Χρησιμοποιώντας το Snapchat για να αναπτύξετε το WordPress που ακολουθείτε

Χρησιμοποιώντας το Snapchat για να αναπτύξετε το WordPress που ακολουθείτε

Κάθε μέρα, το Snapchat έχει τελειώσει 150 εκατομμύρια άνθρωποι χρήση, αποστολή και λήψη αποσπασμάτων. Μεταξύ αυτών, προβάλλονται 2,5 δισεκατομμύρια εικόνες και 10 δισεκατομμύρια βίντεο. Αυτό είναι κάθε μέρα! Λοιπόν, είναι καιρός να μάθουμε περισσότερα για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων στον κόσμο και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τον ιστότοπό σας στο WordPress να επιτύχει τους στόχους του.


Αυτό το άρθρο εξετάζει σε βάθος τι είναι το Snapchat, ποιος το χρησιμοποιεί και πώς μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του WordPress που ακολουθεί. Στη συνέχεια συζητάμε συμβουλές και κόλπα για τη δημιουργία μιας κοινότητας Snapchat και εξετάζουμε τις βέλτιστες πρακτικές κατά την προσθήκη ασφαλειών για την προώθηση της επιχείρησής σας.

Τι είναι το Snapchat?

Φακοί

Snapchat είναι μια δημοφιλής εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να στέλνετε και να προβάλλετε φωτογραφίες και βίντεο σε φίλους και οπαδούς. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, που του επιτρέπει να ξεχωρίζει στο πλήθος των καναλιών κοινωνικών μέσων, είναι ότι οι εικόνες, ή οι λήψεις όπως είναι γνωστές, έχουν μόνο μικρή διάρκεια ζωής, που κυμαίνεται από 1 δευτερόλεπτο έως 24 ώρες, μετά την οποία διαγράφονται αυτόματα..

Ένα από τα κύρια αξιοθέατα της χρήσης του Snapchat είναι ότι είναι διασκεδαστικό. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, σχολιασμούς και emoji σε εικόνες πριν από την αποστολή τους, καθώς και φακούς Snapchat. Οι φακοί προσθέτουν τα αυτιά του σκύλου σε πρόσωπα, ανταλλάσσουν πρόσωπα με εκείνα ενός άλλου στην οθόνη και πολλά άλλα. Μπορεί να ακούγεται λίγο τρελό, αλλά δοκιμάστε το, είναι διασκεδαστικό!

Ποιος χρησιμοποιεί το Snapchat?

Το Snapchat είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι προσελκύει ένα νεότερο κοινό, που κυμαίνεται κυρίως από εφήβους έως εκείνους στις αρχές της δεκαετίας του ’30. Αρχικά, το Snapchat χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο από το νεότερο τέλος αυτού του δημογραφικού, ιδιαίτερα από νέους εφήβους. Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ομάδα ήταν τα άνω των 24 ετών. Επομένως, αν το κοινό-στόχος σας είναι περίπου 30 ετών, τότε είναι καιρός να εξετάσετε σοβαρά το Snapchat ως ένα σημαντικό κανάλι κοινωνικών μέσων για την επιχείρησή σας.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε το Snapchat

Snapchat

Το Snapchat γίνεται μια εξαιρετικά αποτελεσματική πλατφόρμα μάρκετινγκ. Κάθε επιχείρηση που ξοδεύει ήδη πολύ χρόνο για την παραγωγή και δημοσίευση εικόνων και μέσων βίντεο θα βρει το Snapchat μια φυσική εφαρμογή. Η εμμονή της Snapchat με εικόνες και αφηγήσεις ιστορίας το καθιστά το τέλειο κανάλι για την προώθηση οποιασδήποτε επιχείρησης στον κλάδο των τροφίμων, των ταξιδιών, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της φυσικής κατάστασης, της μουσικής ή της μόδας, για να αναφέρουμε μερικά μόνο. Δείτε πώς μπορεί να βοηθήσει…

Προσελκύστε νέους οπαδούς

Για να αναπτύξετε το WordPress που ακολουθείτε, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι είστε παρόντες και προωθείτε την επιχείρησή σας στα ίδια μέρη με το κοινό-στόχο σας. Εάν το δυνητικό κοινό σας κάνει παρέα στο Snapchat, αλλά δεν είστε, τότε είναι δύσκολο να συνδεθείτε με αυτούς που μπορεί να ενδιαφέρονται για τη θέση σας. Το να γίνετε βασικός παίκτης στο Snapchat θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αλληλεπιδράσετε με νέους ανθρώπους, που είναι πιθανώς νεότεροι δημογραφικοί, οδηγώντας σε αύξηση των ακόλουθών σας.

Βελτιώστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας

Όχι μόνο μπορείτε να συνδεθείτε με ένα νέο κοινό στο Snapchat, αλλά μπορείτε επίσης να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Η συνεχής παρουσία σας στο Snapchat θα σας κρατήσει φρέσκο ​​στο μυαλό των οπαδών σας, ενθαρρύνοντάς τους να επιστρέψουν στον ιστότοπό σας στο WordPress και να γίνουν τακτικοί επισκέπτες.

Αλληλεπιδράστε με το κοινό σας

Λόγω της φύσης του Snapchat, με τις χρονομετρημένες εικόνες που εξαφανίζονται, αυτό το κανάλι κοινωνικών μέσων είναι γρήγορο, συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Με την παρουσία σας στο Snapchat, μπορείτε να δείτε τις τάσεις στις οποίες ανταποκρίνεται το κοινό σας και να αλληλεπιδράσετε μαζί τους χρησιμοποιώντας σχετικά στιγμιότυπα και περιεχόμενο. Αυτή η αλληλεπίδραση βοηθά τους πιστούς σας να ενδιαφέρονται και να ενδιαφέρονται για την επιχείρησή σας.

Μια πλατφόρμα από την οποία προωθεί τον ιστότοπό σας στο WordPress

Όπως και με οποιοδήποτε κανάλι κοινωνικών μέσων, το Snapchat παρέχει μια εντυπωσιακή πλατφόρμα από την οποία μπορείτε να προωθήσετε τον ιστότοπό σας. Είτε προσπαθείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες, να διαφημίσετε προϊόντα και υπηρεσίες ή κάτι άλλο, το Snapchat σάς προσφέρει μια διέξοδο για να το κάνετε.

Τώρα ξέρετε λίγο για το Snapchat και τα οφέλη από τη χρήση του. Αλλά πώς ξεκινάτε?

Δημιουργία παρακολούθησης στο Snapchat

Κατεβάστε

Το Snapchat είναι γρήγορο και εύκολο στη ρύθμιση, με λίγα λεπτά. Κατεβάστε το από το Apple Store ή από το Google Play και μετά από μια γρήγορη εγγραφή, είστε έτοιμοι. Ωστόσο, για να μπορέσετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Snapchat για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα Snapchat.

Όπως η δημιουργία ακόλουθου στο Facebook, το Twitter ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο. Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε ώστε η μπάλα να κυλά γρήγορα?

Προσθέστε το Snapchat Snapcode Ο ιστότοπός σας στο WordPress

Ενθαρρύνετε τους υπάρχοντες οπαδούς και τους επισκέπτες του WordPress να σας προσθέσουν στο Snapchat. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να διατηρείτε επαφή με το κοινό σας στο WordPress, να τους ενθαρρύνετε να επισκεφθούν ξανά τον ιστότοπό σας ή να αγοράσουν τα προϊόντα σας.

Snapcode

ο Widget Snapcode Snapcode σας επιτρέπει να εμφανίσετε τον προσωπικό σας Snapcode στον ιστότοπό σας. Ένα Snapcode ενεργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το κουμπί «Follow Me». Το κοινό σας σαρώνει απλώς τον κωδικό σας με το τηλέφωνό του και στη συνέχεια μπορεί να σας προσθέσει αμέσως ως φίλος στο Snapchat. Μπορείτε να κατεβάσετε τον Snapcode σας από το δικό σας Λογαριασμός Snapchat. Στη συνέχεια, απλώς ανεβάστε το στο Snapchat Snapcode Widget και προσθέστε το στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Εμφανίστε μια γκαλερί με ασφαλή σημεία στον ιστότοπό σας στο WordPress

Ακριβώς επειδή έχετε προσθέσει τον Snapcode στον ιστότοπό σας στο WordPress, αυτό δεν σημαίνει ότι το κοινό σας θα σας προσθέσει αμέσως ως φίλο. Προωθήστε τον λογαριασμό σας Snapchat διαθέτοντας μια συλλογή από αποσπάσματα στον ιστότοπό σας, που έχετε ήδη κοινοποιήσει στο Snapchat. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε στους οπαδούς σας στο WordPress τι τους λείπει και απλώς μπορεί να τους ωθήσει να συμμετάσχουν στο Snapchat.

