώντας πέρα ​​από τον ηγέτη της βιομηχανίας, άλλες αγορές είναι επίσης χρήσιμες για τον εντοπισμό του τέλειου θέματος. Ενώ οι μικρότερες αγορές διαθέτουν λιγότερα θέματα διαθέσιμα, αντιστοιχούν σε αυτό μια σειρά από άλλες ελκυστικές δυνατότητες. Μία από τις κορυφαίες επιλογές μας είναι η Creative Market. Δεδομένου ότι οι συγγραφείς μπορούν να ορίσουν τις δικές τους τιμές σε αυτήν την αγορά, μπορείτε να βρείτε ένα προσιτό θέμα για οποιονδήποτε προϋπολογισμό. Επιπλέον, έχουν εκπληκτικά δωρεάν καθημερινά, οπότε μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους!

StudioPress και κομψά θέματα

Μέσα στα θεματικά καταστήματα στο Διαδίκτυο, υπάρχουν ίσως δύο standouts που έχουν πραγματικά κάνει ένα όνομα για τον εαυτό τους. Το πρώτο είναι το StudioPress, δημιουργοί του πλαισίου Genesis. Ο Ρεν έκανε μια εξαιρετική κριτική πλαίσιο Genesis, αλλά θα χτυπήσουμε εδώ τα βασικά σημεία: γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης, εξαιρετική υποστήριξη, SEO, προσιτή τιμή και ασφάλεια είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Το πλαίσιο Genesis από το StudioPress.

Το πλαίσιο Genesis από το StudioPress.

Εάν χρησιμοποιείτε το πλαίσιο Genesis για να τροφοδοτήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress, προτείνουμε το StudioPress καθώς είναι ο κορυφαίος πάροχος θεμάτων Genesis. Γιατί; Λοιπόν, επειδή αυτοί έκανε Γένεση. Η χρήση ενός παιδικού θέματος Genesis που γράφτηκε από άλλον προγραμματιστή θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα συμβατότητας, καθώς ακόμη και οι ειδικοί προγραμματιστές θεμάτων δεν γνωρίζουν πάντα κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το πλαίσιο. Οι συντάκτες του λογισμικού έχουν ένα φυσικό πλεονέκτημα από αυτή την άποψη. Επιπλέον, τα καθαρά και επαγγελματικά τους σχέδια είναι άξια.

Θέματα StudioPress

Θέματα Cafe και Daily Dish από το StudioPress

Το StudioPress προσφέρει επίσης το πακέτο Genesis Pro Framework που σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα παιδικά θέματα που διατίθενται σε μία χαμηλή τιμή. Εάν χρησιμοποιείτε το Genesis, η αγορά του παιδικού σας θέματος από το StudioPress είναι μια λογική επιλογή, αλλά δεν είναι το μόνο παιχνίδι στην πόλη – το Creative Market, το ZigZagPress και το Web Savvy Marketing παρέχουν επίσης όλες τις επιλογές με βάση το Genesis.

Το δεύτερο θεματικό κατάστημα είναι το Elegant Themes, το οποίο δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς το θέμα του Divi είναι μια σαφής επιτυχία. Αυτό το θεματικό κατάστημα έχει χαράξει ένα εξαιρετικό σημείο για τον εαυτό του στην αγορά WordPress προσφέροντας τόνους εξαιρετικών θεμάτων για μία χαμηλή τιμή πακέτου.

divi-wordpress-θέμα

Το μαζικά δημοφιλές θέμα Divi

Θεματικά καταστήματα και σχέδια κατά παραγγελία

Αν ψάχνετε για ένα θέμα που εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο κλάδο, το Templatic είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Προσφέρουν πάνω από 80 θέματα για συγκεκριμένους κλάδους όπως ξενοδοχεία, καταστήματα αυτοκινήτων, εστιατόρια, κομμωτήρια και άλλα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για θέματα καταλόγου για καταχωρίσεις επιχειρήσεων. Ακολουθεί ένα δείγμα από τα πιο χρήσιμα θέματα τους και αξίζει μια ματιά στο Templatic Showcase.

