Καταπληκτικές χρήσεις για ισχυρές προσθήκες Slider WordPress

Καταπληκτικές χρήσεις για ισχυρές προσθήκες Slider WordPress

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπορείτε να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας για να ενισχύσετε την αφοσίωση των χρηστών και να βελτιώσετε την παράδοση του περιεχομένου σας. Ωστόσο, ένα στοιχείο που συχνά παραβλέπεται – το ρυθμιστικό – είναι αυτό που μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα.


Τα ρυθμιστικά είναι φορητές παρουσιάσεις που μπορούν να εκτελέσουν πολλές εργασίες (όπως η προβολή του χαρτοφυλακίου φωτογραφίας σας ή η παρουσίαση επιχειρηματικών μαρτυριών). Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ελκυστική, διαδραστική εμπειρία για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε τι είναι ένα ρυθμιστικό και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. Στη συνέχεια, θα σας δείξουμε πώς να επιλέξετε το καλύτερο ρυθμιστικό WordPress για τις ανάγκες σας, καθώς και τέσσερις φοβερούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας. Ας αρχίσουμε!

Τι είναι ένα ρυθμιστικό (και γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα στον ιστότοπό σας)

Σύνολο θέματος WordPress (επίδειξη ταξιδιωτικού ιστολογίου)

Οι προβολές διαφανειών χρησιμοποιούνται σε διάφορους ιστότοπους με πολλούς τρόπους – συμπεριλαμβανομένης της επίδειξης του Total Travel blog, όπου χρησιμοποιείται ένα ρυθμιστικό για την προβολή άρθρων.

Το ρυθμιστικό είναι μια διαδραστική παρουσίαση διαφανειών που χρησιμοποιείται σε ιστότοπους για ποικίλες εργασίες και ενώ είναι συνήθως βαρύ για τα μέσα, δεν περιορίζεστε απλώς στην ποδηλασία γύρω από μια σειρά εικόνων ή βίντεο. Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένα οφέλη από τη χρήση ρυθμιστικών. Για παράδειγμα, μπορούν:

 • Διαλύστε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.
 • Προσελκύστε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας.
 • Σας επιτρέπουν να παρέχετε πληροφορίες με εύκολο, εύπεπτο τρόπο.

Με λίγα λόγια, η κύρια δουλειά ενός ρυθμιστικού είναι να βελτιώσει τον τρόπο αλληλεπίδρασης των επισκεπτών με το περιεχόμενό σας. Αυτό ισχύει είτε το περιεχόμενο είναι οπτικό (όπως με εικόνες και βίντεο) είτε όχι (συμπεριλαμβανομένου γραπτού περιεχομένου, όπως μαρτυρίες).

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο ρυθμιστικό WordPress για τις ανάγκες σας

Τα ρυθμιστικά δεν είναι όλα ισότιμα, επομένως είναι σημαντικό να αποφασίσετε ποιο καλύτερο για τις ανάγκες σας. Κάθε ένα έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν κατάλληλο για διαφορετικούς σκοπούς. Μερικά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του ρυθμιστικού περιλαμβάνουν:

 • Υποστήριξη διαφανειών πλήρους πλάτους.
 • Αναδιάταξη των διαφανειών με μεταφορά και απόθεση.
 • Ενσωματωμένα widget και σύντομοι κωδικοί.
 • Επιλογές διαμόρφωσης (όπως εφέ μετάβασης και ταχύτητας).
 • Υποστήριξη πολυμέσων (συμπεριλαμβανομένων βίντεο, GIF, HTML και άλλων).

Τα ακριβή χαρακτηριστικά θα διαφέρουν ανάλογα με το ρυθμιστικό. Για παράδειγμα, το Slider Revolution (που ξεκινά από 25 $) είναι γνωστό για τις μεταβάσεις slide-to-slide και τα πρόσθετα plugin. Αυτό το καθιστά καλή επιλογή για εξαιρετικά δημιουργικές παρουσιάσεις. Επιπλέον, συνδυάζεται με πολλά premium θέματα WordPress, συμπεριλαμβανομένου του Total. Μετα-ρυθμιστικό (δωρεάν & premium) είναι δημοφιλής για την έξυπνη περικοπή εικόνας και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης βίντεο Youtube σε διαφάνειες.