Cross Promote Snapchat σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων

Είναι σημαντικό να προωθήσετε το Snapchat στα άλλα κανάλια κοινωνικών μέσων. Δημοσιεύστε αποσπάσματα από τον λογαριασμό σας Snapchat στο Facebook ή το Twitter για να δείξετε σε άτομα που είστε παρόντες και ενεργοί και αξίζει να ακολουθήσετε. Και εμφανίστε τον Snapcode σας για να βοηθήσετε τους χρήστες να σας βρουν εύκολα στο Snapchat.

Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε το URL Snapchat οποιοδήποτε άλλο κανάλι κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιείτε. Για να βρείτε τη διεύθυνση URL Snapchat, απλώς ανοίξτε το Snapchat και επιλέξτε “Προσθήκη φίλων> Κοινή χρήση ονόματος χρήστη”. Αυτό θα βοηθήσει τους οπαδούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αναζητούν και να σας βρίσκουν εύκολα στο Snapchat.

Προσφέρετε ένα κίνητρο

Ενώ προωθείτε τον λογαριασμό σας Snapchat στον ιστότοπό σας στο WordPress ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέρετε ένα κίνητρο για να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες να σας προσθέσουν ως φίλους του Snapchat. Εάν τα άτομα σας προσθέσουν, στείλτε τους ένα στιγμιότυπο από έναν κωδικό κουπονιού έκπτωσης ή μια διεύθυνση URL σε μια μυστική σελίδα του ιστότοπού σας. Κάντε το κάτι σχετικό με τη θέση σας, ώστε να προσελκύσετε τον σωστό τύπο ατόμου.

Χρησιμοποιήστε GhostCodes

Κωδικοί φαντασμάτων

Κωδικοί Ghost είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε άλλους που ενδιαφέρονται για τη βιομηχανία σας και για να σας βρουν. Αυτή η εφαρμογή είναι βασικά μια βάση δεδομένων χρηστών Snapchat που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον σε διαφορετικές θέσεις. Δημοσιεύστε τον εαυτό σας στους GhostCodes, ώστε οι χρήστες να μπορούν να σας βρουν και, στη συνέχεια, να αναζητήσουν όσους ενδιαφέρονται για την εμπειρία σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκθέσετε την επιχείρησή σας σε εκείνους στο Snapchat, οι οποίοι αναζητούν ενεργά επωνυμίες και επιχειρήσεις στον τομέα σας.

Βέλτιστες πρακτικές Snapchat

Μόλις δημιουργήσετε μια βάση θαυμαστών του Snapchat, πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά πώς θα χρησιμοποιήσετε το Snapchat για να αναπτύξετε το WordPress και να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Σκεφτείτε τους στόχους σας στο Snapchat και τι θέλετε να πετύχετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είδους “snaps” θα είναι καλύτερο για την επιχείρηση και το κοινό σας.

Προσθήκη αποσπασμάτων στο “Η ιστορία μου”

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το Snapchat λειτουργεί από εσάς τραβώντας μια φωτογραφία ή ένα βίντεο και μετά το στέλνετε σε έναν φίλο. Στη συνέχεια εμφανίζεται για μερικά δευτερόλεπτα πριν εξαφανιστεί.

Ωστόσο, και το πιο σημαντικό, μπορούν επίσης να προστεθούν στιγμιότυπα στο “Η ιστορία μου”. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό που μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση επιχειρήσεων. Εδώ οι εικόνες έχουν διάρκεια ζωής 24 ωρών και μπορούν να προβληθούν από οποιονδήποτε από τους οπαδούς σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερο χρόνο για να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να επηρεάσετε τα στιγμιότυπα σας.