Πρότυπα θέματα

Θέματα από το Templatic

Τα θέματα που προσφέρονται στο Templatic κυμαίνονται από 29 $ έως 79 $ και έχουν επίσης ένα Premium Themes Club που σας παρέχει πρόσβαση σε όλα τα πρότυπα για 299 $. Είτε επιλέξετε ένα θέμα είτε την επιλογή κλαμπ, το Templatic προσφέρει απεριόριστη υποστήριξη και ενημερώσεις θεμάτων για ένα έτος. Επίσης, αποκτάτε πρόσβαση σε οδηγούς θεμάτων και σε ένα φόρουμ κοινότητας.

themeisle-bundle

Οι κορυφαίοι πωλητές του ThemeIsle

Ένας άλλος ιστότοπος που αξίζει να αναφερθεί είναι το ThemeIsle. Δημιούργησαν το πιο δημοφιλές δωρεάν θέμα στο WordPress.com και έχουν και μερικά πολύ φοβερά premium θέματα. Σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρείτε θέματα ιδανικά για επιχειρήσεις, φωτογραφία, κριτικές βιβλίων, κατασκευές και άλλα. Θα μπορούσατε απλά να επιλέξετε ένα θέμα ή μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα αυτά με μόλις 99 $ (το οποίο περιλαμβάνει υποστήριξη 2 ετών προτεραιότητας).

Και υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες περισσότερα θεματικά καταστήματα εκεί έξω – αυτά είναι μερικά μόνο που έχουμε χρησιμοποιήσει και εμπιστευόμαστε.

Ειδικά θέματα (ή προσαρμοσμένα)

Τα κατά παραγγελία θεματικά καταστήματα τείνουν να είναι πιο λεπτά στο έδαφος, καθώς οι περισσότεροι προγραμματιστές επιλέγουν να συνεργάζονται απευθείας με πελάτες σε προσαρμοσμένους ιστότοπους. Υπάρχουν ορισμένοι επαγγελματικοί ιστότοποι που είναι πρόθυμοι να φιλοξενήσουν εντελώς ξεχωριστή εργασία, ωστόσο, αν αυτή είναι μια επιλογή που θέλετε να ακολουθήσετε. Απλώς λάβετε υπόψη ότι τα προσαρμοσμένα θέματα κοστίζουν περισσότερο από τα πρότυπα, επειδή έχουν δημιουργηθεί μόνο για εσάς και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο με τον προγραμματιστή, οπότε φροντίστε να επιλέξετε κάποιον που σας αρέσει.


Η έλλειψη επιλογής δεν είναι το πρόβλημα όσον αφορά την επιλογή ενός θέματος WordPress. Ακόμα και με λίγες αγορές και θεματικά καταστήματα που έχουμε αναφέρει εδώ, έχετε χιλιάδες διαθέσιμες επιλογές.

Κάθε επιχείρηση και ιστότοπος είναι τελικά μοναδικός, επομένως δεν μπορούμε να επιλέξουμε μια λύση για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Το θέμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να βασίζεται στις προτιμήσεις σας, στο επίπεδο των γνώσεών σας σε συνεργασία με PHP, WordPress, CSS και άλλα πλαίσια, καθώς και τον προϋπολογισμό σας. Ας ελπίσουμε ότι η ανάλυση των πιο δημοφιλών πηγών θέματος θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Η τελική απόφαση είναι φυσικά δική σας.

Σας ευχόμαστε καλή εύρεση του τέλειου θέματος για τον ιστότοπό σας και θα θέλαμε να μάθετε ποια αγορά ή κατάστημα θεμάτων επιλέξατε και γιατί. Ελάτε σε επαφή μέσω των σχολίων και ενημερώστε μας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map