Smart Slider 3 (επίσης με δωρεάν και πληρωμένα προγράμματα) ενσωματώνει επίσης πολλά από τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, καθώς και κορυφαία υποστήριξη και άλλα 100 προκατασκευασμένες διαφάνειες:

Η σελίδα παραδειγμάτων ρυθμιστικού Smart Slider 3

Θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα ρυθμιστικά προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και ισχύ, αν και η σωστή επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες σας και την αναμενόμενη χρήση. Έχοντας αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις μοναδικές καταστάσεις που μπορεί να βρείτε ότι ένα ρυθμιστικό είναι ιδανικό για.

4 καταπληκτικές χρήσεις για μια ισχυρή προσθήκη ρυθμιστικού

Για να σας δώσει κάποια έμπνευση, αυτή η ενότητα θα σας προσφέρει τέσσερις εκπληκτικές χρήσεις για ένα ισχυρό πρόσθετο slider. Θα σας δώσουμε επίσης μερικές εύχρηστες συμβουλές για το πώς να εφαρμόσετε κάθε μέθοδο με τον καλύτερο τρόπο. Ας βουτήξουμε!

1. Εμφάνιση οπτικών στοιχείων με ένα ρυθμιστικό εικόνας

Είμαι παράδειγμα ενός ρυθμιστικού εικόνας

Ένα ρυθμιστικό εικόνας είναι μια ευκαιρία για κοινή χρήση εκπληκτικών εικόνων.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα ρυθμιστικό εικόνας εμφανίζει μια συλλογή ακίνητων φωτογραφιών. Αυτά τα ρυθμιστικά είναι ιδανικά για την εύκολη εμφάνιση οπτικών στοιχείων, όπως ένα χαρτοφυλάκιο ή ταξιδιωτικό άλμπουμ. Ενώ τα ρυθμιστικά εικόνας είναι ένας απλός τρόπος εμφάνισης των οπτικών σας στοιχείων, φροντίστε να τα εφαρμόσετε καλά:

 • Χρησιμοποιήστε μόνο εικόνες υψηλής ανάλυσης. Με απλά λόγια, όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση των εικόνων σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίληψη της ποιότητας. Έχοντας αυτό κατά νου, μπορείτε να βρείτε πολλές δωρεάν εικόνες αποθεμάτων online.
 • Βελτιστοποιήστε τις εικόνες σας. Με δωρεάν εργαλεία όπως το TinyPNG, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι σελίδες σας φορτώνουν γρήγορα και οι εικόνες σας καταλαμβάνουν λίγο χώρο στο διακομιστή σας, όλα χωρίς να επηρεάζουν την ποιότητα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό βελτιστοποίησης εικόνας για να τελειοποιήσετε περαιτέρω τις εικόνες σας.

Μπορείτε να σκεφτείτε τα ρυθμιστικά εικόνας ως μια βαρετή και υπερβολική χρήση. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας, όμορφες εικόνες θα γοητεύσει τους αναγνώστες σας και θα ενισχύσει την εμπειρία που θα έχουν στον ιστότοπό σας.

2. Παρουσιάστε μαρτυρίες πελατών με ρυθμιστικό καρουζέλ

Είμαι παράδειγμα ενός ρυθμιστή καρουσέλ

Ένα ρυθμιστικό καρουσέλ επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση μαρτυριών και άλλων αποσπασμάτων περιεχομένου.

Ένα ρυθμιστικό καρουσέλ είναι αυτό που λειτουργεί σε βρόχο. Καθώς οι μαρτυρίες τείνουν να είναι σύντομες, ένα ρυθμιστικό καρουσέλ προσφέρει τον καλύτερο τρόπο παράδοσης αυτών των αποσπασμάτων περιεχομένου στους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Ωστόσο, για να το κάνετε πιο αποτελεσματικά, θα θέλατε να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές:

 • Χρησιμοποιήστε ένα χειροκίνητο καρουσέλ. Δεν διαβάζουν όλοι με την ίδια ταχύτητα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αφήσετε τους επισκέπτες σας να αποφασίσουν πότε θα μεταβούν στην επόμενη μαρτυρία στο ρυθμιστικό.
 • Συμπεριλάβετε εμφανή κουμπιά. Αυτό διευκολύνει τους αναγνώστες σας να μετακινούνται μεταξύ κάθε μαρτυρίας.

Το καλύτερο πράγμα για ένα ρυθμιστικό καρουσέλ είναι ότι παρέχει μια αντίληψη της ποσότητας. Ενώ εργάζεστε για να δημιουργήσετε μαρτυρίες για την επιχείρησή σας, μπορείτε ακόμα να εμφανίσετε με υπερηφάνεια αυτές που έχετε, χωρίς να επηρεάσετε αρνητικά την κοινωνική σας απόδειξη.