Χρησιμοποιήστε βίντεο και άλλο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο

Σπάει

Θυμηθείτε, το Snapchat είναι διασκεδαστικό και δροσερό. Γι ‘αυτό βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι επίσης! Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του βίντεο για να αλληλεπιδράσετε με τους οπαδούς σας, να προσθέσετε κείμενο και αυτοκόλλητα και να κάνετε τα στιγμιότυπα σας να σκάσουν! Εάν είστε στη βιομηχανία τροφίμων, δημοσιεύστε εκπληκτικές φωτογραφίες τροφίμων. Εάν ασχολείστε με το γυμναστήριο, προσθέστε κλιπ προπόνησης. Ή εάν έχετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, δείξτε τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να προωθήσετε πραγματικά την επιχείρηση, την υπηρεσία ή τα προϊόντα σας, γι ‘αυτό αξιοποιήστε στο έπακρο.

Προσθέστε ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο, ανακοινώσεις, προσφορές και εκπτώσεις

Η δημοσίευση αποσπασμάτων στο “Η ιστορία μου” δίνει κάθε εικόνα ή βίντεο 24 ώρες για προβολή. Μετά από αυτό, διαγράφονται. Αυτό κάνει το Snapchat πολύ «τώρα» χώρο. Οι χρήστες δεν ενδιαφέρονται για το παρελθόν ή το μέλλον, μόνο το άμεσο δώρο.

Επομένως, προσπαθήστε πάντα να δημοσιεύετε νέα και ανακοινώσεις σε πραγματικό χρόνο. Προσθέστε ένα απόσπασμα ενός νέου προϊόντος που έχει φτάσει στο κατάστημα εκείνη την ημέρα. Στείλτε έναν κωδικό έκπτωσης, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τις 24 ώρες. Προσφέρετε χρονικά δωρεάν ή προωθητικές ενέργειες για τον ιστότοπό σας στο WordPress, που ωθούν τους θεατές να ανταποκριθούν άμεσα, αυξάνοντας την κίνηση και αυξάνοντας τους ακόλουθους. Χρησιμοποιήστε τη σύντομη διάρκεια ζωής των αποσπάσεων προς όφελός σας, πιέζοντας το κοινό σας για να δώσει προσοχή και να ενεργήσει γρήγορα.

Δημιουργήστε το δικό σας GeoFilter

Geofilter

Για επιχειρήσεις τούβλων και κονιαμάτων, δημιουργώντας τη δική σας Geofilter είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαφημιστείτε στο Snapchat. Το Geofilter είναι ένα φίλτρο που μπορεί να προστεθεί στο πάνω μέρος μιας εικόνας, το οποίο είναι συνήθως κείμενο ή λογότυπο που σχετίζεται με την επιχείρησή σας. Έτσι, όταν οι άνθρωποι μπαίνουν στις εγκαταστάσεις σας, μπορούν να προσθέσουν το φίλτρο σας στη θήκη τους για να εξηγήσουν πού βρίσκονται. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και να κάνετε το κοινό σας να προωθήσει την επιχείρησή σας για εσάς.

Άλλες ευκαιρίες διαφήμισης στο Snapchat περιλαμβάνουν διαφημίσεις βίντεο ή Snap διαφημίσεις όπως είναι γνωστά, και δημιουργώντας το δικό σας φακό. Αυτές, ωστόσο, είναι εξαιρετικά ακριβές επιλογές και είναι πραγματικά προσβάσιμες μόνο σε μεγάλες εταιρείες αυτή τη στιγμή.

Τελικές σκέψεις

Το Snapchat είναι μια ανεκμετάλλευτη αγορά, αλλά χρησιμοποιείται από εκατομμύρια κάθε μέρα. Εάν η επιχείρησή σας στοχεύει νεότερους καταναλωτές και έχει να κάνει με την προώθηση της επωνυμίας σας μέσω οπτικών εικόνων και βίντεο, τότε αυτό είναι ένα κανάλι κοινωνικών μέσων με το οποίο θέλετε να συμμετάσχετε. Χωρίς αμφιβολία, οι ευκαιρίες για τον ιστότοπό σας στο WordPress είναι τεράστιες.

Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις του Snapchat; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας σε αυτό το κανάλι κοινωνικών μέσων στα παρακάτω σχόλια…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me