3. Δείξτε την καλύτερη δουλειά σας με ένα ρυθμιστικό χαρτοφυλακίου

Είμαι παράδειγμα ενός ρυθμιστικού χαρτοφυλακίου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ρυθμιστικό χαρτοφυλακίου για φωτογραφία, βιντεογραφία ή ακόμη και μη οπτικό περιεχόμενο.

Με λίγα λόγια, ένα ρυθμιστικό χαρτοφυλακίου είναι αυτό που σας επιτρέπει να επιδείξετε τη δουλειά σας. Είναι κατασκευασμένο για την προβολή διαφορετικών στοιχείων πολυμέσων, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την προβολή των διαφορετικών πτυχών των υπηρεσιών σας. Φυσικά, το κύριο μέλημά σας θα πρέπει να εμφανίζει μόνο την καλύτερη δουλειά σας. Ωστόσο, υπάρχει μια άλλη συμβουλή που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Ενσωματώστε συνδέσμους για μη οπτικό περιεχόμενο. Δεν θα είναι όλα τα κομμάτια χαρτοφυλακίου οπτικά (ειδικά αν είστε συγγραφέας ή blogger). Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε οπτικά στοιχεία (όπως στιγμιότυπα οθόνης της εργασίας σας) μέσα στο ρυθμιστικό και να ενσωματώσετε συνδέσμους προς το πραγματικό έργο. Αυτό αυξάνει τη διαδραστικότητα του ιστότοπού σας.

Η χρήση ενός ρυθμιστικού χαρτοφυλακίου σημαίνει ότι δεν υπάρχει όριο στην εργασία που μπορείτε να μοιραστείτε με τους επισκέπτες. Αυτό είναι εξαιρετικό για την επιχείρησή σας – ειδικά αν τα πολυμέσα σας είναι πολύπλευρα – και προσθέτει επίσης μια μοναδική πινελιά στον ιστότοπό σας.

4. Δημιουργήστε διαδραστικό περιεχόμενο με ρυθμιστικό Parallax

Είμαι παράδειγμα ενός ρυθμιστή παράλλαξης

Χρησιμοποιήστε τα ρυθμιστικά παράλλαξης για να δημιουργήσετε μια ελκυστική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Το εφέ παράλλαξης είναι εκείνο όπου η εικόνα φόντου κινείται φαινομενικά σε 3D. Χρησιμοποιώντας αυτό το εφέ, μπορείτε να προσφέρετε βάθος σε έναν άλλο στατικό ιστότοπο και να δημιουργήσετε διαδραστικό και ελκυστικό περιεχόμενο. Επιπλέον, θα τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών, οπότε βοηθάει να τους προσελκύσετε. Αν θέλετε να δημιουργήσετε την πιο διαδραστική εμπειρία για τους επισκέπτες σας, ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε:

 • Επιλέξτε το στυλ σας. Αυτά περιλαμβάνουν ρυθμιστικό, κύλιση, ποντίκι και 3D. Κάθε ένα θα έχει αντίκτυπο στον τρόπο φόρτωσης και εμφάνισης του ρυθμιστικού σας, οπότε είναι σημαντικό να το κάνετε σωστά.
 • Επιλέξτε προσεκτικά την εικόνα σας. Οι εικόνες με αρνητικό χώρο είναι ιδανικές για την αποφυγή ακαταστασίας, όπως και οι εικόνες που κλιμακώνονται καλά σε μικρότερες οθόνες.

Φυσικά, δεν θέλετε η ιστοσελίδα σας να είναι συντριπτική για τους επισκέπτες. Αυτό σημαίνει να περιορίσετε τη χρήση των ρυθμιστών παράλλαξης και να κολλήσετε ιδανικά σε μία παρουσία ανά σελίδα.


Ενώ τα ρυθμιστικά έχουν τους κριτικούς τους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ιδανικά για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Με την προσθήκη σύνθετων εφέ (όπως κύλιση παράλλαξ) και μια φαινομενικά ατελείωτη σειρά εφαρμογών (όπως η προβολή των δικών σας μαρτυριών για την εργασία ή την επιχείρησή σας), η χρήση ενός ρυθμιστικού μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας.

Έχετε απορίες σχετικά με την επιλογή του καλύτερου ρυθμιστικού WordPress για τον ιστότοπό σας; Τι ψάχνετε σε ένα ρυθμιστικό WordPress; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me